Καλημέρα Παλέρμο

.....
Σύλβια ξέρω ότι έγραψες ότι δεν θα το δικαιολογήσεις αλλά θα ήθελα να δω γιατί θεωρείς ότι ίσως η Μελανία να μην ήταν 100% μαφιόζα. Πάντως όλα τα στοιχεία ως τώρα τα οποία επίσημαναν Χουακίν Ικαρίωνας Jonny και τα υπόλοιπα παιδιά αλλά και εγώ σε φάσεις του παιχνιδιού τουλάχιστον στα δικά μου μάτια την καθιστούν προς μαφία μεριά.
Όσον αφορά για το που θα παιχτεί τύμβος συμφωνώ αλλά αναρωτιέμαι αν πάει στους πολίτες εάν θα την ρίξουμε. Γιατί εάν υποθέσουμε ότι θα την πάρει bilire η Ζαχρεμ που πιθανά τώρα είναι αθώοι δεν είναι ενεργοί με αποτέλεσμα να μην την ρίξουν στο παιχνίδι έγκαιρα με τ ενδεχόμεμο που η μαφία που σίγουρα θα πάρει και εκείνη κάρτα νεκροφάνειας να προλάβει να την ρίξει στο Dume και να τον ξαναεπαναφέρει. Σε αυτήν την περίπτσωση πάμε 1 μέρα πίσω και ας βγάλουμε τον Τσάρα Δευτέρα. Δεν θέλω να σκέφτομαι το σενάριο να συμβεί αυτό το σενάριο να έρθει ο Ντιουμ και παράλληλα να είναι τόσο τυχερή η μαφία ώστε να επαναφέρει Τσάρα Τρίτη. Δλδ 2 νεκροφάνειες η μαφία; ;;
Εάν bilire και Ζαχρεμ είστε αθώοι επειδή ως τώρα για εμένα τουλάχιστον δεν συμμετείχατε όπως τα υπόλοιπα παιδιά αλλά γράφατε ένα με δύο ποστ την ημέρα δεν θα ήταν άσχημο να δούμε το δικό σας σκεπτικό με την δική σας λίστα ενόχων με βάση όλα τα τεκτενόμενα παιχνιδιού έως τώρα.
Τι να πω, ελπίζω να πάρουμε οι αθώοι τύμβο και να πάνε στους ενεργούς γιατί αν πάει σε πιθανώς ενδεχομένως αθώους αλλά όχι ενεργούς και πόσο μάλλον εκείνη την ώρα θα βγάλουμε τα ματάκια μας.
Όσον αφορά τώρα το μέντιουμ αν δεν έχει μιλήσει μετά τα χθεσινά, λογικά θα έμαθε για τον ρόλο της Μελανίας και ίσως να μπορεί να βοηθήσει.
Σκέφτομαι όμως ένα άλλο ενδεχόμενο σε περίπτωση που είναι μικρή βέβαια που η Μελανία δεν είναι μαφιόζα και της ριξουν τύμβο να ισχύουν τα εξής:
1. Να είναι πολίτης οπότε κακό σε εμάς.
2. Να είναι πόρνη και να μην την έχουν καταλάβει οπότε κακό σε αυτούς
3. Να είναι ΑΜ (γνωριζει Β φανερό)
Για τον ηλία ακόμα δυσκολεύομαι να βγάλω συμπέρασμα παρότι αν θυμάμαι καλά υπάρχουν υποψίες ότι αυτός να είναι η πόρνη.
Τέλος ο συλλογισμός μου που Ίσως να είναι ΑΜ η Μελανία είναι διότι δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε αυτόν (νομίζω) και ψηφίζοντας πχ την σιγουρα μαφία να συνεργάζονταν με εμάς στην αρχή ώστε να καταλήξει μονη της που αυτό ναι δύσκολα συμβαίνει να μένει ο ΑΜ μόνος.
Τώρα δεν ξέρω αν εχουμε βρει μαφία και ΔΑ δεν πρέπει να σκεφτούμε τον ΑΜ και την πόρνη;
Αυτό είναι το σκεπτικό μου ισως και άστοχο να μην στέκει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.