Palermo #46 - Can you reverse the curse?

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (31/7)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Τις καλημέρες μου. Θέλω να δώσω τις θερμές μου ευχαριστίες στους παλίκαρους(και κορίτσια να στε, ισχύει) που μ' εμπιστεύθηκαν και δε μου ακυρώσανε την ΑΠ. Δε θα το μετανιώσετε.


Τωρα ειδα την προφυλακιση του Τσαρα. Σε Μπλου; Υποπτο. Και οι δυο ενοχοι ειναι. Δεν ξερω γιατι το εκανε αυτο. Αν υπαρχει πολιτης με ακυρωση πρεπει να τη ριξει για να μη γλιτωσει ο Τσαρατσαφ αυριο. Ελπιζω να ειναι ξυπνιος κανεις. Προεχει να φυγει ο Τσαρα.

Ξέρω, σας το τερμάτισα. Θα έλεγα ότι δεν το έκανα επίτηδες, αλλά μου έχετε λιώσει το μυαλό με τις μπούρδες που λέτε, οπότε καλά να πάθετε. Καθίστε τώρα να βρείτε τι μπορεί να έγινε. Ό,τι και να πω εγώ, δε θα το πιστέψετε.

Παμε τωρα.
Απο τον προηγουμενο γυρο ηθελα να βγαλω Τσαρα.Βαριεμαι να ψαχνω το ποστ που το λεω και τον ψηφιζω,ελπιζω να το θυμαστε που τον δινω πρωτη ψηφο.Μπηκε σε ισοβαθμια με ντιουμ και βγηκε ο Ντιουμ θεωρητικα(ασε τον Δα και τα κολπα του για καθαρα ψηφορορια λεω).Ο οποιος σε ενα ποστ του λεει με περιληψη,παιδια κλαιν και να με βγαλετε γιατι δεν προσφερα.Εσεις που ξαναπαιξατε μαζι του,σαν δολοφονος θα το ελεγε αυτο για μπλοφα;Θα παραδινοταν τοσο ευκολα;Γιατι τον βλεπω δεν αφηνει τα πραγματα.
Τωρα θα μου πεις ναι ρε Σουκου και ετσι να ειναι γιατι ηρθε ο ΔΑ και τον εσωσε και πηρε τον Χοακιν;
Αρχικα πιστευω οτι δεν τον ενοιαζε τοσο να σωσει τον Ντιουμ αλλα να σκοτωσει τον Χοακιν.Γιατι;μπορει να τον νομιζουν για Γιλεκο λεω εγω.Δεν ειχαμε καμια δολοφονια σε 2 βραδια απο μαφιοζους.Ειχε αθωωθει και ολας αρκετα,δυσκολο να εβγαινε αλλιως.Για καλη μας τυχη μεσα σε λιγα λεπτα το ειδε και επαιξε καρταρα ο Ικαριωνας και τον εφερε πισω.
Δεν εχω θεμα να παω και Ντιουμ αλλα δεν μου προσφερει κατι να βγει αυτος τωρα απο τον Τσαρα ας πουμε.

Έχετε λυσσάξει με τον καημένο τον Τσάρα σε κάθε παιχνίδι :cry_x:, αλλά δε βλέπετε ότι ΠΑΝΤΑ βοηθάω τους πολίτες. Περαστικά σας.

Τωρα για τον Τσαρα αφου επεσε ξυλο πανω του και στο ονομα του σπαμ.Εκανε το μπαμ και επαιξε προφυλακιση στην Πεταλουδιτσα.ΣΤΙΣ 3 ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.που ειναι μεσα 5 ατομα μαξ και ληγει στις 7 το πρωι.Τι πιθανοτητες εχει καποιος να παιξει αμεση προφυλακιση ενω ειναι 5 ατομα μεσα και οι υπολοιποι 17 λογικα θα κοιμουνται;Παρα πολυ λιγες...

Διόρθωση, ούτε 2 δεν είχε πάει όταν την έπαιξα, αλλά κάτσε ρε μάστορα, υπάρχουν 2 πολύ σοβαροί λόγοι για την ώρα.

1. Με έχετε βγάλει στη σέντρα και δεν ακούτε τίποτα, πώς θα περάσω εγώ την ΑΠ μου μέρα μεσημέρι;

2. Έτσι όπως είναι η κατάσταση, για πλάκα θα που παίζανε οι συμμαφιόζοι της πεταλούδας την ακύρωση και θα το παίζανε και μάγκες και θα τους κάνατε εικόνισμα.

Οπότε σιγά μην αφήσω τα μαφιοζάκια να χαρούν. Ήδη μ' έχουν κάνει οσιομάρτυρα. Πόσο πια;


Κοιτα Τσαρα και το τριτο να ισχυει,σιγουρα δεν σωζεσαι ποτε σε αυτην την γυρα απο Mvp.Το θεμα ειναι να ανοιχτει το φυλλο σου γιατι θα ξεδιαλυνει ακομα περισσοτερα πραγματα.Με τοσο σπαμ που εφαγες δεν παιζει να μην εχουν ΚΑΜΙΑ πληροφορια για εσενα.εχουμε ονειρα,ντεντεκτιβ και πληφοριοδοτη.Αντε ο 3ος δεν μπορει να σε διαλεξει.Τα 3 ονειρα που παιζουν και ο ντεντεκτιβ ομως ειναι παρα πολυ πιθανο να ρωτησαν για εσενα και να σε δινουν ακομα πιο ευκολα πλεον γιατι εισαι ενεργος παικτης και οποιος φαινεται περισσοτερο παντα εχεις περιεργεια για αυτον.

Ρε φίλε να πάρουν καμιά πληροφορία να συνεννοηθούμε, άντε πια, μ' έχετε κουράσει. Ντάξει; Κάθε παιχνίδι παίζονται 2 όνειρα μίνιμουμ πάνω μου, φέτος βρήκαν να το παίξουν όλοι εναλλακτικοί;

Καλημέρα στα καμαρια. Να τη χαιρόμαστε την ΑΠ. Γλίτωσε και για σήμερα η Τσάρα. Ίσως η μάγισσα σκέφτηκε να τον σκοτώσει αυτόν ή τον ντιουμ βέβαια, θα δείξει. Ο Τσάρα πηγε να μας δείξει ότι η μπλου είναι αθωα ή να μας βαλει να αμφιβαλλουμε. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να σας βοηθήσω για πολύ ακόμα αλλά νομίζω έχω κάνει όσα μπόρεσα.

Εγώ από την ώρα που είδα το ποστ σου χθες έλεγα πάλι θα μας το παίζει μέγας προφήτης η Χιμέλα :hehe:

Δεν με πόνεσε καθόλου. Επειδή είμαι πολίτης οπότε λέω να δω και την πιθανότητα να έχεις δίκιο. Συνεπώς από την δική μου οπτική: Εγώ είμαι ψηλά με Ντοιτς. Η Μαφία, χωρίς κανέναν λόγο σε μια εύκολη ψηφοφορία που βγαίνω είτε εγώ είτε Ντοιτς αποφασίζει να μπλοφάρει (λες και δεν μπορούσε να μπλοφάρει άλλη φορά), ανεβάζουν τον Σαμαελ, τον κρυφό μαφιόζο κιόλας. Όλοι εσείς οι καλοί πολίτες (ικαρίωνας χιμέλα υποθέτω ότι είναι μαφία), προτιμάτε να είμαι εγώ mvp ενώ έχω δείξει πράγματα και λέτε παράξενο που ανεβαίνει ο Σαμαελ και κάθεστε και με ψηφίζετε σε όλες τις ψηφοφορίες για mvp, χωρίς όμως να λέτε γιατί προτιμάτε να φύγω εγώ σε σχέση με τον πολύ παράξενο Σαμαελ. Γιατί ο Σάμαελ ήταν πολύ ύποπτος και δεν μπορεί να μην το είχες δει. Η Χιμέλα από την άλλη, που είναι μαφία, σώζει εμένα τον πολίτη παίζοντας όλες της τις κάρτες και ανεβάζει σαμαελ ενώ μπορούσε απλά να παίξει ισοβαθμία εμένα με την ντοιτς και τραβάει αυτομάτως όλα τα βλέμματα πάνω της.

Αυτή είναι η διαφορά μας φίλε μου. Εγώ μπορώ να αντιληφθώ ότι καθένας έχει την δική του οπτική σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει. Και φυσικά κι εσύ με τη σειρά σου, επειδή είναι έτσι το Παλέρμο, θα μας τα παρουσιάσεις με την οπτική που σε συμφέρει, ό,τι ρόλο και να χεις.
Κάτι που δεν κάνετε οι υπόλοιποι και απλώς φοράτε παρωπίδες και κολλάτε στο σενάριο που σας αρέσει/βολεύει.

Είναι ένα πιθανό σενάριο; Είναι. Αλλά πολύ τραβηγμένο να διώξουν κρυφό μαφιόζο τελευταία ώρα ενώ δεν κινδύνευε, να παίξουν μαφιόζοι κάρτες για να σώσουν πολίτη και να παίξουν και τυμβωρυχία πάνω στον κρυφό. Αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν για ξεκάρφωμα στο μέλλον, όχι από την 2η εύκολη ψηφοφορία.

Εγώ πάντως δεν είπα ότι την πέσανε όλοι οι μαφιόζοι πάνω στον Σαμ, λέω ότι πήγαν κάποιοι για ξεκάρφωμα και την πατήσανε. Πάντως φαντάζεσαι να χουν κάνει αυτό που λες και να τους βγάζετε όλους λάδι και να σας πάνε τρένο μετά; Θα γελάω για πάντα :hehe:

Συνεπώς Τσαρα καταλαβαίνω ότι έχεις ξενερώσει άπειρα που παίξατε τόσο άσχημα τη μαφία. Πας να σώσεις ότι δε σώζεται. Έπαιξες ΑΠ. Δυο σενάρια:

Η Μπλου είναι πολίτης και το έπαιξες για να τη διώξεις και να προσπαθήσετε να κάνετε 2 δολοφονίες τα βράδια οπότε στην άλλη ψηφοφορία να λείπουν 3 πολίτες.

Η Μπλου είναι μαφία, έχετε νεκροφάνεια, θα προσπαθήσετε να σκοτώσετε 2 πολίτες τα βράδια και να την επαναφέρετε κάποια στιγμή στο μέλλον.

Όλα αυτά όπως και η κλήση στον ΔΑ είναι ξεκάθαρα σημάδια ότι θέλετε να κερδίσετε χρόνο για να έχετε περισσότερα βράδια. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν δεν πεθάνει κανείς ούτε και σήμερα :loltooth:

Μία πολύ σημαντική παρατήρηση: Το Παλέρμο είναι πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι κι ακόμη και μια πολύ μικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει την διαφορά. Είμαι ή δεν είμαι μαφία δεν μπορείς να ξέρεις πόσο καλά ή άσχημα έπαιξα μέχρι να βγει στη φόρα το τι έγινε. Στο λέω φιλικά, γιατί μπορεί να προσβάλλεις κάποιον έτσι.

Ειλικρινά, δε θα απαντήσω στα σενάρια σου, δεν έχει νόημα άλλωστε γιατί δε θα με πιστέψει και κανείς. Το αν προσπαθώ να κερδίσω χρόνο για την πάρτη μου είναι προφανές, το δήλωσα από το ποστ της ΑΠ. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσω κάτι.

Πάντως συμφωνώ μαζί σου ότι αν αποτύχει τρίτη σερί δολοφονία θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζαξρεμιος

Νεοφερμένος

Ο Μερξαζιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Ψηφίζω TSARACHAF.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Καλημέρα και από μένα!

Νομίζω ότι σήμερα το αντικείμενο της συζητησής μας είναι είναι η ΑΠ.

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν πιστεύω ότι μαφιόζος θα έριχνε σε μαφιόζο ΑΠ. Έχουν χάσει δυο δολοφονίες, είναι -1, και μάλιστε σε τέτοια φάση όπου και οι δύο είναι στο στόχαστρο και παίζει τυμβωρυχία, εκτός και αν τις έχουν και τις δύο που μένουν και δεν έχουν κάτι να φοβηθούν.

Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσω να ερμηνέυσω την ΑΠ, ανάλογα με το τι είναι ο Ακριβός/Τσαράτσαφ:

Ξεκινάμε με το ΔΑ, που είχα αναφέρει και εχθές, σε αυτή την περίπτωση η Blue δεν μπορεί να είναι μαφιόζα, αλλιώς έχει κάνει τραγικό λάθος.

Προχωράμε στο να είναι ο Τσαράτσαφ, μαφιόζος, αυτό που πιστεύεται και οι περισσότεροι. Τότε έχουμε τρεις υποπεριπτώσεις:

  • Μήπως η Blue είναι πόρνη; Στην αρχή του παιχνιδιού είχαν αναφερθεί κάτι τσακωμοί και ζωνάρια που θα μπορουσαν να είναι σήμα τόσο για ΔΑ όσο και για πόρνη. Αλλά γιατί να βγάλουν εκτός την πόρνη τους; Τους έχει χαλάσει και τις δύο δολοφονίες;

  • Μήπως η Blue είναι ΔΑ; Εκτέλεσε τον σκοπό της και τώρα την θυσιάζουν για να κερδίσουν έναν ακόμα γύρο;

  • Μήπως η Blue είναι πολίτης και πιο συγκεκριμένα ΑΜ και ήταν ο μόνος τρόπος να την βγάλουν πριν κάψει περισσότερο τον Φανερό της;



Τέλος προχωράω στο να είναι ο Τσαράτσαφ πολίτης και πιο συγκεκριμένα να είναι ο ΑΜ και η Blue ο Φανερός του. Θα την έβγαζε τόσο επιδεικτικά; Δεν ξέρω, τείνω να πιστέψω αυτό όμως.

Ίσως μια Τυμβωρυχία στην Blue να βοηθούσε, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλύτερα τώρα ή αύριο αφού θα είχε το χρόνο να δράσει και το μέντιουμ.

Τέλος μια ερώτηση προς τον Ακριβό, εδώ δεν αντικρουεσε λίγο. Στο πρώτο λες ότι πήγαμε όλοι στον Dume και μετά λες ότι ήσουν έτοιμος να του την μπουμπουνίσεις και εσύ.
Λοιπόν τα είπα και πιο πριν, αλλά δε με ακούτε. Μαφιόζους σας έχω πει που θα βρείτε χίλιες φορές, αλλά δεν κοιτάτε. Κι επειδή αυτή τη στιγμή συμβαίνουν 2 τινά.
Ένα) Υπάρχει ένα άτομο που εδώ και πολλές μέρες το ψιλοκατηγορείτε όλοι, αλλά την τελική περνάει στο φλου, αλλά εγώ ψάχτηκα παραπάνω, γιατί μου έκανε τρελή εντύπωση πως πέσανε τόσο γρήγορα, τόσα πολλά άτομα πάνω στο Ντιουμ και πώς έφυγαν ένας σκασμός ψήφοι από τον τρίτο πόλο της ψηφοφορίας και κανείς δεν ασχολείται.
Και Δύο)Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει η κατάστασή μου είναι ελαφρώς δύσκολη κι έχω γεράσει και δε μπορώ να κουβαλάω τέτοιο φορτίο στη πλάτη...

Αχ, δε με προσέχεις όμως. Το είπα πιο πριν. Ήμουν εδώ μ' έτοιμο ποστ για Ντιουμ. Αλλά πήγανε 892734982901293 άτομα και ψήφίσανε το Ντιουμ πριν από μένα, οπότε δεν είχε νόημα να του τη μπουμπουνίσω κι εγώ. Έτσι κι αλλιώς άλλαζα δεν άλλαζα ψήφο κάτι θα βρίσκατε να με λέτε μαφιόζο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Γενικά θεωρώ ότι έχετε κάνει αρκετά μεγάλα λάθη στις βασικές σας υποθέσεις ως προς το ποιοι είναι οι μαφιόζοι. Η μαφία εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι βγήκα φουλ επιθετικά απέναντι στην Himela και μετά έσκασε η Τυμβωρυχία, ώστε να σας αποπροσανατολίσει τελείως, μετά την ήττα που φάγανε με την αποχώρηση του Samael.

Ψήφος στην Emilouko, μήπως και καταφέρετε να δείτε μέχρι αύριο.


Xαχαχαχα. Σε βλέπω λίγο στην πίεση Dume. Άνοιξε τους τα μάτια σε παρακαλώ.
Αρχική δημοσίευση από: tsarachaf

Τις καλημέρες μου. Θέλω να δώσω τις θερμές μου ευχαριστίες στους παλίκαρους(και κορίτσια να στε, ισχύει) που μ' εμπιστεύθηκαν και δε μου ακυρώσανε την ΑΠ. Δε θα το μετανιώσετε.
Καλημέρα. Αν πραγματικά ήθελες να σε εμπιστευτούν δε θα έπαιζες την κάρτα την ώρα που την έπαιξες. Προφανώς και αυτό που στόχευες εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή κάθε άλλο παρά εμπιστοσύνη ήταν.
Αν ήσουν αθώος πολίτης ας πούμε και είχες κάποιες πληροφορίες για την μπλου και ήθελες να την φέρεις στο επίκεντρο θα ήταν καλύτερο να την παίξεις κατά τη διάρκεια της ημέρας και ας υπήρχε μεγαλύτερος κίνδυνος για ακύρωση προφυλάκισης . Γιατί σαν αθώος πολίτης θα μας είχες υποδείξει κάποιον κακό ρόλο (ενώ οι περισσότεροι είναι παρόντες) και η κίνηση σου θα ήταν πιο τίμια και ίσως άξια εμπιστοσύνης.
Εγώ βλέπω απλά ένα άτομο που ανήκει στη μαφία, έχει πάει πέμπτη και δολοφονία δεν έχετε πετύχει, έχει βγει ο Σαμ, έχει φανερωθεί κάργα ο Ντουμ, δεν έχετε κίνηση ΔΑ , ο Χουακιν γύρισε πίσω και τα παιζει όλα για όλα.

Προφανώς και όπως είπες ο καθένας έχει την οπτική του αλλά πολλών η οπτική πλέον έχει κοινά σημεία λόγω όσων συνέβησαν.

Διάβασα όσα είπατε παραπάνω για σενάρια blue και tsara.
Εγώ μέχρι τώρα έτσι όπως έχει κινηθεί το παιχνίδι.
Προς αθώους έχω: Χιμέλα, Χουακίν, Τζονι, ikarionas, sophie96, λογικά soukou taso , karadakov . Toυλαχιστον αυτά είναι άτομα που δε θεωρώ ότι πρέπει να κινηθούμε σε άμεση ψηφοφορία. Η καλή ταινία έχει τα plot twist προς το τέλος. Οπότε τώρα δεν ακουμπάω.
ενόχους : Ντουμ, Τσαρατσαφ
Προς ενόχους: Κόμφυ γιατί η θεωρία για ΔΑ που ανέφεραν πολλοί θεωρώ ότι έστεκε και δεν θυμάμαι να είδα κάπου κόμφυ τώρα να την αντικρούει, Μελανία, aggelogiannos. H Melania λόγω στιχομυθιων που παρατεθηκαν πιο πάνω. Ο aggelogiannos λόγω ψήφων στους προηγούμενος γύρους.

Επίσης ως κρυφομουσίτες που μπορεί να είναι μαφία και να το παίζουν τρελίτσα: ilieus, ultra ,alma, zaxrem, deutch lover, wild boy . Γι 'αυτούς είμαι ντεμί αλλά επίσης δεν κατευθύνομαι προς τα εκεί άμα δεν έχουν φύγει οι πιο πιθανοί για εμένα.

Billie_re δεν έχω ιδέα γιατί δεν έχει γράψει και πολλά. Αλλά και μαφία να είναι αμα μείνει μόνη της μετά σίγουρα θα τη βρούμε. Οπότε επίσης δεν νομίζω ότι πρέπει να πάμε προς τα εκεί τώρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15:
Λοιπόν ο Samael ήταν μαφιόζος. Μαζί με αυτόν έχουμε: tsaratsaf, dumenuke, blue, aggelogiannos. =Πέντε πιθανοί για μένα.

Μετά τα τελευταία, με την ΑΠ στην μπλου εννοώ, αμφιβάλλω το κατά πόσο ένοχη είναι. Έχουν χάσει έναν μαφιόζο, sooner or later θα χάσουν κι τον Τσαφ. Aν είναι κι αυτή μαφιόζα, τότε τη νεκροφάνεια της μαφίας την έχει κάποιος μαφιόζος που περνιέται πολίτης και σχεδιάζουν να την φέρουν μελλοντικά; Είναι επικίνδυνο θεωρώ, λόγω τυμβωρυχίας, μέντιουμ. Noted πάντως.

Αρχική Δημοσίευση από Himela:
Τώρα η εμιλούκο είναι αθώα ή πάει με το κύμα των αθώων για να ξεχαστεί από μας; Είδωμεν.


Προσωπικά, δεν μου'χει δώσει κάποιο πάτημα η Εμιλούκο για να την θεωρώ τόσο ύποπτη και το γεγονός ότι ο τσαφ την ψήφισε με κάνει να θυμάμαι το καλό #43. Που ο τσαφ όταν είχε καεί, ψήφιζε εμένα δήθεν για να με "σώσει". Θεωρώ ότι τώρα που η μαφία είναι σε δύσκολη θέση πήγε να κάνει το ίδιο πράγμα αλλά με σκοπό να την κάψει κι όχι να την σώσει, να αποπροσανατολίσει δηλαδή. Αν θεωρείς την Εμιλούκο τόσο ένοχη πια , το κοιτάμε κάποια άλλη στιγμή, απλά δώσε λίγο βάση στο τι λέω. Προέχει σίγουρα ο τσαφ.

Αρχική Δημοσίευση από Jkaradakov:
Νομίζω ότι μετά την ψήφο του Ικαρίωνα και του Κομφυ ο ντιουμ πήρε αρκετά καλό μαθηματικά κεφάλι. Και ότι βρέθηκαν και τρεις να ψηφίσουν τσάρα μου κάνει θετική έκπληξη + ότι είχε και να συντάξει το πμ, αλλα αυτό μπορείς να πεις το είχε έτοιμο.
Jkaradakov τι είναι αυτά που λες; Ο tsarachaf ΔΑ; Είχε δώσει ξεκάθαρο σήμα.

Αρχική Δημοσίευση από Himela:
Θέλω να δω τα ποστ του ουλτρα. Γενικά μου έβγαζε όλες αυτές τις μέρες μια ντεμί συμπεριφορά. Σαν να μην μπορεί να αποφασίσει πού πατάει. Αυτή την αίσθηση μου δίνει. Πότε εδώ, πότε εκει.

Προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει Himela μου, δεν έχω κακό ρολάκι για να αποπροσανατολίζω τον κόσμο και να κάνω σενάρια όπως τότε που είχα κακούς ρόλους. Θέλω όταν είναι να φύγει κάποιος, να τον θεωρώ εξαιρετικά ύποπτο, διαφορετικά δεν μ'αρέσει να διώχνω πολίτες, πράγμα αδύνατον αν το δεις μαθηματικά. Δεν ξέρω, μάλλον δεν μου πάει η ευθύνη των πολιτών.


Τώρα για την ΑΠ νταξ, η ώρα που παίχτηκε ειναι η συνηθισμένη ώστε να μην υπάρξει ακύρωση. Τσαφ δεν πειράζει, δεν θα φύγεις σήμερα; Θα φύγεις αύριο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο .....

Χθες ο Τσάρα λοιπόν προκειμένου να θολώσει τα νερά, πέταξε κάρτα ΑΠ στην μπλου και μάλιστα τονίζει ότι τι το έκανε αυτό για να αποδείξει την αθωότητά του και συνεπώς ότι είναι πολίτης. Χθες μετά την κάρτα ΑΠ ήμασταν μέσα εγώ ο Ικαρίωνας (τον οποίο ως τώρα δεν τον θεωρώ ύποπτο) και ο Ηλίας (που είναι στα μάτια μου ύποπτος) παίχτηκε λοιπόν έξυπνη ώρα με την λογική ότι έστω και εάν είναι 3 μέσα εκείνοι την ώρα και υποθέτοντας ότι από τους 3 ένας ή 2 να ήταν ο πολίτης λίγες οι πιθανότητες να είχε την κάρτα ακύρωσης άμεσης προφυλάκισης. Τώρα χαίρονται οι μαφιόζοι με αυτό που έγινε αλλά δεν νομίζω για πολύ!

Υποθέτοντας λοιπόν ότι ΔΑ είναι ο Κούμφι, και κρυφός ήταν ο Samael, έχω σχηματίσει την εξής λίστα πιο φανερών υπόπτων στην βασική ομάδα:
1. DumNuke
2. tsarachaf
3. Alma Libre
4.blue_butterfly
5. i_lie_us
6. aggelogiannos

Πιστεύω δε ότι υπάρχει άμεση συνεργασία Κούμφι, Dum και tsarachaf ως οι κορυφαία της ομάδας της μαφίας!

Με προβληματίζει έντονα η στάση του Soukouu βέβαια!

Όσον αφορά σε αυτούς που δεν συμμετέχουν (ζαξ, bilibre, tasos, oultra) υπάρχει μία υποψία ότι πίσω από αυτούς θα κρύβεται ένας μαφιόζος και για τον λόγο αυτό δεν έχει και μεγάλη πλέον συμμετοχή μέσα στο παιχνίδι! Με προβληματίζει ακόμα γιατί ο Ντιουμ και ο tsarachaf ψήφισαν και οι 2 Emilouko δεδομένου ότι ανήκουν και οι 2 τους στην μαφία αν ισχύουν τα σενάρια που έχουμε σχηματίσει!

Και ξαναρωτάω σε αυτήν την φάση του παιχνιδιού μήπως πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε τον ΑΜ γιατί δεν το έχουμε ψάξει πολύ νομίζω, και από τότε που ο Κούμφι θεώρησε τον Τάσο ως ΑΜ έμεινε εκεί η υπόθεση!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Ένας κάποιος ενθουσιασμός σίγουρα θα υπάρχει (:P) αλλά ναι, ας μιλάμε κόσμια και με επιχειρήματα. ;)

Τσαφτσουφ, θέλεις να μαλώσουμε; :hehe: Ντάξει ντάξει, κόσμια είπαμε. :redface:


Πάντως αν τσαφτσουφ και Μελ μαφία, θα μπορούσε Ριρικα να είναι πόρνη. Πρώτη σελίδα αντάλλαξαν αυτά τα μηνύματα.
Και επίσης η μπλου σαν παίκτης μίλησε ανοιχτά για ρόλους αν θυμάστε κάτι που η πόρνη θα έκανε. Και μάλιστα είναι αυτή που πρώτη προσεγγίζει τσάρα με το "θέλεις να μαλώσουμε;"


Αρχική δημοσίευση από: tsarachaf

Ριρίκα γιατί μας ήρθες με λυμένο ζωνάρι καλό μου; Να το κοιτάξεις αυτό.


Αρχική δημοσίευση από: ~Melania~

Ριρικάκι ακόμα δεν μπήκαμε στο παιχνίδι και ζητάς καβγάδες; Έχεις κανένα λόγο να θες τσακωμούς από τώρα; :angelnot: :whistle:

Αρχική δημοσίευση από: blue_butterfly

Με τσάκωσες. :redface:



Ενθουσιασμό θα τον έλεγα, αλλά θα το μαζέψω το ζωνάρι Ακριβέ γιατί όπως βλέπεις παραπάνω δε με παίρνει. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Αν η μπλου ήταν πόρνη πού το ήξερε εκείνη την ώρα ο τσαρα για να της πει να ηρεμήσει; Ντάξει μην κάνουμε τόσο μεγάλα άλματα λογικής. Επίσης αν ήταν πόρνη δεν είχε λόγο να παίξει ΑΠ εναντίον της. Αν επίσης η μπλου ήταν ΑΜ (που το είπε κάποιος) δε θα ξόδευαν οι μαφιόζοι την ΑΠ πάνω της, θα την κάρφωναν απλά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Αν η μπλου ήταν πόρνη πού το ήξερε εκείνη την ώρα ο τσαρα για να της πει να ηρεμήσει; Ντάξει μην κάνουμε τόσο μεγάλα άλματα λογικής. Επίσης αν ήταν πόρνη δεν είχε λόγο να παίξει ΑΠ εναντίον της. Αν επίσης η μπλου ήταν ΑΜ (που το είπε κάποιος) δε θα ξόδευαν οι μαφιόζοι την ΑΠ πάνω της, θα την κάρφωναν απλά.
Και θα έχαναν και έναν δικό τους με το κάρφωμα κάτι που ξαναλέω δύσκολα θα το έκανε η μαφία σε αυτή την φάση με δυο χαμένες δολοφονίες και -1 δικό τους. Δεν ξέρω εγώ τα σενάριά μου αναλύω, γιατί, το να είνια και οι δύο μαφιόζοι και τσάρα και μπλου μου φαίνεται δύσκολο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
να είνια και οι δύο μαφιόζοι και τσάρα και μπλου μου φαίνεται δύσκολο.

Ή αυτό θέλουν να μάς κάνουν να πιστεύουμε. Μην ξεχνάμε οτι οι μαφιόζοι είναι 6 μυαλά που συνεργάζονται και αναλύουν κινήσεις με τις ώρες. Βρίσκονται 5 βήματα μπροστά από τους πολίτες. Αυτά που σκεφτόμαστε εμείς τώρα τα έχουν σκεφτεί αυτοί χτες οτι θα τα σκεφτούμε. Ο τσαρα είναι πανέξυπνος και δεν κάνει τίποτα τυχαία.

Παρ' όλα αυτά δεν μπορώ να προσθέσω κάτι άλλο που θα βοηθήσει. Βρισκόμαστε σε αναμονή.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aggelogiannos

Νεοφερμένος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Καλημερα στο παλερμο!

Δυστυχως η προσπαθεια μου να παει σε τριπλη ισοψηφια(dume-tsara-blue) δεν πετυχε και αποτι ειδα ο dumenuke θα εβγαινε με 9 ψηφους (το οποιο να πω την αληθεια δεν με χαλαγε γιατι ή την blue ή τον dumenuke θα ψηφιζα).Παρολαυτα με ΔΑ βγαινει οχοακιν και σωζει dumenuke.Η νεκροφανεια μού φανηκε πολυ καλο counter προς το ΔΑ.Επισης hooly shit ουτε καν παρατηρησα το σεναριο "tsarachaf δινει σημα στο ΔΑ να κανει την ιδιοτητα" το οποιο οντως φαινεται legit.Εκτος απο αυτο δεν εχω ιδεα τι θελει ο δειξει ο tsarachaf με αυτη την ΑΠ προς την blue.Εγω θα ψηφισω TSARACHAF παντως και μετα στο dumenuke
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Καλημέρα !



Για μενα που η μπλου ήταν ύποπτη δεν με χαλασε η προφυλάκιση σαν προφυλάκιση. Με χάλασε ομως που την έπαιξε ο τσαρα. Εκτος αν ηταν η φανερη που κάποιος την ηξερε και ήθελε να βγει απο το στόχαστρο του ΑΜ ή του πληροφοριοδότη, κατι που ειναι αδύνατον σε αυτο το σημειο θεωρω.


Ικαριωνα τα καταλαβες ολα ετσι? :hehe: νομιζω οτι πραγματικα με ταπωσες... or not. Θα γελασω πολυ στο τελος του παιχνιδιου γιατι μαλλον σε εχει πειραξει το γάλα της καρυδας εκει στα ξενα. Πρεπει να έψαξες παρα πολυ να βρεις κατι να στηρίξεις τη κατηγορία που τοσο εντεχνα αποφεύγεις να απαγγείλεις εδω και τοσες μέρες που σου λεω να το κανεις. Εισαι μια σκετη απελπισια αχαχαχ. Την κατηγορία σου εντωμεταξυ την εχεις παρουσιασει πολυ ομορφα κοβοντας ολο το ποστ και διαστρεβλωνοντας το. Στηριζεσαι σε ενα μαστίγιο (*κλαμα, απο επιχειρήματα οπως παντα σκιζεις*) που παρεμπιπτόντως πηγαινε στον ντιμιτζιμ γιατι μου εχει κανει πολλες φορες τη ζωη δύσκολη και πιανεσαι στη μια δυο φορες που αναφέρθηκα στον Κομφι. Δεν σου φαίνεται δηλαδη περιεργο να εκανε αυτη τη κινηση η Ριρικα ενω πριν την ειχε κατακρινει και σου φαινεται που το σχολίασα. Τρομαζω με το ποσο παρατηρητικός εισαι. Τουλαχιστον κανε μια προσπάθεια να εχεις επιχειρήματα απεναντι μου περα απο ενα μαστιγιο που πήγαινε ξεκαθαρα στον ντιμι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Ο aggelogiannos μάς έπαιξε πάλι τον αφηγητή, μάς είπε τί έγινε χτες και σήμερα και κατέληξε σε αυτά που είχαμε καταλήξει από χτες, οτι τσαρα και ντιουμ είναι μαφιόζοι. Έχεις να μάς πεις κάτι παραπάνω; Από δω και πέρα πώς βοηθάς τους πολίτες;

Μελανία καλά όσα λες αλλά βρε κοριτσάκι μου, δε σε βλέπω να είσαι η Μελανία που ξέρουμε και αγαπάμε η οποία όλα τα ψάχνει, τα αναλύει, ανακρίνει κόσμο, κάνει σενάρια, ακυρώνει σενάρια κλπ. Από την πρώτη μέρα κολλάς σε ένα άτομο (τη Σόφη), ασχολείσαι δυο μέρες μαζί της παρ' όλο που όλοι σού ζητάμε να μάς πεις γνώμη και για τους υπόλοιπους, και γενικά η παρουσία σου υπάρχει μόνο για να αντικρούσεις αυτά που λένε εναντίον σου. Την ίδια ακριβώς συμπεριφορά έχει και η μπλου. Ε πώς θέλετε μετά να σας εμπιστευτούμε; Μελανία υποστηρίζεις ότι είσαι πολίτης. Σε παρακαλώ λοιπόν να μάς πεις τη γνώμη σου για όλους μας γιατί τη γνώμη σου την εμπιστεύομαι. Αν θες, περιμένω να σε ακούσω. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Τσαρα σταματά την κλάψα και την γκρίνια και αν θες να σωθείς αυτό τον γύρο δώσε μας ένα μπαμ στοιχείο να πάμε άλλου. Έκανες αυτό με την μπλου αλλά προφανώς δεν φτάνει. Μπορείς να αλλάξεις τα δεδομένα τώρα και να κινηθούμε άλλους; 8 ωρες μένουν, έχεις χρόνο.
Ψήφος σε Τσαρα.

Σοφή τι σε μπερδεύει κοπέλαρα μου να στα λιανισω όλα. Μην με ρωτήσεις για 5η φορά αυτο με το εμιλουκο. Πάνε 2 σελίδες πριν το αναφέρω 2 φορές.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Λοιπόν είμαι εκτός σπιτιού αλλά θα σας γράψω μια αράδα μη τυχόν και με βρείτε ψόφιο σε λίγο.

Η φάλαγγα πρέπει να μείνει ενωμένη. Ο τσαρα κέρδισε λίγες ώρες για να προετοιμάσουν τις κινήσεις τους αλλά εμείς πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή. Πολιτάκια ξανά διαβάστε τις κάρτες σας και προετοιμαστείτε να τις χρησιμοποιήσετε αν χρειαστεί. Δεν το λέω με τίποτα συγκεκριμένο στο μυαλό αλλά πολλά άτομα είναι ψιλοχαμένα τώρα που βρήκαμε μπούσουλα. Θέλω να σας δω ενεργούς με ότι κι αυτό να σημαίνει.

Στα συγκεκριμένα, ΡΕ ΑΚΡΙΒΕ σας έχει πιάσει πανικός αλλά είναι αργά. Ότι και να κάνετε, το νερό έχει μπει στ'αυλάκι και το ξέρεις. Ότι φανφάρα και να κάνετε, οι πολίτες του Παλέρμο δεν θέλουν την Μαφία εν έτει 2018 και ιδιαίτερα χωρίς Χοακίν.

Πέρα απ'το χιουμοράκι, έχω να πω στην ΜΕΛΑΝΙΑ ότι τι μαγκιές είναι αυτές που και καλά ο τσαρα μας βγήκε πιθανός ΔΑ; Η φάλαγγα δεν σπάει.

Επίσης η προφυλάκιση σε ΜΠΛΟΥ εμένα δεν μου λέει τίποτα.Τους έχουμε στριμώξει στην γωνία και άρχισαν οι φανφάρες. Τσάρα, Ντιουμ και βλέπουμε. Επίσης Μελανία κι εσύ δεν μ'αρέσει ο τρόπος που γράφεις και αυτή η τρολιά με τσαρα ΔΑ και βλακειούλες δεν μ'άρεσε καθόλου. ΑΛΜΑ ΛΙΜΠΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΩ και σένα.

Μην κωλώνεται πολιτάκια.

Για μενα που η μπλου ήταν ύποπτη δεν με χαλασε η προφυλάκιση σαν προφυλάκιση. Με χάλασε ομως που την έπαιξε ο τσαρα.

Για elaborate λίγο.

Δυστυχως η προσπαθεια μου να παει σε τριπλη ισοψηφια(dume-tsara-blue) δεν πετυχε


Ρε κοπρίτες όλοι εσείς που λέτε ότι "προσπάθησα να κάνω τον ήρωα αλλά δεν πέτυχε", εγώ που είμαι πολίτης γιατί δεν ένιωσα την ανάγκη να απολογηθώ για την ψήφο μου που είχε το ίδιο κίνητρο;:paladin: Αγγελογιαννε με διαολίζεις γενικά.
Εκτός κι αν απαντάς σε κάποιον συγκεκριμένα που σε ρώτησε αλλά δεν βλέπω να έχεις κάνει παράθεση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφίζουμε για να μην πάρουμε απουσία!

Ψηφοφορία για Πέμπτη 2/8

  1. aggelogiannos --> tsarachaf

  2. Alma Libre

  3. bilire --> tsarachaf

  4. ComfortablySmug

  5. Deutsch... Lover --> tsarachaf

  6. DumeNuke --> Emilouko

  7. Emilouko --> tsarachaf

  8. Himela--> tsarachaf

  9. i_lie_us --> tsarachaf

  10. Ikarionas--> tsarachaf

  11. JKaradakov --> DumeNuke

  12. Joaquin

  13. Johnny15 --> tsarachaf

  14. ~Melania~ --> DumeNuke

  15. sophie_96 --> tsarachaf

  16. Soukouu --> tsarachaf

  17. TasosZG

  18. tsarachaf --> Emilouko

  19. ultraviolence --> tsarachaf

  20. Wild_Boy --> DumeNuke

  21. Ζαξρεμιος --> tsarachaf



Ψήφοι
12 tsarachaf
3 DumeNuke
2 Emilouko

Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7
blue_butterfly - Άμεση Προφυλάκιση 2/8

Οριστικές αποχωρήσεις
Samael [Κρυφός Μαφιόζος Ε] -Ψηφοφορία 31/07 & Τυμβωρυχία 01/08

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από TasosZG
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από tsarachaf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Μία πολύ σημαντική παρατήρηση: Το Παλέρμο είναι πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι κι ακόμη και μια πολύ μικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει την διαφορά. Είμαι ή δεν είμαι μαφία δεν μπορείς να ξέρεις πόσο καλά ή άσχημα έπαιξα μέχρι να βγει στη φόρα το τι έγινε.

Πες μας ποιος έλουσε, μην μας κρατάς σε αγωνία.<3

ΨΗΦΙΖΩ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΛΙΜΠΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ SUMMON ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΛΕΡΜΟ, ΝΑ'ΡΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Τσάρα δεν σε προσβάλλω για κακό παίκτη αλλά η αδυναμία σου να μας δείξεις 1-2 consistent σενάρια που παίχτηκαν και σε δικαιολογούν σίγουρα φανερώνει κάτι. Σταμάτα να απαντάς συναισθηματικά στην πόλη του Παλέρμο μετρούν τα επιχειρήματα και η δράση του καθενός.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Αρχική δημοσίευση από: Himela
Ο aggelogiannos μάς έπαιξε πάλι τον αφηγητή, μάς είπε τί έγινε χτες και σήμερα και κατέληξε σε αυτά που είχαμε καταλήξει από χτες, οτι τσαρα και ντιουμ είναι μαφιόζοι. Έχεις να μάς πεις κάτι παραπάνω; Από δω και πέρα πώς βοηθάς τους πολίτες;

Μελανία καλά όσα λες αλλά βρε κοριτσάκι μου, δε σε βλέπω να είσαι η Μελανία που ξέρουμε και αγαπάμε η οποία όλα τα ψάχνει, τα αναλύει, ανακρίνει κόσμο, κάνει σενάρια, ακυρώνει σενάρια κλπ. Από την πρώτη μέρα κολλάς σε ένα άτομο (τη Σόφη), ασχολείσαι δυο μέρες μαζί της παρ' όλο που όλοι σού ζητάμε να μάς πεις γνώμη και για τους υπόλοιπους, και γενικά η παρουσία σου υπάρχει μόνο για να αντικρούσεις αυτά που λένε εναντίον σου. Την ίδια ακριβώς συμπεριφορά έχει και η μπλου. Ε πώς θέλετε μετά να σας εμπιστευτούμε; Μελανία υποστηρίζεις ότι είσαι πολίτης. Σε παρακαλώ λοιπόν να μάς πεις τη γνώμη σου για όλους μας γιατί τη γνώμη σου την εμπιστεύομαι. Αν θες, περιμένω να σε ακούσω. :)

Έχεις απόλυτο δικιο σε αυτα που λες αλλα ακριβώς επειδη με ξερεις και με ξερετε ολοι πως παιζω αμα ημουν υποπτη δεν θα ρισκαρα να ειμαι πιο σιωπηλη αν δεν υπηρχε λογος ουτε θα αλλαζα τη σταση που ακολουθω σε τοσα πολλα παιχνίδια ετσι δεν ειναι? Το οτι δεν ειμαι πιο ενεργή φταινε καθαρα προσωπικοι λογοι που δεν εχει νοημα να αναπτύξω τωρα απλα θα αρκεστώ στο οτι το παιχνιδι με βρηκε σε μια φαση που εχω λιγότερο χρονο να διαθεσω απο οσο επιθυμώ. Δεν ειχα κολλησει στη Σοφία (αν και αυτο συνηθιζω να το κανω να κολλαω δηλαδη σε παικτη) αλλα αυτη απο μονη της έδωσε διαστασεις στο θεμα και με παραξενεψε αυτο και γι ' αυτο συνεχισα να πιεζω. Ετσι παιζω ομως πιεζω οσο γινεται. Η Σοφία κατηγορεί αυτους που την κατηγορούν και το οτι το παιζει αθωα και πρωταρα ειναι μια πολυ καλή τακτικη για να μη τη προσεξει κανενας. Εγω αυτο σου ζηταω να εχεις στην ακρη του μυαλού σου.

Σε εσενα δεν αναφερομαι γιατι προφανως και συμφωνώ με αυτα που λες και δεν εχει νοημα να το διατυμπανιζω. Μιλαω σε αυτους που υποψιάζομαι και εκει εστιαζω. Διαβαζω προσεκτικα αυτα που λες γιατι παιζεις για μας και ειναι ξεκαθαρο εισαι απο τα λίγα ατομα εδω μεσα που μιλανε με επιχειρήματα και εχουν μια σωστη κατεύθυνση. Ειναι καποιοι που εμφανως τραβανε τα φώτα πανω τους (τσαρα και ντουμ παιζουν ανοιχτα για να εστιασουμε εκει και να μην προσεξουμε τους αλλους,κανω λαθος?) Και απλα δεν την παταω να εστιασω σε αυτούς πιεζοντας αλλο αφου τους βρηκαμε. Θεωρείς σωστο να εμμένουμε σε αυτους που με τον εναν ή τον αλλον τροπο θα τους βγαλουμε και να μην ψαξουμε τους αλλους που καπου κρύβονται?


Και επειδη με ρώτησες κινουμαι αναμεσα σε Ουλτρα (και θεωρώ ότι εκει πρεπει να ξεκινήσουμε να πιεζουμε) Εμιλυ και Ηλια. Και σιγα σιγα εκει θελω να ξεκινησω να ψαχνω. Κι οσο κι αν μου τη μπαινει ο ικαριωνας θεωρω οτι δεν ανηκει στη μαφια το εχω πει και ξανά.

Καπου αναμεσα στους πιο ησυχους θα κρυβεται ενας. Ο Τάσος πχ πεταξε μια τυμβω αθωώθηκε στα ματια των περισσοτερων εγω εκανα μια θεωρια ουτε καν μου απαντησε ποτε και εξαφανίστηκε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Πάντως εγώ βλέπω ότι κατηγορήθηκα από κάποιους εδώ μέσα ότι κολλάω σε συγκεκριμένα άτομα όπως τασο, μελανία και χθες ιορδάνη και απειλήθηκα ότι θα είμαι η επόμενη που θα βγω αν συνεχίσω. Γιατί άραγε;;

Χθες που είχα στιχομυθία με τον Joaqin που τον θεωρούσα ύποπτο είπε κάποιος να μην κολλάω στον συγκεκριμένο και μάλιστα η μαφία πήγε να τον βγάλει και έξω ως σιγουρο αθώο.

Οι άλλοι που έλεγαν να μην κολλάω είναι ένοχοι; Για αυτό οι απειλές;

Και τώρα η Μελανία έρχεται να πει ότι πιθανά να είμαι ένοχη επειδή το παίζω αθώα και πρωτάρα.

Μήπως τελικά μερικά άτομα έχουν καταλάβει οτι κάποιοι είναι πράγματι πολίτες και απλά επιχειρηματολογούν εναντίον τους ως τα εύκολα θύματα για να τους βγάλουν εκτός;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top