02-08-18

13:01
«Άσε μας κουκλίτσα μου που θα τρέχω στα μουσεία λες και είμαι κανένας τουρίστας στην πόλη μου» είπε ο dimijim αλλά είχε ήδη χάσει την μάχη αφού μόλις είχε περάσει την πόρτα του Ιστορικού μουσείου του Παλέρμο. «Σιγά μη χάσω εγώ το «Μαφία της Πόλης: 45 χρόνια τρόμου» επειδή εσύ θες να δεις πάλι Φόρμουλα!». «Και στην τελική ποιοι είναι αυτοί που κάνουν την έκθεση, ε;» συνέχισε σαν να μην άκουσε την Eileen, «εγώ θα σου πω την ιστορία! Εγώ, που την έζησα!!», έλεγε και βάλθηκε σε κάθε αίθουσα να διορθώνει τους ξεναγούς.
«Δε τα θυμάστε καθόλου καλά! Στο #36 ήταν μαφία η Eileen με τον Σπυράκο, όχι στο 37!»
«Σας παρακαλώ, κύριέ μου, περάστε στην αίθουσα #37 και μην ενοχλείτε τους υπολοίπους που παρακολουθούν την ξενάγηση!»
«Εντάξει, dim, μου, ίσως είχες δίκιο είναι τραγική η έκθεση. Ούτε ένα πίνακα με το Σύνταγμα της πόλης δεν έχουν πουθενά. Πάμε γρήγορα μέχρι το #46 να δούμε τι έγινε και φεύγουμε. Είναι work in progress υποτίθεται!»
*To παραπάνω κείμενο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας της ΣΕ.
«Δε τα θυμάστε καθόλου καλά! Στο #36 ήταν μαφία η Eileen με τον Σπυράκο, όχι στο 37!»
«Σας παρακαλώ, κύριέ μου, περάστε στην αίθουσα #37 και μην ενοχλείτε τους υπολοίπους που παρακολουθούν την ξενάγηση!»
«Εντάξει, dim, μου, ίσως είχες δίκιο είναι τραγική η έκθεση. Ούτε ένα πίνακα με το Σύνταγμα της πόλης δεν έχουν πουθενά. Πάμε γρήγορα μέχρι το #46 να δούμε τι έγινε και φεύγουμε. Είναι work in progress υποτίθεται!»
«Ε, σιγά που τι θα δούμε. Ανάθεμα και αν έχει κανένα θύμα»
Μόλις μπήκαν στην αίθουσα τους προσπέρασε γρήγορα η ασφάλεια του μουσείου…
Οι επισκέπτες έτρεχαν μανιωδώς προς την έξοδο
«Τι συμβαίνει;» ρώτησε έντρομη η Eileen
«Τι να συμβαίνει μωρέ, θα κάνουν καμία διαδραστική αναπαράσταση. Δε την πατάω πια, πάμε!»
«Όχι, περίμενε! Βλέπω αίμα!»
Η Eileen πλησίασε. Είδε μία λίμνη αίματος και γύρω το προσωπικό του μουσείου σκέπαζε κάποιον με ένα λευκό σεντόνι
Νόμιζε πως τον αναγνώριζε…
Ήταν ο Ikarionas.
*To παραπάνω κείμενο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας της ΣΕ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.