Καλημέρα σε όλους, όλους όσοι απομείναμε δηλαδή...

΄Εφυγαν οι tsarachaf, Ικαρίων και Τάσος συν ο ντετέκτιβ μας με το μέντιουμ και τα κάναμε λίγο θάλασσα βλέπω.
Χθες δεν ήμουν καθόλου καλά, από υγεία εννοώ και δεν μπορούσα να συμμετέχω παρ' όλο που μέχρι τις 10 το βράδυ περίπου διάβαζα τα πάντα, μετά προτίμησα να πάω να ξαπλώσω για να είμαι καλά σήμερα. Που να φανταστώ τι θα έβρισκα το πρωί, πλίνθοι κέραμοι ατάκτως ερριμένοι...
Και ναι, από αυτά που γράφω πριν φαίνεται καθαρά πως πιστεύω την methexys ντετέκτιβ και τον Ικαρίονα πληροφοριοδότη. Ο Τάσος δεν μπορώ να είμαι σίγουρη τι ήταν, έχω όμως μια μικρούλα ιδέα, όπως και άλλοι φαντάζομαι. ΄Οσο για τσαρατσάφ, ομολογώ πως δεν κατάφερα να καταλάβω, πέρα από το ότι προσπάθησε μέχρι το τέλος να βοηθήσει όσο μπορούσε.
Αυτή τη στιγμή είμαστε 8 άτομα στο παιχνίδι και τα πράγματα είναι μάλλον σκούρα γιατί μην ξεχνάμε, πως περιμένουμε και μια δολοφονία σήμερα.
Claire, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΤ. Δε γίνεται αλλιώς! Μετά την τελευταία κίνηση της Himela, νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι έχει κακό ρόλο.
Γενικά πιστεύετε ότι αυτή τη στιγμή εκτός παιχνιδιού είναι πόσοι μαφιόζοι; 1; 2; Πόσοι;
. Προς το παρόν, και εφόσον η ιδιότητα του ΔΑ έχει ξοδευτεί, νομίζω πως η στροφή προς Eileen είναι μονόδρομος.
Αυτό κάνω τώρα, δεν ήμουν καλά χθες γι' αυτό δεν έγραψα. Θα στα πω αφού τελειώσει το παιχνίδι.
Στο δεύτερο που λες θα σου πω πως πιστεύω ότι έχουν φύγει 3 μαφιόζοι και έχουν μείνει μέσα άλλοι 3. Ο Τζόνυ ήταν πόρνη όπως είδαμε που θα ήταν απίστευτο αν δεν ήταν. ΄Αρα μας μένουν να βρούμε 3 και τον ΔΑ.
΄Οσο γι' αυτό που γράφεις στο τέλος, να πω σε όλους για να το θυμόμαστε πως ο ρόλος του ΔΑ δεν περιορίζεται μόνο σ' αυτή τη μία και μοναδική δράση του σε όλο το παιχνίδι γιατί έχει κι άλλο λόγο ύπαρξης και αν κοιτάξουμε προσεκτικά τους κανόνες, θα δούμε πως...
Διεφθαρμένος Αστυνομικός
Είναι πολίτης (έτσι αναγνωρίζεται από τον ντετέκτιβ και το μέντιουμ και μέσω του χρησμού της Πυθίας), αλλά κερδίζει όταν κερδίζουν οι μαφιόζοι. Αυτοί ξέρουν ποιος είναι, αυτός όμως δε γνωρίζει την ταυτότητα τους. Στόχος του είναι να στρέψει τις υποψίες μακριά από τους δολοφόνους.
Επιπλέον ιδιότητα: Έχει δικαίωμα μία φορά σε όλο το παιχνίδι, μεταξύ 20:05 και 20:10 να αλλάξει τις ψήφους που έχουν πάρει 2 παίκτες μεταξύ τους (δεν μπορεί να επιλέξει τον εαυτό του). Η επιλογή των παικτών των οποίων οι ψήφοι θα αντιστραφούν αποστέλλεται στη ΣΕ με πμ.
Που σημαίνει πως ο κύριος ρόλος του είναι να παραπλανεί τους πολίτες για να στρέψει τα βλέμματα μακρυά από τη μαφία. Η αλλαγή των ψήφων, είναι η επιπλέον ιδιότητά του και ναι ξοδεύτηκε. Ο κύριος λόγος όμως που υπάρχει ο ρόλος του στο παιχνίδι, υπάρχει ακόμα και πιστεύω πως το κάνει και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα. Γι' αυτό και οι συνεχείς αναφορές σε μένα στις λίστες των μαφιόζων, προσπαθεί να πάρει τα βλέμματα από τον Wild.
Θεωρώ ότι η σπάη-ακ ήταν μαφία. Αν θυμάμαι καλά και η Μελανία στο ποστ της είπε ότι ήταν ένοχη. Είπε μάλιστα και ότι ο Σπυράκος είναι ο φανερός του Ντουμ. Οπότε ευελπιστώ να είχε ρωτήσει και για τους 2 και να έχουν βγει 3 μαφιόζοι με Ντόιτς.
Που σημαίνει ότι μένουν 3 μέσα στο παιχνίδι στην καλύτερη.Σίγουρα ο 1 είναι η Αηλίν.
Πάμε στους υπόλοιπους υποψήφιους. Ωραία Γουάηλντ λες ότι η Χιμέλα είναι πόρνη που βγάζει νόημα αλλά τότε τί είναι ο Τζόνι; Η μέθεξις επέμενε ότι δεν είναι μαφία (άρα μπορεί να είναι πόρνη ή δα) γιατί θεωρώ ότι ήταν ντετέκτιβ. Δεν καταλαβαίνω γιατί ως πολίτης ο Τζόνι να παίξει έτσι. Άρα μπορούμε τουλάχιστον να συμφωνήσουμε ότι ΔΑ/πόρνη αναγκαστικά είναι σε Χιμέλα-Τζόνι.
Τώρα όσον αφορά τον καραντάκοβ λοιπόν το μόνο που μπορεί να βγαίνει ως κακός ρόλος είναι μαφία, καθώς οι 2 πάνω ρόλοι μοιράστηκαν στους 2.
Αρα Κλαιρ-Καραντάκοβ-Γουαηλντ: 2 μαφιόζοι και ένας αθώος.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και μια και ο Τζόνυ όπως είδαμε ήταν πόρνη, το λογικό λέει πως η Himela είναι ο ΔΑ και Wild και JKaradakov μαφία. Μην ξεχνάμε το παίξιμό του (του Wild εννοώ) και το ότι έφερε πίσω τη Himela, ακριβώς μια μέρα πριν την αλλαγή ψήφων από ΔΑ. ΄Αρα για άλλη μια φορά τίποτα τυχαίο και όλα προσχεδιασμένα μέχρι λεπτομέρειας ήταν.
Και συμφωνώ απόλυτα και σ' αυτό
Αρα Κλαιρ-Καραντάκοβ-Γουαηλντ: 2 μαφιόζοι και ένας αθώος
Και μια και ξέρω πως εγώ δεν είμαι, μένουν οι άλλοι δυό που τους υποψιαζόμαστε μάλιστα και μέρες τώρα. Για μένα οι μόνες πιθανότητες ήταν απλά στατιστικές και κανένα άλλο στοιχείο πέρα από το ότι δεν γράφω τακτικά, αλλά...
Για την ώρα ψηφίζω κι εγώ
Eileen και αν τυχόν κινηθείτε διαφορετικά στην πορεία θα ακολουθήσω ανάλογα.