Τις καλημέρες μου. Θέλω να δώσω τις θερμές μου ευχαριστίες στους παλίκαρους(και κορίτσια να στε, ισχύει) που μ' εμπιστεύθηκαν και δε μου ακυρώσανε την ΑΠ. Δε θα το μετανιώσετε.
Ξέρω, σας το τερμάτισα. Θα έλεγα ότι δεν το έκανα επίτηδες, αλλά μου έχετε λιώσει το μυαλό με τις μπούρδες που λέτε, οπότε καλά να πάθετε. Καθίστε τώρα να βρείτε τι μπορεί να έγινε. Ό,τι και να πω εγώ, δε θα το πιστέψετε.
Έχετε λυσσάξει με τον καημένο τον Τσάρα σε κάθε παιχνίδι

, αλλά δε βλέπετε ότι ΠΑΝΤΑ βοηθάω τους πολίτες. Περαστικά σας.
Διόρθωση, ούτε 2 δεν είχε πάει όταν την έπαιξα, αλλά κάτσε ρε μάστορα, υπάρχουν 2 πολύ σοβαροί λόγοι για την ώρα.
1. Με έχετε βγάλει στη σέντρα και δεν ακούτε τίποτα, πώς θα περάσω εγώ την ΑΠ μου μέρα μεσημέρι;
2. Έτσι όπως είναι η κατάσταση, για πλάκα θα που παίζανε οι συμμαφιόζοι της πεταλούδας την ακύρωση και θα το παίζανε και μάγκες και θα τους κάνατε εικόνισμα.
Οπότε σιγά μην αφήσω τα μαφιοζάκια να χαρούν. Ήδη μ' έχουν κάνει οσιομάρτυρα. Πόσο πια;
Ρε φίλε να πάρουν καμιά πληροφορία να συνεννοηθούμε, άντε πια, μ' έχετε κουράσει. Ντάξει; Κάθε παιχνίδι παίζονται 2 όνειρα μίνιμουμ πάνω μου, φέτος βρήκαν να το παίξουν όλοι εναλλακτικοί;
Μία πολύ σημαντική παρατήρηση: Το Παλέρμο είναι πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι κι ακόμη και μια πολύ μικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει την διαφορά. Είμαι ή δεν είμαι μαφία δεν μπορείς να ξέρεις πόσο καλά ή άσχημα έπαιξα μέχρι να βγει στη φόρα το τι έγινε. Στο λέω φιλικά, γιατί μπορεί να προσβάλλεις κάποιον έτσι.
Ειλικρινά, δε θα απαντήσω στα σενάρια σου, δεν έχει νόημα άλλωστε γιατί δε θα με πιστέψει και κανείς. Το αν προσπαθώ να κερδίσω χρόνο για την πάρτη μου είναι προφανές, το δήλωσα από το ποστ της ΑΠ. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσω κάτι.
Πάντως συμφωνώ μαζί σου ότι αν αποτύχει τρίτη σερί δολοφονία θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι