palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.354 μηνύματα.

31-07-18

19:25
Ξεκινάω να γράφω στο 5 Τζόνι - 5 Ντοιτς, 3 Εμιλούκο - 3 Σαμ.
Άμα πάρουμε τον αριθμό των ποστ αυτών καθαυτών έχουμε Ζαξ, μπιλίρε, Τάσο, Σαμαηλ, αγκελόγιαννο και λίγο πιο πάνω και εμένα.
Στους παραπάνω προσωπικά θα έχω το νου μου και θα ξανατσεκάρω τι έχουν πει σο φαρ.
Τώρα ποιων τα βλέμματα ήθελες, δεν μπορούμε να το ξέρουμε.
Θα δώσω κι εγώ λιγότερες πιθανότητες στο σενάριο που σε θέλει στο συνασπισμό της μαφίας και στην πορεία πήγε κάτι στραβά γιατί μου φαίνεται τραβηγμένο.
Τώρα το πόσες-ποιες ώρες κοιμάμαι, δε νομίζω να 'ναι λόγος να με κάνει ύποπτο.
Ύποπτο ας με κάνει η ποσότητα/ποιότητα/συχνότητα αυτών που λέω.
Για την ώρα θα παραμείνω στην αρχική μου ψήφο αφού ακόμα πρόκειται για ισοψηφία και όπως είχα πει θα την άλλαζα αν έπαιρνε μεγάλο κεφάλι ο Τζόνυ.
Κοίταξα λίγο τα ποστς της Ντοιτς και καταλαβαίνω γιατί κάποιος θα μπορούσε να την υποπτευθεί (αυτό που είπα σε προηγούμενο ποστ, ότι προσωπικά θεωρώ ότι κάνει ένα ήρεμο-ουδέτερο παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι προσεκτικού μαφιόζου) αλλά δεν θα ήθελα ακόμα να την μεταφέρω εκεί δίνοντας της προβάδισμα.
Επίσης εντύπωση μου έκαναν οι σχετικά απότομες ψήφοι/αλλαγές προς Σαμαήλ και Εμιλούκο, τις όποιες θα μελετήσω καλύτερα αργότερα.
Αν έχω τη δύναμη (γιατί τελικά κάππα ύπνο έκανα και το κεφάλι είναι λίγο κάπως) θα ξαναγράψω μετά τη λήξη της ψηφοφορίας και στο ενδιάμεσο θα εμφανιστώ μόνο αν θέλω να αλλάξω ψήφο.
Αυτό είναι κάτι με το οποίο συμφωνώ σε γενικές γραμμές.Θα ήθελα να επισημάνω όμως, ότι έχουμε και 3 κρυφούς μαφιόζους στο παιχνίδι για τους οποίους θεωρώ το εξής: Ένας είναι στην αφάνεια, μπαίνει, περνάει δεν ακουμπάει και αυτό ήταν. Ένας άλλος βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που μιλούν πάρα πολύ. Δεν τον γνωρίζει κανείς, ελίσσεται και εν τέλει τον ξεχνάμε λέγοντας "δεν γίνεται να είναι μαφιόζος αυτός". Δεν κρύβονται πάντα όλοι οι μαφιόζοι και ούτε θα'πρεπε. Ο τρίτος δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει, αλλά 2/3 βρίσκονται στα άκρα θεωρώ. Το αφήνω για να υπάρχει.
Άμα πάρουμε τον αριθμό των ποστ αυτών καθαυτών έχουμε Ζαξ, μπιλίρε, Τάσο, Σαμαηλ, αγκελόγιαννο και λίγο πιο πάνω και εμένα.
Στους παραπάνω προσωπικά θα έχω το νου μου και θα ξανατσεκάρω τι έχουν πει σο φαρ.
Αυτή ήταν κίνηση με την οποία ήθελες να τραβήξεις βλέμματα και θαρρώ το ήξερες ότι θα γίνει.Υπάρχει μια πιθανότητα, αν η Ντοιτς είναι όντως μαφιόζα, να την έχουν αφήσει απροστάτευτη και να δώσουν σήμα στον ΔΑ να αλλάξει τις ψήφους της με κάποιου άλλου. Έχετε το νου σας.
Τώρα ποιων τα βλέμματα ήθελες, δεν μπορούμε να το ξέρουμε.
Θα δώσω κι εγώ λιγότερες πιθανότητες στο σενάριο που σε θέλει στο συνασπισμό της μαφίας και στην πορεία πήγε κάτι στραβά γιατί μου φαίνεται τραβηγμένο.
Εντάξει με τα υπόλοιπα και είναι κατανοητά, είχες ίδιες σκέψεις μαζί μου 'ξέρω γω και βασίστηκες εκεί, κομπλέ.Ηλια,δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που αναφερθηκα σε εσενα,ετυχε να σχολιαζεις ορισμενα πραγματα τα οποια ηθελα και εγω,οποτε απλα ετυχε να κανω παραθεση σε εσενα και επειτα ειχα καποιες υποθεσεις να κανω και για εσενα,οποτε δεν βαριεσαι.Προς το παρων απο την μια μου φαινεσαι λιγο υποπτος γιατι ολο κοιμασαι ολη μερα,αλλα απο την αλλη δεν εχεις πει κατι τρομερο και οι αναλυσεις ειναι καλες γενικα,οποτε μεχρι στιγμης σε θεωρω αθωο αυτην την δεδομενη στιγμη,και για τους ιδιους λογους και τον Joa.Με αλλα λογια οι υποψιες μου για εσενα αυτην την στιγμη ειναι ασθενεις καθως επικεντρωθηκα αλλου.
Τώρα το πόσες-ποιες ώρες κοιμάμαι, δε νομίζω να 'ναι λόγος να με κάνει ύποπτο.
Ύποπτο ας με κάνει η ποσότητα/ποιότητα/συχνότητα αυτών που λέω.
Για την ώρα θα παραμείνω στην αρχική μου ψήφο αφού ακόμα πρόκειται για ισοψηφία και όπως είχα πει θα την άλλαζα αν έπαιρνε μεγάλο κεφάλι ο Τζόνυ.
Κοίταξα λίγο τα ποστς της Ντοιτς και καταλαβαίνω γιατί κάποιος θα μπορούσε να την υποπτευθεί (αυτό που είπα σε προηγούμενο ποστ, ότι προσωπικά θεωρώ ότι κάνει ένα ήρεμο-ουδέτερο παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι προσεκτικού μαφιόζου) αλλά δεν θα ήθελα ακόμα να την μεταφέρω εκεί δίνοντας της προβάδισμα.
Επίσης εντύπωση μου έκαναν οι σχετικά απότομες ψήφοι/αλλαγές προς Σαμαήλ και Εμιλούκο, τις όποιες θα μελετήσω καλύτερα αργότερα.
Αν έχω τη δύναμη (γιατί τελικά κάππα ύπνο έκανα και το κεφάλι είναι λίγο κάπως) θα ξαναγράψω μετά τη λήξη της ψηφοφορίας και στο ενδιάμεσο θα εμφανιστώ μόνο αν θέλω να αλλάξω ψήφο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.