Τάσο είχα σκεφτεί και εγώ τύμβο στην Μελανία, αλλά:
Υπάρχουν 2 σενάρια είτε είναι αθώα (που δεν νομίζω, δεν δίνω καν πολλές πιθανότητες) οπότε χάνουμε έναν μέλος της ομάδας μας, είτε αποδεικνύεται ότι καλώς κάναμε που την βγάλαμε εκτός.
Από την άλλη, εάν είναι αθώα η Μελανία (σκέφτομαι αυτό που είπα και το πρωί) και δεν είναι στην ομάδα της μαφίας, είτε η μαφία της κάνει τύμβο και βγαίνει αθώα όπως συνέβη με την Μπλου και μας βγάζουν ένα παίκτη, ή αποδεικνύεται ότι είναι ΑΜ ή πόρνη. Εμάς οτιδήποτε από τα 2 τελευταία (πόρνη ή ΑΜ μας συμφέρει να βγει).
Στις λίγες περιπτώσεις που είναι αθώα η Μελανία και είπες ότι το έκανε για να μας ανοίξει τα μάτια νομίζεις ότι θα είναι καλό να το ρισκάρουμε μόνο και μόνο για να το επιβεβαιώσουμε και να βγει τελικά αθώα ; (πες ότι σπάει ο διάβολος ο το ποδάρι του

)
Να μου πεις βέβαια μπορεί να την ρίξει η μαφία, με βάση το παραπάνω συλλογισμό μου και να συμβεί το πρώτο ενδεχόμενο οπότε μία η άλλη, αλλά υπάρχει και μία διαφορά στο βγάζω εγώ κάποιον αθώο έξω ο αντίπαλος(βλέπε ότι έγινε με μπλου).
Ύστερα:
Εάν ρίξουμε τύμβο στον Dume που είναι στάνταρ μαφιόζος αποκλείουμε τον ενδεχόμενο να επιστρέψει με νεκροφάνεια, από τα υπόλοιπα μέλη της μαφίας.
Εάν δεν ρίξουμε σε αυτόν τύμβο, φοβάμαι έτσι όπως τα σκέφτομαι να δίνουμε στους αντιπάλους μας 2 λύσεις:
1) Επιστρέφει ο Dume με νεκροφάνεια, έχει ισχυρές (πιθανώς) κάρτες και βγάζει με τύμβο εκτός τον Ικαρίωνα πχ (εφόσον εμείς δεν πάρουμε νεκροφάνεια ή πάρουμε και δεν προλάβουμε να τον γυρίσουμε πίσω έγκαιρα) . Μπορεί να ρίξει και στον Σούκου βέβαια!
(Αυτό το σημειώνω ότι δεν είναι τυχαίο που δολοφονήθηκε Ικαρίωνας και Σούκου) απανωτά μετά από όσα είχαν γίνει και πιστεύω ότι σε όλο αυτό έπαιξε και η Μελανία ρόλο αν ισχύουν τα σενάριά μας ότι είναι προς μαφία μεριά.
2) Σκέφτομαι και το σενάριο αντί για τύμβο προς τον Ικαρίωνα, ο Dume να ρίξει νεκροφάνεια στην Μελανία και να επιστρέψει, με την λογική ότι αν θυμάμαι καλά την ψήφισε χθες, μόνο και μόνο για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι ΔΕΝ είναι ένοχος έτσι όπως το σκέφτομαι εγώ τουλάχιστον. Βέβαια θα το κάνει τόσο ξεκάρφωτα να μου πεις ; Ίσως αυτό που λέω τώρα να μην στέκει καν ! Όσο αυτό για τις κάρτες που είπα εγώ και η himela πιστεύω πως έχει ένα point βέβαια αυτό που λες ισχύει ότι θα το έκανε τόσο φανερά με τις ισχυρές καρτάρες που υποθέτουμε ότι είχε; Συμφωνώ με αυτήν την λογική.
Είπε πριν ο Χουακίν ότι κάθε φορά δεν είναι σίγουρο ότι θα βγάζουμε μαφιόζο κάτι με το οποίο συμφωνώ απόλυτα όπως και ότι όλες οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας. Βλέπω παράλληλα και από την άλλη για ένα λόγο να είναι διστακτική η Himela για την ενοχή της Melania και να είναι πιο σίγουρη για τον DumeNuke στον οποίο επιθυμεί και περισσότερο την τύμβο (και φυσικό)
Εγώ είμαι μπερδεμένη ως προς τι όντως τελικά συμφέρει περισσότερα από τα 2 να κάνουμε γιατί και η δική σου λογική Τάσο για τύμβο στην Μελανία με βρίσκει οκ αλλά και του Χουακίν και Himela επίσης είναι λογική! Αλλά θα ήθελα πρώτα να σχολιάσει ο Χουακίν τα δικά μου ενδεχόμενα σε περίπτωση τύμβου της μαφίας προς την Μελανία(εάν βέβαια γίνει κάτι τέτοιο) για να δω και αυτήν την πλευρά). !
Ντόιτς επειδή σκέφτηκα και εγώ το μέντιουμ να μας πει έμμεσα για τον ρόλο της Μελανίας (εφόσον είναι στο παιχνίδι) πόσες είναι οι πιθανότητες να το καταλάβει η μαφία και να το δολοφονήσει όμως ;

Βέβαια αυτό θα είναι τέρμα ξεκάρφωτο και πάλι, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν ήταν τυχαία η δολοφονία Ικαρίωνα και Σούκου.
Παιδιά δεν ξέρω αυτά που λέω μπορεί να είναι βλκς αλλά αυτά σκέφτηκα τώρα και αυτά είπα!
Βέβαια θέλω να προσθέσω κάτι στον συλλογισμό που έκανα το πρωί που μου ήρθε τώρα λαμβάνοντας υπόψη το
ενδεχόμενο το να είναι στάνταρ η μελανία μαφία. (τα παρακάτω σενάρια αν η μελενία έχει ρόλο
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟ με την μαφία)
1ο :
Η μελανία είναι πόρνη. Το έχει καταλάβει η μαφία οπότε και δεν θα την βγάλει με τύμβο. Θα την επιστρέψει με νεκροφάνεια; λίγο ξεκάρφωτο ; Ή θα την θυσιάσει τώρα που είναι φάντασμα και την αφήσει όπως έχει, περιμένοντας από εμάς κάποια κίνηση μπερδεύοντας μας με το να μας κάνουν να αμφιβάλλουμε για την ενοχή της, με κάποιο τρόπο; Και αναφέρομαι σε αυτούς που ψήφισαν τσάρα ότι κάτι δεν μου πάει καλά με αυτούς υπό την έννοια ότι ήθελαν να την προστατέψουν ή και καλά τον θεωρούσαν πιο ύποπτο και ότι έπρεπε να βγει πρώτος.
Εάν η μελανία είναι πόρνη και δεν το έχει κτλβ η μαφία πχ και παιχτεί τύμβος προς εκείνην, δικό τους το κακό.
2ο:
Πόρνη είναι ο Ηλίας όπως έχουμε σκεφτεί πολλοί. Εάν η μαφία ξέρει ότι η μελανία δεν είναι μαφία αλλά ούτε έχει ρόλο συνασπισμένο με την μαφία, τότε θα θεωρήσει ότι είναι ΑΜ ή αθώα.
3ο :
Η μαφία δεν έχει κτλ ποιος είναι πόρνη(ηλίας ή μελανία πχ) οπότε δύσκολα και αυτή με την σειρά της να ρισκάρει πχ να ρίξει τύμβο προς μελανία και να χάσουνε άτομο της ομάδας τους .
Δεν αναφέρω την Μελανία ως ΔΑ γιατί ΔΑ καταλήξαμε ότι είναι ο Κούμφι.
Δεν αναφέρομαι στα υπόλοιπα παιδιά απλά κάνω τα σενάρια μου με βάση την βασική εξάδα ενόχων μου αλλά και την πιθανή. Ελπίζω μην μπερδεύω , αυτά που σκέφτομαι λέω
Σχωράτε με!