Palermo #46 - Can you reverse the curse?

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (31/7)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Σκεψου πριν μιλησεις. Ο Τασος του εριξε τριτη ψηφο. Δεν ειναι μαζι.

Ο Τάσος υποκίνησε όλους να με βγάλετε από το παιχνίδι, ξανά και ξανά και είδε ότι αυτό για σήμερα τουλάχιστον δεν έγινε και άλλαξε την ψήφο του στον Samael που και καλά τον θεωρούσε έναν από τους 2 υπόπτους του. Σχολίασα μάλιστα ότι αυτή η κίνηση μου φάνηκε πολύ παράξενη και ύποπτη. Εγώ θεωρώ πως υπήρχε λόγος που έγινε ....

Θα καταθέσω την ψήφο μου σήμερα και θα είναι η Deutsch... Lover

που την ψήφισα και στην δημοσκόπηση αλλά την είχα αλλάξει στον Samael. Καθώς την θεωρώ την αμέσως επόμενη ύποπτη θεωρώ προς το παρόν κάπως άδικο να ψηφίσω κάποιον άλλον παίχτη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Γιατί έπαιξα τις δύο κάρτες μου; Ε γιατί ξέρω οτι πολύ σύντομα θα φύγω. Έχω παίξει τρομερά ανοιχτό παιχνίδι για να με κρατήσουν. Οπότε γιατί όχι; Εξάλλου με τις κάρτες μου έφερα αυτό που θέλατε (ή λέτε οτι θέλετε) όλοι: ισοψηφία. Αν ήμουν μαφία θα με συνέφερε μια ισοψηφία; Απέδειξα παραπάνω οτι ισοψηφία πήγα να φέρω. Αν ήμουν μαφία και ήξερα οτι Σαμαελ και Ντοιτς είναι αθώοι τί με νοιάζει ποιος από τους δύο θα βγει;

Απαντάω στις ερωτήσεις σας νομίζω.

Επίσης είχα κάποιον μαφιόζο σε αυτούς που δε μιλάνε πολύ. Τώρα αρχίζω να πιστεύω οτι αυτός είναι ο aggelogiannos. Αλλά αυτό είναι κάτι με το οποίο θα ασχοληθούμε αύριο.

Ξαναεπικολλω αυτο που εγραψα.

Ξεκινάμε με 5 Deutsch 5 Johnny 4 Samael. Η Deutsch ακυρωνει την ψηφο του Τζονι και παμε στο 4 5 4 Εγω και Εμιλυ ψηφιζουμε Ντοιτς και παει στο 6 5 4. Η Χιμελα ψηφιζει Σαμαελ και παμε 6 5 5 και κατοπιν ακυρωνει την ψηφο της Εμιλυς στην Ντοιτς αρα γινεται 5 5 5 και ακυρωνει την ψηφο της Ντοιτς στον Τζονι αρα βγαζει τον Τζονι απ την ισοβαθμια και το παει 5 4 5 για να αλλαξει μετα ψηφο ο Σαμαελ στην Ντοιτς και να γινει 6 4 5. Ή φαινομενικά αυτό έγινε γιατί στην πραγματικότητα ψήφισε τον Τζονι αρχικα και ετσι ηρθαμε σε 5 5 5.

Το ερωτημα ειναι αν η Χιμελα το ειχε οργανωσει μαζι με Σαμαελ η αν τον ηθελε σε ισοβαθμια. Πολυ βολικο να ερθει ετσι για να αλλαξει ψηφο ο Σαμαελ αλλα αν ηθελε να τον βοηθησει γιατι τον ψηφισε; Θα μπορουσε να μην τον ψηφισει. Ηθελε να προστατεψει ταυτοχρονως και Τζονι ή δεν την ένοιαζε; Αν ηθελε να προστατεψει ομως Τζονι και το ειχε στησει μαζι με Σαμαελ ολο αυτο τοτε ο Σαμαελ γιατι ψηφισε αρχικα Τζονι; Θα ψηφιζε εξαρχης Ντοιτς. Παντως ο Σαμαελ δεν ειναι ουτε με Τζονι ουτε με Ντοιτς. Και οι δυο τον βολευαν να τους βγαλει. Αρα δεν το ειχαν συνενοηθει με τη Χιμελα. Απλως η Χιμελα φαινεται πως ηθελε να προστατεψει Ντοιτς και να παει τον Σαμαελ σε ισοβαθμια. Αν ηταν με την Ντοιτς ομως τοτε γιατι να ακυρωσει την ψηφο της στον Τζονι; Αρα δεν ενδιαφεροταν για Ντοιτς. Ηθελε Σαμαελ σε ισοβαθμια και να προστατεψει τον Τζονι. Και η ξαφνικη ψηφος της Εμιλυς σε Ντοιτςστην αρχή, ηθελε να προστατεψει τον Τζονι. Η Χιμελα ακυρωσε την ψηφο της Εμιλυς αρα δεν ειναι μαζι αυτες οι δυο.
Ανακεφαλαιωση:

Χιμελα: δεν ενδιαφερεται για Ντοιτς αλλα για να βγαλει Σαμαελ και ισως για να προστατεψει και Τζονι. Δεν ειναι μαζι με Εμιλουκο ουτε με Σαμαελ.

Εμιλουκο: Προστατεψε επισης Τζονι. Για τον Σαμαελ δεν φανηκε να τον προστατευει γιατι δεν κινδυνευε σε εκεινη τη φαση.

Σαμαελ: Δεν ειχε προβλημα να βγαλει ειτε Τζονι ειτε Ντοιτς. Δεν ειναι μαζι τους. Αλλα τον εχω πολυ πιθανο φανερο μαφιοζο. Αν ισχυει αυτο τοτε ο Τζονι ειναι αθωος. Αλλιως αν ο Τζονι ειναι ο κακος, τοτε ειναι μαζι του η Εμιλυ και με μπερδευει η Χιμελα.

Deutsch: Απο αυτα που εγιναν δεν φανηκε να τη υπερασπιζεται κσποιος ρκτος κι αν περιμεναν κινηση απο ΔΑ.

Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι η κινηση της Χιμελα φανηκε προετοιμασμενη. Καταφερε σε λιγα λεπτα να μοιρασει επακριβως τις καρτες της; Να ηταν συνενοημενη με Σαμαελ για νσ βγαλουν Ντοιτς και να εκανε βλακεια ο τελευταιος;

Πιστευω οτι πρεπει να κινηθουμε αναμεσα σε Τζονι ή Σαμαελ. Να δω τι θα πουν και αλλοι.

Καταλαβατε τωρα γιατι επιμενω παντα σε ισοβαθμιες; Τι ωραια που ξεκαθαρισαν καποια πραγματα. Το σιγουρο εινσι οτι υπαρχει κσκος αναμεσα τους.

Αρχικά ψήφισα την Deutsch... Lover στην δημοσκόπηση, διότι μου φάνηκε ύποπτος ο τρόπος παιχνιδιού της, μετά από ένα σημείο για τους λόγους που ήδη προαναφέρθηκαν. Ωστόσο οι τελευταίες αλλαγές ψήφων στην παράταση με μπέρδεψαν και με προβλημάτισε τόσο η στάση της Himela που έπαιξε όλες τις κάρτες της, ακύρωσε ψήφο σε Ντόιτς και σε Γιάννη και έδωσε ψήφο στον Samael. Ο Samael από την μία σίγουρα μου φάνηκε παράξενο που ψηφίστηκε κατά συρροή από τόσο κύμα αλλά και από την άλλη αυτό το edit του που αρχικά έβαλε jonny και μετά άλλαξε σε ντόιτς δεν το καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω εάν από λάθος ή του το είπαν. Όπως ούτε την στάση της ντόιτς που προβληματίστηκε με τις ψήφους του Samael. Γενικά ένα μπέρδεμα Μήπως Ντόιτς και Samael είναι στην ίδια ομάδα;

Τώρα ανάμεσα σε Γιάννη και σε Samael μου φαίνονται και οι 2 ύποπτοι. Είμαι προβληματισμένη. Για να ρίχνει η Himela κάρτα ακύρωσης στον jonny τον θεωρεί αθώο 100% και δεν κατάλαβα για ποιον λόγο και λέει ακυρώνει ψήφο ντόιτς για ισοβαθμία και ρίχνει ψήφο στον samae. Αλλά βλέπω ότι ο Γιάννης παρότι δεν έγινε, ήθελε να ακυρώσει ψήφο στον Samael, θα ήθελα να μάθω το γιατί.

Στην συνέχεια η himela να δικαιολογεί ότι έπαιξε τις κάρτες της γιατί ξέρει ότι θα φύγει λόγω του ανοιχτού παιχνιδιού που έκανε οπότε δεν είχε να χάσει κάτι ισχυρίζεται ότι ο aggelogiannos είναι τελικά ο μαφιόζος. Με ποια κριτήρια; Ωστόσο αυτό που υποστηρίζει η Himela για την ισοψηφία με πείθει και δεν μπορώ να βρω κάτι ύποπτο όντως.

Ο γιάννης μου φαίνεται ύποπτος ωστόσο αλλά θα μελετήσω ακόμα περισσότερο τις κινήσεις του. Ο Νίκος αν και νέος παίχτης νομίζω ότι παίζει δασκαλεμένα και δεν συμμετέχει και τόσο πολύ. Η ντόιτς επίσης την θεωρώ ακόμα ένοχη. Λέω λοιπόν τελικά να βάλω τελική ψήφο στον Samael γιατί ο τρόπος του είναι πολύ πιο ύποπτος και μάλιστα για νέος παίχτης όπως λέει και ο ίδιος ότι είναι . Φυσικά την Ντόιτς την θέτω στις αμέσες επόμενες ύποπτες

Η μπλου είναι εδώ σε επιφυλακή για να επέμβει αν κινδυνέψει ο μαφιόζος της.

Η Ντοιτς ακύρωσε την ψήφο του τζόνυ προς αυτήν για να σωθεί. Τί δε σού άρεσε σε αυτό; Τώρα γιατί ο Τζόνυ δεν έπαιξε την κάρτα, προφανώς δεν πρόλαβε γιατί όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και η ντοιτς είχε πολλές ψήφους πριν κάνω εγώ το ποστ μου.




:hello:
1. Έπαιξα τη κάρτα μου προφανώς για να σωθώ, ο καθένας θα το έκανε αυτό, να τα ξεκαθαρίζουμε. Το λέω αυτό με αφορμή την απάντηση της Χιμέλα για τη κίνηση μου, ναι γι αυτό ακριβώς το έκανα.
2. Η Χιμέλα έχει παίξει όντως πολύ ανοιχτά, αν φοβάται ότι πχ θα είναι θύμα της δολοφονίας ή ότι θα δημιουργηθεί κύμα εναντίον της, όντως δεν είχε λόγο να μη παίξει τις κάρτες της. Κι εγώ αν είχα κάτι χρήσιμο θα το έπαιζα: Όταν είσαι στο τσαφ, δεν σε νοίαζει, παίζεις τα πάντα όλα για όλα και περιμένεις, οπότε τη δικαιολογώ.
3. Οι ψήφοι πήγαν στον Σαμελ και όχι στον Τζόνυ. Διαφωνώ στο ότι η Χιμέλα το είχε σκηνοθετήσει με τον Σαμέλ. Να τον θυσίαζαν έτσι, αποκλειεται, τουλάχιστον όχι σε αυτό το σημείο. Να το έκαναν για τα μάτια του κόσμου και στο τέλος να γινόταν ανατροπή, ούτε αυτό έγινε και ο Σαμέλ αποχώρησε.
4. Για τις κινήσεις της Έμιλυ δεν ξέρω τι να πω, θα διαβάσω ξανά.

Το σίγουρο είναι πως σε αυτή τη φάση, η Χιμέλα μου φαίνεται τουλάχιστον αθώα, θα δούμε και αύριο.

Το πρόβλημα είναι πως δεν υπήρχε ενεργή συμμετοχή στις δημοσκοπήσεις. Που πήγαν όλοι; ( άδεια η πόλη:hehe: ) . Εμφανίστηκε μόνο η Σοφία που αρχικά ψήφισε εμένα..

Ψηφιζω Μελανία για αυριο διοτι αυριο θα ειναι γεματη η μερα μου και δεν ξερω ποσο θα συμμετεχω.
Πως και πήγες προς τα εκεί;
Μισή ώρα μετά την αποχώρηση του και ακόμα τα τελευταία του λόγια.

Μήπως κάποιος τα ελέγχει;
Μπορεί να είναι και εκτός, μπορεί και αυτό που λες. Στη προκειμένη όμως, εύχομαι να ισχύει το δεύτερο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
:yawn: :redface:

Ψηφοφορία για Τετάρτη 1/8

  1. aggelogiannos

  2. Alma Libre

  3. bilire

  4. blue_butterfly

  5. ComfortablySmug

  6. Deutsch... Lover

  7. DumeNuke

  8. Emilouko

  9. Himela

  10. i_lie_us

  11. Ikarionas --> ~Melania~

  12. JKaradakov

  13. Joaquin

  14. Johnny15

  15. ~Melania~

  16. sophie_96 --> Deutsch... Lover

  17. Soukouu

  18. TasosZG

  19. tsarachaf

  20. ultraviolence

  21. Wild_Boy

  22. Ζαξρεμιος


Ψήφοι
1 Deutsch... Lover
1 ~Melania~~



Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7
Samael - Ψηφοφορία 31/07

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
:hello:

Πως και πήγες προς τα εκεί;

Την εχω πολυ πιθανο ΔΑ για λογους που ειμαι πτωμα για να εξηγησω τωρα και θελω να ξαναδιαβασω καποια πραγματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Λοιπόν. Ανακοινώνω ότι επειδή έχω να ξυπνήσω πρωί αύριο και ξύπνησα και πρωί σήμερα, θα κάνω ΕΝΑ ποστ που θα αραδιάσω τις σκέψεις μου και θα την κάνω. Από το πρωί, που θα έχω κοιμηθεί θα προσπαθήσω να εμβαθύνω περισσότερο.

Ας ξεκινήσω με το πρόσωπο της βραδιάς που δεν είναι άλλος από τον Σαμαέλ. Δε μπορώ να ξέρω αν είναι αθώος ή ένοχος προφανώς, ήμουν μάλιστα από τους πρώτους που σχολίαζα ότι θα πρέπει να μιλήσει περισσότερο. Αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι πάρα μα πάρα πολύ παράξενο το πώς μάζεψε τόσο γρήγορα ψήφους ώστε να φτάσει να βγει σε τριπλή ισοψηφία με τζόνι και Ντόιτς. Υπερβολικά παράξενο θα έλεγα. Και δεν κατάλαβα και πως τον βγάλατε τόσο ένοχο τόσοι πολλοί.

Πράγμα που σημαίνει ότι ανάμεσα σε: ComfortablySmug, Himela, JKaradakov, TasosZG και Ζαξρέμιος, υπάρχει τουλάχιστον ένας μαφιόζος, ίσως και περισσότεροι.
Αν τυχόν είναι μαφιόζος ο Σαμαέλ, που δε νομίζω, τότε άναμεσα σε
Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)
Samael
Το ψήφισαν οι: ComfortablySmug, Himela, Ikarionas, Joaquín, sophie_96, TasosZG, Ζαξρεμιος
Θα υπάρχουν τουλάχιστον 2 μαφιόζοι. Και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένας που την μπήκε στο κύμα για ξεκάρφωμα και την πάτησε κι ένας που μπήκε, όταν είδε ότι άρχισε να πετάει το πουλάκι. Παραπάνω δε νομίζω γιατί πιστεύω, γιατί τότε θα μπορούσαν να τον κρατήσουν και μέσα.

Ομοίως πιστεύω ότι θα ψήφισε και τον τζόνι μαφιόζος, είτε είναι, είτε δεν είναι μαφιόζος. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι.
Η λίστα της ψηφοφορίας(όχι της δημοσκόπησης) έχει ως εξής: aggelogiannos, Deutsch... Lover, DumeNuke, i_lie_us, Samael. Εξαιρώ τον εαυτό μου για προφανείς λόγους.

Σ' όσους ανέφερα έτσι, ζητώ συγγνώμη που είμαι τόσο γενικόλογος, αλλά θα πρέπει να καθίσω να ξεψαχνίσω ποστ και αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά αδύνατον.

Τι άλλο για την ψηφοφορία; Α, ναι. Από τους 23, ψήφισαν 12. Μας λείπουν 11 που δεν ψήφισαν. Οι Ντόιτς, Έμιλυ και τζόνι είχαν ακύρωση, οι υπόλοιποι όμως; Όλοι λείπατε; Και δεν ψήθηκε κανείς να τσεκάρει mvp?


Τώρα δε μπορώ να κάνω ποστ και να μην μιλήσω για την Χιμέλα. Η οποία δεν μπορώ να καταλάβω πως την αθωώνεται τόσο εύκολα μόνο σήμερα το απόγευμα έκανε 2 υπερβολικά παράξενες κινήσεις. Φυσικά αναφέρομαι για το καραμπινάτο σήμα σε ΔΑ, το οποίο δε σημαίνει απαραίτητα προτροπή να δράσει, αλλά πιθανώς και το αντίθετο. Και φυσικά όταν ξόδεψε ΚΑΙ της δύο κάρτες της για να σώσει τον τζόνι. Και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δε μοίρασε έτσι τις ακυρώσεις για ξεκάρφωμα, το δηλώνω από τώρα.

Θα κάνω ένα διάλειμμα από τζόνι και ντόιτς για την ώρα γιατί θέλω να δώ πως θα κινηθούν αύριο για αρχή. Πιστεύω ότι υπάρχει κακό ρολάκι ανάμεσά τους, αλλά δεν είμαι ακόμη σίγουρος που. Δε νομίζω να έχουν και οι 2 πάντως, πολύ δύσκολο.

Λοιπόν, δεν είναι πολλά το ξέρω, δεν έχω πολλές πληροφορίες, αλλά αυτά μου επιτρέπει η κούρασή μου σήμερα. Περισσότερα σχόλια και ψήφος το πρωί.
Καληνύχτα σας.

Υγ. Α, και Μελανία! Χρόνια Πολλά! :birthday::give_rose:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Χαιρετώ σας :flowers:.

Επειδή έλειπα μετά τη ψηφοφορία και αύριο το απόγευμα ταξιδεύω, θα τα πούμε αύριο το πρωί διεξοδικά γιατί δε μου πολυαρέσει η αποχώρηση του Samael (κι ας τον θεωρούσα προς το ύποπτο, όπως είχα πει σε προηγούμενο ποστ).

Θα περιμένω σε κάθε περίπτωση τα τελευταία του λόγια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Γεια σας και πάλι. Τα μάτια μου κλείνουν από την εξάντληση αλλά μπήκα να πάρω λίγο στα πλάγια τη σημερινή κατάσταση γιατί έλειψα αρκετά επειδή ήταν αναπόφευκτο. Ήμουν σίγουρη ότι θα γυρίσω και θα έχω κατηγορηθεί για αυτό (είναι ύπουλο να εκμεταλλεύεσαι τη δικαιολογημένη απουσία κάποιου ενώ πιο πριν ήταν ενεργός :P).Είδα ότι ο Ικαρίωνας (που πιάνει όπως πάντα πουλιά στον αέρα) με κατηγόρησε για ΔΑ. Περιμένω τη θεωρία του ειλικρινά με κομμένη την ανάσα. Προς το παρόν δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό.

Αυτό που με προβλημάτισε ιδιαίτερα ήταν η απότομη αλλαγή στις ψήφους τελευταία στιγμή, τα κύματα που δημιουργήθηκαν και πραγματικά, το γεγονός αυτό ποτέ δεν είναι καλό σημάδι... Θέλω να κάτσω αύριο να ψάξω με το καλό τις συμπεριφορές γιατί η ανατροπή σήμερα ήταν μεγάλη και πίσω από αυτό όλο και κάτι θα κρύβεται.

Ζητώ συγγνώμη αν και ξέρω ότι λίγοι θα κατανοήσουν αλλά αύριο θα επανέλθω τεκμηριωμένα. Καληνύχτα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,793 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από sophie_96:
Άρα δηλώνεις ξεκάθαρα ότι είσαι αθώος άρα και πολίτης σε αυτό το παιχνίδι να υποθέσω και γιατί το κάνεις αυτό; :hmm:
Ναι αλλά το να ψηφίζεις κάποιον επειδή απλά εσύ δεν θέλεις να βγεις χωρίς κάποιο επιχείρημα, δεν ξέρω πόσο σωστό είναι.
Κανείς δεν θέλει να βγει αλλά δεν πάει έτσι.
Καλά να περάσεις :)
Τι γιατί βρε Σόφη; Είθισται, ανεξάρτητα από το τι ρόλο έχουμε, να υποστηρίζουμε ότι είμαστε πολίτες. Θα βγει κανείς να πει ότι είναι μαφιόζος;
Για το από κάτω, το βλέπεις εντελώς λάθος και θα συμφωνήσω με την απάντηση της Himela εδώ.

Αρχική Δημοσίευση από Himela:
Υπάρχει μια πιθανότητα, αν η Ντοιτς είναι όντως μαφιόζα, να την έχουν αφήσει απροστάτευτη και να δώσουν σήμα στον ΔΑ να αλλάξει τις ψήφους της με κάποιου άλλου. Έχετε το νου σας.

Αφού γνώριζες ότι θα σου γυρίσει μπούμερανγκ από κάποιους όπως είπες, γιατί δεν το κρατούσες για τον εαυτό σου; Να έβλεπες δηλαδή εσύ ποιος θα έκανε σήμα σε ποιον και να τους ξεμπρόστιαζες μετά. Τώρα τι κατάλαβες; θα υπάρξουν άτομα που θα σε κατηγορήσουν.
Άλλος θα πει ότι είσαι ο ΔΑ που περιμένει το οκ για να κρατήσεις την ντόιτς, άλλος θα πει ότι δίνεις σήμα στον ΔΑ. Εγώ δηλώνω μπερδεμένος, μιας και ως τώρα έχω δει καλά στοιχεία πάνω σου.


Κάπου εδώ, από καμία ψήφο ο Samael πήγε στις 5. Είτε είναι αθώος ( έχω αρχίσει να αμφιβάλω μιας κι ακόμη να γράψει τελευταία λόγια), είτε όχι, είναι λογικό να σκεφτούμε ότι κάποιος μαφιόζος θα τρύπωσε εδώ (φανερός ίσως). Just a scenario. ComfortablySlug, Jkaradakov, Soukouu, TasosZG, Ζαξρεμιος είναι οι πρώτοι πέντε -με αλφαβητική σειρά- που τον ψήφισαν. Το αφήνω απλώς να υπάρχει.

Αρχική Δημοσίευση από Himela:
Αλλαγή ψήφου σε Σαμαελ.

Ακύρωση ψήφου σε ντοιτς

Ακύρωση ψήφου σε εμιλούκο
Η Χιμελα σπατάλησε δύο κάρτες της, έκανε το παραπάνω ποστ για να προσέχουμε τον ΔΑ. Χαζή είναι να σώσει έναν μαφιόζο και να καρφωθεί κι αυτή μαζί; Μετά δεν της μένει τίποτα για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, aka καμία κάρτα. Άντε να γλίτωνε έναν ακόμη γύρο από σώσιμο ΔΑ ξερωγω. Μετά θα έφευγε, δηλαδή -2 μαφιόζοι σε διάστημα 3 ημερών και χωρίς πτώμα στην πρώτη δολοφονία. Για κανένα λόγο δεν συμφέρει τη μαφία μέσα σε 3 ημέρες να χάσει 2 μέλη της.
Αρχική Δημοσίευση από bilire:
Σχετικά με το ποστ της sophie #350 , από την αρχή πιστεύω ότι αυτά που έκανες ήταν λάθη απροσεξιας και θεώρω λιγότερο πιθανό να είσαι μαφία. Τον samael εγώ προσωπικά δε μπορώ να τον κρίνω γιατί δεν είναι πολύ ενεργός και δε μπορώ να βγάλω ξεκάθαρα συμπεράσματα.οσο για το Τάσο και τη μελανια έγινε το μπέρδεμα και αρχισατε να διαφωνειτε χωρίς λόγο και λίγο πολύ όλοι το συνεχιζεται. Αν ήταν σχέδιο μαφίας θα ήταν πολύ έξυπνο. Τώρα αν είστε πολίτες αυτο δε βοηθάει κανένα να το συνεχίζεται απλά κάποιος πρέπει να σταματήσει να σχολιάζει.
Επίσης θα ήθελα να σχολιάσω ότι συμφωνώ με το wild boy στο ποστ #367. Είναι υπερβολικά επικίνδυνο να είναι η Himela στη μαφία και να δίνει σήμα στον ΔΑ και
ότι διαφωνώ με τον comfortably smug στο ποστ #368. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο κακό δίδυμο μεταξύ Χιμελας και ικαριωνα

Bilire ξεχνάω ότι παίζεις στο παιχνίδι, θα ήθελα κάποια στιγμή να πεις δυο κουβέντες παραπάνω.
Αρχική Δημοσίευση από Himela:
Εσύ χτες παρακαλούσες να μείνεις για να βοηθήσεις αλλά τελικά δεν είδα καμιά βοήθεια σήμερα. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε. Ελπίζω να δω περισσότερα πράγματα σύντομα.

Όπως είχα πει, επρόκειτο να λείψω οπότε fair enough. Το ότι μπορώ να βοηθήσω δεν σημαίνει ότι η καθημερινότητα σταματά να κυλά όμως! Δεν λέω πως δεν έχεις το δίκιο σου, έχω κι εγώ το δικό μου όμως.


Samael, που είσαι; Τελευταία λόγια δεν θα μας δώσεις; Μέχρι και 5 λεπτά πριν λήξει η δημοσκόπηση ήσουν μέσα, αρκετά ύποπτο.

H ώρα είναι 1:55 άρα, χρόνια σου πολλά Μελανία!! :give_rose:
Αυτά για τώρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Απαντώ στον tsarachaf και σε αυτο που λέει οτι η Χιμελα ξιδεψε τις καρτες της για να σωσει τον Τζονι.

Δεν θεωρώ πως ισχύει το ότι η Χιμέλα ξόδεψε τις κάρτες της για να σώσει τον Τζονι. Τις ξοδεψε για να ανεβασει τον Σαμαελ. Αν ήθελε να σώσει τον Τζόνι θα ακύρωνε δυο ψήφους που πήγαν πάνω του. Αντιθέτως, ακύρωσε μια ψήφο της Emilouko στην Deutsch. Αλλα ουτε την Deutsch προστατεψε γιατι αν ηθελε να το κανει θα ακυρωνε δυο ψηφους πανω της και οχι την ψηφο της ιδιας της Deutsch στον Τζονι.Αρα δεν προστατεψε κανεναν απ'τους δυο. Επισης Deutsch και Τζονι δεν ειναι μαζι κακοι γιατί η Deutsch ακυρωσε την ψηφο του πανω της.

Αυτό που με προβλημάτισε ιδιαίτερα ήταν η απότομη αλλαγή στις ψήφους τελευταία στιγμή, τα κύματα που δημιουργήθηκαν και πραγματικά, το γεγονός αυτό ποτέ δεν είναι καλό σημάδι... Θέλω να κάτσω αύριο να ψάξω με το καλό τις συμπεριφορές γιατί η ανατροπή σήμερα ήταν μεγάλη και πίσω από αυτό όλο και κάτι θα κρύβεται.

θα τα πούμε αύριο το πρωί διεξοδικά γιατί δε μου πολυαρέσει η αποχώρηση του Samael (κι ας τον θεωρούσα προς το ύποπτο, όπως είχα πει σε προηγούμενο ποστ).

Θα περιμένω σε κάθε περίπτωση τα τελευταία του λόγια.

Αν δεν σας αρεσει η αποχωρηση του, ας ησασταν εδω να μας πειτε τι σκεφτεστε εγκαίρως. Μετά θάνατον πολλοί προφήτες μαζεύτηκαν. Απ' την άλλη αν τον θεωρούσες ύποπτο Αλμα γιατι στενοχωριεσαι; Εφυγε ενας απ' τους υποπτους σου. Θα προτιμουσες να εφευγε καποιος απ'τους μη υποπτους σου;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,182 μηνύματα.
Καλημερα σε ολους,θα πω τα τελευταια μου λογια :
Καταρχας βλεπω οτι οι συνομωσιες για εμενα δεν σταματησαν
ουτε οταν ημουν εκτος παιχνιδιου.Τι αγχωνεστε ομως;Αφου τωρα
οτι κανατε το κανατε,δεν εχει σημασια τι ειμαι η δεν ειμαι,επικεντρωθειτε στους υπολοιπους μπας και δειτε ασπρη μερα.Η αληθεια ειναι οτι προτιμησα να μην γραψω κατευθειαν κατι
γιατι ομολογω πως ξενερωσα λιγακι,οποτε προτιμησα να περιμενω και να σκεφτω λιγο,να καθαρισει λιγο το μυαλο μου.

Μου κανει τρομερη εντυπωση το γεγονος οτι ουσιαστικα ψηφηστικα στον 2ο γυρο,ενω ειχαν γραψει αρκετοι παικτες με επιχειρηματα που δεν πειθουν καθολου ή ηταν παντελως γενικολογα και αοριστα η ακομα και εντελως στην τυχη. Θα προτεινα στους παικτες εαν δεν μπορουν οι ιδιοι να τηρουν τα λογια τους να μην κανουν υποδειξεις,κατι που παρατηρησα να γινεται απο αρκετους.Οσοι δεν πηρατε θεση ειτε απλα η κατασταση σας βολευε ειτε απλα δεν ενδιαφερθηκατε.Προσοχη ομως διοτι συντομα θα βρεθειτε στην ιδια θεση,εαν οχι δολοφονημενοι ετσι οπως το πατε.

Οι υποθεσεις μπορουν να ειναι πολλες,εγω θα συνεχισω να πιστευω στην ενοχη του Τζοννυ,και της Himelas,που ειτε προκειται για συνμαφιοζους ειτε για μαφιοζο & ΔΑ. Επισης σε αυτους προσθετω τον Ιορδανη ο οποιος αξιωθηκε να ξεταμπουρωθει και να βρεθει στην μεση του spotlight στα τελευταια μου λογια,πολυ βολικο αυτο.Εγω στην θεση σας θα τον ειχα απο κοντα, ποτε δεν ξερεις. Επισης θα ηθελα να υπενθυμισω την Σοφη την οποια την ξεχασατε και μαλλον κακως, η διαισθηση μου,μου λεει οτι μελλοντικα δεν θα βγει σε καλο στους πολιτες.

Ικαριωνα,πολλες υποθεσεις στα post με ουσια μηδεν,δεν εχω κατι ιδιαιτερο να σχολιασω,εισαι υποπτος ομως καθως στα τελευταια σου ποστ μαλλον προσπαθησες να μπερδεψεις για το τι εγινε με το κυμα εναντιον μου παρα να βοηθησεις.

Ηλια διαβασε προσεκτικα την απαντηση που σου εδωσα,δεν ειναι παραλογη ουτε τα επαιξα.Προφανως και οι κινησεις μου φαινονται οτι ξεκαθαρα ειχαν σκοπο να με σωσουν,για να μην γινει ακριβως αυτο που εγινε.Δες με τι διαδικασια βγηκα,ουτε ψηφοφορια,ουτε δολοφονια,ενω ταυτοχρονα υπηρξε μια ξαφνικα μεγαλη επιθυμια απο ολους να με βγαλουν εκτος,γιατι αραγε;

Soukouu,νομιζω οτι αρχικα σε παρεξηγησα,τα λες περιεργα και εισαι και παραπονιαρης οταν σε ψηφιζουν,ωστοσο δεν πιστευω οτι ανηκεις στην μαφια.Εαν αποκτησεις λιγη παραπανω συμμετοχη θεωρω οτι θα εισαι πολυ μεγαλη βοηθεια στους πολιτες...βεβαια μην περιμενεις βοηθεια απο εκεινους γιατι αρκετοι απο αυτους θα τρεξουν να σωσουν την κατασταση μονο οταν οι ιδιοι κινδυνευουν.Υποψιν τον Ultra,δεν καταφερα ποτε να τον μελετησω οσο θα ηθελα,και εαν δεν ειναι μαφιοζος σιγουρα θα υπαρχει πιθανοτητα να ειναι ρολος συνυσπασμενος με την μαφια...Δεν λεω να στοχοποιηθει απαραιτητα,αλλα μην βγει ακομα απο το καδρο οπως και αλλοι βεβαια οπως ο
TasosZG & ο Ζαξρεμιος.Φανηκαν να μην εχουν απολυτως κανενα προβλημα να βγω απο την μεση,ειχαν μικρη συμμετοχη σε ολα αυτα,και ακολουθησαν περισσοτερο τακτικη wait & watch,μεχρι που ηρθε η καταλληλη ωρα να βαλουν το χερακι τους.

Αυτα απο εμενα,καλη συνεχεια παιδια :D .
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Καλημερα σε ολους,θα πω τα τελευταια μου λογια :
Καταρχας βλεπω οτι οι συνομωσιες για εμενα δεν σταματησαν
ουτε οταν ημουν εκτος παιχνιδιου.Τι αγχωνεστε ομως;Αφου τωρα
οτι κανατε το κανατε,δεν εχει σημασια τι ειμαι η δεν ειμαι,επικεντρωθειτε στους υπολοιπους μπας και δειτε ασπρη μερα.Η αληθεια ειναι οτι προτιμησα να μην γραψω κατευθειαν κατι
γιατι ομολογω πως ξενερωσα λιγακι,οποτε προτιμησα να περιμενω και να σκεφτω λιγο,να καθαρισει λιγο το μυαλο μου.

Μου κανει τρομερη εντυπωση το γεγονος οτι ουσιαστικα ψηφηστικα στον 2ο γυρο,ενω ειχαν γραψει αρκετοι παικτες με επιχειρηματα που δεν πειθουν καθολου ή ηταν παντελως γενικολογα και αοριστα η ακομα και εντελως στην τυχη. Θα προτεινα στους παικτες εαν δεν μπορουν οι ιδιοι να τηρουν τα λογια τους να μην κανουν υποδειξεις,κατι που παρατηρησα να γινεται απο αρκετους.Οσοι δεν πηρατε θεση ειτε απλα η κατασταση σας βολευε ειτε απλα δεν ενδιαφερθηκατε.Προσοχη ομως διοτι συντομα θα βρεθειτε στην ιδια θεση,εαν οχι δολοφονημενοι ετσι οπως το πατε.

Οι υποθεσεις μπορουν να ειναι πολλες,εγω θα συνεχισω να πιστευω στην ενοχη του Τζοννυ,και της Himelas,που ειτε προκειται για συνμαφιοζους ειτε για μαφιοζο & ΔΑ. Επισης σε αυτους προσθετω τον Ιορδανη ο οποιος αξιωθηκε να ξεταμπουρωθει και να βρεθει στην μεση του spotlight στα τελευταια μου λογια,πολυ βολικο αυτο.Εγω στην θεση σας θα τον ειχα απο κοντα, ποτε δεν ξερεις. Επισης θα ηθελα να υπενθυμισω την Σοφη την οποια την ξεχασατε και μαλλον κακως, η διαισθηση μου,μου λεει οτι μελλοντικα δεν θα βγει σε καλο στους πολιτες.

Ικαριωνα,πολλες υποθεσεις στα post με ουσια μηδεν,δεν εχω κατι ιδιαιτερο να σχολιασω,εισαι υποπτος ομως καθως στα τελευταια σου ποστ μαλλον προσπαθησες να μπερδεψεις για το τι εγινε με το κυμα εναντιον μου παρα να βοηθησεις.

Ηλια διαβασε προσεκτικα την απαντηση που σου εδωσα,δεν ειναι παραλογη ουτε τα επαιξα.Προφανως και οι κινησεις μου φαινονται οτι ξεκαθαρα ειχαν σκοπο να με σωσουν,για να μην γινει ακριβως αυτο που εγινε.Δες με τι διαδικασια βγηκα,ουτε ψηφοφορια,ουτε δολοφονια,ενω ταυτοχρονα υπηρξε μια ξαφνικα μεγαλη επιθυμια απο ολους να με βγαλουν εκτος,γιατι αραγε;

Soukouu,νομιζω οτι αρχικα σε παρεξηγησα,τα λες περιεργα και εισαι και παραπονιαρης οταν σε ψηφιζουν,ωστοσο δεν πιστευω οτι ανηκεις στην μαφια.Εαν αποκτησεις λιγη παραπανω συμμετοχη θεωρω οτι θα εισαι πολυ μεγαλη βοηθεια στους πολιτες...βεβαια μην περιμενεις βοηθεια απο εκεινους γιατι αρκετοι απο αυτους θα τρεξουν να σωσουν την κατασταση μονο οταν οι ιδιοι κινδυνευουν.Υποψιν τον Ultra,δεν καταφερα ποτε να τον μελετησω οσο θα ηθελα,και εαν δεν ειναι μαφιοζος σιγουρα θα υπαρχει πιθανοτητα να ειναι ρολος συνυσπασμενος με την μαφια...Δεν λεω να στοχοποιηθει απαραιτητα,αλλα μην βγει ακομα απο το καδρο οπως και αλλοι βεβαια οπως ο
TasosZG & ο Ζαξρεμιος.Φανηκαν να μην εχουν απολυτως κανενα προβλημα να βγω απο την μεση,ειχαν μικρη συμμετοχη σε ολα αυτα,και ακολουθησαν περισσοτερο τακτικη wait & watch,μεχρι που ηρθε η καταλληλη ωρα να βαλουν το χερακι τους.

Αυτα απο εμενα,καλη συνεχεια παιδια :D .


Καλημέρα και « zum Geburtstag viel Glück! Zum Geburtstag alles Gute, zum Geburtstag viel Glück» , Μελάνια!

Κοιτώντας το μήνυμα σου συμπεραίνουμε επομένως:
1. Τζονυ
2. Χιμελα
3. Ιορδανης
4. Σοφία
———————-
5. Ουλτρα
6. Τάσος
7. Ζαξ

Οι πρώτοι 4 βασικοί «κακοί» , οι 3 τελευταίοι αναπληρωματικοί/συμπληρωματικοί

Ο Τζονυ, παίκτης που κινδύνεψε να φύγει.
Η Χιμελα, παίκτρια ενεργή, έπαιξε τις κάρτες, βοήθησε να ανέβεις κλπ.
Ιορδανης, απλά έδωσε μια εξήγηση για το γεγονός ότι πήραμε τελευταία λόγια τόσες ώρες μετά
Σοφία, ήταν στο προσκήνιο πρώτη μέρα και την έχουμε «αφήσει» προς το παρόν.


Ουλτρα, δεν είχες χρόνο να τον μελετήσεις, αλλά ύποπτος.
Τάσος και Ζαξ, λόγω μικρής συμμετοχής.

Από όλα αυτά, για εμένα, περισσότερη λογική έχει το τελευταίο, στους τελείως μη ενεργούς κρύβεται μαφιόζος σίγουρα.


Η δικαιολογία σου περί ξενερωματος σεβαστή, βέβαια το σενάριο του Ιορδανης περαμενει, ο καθένας πιστευει ό,τι θέλει.

Επίσης, με ποιον να ασχοληθούμε ακόμα κ
Αν έχει φύγει; Ήταν περίεργο το ότι ανεβηκες γρήγορα και ότι έφυγες. Με τι να ασχοληθούμε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,984 μηνύματα.
Καλημέρα σας!

Χτες το πρωί που μπήκα υπήρχαν 40 πόστ, τώρα ησυχία μέσα στη νύχτα. Προφανώς οι μαφιόζοι έχουν ξενερώσει. :P

Καταντά βαρετό και κουραστικό να εξηγώ εγώ συνέχεια τις κινήσεις μου ενώ αυτοί που με κατηγορούν απλά πετάνε κατηγορίες στον αέρα αλλά ας πω κάποιες σκέψεις.

Από αυτά που συνέβησαν χτες και πιστεύοντας οτι ο Σαμαελ ήταν μαφιόζος, καταλαβαίνω οτι Ντοιτς και Τζόνυ εν τέλει ήταν αθώοι (τον Τζόνυ ποτέ δεν τον είχα στους ενόχους έτσι κι αλλιώς). Ο Τζόνυ ψηφίστηκε από κάποιους λόγω του οτι ήταν "στους 4" που ψήφισαν Σπυράκο (κάτι που όσο κι αν εξηγήθηκε κάποιοι τεχνηέντως το προσπερνούσαν) και η Ντόιτς ψηφίστηκε λόγω της δικής μου πίεσης από το λάθος με τους συγκατοίκους κλπ και τη δική της ουδέτερη στάση. Πίστευα λοιπόν οτι οι μαφιόζοι θα επαναπαυτούν στο ντοιτς ή τζόνυ αν είναι κι οι δύο αθώοι Ή θα δημιουργήσουν κύμα προς κάποιον τρίτο αν η Ντοιτς είναι ένοχη. Μετά σκέφτηκα, και γιατί να μην το δημιουργήσω εγώ το κύμα και να δούμε πού θα βγει; Κι έτσι είπα για το σήμα του ΔΑ. Πολύ σύντομα κάποιοι που ως τότε δεν είχαν μιλήσει (μπλου, τσαρα, σαμαελ) εμφανίστηκαν και προσπάθησαν να πέσουν πάνω μου. Ναι, με ρώτησαν κι άλλοι γιατί το έκανα αλλά αυτοί μιλούσαν ήδη, δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά, αυτή είναι η διαφορά. Σαν να συνέβη μια συζήτηση μεταξύ των μαφιόζων, ώπα παιδιά η Χιμέλα είπε μαλακία, πέστε πάνω της να βγάλουμε αυτήν. Ενώ η μπλου κι ο τσαρα το έκαναν έτσι πολύ μαλακά, ο Σαμαελ λόγω προφανώς της απειρίας του το έκανε πολύ χύμα και άμεσα με ψήφισε. Αυτό δεν φάνηκε ωραίο λόγω που ο Σαμαελ ήταν ήδη ύποπτος σε πολλούς και έλειπε όλη μέρα, μπήκε και αντί να σχολιάσει τα γεγονότα όλης της μέρας, έπεσε πάνω μου. Κι έτσι άρχισαν να μαζεύονται ψήφοι προς τον Σαμαελ.

Βέβαια στη βιασύνη τους οι μαφιόζοι δεν σκέφτηκαν οτι αν ήμουν μαφιόζα και πήγαινα να σώσω την συν-μαφιόζα μου ντοιτς δε θα έκανα όλη την ιστορία να την κατηγορήσω, να την ψηφίσουν τόσα άτομα και μετά να κάνω σήμα στον ΔΑ να κάψει την ιδιότητά του για να τη σώσει. Δεν έβγαζε νόημα.

Πριν την ψηφοφορία ήμουν έτοιμη να κάνω αλλαγή ψήφου και να παίξω μία κάρτα ώστε να πάω ντοιτς και σαμαελ ισοψηφία, αλλά στο παρά 10 η εμιλούκο πάει και ψηφίζει κάποιον άσχετο (ώστε να εμποδίσει κάποιους να αλλάξουν ψήφους ή να παίξουν κάρτα) και στο παρά τρία ο Σουκου αφαιρεί μια ψήφο από Σαμαελ. Μόλις είδα τις ψήφους προς ντοιτς και την ακύρωση της ντοιτς, είπα να τα παίξω όλα για όλα ώστε να σώσω τον τζόνυ και να φέρω ισοψηφία ντοιτς και σαμαελ ώστε να έχουμε χρόνο να το σκεφτούμε. Και μετά έγιναν όσα έγιναν. Αυτά που λέω εγώ τα έχω αποδείξει οτι έγιναν έτσι, το πώς και γιατί έπαιξα τις κάρτες μου.

Άμεσα πέφτουν κάποιοι πάνω μου για τις κάρτες που έπαιξα αλλά όταν τους ζητώ να μού δώσουν τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία εγώ είμαι μαφιόζα αντί να με κατηγορούν "η χιμέλα έκανε αυτό" κανείς δεν το κάνει γιατί δεν μπορούν να στηρίξουν τέτοιο σενάριο. Αντίθετα, αυτοί που μιλούσαν και κατηγορούσαν, ξαφνικά σώπασαν και μιλούσαν μόνο με την ψήφο τους. aggelogiannos, DumeNuke, Samael, tsarachaf ψηφίζουν τον Τζόνυ (βγάζω εκτός τον Σαμαελ προφανώς) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΝ. Έστω εκ των υστέρων θα πείτε γιατί επιμένατε τόσο στην ψήφο για Τζόνυ; Ο Σαμαελ δηλαδή δε σας φάνηκε ποτέ ύποπτος; Για να ακούσουμε.

Κάποια σχόλια προς κάποιους.

Για την Μπλου: λες οτι άδικα σε κατηγορώ αλλά θέλω να σε ρωτήσω: εσύ πιστεύεις οτι αυτές τις 2,5 μέρες έχεις βοηθήσει με τη συνεισφορά σου στο παιχνίδι;

Το ίδιο ισχύει για τσαρα: Εσύ που όλα τα ψιλοκοσκινίζεις συνήθως και ρωτάς καίριες και σωστές ερωτήσεις τους πάντες και κάνεις λογικά σχόλια, πιστεύεις οτι έχεις βοηθήσει τους πολίτες ως τώρα;

Για τον Αγγελόγιαννο τα είπα λίγο χτες. Μού κάνει εντύπωση οτι ήταν εδώ επί πάνω από τρεις ώρες ενώ πιο πριν ήταν εξαφανισμένος. Παρ'΄όλα αυτά είδα οτι εξ' αρχής για κάποιους λόγους ψήφιζε τον Τζόνυ οπότε η χτεσινή του ψήφος στον Τζόνυ δεν είναι πολύ περίεργη και έτσι θα απομακρυνθώ λίγο από αυτόν για τώρα.

Στον Ντιουμ να πω οτι με πειράζει που μού πετάει λάσπη, μού κάνει ερωτήσεις κι όταν τις απαντάω κάνει σαν να μην τις είδε και συνεχίζει αυτά που έλεγε. Τελικά Ντιουμ εσύ ποιους θεωρείς ενόχους εκτός από μένα και ίσως τη Σόφη; Γιατί όποτε μιλάς σε μένα και τη Σόφη αναφέρεσαι. Θα μάς πεις τις θεωρίες σου;

Για την Εμιλούκο τί να πω. Θα ήθελα να μάς εξηγήσει ποιος ο λόγος που στο παρά 10 άλλαξε την ψήφο της προς κάποιον άσχετο εκείνη τη στιγμή και γιατί την ξαναπήγε στην ντοιτς στο 20:08. Ποια ήταν η πορεία της σκέψης της;

Και φυσικά να μην ξεχάσω τον Soukou ο οποίος στο παρά τρία άλλαξε την ψήφο του στον Σαμαελ και του έδωσε ανάσα στην ψηφοφορία. Αυτό γιατί το έκανες; Είπες οτι το έκανες γιατί η Εμιλούκο άλλαξε την ψήφο της και δε μου φαίνεται παράλογο, μπορείς όμως να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω; Δε σε θεωρώ ένοχο γιατί ζήτησες κάποιον να έρθει για ισοψηφία, απλά θέλω να ακούσω τις σκέψεις σου αν θες.

Θέλω περισσότερα από ούλτρα.

Δεν ξεχνάω την περίεργη συμπεριφορά του i-lie-us αλλά τώρα έχουμε άλλους πιο τρανταχτούς ενόχους.

Επίσης γενικά να πω οτι αυτά που λένε κάποιοι "θα γράψω λίγα γιατί τα μάτια μου κλείνουν - κουτουλάω - είμαι πτώμα - δεν κοιμήθηκα πολύ" είναι πράγματα που συνήθως λένε μαφιόζοι για να δικαιολογήσουν τα λίγα που θα πουν γιατί φυσικά δεν μπορούν να πουν πολλά. Ό,τι κι αν πουν γυρίζει κατά τους οπότε θέλουν να λένε λίγα.

Ευχαριστώ τον Χοακίν που κατάλαβε τί γίνεται και ψήφισε Σαμαελ.

Αυτά από μένα. Ψήφος λίγο αργότερα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο!
Μελανία, χρόνια σου πολλά! Να έχεις ό,τι επιθυμείς! :D

Ψηφοφορία για Τετάρτη 1/8

  1. aggelogiannos

  2. Alma Libre

  3. bilire

  4. blue_butterfly

  5. ComfortablySmug

  6. Deutsch... Lover

  7. DumeNuke

  8. Emilouko

  9. Himela

  10. i_lie_us

  11. Ikarionas --> ~Melania~

  12. JKaradakov

  13. Joaquin

  14. Johnny15

  15. ~Melania~

  16. sophie_96 --> Deutsch... Lover

  17. Soukouu

  18. TasosZG

  19. tsarachaf

  20. ultraviolence

  21. Wild_Boy

  22. Ζαξρεμιος



Ψήφοι
1 Deutsch... Lover
1 ~Melania~~



Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7
Samael - Ψηφοφορία 31/07

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους. Λοιπόν, ας κάνουμε μια ανασκόπηση των χθεσινών γεγονότων, γιατί θεωρώ ότι πέρασαν κάποια ουσιώδη πράγματα απαρατήρητα. Μέχρι τις 17.30 η Deutch πρωπορεύεται με 7 ψήφους, ακολουθεί ο Johnny15 με 5 και ο Samael με... 0. 17.40 παίρνει την πρώτη ψήφο από JKaradakov, ένα τέταρτο μετά τη δεύτερη από ComfortablySmug, στις 18.45 ο Soukouu ψηφίζει επίσης Samael, 19.03 o TasosZG αλλάζει και αυτός. 19.25 ο Ζαξρεμιος "δίνει και αυτός Samael". 19.30 o JKaradakov κάνει την εξής διαπίστωση, η οποία προφανώς μένει στον αέρα: "Γιατί 4 άτομα πέσατε ξαφνικά στον Samael"? Το μεγάλο ερωτηματικό για τον JKaradakov τίθεται εδώ όμως. Τι ακριβώς εννοείς "Ναι αλλά εγώ δεν ψήφισα κάποιον γιατί έγραψε κάτι 5-10 λεπτα πριν το ποστ της ψήφου μου."? Στις 17.42 η Himela κάνει αναφορά για την μαφιόζα Deutch και τον ΔΑ. 18.20 ο Samael ψηφίζει Himela, βασιζόμενος σε αυτό το μήνυμα. Η χρονική μεσολάβηση ανάμεσα στα 2 post είναι κάτι λιγότερο από ώρα. Οπότε, η πρώτη μου παρατήρηση είναι η εξής:
Από όσους ψήφισαν Samael, μόνο ο JKaradakov αιτιολόγησε αυτήν την κίνηση, γιατί όπως λέει έβλεπε τον Samael ανενεργό. Με την ίδια λογική πετάξαμε τον Σπυράκο την 1η μέρα, τον οποίο όλοι θέλετε πολίτη. Δηλαδή, την μία μετά την άλλη, θα πετάμε πολίτες γιατί δεν είναι όσο ενεργοί θα θέλαμε? Επαναφέρω τα λόγια της Himela εδώ, δεν βρίσκω το ακριβές post τώρα, εάν χρειαστεί θα ψάξω να το βρω: "Ένας πολίτης που δεν είναι ενεργός μου είναι άχρηστος και προτιμών να αποχωρήσει". Τώρα, ξαφνικά, την ίδια άποψη υιοθετεί ο JKaradakov που ξεκινάει το κύμα έναντι του Samael, με όλους τους παρατρεχάμενους να ακολουθούν από πίσω, χωρίς να αιτιολογούν γιατί τον ψηφίζουν.

1ο ζήτημα λοιπόν, πώς ακριβώς προέκυψαν όλες αυτές οι "τυχαίες" και αδικαιολόγητες ψήφοι, λίγο πριν τις 20.00. Τι είδατε όλοι εσείς στον Samael, που ήταν τόσο προφανές, ώστε να μην χρειάζεται αιτιολόγηση, το οποίο σημειωτέον εμείς οι υπόλοιποι αγνοήσαμε? Ιορδάνη, τι ακριβώς εννοείς με το bold παραπάνω?

Συνεχίζοντας, ο Johhny15 ποστάρει στις 19.39 ότι ο Samael ψήφισε κάποιον εκτός του τριπτύχου και άρα μπορεί άνα πάσα ώρα και στιγμή να αλλάξει την ψήφο του και να χαλάσει την ισοβαθμία. Τι κάνει 1 και 1? 19.42 ο i_lie_us παραξενεύεται με τις ψήφους που μάζεψε ο Samael, o Joaquin επισημαίνει ότι δημιουργείται χάος. 19.47 ο Samael τονίζει και ο ίδιος το λάθος του JKaradakov, αλλά χωρίς ιδιαίτερη σημασία, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια. 19.49 η Emily αλλάζει την ψήφο από Johnny15 σε TasosZG. Soukouu αλλάζει από Samael σε Emilouko.
Και μπαίνουμε στο 5λεπτο. Η ακύρωση της Deutch δεν μας λέει πολλά. Ikarionas και Emilouko πηγαίνουν γραμμή για Deutch. Προσέξτε, η Emily ήταν αρχικά σε Johnyy, άλλαξε σε random και πήγε να πετάξει την Deutch στα μουλωχτά. Ακολούθως, η Himela κάνει all-in για να προστατέψει τον Johnyy15, όπως η ίδια έχει πολλάκις παραδεχτεί από χθες.

2ο ζήτημα λοιπόν, γιατί η Emily πήγε στα μουλωχτά να καλύψει τον Johnny15, θα μπορούσε εάν ήθελε να βγάλει την Deutch να κάνει το κάνει απευθείας, όχι να κάνει το Θεσσαλονίκη-Αθήνα μέσω Καβάλας. Επίσης, γιατί ο Ikarionas έριξε επίσης Deutch, πέρα της αθάνατης ισοψηφίας. Και το βασικότερο, πώς προέκυψε όλος αυτός ο μηχανισμός που έσωσε τον Johnny15, ο οποίος δεν κίνησε φτερό στο 5λεπτο. Δεν είναι περίεργο τόσα άτομα να προσπαθούν να τον καλύψουν και ο ίδιος να παραμένει αδρανής?

Εδώ θα κάνω μια παρένθεση:
1ον Όλη μέρα χθες, όσο εγώ πίεζα την Himela, αυτήν υποστήριζε ότι:
α) Η σόφι είναι αθώα
β) Η μελανία είναι ένοχη
γ) Πλέον υποστηρίζει ότι ο Johnny15 είναι σίγουρα αθώος και για αυτό τον προστάτεψε.
Από την στιγμή που οι δύο κάρτες της ήταν Ακυρώσεις, δεν μπορεί να κρατούσε Όνειρο. Ακόμα και αν είχε κάποια ιδιότητα για να μαζεύει πληροφορίες, δεν θα μπορούσε να γνωρίζει για 3 άτομα από τη 2η μέρα, αλλά μόνο για 1. Επομένως, πιστεύω γενικά ότι η Himela ξεκίνησε να παίζει τον Ντετέκτιβ και όταν είδε ότι την παίρνει το συνέχισε για να υποστηρίξει τις ιστορίες της.

Γενικά, θεωρώ ότι είναι εμφανές ότι μεθοδεύει καταστάσεις. Εάν είναι πολίτης, έχει καλώς, έχει αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης και μας οδεύει προς την νίκη. Μακάρι να πέτυχε και μαφιόζο χθες. Αλλά, πολύ φοβάμαι, ότι δεν αποφάσισε η Himela να κουβαλήσει την ομάδα των πολιτών. Το μόνο που αποφάσισε να κουβαλήσει, είναι την γιάφκα της, πετυχαίνοντας δύο στόχους, έναν μεγάλο και έναν μικρό, ταυτόχρονα:
1) Να προστατέψει τον Johnny15, τον οποίο θεωρεί αθώο.
2) Να πετάξει κάποιον από το δίδυμο Deutch-Samael. Δεν μπορώ να διακρίνω εάν ήθελε κάποιον συγκεκριμένα, ίσως να την βόλευε περισσότερο τον Samael, ίσως να μην την ένοιαζε καθόλου.

Συνεχίζοντας την αναδρομή, 22.37 η Himela αρχίζει το δράμα, ότι θα φύγει. Σε αυτήν την φάση, έχει λήξει η τριπλή ισοβαθμία των 20.10, έχει λήξει σε διπλή ισοβαθμία Johnny15-Samael στις 22.20 και έχουμε πάει στον 3ο γύρο. Εάν παίζει τόσο καλά από την πλευρά των πολιτών όπως υποστηρίζει, το να την δολοφονήσουν είναι απλά καταστροφικό για την μαφία, γιατί επιβεβαιώνουν τα σενάρια της στο ακέραιο. Εάν η Himela δεν παίζει τόσο καλά για την πλευρά των πολιτών, απλά θα την αφήσουν, να συνεχίζει να αποπροσανατωλίζει (νομίζω σε κάποια φάση με αποκάλεσε και πόρνη, ίσως για να κάνει σήμα στους μαφιόζους?). Εάν είναι μαφιόζα, θεωρώ ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν πρόκειται να πεθάνει.
Εάν ξεκινούσε τα μηνύματα "Πεθαίνω, πεθαίνω" ΜΕΤΑ την οριστική λήξη της ψηφοφορίας, θα έλεγα ότι υπάρχει πιθανότητα να ισχύει η πρώτη περίπτωση, ώστε εάν δολοφονηθεί, να δώσουμε περισσότερο προσοχή στα λόγια της. Από τη στιγμή όμως που το είπε όσο εξελισσόταν η ψηφοφορία, πιστεύω ότι προσπάθησε να μεθοδεύσει το αποτέλεσμα, υπέρ του Johnny15. Και αυτό το θεωρώ ύποπτο.

3ο ζήτημα επομένως, γιατί η Himela ξεκίνησε τα περί δολοφονίας της, πριν βγάλουμε αποτέλεσμα στην ψηφοφορία? Μήπως υπήρχε σκοπιμότητα?

Ανοίγω μια παράνθεση για αργότερα και παραθέτω την άποψη της sophie, πριν κλείσει ο τρίτος γύρος, η οποία συνοψίζεται στο ότι:
Είμαι σίγουρη ότι η Deutch είναι αθώνα, ανάμεσα στον Johnny15 και τον Samael δεν είμαι σίγουρη, θέλω να το σκεφτώ. Και μετά πάει και ρίχνει Samael.
Μετά τη λήξη ρίχνει απευθείας Deutch.

Πέραν των παραπάνω, θεωρώ ότι κάτι το οποίο πέρασε απαρητήρητο, είναι το σήμα που έπεσε από την ΔΑ, στους μαφιόζους, για το αν θα πρέπει να δωθεί
Στις 17.42 η Himela κάνει αναφορά για την μαφιόζα Deutch και τον ΔΑ. 19.07 η Emilouko αναφέρεται και αυτή στην ΔΑ, λέγοντας ότι δεν είναι λογικό να δράσει. 22.16 ο Ikarionas αναφέρεται επίσης στην ΔΑ.

4ο και φλέγον ζήτημα: Εάν η Himela φοβόταν ότι θα καθαρίσει το όνομα της Deutch ο ΔΑ, και άρα την θεωρεί μαφιόζα, γιατί δεν έκανε καμία κίνηση για την φέρει στο προσκήνιο? Μήπως τελικά, έστειλε την Deutch στο παρασκήνιο, λέγοντας ότι υπερασπίζεται και καλά τον Johnny15, ενώ ταυτόχρονα κατάφερε να φύγει ο Samael?

Κατ' εμέ, η κατάσταση έχει ως εξής:
1,5-2 ώρες περίπου πριν λήξη η αρχική ψηφοφορία, ξεκίνησε ένα αδικαιολόγητο κύμα εναντίον του Samael. Αυτό έγινε για να καλύψει είτε την Deutch είτε τον Johnny15, καθώς ένας από τους δύο είναι μαφιόζος. Η άποψη μου είναι ότι λογικά ο μαφιόζος είναι η Deutch, καθώς, εάν η Himela είναι η μαφιόζα που κρύφτηκε στους "4 του Σπυράκου", το θεωρώ δύσκολο να είναι και ο Johnny15 μαζί της. Αφού έγινε ο χαμός, η Himela, έβαλε την Deutch να ρίξει απευθείας την ακύρωση, ώστε να ενεργοποιήσει λίγο τους υπόλοιπους και να μπορεί να μπει αυτή στο τέλος σχεδόν του πενταλέπτου και να κάνει το all-in της. Βασιζόταν στο γεγονός ότι ο Samael θα έκανε την αλλαγή που φοβόταν ο Johnny15, ώστε από το 5-4-5 να πάει στο 5-5-5. Εδώ κάνω μια παρένθεση, γιατί με προβληματίζει η δράση του Δημάρχου, δεν έχω βρει ακόμα πώς διασφαλίστηκε αυτό. Ίσως να μην υπολόγιζε τις επιπλέον ψήφους στην Deutch, να ήθελε δηλαδή διπλή ισοβαθμία, και το ότι δεν υπήρξε Δήμαρχος να ήταν ευτυχές γεγονός. Εν πάση περιπτώση, με το 5-5-5 και δεδομένου ότι οι διαθέσεις μας βρισκόταν περισσότερο διχασμένες ανάμεσα στον Johnny15 και τον Samael, είχε πολύ καλές πιθανότητες να φύγει ένας από τους δύο, περισσότερο ο Samael και μετά να στρέψουμε όλοι την προσοχή μας στον άλλο, ie Johnny15. Οπότε, αφενώς γλυτώνει η Deutch, αφετέρου φαίνονται υπερβολικά ύποπτοι 2 πολίτες και η Himela την βγάζει λάσκα, αφού η ίδια υποστηρίζει σθεναρά ότι ο Johnny15 είναι αθώος. Αν πχ τον βγάλουμε σήμερα εκτός παιχνιδιού και πέσει και μια Τυμβωρυχία, η Himela έχει αράξει στον καναπέ της και γελάει με την υπόλοιπη γιάφκα της.
Επομένως, η ψήφος μου για σήμερα είναι στην Himela. Εκτός εάν την δολοφονήσουν, όποτε και θα ψηφίσω Deutch.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Καλημερα.
Ημουν εκτος στην ψηφοφορια οταν ηταν ισοβαθμια στα 2 παιδια και δεν ψηφισα δυστυχως.Καλα οχι οτι θα ειχε πολυ σημασια αφου ηδη ειχε κριθει.

Η αλλαγη ψηφου απο τον Σαμαελ στην Εμιλυ ηταν προφανης πιστευω,γιατι στην ουσια εβγαλε εκτος εναν παικτη που επεσε κυμα και μπορει μεσα στις ψηφους του να ειχαν μια παραπανω πληροφορία απο εμας.(για τον Τζονι αναφέρομαι).Για να ψηφισει ενα ατομο που δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ πιθανοτητα να μπει γιατι με 2 ψηφους 3 λεπτα πριν την ληξη,δυσκολο να βρεθουν 2 ατομα μπαμ-μπαμ και να τον ψηφισουν και αυτοι(TasosZG).Τωρα δεν ξερω αν επραξα σωστα εν τελει και αλλαξα την ψηφο μου στον Σαμαελ και πηγε να σωθει αλλα μου φανηκε τερμα κουλο σε εκεινο το χρονικο σημειο να γινει αυτο.
ΑΛΛΑ.
Ο Σαμαελ παιδια μου,θυμαστε τι ψηφισε;Χιμελα.Δεν μπορουσε πολυ απλα να αλλαξει την ψηφο του και να δωσει σε καποιον στην ισοβαθμια ψηφο με σκοπο να σκοτωσει αυτον και να σωσει το τομαρι του τελευταια στιγμη;μπορουσε.Αυτο δεν δείχνει τοσο ενοχη.Μπορει να το ξεχασε γιατι δεν εχει ξαναπαιξει να μου πεις.Ναι οκ,αλλα και παλι δειχνει αυτο κατι.
Τωρα απο εκει και περα στην ψηφοφορια εγινε λιγο οικος ανοχης.Πολλοι εδειξαν να αθωωνουν καποιους ενω δεν ειχαν αναφερθει ποτε.Και αντιστροφα να ειναι σιγουροι για την ενοχη παικτων.Για αυτον τον λογο εφυγε και ο Σαμαελ.

Σας ειχα πει στην αρχη,οτι ηθελα να παω στην Μελανια με την κοντρα που ειχε γινει με την Σοφη.Δεν ψηθηκατε,δεκτο.Εγω θα συνεχιζω να την ψηφιζω,γιατι αρχικα δεν με βοηθαει και δεν εδειξε καποιο σημειο αθωότητας ακομα.

Μπορουμε να το παμε και πιο μπακαλικα επισης το θεμα.
aggelogiannos
Deutsch... Lover
DumeNuke
i_lie_us
tsarachaf και Emilouko μεχρι να αλλαξει την ψηφο της σε τασο ψηφισαν Τζονι.

Alma Libre
bilire
Joaquin
Johnny15
Melania
Ψηφισαν Γεμανιδα.
και
Εγω μεχρι που αλλαξα σε Εμιλουκο
TasosZG
Ζαξρεμιος
JKaradakov
ComfortablySmug
Ψηφισαν Σαμαελ.
Η ερωτηση σε αυτες τις 3 5αδες ειναι η εξης : ποια 5αδα σας κανει πιο υποπτη με πιθανον περισσοτερους μαφιοζους;Αυτη η 5αδα λογικα θα ψηφισε εναν αθωο αν αποτελείται απο 2 τουλαχιστον μαφιοζους.Θα ηθελα να μου πειτε ποιους φοβαστε περισσοτερο εδω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ξαναδιαβασα καποια εξαιρετικα διαφωτιστικα ποστ και κατεληξα στο οτι σε αυτο το γυρο, αν δεν πεθανω, θα κανω ό,τι περναει απ' το χερι μου για να φυγει ενας εκ των Μελανια, Αλμα και Τσαρα. Και οι τρεις μου βγαινουν μαφιοζοι αλλα αναμεσα τους ειναι σιγουρα δυο. Εμπιστευτειτε με σ'αυτο.
Διαβαστε προσεκτικα τα ποστ 115, 143 και 150. Πολυ ασχολειται ο Τσαρα με την Αλμα για να αφιερωνει τοσα ποστ αλλα συμβαδιζουν σε πολλα οι δυο τους, πραγμα που με κανει να πιστευω οτι ειναι στημενο για να μπερδεψουν οποιον τους βλεπει.

Δεν θα παω σε αυτο τον γυρο σε Χιμελα, Σοφια, Τασο, Μπιλιρε, Εμιλουκο, Σουκου και Ντιουμ. Πιστευω οτι μπορει να ειναι και ολοι τους αθωοι αλλα δεν αθωωνω κανεναν πληρως. Σιγουρα δεν θα παω πανω τους στους επομενους 2-3 γυρους εκτος κι αν γινει καποια συνταρακτικη αποκαλυψη.

Αν παρατηρησει κανεις τα ποστ της τριαδας που εδωσα παραπανω, νομιζω θα βρει και τον ΔΑ. Δυστυχως σημερα θα εχω δυσκολη μερα και δεν θα μπορω να διαβασω και να γραψω πολλα. Ειμαι κυριολεκτικα πτωμα. Απ' τα λιγα που διαβασα, για ΔΑ κλινω αναμεσα σε Κονφορταμπλι ή Blue και σε ενα ακραιο σεναριο η Bilire που αθωωθηκε χωρις λογο απο 2 απ τα 3 ατομα που σας θετω παραπανω. Νομιζω σ' αυτη την τριαδα θα πρεπει να αναζητηθει. Αν παρατηρησετε αυτα που λενε θα αποκλεισετε αρκετους. Εμπιστευτειτε με σ' αυτο αφου με αθωωνεται εν πολλοις οι περισσοτεροι αν οχι ολοι (καποιοι με υποπτο σκοπο). Μπορω να βοηθησω πολυ τους αθωους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο, καλημέρα σε όλους.
Μελανία χρόνια σου πολλά πολύχρονη με υγεία και ό,τι επιθυμείς, να σε επιθυμεί :pre: :-*

Και για να μπούμε στα του παιχνιδιού:

Αρχικά θέλω να ξεκινήσω με αυτό που είπε ο tsarachaf ότι ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν τον Samael υπάρχει τουλάχιστον ένας ή 2 μαφιόζοι ίσως και περισσότεροι και ότι ένας εκ των οποίων τον ψήφισε απλά για ξεκάρφωμα από ό,τι είπε και εάν κατάλαβα σωστά.Μάλιστα στην συνέχεια βλέπετε ότι συμφωνεί και σε αυτό ο Ούλτρα. Θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό και εδώ έρχεται η απάντηση του λόγου που είναι πιο συγκεκριμένη από αυτή που έδωσα σε προηγούμενο ποστ, προς τον Ικαρίωνα που θεωρώ ότι ο Τάσος ψήφισε τον Samael μετά από όλα όσα έγιναν μεταξύ μας. Ξαναλέω ούτε για τον Samael μπορώ να είμαι 100% σίγουρη ούτε για τον Τάσο ότι είναι 100% μαφιόζοι απλά με βάση τα σενάρια τα δικά μου, στηρίζομαι εκεί! Μπορεί να βγουν και άστοχα! Όσον αφορά αυτό που λέει τώρα ότι πιστεύει ότι ο jonny είναι μαφιόζος, δεν μπορώ ακόμα να έχω ξεκάθαρη εικόνα παρότι και εμένα όπως είπα χθες μου φαίνεται ύποπτος και σίγουρα εάν είναι στάνταρ θα ψηφίστηκε από έναν μαφιόζο για ξεκάρφωμα.

Ούλτρα, είχα δει και την απάντηση της Χιμέλα αλλά ήθελα να απαντήσω και στους 2 μαζί για αυτό το άφησα. Έχετε point σε αυτό, δεν μπορώ να φέρω αντίρρηση. :redface:

Bilire, ισχύει ότι θέλω να δω πιο ενεργή συμμετοχή γιατί είσαι από τους παίχτες που επίσης δεν μιλάνε πολύ και αυτό σιγά σιγά ίσως αρχίζει και δημιουργεί υποψίες.

Δεν μπορώ να καταλάβω τους ισχυρισμούς του Samael πάντως ότι μελλοντικά δεν θα κάνω καλό στους πολίτες. Δεν θυμάμαι όσο καιρό ήταν μέσα στο παιχνίδι να επιχειρηματολογήσει γιατί πιστεύει επομένως ότι ανήκω μαφία ή έχω ρόλο συνασπισμένο με αυτή. Απλά το "πέταξε" σε μία γραμμή έτσι μπαμ. Γιατί άραγε; Ίσως να είναι κάποιο σήμα στους μαφιόζους - συναδέλφους του, ή όχι; Πάντως ξεκάθαρα ότι με θεωρούν ένοχη τουλάχιστον ακόμα ως αυτό το σημείο το έχουν δηλώσει TASOSZG, Melania και τώρα ο Samael. Βέβαια υπήρχαν και άλλοι που άλλαξαν προς το παρόν την θέση τους. Ενδιαφέρον δείχνουν οι δηλώσεις του Samael " Εαν αποκτησεις λιγη παραπανω συμμετοχη θεωρω οτι θα εισαι πολυ μεγαλη βοηθεια στους πολιτες...βεβαια μην περιμενεις βοηθεια απο εκεινους γιατι αρκετοι απο αυτους θα τρεξουν να σωσουν την κατασταση μονο οταν οι ιδιοι κινδυνευουν." που απευθύνονται στον Soukouu.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

TasosZG

Νεοφερμένος

Ο TasosZG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Παίζω τυμβωρυχία σε Samael.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρουμε πληροφορίες για τον ρόλο του με αυτά που έγιναν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Αν και νωρίς ακόμα ας προσπαθήσουμε να πιάσουμε τίποτα.. Το δαιμόνιο με καλεί :hehe:

Τι άλλο του αρέσει και πού το ξέρεις εσύ; :hehe:


Δεν με ξαφνιάζει καθόλου η κίνηση του. :P



Ριρικάκι ακόμα δεν μπήκαμε στο παιχνίδι και ζητάς καβγάδες; Έχεις κανένα λόγο να θες τσακωμούς από τώρα; :angelnot: :whistle:



Όταν λες προηγούμενο θρεντ εννοείς αυτό με τις συμμετοχές; :hmm:

Το πως το είπες σχολίασα... ότι δηλαδή δεν στα έχει πει αυτά και ότι του αρέσει και ο Χάρυ Πότερ... :whistle:

Καλημέρα και απο εμένα!

Για να δούμε τι έγινε χθες το βράδυ...




Εδώ νομίζω πως είχαμε την πρώτη μικρή στιχομυθία.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση ωστόσο είναι ότι ο Samael δεν έχει απαντήσει.

Η Sophie του απάντησε αρκετά γρήγορα ώστε πιθανόν ο Samael να ήταν ακόμη εντός παιχνιδιού και να το δει. Επίσης το μήνυμα ήταν αρκετά ανάλαφρου χαρακτήρα για να σηκώνει απάντηση στην αρχή του παιχνιδιού.

Το ότι δεν είχαμε απάντηση μήπως δείχνει ότι ο Samael περιμένει το οκ απο κάποιον για να απαντήσει ή μήπως πήρε απαγορευτικό στο να απαντήσει σε ένα τέτοιο μήνυμα, γιατί σε προηγούμενα παλέρμο για λιγότερα πράγματα έχουν βγει παίκτες στον πρώτο γύρο. Ίσως να είναι πολύ νωρίς για τέτοιες σκέψεις, ωστόσο κρατάω ένα ερωτηματικό.




Την στιχομυθία Τσαράτσαφ με Μπλου αρκετοί την προσέξαμε και αυτό που την κάνει πιο περίεργη είναι ότι το κομμάτι της Μπλου είναι στην μικρότερη δυνατή γραμματοσειρά. Ωστόσο το κρατάμε και προχωράμε.

Αυτό που θέλω να σχολιάσω για εσένα όμως Χιμέλα είναι ότι σε αυτό το ποστ φαίνεσαι λιγο κάπως, πως να το πω, σφιγμένη. Σαν να προσπαθείς να κάνεις αυτό το ποστ ενώ δεν σου βγαίνει. Αν μη τι άλλο όμως είναι ένα απο τα "κλασσικά" ποστ που κάνεις στην αρχή των περισσότερων παιχνιδιών.


Καρφώματα έχουν γίνει για πολύ λιγότερα, μην αναφέρετε ρόλους ανοιχτά μέσα στο παιχνίδι.

Πέρα από αυτά είχαμε μια μικρή στυχομυθία μεταξύ Μελανίας - Σοφιε, όπου η πρώτη προσπαθούσε να ψαρέψει την δεύτερη και τον ΣουΚου να ζητάει λίγο πολύ τον λόγο που τον ψήφισε η Χιμέλα.

Για να βάλουμε λίγο μπρος στο παιχνίδι και σήμερα λοιπόν θα ψηφίσω και εγώ τον Ikarionas για τον λόγο ότι ζήλεψα τις φετινές του διακοπές. Ελπίζω αφού γλυτώσαμε το trig απο τον Dume να μην το έκανα εγώ... :P

Γιατί είμαι ο μόνος που έδωσε άκυρη πρώτη ψήφο...
Πρώτος γύρος είναι, εγώ δεν είδα να έχει κάνει κάποια δήλωση ο Ικαρίωνας, το μόνο που έχει κάνει είναι υποθέσεις, κάτι που κάνουμε όλοι μας.

Μα δεν αναφέρθηκα σε εσένα ότι έκανες κατι περίεργο. Το περίεργο για εμένα είναι ότι δεν απάντησε ο Samael αλλα και ότι δεν έχει εμφανιστεί απο τότε ακόμα περισσότερο.

Γιατί αγχώθηκες; :hmm:

Καλημέρα παιδάκια :happy: . Βλέπω μπήκατε πιο ορεξάτοι σήμερα.




Εσύ τώρα τι κάνεις; Δεν είναι λογικό να ορμάς και να κατηγορείς κάποιον για ΑΜ στον πρώτο γύρο, που αφενός είναι αδύνατον να έχεις στοιχεία, αφετέρου ο ΑΜ στην αρχή του παιχνιδιού βοηθάει την ομάδα των πολιτών. Περίεργο παιχνίδι παίζεις, αγαπήτε. Μπαίνεις στα υπ' όψιν.



Μάλλον σου έκανε πολύ καλό η Κένυα φίλε μου. Μου αρέσει περισσότερο η ζεν εκδοχή σου. Θα πάω μ' αυτό κι όχι με απόπειρα να σφαχτείτε με τον Ντιουμ για ξεκάρφωμα επειδή το κάνετε κάθε φορά, για την ώρα.



Και πάλι θα μου επιτρέψεις να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου και να πω ότι θα μπορούσε να είναι ξεκάρφωμα, ακριβώς επειδή δεν θα το έκαναν συνήθως 2 μαφιόζοι ή ζευγάρι μαφιόζου-ΔΑ. Το πιστεύω, όχι, αλλά πρώτος γύρος είναι κάτι πρέπει να σχολιάσω κι εγώ.



Αυτό κι εμένα μου φάνηκε πολύ παράξενο, δεν θα βιαστώ να του αποδώσω ρόλο, γιατί δεν μπορώ να βρω λόγο να το κάνει αυτή τη στιγμή μια πόρνη αυτό και είναι πολύ απρόσεκτο παιχνίδι για ΔΑ ή μαφιόζο, αλλά είναι ίσως η πιο ύποπτη συμπεριφορά μέχρι στιγμής.



Ρε συ Σύλβια, κάθε φορά το ίδιο δε γίνεται; Θα βρεθεί κάποιος κακομοίρης, λογικά πολίτης που θα την πατήσει επειδή είπε για λάθος πρόταση, ή κάποιος άλλος είδε περίεργο όνειρο. Αλλά δεν ξέρουμε κιόλας αν στραφούμε σε κάποιον λιγομίλητο αν έχει κάποιο δυνατό ρόλο και απλώς δεν πρόλαβε να παίξει. Γι' αυτό δεν μου αρέσει ποτέ ο πρώτος γύρος.



Αλήθεια, πού είναι αυτός; Φαινόταν αρκετά ενθουσιασμένος πριν το παιχνίδι και τώρα έχει ρίξει μαύρη πέτρα.



Αχ, μην πέφτετε σε τέτοιες παγίδες, εδώ δεν είναι λάιβ παιχνίδι. Καθένας έχει χρόνο να πει και να σκεφτεί ό,τι θέλει να πει. Μη βιάζεσαι να αθωώσεις κόσμο. Το λέω γιατί βλέπω ότι αθωώνεις κι άλλο άτομο πιο μετά.



Αλήθεια, ποιος άλλος ψήφισε Σόφη και το έχασα; :confused: Παρ' όλα αυτά βλέπω ότι η Σόφη αγχώνεται πολύ από την ψήφο σου και δεν ξέρω αν πρέπει να το αποδώσω στην απειρία της ή όχι.



Καλά αυτά τα λέμε όλοι, και γι' αυτό δεν έχουν καμία απολύτως αξιοπιστία. Είτε μαφιόζος είσαι, είτε πολίτης ότι είσαι 100% αθώος θα υποστηρίξεις.


Αυτά τα σχόλια, για αρχή. Είδα ότι βγήκε και η Έμιλυ και αθώωσε όποιον μίλησε(περίεργο, αλλά είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα) κι ο αγαπητός Ιορδάνης που πιάνεται πάντα από λεπτομέρειες σε ποστ, ειδικά στον πρώτο γύρο, επειδή αποφεύγω σχολιάζω τέτοια και δεν έχω να προσθέσω κάτι στο σχόλιο που έκανε για την στιχομυθία(που λέει ο λόγος, με 3 ποστ μήκος) με την blue_butterfly. Είδα επίσης ότι έκανε το ίδιο με την Σόφη και τον Σαμαέλ. Αλλά πιστέυω θα φανούν στην πορεία αυτά.

Θα μείνω πιστός στην τακτική μου να ψηφίζω πιο αργά στον πρώτο γύρο, γιατί δεν θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου, μιας και δεν μπορώ να έχω στοιχεία.

Εντελώς διαφορετικοί οι ρόλοι μήπως; Μήπως ψάχνω μια σταθερά κάπου να πατήσω να ξεκινήσω να ξεκαθαρίζω μέσα μου ας πούμε;






Μα δεν είπα για τη Σόφι, για τον Τάσο και την bilire είπα παιδιά. Δε βιάζομαι για κάτι, τις σκέψεις μου μοιράζομαι προσπαθώντας να καταλάβω τι γίνεται. ;)

Προειδοποιώ δεν είναι με τη σειρά.


Το φως πού ήταν και πού πήγε; Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τη συλλογιστική σου. Βλέπεις ύφος, βλέπεις πράγματα που εμείς δεν βλέπουμε.. εξήγησε το μας λιγάκι.. :hehe: Όλοι χαμένοι είμαστε στους πρώτους γύρους.. εσύ γιατί έχεις τέτοια σιγουριά; Έχεις εστιάσει σε κάτι που δεν καταλαβαίνω.. και το τόσο στοχευμένο τόσο νωρίς ποτέ δεν είναι καλό.





Δεν μπορώ να αποφασίσω αν προσπαθείς να μας μπερδέψεις ή είσαι όντως τόσο μπερδεμένη. Πιο πάνω εξήγησε την όποια λογική του (άλλωστε σε αυτή τη φάση ψάχνουμε και κάτι να πιαστούμε) και δείχνεις να μην καταλαβαίνεις. Έχω μάθει να προσέχω τα σιγανά ποταμάκια..
Επίσης αμάν με αυτά τα φώτα, ζαλίστηκα :hehe: Ποιος είναι στο επίκεντρο της προσοχής πια και δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανένας;

Το βασικότερο που θέλω να σχολιάσω και αποτελεί τη πρώτη μου θεωρία (ως γνωστόν η Μελανία ξεκινάει νωρίς με τις θεωρίες της) είναι η περίπτωση της Ριρίκας (blue_butterfly) και του Comfy. Είμαστε βέβαια στην αρχή και δεν προσπαθώ να στοχοποιήσω ακόμα αλλά το εν λόγω σκηνικό με προβλημάτισε.

Όλους μας ενόχλησε (και μάλιστα είδα ότι σχολιάστηκε και από πολλούς) η κίνηση του Κόμφι. Μπαίνει μέσα φορτσάτος και στα πρώτα κιόλας ποστ πετάει μια θεωρία για τον ΑΜ και αναρωτιόμαστε όλοι γιατί. Έρχεται λοιπόν η Ριρίκα (που είναι και απο τις πιο παλιές και έμπειρες παίκτριες) παρατηρεί και κατακρίνει με ποστ της που παραθέτω παρακάτω την κίνηση:


... και παρόλα αυτά έρχεται μετά από λίγο και κάνει ακριβώς την ίδια, αποκαλώντας κάποιους συγκάτοικους ρωτώντας μας κιόλας αν το θεωρούμε πιθανό να ισχύει κάτι τέτοιο. Γιατί τόση μανία να αποδοθούν ρόλοι από τώρα; Η δικαιολογία ήταν ότι αυτοί δεν καρφώνονται.. και δεν με καλύπτει. Ναι δεν καρφώνονται αλλά σκοτώνονται και κάθε αποκάλυψη ρόλου βοηθάει την μαφία.

Χαρακτηριστικά θα αναφέρω το δικο μου παραδειγμα απο την εμπειρία μου εδώ μεσα.. 1ο μου παλέρμο.. και τυχαίνω ντετέκτιβ. Ο αγαπημενος (:mastigio) dimijim ήταν ο ΔΑ και με κατάλαβε γρήγορα, αφού άπειρη κι εγω, ενώ τους είχα καταλάβει όλους, είχα καρφωθεί. Φώναζε λοιπόν στο θρεντ "αυτή είναι η ντετέκτιβ σίγουρα!!" και εγώ νόμιζα ότι επιτέλους κάποιος με πιστεύει :hehe: έφαγα ένα καλό καρφωματάκι και μου έγινε μάθημα.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Comfy είναι ενθουσιώδης παικτης που μπηκε και πεταξε απλα κατι περίεργο; (όπως και άλλοι άλλωστε) Ενώ αρχικά με παραξένεψε η στάση του και ήμουν από τους πρώτους που την σχολίασαν, τώρα πιο πολύ με παραξενεύει της Ριρίκας που ενώ έκανε την παρατήρηση έκανε το ίδιο... μια του κλέφτη δυο του κλέφτη... Μπορούμε να δεχτούμε το πρώτο σαν μια ενθουσιώδη κίνηση ή απλά οτι προσπάθησε να πει κατι για να πει κάτι; Ίσως.. αλλά της Ριρίκας τυχαία η κινηση δεν ειναι...


Η ψήφος μου θα πάει προς το παρόν σε εσένα μέχρι να δω αν υπάρχει κάτι πιο ύποπτο. sophie_96
γιατί το ύφος "σιγανό ποταμάκι" δεν με έχει πείσει τόσο.. και ψηφίζω τώρα νωρίς γιατί δεν έχω κάτι να κρύψω από την αρχή δεν μου κάθονται καλά αυτά που λες :P


Xαχαχαχα αν ήταν να παίρνω προσωπικά κάθετι που λέμε εδώ μέσα ή ό,τι έχουν πει για μενα δεν θα έπαιζα εδώ και καιρό :hehe: δεν θεωρώ όμως ότι σπαμμάρω γιατί είμαι από τα λίγα άτομα που προσπαθώ να απευθύνομαι σε όλους και να σχολιάζω όλα τα περιστατικά. Το γεγονός ότι δεν είχα να πω κάτι πιο σοβαρό ως τώρα ήταν γιατί όντως δεν είχα να σχολιάσω κάτι. Τσιλλ. Άλλο το καλώ και τους άλλους να ξεκινήσουν να μιλάνε και άλλο το λέω βλακείες για να δείξω ότι ειμαι ενεργη ;)



Το περίμενα το ποστ σου <3 και ήμουν έτοιμη για την επίθεση αχαχα (ως τοπ ύποπτη φυσικά). Είμαι σίγουρη ότι αυτό προήλθε επειδή νομίζεις ότι σε "αθώωσα". Αλίμονο ξερω πως παίζεις. Όταν κάποιος σε υπερασπίζεται φωνάζεις "δεν ξέρω γιατί με υπερασπίζεται" κλπ κλπ. Εγώ απλά είπα ότι η κουβέντα σου με την Χιμελα δεν με έκανε να σας θεωρησω προς το παρον υποπτους. Ούτε αθωώνω ούτε κατηγορώ απο τωρα. Απλά παρατηρώ και σχολιαζω. Περιμενω να δω τι έχεις να μου προσάψεις. Αν έχεις να πεις και εσύ ότι δεν έγραψα τίποτα ουσιαστικό, θα δεις ουσία απο δω και πέρα που όντως ανοίγουν καταστάσεις και έχουμε πραγματα να πουμε ;)




Η ίδια απάντηση θα πάει και σε εσένα. Θέλω πολύ να αρχίσω να μιλάω αλλά πρεπει να μιλάνε και οι άλλοι για αυτό. Πάντα ένας δολοφόνος κρύβεται στην αφάνεια το ξέρουμε αυτό. Όσο πιο πολλοί μιλάνε όμως, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να βρούμε τους μαφιόζους, να δούμε ποιον υποστηρίζουν κλπ.. ούτε θα κρύβονται όλοι στην αφάνεια αλλά ούτε και θα είναι όλοι μπροστά πιστεύω.

Καλημερα σε ολους,θα πω τα τελευταια μου λογια :
Καταρχας βλεπω οτι οι συνομωσιες για εμενα δεν σταματησαν
ουτε οταν ημουν εκτος παιχνιδιου.Τι αγχωνεστε ομως;Αφου τωρα
οτι κανατε το κανατε,δεν εχει σημασια τι ειμαι η δεν ειμαι,επικεντρωθειτε στους υπολοιπους μπας και δειτε ασπρη μερα.Η αληθεια ειναι οτι προτιμησα να μην γραψω κατευθειαν κατι
γιατι ομολογω πως ξενερωσα λιγακι,οποτε προτιμησα να περιμενω και να σκεφτω λιγο,να καθαρισει λιγο το μυαλο μου.

Μου κανει τρομερη εντυπωση το γεγονος οτι ουσιαστικα ψηφηστικα στον 2ο γυρο,ενω ειχαν γραψει αρκετοι παικτες με επιχειρηματα που δεν πειθουν καθολου ή ηταν παντελως γενικολογα και αοριστα η ακομα και εντελως στην τυχη. Θα προτεινα στους παικτες εαν δεν μπορουν οι ιδιοι να τηρουν τα λογια τους να μην κανουν υποδειξεις,κατι που παρατηρησα να γινεται απο αρκετους.Οσοι δεν πηρατε θεση ειτε απλα η κατασταση σας βολευε ειτε απλα δεν ενδιαφερθηκατε.Προσοχη ομως διοτι συντομα θα βρεθειτε στην ιδια θεση,εαν οχι δολοφονημενοι ετσι οπως το πατε.

Οι υποθεσεις μπορουν να ειναι πολλες,εγω θα συνεχισω να πιστευω στην ενοχη του Τζοννυ,και της Himelas,που ειτε προκειται για συνμαφιοζους ειτε για μαφιοζο & ΔΑ. Επισης σε αυτους προσθετω τον Ιορδανη ο οποιος αξιωθηκε να ξεταμπουρωθει και να βρεθει στην μεση του spotlight στα τελευταια μου λογια,πολυ βολικο αυτο.Εγω στην θεση σας θα τον ειχα απο κοντα, ποτε δεν ξερεις. Επισης θα ηθελα να υπενθυμισω την Σοφη την οποια την ξεχασατε και μαλλον κακως, η διαισθηση μου,μου λεει οτι μελλοντικα δεν θα βγει σε καλο στους πολιτες.

Ικαριωνα,πολλες υποθεσεις στα post με ουσια μηδεν,δεν εχω κατι ιδιαιτερο να σχολιασω,εισαι υποπτος ομως καθως στα τελευταια σου ποστ μαλλον προσπαθησες να μπερδεψεις για το τι εγινε με το κυμα εναντιον μου παρα να βοηθησεις.

Ηλια διαβασε προσεκτικα την απαντηση που σου εδωσα,δεν ειναι παραλογη ουτε τα επαιξα.Προφανως και οι κινησεις μου φαινονται οτι ξεκαθαρα ειχαν σκοπο να με σωσουν,για να μην γινει ακριβως αυτο που εγινε.Δες με τι διαδικασια βγηκα,ουτε ψηφοφορια,ουτε δολοφονια,ενω ταυτοχρονα υπηρξε μια ξαφνικα μεγαλη επιθυμια απο ολους να με βγαλουν εκτος,γιατι αραγε;

Soukouu,νομιζω οτι αρχικα σε παρεξηγησα,τα λες περιεργα και εισαι και παραπονιαρης οταν σε ψηφιζουν,ωστοσο δεν πιστευω οτι ανηκεις στην μαφια.Εαν αποκτησεις λιγη παραπανω συμμετοχη θεωρω οτι θα εισαι πολυ μεγαλη βοηθεια στους πολιτες...βεβαια μην περιμενεις βοηθεια απο εκεινους γιατι αρκετοι απο αυτους θα τρεξουν να σωσουν την κατασταση μονο οταν οι ιδιοι κινδυνευουν.Υποψιν τον Ultra,δεν καταφερα ποτε να τον μελετησω οσο θα ηθελα,και εαν δεν ειναι μαφιοζος σιγουρα θα υπαρχει πιθανοτητα να ειναι ρολος συνυσπασμενος με την μαφια...Δεν λεω να στοχοποιηθει απαραιτητα,αλλα μην βγει ακομα απο το καδρο οπως και αλλοι βεβαια οπως ο
TasosZG & ο Ζαξρεμιος.Φανηκαν να μην εχουν απολυτως κανενα προβλημα να βγω απο την μεση,ειχαν μικρη συμμετοχη σε ολα αυτα,και ακολουθησαν περισσοτερο τακτικη wait & watch,μεχρι που ηρθε η καταλληλη ωρα να βαλουν το χερακι τους.

Αυτα απο εμενα,καλη συνεχεια παιδια :D .


Δεν ειπες τιποτα σημαντικο και απ' αυτα που ειπες ολα λαθος ειναι. Παιζει να μην ανεφερες κανενα μαφιοζο σε οσα ειπες. Δεν ανεφερες πολυ υποπτα ατομα π.χ Αλμα, Τσαρα κλπ. Οποτε καλυτερα που εφυγες. Μπορει να ησουν κακος ανετα κι αν δεν ησουν δεν θα βοηθουσες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Οκ. θα ξεκινούσα να γράφω ποστ, αλλά τώρα θα περιμένω τι θα βγάλει η τυμβω. Καλή κίνηση, πιστεύω θα ξεδιαλύνει πράγματα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top