Palermo #46 - Can you reverse the curse?

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (31/7)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Γενικά δεν θα πω πολλά. Πρώτη η Έμιλυ ξεκίνησε το κύμα απέναντι μου, με το που έπεσε η Τυμβωρυχία. Σαν να ήταν πάνω από τον υπολογιστή και περίμενε να γίνει κάτι τέτοιο. Υπενθυμίζω ότι ζήτησε χθες από τον ΔΑ να αλλάξει τις ψήφους της Deutch, απλώς ο ΔΑ δεν το μυρίστηκε και δεν έδρασε. Το τόνισε και ο Ικαρίωνας. Ξεκάθαρα αυτοί οι δύο είναι μαφιόζοι για εμένα. Επομένως 2 πράγματα μπορώ πλέον μόνο να κάνω:

Αλλάζω την ψήφο μου σε Emilouko.
Και όταν με το καλό με βγάλετε από το παιχνίδι, ρίξτε μια 2η Τυμβωρυχία. Να δείτε πόσο λάθος έχετε κάνει σήμερα.


τι εκανα εγω;:stunned:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Tsarachaf το σκεπτικό μου είναι απλό. Συμφωνείς ή διαφωνείς ότι μέσα στην τετράδα εσού, της Μελανίας, της Αλμα και του Γουαιλντ υπάρχει μαφιόζος; Και οι 4 ειπατε πως δημιουργειται κυμα ξαφνικο προς τον Σαμαελ και θετατε ερωτηματικα αν εχουμε τα ιδια με Σπυρακο. Τι στο καλό; Κανενας απ' τους 4 δεν ειχε πληροφορια για τον Σαμαελ ως κακος; Και οι 4 πολιτες ειστε που ενδιαφερθηκατε για τον ισως αθωο Σαμαελ; Ουτε ενας μαφιοζος δεν προσπαθησε να τον βοηθησει; Μη γελιομαστε. Αντι λοιπον να πας, ως αθωος οπως λες οτι εισαι, να κατηγορησεις τους υπολοιπους τρεις, πας και μου ψηφιζεις Καραντακο λαι πλαθεις ευφανταστα σεναρια. Γι' αυτο σε ψηφιζω και προσωπικα μου αρεσε πολυ το ποστ του Τζονι παροτι ψηφισε Αγγελογιαννο που αναφερει τις επικλησεις σου στον ΔΑ και παρατηρησε τη λεξη Wild ισως παραπεμποντας στον Wild Boy που ειναι ο ΔΑ. Ειναι καλη σκεψη και δεν ξερω αν θα πρεπει οι αθωοι να ανεβασουμε και τον Wild σε ισοβαθμια ετσι ωστε αν ειναι ο ΔΑ να μην μπορεσει να χρησιμοποιησει την ιδιοτητα του. Ακομη και να τη χρησιμοποιησει ομως θα κερδισετε ενα γυρο. Σας εχουμε βρει σχεδον ολους, εχουμε κιλ μαγισσας, αλεξισφαιρο που δε μπορεσατε να το φατε, αποτυχια δολοφονιας, γιατρο και ισως δευτερη τυμβωρυχια. Θα περασετε καλα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 1/8

  1. aggelogiannos --> blue_butterfly

  2. Alma Libre --> Emilouko

  3. bilire --> Deutsch... Lover

  4. blue_butterfly --> Soukouu

  5. ComfortablySmug --> tsarachaf

  6. Deutsch... Lover --> DumeNuke

  7. DumeNuke --> Emilouko

  8. Emilouko --> tsarachaf

  9. Himela --> blue_butterfly

  10. i_lie_us --> aggelogiannos

  11. Ikarionas --> tsarachaf

  12. JKaradakov --> DumeNuke

  13. Joaquin --> blue_butterfly

  14. Johnny15 --> aggelogiannos

  15. ~Melania~ --> blue_butterfly

  16. sophie_96 --> DumeNuke

  17. Soukouu --> tsarachaf

  18. TasosZG --> DumeNuke

  19. tsarachaf --> JKaradakov

  20. ultraviolence --> tsarachaf

  21. Wild_Boy --> Ζαξρέμιος

  22. Ζαξρεμιος --> DumeNuke



Ψήφοι
5 DumeNuke
5 tsarachaf
4 blue_butterfly
2 aggelogiannos
2 Emilouko
1 Deutsch... Lover
1 JKaradakov
1 Soukouu
1 Ζαξρέμιος


Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7

Οριστικές αποχωρήσεις
Samael [Κρυφός Μαφιόζος Ε] -Ψηφοφορία 31/07 & Τυμβωρυχία 01/08

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από TasosZG
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Σοφία θα σου απαντήσω για τελευταία φορά για να μην λες ότι σε αγνόησα αλλά μετά από αυτό δεν ξανά απαντώ εκτός κι αν έχεις κάποιο κανονικό ποιντ και δεν έρχεσαι να μου την πεις εκδικητικά.

Οπότε αφού η λάσπη που μου έριξες για Ντοιτς δεν έπιασε, και γι'αυτό με τον Σαμαελ δεν έχεις να μου προσάψεις και τίποτα το ιδιαίτερο(σιγά μην πήγαινα να ψηφίσω για ξεκάρφωμα τον σαμαελ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ, την ώρα που έπαιζε τέρμα άπειρα και θα έφευγε απ'το παιχνίδι αργά ή γρήγορα, αλλά πού να το σκεφτείς αυτό), λες "δεν συζητάμε λίγο και την ψήφο σου σε μπλου" ;
Όσον αφορά την Μπλου ότι είχα να πω το είπα.

Όλως τυχαίως, έρχεσαι να με "ερευνήσεις" μερικές ώρες μετά το μανιφέστο μου που έλεγα ότι σε πάω σε ουδέτερη από ψιλοαθώα.Μέχρι τότε σ'άρεσε που σε δικαιολογούσα κι έλεγα "απλά σπαμάρει".Ο νοών νοείτο..

Κάνε υποθέσεις εσύ αλλά θα ξανά πάω σε mode "η σοφία σπαμάρει συνέχεια και είναι η καλύτερη ανακατώστρα της μαφίας" και δεν θα διαβάζω τα μηνύματά σου...

Εάν είσαι πολίτης και μάλιστα αθώος, δεν καταλαβαίνω αυτήν την έντονη αντίδρασή σου όμως, αλλά δεν θα επιμείνω σε αυτή θα πάω παρακάτω. Σου εξήγησα ότι κάνω υποθέσεις, για πιθανή μπλόφα και για πιθανό ξεκάρφωμα. Απλά σύνδεσα ένα ξεκάρφωμα όπως το θεωρείς εσύ και ένα ξεκάρφωμα που το θεωρώ εγώ και τίποτα άλλο. Μπορεί το σενάριό μου να είναι λάθος όπως και το δικό σου. Έκανα απλά μία υπόθεση. Δεν έχω δηλώσει ποτέ ξεκάθαρη θέση για εσένα ώστε να λες ότι τώρα σε θεωρώ ύποπτο επειδή τώρα με έβγαλες από τους αθώους πάντως όταν πριν με είχες για αθώα. Αλλά όπως και να έχει οκ δεκτό.
Επίσης το ότι αυτό που έγραψε ο Dum το θεωρείς όπως καταλαβαίνω οκ δεν ξέρω εάν είναι φυσιολογικό ή όχι. Τεσπα.
Αφού δεν θα μου απαντήσεις ξανά δεν υπάρχει πρόβλημα :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aggelogiannos

Νεοφερμένος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
aggelosgiannos: έκανε τα πάντα για να βγω, μέχρι και την τελευταία στιγμή έγραψε ότι πρέπει να βγει ο Τζονι από το παιχνίδι για να "φανουν" πράγματα. Τώρα τα καλύπτει αλλά που να προλάβει. Σε όλο το παιχνίδι ελάχιστα ασχολήθηκε με άλλους, όλη την ώρα έλεγε πόσο ύποπτος είμαι. Ελάχιστα πράγματα για Dume, Tsara, aggelogianno κλπ. Είναι όλοι παρέα.

Ειχα τις υποψιες μου και οι απαντησεις που επερνα δεν με καλυπταν οποτε τι να κανω? νμζω ηταν λογικο να επιμεινω σε εσενα.


(Κατι ασχετο: το ειδα πανω απο μια φορα αλλα γιατι γραφετε aggelosgiannos? ακουγεται περιεργο...ειναι μιξ 2 ονοματων "αγγελογιαννος" )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Επίσης το ότι αυτό που έγραψε ο Dum το θεωρείς όπως καταλαβαίνω οκ δεν ξέρω εάν είναι φυσιολογικό ή όχι. Τεσπα.
Αφού δεν θα μου απαντήσεις ξανά δεν υπάρχει πρόβλημα :)
Ωχ Παναγίαμ'..
Άντε να ξανά απαντήσω στο τελευταίο, γιατί δεν μου πάει η αγένεια και βλέπω ότι πάλι ΔΕΝ καταλαβαίνεις τι γράφω.
Από πού προκύπτει ότι πιστεύω πως αυτό που έγραψε ο Dum είναι φυσιολογικό; Θα σου πω εγώ. Από πουθενά. Προσέχω πολύ καλά τι λέω. Είπα ότι αυτό που έγραψε είτε είναι πονηρό είτε ατυχές. Αλλά προφανώς πρέπει να εξηγώ κάθε γραμμή και θα το κάνω για τελευταία φορά. ΠΟΝΗΡΟ επειδή μπορεί να είναι μαφιόζος και να το παίζει αντίστροφη ψυχολογία για να μπουν σε κάποιους επιφυλάξεις που τον ψηφίζουν ή που σκόπευαν να τον ψηφίσουν. Έτσι θα πήγαινε πιο εύκολα σε ισοψηφία κάποιος διστακτικός και θα του έδινε ελπίδα. Μπορεί αυτό να ήταν το ολ ιν του. ΑΤΥΧΕΣ επειδή αν είναι πολίτης,1) πιθανότατα μας είπε ότι δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο να προσφέρει και 2)μας βάζει στην διαδικασία να πούμε ότι...μπορεί να είναι πονηρός μαφιόζος και έτσι αυτοθυματοποιείται χωρίς λόγο. Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά ορίστε, αυτό εννοούσα και όχι ότι είναι φυσιολογικό όπως μου είπες. Ελπίζω να σε κάλυψα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Ικαρίωνα πιστευεις οτι οι τριπλές ισοβαθμίες μας βοηθούν περισσότερο από τις διπλές; Αλλιώς δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σου άρεσε η ψήφος μου πάνω σε έναν μαφιόζο κατ εμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Λοιπον μετα την τυμβωρυχια στον σαμαελ πηγα και ξαναδιαβασα λιγο παλια μηνυματα γιατι αποτι κτλβα ηταν μεγαλη βλακεια να ασχοληθω με johnny και χιμελα οποτε διαβασα πιο προσεκτικα αλλα μηνυματα.

-Πρωτα θα πω οτι "σιγουρα υπαρχει μαφιοζος που ψηφισε τον johnny" ειναι αρκετα legit και ειδικα μετα το τελευταιο μηνυμα του dumenuke εχω την υποψια οτι οντως ειναι μαφιοζος

-Απο την αλλη το μηνυμα της blue που μας ανελυσε εκει τα τελευταια λογια ενςο μαφιοζου μπορω να πω οτι με μπερδεψε αρκετα και ακομα πιο περιεργη ηταν ο ψηφος της σε soukou.

Θα ηθελα πολυ να ψηφισω dumenuke αλλα απο την αλλη θελω να φερω την blue σε ισοβαθμια να δω πως θα εξελιχθουν τα πραγματα.Οποτε ψηφιζω BLUE
Τι ακριβώς σε μπέρδεψε στο μήνυμά μου; Ρωτάω για να μπορέσω να στο εξηγήσω. Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φάνηκε περίεργη η ψήφος μου για SouKou πάντως αν δεις τις κινήσεις του Samael.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Μάλλον οι μαφιόζοι θέλουν να σώσουν τον Τσαρα (ή κάποιον άλλο μαφιόζο) επειδή μάλλον αυτός έχει τις χρήσιμες κάρτες όπως νεκροφάνεια και τυμβωρυχία και γι' αυτό ο Ντιουμ το παίζει έτσι ώστε να τον ψηφίσουν όλοι, να φύγει και να τον επαναφέρουν με κάρτα ώστε να κερδίσουν έναν γύρο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Πάντως και οι τρεις που είναι μπροστά δεν έχουν ψηφίσει κανεναν απο τους υπόλοιπους δύο.

Άρα αναμένω να έχουμε και παλι επεισοδιακό 5λεπτο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ικαρίωνα πιστευεις οτι οι τριπλές ισοβαθμίες μας βοηθούν περισσότερο από τις διπλές; Αλλιώς δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σου άρεσε η ψήφος μου πάνω σε έναν μαφιόζο κατ εμε.

Δεν ειμαστε εντελως σιγουροι για Αγγελογιαννο ακομη. Νομιζω προεχουν αλλοι. Πχ ο Τσαρα και ο Ντιουμ. μου αρεσουν σε ισοψηφια. Αν αναγκασουμε να ριξει απο μια καρτα ο καθενας θα μεινουμε στα ιδια. Αν τους δυσκολεψουμε ομως μπορει να σπευσουν να τους βοηθησουν κι αλλοι και ετσι θα φανουν διαφορα. Για τριπλη θα μου αρεσε περισδοτερο να δω την Αλμα μαζι τους ή και τον Γουαιλντ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Βρε καλώς τα μάτια μου τα δυο!! Μπορεί να σε έσωσε η Χιμέλα χθες κι επειδή έπεσε μέσα για τον Σαμ να την έχουν κάνει θεό και να σκέφτονται ότι δε μπορεί να κάνει λάθος, αλλά εγώ δεν σ' έχω ξεχάσει και σε παρατηρώ. Από σένα θα την φάμε οι πολίτες στο τέλος.

Τσαρα: α) Κάνει εξόφθαλμο κάλεσμα σε ΔΑ όλο το παιχνίδι σήμερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συζητάμε για ΔΑ όταν έχουμε τόσο φανερούς ύποπτους αλλά σε κάθε ποστ σου θα συνεχίσεις να μιλάς για τον ΔΑ.
β) Έκανε "wild guess" ότι έσωσε η μάγισσα σήμερα. Γιατί έγραψες αυτήν την πρόταση; Μου φάνηκε ύποπτη. Και ότι αναφέρθηκες σε μάγισσα αλλά και η φράση.
γ) Επίσης σε άλλη του πρόταση λέει ότι "θα ρισκάρει" σήμερα.
δ) "Επίσης δεν καταλαβαίνω που είναι το παράξενο, πρώτη φορά είναι που ο ΔΑ δεν έχει καταλάβει ποιοι είναι οι μαφιόζοι του και κάνει χαζομάρα". Άλλη μια πρόταση που είναι σαν να λες στον ΔΑ δεν πειράζει που δεν ενήργησε και του πετάς το μπαλάκι.

Όλα τα παραπάνω Τσάρα σε κάνουν φουλ ένοχο. Καλείς τον ΔΑ να ρισκάρει, η λέξη Wild δεν ξέρω αν ήταν τυχαία μιας και υπάρχει σαν έκφραση αλλά στο παλέρμο όλα τα προσέχω. Θα επανέλθω μετά πάνω σε αυτό.

Θέλω λίγο απ' αυτό που παίρνεις, γιατί πρέπει να είναι γαμάτο! Κάνω καραμπινάτο σήμα στο ΔΑ λες. Αλλά ποιος είναι αυτός ο ΔΑ στον οποίο κάνω σήμα; Ο Wild_Boy που έχω να τον αναφέρω από χθες; Επειδή χρησιμοποίησα την φράση wild guess. Ξέρω ότι δε με γνωρίζεις, αλλά γενικά είναι μία φράση που χρησιμοποιώ, σόρρυ κιόλας αλλά δε θα κάθομαι να αναλύω λέξη προς λέξη τα ποστ μου μη ξυπνήσετε στραβά και φανταστείτε σήματα από το πουθενά.
Στη μάγισσα ναι, έχω αναφερθεί 2 φορές. Μία που είπα ότι ελπίζω ότι δεν έσωσε το χθεσινό θύμα στις συζητήσεις περί του γιατί απέτυχε η χθεσινή δολοφονία και τη σημερινή μου θεωρία ότι παίζει να το έκανε για να πατήσει κάτω την πιεσμένη μαφία. Τώρα εσύ πες ό,τι θες, δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτό με σήμα στον ΔΑ.

Μα αν ισχύει η θεωρία μου για Ιορδάνη μαφιόζο και Κόμφυ ΔΑ, δεν θα έχουν κάνει και οι δύο χαζομάρα ή μόνο ο Κόμφυ, γιατί ο Ιορδάνης εν τέλει απέφυγε να ψηφίσε Σαμ στη δημοσκόπηση;

Αυτά από εμένα. Ψηφίζω aggelosgiannos.

Αφού είμαι τόσο ένοχος, γιατί δεν ψηφίζεις εμένα τελικά;

@tsaratsaf Λες στο post σου ότι κάποιοι έλεγαν "με σιγουριά" ότι ο Σαμαελ είναι μαφιόζος.Παρακάτω λες ότι "δεν γίνεται και 10 άτομα να είχαν όνειρο". Μπορείς να μου πεις συγκεκριμένα ποια δέκα άτομα ή εστω και πέντε βρε αδερφέ έδιναν με ΤΟΣΗ σιγουριά τον Σαμαελ; Γιατί εγώ δεν τα είδα.

Επίσης πολύ καλή παρατήρηση ο Τζόνυ για το ΔΑ και τσαρα.

Λοιπόν, σε ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ έχω μία τάση να βάζω υπερβολικά νούμερα. Και είναι πάντοτε φανερό. Οπότε προφανώς και ήταν σχήμα λόγου. Αλλά για να απαντήσω για μερικά άτομα που παρατήρησα να έχουν υπερβολική σιγουριά μπορώ να σου πω τρία. Χιμέλα, Τάσος, Ζαξ. Λες να έκατσε και στους 3 όνειρο και να ρώτησαν ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ για τον Σαμ;
Επίσης να αναφέρω τη σιγουριά της Χιμέλα και του ικαρίωνα ότι είμαι μαφιόζος; Πάμε 5 και καηκάμε απ' ότι βλέπω.

Δεν μου άρεσαν καθόλου τα λόγια του Ντουμ. Ειδικά η τελευταία δακρύβρεχτη έκφραση αυτοθυσίας σε στυλ "τιμωρείστε με που δεν ήμουν καλός πολίτης". Όποιος είναι πολίτης δεν προτιμάει να βγει ΕΚΤΟΣ και αν είναι σίγουρος ότι θα βγει κάποιος άλλος που νομίζει ότι έχει πιο πολύτιμο ρόλο απο αυτόν.

Σ' ένα σημείο συμφωνούμε τουλάχιστον.

Tsarachaf το σκεπτικό μου είναι απλό. Συμφωνείς ή διαφωνείς ότι μέσα στην τετράδα εσού, της Μελανίας, της Αλμα και του Γουαιλντ υπάρχει μαφιόζος; Και οι 4 ειπατε πως δημιουργειται κυμα ξαφνικο προς τον Σαμαελ και θετατε ερωτηματικα αν εχουμε τα ιδια με Σπυρακο. Τι στο καλό; Κανενας απ' τους 4 δεν ειχε πληροφορια για τον Σαμαελ ως κακος; Και οι 4 πολιτες ειστε που ενδιαφερθηκατε για τον ισως αθωο Σαμαελ; Ουτε ενας μαφιοζος δεν προσπαθησε να τον βοηθησει; Μη γελιομαστε. Αντι λοιπον να πας, ως αθωος οπως λες οτι εισαι, να κατηγορησεις τους υπολοιπους τρεις, πας και μου ψηφιζεις Καραντακο λαι πλαθεις ευφανταστα σεναρια. Γι' αυτο σε ψηφιζω και προσωπικα μου αρεσε πολυ το ποστ του Τζονι παροτι ψηφισε Αγγελογιαννο που αναφερει τις επικλησεις σου στον ΔΑ και παρατηρησε τη λεξη Wild ισως παραπεμποντας στον Wild Boy που ειναι ο ΔΑ. Ειναι καλη σκεψη και δεν ξερω αν θα πρεπει οι αθωοι να ανεβασουμε και τον Wild σε ισοβαθμια ετσι ωστε αν ειναι ο ΔΑ να μην μπορεσει να χρησιμοποιησει την ιδιοτητα του. Ακομη και να τη χρησιμοποιησει ομως θα κερδισετε ενα γυρο. Σας εχουμε βρει σχεδον ολους, εχουμε κιλ μαγισσας, αλεξισφαιρο που δε μπορεσατε να το φατε, αποτυχια δολοφονιας, γιατρο και ισως δευτερη τυμβωρυχια. Θα περασετε καλα.

Λοιπόν. Για να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Αν πιάσουμε οποιαδήποτε random τετράδα παικτών είναι πολύ πιθανό να υπάρχει μαφιόζος μέσα, γιατί έτσι είναι σεταρισμένο το παιχνίδι. Και γιατί το λέω, γιατί η συγκεκριμένη μου μοιάζει πιο πολύ random 4άδα παρά κάτι που βγάζει νόημα. Όταν που εξηγήσεις πώς δημιούργησες αυτή την τετράδα, πέρα απ' ότι είπαμε και οι 4 ότι δεν μας άρεσε το κύμα προς τον Σαμαέλ, θα σου απαντήσω σοβαρά. Όσο μου βάζεις ένα random στοιχείο θα σου απαντάω με στατιστική. Οπότε ναι, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει μαφιόζος μέσα σ' αυτή την τετράδα, όπως και σε κάθε άλλη.
Έπιασα το σενάριο που μου έκανε πρώτο εντύπωση. Κι έχω πει πολλές φορές, πως όταν δεν έχω στοιχεία, δεν κάθομαι να κατηγορώ στον αέρα. Είχα πει το ίδιο και για το κύμα που έβγαλε τον Σπυράκο, γιατί δε φτιάχνεις και καμία 4άδα μ' αυτό;

Συγγνώμη τώρα, λες σε μένα για ευφάνταστα σενάρια και μετά μου τσαμπουνάς ότι παίζει να έχει δίκιο ο τζόνι; Μήπως μας δουλεύεις; :confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Δηλαδή συγκινήθηκες που ο Ντιουμ δεν νιώθει(ή τουλάχιστον έτσι λέει) χρήσιμος στους πολίτες; Ή πολύ ατυχές είναι αυτό που έγραψε ή πολύ πονηρό.
Μήπως θες να μαγειρέψεις υπέρ Ντιουμ στο τέλος της ημέρας;
Πολιτάκια ξυπνάτε και πάμε για τριπλή Ντιουμ-Τσαρα-Μπλου. Ότι και να γίνει, το λιγότερο θα χάσουν καμιά κάρτα. Βαράτε. Αλλά με σκεπτικό. Πρέπει να ζορίσουμε τον πιο ύποπτο.

Θέλω να σε ρωτήσω ποιον από την τριάδα εσύ πιστεύεις ότι θεωρείς τον πιο ύποπτο και γιατί;
Την μπλου προφανώς για να την ψηφίσεις σε αυτήν την φάση σωστά;

Ωχ Παναγίαμ'..
Άντε να ξανά απαντήσω στο τελευταίο, γιατί δεν μου πάει η αγένεια και βλέπω ότι πάλι ΔΕΝ καταλαβαίνεις τι γράφω.
Από πού προκύπτει ότι πιστεύω πως αυτό που έγραψε ο Dum είναι φυσιολογικό; Θα σου πω εγώ. Από πουθενά. Προσέχω πολύ καλά τι λέω. Είπα ότι αυτό που έγραψε είτε είναι πονηρό είτε ατυχές. Αλλά προφανώς πρέπει να εξηγώ κάθε γραμμή και θα το κάνω για τελευταία φορά. ΠΟΝΗΡΟ επειδή μπορεί να είναι μαφιόζος και να το παίζει αντίστροφη ψυχολογία για να μπουν σε κάποιους επιφυλάξεις που τον ψηφίζουν ή που σκόπευαν να τον ψηφίσουν. Έτσι θα πήγαινε πιο εύκολα σε ισοψηφία κάποιος διστακτικός και θα του έδινε ελπίδα. Μπορεί αυτό να ήταν το ολ ιν του. ΑΤΥΧΕΣ επειδή αν είναι πολίτης,1) πιθανότατα μας είπε ότι δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο να προσφέρει και 2)μας βάζει στην διαδικασία να πούμε ότι...μπορεί να είναι πονηρός μαφιόζος και έτσι αυτοθυματοποιείται χωρίς λόγο. Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά ορίστε, αυτό εννοούσα και όχι ότι είναι φυσιολογικό όπως μου είπες. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Συμφωνώ με τα σε 2 σενάριά σου ότι μπορεί να ισχύουν. Αλλά εγώ με βάση όσα έχουν ως τώρα ειπωθεί πιστεύω από τον ίδιο ότι ισχύει και το πρώτο. Νομίζω και ο Samael είχε τονίσει την έντονη αθωότητά του και ότι δεν είχε άλλο τρόπο να την αποδείξει , κάτι τέτοιο είχε πει (δεν θυμάμαι ακριβώς λέω την ουσία) και τώρα έρχεται από ο Dum από την μία να λέει

Εν πάση περιπτώσει, δεδομένου ότι δεν βοήθησα και τόσο πολύ το τελευταίο διήμερο, ίσως να είμαι καλή αποχώρηση για σήμερα.

και από την άλλη να λέει:

Να δείτε πόσο λάθος έχετε κάνει σήμερα.


κάτι τέτοιο δεν είχε πει και ο Samael και αποδείχτηκε κρυφός μαφιόζος σήμερα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Έχω πάρει ποστς από τα τελευταία λεπτά της ψηφοφορίας, god, αυτό το πράγμα θα πονέσει και θα πάρει πολλή ώρα, let's go. (Η ώρα είναι 14:38, δεν έχω δει που βρίσκεται η ψηφοφορία πια, και δεν θα τσεκάρω καινούρια πόστς μέχρι να τελειώσω.).
Τα πιάνω με τη σειρά προσπαθώντας κάπως να ερμηνεύσω τα γεγονότα με δεδομένο και το ρόλο του Σαμ πια.
(Σε σποιλερ οι παραθέσεις που κάνω για να μη φτάσει μέχρι το άκτουαλ Παλέρμο το σεντόνι.).

Ξέρω ότι θα κουράσει λόγω όγκου, ξέρω ότι μπορεί να φανεί ανούσιο και χαοτικό σε κάποιους, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό.

Η ψηφος παραμενει στην χιμελα, εκτος ένα χρειαστεί να αλλαξω και να σωσω τον εαυτο μου.

Οκ, μια ψήφος που ξέραμε ότι θα αλλάξει, και δεδομένου ότι κρινόταν ο κώλος του θεωρώ είναι προφανές ότι θα άλλαζε στο :09. Και πολίτης να ήταν, από τη στιγμή που είχε ρίξει την ψήφο σε όχι Τζόνυ-Ντόιτς, θα πήγαινε την ψήφο εκεί για να σωθεί.
Δεν θεωρώ ότι τον κάνει μαφιόζο ούτε η αλλαγή της ψήφου του στην παράταση γενικά, ούτε η αλλαγή στο :09.
Αν κάτι τον ενοχοποιεί στα μάτια μου μέχρι εκείνη τη στιγμή, είναι το ότι δεν μπήκε σε θέση να αλλάξει πριν από τις 8 την ψήφο του, όπως είπε και ο Τζόνι, σε μία προσπάθεια να σωθεί.
Πράγμα που με κάνει να σκέφτομαι πως είτε πια η μαφία μέχρι τις 8 είχε πάρει απόφαση για την πιθανή θυσία του είτε είχαν σκοπό κάρτες-αλλαγές ψήφων στην παράταση για να σωθεί.

Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται. Το παιχνίδι θα καταλήξει σε wildcard στο ποιον θα αποφασίσει να ψηφίσει ο Samael.

Όπως και πήγε να γίνει με την editαρισμένη version της αλλαγής ψήφου του Σαμ σε Ντόιτς.
Ξέροντας ότι έκανε την αλλαγή του στο :09 και θεωρώντας σε οποιαδήποτε περίπτωση ότι θα είχε δει τις αλλαγές που είχαν συμβεί μέχρι και τις :07, πάμε να αναλύσουμε τα ενδεχόμενα.

Η ψηφοφορία μετά και την αλλαγή του ικαριόνα στο :07 έχει καταλήξει σε 5 Τζόνι - 5 Ντόιτς - 4 Σαμαήλ. Έχουμε:

  1. Προλαβαίνει και βλέπει αλλαγή Εμιλούκο στο :08, άρα ξέρει ότι η ψηφοφορία είναι 6 Ντόιτς - 5 Τζόνι - 5 Εμιλούκο.
    Έστω ότι ψηφίζει Τζόνυ όπως στην αρχική βερσιόν, προσπαθώντας να κάνει το 6 Ντόιτς - 6 Τζόνι. Σώζει εκείνον και είναι λογικό σε οποιαδήποτε περιπτώση.
    Έστω ότι θέλει να ψηφίσει τελικά Ντόιτς -> Προτιμάει να διώξει Ντόιτς από Τζόνυ, πράγμα που μου αθώωνει λίγο τη Ντόιτς στα μάτια μου.
    Άρα για το σενάριο 1 κρατάω προς τους αθώους την Ντόιτς.

  2. Δεν έχει δει αλλαγή Εμιλούκο στο :08, άρα βλέπει την ψηφοφορία ως 5 Τζόνι - 5 Ντόιτς.
    Σε αυτήν την περίπτωση, δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα φύγει γιατί απλά θέλει να σωθεί, δεν μπορώ να βρω κάτι παραπάνω.

  3. Έστω ότι έχει δει και τις αλλαγές Χιμέλας στο :09 και παρακολουθούν με τη μαφία την εξέλιξη της ψηφοφορίας. Σε αυτήν την περίπτωση υποθέτω ότι λόγω των δευτερολέπτων που είχαν απομείνει κάτι έγινε λάθος στα μαθηματικά εξού και το edit. Με σωστά μαθηματικά είμαστε στο 5 Ντόιτς - 5 Σαμαήλ - 4 Τζόνι. Η editαρισμένη βερσιόν που προφανώς συνέβη μετά την αρχική άρα και με σωστά μαθηματικά, θέλει την Ντόιτς έξω.
    Άρα και από αυτό το σενάριο, εγώ πάω προς το να αθωώσω Ντόιτς.



Συνολικά δηλαδή, αυτό που κρατάω από την στάση του Σαμ και κατ' επέκταση της μαφίας στην παράταση είναι ότι προτιμότερο ήταν να φύγει η Ντόιτς και ήθελε να αποφευχθεί η δημοσκόπηση.

Αυτό που επίσης κρατάω από τη στάση της ορίτζιναλ μαφίας (λαμβάνοντας όπως γράφω παραπάνω υπόψιν ότι λόγω του πως πήγε η ψηφοφορία μου φαίνεται λίγο αθώα η Ντόιτς) είναι ότι κράτησε τις κάρτες της, που σημαίνει ότι όποτε κοντεύουμε να βγάλουμε μαφιόζο θα τις περιμένουμε.
Άμα κάνω ένα μεγάλο wild guess σκέφτομαι ότι αν ο Σαμ είχε ακύρωση θα την έπαιζε στην παράταση καθώς θα φαινόταν απολύτως λογικό να το κάνει προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του και η μαφία θα το προτιμούσε ως καλύτερη λύση για να μην φανερωθεί η προτίμηση του Σαμ ανάμεσα σε Ντόιτς-Τζόνυ, ενώ το να την έπαιζε άλλος μαφιόζος θα ήταν ριψοκίνδυνο καθώς θα εξέθετε και άλλους.
Έστω λοιπόν ότι το wild guess μου πέφτει μέσα και ο Σαμ δεν είχε ακύρωση. Είτε θα είχε 2x Επιπλέον, είτε θα είχε ακόμα πιο επικίνδυνες κάρτες για τους πολίτες.
Πλάτιασα με τις κάρτες απλώς ήθελα να το αναφέρω γιατί μου πέρασε από το μυαλό και γιατί χαίρομαι που ίσως πήρε στον τάφο του καλές κάρτες.

Αν δεν κάνω λάθος, έσπασε η τριπλή ισοβαθμία, η Εμιλυ ψήφιζε Johnny.
Αλλάζω από Himela σε Johnny15, για να διατηρηθεί η ισοψηφία.

@ΣΕ vote count>?

Μία σχετικά οκ αλλαγή ψήφου με τα μέχρι τότε δεδομένα κι ενώ η ψηφοφορία ήταν 5 Ντόιτς - 5 Σαμαήλ - 4 Τζόνι. Πολλοί επιδιώκουμε ισοψηφίες και δεν βρίσκεται τίποτα μεμπτό.
Περισσότερες σχολιασμό για πιθανή σύνδεση με την αλλαγή της Εμιλούκο, στην επόμενη παράθεση.

Ναι πονηρότατο. Ηλίθια είμαι που έδινα τόση ώρα τζόνι αν ήμουν μαφία να κάνω κωλοτούμπα;;

Χωρίς να έχω διαβάσει καλά το σκεπτικό της Εμιλούκο, δεν μου φαίνεται καλή αυτή η αλλαγή σε 4ο άτομο ενώ αυτός που αρχικά είχε ψηφίσει προπορευόταν.
Η αλλαγή ωστόσο ακολουθήθηκε από την αλλαγή του Ντιουμ που έχω βάλει παραπάνω, άρα μία η άλλη.
Αν έχουμε να κάνουμε με δύο άτομα από το συνασπισμό της μαφίας και με Τζόνι είτε πολίτη είτε πόρνη, θα μπορούσε να είναι και μιλητό για να σκαλώσουμε ψάχνοντας μαφιόζους σε ψήφους του Τζόνι.

Πάμε στην παράταση, αν και είπα και παραπάνω κάποια πράγματα.
Ακύρωση ψήφου του Johnny15 σε εμένα

Το 5 Ντόιτς-5 Τζόνυ-4 Εμιλούκο-4 Σαμαήλ γίνεται 5 Τζόνυ-4 Ντόιτς/Εμιλούκο/Σαμαήλ.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση θέλει να σωθεί, δεν θα την ενοχοποιήσω γι' αυτό.



Κάνει το 5 Τζόνυ-4 Ντόιτς/Εμιλούκο/Σαμαήλ. -> 5 Τζόνυ-5 Ντόιτς-4 Σαμαήλ-3 Εμιλούκο, βγάζοντας την από το Εμιλούκο.
Αν Εμιλούκο και Ικαρίωνας είναι στην ίδια ομάδα και το ξέρει ο Ικαρίωνας, υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο κάλυψης.
Αν είναι και δεν το ξέρει ή αν δεν είναι ή αν δεν είναι και δεν το ξέρει, θα το αποδώσω στην αρέσκεια του για ισοψηφίες.


5 Τζόνυ-5 Ντόιτς-4 Σαμαήλ-3 Εμιλούκο και Τζόνι->Τάσοζ->Ντόιτς η πορεία των ψήφων της, και ερχόμαστε στο 6 Ντόιτς-5 Τζόνυ-4 Σαμαήλ-3 Εμιλούκο.
Γιατί δεν επαναφέρθηκε στον Τζόνυ τον οποίο κιόλας είχε ψηφίσει αρχικά;
(Εξηγώ και πάλι ότι απάντηση σε αυτό πιθανώς να υπάρχει σε ποστς της αλλά δεν τα έχω εξετάσει ακόμα ενδελεχώς.).
Εδώ βέβαια παίζονται και διάφορα θέματα με το αν έχεις κάνει ριφρες, τι έχεις προλάβει να δεις και τέτοια.
Αυτό που σε κάθε περίπτωση διαπιστώνω προσωπικά είναι ότι εφόσον εκείνη δεν κινδύνευε μέχρι τότε και είχε μια ψήφο εκτός τις χθεσινής 3αδας, μπορούσε να στείλει την όπου ήθελε.
Εκ των τριών, προτίμησε Ντόιτς.

Αλλαγή ψήφου σε Σαμαελ.

Ακύρωση ψήφου σε ντοιτς

Ακύρωση ψήφου σε εμιλούκο


Και πάμε στο τουρλου της Χιμέλας.
Αρχίζουμε με 6 Ντόιτς-5 Τζόνυ-4 Σαμαήλ-3 Εμιλούκο
Από Emilouko->Samael. Εικάζω ότι μετά και από την αλλαγή του Ικαρίωνα, δεν έβρισκε λόγο να την κρατήσει στο Εμιλούκο αφού είχε πάει πιο κάτω στην ψηφοφορία και την γύρισε στον Σαμαήλ θέλοντας να τον ανεβάσει και να μην θεωρεί "χαμμένη" την ψήφο της. 6 Ντόιτς-5 Τζόνυ/Σαμαήλ (-2 Εμιλούκο).

Ακύρωση της Ντόιτς: 6 Ντόιτς-5 Σαμαήλ-4 Τζόνυ (-2 Εμιλούκο). Ταυτόχρονη μείωση του Τζόνυ και αύξηση του Σαμαέλ δηλαδή για τους λόγους που απ' ότι είδα εξήγησε. Θέλει να κρατήσει τον Τζόνυ και προσδοκεί ισοψηφία του Σαμαέλ-Ντόιτς.

Ακύρωση Εμιλούκο: 5 Ντόιτς/Σαμαήλ-4 Τζόνυ (-2 Εμιλούκο). Μία ακύρωση που αν ήθελε να φύγει η Ντόιτς, δεν θα την έπαιζε. Αν δεν την έπαιζε και μην έχοντας γίνει ακόμα η αλλαγή που περιμέναμε από τον Σαμαήλ, θα έδινε σε εκείνον την επιλογή να σφραγίζει το αποτέλεσμα διώχνοντας Ντόιτς. Αν δεν την έπαιζε, ο Τζόνυ και πάλι θα είχε σωθεί (και ο Σαμαήλ να τον ψήφιζε τελικά θα είχαμε 6 Ντοιτς-5 Σαμαήλ/Τζόνυ).
Προτίμησε υποθέτω να παίξει όλο το combo και μάλιστα τελευταία στιγμή και για να κατεβάσει Τζόνυ, και για να ανέβασει Σαμαήλ και για να μην πάρει κανέναν στο λαιμό της και για να φέρει τον Σαμαήλ σε θέση που αν προλάβαινε να αλλάξει τελικά ψήφο να πρέπει να διαλέξει που θα την δώσει μεταξύ των Ντόιτς/Τζόνυ.
Κάτι που στην περίπτωση που θεωρώ πιθανότερη με την Χιμέλα να είναι αθώα, είναι πολύ καλή κίνηση, ειδικά αφού ο Σαμαήλ ήταν μαφιόζος και μπορούσε να διώξει όποιον από τους δύο ήθελε.

Αλλάζω την ψηφο μου σε Johhny15.

Και τελικά από edit σε edit η ψήφος πηγαίνει στον Τζόνι.
Το τι πιστεύω ότι παίχτηκε με τα edits το εξήγησα παραπάνω.

Καλα η Χιμελα με πεθανε.Η κοπελα εκανε all in.Οτι ειχε εβαλε

Δεν κατάλαβα αν αυτό το σχόλιο είχε πνεύμα "μωρή Χιμέλα πολιτάρα, τι ωραία που το έπαιξες, ζήτω" ή
"Τι κάνει ρε αυτή η μαφιόζα, καρφώνεται".
Εσύ ήσουν Samael->Emilouko απ' ότι βλέπω και έδωσες την 3η ψήφο στο Σαμαήλ. Δεν θα σου καταλογίσω ακόμα το ότι πήρες ψήφο πίσω από κάποιον που αποδείχτηκε μαφιόζος γιατί θέλω γενικά να σε διαβάσω περισσότερο, αλλά είσαι στα σχετικά "ήρεμα" άτομα.
Αν η Εμιλούκο είναι μαφία, δεν θα μου φαινόταν περίεργο να είσαι και εσύ και να πήρες μία ψήφο από Σαμαήλ (που γνωρίζουμε πια το ρόλο του) για να την πας Εμιλούκο στο :57, ζητώντας μάλιστα να προκαλέσει κάποιος ισοψηφία ενώ η τάση εκείνη τη στιγμή ήταν στην γνωστή τρυάδα για να ψιλοξελασπωθείτε και οι δύο. Bonus σε αυτό η αιτιολόγηση της Εμιλούκο στο :59, όπου (είπαμε, αν η Εμιλούκο είναι τελικά μαφιόζος) θα ενίσχυε λίγο και τις υποψίες μου για εσένα αυτή η στιχομυθία σας με πιθανό σκοπό είχε να κάνετε μία μίνι κοντρίτσα για να μη φανείτε στην ίδια ομάδα.

Εξακολουθώ πάντως να λέω ότι τώρα κάνω σενάρια (ενδεχομένως και πολύ τραβηγμένα) για εσένα προσωπικά γιατί δεν σε έχω μελετήσει καλά, και σε σύγκριση με Εμιλούκο θα σε έβγαζα περισσότερο αθώο για την ώρα.

Εκτος αυτου αιτιολογειστε μου εσεις αυτην την φορα γιατι η Himela που πρακτικα δεν κινδυνευε καν απο εμενα επαιξε οτι ειχε και δεν ειχε με αποκλειστικο σκοπο ουσιαστικα την εξοντωση μου;Το καταλαβαινω να υποψιαζεσαι αλλα εδω λυπαμαι,η Himela για εμενα εδωσε στανταρακι οτι ειναι παραπανω απο υποπτη μετα απο ολο αυτο και μαλιστα η ωρα που αποφασισε να το κανει το ολο πανηγυρι με σκοπο να μην μου αφησει καν περιθωρια,μπαμ και κατω κατευθειαν,ουτε ηθελε να μαθει μηπως με σωσει κανεις αλλος.

Soukouu οφειλω ενα ευχαριστω που πηρες την ψηφο σου απο πανω μου και με ξαφνιασες να πω την αληθεια,χαιρομαι πολυ ομως που μου εδωσες μια ευκαιρια.

JKaradakov δεν περιμενω να με εμπιστευτεις,απλα θελω να δεις ο ιδιος τα γεγονοτα,δεν εχω την αναγκη να πω κατι,ειναι φανερα ολα.

Wild_Boy ρε φιλε δεν ειδες τι εγινε απο Himela τελευταια λεπτα;Δεν φανταζεσαι γιατι μπορει να ηθελα να κρατησω τετοια σταση;Γιατι νομιζεις και ο Τζονυ ηθελε να κανω οτι κινηση ειχα να κανω απο νωρις νωρις;και δικαιωθηκα κιολας οχι τιποτα αλλο,δεν ειχα τοσο εντονες υποψιες,τωρα πλεον ομως...

Αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος και τις αλλαγές στο :09, ο σκοπός της Χιμέλας δεν ήταν τελικά να σε εξοντώσει ακριβώς, αλλά να σε στριμώξει να πάρεις θέση στο έτερο δίπολο.
Αυτό δεν είναι κάτι που μας αθωώνει τη Χιμέλα αν το δούμε μεμονωμένα αλλά τώρα που ξέρουμε το ρόλο σου σίγουρα την κάνει περισσότερο αθώα απ' ότι ήταν πριν τον μάθουμε.
Αν ειδικά ρίχνεις υποψίες εκεί (πριν καν αποκαλυφθεί ο ρόλος σου, πριν καν κριθεί το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης) λογικό είναι να μας φαίνεται για αθώα τώρα και να έχει και την ασυλία του αυτοκράτορα.

Όσον αφορά τον Σουκού, επειδή τον παρέθεσα και παραπάνω, δεν ξέρω πως να ερμηνεύσω την αναφορά σου σε αυτόν. Θεωρώντας πια δεδομένο ότι σχεδόν τίποτα δεν θα έγινε αυτόβουλα από εσένα ως πρωτάρης και μαφιόζος, θα μπορούσε να είναι και αναφορά για να τον παγιδέψεις, θα μπορούσε να έγινε και για να νομίζουμε ότι τον παγιδεύεις, να σκεφτούμε τις ψήφους του και να χαθούμε λίγο και όλα αυτά.
Δεν στέκομαι παραπάνω σε αυτό για την ώρα γιατί το μόνο που πιστεύω ότι θα κάνει είναι να με αποπροσανατολίσει.

Δε μού άρεσε η αλλαγή πριν τις 20:00 της Εμιλούκο προς κάποιον άσχετο και από αυτό κατάλαβα οτι οι μαφιόζοι ήθελαν να μείνουμε ήσυχοι οτι όλα είναι καλά και να μην κάνουμε αλλαγές. Δε μού άρεσε και η ψήφος του Soukou στο παρά ένα αποσύροντας την ψήφο του από τον Σαμαελ και δίνοντάς του ανάσα. Ειδικά η Εμιλούκο που όλο μάς λέει οτι δεν προλαβαίνει κλπ μαζί με όλα τα προηγούμενα που έχουν γίνει και οι τόσο καθοριστικές αλλαγές της για να σωθεί ο Σαμαελ την κάνει για μένα σχεδόν σίγουρα μαφιόζα. Επίσης για μένα η αλλαγή ψήφου του Σαμαελ στο 20:09 είναι σίγουρα κάτι καθοδηγούμενο. Συνδυασμένο οτι ο Σαμαελ εμφανίστηκε μαζί με μπλου και τσαρα (που έχω στους υπόπτους μου) να με κατηγορήσει για το δήθεν "σήμα" που έδωσα προς τον ΔΑ (βρε τα καμάρια που τούς έστησα την παγίδα και πέσαν μέσα :whistle:) για μένα από αυτή την ψηφοφορία βγήκε οτι Samael και Εμιλούκο είναι ένοχοι, η Ντοίτς ακόμα δεν έχω καταλήξει αλλά μπορεί τελικά να έχουμε πέσει έξω (αφήνω ερωτηματικό) και αθώος για μένα ο Τζόνυ λόγω όσων έχει πει ως τώρα και λόγω του οτι ο Σαμαελ πήγε να αλλάξει την ψήφο του προς τον Τζόνυ.

Υποθέτω εννοείς για τη στιγμή που ήταν 5 Τζόνυ-5 Ντόιτς.
Ναι, πράγμα που κι εγώ είχα στο νου μου, και το είχα πει σε χθεσινό ποστ. Το πιθανότερο γίνεται ότι σε ισοψηφία που μένει μέχρι τις 8, υπάρχουν αθώοι/αθώοι και πόρνη ως mvp.
Σύμφωνος και για την αλλαγή του Σουκού που κάνει εντύπωση όπως είπα παραπάνω.
Εδώ με την αλλαγή του Σαμαήλ δεν συμφωνούμε ακριβώς. Διατύπωσα παραπάνω ότι αφού δεν την άλλαξε πριν τις 8, λογικό θα ήταν να περιμένει μέχρι :09 αφού παιζότανε ο κώλος του και από εκείνον θα κρινόταν τελικά το αποτέλεσμα.
Και πολίτης να ήταν θέλω να πω, δεν θα με έκανε προσωπικά να τον θεωρήσω ύποπτο επειδή δεν την άλλαξε στο :06 πχ.

Well, Samael ήταν, ήσουν σωστή εντέλει σε αυτό. Emilouko για την ώρα δεν την βάζω στους τοπ υπόπτους μου γιατί όπως είπα δεν την έχω μελετήσει τόσο. Ντοιτς, βάζω σε αθώα/πόρνη αφού αν ήταν Μαφία/ΔΑ, δεν θα έπαιρνε την χαριστική βολή πού ήθελε ο Samael στην αλλαγή ψήφου να της δώσει.
Τζόνυ αντίστοιχα βάζω στην ίδια μοίρα με Ντοίτς αφού το μόνο κατέβασμα ψήφων του στην παράταση ήρθε από εσένα που εκ των πραγμάτων πηγαίνεις προς το αθώα με την ενοχή του Samael.

(Εκτός των δύο far fetched σεναρίων που είπα το μεσημέρι και με τα οποία γέλασε ο Ιορδάνης. Αν για κάποιο λόγο είσαι μαφία/ΔΑ και έχεις παίξει τέτοια μπαλάρα, πιθανώς να μιλάμε για μια από τις καλύτερες μαφίες i guess).

Μας έστησες και παγίδα; Που το σχολίασαν 97 άτομα κι εσύ κόλλησες στα 3 που σε βολεύει; Όχι αυτό δε το λένε παγίδα, αυτό το λένε κάνω πατάτα και μετά τα γυρνάω όπως θέλω για να το διορθώσω. Να χουμε και το νου μας λίγο. Επίσης σοβαρά τώρα, με ποιο τρόπο σου φάνηκε τόσο αθώος ο τζόνι για να ξοδέψεις και τις 2 σου κάρτες; Δε μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου, ειλικρινά. Πραγματικά εύχομαι να είσαι μαφιόζα, γιατί αλλιώς παίζεις τραγικά.

Και εδώ αρχίζουν οι διαφωνίες με τη Χιμέλα που παρατήρησα στο προηγούμενο ποστ μου.
Καταλαβαίνεις ότι τέτοια αντιπαράθεση μετά την ενοχή σαμαήλ και πιθανή αθώωση Χιμέλας, σε φέρνει σε μια θέση υπόπτου.

Αυτή είναι ναι μεν μία εύλογη απορία που πολλοί έχουμε, αλλά θα μπορούσε να είναι και πίεση για να αναζητήσεις το ρόλο της.
Δεν θα φέρω παραδείγματα από άλλα παιχνίδια εγώ γιατί ούτως η άλλως νομίζω στο #43 μόνο παίξαμε μαζί και ήσουν μάφιοζος, δεν σε έχω συμμετάσχει μαζί σου και να είσαι πολίτης, αλλά αυτή η συμπεριφορά θα άρμοζε με μαφιόζο που βγαίνει λίγο στη φόρα για να αναζητήσει ρόλους.
Βέβαια, πως τώρα αυτό θα έπιανε αυτό συγκεκριμένα στη Χιμέλα που είναι έμπειρη παίκτρια, δε γνωρίζω.
Δεν θα σε θεωρήσω ύποπτο τέλος πάντων επειδή προκαλείς τον κόσμο να κάνει σενάρια και να τα αιτιολογήσει, αυτό θα μπορούσε να το κάνει και κάποιος πολίτης, θα σε θεωρήσω επειδή έχεις/είχες αυτό το θέμα με τη Χιμέλα.

Για τις ψήφους στο Samael δεν ξέρω τι να πω. Έχω αναφέρει σε προηγούμενα post μου ότι είναι ύποπτος για μένα, αλλά όχι αρκετά για να επικεντρωθώ σε αυτόν τώρα. Ωστόσο οι τελευταίες του ενέργειες είναι όντως πολύ ύποπτες.

Η αθωότητα μου είναι δεδομένη. Την έχω αποδείξει πιστεύω. Το μόνο που θέλω να πω είναι ΠΡΟΣΟΧΗ μην καρφωθούν ρόλοι. Και να φύγω εγώ, έτσι όπως είναι το παιχνίδι, οι πιθανότητες είναι υπέρ των πολιτών.

Παραμένουν σχετικά ύποπτες οι ψήφοι στον Σαμαέλ και αν μιλάμε για πριν την παράταση, θεωρώ ότι θα υπήρχε μία ψήφος ξεκαρφώματος εκεί. Περισσότερα στο τέλος του ποστ μου για αυτό.
Αν πράγματι πάντως είσαι αθώος, μη το διατυμπανίζεις τόσο πολύ θα έλεγα.
Δε διαφωνώ, κι εγώ σε αυτό δίνω περισσότερες πιθανότητες από το να είσαι ένοχος πια, και γι' αυτό δε συνέχισα την ψήφο που είχα σε εσένα όταν ήρθε η δημοσκόπηση, βλέποντας το μαναφούκι που είχε γίνει με τον εντέλει ένοχο Σαμαήλ και την προτίμηση να φύγει η Ντόιτς.
(οκ, φταίει και το ότι ήμουνα πτώμα και δε λειτουργούσε το κεφάλι μου και φοβόμουνα).
Είχα πια αρχίσει να θεωρώ το ίδιο ύποπτο με εσένα το Σαμαήλ όταν άρχισε η παράταση και προσωπικά με βόλεψε όταν είδα στις ~23:03 να είναι ο Σαμαήλ μπροστά με 7-4 γιατί δεν θα καθόριζα κάποιο αποτέλεσμα και δεν θα ψήφιζα κάποιον για τον οποίο δεν είχα τρανταχτές υποψίες και μπορεί να κατέληγε αθώος.

Στάση βέβαια που θα μπορούσε να κρατήσει και κάποιος μαφιόζος στη δημοσκόπηση, δεν θα παραλείψω να αναφέρω ένα σενάριο επειδή μπορεί να ενοχοποιεί εμένα.
Από την πλευρά μου πάντως το δικαιολογώ έτσι, και θα κάνω την υπόθεση ότι το πολύ 2 μαφιόζοι να απείχαν από τη δημοσκόπηση, ενώ παιζόταν αν θα φύγει δικός τους και είχανε μια αποτυχημένη δολοφονία εχθές.

Παντως ο Σαμαελ δεν ειναι ουτε με Τζονι ουτε με Ντοιτς.

Χιμελα: δεν ενδιαφερεται για Ντοιτς αλλα για να βγαλει Σαμαελ και ισως για να προστατεψει και Τζονι. Δεν ειναι μαζι με Εμιλουκο ουτε με Σαμαελ.

Εμιλουκο: Προστατεψε επισης Τζονι. Για τον Σαμαελ δεν φανηκε να τον προστατευει γιατι δεν κινδυνευε σε εκεινη τη φαση.

Σαμαελ: Δεν ειχε προβλημα να βγαλει ειτε Τζονι ειτε Ντοιτς. Δεν ειναι μαζι τους. Αλλα τον εχω πολυ πιθανο φανερο μαφιοζο. Αν ισχυει αυτο τοτε ο Τζονι ειναι αθωος. Αλλιως αν ο Τζονι ειναι ο κακος, τοτε ειναι μαζι του η Εμιλυ και με μπερδευει η Χιμελα.

Deutsch: Απο αυτα που εγιναν δεν φανηκε να τη υπερασπιζεται κσποιος ρκτος κι αν περιμεναν κινηση απο ΔΑ.

Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι η κινηση της Χιμελα φανηκε προετοιμασμενη. Καταφερε σε λιγα λεπτα να μοιρασει επακριβως τις καρτες της; Να ηταν συνενοημενη με Σαμαελ για νσ βγαλουν Ντοιτς και να εκανε βλακεια ο τελευταιος;

Είμαι ακόμα σε ποστς πριν το κλείσιμο της δημοσκόπησης βλέπω.
Με τα μπολντ γενικά συμφωνώ αν και κλασικά δεν μου αρέσει ο απόλυτος τρόπος που έχεις όσο εκφράζεσαι.
Όσον αφορά την αλλαγή Εμιλούκο μπορούμε να το δούμε ως προστατεύει Τζόνυ, μπορούμε να το δούμε και ως προσπαθεί να διώξει Ντόιτς, τις αλλαγές τις έχω σχολιάσει παραπάνω.
Η Χιμέλα πράγματι φάνηκε προετοιμασμένη και έκανα τα μαθηματικά πολύ γρήγορα. Σε συνδυασμό όλα τα άλλα που έγιναν ωστόσο, δεν θα το κάνει αυτό ύποπτη στα μάτια μου.


Για τον Τζονυ ημουν 50-50.Πλεον τον θεωρω και αυτον υποπτο,στα ματια μου ηταν ξεκαθαρο οτι ηθελες να τον σωσεις.Εγω ημουν το ευκολο θυμα και σε ειχα υποψιαστει κιολας νωριτερα. Ειπα οτι ειμαι απειρος οχι χαζος : Λιγο εσυ να στραβωσες που σε ψηφισα,λιγο που επεσε κυμα ειτε σκοπιμα ειτε τυχαια και το εκμεταλλευτηκες,οσο τυχαιο μπορει να ειναι.Δεν πιστευω οτι εδωσες κανενα σημα,θεωρω οτι ο Τζοννυ και εσυ ειστε μαφιοζοι στα ματια μου....

Άλλα λίγα πράγματα που τώρα που ξέρουμε το ρόλο σου θέλουν μια δεύτερη ανάγνωση η αλήθεια είναι.

Γενικά, με τα όσα γράφουν, παρακινούμε να ψηφίσω περισσότερο Deutch.

Αλλά δεν μπορώ ρε πούστη μου να αντιπαρέλθω το ότι ο johnyy ήταν εξαφανισμένος στο 5λεπτο ...

Επιμένω Johnny15 και από αύριο βλέπουμε.

Ο Τζόνυ έφαγε ακύρωση ψήφου στο :06 η αλήθεια είναι, εξαφανισμένος θα ήταν στο 5λεπτο εκτός αν είχε δική του ακύρωση.
Και πάνω που έγραφα αυτό, θυμήθηκα ότι όντως ο Τζόνυ είχε ακύρωση όπως φάνηκε μετά.
Σωστή απορία το γιατί δεν έπαιξε λοιπόν. Αν είναι αθώος, θα υπέθετα ότι ήτανε με το ποστ στο πρόχειρο, θα περίμενε να δει αν βρίσκεται μπροστά στην ψηφοφορία και θα την έπαιζε. Ενδεχομένως να μην πρόλαβε να την παίξει στο :06 που πήρε κεφάλι μετά την αλλαγή, να είπε να περιμένει, να επαναπαύτηκε στο :08 που πλέον το χειρότερο αποτέλεσμα για εκείνον ήταν η ισοψηφία σε περίπτωση που ο Σαμ του έδινε ψήφο στην αλλαγή του και μετά κάνοντας άλλο ένα ριφρές, βλέπει μήνυμα από Χιμέλα πχ., έχει καταλάβει ότι εκείνη τον πιστεύει και τελικά δεν την παίζει.
Αν είναι ένοχος, πράγματι, το κράτημα της κάρτας είναι πολύ περίεργο.
Από την άλλη όμως εντέλει την αποκάλυψε μετά άρα είναι σα να την έκαψε. Το κάψιμο προσωπικά με κάνει να τον υποπτεύομαι λιγότερο.

Σημειώνω επίσης εδώ ότι σε δίλημμα μεταξύ των δύο και εσύ φαίνεται σα να μην ξέρεις που να κινηθείς.
Σε συνδυασμό με τις κατηγορίες προς Χιμέλα και το ότι έχω πιστεύω ότι το 5 Τζόνι-5 Ντόιτς είχε στη χειρότερη μία πόρνη μέσα, με κάνει να πιστεύω ότι μπορεί να είσαι μαφία και να μη σου κάνει και διαφορά.
Στη συνέχεια παρέμεινες σε τζόνυ μεταξύ των τζόνυ-σαμαήλ άλλωστε.

Εγω απο την αρχη ειχα επιμεινει σε johnny και χιμελα και ειδικα με την εξαντληση των καρτων της θεωρω οτι θα λυθουν πολλα με το να βγει ο johnny.

Άλλος ένας που διαφωνεί με τη Χιμέλα όπως έγραψα και πριν.
Και τα δικά σου ποστ θέλω να εξετάσω λίγο περισσότερο, τουλάχιστον δεν θα δυσκολευτώ γιατί δεν έχεις γράψει μεγάλο όγκο.
Σε κατατάσσω μαζί με (Τσαρατσάφ,Ντιουμ) λοιπόν και γιατί ψήφισες τζόνυ και για τη διαφωνία με τη Χιμέλα, γι' αυτό και πήρες την ψήφο μου στο προηγούμενο ποστ.

Αν η Χιμέλα ήταν μαφιόζα, δε θα έπαιζε και τις 2 κάρτες της. θα έλεγε σε κάποιον ακόμα να παίξει μια κάρτα σε αυτούς που είναι στη μαφία. Για να με προστατέψει τις έπαιξε και τις 2 και τώρα έχει μείνει εκτεθημένη. Σε ευχαριστώ Χιμέλα, χαίρομαι που με παρακολουθείς.

Εδώ το υπογραμμισμένο είναι κίνηση που δε γίνεται να σκέφτηκες ότι δεν θα φανεί κάπως.
Δεν θα την αναλύσω περαιτέρω επειδή ούτε ξέρω το σκοπό της ούτε αν ήταν πράγματι ηθελημένη ούτε αν προσπάθησες να κάνεις role-calling το οποίο πολλάκις έχεις κατακρίνει σο φαρ.


rtfm. Απ' τη μία θα έλεγα ότι έπρεπε να την παίξεις στο πεντάλεπτο νο ματα γουατ για να έχεις φυλαγμένο τον κώλο σου, από την άλλη όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι έχουμε ένα μαφιόζο έξω, σο, δε βαριέσαι.
Μαλακία που την αποκάλυψες όπως και να 'χει.

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (31/7)
Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 13)
Deutsch... Lover: Joaquín, sophie_96, ~Melania~
Johnny15: aggelogiannos, DumeNuke, Samael, tsarachaf
Samael: ComfortablySmug, Himela, Ikarionas, TasosZG
Είμαι ΣΕ: dimijim, Eileen

Ψήφοι εκτός Σαμαήλ: (Joaquin, sophie_96, ~Melania~, aggelogiannos, DumeNuke, tsarachaf)
Οι ψήφοι είναι 6, too good to be true να είναι η εξάδα της μαφίας αυτή θα έλεγα, κάποιοι θα είναι κρυμμένοι.

Γιατί έπαιξα τις δύο κάρτες μου; Ε γιατί ξέρω οτι πολύ σύντομα θα φύγω. Έχω παίξει τρομερά ανοιχτό παιχνίδι για να με κρατήσουν.

Πράγματι έχεις παίξει πολύ ανοιχτό παιχνίδι αν όντως είσαι αθώα αλλά θαρρώ θα ήταν πολύ χτυπητό να έφευγες τώρα.
Δεν θέλω να διατυπώσω σενάρια που έχω στο μυαλό μου για τους πιθανούς τρόπους να φύγεις, είσαι έμπειρη και θα τους γνωρίζεις κι εσύ και θα είσαι προσεκτική υποθέτω.

Ικαριωνα,θα στο θεσω απλα.Για να σωσω το τομαρι μου δεν θα με ενδιεφερε εαν θα εβγαζα εναν αλλο πολιτη,σαφως οπως δεν θα τον ενδιεφερε και εκεινον.ΕΦΟΣΟΝ,ειχα την δυνατοτητα εννοειται οτι θα ηθελα να κρατησω μεσα στο παιχνιδι την Ντοιτς,αφου ο ιδιος ειχα πει νωριτερα οτι δεν εχω σοβαρες υποψιες.Αντιθετα για τον Τζοννυ ειχα περισσοτερες χωρις να αποκαλυψω εως τωρα που με επιβεβαιωσε με Himela. Το να ψηφισω την Ντοιτς ηταν αναποφευκτο για να μην βγω.Γι'αυτο τον λογο περιμενα μεχρι το τελος και υποψιαστικα οτι κατι δεν παει καλα. Δυστυχως την πληρωσα απο πολλες αποψεις αυτην την κινηση να προστατευτω απο το υπουλο παιχνιδι τους.

Εδώ πάλι έχουμε να κάνουμε με μαθηματικά που βγήκαν λάθος και δεν ξέρω πως να το ψυχολογήσω αυτό.

Βρε Ηλια μου,δεν εχει καμια ιδιαιτερη λογικη η κινηση,ηξερα οτι πανε να μου την στυσουν ηταν προφανες απο την στιγμη που ξεκινησε το κυμα οτι καποιος ηθελε να με ξεκανει. Η κινηση μου εγινε καθαρα για να μην καταληξω να φυγω εγω.Για να μην καταληξουμε σε ακριβως αυτο το σημειο αυτη την στιγμη.Λες να ημουν τρελος και να περιμενα;Λες να μην ειχα υποψιαστει οτι κατι θα κανουν για να με βγαλουν εκτος ετσι που λυσαξαν πανω μου; Το μονο που μπορω να πω ειναι απο την μια χαιρομαι γιατι η Ντοιτς θα μεινει γιατι δεν ειχα λογο να την βγαλω,απο την αλλη λυπαμαι γιατι το θεμα πηρε διαστασεις που δεν ηθελα και ειμαι αδικως παλι σε ισοψηφια.Εγω μια φορα σου εξηγησα το σκεπτικο μου και ας τους να λενε οτι με δασκαλεψαν...Με ξερεις λιγο,δεν νομιζω να θεωρεις οτι ειμαι τοσο χαζος,η αρχικη μου ψηφο θα πηγαινε Τζοννυ για λογους που ειπα,για να γλυτωσω Ντοιτς να γινει αδικα 2ος Σπυρακος.Αλλα ηξερα οτι θα παιξει πλεκτανη και ημουν σε επιφυλακη...

Σου λεω με ολη μου την ειλικρινια οπως και στους υπολοιπους παικτες οτι το να μην καταληξω εκτος ηταν το μονο μου κινητρο για να παραφυλαω μεχρι το τελευταιο λεπτο,κατι που θα εκαναν ολοι αναιξερετως ρολου,οπως αποδειχθηκε οτι εκαναν και οι υποπτοι μου εξαλλου,αρα επιβεβαιωνομαι,αφου τα εδωσαν και ολα για προστατεψει ο ενας τον αλλο ενω εμενα ποιον ειδες να χρησιμοποιει καρτα να με βοηθησει με κοβεις πολυ να συνεργαζομαι με αλλους ως τωρα; Αυτο που θα πρεπει να σου γεννα ερωτηματικα ομως ειναι γιατι η ψηφοφορια δεν τηρηθηκε και πηγαμε σε δημοσκοπηση,μαλλον ειναι υπερ καποιων αυτο...δεν θα ηταν υπερβολη να πεις οτι ηταν μερος του σχεδιου τους μαλιστα.


Πάμε σε σχολιασμό τον bold:
1. Εδώ έχουμε και πιθανό ξελάσπωμα ατόμων που ψήφισαν Ντόιτς και μια αθώωση από εσένα προς εκείνη. Ας το έχουμε στο νου για περαιτέρω συμπεράσματα.
2. Δεύτερη φορά μετά από το "πόσο κοιμάμαι" που χρησιμοποίησες άκυρο επιχείρημα σχετικό με το παιχνίδι για να δικαιολογηθείς σε εμένα. Είτε "είμαι άπειρος, λέω ότι μου έρχεται γιατί προσπαθώ να βρω το δίκιο μου" είτε προσπάθεια να με τσιγκλίσεις για δεύτερη φορά για κάποιον λόγο; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Πράγμα πάντως που γενικώς δεν μου άρεσε και ήθελα να στο επισημάνω ακόμα και αν δεν έτρωγες τυμβωρυχία.
3. Ανέλυσα το σκεπτικό μου για τις κάρτες παραπάνω, πιστεύω ότι θα ήταν αρκετά καρφωτική κίνηση αν το έκανε κάποιος εκτός εσού.
4. Και σε αυτό στάθηκα παραπάνω. Συνήθως αν τηρείται ψηφοφορία με ισοπαλία μέσα στις 8, έχουμε δύο αθώους στο τοπ.
Το ότι η συγκεκριμένη πήγε μετά και από την παράταση είναι παραμέτρος όλων των αλλαγών που συνέβησαν στην παράταση.

Γιατι τοση σιγουρια οτι εγω ειμαι ο μαφιοζος και εσυ εισαι αθωα?Με το μηνυμα αυτο εγω το βλεπω αλλιως...Απο την στιγμη που λες "ξερω οτι πολυ συντομα θα φυγω" ειναι πολυ απλο να εξαντλησεις τις καρτες σε ισοψηφια και να δειξεις οτι εισαι αθωα.Αμα πιασει καλως, απο την αλλη αμα δεν πιασει γινεσαι θυσια αλλα βαζεις την μαφια σε πιο ομαλα ρευματα

Και αυτό θα μπορούσε να αποτελεί πίεση προς τη Χιμέλα να αποκαλύψει η Χιμέλα στοιχεία του ρόλου της, στο ίδιο μήκος κύματος με τον τσαρατσάφ που έγραψα παραπάνω.



Εδώ έχουμε μια μίνι αντιπαράθεση με Καραντακόφ, η οποία δεν ξέρω αν είναι σε προσπάθεια να τον ενοχοποιήσεις εκείνη τη στιγμή ή να έχεις ξελασπώσει έναν μαφιόζο φεύγοντας.
Επειδή δεν θεωρώ γενικώς ύποπτο τον Καραντακόφ, τείνω προς το δεύτερο.

Για τον αγγελόγιαννο θα τα πω αύριο πριν τη δολοφονία. Χοντρικά το οτι έλειπε δυο μέρες και τώρα βρίσκεται εδώ επί τρίωρο και ψηφίζει δεν το θεωρώ τυχαίο. Αλλά δεν είπα οτι είμαι και 100% σίγουρη. Θα το ψάξω αύριο περισσότερο.

Αυτό και εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)
Deutsch... Lover
Το ψήφισαν οι: ~Melania~
Johnny15
Το ψήφισαν οι: aggelogiannos, DumeNuke, Samael, tsarachaf
Samael
Το ψήφισαν οι: ComfortablySmug, Himela, Ikarionas, Joaquín, sophie_96, TasosZG, Ζαξρεμιος

(aggelogiannos, tsarachaf, Dume, Samael) οι ψήφοι του τζόνυ. Ταύτιση με άτομα που πήγαν κατά Χιμέλας.
Έχουμε έναν τον Σαμαήλ και θεωρώ ότι θα έχουμε τουλάχιστον έναν στο (aggelogiannos, Dume, tsara).
Αντίστοιχα θεωρώ ότι θα έχουμε τουλάχιστον μία ψήφο για ξεκάρφωμα στους του Σαμαήλ, αλλά δεν ξέρω ποιον να υποπτευθώ περισσότερο.
Άρα όπως τα έχω εγώ στο μυαλό μου, στο καλύτερο σενάριο μας μένει ένας μαφιόζος που δεν ψήφισε.
Δεν μπορώ να επιδωθώ για την ώρα στο ποιος μένει και επειδή μου φαίνονται ασφαλέστερο όπως είπα στο προηγούμενο πόστ να πάω σε ψήφους που πήρε ο Τζόνυ, εκεί θα κεντράρω για την ώρα.



Ας ξεκινήσω με το πρόσωπο της βραδιάς που δεν είναι άλλος από τον Σαμαέλ. Δε μπορώ να ξέρω αν είναι αθώος ή ένοχος προφανώς, ήμουν μάλιστα από τους πρώτους που σχολίαζα ότι θα πρέπει να μιλήσει περισσότερο. Αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι πάρα μα πάρα πολύ παράξενο το πώς μάζεψε τόσο γρήγορα ψήφους ώστε να φτάσει να βγει σε τριπλή ισοψηφία με τζόνι και Ντόιτς. Υπερβολικά παράξενο θα έλεγα. Και δεν κατάλαβα και πως τον βγάλατε τόσο ένοχο τόσοι πολλοί.

Τώρα δε μπορώ να κάνω ποστ και να μην μιλήσω για την Χιμέλα. Η οποία δεν μπορώ να καταλάβω πως την αθωώνεται τόσο εύκολα μόνο σήμερα το απόγευμα έκανε 2 υπερβολικά παράξενες κινήσεις. Φυσικά αναφέρομαι για το καραμπινάτο σήμα σε ΔΑ, το οποίο δε σημαίνει απαραίτητα προτροπή να δράσει, αλλά πιθανώς και το αντίθετο. Και φυσικά όταν ξόδεψε ΚΑΙ της δύο κάρτες της για να σώσει τον τζόνι. Και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δε μοίρασε έτσι τις ακυρώσεις για ξεκάρφωμα, το δηλώνω από τώρα.

Οκ, το πρώτο μπολντ μπορεί να είναι και αγνή παραδοχή λάθους, μπορεί να είναι και ότι θέλεις να βγάλεις την ουρά σου απέξω.

Ότι το κύμα είναι όντως παράξενο, ακόμα και που είναι εντέλει μαφιόζος πάντως, είναι.
Θα το απόδώσω σε ένα συνδυασμό γνώσης/προαισθήματος/δεν με πολύνοιαζει τι θα ψηφίσω άρα μπαίνω και βλέπω το τελευταίο που έχει ψηφιστεί και είναι εκεί (ειδικά αφού της πήρε από σχετικά αδρανή ας πούμε άτομα).

Η παρατήρηση μου πάντως είναι ότι αφού έφυγε και ο Σαμαήλ, μαλάκωσες λίγο προς την Χιμέλα.
Θα έλεγε κανείς ότι αν είσαι μαφία, λόγω της εμπειρίας σου και του πόσο μπερδεμένη ήταν η ψηφοφορία εχθές, έδινες πολλές πιθανότητες να πέσει τυμβωρυχία και αφού φαινότανε η ενοχή του Σαμαήλ θα πήγαινανε και εσένα φώτα.
Καλή προετοιμασία εδάφους σε αυτήν την περίπτωση.

Κοιτώντας το μήνυμα σου συμπεραίνουμε επομένως:
1. Τζονυ
2. Χιμελα
3. Ιορδανης
4. Σοφία
———————-
5. Ουλτρα
6. Τάσος
7. Ζαξ

Οι πρώτοι 4 βασικοί «κακοί» , οι 3 τελευταίοι αναπληρωματικοί/συμπληρωματικοί

Ο Τζονυ, παίκτης που κινδύνεψε να φύγει.
Η Χιμελα, παίκτρια ενεργή, έπαιξε τις κάρτες, βοήθησε να ανέβεις κλπ.
Ιορδανης, απλά έδωσε μια εξήγηση για το γεγονός ότι πήραμε τελευταία λόγια τόσες ώρες μετά
Σοφία, ήταν στο προσκήνιο πρώτη μέρα και την έχουμε «αφήσει» προς το παρόν.


Ουλτρα, δεν είχες χρόνο να τον μελετήσεις, αλλά ύποπτος.
Τάσος και Ζαξ, λόγω μικρής συμμετοχής.

Από όλα αυτά, για εμένα, περισσότερη λογική έχει το τελευταίο, στους τελείως μη ενεργούς κρύβεται μαφιόζος σίγουρα.

Πήρα το κουοτ απο εδώ επειδή τα έχεις συγκεντρωμένα.
Από τους 4 πάνω, η Σοφία μου φαίνεται περισσότερο ύποπτη για να είναι όντως στο τιμ της μαφίας παρά οι υπόλοιποι έχω να πω.
Και γιατί έχει αναλωθεί αν έχω καταλάβει καλά πολύ στην κόντρα με Μελανία-Τάσο και γιατί τυχαίνει να μην την έχω μελετήσει εγώ καλά ακριβώς λόγω αυτού.

Από τους ανενεργούς που ανέφερε ο Σαμαήλ, δεν ξέρω ποιον (ιφ ενυ) να ενοχοποιήσω περισσότερο.
Ο ούλτρα έχει κάποια περισσότερη συμμετοχή εκ των τριών έχω την εντύπωση, αλλά δεν έχω προσέξει καλά κινήσεις και των άλλων δύο.

Γενικά προσωπικά δεν ξέρω τι είναι σοφό να κάνω με τα τελευταία λόγια του Σαμ και αν εκεί θα βρίσκεται πράγματι ένας μαφιόζος για ξεκάρφωμα πχ.

Αν θυμάμαι καλά στο δικό του ποστ απευθύνθηκε και σε έμενα μαζί με ικαρίωνα και σουκού ενώ κάποιο καινούριο ερώτημα δεν του είχα θέσει από το προηγούμενό του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάλι συνέβη αυτό, αλλά οκ, είπαμε, μη φανώ πάλι εμμονικός στη Μπλου που μου το είχε επισημάνει την προηγούμενη φορά.
Πράγμα που φυσικά μου εγείρει απορία και για το ρόλο της Μπλου κατ' επέκταση. Πρέπει να την μελετήσω και αυτήν.

Για την Εμιλούκο τί να πω. Θα ήθελα να μάς εξηγήσει ποιος ο λόγος που στο παρά 10 άλλαξε την ψήφο της προς κάποιον άσχετο εκείνη τη στιγμή και γιατί την ξαναπήγε στην ντοιτς στο 20:08. Ποια ήταν η πορεία της σκέψης της;

Και φυσικά να μην ξεχάσω τον Soukou ο οποίος στο παρά τρία άλλαξε την ψήφο του στον Σαμαελ και του έδωσε ανάσα στην ψηφοφορία. Αυτό γιατί το έκανες; Είπες οτι το έκανες γιατί η Εμιλούκο άλλαξε την ψήφο της και δε μου φαίνεται παράλογο, μπορείς όμως να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω; Δε σε θεωρώ ένοχο γιατί ζήτησες κάποιον να έρθει για ισοψηφία, απλά θέλω να ακούσω τις σκέψεις σου αν θες.

Θέλω περισσότερα από ούλτρα.

Δεν ξεχνάω την περίεργη συμπεριφορά του i-lie-us αλλά τώρα έχουμε άλλους πιο τρανταχτούς ενόχους.

Συμφωνώ με τα παραπάνω περί Εμιλούκο, Σουκού και ότι θα ήθελα να συμμετέχει λίγο παραπάνω ο Ούλτρα.
Για εμένα δεν ξέρω τι να πω και αν μετά και από αυτό το ποστ, και γενικά το όσο ζω θα φαίνεται (και σε εσένα και σε οποιονδήποτε) η συμπεριφορά μου περιέργη, αλλά από την άλλη δεν θέλω και να με αθωώνουν άτομα ελαφρά τη καρδία γιατί μου φαίνεται ύποπτο, οπότε οκ.

1,5-2 ώρες περίπου πριν λήξη η αρχική ψηφοφορία, ξεκίνησε ένα αδικαιολόγητο κύμα εναντίον του Samael. Αυτό έγινε για να καλύψει είτε την Deutch είτε τον Johnny15, καθώς ένας από τους δύο είναι μαφιόζος. Η άποψη μου είναι ότι λογικά ο μαφιόζος είναι η Deutch, καθώς, εάν η Himela είναι η μαφιόζα που κρύφτηκε στους "4 του Σπυράκου", το θεωρώ δύσκολο να είναι και ο Johnny15 μαζί της. ...

Επομένως, η ψήφος μου για σήμερα είναι στην Himela. Εκτός εάν την δολοφονήσουν, όποτε και θα ψηφίσω Deutch.

Ότι ήταν περίεργο το κύμα προς Σαμαήλ το είπαμε και παραπάνω.
Ότι η Ντοίτς είναι ύποπτη μαφιόζα, δεν με βρίσκει τόσο σύμφωνο.
Και εσύ μια κάπως πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση στη Χιμέλα πάντως πια θα έλεγα όπως και ο Τσάρα.

Μπορουμε να το παμε και πιο μπακαλικα επισης το θεμα.
aggelogiannos
Deutsch... Lover
DumeNuke
i_lie_us
tsarachaf και Emilouko μεχρι να αλλαξει την ψηφο της σε τασο ψηφισαν Τζονι.

Alma Libre
bilire
Joaquin
Johnny15
Melania
Ψηφισαν Γεμανιδα.
και
Εγω μεχρι που αλλαξα σε Εμιλουκο

TasosZG
Ζαξρεμιος
JKaradakov
ComfortablySmug
Ψηφισαν Σαμαελ.
Η ερωτηση σε αυτες τις 3 5αδες ειναι η εξης : ποια 5αδα σας κανει πιο υποπτη με πιθανον περισσοτερους μαφιοζους;Αυτη η 5αδα λογικα θα ψηφισε εναν αθωο αν αποτελείται απο 2 τουλαχιστον μαφιοζους.Θα ηθελα να μου πειτε ποιους φοβαστε περισσοτερο εδω.

Αν και είμαι μέσα, η πρώτη, αν με ρωτάς.
Αθωώνοντας ωστόσο τη Ντοίτς λόγω όλων αυτών που έχω πει παραπάνω. (well, και προφανώς εμένα).

Παίζω τυμβωρυχία σε Samael.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρουμε πληροφορίες για τον ρόλο του με αυτά που έγιναν.

Πολύ καλή κίνηση, και αν είσαι στην πλευρά των πολιτών, αφενός χαλάλι η κάρτα, αφετέρου ευτυχές το ότι ξέρουμε πως η μαφία έχει το πολύ 2 για την ώρα.
(Ξανά επισημαίνω το σενάριο να θάφτηκαν καλές κάρτες μαζί με τον Σαμ, και σε μεγάλη μας κωλοφαρδία να υπάρχουν ακόμα και 0 τυμβωρυχίες στη μαφία).

Το οτι την πέφτεις στον Dumenuke προσωρινά δε μού λέει κάτι.

Άλλο ένα πράγμα με το οποίο συμφωνώ.

Καλημέρα
...
Αρχικα ψηφιζω Deutsch lover ξανα μεχρι να αναλύσω τα ποστ.

Θα μου άρεσε όταν τελειώσω αυτό και διαβάσω τα υπόλοιπα ποστς να δω μέσα και τουλάχιστον ένα δικό σου.

Κάτι πάει πολύ λάθος στην πόλη του παλέρμο. Σίγουρα δεν υπάρχει μαφιόζος ανάμεσα στις ψήφους του Samael. Himela και TasosZG αθώοι, μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν. Το σενάριο μου πάει λίγο πολύ στα σκουπίδια, δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβασε μαφιόζος 2/3 άτομα για ισοβαθμία.

Θεωρώ βέβαιο ότι υπάρχει πληθώρα μαφιόζων στις ψήφους των Johnny15 και Deutch. Θέλω να δω τι μπορώ να διαβάσω μέσα στο επόμενο μισάωρο, για να αλλάξω την ψήφο μου, ξεκάθαρα η Himela είναι αθώα πλέον.

Στο πρώτο μπολντ δεν συμφωνώ με την τόση βεβαιότητα, στο δεύτερο συμφωνώ.

Απο εκεί περνάω στα τελευταία λόγια του Σάμαελ. Εκείνος έδωσε ως ένοχους τους εξείς:


  • Τζόνυ

  • ]Χιμέλα

  • Εμένα

  • ]Σόφι

  • ]Ικαρίωνα

  • Ultra

  • TasoZG

  • Ζαξρέμιος



Αθώους θεωρεί απο την άλλη:

  • Ηλία, ο οποίος Ηλίας εμένα μου θυμίζει πάρα πολύ το παίξιμο της Ζωής στο προηγούμενο Παλέρμο. Μπαίνω λέω ότι έχω δουλειές ή διαφορετικό πρόγραμμα απο τους υπόλοιπους και 2-3 γενικόλογα και βγαίνω. Εγώ τον έχω στους υπόποτους, κάτι δεν μου κολλάει.

  • Σούκου, ψήφισε Σάμαελ αν και μετά άλλαξε για την ώρα δεν τον έχω στους υπόπτους αλλά των κρατάω.



Στο παιχνίδι του Tsarachaf κάτι δεν μου αρέσει μου, φαίνεται ότι δεν μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα και των κρατάω σαν ερωτηματικό.

...

Επομένω συνοτικά η δικιά μου 6άδα:

  1. Samael

  2. Sophie

  3. ]i_lie_us

  4. Emilouko

  5. tsarachaf ή ultra

  6. Alma Libre


Στα τελευταία του λόγια, αν διάβασα καλά, δεν με αθώωσε απλώς μου απηύθυνε το λόγο.
Σε προηγούμενο του πόστ, πράγματι είχε πει ότι με βρίσκει αθώο αν και περίεργο, πράγμα που δεν μου άρεσε και συνεχίζει να μη μου αρέσει.
Αντίστοιχα δεν μου άρεσει ότι αθωώνει σουκου.


Είπαμε, ούτε εγώ δίνω πολλές πιθανότητες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γράψω οποιοδήποτε σενάριο μου έρχεται στο μυαλό μετά από τέτοιο τζέρτζελο.

Ξύπνησα αργά, οπότε δεν έχω προλάβει να διαβασω τίποτα, θα ψηφίσω τώρα Ζαξρεμιο μη και χαθεί η ψήφος, και για αναλυτικά θα επανέλθω.

Μια ψήφος που μου φάνηκε σχετικά "άκυρη" ας πούμε, αλλά τόσες ώρες μετά μπορεί και να έχει αλλάξει.

δευτερα μερα που δεν εχει πεθανει κανενας

αλλαζω ψηφο σε
DUMENUKE μονο και μονο επειδη ειπε "θα πω το απογευμα" σαν να το εχει σιγουρο οτι θα ζησει

Σε συνδυασμό με την παραπάνω μου φαίνεται λίγο περίεργες αυτές οι δύο ψήφοι, αλλά είπαμε, μπορεί πια να έχουν αλλάξει.

Κυρίες και κύριοι, ο αυτοκράτορας της καταραμένης Πόλης του Παλέρμο καλεί σε επίσημο δείπνο την Himela.
Δε μπορείτε να την ψηφίσετε σήμερα.

Μια πολύ καλή μέρα για τους πολίτες του Παλέρμο με έξω ένα μαφιόζο, αποτυχημένη δολοφονία και επιβεβαίωση ύπαρξης αυτοκράτορα.

Ο Ακριβός σε περίπτωση που είναι μαφιόζος παίζει τέλεια τον ρόλο του παλιού έμπειρου μέλους που πρέπει να γίνει ο μέγας ιεροεξεταστής για να επιβιώσει.(πλακίτσα)


(Και φτάνω 3:40 λεπτά μετά, στην τελευταία μου παράθεση.)
Ένα + σε αυτό απλά που το έγραψα κι εγώ κάποια στρέμματα παραπάνω.

Κλείνοντας να πω ότι έριξα ψήφο πριν αγγελόγιαννο θέλοντας να κάνω το 2 αγγελόγιαννος - 1 Ντιουμ, γιατί όπως είπα μου φαίνονται και οι δύο ύποπτοι και θα ήθελα να πάρει κάποιος κεφάλι.

Τόσες ώρες δεν έχω διαβάσει οτιδήποτε μετά από τις 2 και απλά γράφω και πηγαίνω σε περασμένα ποστς όταν χρειαστεί.
Το πιθανότερο είναι ότι θα προλάβω να διαβάσω πολύ λίγα πράγματα μέχρι τις 8, οπότε θα τσεκάρω λίστα ψηφοφορίας και θα την δώσω/αλλάξω αν χρειαστεί ανάμεσα σε (τσαρατσάφ, αγγελόγιανο, ντιουμ).


Το σημαντικότερο:
Χρόνια Πολλά Μελανία!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
tsarachaf δεν είπα ότι απαραίτητα ήταν σήμα προς wild. Πριν κατηγορούσες τον JKaradakov ως ΔΑ. Γενικά σε πολλά ποστ μιλάς για ΔΑ και ρίχνεις κατηγορίες. Η φράση με το wild μπορεί να ήταν σύμπτωση για αυτό δεν την παίρνω τελείως σοβαρά, αλλά είπες και άλλα παράξενα. Επίσης ο wild ακόμα δεν έχει μπει να μου απαντήσει και χτες πάλι μου είπε κάτι αόριστο, τα ποστ του θεωρώ δείχνουν έναν μπερδεμένο χαρακτήρα. Κάνει παράξενες κινήσεις αν είναι συνασπισμένος με τους πολίτες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aggelogiannos

Νεοφερμένος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Τι ακριβώς σε μπέρδεψε στο μήνυμά μου; Ρωτάω για να μπορέσω να στο εξηγήσω. Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φάνηκε περίεργη η ψήφος μου για SouKou πάντως αν δεις τις κινήσεις του Samael.

Με μπερδευει που προσπαθεις να αναλυσεις ενα μηνυμα ενος ατομου που αποδειχτηκε οτι ειναι μαφιοζος.Το οτι ανεφερε ολα αυτα τα ονοματα μπορεις να πεις οτι "αυτα τα ατομα που ειπε ειναι πολιτες οποτε παμε στα ατομα που δεν ανεφερε γτ αυτοι θα ειναιι οι μαφιοζοι", μπορεις να πεις "ανεφερε καποια ατομα που ενας απο αυτα θα ειναι καποιος μαφιοζος και αφησε και κανενα μαφιοζο στη ναφανεια για να δυσκολευτουν οι πολιτες" υπαρχουν πολλα σεναρια και αντι να πας σε πιο σιγουρες επιλογες (π.χ οι ψηφοι του johnny (που ναι ειμαι και γω μεσα σε αυτους οκ)) πας στον soukou που να πω την αληθεια δεν γνωριζω τι ειναι
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Εγώ πάλι νομίζω οτι ο wild είναι πάλι χαμένος στην κοσμάρα του όπως και πέρσι και δε χρειάζεται σήμερα τουλάχιστον να σπαταλάμε ενέργεια σε αυτόν. Και για να μην κατηγορηθώ πάλι ΔΕΝ το λέω επειδή κάτι ξέρω, είναι η αίσθηση που έχω. Μπορεί να είναι και λάθος. Πιστεύω οτι αν ήταν ΔΑ ή πόρνη θα είχε ψηθεί να συμμετάσχει περισσότερο, τί διάολο, γαμάτοι ρόλοι είναι κι οι δύο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Εγώ πάλι νομίζω οτι ο wild είναι πάλι χαμένος στην κοσμάρα του όπως και πέρσι και δε χρειάζεται σήμερα τουλάχιστον να σπαταλάμε ενέργεια σε αυτόν. Και για να μην κατηγορηθώ πάλι ΔΕΝ το λέω επειδή κάτι ξέρω, είναι η αίσθηση που έχω. Μπορεί να είναι και λάθος. Πιστεύω οτι αν ήταν ΔΑ ή πόρνη θα είχε ψηθεί να συμμετάσχει περισσότερο, τί διάολο, γαμάτοι ρόλοι είναι κι οι δύο.


Είναι όμως οι πιο δύσκολοι ρόλοι. Όπως και να έχει συμφωνώ. Ας επικεντρωθούμε στη ψηφοφορία που τελειώνει σε ένα τέταρτο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Μάλλον οι μαφιόζοι θέλουν να σώσουν τον Τσαρα (ή κάποιον άλλο μαφιόζο) επειδή μάλλον αυτός έχει τις χρήσιμες κάρτες όπως νεκροφάνεια και τυμβωρυχία και γι' αυτό ο Ντιουμ το παίζει έτσι ώστε να τον ψηφίσουν όλοι, να φύγει και να τον επαναφέρουν με κάρτα ώστε να κερδίσουν έναν γύρο.

Μου αρέσει πολύ αυτό το σκεπτικό και έχει ένα point, δεν είναι καθόλου τυχαία τα λόγια του Ντιουμ :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Με μπερδευει που προσπαθεις να αναλυσεις ενα μηνυμα ενος ατομου που αποδειχτηκε οτι ειναι μαφιοζος.Το οτι ανεφερε ολα αυτα τα ονοματα μπορεις να πεις οτι "αυτα τα ατομα που ειπε ειναι πολιτες οποτε παμε στα ατομα που δεν ανεφερε γτ αυτοι θα ειναιι οι μαφιοζοι", μπορεις να πεις "ανεφερε καποια ατομα που ενας απο αυτα θα ειναι καποιος μαφιοζος και αφησε και κανενα μαφιοζο στη ναφανεια για να δυσκολευτουν οι πολιτες" υπαρχουν πολλα σεναρια και αντι να πας σε πιο σιγουρες επιλογες (π.χ οι ψηφοι του johnny (που ναι ειμαι και γω μεσα σε αυτους οκ)) πας στον soukou που να πω την αληθεια δεν γνωριζω τι ειναι


Έπιασα το μήνυμα ενός μαφιόζου για να δω ποιους παίκτες σχολίασε και τι είπε για αυτούς με τη λογική ότι ναι όντως κάτι θα βρω και θα με βοηθήσει στο να πάω παρακάτω και αν προσέξεις τα σχόλιά μου και τη μετέπειτα απάντησή μου στον Ultra, η συμπεριφορά του απέναντι σε ΣουΚου, Σόφι και Ντοιτς με προβλημάτισε για αυτό και ψήφισα ΣουΚου. Αν δεις μια ενοχοποιεί ΣουΚου, μια αθωώνει και ευχαριστεί για την υποστήριξη και στο τελευταίο του μήνυμα λέει στο ΣουΚου ότι θα μπορούσε να γίνει βοηθητικός για τους πολίτες και ο ΣουΚου από πλευράς του χθες ναι μεν τον ψήφισε αλλά άλλαξε την ψήφο του στη συνέχεια όπως επίσης και στη δημοσκόπηση δεν τον ψήφισε. Για όλα τα παραπάνω ψήφισα ΣουΚου, δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι μια μπλόφα του Σαμαελ ή όχι απλώς μου φάνηκαν περίεργα και για αυτό ασχολήθηκα. Ελπίζω να σου εξήγησα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top