Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 29/7

1. akikos
2. CiNeFiL
3. Comfortably Smug
4. dimijim--> Libertus
5. Emilouko
6. Himela
7. i_lie_us
8. Ikarionas
9. Iliaso
10. Indiana Jones
11. JKaradakov
12. Johnny15
13. Libertus
14. Marjoree26
15. ~Melania~
16. Physiognomist
17. tsarachaf
18. ultraviolence--> i_lie_us
19. Φινεύς

Ψήφοι
1 Libertus
1 i_lie_us

Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις

---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
---
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Indiana Jones

Δραστήριο μέλος

Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Καλησπέρα στο Παλέρμο! Καλή αρχή και καλό παιχνίδι! <3

Ωραία η επιλογή του θέματος! :thumbsup:
 

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,689 μηνύματα.
Μοίρασα στον καθένα σας από έναν μανδύα της αορατότητας. :wizard:Καλή αρχή!!
 

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,048 μηνύματα.
Ψηφίζω τη ~Melania~ βλέπω πως δε έχει απαντήσει ακόμα στο θρεντ :scratchhead:
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,868 μηνύματα.
Εγώ πάλι βλέπω μια ηχηρή απουσία κάποιου που είχε μεγάλη ανυπομονησία να ξεκινήσει το παιχνίδι και τώρα δεν έχει πει ούτε γεια. Ο λόγος για τον Φινεύς. Πού κρύβεσαι εσύ κύριε; Σε ποια σκοτεινά καταγώγια;:sly:
(οι ψήφοι με μεγάλα και χρωματιστά γράμματα, το λέω για τους νέους)
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Καλησπέρα και πάλι φίλες και φίλοι του Hogwarts. Άλλο ένα ωραίο παιχνίδι ξεκινάει και νομίζω ότι θα το διασκεδάσουμε αν αποφευχθούν τρία πράγματα που όλο και κάποιος θα νιώσει την τάση να κάνει (συμπεριλαμβανομένου ίσως εμού) αλλά που δεν θα πρέπει να τα κάνει.

α) Να μην κάνει σπόιλ τον ρόλο του είτε από απροσεξία είτε επειδή θα νομίζει ότι δεν κάνει σπόιλ, ώστε να γλιτώσουμε ποινές και αποχωρήσεις που χαλάνε το κλίμα και φέρνουν σε δύσκολη θέση την αξιαγάπητη ΣΕ.
β) Να μην ''ξενερώσει''. Όλοι έχουμε αγαπημένους και λιγότερο αγαπημένους ή μισητούς ρόλους αλλά εφόσον δηλώνεις να παίξεις πρέπει να παίξεις με το ίδιο κέφι και με την ίδια υπευθυνότητα είτε είσαι μάγισσα είτε απλός πολίτης είτε δεν ξέρω κι εγώ τι ρόλος αρέσει και δεν αρέσει στον καθένα. Έχει διαπιστωθεί το φαινόμενο να ξεκινάει κάποιος δυναμικά και μετά είτε να αμελεί το παιχνίδι είτε να μην πατάει καν. Αυτή η τακτική δείχνει ασέβεια προς το παιχνίδι, προς τους συμπαίχτες και προς τη ΣΕ και επειδή αυτοί που ξενερώνουν ανήκουν συνήθως στους αθώους (για λόγους που δεν μπορώ να καταλάβω), τέτοιου είδους συμπεριφορές κάνουν ζημιά στους πολίτες και προσωπικά με ενδιαφέρει γιατί κι εγώ με τους πολίτες είμαι πάλι, το γνωστό αιώνιο αθώο αγόρι του παλέρμο άλλωστε (όχι σαν κάποιες άλλες :P ). Όχι μόνο στερείς τους πολίτες από έναν ρόλο τους αλλά αν ξενερώσεις, καταλαβαίνει ο άλλος ότι δεν έχεις δυνατό ρόλο και έτσι μπορεί να χτυπήσει ευκολότερα κάποιο ισχυρότερο μέλος των αθώων. Δηλώσαμε για να παίξουμε και το παλέρμο είναι η καλυτερότερη παιχνιδάρα ό,τι ρόλο κι αν έχει κάποιος.
γ) Να αποφευχθούν προσβολές και δίχως λόγο εντάσεις. Μπορεί να γίνουν λάθη και είναι μέσα στο παιχνίδι αλλά πρέπει να σεβαστούμε τους συμπαίκτες και κυρίως τη ΣΕ (κυρίως διότι έχει δυο πανέμορφες μάγισσες διαχειρίστριες εκεί μέσα που θα μας κάψουν τις καρδιές, no offense στον αξιαγάπητο Dumenuke).

Επί της ουσίας τώρα:

Όπως πάντα στην αρχή κάθε παιχνιδιού και επειδή προσπαθώ να γίνομαι πιο δημιουργικός απ' το να πω ''ψηφίζω τον τάδε στην τύχη γιατί είναι πρώτος γύρος'', επιλέγω έναν τυχαίο-μοιραίο τρόπο για να καθορίσει την ψήφο μου. Θα κάνω κι εδώ το ίδιο. Ήδη απ' όταν είδα την λίστα των συμμετεχόντων κατά τις δηλώσεις συμμετοχής, αποφάσισα με ποιο τρόπο θα κινηθώ.

Η λίστα ήταν η εξής:


Λίστα συμμετοχών για Palermo #47:
1. dimijim, the first to post
2. CiNeFiL
3. Ikarionas
4. Physiognomist
5. Marjoriee26
6. Φινεύς
7. ComfortablySmug
8. ~Melania~
9. Johnny15
10. akikos
11. Emilouko
12. Indiana Jones
13. tsarachaf
14. ultraviolence
15. Libertus
16. i_lie_us
17. Iliaso
18. Himela
19. ougka pougka
20. JKaradakov

Όπως βλέπετε ήμουν ο τρίτος κατά σειρά. Αποφάσισα λοιπόν από τότε να ψηφίσω πρώτο όποιον θα κάνει το τρίτο σχόλιο στο thread του παιχνιδιού ή όποιον θα ρίξει την τρίτη ψήφο. Σύμφωνα με τα σχόλιά σας, τρίτος σχολίασε ο iliaso ενώ τρίτη ψήφο έριξε η Marjorie.
Κατόπιν είδα ότι η λίστα των ονομάτων άλλαξε γιατί μπήκαν όλοι αλφαβητικά και έτσι έχασα την τρίτη ιερή μου θέση από τον Comfortably, ο οποίος είναι πλέον ο τρίτος στη νέα λίστα (αλλά τρίτος και στη λίστα αυτών ανάμεσα στους οποίους θα ψηφίσω) ενώ εγώ έπεσα στον αριθμό 8 και γι' αυτό περίμενα ώστε να σχολιάσω όγδος κατά σειρά (εννοώ ότι απ' όλους τους παίκτες που σχολίασαν, ήμουν ο όγδοος, δεν μέτρησα όσους είχαν ξανασχολιάσει). Στους πρώτους γύρους λοιπόν και λόγω έλλειψης στοιχείων, θα προσπαθήσω να αφεθώ στο όμορφο story που επέλεξε η ΣΕ μας και θα προσπαθήσω ως πάλαι ποτέ και νυν μάγος να ακολουθήσω τα ίχνη της μοίρας ή της τύχης, χαρίζοντας περισσότερη μαγεία μέσα στο ευχάριστο παιχνίδι μας.

Οι τρεις υποψήφιοι για την πρώτη ψήφο μου είναι λοιπόν: iliaso, Marjorie και Comfortably. Για να μείνω σταθερός σε αυτό που είχα αποφασίσει στην αρχή, εστιάζω αρχικά στους δύο πρώτους. Η Marjorie ψήφισε Μελανία επειδή ακόμη δεν σχολίασε τίποτα και προσωπικά συμφωνώ με το να ψηφίζονται αθόρυβοι, οπότε προς το παρόν δεν στρέφομαι σ' αυτήν και άρα ψηφίζω τον ILIASO αλλά μπορεί να αλλάξω και σε Comfortably ή Marjorie αναλόγως πώς θα κινηθούν οι ψήφοι και τι θα ειπωθεί κι απ' τους τρεις τους.

Απ' τα μέχρι τώρα σχόλια, κρατάω τρία πράγματα:

α) τη στιχομυθία dimijim και Himela που πονηρά και παρανοϊκά σκεπτόμενος θα μπορούσε να μου περάσει απ' το μυαλό ότι αν τύχαιναν μαζί μαφιόζους, δεν θα ήταν κακή κίνηση το να εκμεταλλευτούν πιο real life ''έριδές τους'' για να ''μαλώσουν'' δήθεν και στο thread προσπαθώντας να μας πείσουν ότι δεν είναι μαζί ενώ είναι.
β) Την αναφορά του ultraviolence στο παλέρμο 43 και την συνακόλουθη ψήφο του στον i lie us, τα οποία πρέπει να διερευνηθούν για να δούμε τι ακριβώς είναι τιμής ένεκεν στο παλέρμο 43 που να αιτιολογεί την ψήφο εκεί και τι ρόλους είχαν τότε καθώς και το τι έλεγαν.
γ) Το ότι από τους 19 προς το παρόν έχουν μιλήσει οι 11 και δεν έχουν δώσει ζωή ακόμη οι εξής 7: Comfortably, Emilouko, Libertus, Melania, Physiognomist, tsarachaf και Φινεύς.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν!
 
Τελευταία επεξεργασία:

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Καλησπέρα και απο εμένα, μακάρι ολοι μας να ευχαριστηθουμε αυτο το παιχνίδι διχως παρατράγουδα (μου λειψατε παλιοπαιδα)

Δυστυχώς μεχρι Τετάρτη απογευμα θα κανω tour στην εξοτικη Χαλκιδική οποτε ισως να μην είμαι καλα διαβασμένος (οχι ότι θα περιμενε κανεις κανα σεντονι από εμενα)

Δε θα σταθω τοσο στις καρδούλες ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ αλλά με την ανάγκη του ικαριωνα να απαντησει 8ος εύχομαι οσο πιο συντομα να μας πει τι σκέφτηκε

Αρχικά σκεφτομουν να ψηφισω melania ❤️ γιατί ξερω οτι δε θα μου κρατησει κακια, αλλά τωρα που είδα πως κάποιος παει να μου τη διωξει θα αναγκαστω να τη στηριξω
Ψηφος στη marjoree

Ικαριωνα δεν ειδα οτι εξηγησες οταν εγραφα το post
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,868 μηνύματα.
α) τη στιχομυθία dimijim και Himela που πονηρά και συνωμοτικά σκεπτόμενος θα μπορούσε να μου περάσει απ' το μυαλό ότι αν τύχαιναν μαζί μαφιόζους, δεν θα ήταν κακή κίνηση το να εκμεταλλευτούν πιο real life ''έριδές τους'' για να ''μαλώσουν'' δήθεν και στο thread προσπαθώντας να μας πείσουν ότι δεν είναι μαζί ενώ είναι.
Μα δε μαλώσαμε. Αυτός πάει να μού τραβήξει την προσοχή, ίσως γιατί ξέρει οτι δεν μπορώ να κρατήσω κλειστό το στοματάκι μου και προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να με φέρει στο επίκεντρο. Τα ξέρω τα κόλπα του.

Αλλά ακόμα και να είχαμε "μαλώσει", θεωρείς λογικό δύο "κακοί" να έχουν βγει στα πρώτα δέκα ποστ του παιχνιδιού για να μαλώσουν; :P
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Θα παρακαλούσαμε το μέλος που ψηφίζετε να το γράφετε με χρώμα και μεγάλα γράμματα ή bold για να το βλέπει η καημένη η ΣΕ. :redface:

Ψηφοφορία για Δευτέρα 29/7


1. akikos
2. CiNeFiL
3. ComfortablySmug--> Marjoree26
4. dimijim--> Libertus
5. Emilouko
6. Himela
7. i_lie_us
8. Ikarionas--> Iliaso
9. Iliaso
10. Indiana Jones
11. JKaradakov
12. Johnny15
13. Libertus
14. Marjoree26--> ~Melania~
15. ~Melania~
16. Physiognomist
17. tsarachaf
18. ultraviolence--> i_lie_us
19. Φινεύς

Ψήφοι
1 Libertus
1 i_lie_us
1 ~Melania~
1 Iliaso
1 Marjoree26

Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
---
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,868 μηνύματα.
Αρχικά σκεφτομουν να ψηφισω melania ❤️ γιατί ξερω οτι δε θα μου κρατησει κακια, αλλά τωρα που είδα πως κάποιος παει να μου τη διωξει θα αναγκαστω να τη στηριξω
Κάτσε λίγο γιατί μας τα μπερδεύεις. Εσύ θα την ψήφιζες μεν αλλά αφού την ψήφισε άλλος, πας να τη σώσεις; Μήπως λοιπόν η ψήφος σου θα ήταν για τα μάτια του κόσμου και ο πραγματικός σου στόχος είναι να την προστατεύσεις; Γιατί χρειάζεται προστασία η Μελανία από σένα όμως; Ή είναι ένας τρόπος να την κάνεις να σε προσέξει;
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Μα δε μαλώσαμε. Αυτός πάει να μού τραβήξει την προσοχή, ίσως γιατί ξέρει οτι δεν μπορώ να κρατήσω κλειστό το στοματάκι μου και προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να με φέρει στο επίκεντρο. Τα ξέρω τα κόλπα του.

Αλλά ακόμα και να είχαμε "μαλώσει", θεωρείς λογικό δύο "κακοί" να έχουν βγει στα πρώτα δέκα ποστ του παιχνιδιού για να μαλώσουν; :P


Γι' αυτό έβαλα το ''μαλώσουν'' σε εισαγωγικά. Δεν το εννοώ κυριολεκτικά αλλά για τα μάτια του κόσμου κόντρες. Κοίτα, σε ένα παιχνίδι σαν το παλέρμο μπορούν να γίνουν τα πάντα π.χ.

α) Δυο ή περισσότεροι κακοί να αρχίσουν να μαλώνουν μεταξύ τους απ' τα πρώτα δέκα ποστ προσπαθώντας από νωρίς να πείσουν ότι δεν είναι στο ίδιο στρατόπεδο και έχοντας ως επιχείρημα ότι ''μα καλά θα ήμασταν μαζί κακοί και θα βγαίναμε στα πρώτα δέκα ποστ να μαλώσουμε;''. Γιατί όχι; Όλα συμβαίνουν στη χώρα των θαυμάτων.
β) Όλοι οι κακοί να είναι σε όσους δεν μίλησαν ακόμη.
γ) Όλοι οι κακοί να είναι μέσα σ' αυτούς που μίλησαν πρώτοι
δ) Σήματα να πέσουν απ' την πρώτη μέρα κλπ.

Είναι μυστήρια η χώρα των δακρύων.
 

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Κάτσε λίγο γιατί μας τα μπερδεύεις. Εσύ θα την ψήφιζες μεν αλλά αφού την ψήφισε άλλος, πας να τη σώσεις; Μήπως λοιπόν η ψήφος σου θα ήταν για τα μάτια του κόσμου και ο πραγματικός σου στόχος είναι να την προστατεύσεις; Γιατί χρειάζεται προστασία η Μελανία από σένα όμως; Ή είναι ένας τρόπος να την κάνεις να σε προσέξει;

Το ποστ μου δεν ειχε τετοιο σκοπο, απλα ήθελα να αποφυγω εριδες και ανουσιους τσακωμούς με ατομο που θα το ψηφιζα στην ουσία χωρίς στοιχεία, ψηφιζοντας ενα ατομο που δε θα έμπαινε στον κοπο να επιτεθει σε καποιον γιατι τον/την ψηφισε, εύχομαι η marjoree να μη το παρει κατακαρδα
 

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6,236 μηνύματα.
Οι τρεις υποψήφιοι για την πρώτη ψήφο μου είναι λοιπόν: iliaso, Marjorie και Comfortably. Για να μείνω σταθερός σε αυτό που είχα αποφασίσει στην αρχή, εστιάζω αρχικά στους δύο πρώτους. Η Marjorie ψήφισε Μελανία επειδή ακόμη δεν σχολίασε τίποτα και προσωπικά συμφωνώ με το να ψηφίζονται αθόρυβοι, οπότε προς το παρόν δεν στρέφομαι σ' αυτήν και άρα ψηφίζω τον ILIASO αλλά μπορεί να αλλάξω και σε Comfortably ή Marjorie αναλόγως πώς θα κινηθούν οι ψήφοι και τι θα ειπωθεί κι απ' τους τρεις τους.

Δεκτή η ψήφος και το σκεπτικό μιας και όλοι από καπου πρέπει να ξεκινήσουμε αν και προσωπικά δε κατάλαβα τα γραφόμενα σου. Από τη μία λες ότι συμφωνείς να ψηφίζονται οι αθόρυβοι από την άλλη λες ότι δε θα στραφείς στη Μελανία η οποία μέχρι στιγμής για τους δικούς της λόγους πιθανώς, δεν έχει προλάβει να πάρει θέση :confused:.
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
β) Την αναφορά του ultraviolence στο παλέρμο 43 και την συνακόλουθη ψήφο του στον i lie us, τα οποία πρέπει να διερευνηθούν για να δούμε τι ακριβώς είναι τιμής ένεκεν στο παλέρμο 43 που να αιτιολογεί την ψήφο εκεί και τι ρόλους είχαν τότε καθώς και το τι έλεγαν.

Δεν υπάρχει κάτι να διερευνηθεί. Ήμουν πόρνη και μέρα παρά μέρα κοιμόμουν μαζί του. Είπα να ψηφίσω με ένα inside palermo joke για να θυμούνται οι παλιοί και να μάθουν οι καινούριοι! Πρώτος γύρος είναι, δεν υπάρχει αιτιολογία για ψήφο. Τουλάχιστον όχι σοβαρή. Άσε που δεν έχουν υποθεί και πολλά ακόμα.
Αυτά^^
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,868 μηνύματα.
Το ποστ μου δεν ειχε τετοιο σκοπο, απλα ήθελα να αποφυγω εριδες και ανουσιους τσακωμούς με ατομο που θα το ψηφιζα στην ουσία χωρίς στοιχεία, ψηφιζοντας ενα ατομο που δε θα έμπαινε στον κοπο να επιτεθει σε καποιον γιατι τον/την ψηφισε, εύχομαι η marjoree να μη το παρει κατακαρδα
Κατάλαβα γιατί εξαρχής ήθελες να ψηφίσεις τη Μελανία (για να μη σου κρατήσει κακία, βέβαια κι αυτό περίεργο είναι, πού ξέρεις οτι δε θα σού κρατήσει κακία; ), αλλά εσύ είπες οτι τη Μελανία θες να τη στηρίξεις. Γιατί ειδικά τη Μελανία; Και γιατί ανησυχείς τόσο πολύ πώς θα πάρει την ψήφο σου ο καθένας; Πρώτος γύρος είναι, όλοι στην τύχη θα ψηφίσουμε.
 

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Πολύ ωραίο το θέμα!Καλό παιχνίδι να χουμε

Ψήφος στon Indiana Jones
 

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Κατάλαβα γιατί εξαρχής ήθελες να ψηφίσεις τη Μελανία (για να μη σου κρατήσει κακία, βέβαια κι αυτό περίεργο είναι, πού ξέρεις οτι δε θα σού κρατήσει κακία; ), αλλά εσύ είπες οτι τη Μελανία θες να τη στηρίξεις. Γιατί ειδικά τη Μελανία; Και γιατί ανησυχείς τόσο πολύ πώς θα πάρει την ψήφο σου ο καθένας; Πρώτος γύρος είναι, όλοι στην τύχη θα ψηφίσουμε.
Η melania ξέρει οτι της εχω μια προσωπική αδυναμία. Σταματαω εδω
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 29/7:

1. akikos
2. CiNeFiL
3. ComfortablySmug--> Marjoree26
4. dimijim--> Libertus
5. Emilouko
6. Himela
7. i_lie_us
8. Ikarionas--> Iliaso
9. Iliaso
10. Indiana Jones
11. JKaradakov
12. Johnny15
13. Libertus
14. Marjoree26--> ~Melania~
15. ~Melania~
16. Physiognomist--> Indiana Jones
17. tsarachaf
18. ultraviolence--> i_lie_us
19. Φινεύς

Ψήφοι
:
1 Libertus
1 i_lie_us
1 ~Melania~
1 Iliaso
1 Marjoree26
1 Indiana Jones

Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
---
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Δεκτή η ψήφος και το σκεπτικό μιας και όλοι από καπου πρέπει να ξεκινήσουμε αν και προσωπικά δε κατάλαβα τα γραφόμενα σου. Από τη μία λες ότι συμφωνείς να ψηφίζονται οι αθόρυβοι από την άλλη λες ότι δε θα στραφείς στη Μελανία η οποία μέχρι στιγμής για τους δικούς της λόγους πιθανώς, δεν έχει προλάβει να πάρει θέση :confused:.


Είπα ότι τις πρώτες μέρες παίζω πάντα με τυχαίους-μοιραίους τρόπους καθορισμού της ψήφου και εξήγησα ότι θα κινηθώ με βάση τον αριθμό 3 προς το παρόν. Δεν είπα ότι θα ψηφίσω αθόρυβους. Είπα ότι συμφωνώ με το να ψηφίζονται αθόρυβοι και σε προηγούμενα παιχνίδια το έχω κάνει αλλά πάλι με τυχαία-μοιραία νότα. Επίσης, δεν είπα πουθενά ότι ήθελα να στραφώ στη Μελανία. Είπα ότι η τριάδα μου με βάση τον αριθμό 3 είσαι εσύ (ως τρίτος σχολιαστής), η Marjorie (ως τρίτο άτομο που ψήφισε) και ο Comfortably (ως άτομο που μου έκλεψε την τρίτη θέση στη λίστα, οκ η ΣΕ την έφτιαξε αλλά πρέπει να ξεσπάσω κάπου κι εγώ, δεν μπορώ να ψηφίσω ΣΕ). Για τη Μελανία ανέφερα μόνο ότι επειδή την ψήφισε η Marjorie ως άτομο που δεν είχε μιλήσει και συμφωνώ με αυτή τη λογική, δεν θα ψήφιζα ακόμη Marjorie. Απ' την άλλη ως άτομο που πιστεύει πάρα πολύ στο πεπρωμένο, παρατηρώ το εξής αξιοθαύμαστο. Μέχρι στιμής η Μελανία έχει αναφερθεί ξαφνικά από 4 άτομα. Μια η Marjorie που την ψήφισε επειδή δεν είχε ακόμη μιλήσει. Δεύτερος ο Comfortably που ήθελε να ψηφίσει Μελανία αλλά επειδή την ψήφισε η Marjorie, ψήφισε τελικά Marjorie και δηλώνει πως έχει προσωπική αδυναμία στη Μελανία. Τρίτη η Himela εμμέσως όταν ρώτησε τον Comfortably για ποιο λόγο ήθελε να ψηφίσει Μελανία και αν υπάρχει κάποια 'σχέση' μεταξύ τους και τέταρτος εσύ που με ρωτάς για ποιο λόγο δεν στρέφομαι στη Μελανία ενώ δεν είπα ποτέ πως θα πάω προς τα εκεί προς το παρόν. Και από εσάς τους τέσσερις, οι τρεις είστε ακριβώς τα άτομα που μου υπέδειξε ο μαγικός αριθμός 3: akikos, Marjorie, Comfortably. Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι είστε κακοί ρόλοι όλοι σας, -είναι και πρώτη μέρα τι στοιχεία να έχει κανείς άλλωστε;- αλλά έχω μια γενικότερη τάση να με ελκύει η μαγεία και να εμπιστεύομαι κατά καιρούς τα σημάδια της μοίρας, τα οποία προς το παρόν μου υποδεικνύουν να κατευθυνθώ σε πρώτη φάση στην τριάδα που έθεσα εξαρχής.

Ερώτηση προς Marjorie by the way: Γιατί ψήφισες την Μελανία; Οκ είπες ότι δεν είχε μιλήσει ακόμη αλλά κι άλλοι 6 δεν είχαν μιλήσει ακόμη. Γιατί ανάμεσα σ' αυτούς τους 7 επέλεξες Μελανία; Ήταν θέμα τύχης ότι έπρεπε να επιλέξεις κάποιον ή είχες κάποιο σκεπτικό;
 
Τελευταία επεξεργασία:

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6,236 μηνύματα.
Είπα ότι τις πρώτες μέρες παίζω πάντα με τυχαίους-μοιραίους τρόπους καθορισμού της ψήφου και εξήγησα ότι θα κινηθώ με βάση τον αριθμό 3 προς το παρόν. Δεν είπα ότι θα ψηφίσω αθόρυβους. Είπα ότι συμφωνώ με το να ψηφίζονται αθόρυβοι και σε προηγούμενα παιχνίδια το έχω κάνει αλλά πάλι με τυχαία-μοιραία νότα. Επίσης, δεν είπα πουθενά ότι ήθελα να στραφώ στη Μελανία. Είπα ότι η τριάδα μου με βάση τον αριθμό 3 είσαι εσύ (ως τρίτος σχολιαστής), η Marjorie (ως τρίτο άτομο που ψήφισε) και ο Comfortably (ως άτομο που μου έκλεψε την τρίτη θέση στη λίστα, οκ η ΣΕ την έφτιαξε αλλά πρέπει να ξεσπάσω κάπου κι εγώ, δεν μπορώ να ψηφίσω ΣΕ). Για τη Μελανία ανέφερα μόνο ότι επειδή την ψήφισε η Marjorie ως άτομο που δεν είχε μιλήσει και συμφωνώ με αυτή τη λογική, δεν θα ψήφιζα ακόμη Marjorie. Απ' την άλλη ως άτομο που πιστεύει πάρα πολύ στο πεπρωμένο, παρατηρώ το εξής αξιοθαύμαστο. Μέχρι στιμής η Μελανία έχει αναφερθεί ξαφνικά από 4 άτομα. Μια η Marjorie που την ψήφισε επειδή δεν είχε ακόμη μιλήσει. Δεύτερος ο Comfortably που ήθελε να ψηφίσει Μελανία αλλά επειδή την ψήφισε η Marjorie, ψήφισε τελικά Marjorie και δηλώνει πως έχει προσωπική αδυναμία στη Μελανία. Τρίτη η Himela εμμέσως όταν ρώτησε τον Comfortably για ποιο λόγο ήθελε να ψηφίσει Μελανία και αν υπάρχει κάποια 'σχέση' μεταξύ τους και έταρτος εσύ που μου λες για ποιο λόγο δεν στρέφομαι στη Μελανία ενώ δεν είπα ποτέ πως θα πάει προς τα εκεί προς το παρόν. Και από εσάς τους τέσσερις, οι τρεις είστε ακριβώς τα άτομα που μου υπέδειξε ο μαγικός αριθμός 3: akikos, Marjorie, Comfortably. Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι είστε κακοί ρόλοι όλοι σας, -είναι και πρώτη μέρα τι στοιχεία να έχει κανείς άλλωστε;- αλλά έχω μια γενικότερη τάση να με ελκύει η μαγεία και να εμπιστεύομαι κατά καιρούς τα σημάδια της μοίρας, τα οποία προς το παρόν μου υποδεικνύουν να κατεθυνθώ σε πρώτη φάση στην τριάδα που έθεσα εξαρχής.


Οk όπως σου είπα και στο προηγούμενο μήνυμα δεκτό το σκεπτικό σου από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε όλοι.
Προσωπικά δεν έχω κάποιου τέτοιους είδους σύστημα βάσει του οποίου θα αρχίσω να ψηφίζω, θα περιμένω λίγο ακόμα να δώ και τα υπόλοιπα παιδιά πως θα κινηθούν.
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top