Δεν είπα ότι δεν εξήγησες, είπα ότι δεν με κάλυψε η εξήγηση σου. Για δυο λόγους.
1) Το να άλλαξαν ξαφνικά μαφιόζοι την ψήφο τους από την 1η κιόλας ψηφοφορία του παιχνιδιού και να βρουν δικαιολογία κάποιοι να τους ψηφίζουν δεν το βρίσκω συνετό, όσο άσχημα και να παίζει η μαφία.
2) Τώρα, αν πιστεύεις ότι θα μπορούσαν να το κάνουν μαφιόζοι αυτό, τότε πρέπει να πιστεύεις ότι έχουν λόγο να το κάνουν. Υπό αυτό το σκεπτικό, ο λόγος μας ποιος θα ήταν; Να σώσουμε τον Ultra; Μα τότε γιατί παίζεις κορόνα γράμματα την ψήφο σου (αφου δεν είμαι μόνο εγώ που άλλαξα ψήφο προς τον Σπυράκο) και δεν ψηφίζεις απευθείας τον Ultra ή όποιον νομίζεις ότι σώσαμε;
Άρα η λογική σου, στα πλαίσια της ορθολογικής λογικής, δεν στέκει. Αν κάνω κάπου λάθος στον συλλογισμό μου, ας μου το υποδείξει κάποιος.
Οι 180 μοίρες διαφορά είναι ότι η 1η σου ψήφος σε μένα ήταν επειδή ψήφισα τον Ultra (ήταν πριν αλλάξω σε σπυράκο) ενώ η 2η ψήφος σου ήταν επειδή την έβγαλα από ultra (και πήγα σε σπυράκο). Τελικά τι πρέπει να κάνω για να μην με ψηφίσεις, να πάω αφκ;