29-07-19

19:26
Ερώτηση, ίσως το έχεις απαντήσει και δεν το κατάλαβα εγώ: από τους τρεις γιατί προτιμάς τον Ινδιάνο;
Την Έμιλυ επίσης την έχεις βάλει στους υπόπτους σου επειδή δε θέλει να ασχολείται με τις καρδούλες. Στο προηγούμενό σου όμως post, κι αν κατάλαβα καλά, θεωρείς ότι τα emoticon δεν έχουν τελικά να προσφέρουν κάτι. Αν δεν έχουν να προσφέρουν τότε πώς βγάζεις το συμπέρασμα ότι σε όσους δεν θέλουν να ασχοληθούν με τα emoticon υπάρχει σίγουρα τουλάχιστον ένας Μαφιόζος; Με μπερδεύεις, τελικά όλη τη συζήτηση για τα emoticon να τη λάβουμε υπ όψιν ή όχι; Ή για αρχή να τη λάβουμε υπ όψιν αλλά μετά όχι γιατί μπορεί να σε εκθέτει;
Όλα αυτά που ρωτάς υπάρχουν απαντημένα στο τελευταίο μεγάλο ποστ μου.
Αρχικά είπα ότι απ' την τριάδα η Marjorie ακούστηκε κάπως ενώ ο Physiognomist και ο Indian δεν ακούστηκαν καθόλου. Ο Physiognomist ούτε καν κατηγορήθηκε και ο Indian επίσης, παρά μόνο έλαβε μια ψήφο από Physiognomist. Δεν θεωρώ τον έναν πιο αθώο απ' τον άλλον αλλά εφόσον ο Indian είχε μια ψήφο προτίμησα να του ρίξω δεύτερη παρά να ψηφίσω Physiognomist που δεν είχε ψήφο και που επειδή δεν κατηγορήθηκε δύσκολα να μάζευε άλλους. Άλλωστε θα βλέπαμε και τι θα έκανε ο Physiognomist, ο οποίος μόλις έριξα δεύτερη ψήφο στον Indian, τον απάλλαξε απ' τη δική του ψήφο και ψήφισε εμένα, μόνο και μόνο για να του την ξαναεπιστρέψει έπειτα από παρέμβαση Karadakov. Έγραψα μάλιστα ρητώς πως θα ήθελα να βγει πρώτος ο Physiognomist αλλά δεν είχε ψήφους. Μου ταιριάζουν και οι δυο στο μοντέλο μαφιόζων. Δεν τους κατηγόρησε κανείς, δεν τους ψήφισε κανείς, δεν είπαν πολλά κι αυτά που είπαν είναι γενικόλογα ή βιαστικές κινήσεις, απέφυγαν να συμμετέχουν στις συζητήσεις για emoticons κλπ, μια χαρά κακούς ρόλους μπορούν να έχουν. Και η πείρα μου απ' το παλέρμο με δυσκολεύει πολύ να δεχτώ πως μπορεί να είναι και οι δυο αθώοι, δεν βγαίνουν τα νούμερα. Οπότε δεν θα με πείραζε να βγάλω και τους δυο, αφού θεωρώ ότι θα βγει τουλάχιστον ένας κακός ρόλος.
Κατά δεύτερον, για τα emoticons είπα ότι: ''Προσωπικά δεν βλέπω κάτι ύποπτο ή κάποιο pattern στα υπόλοιπα emoticons και άρα ίσως είναι χάσιμο χρόνου να ασχοληθεί κανείς με αυτά''. Αλλά αναφερόμουν στα emoticons πλην καρδιών και λουλουδιών για τα οποία κατηγόρησα την Έμιλυ εντάσσοντάς την στην ομάδα των 4άρων που είπαν ότι ήταν υπερβολικό το σενάριο με τις καρδιές και γράφοντας κατόπιν το εξής: ''Σημειωτέον ότι ο Comfortably ψήφισε την Marjorie που έκανε επίσης καρδιά και άρα ίσως να μην χρειάζεται να ασχοληθούμε τόσο με τις καρδιές από άποψη του ότι δείχνουν τους μαφιόζους. Ίσως να έχουν άλλο νόημα. Ακόμη και τυχαία να ξεκίνησαν, δεν αποκλείεται να προσέλαβαν νόημα στη συνέχεια. Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο απ' όσο πρέπει αλλά ούτε και να τις ξεχάσουμε''. Και λίγο πιο κάτω: ''Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι καλό να κρατήσουμε λίγο ακόμη τις καρδιές και τα λουλούδια αλλά οι πιθανότητες είναι περισσότερες στο να μη σημαίνουν κάτι τόσο τρανταχτό όσο νομίζουμε και άρα πρέπει να επαγρυπνούμε για άλλα πιο έμμεσα σήματα''.
Ποτέ δεν είπα ότι πρέπει να τα ξεχάσουμε αλλά είπα ότι πρέπει να έχουμε και τα μάτια μας για άλλα.
Νομίζω οτι έχουμε μπει στη ζώνη του λυκόφωτος και ο dimijim εκδικείται τον Ικαρίονα για όλες τις φορές που ήταν ΣΕ και δεν μπορούσε να αντιδράσει στα ατελείωτα σεντόνια του τελευταίου. Ή αυτό συμβαίνει ή ο Ικαρίονας και ο dimijim είναι μαζί μαφιόζοι και μάς γλεντάνε, κάτι που μια χαρά καταφέρνουν, αφού όλη αυτή η συζήτηση για καρδούλες και λουλούδια έχει μπλοκάρει τους παίκτες και δεν μπορούν να σκεφτούν τα υπόλοιπα που συμβαίνουν. Είναι σαν να είμαστε σε πολιτική συζήτηση και να προσπαθείς να καταλάβεις τους συνομιλητές σου όταν παρεμβάλλεται συνεχώς ο Άδωνης. (εμότικον με γελάκι, το είπα για αστείο, γελάστε, χαχα).
Όπως είπα και πριν, στον πρώτο γύρο αποκλείεται να βγει μαφιόζος προτού παίξουν οι ρόλοι το πρώτο βράδυ. Οπότε εγώ προσωπικά θα ψηφίσω τον λιγότερο χρήσιμο κατά τη γνώμη μου παίκτη που όχι μόνο δεν έχει βοηθήσει σε τίποτα, αλλά με την τρολιά που μάς πουλάει μού ανεβάζει και το αίμα στο κεφάλι. Αλλαγή σε akikos λοιπόν. Τους υπόλοιπους θα τους δω πιο διεξοδικά αργότερα και αύριο.
Τώρα δηλαδή εσείς τι κάνετε; Πάτε τον akiko στα 4 αφήνοντας τους άλλους στο 2; Και τι πληροφορίες θα πάρουμε έτσι; Πώς θα δούμε ποιος απ' τους διπλούς μπορεί να είναι ύποπτος; Μήπως προσπαθείτε να προστατεύσετε κάποιον απ' αυτούς που έχουν δυο ψήφους;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.