Οι σίγουροι πολίτες παρακαλώ να δούμε τι θα κάνουμε. Έχουμε μείνει 10 άτομα μέσα στο παιχνίδι, ωραία; Παίρνω σαν δεδομένο πια ότι ο Κομφ, εγώ (προφανώς), η Έρις και η Έμιλυ είμαστε πολίτες. Αυτοί που μένουν είναι Claire, JK, Johnny15, Wild, Himela και Eileen.
Claire, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΤ. Δε γίνεται αλλιώς! Μετά την τελευταία κίνηση της Himela, νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι έχει κακό ρόλο. Εγώ δε μπορώ να δω τι γίνεται μεταξύ JK και Wild_Boy. Βλέπω ότι και στα τελευταία του λόγια, ο Τσαφ αναφέρει το ίδιο. Ο Wild Boy έπαιξε επιπλέον ψήφο στην Eileen, αλλά αυτό προσωπικά δε μου λέει κάτι. Μπορεί κάλλιστα να έγινε για να τον εμπιστευτούμε, λογικά θα υπάρχουν κάμποσες ακυρώσεις στη μαφία. ο Johnny λογικά είναι η πόρνη, αλλά δε μας παίρνει να ασχοληθούμε με αυτόν τώρα. Αφήστε τον να τρολλάρει για την ώρα.
Οι δυο μας ΣΙΓΟΥΡΟΙ μαφιόζοι είναι η Eileen και η Deutsch, συμφωνούμε σε αυτό; Μένουν λοιπόν άλλοι 2. Το ιδανικό για εμάς, θα ήταν ο ΑΜ να μην τρόλλαρε και ο 3ος de facto μαφιόζος να είναι ο Σπυράκος, τον οποίο έχουμε βγάλει. Παρ'ολα αυτά το σενάριο τούτο δε μου πολύ στέκει. Θέλω οι πολίτες να πείτε άποψη για Guest 278211. Τι πιστεύετε ότι ήταν. Γενικά πιστεύετε ότι αυτή τη στιγμή εκτός παιχνιδιού είναι πόσοι μαφιόζοι; 1; 2; Πόσοι;
Αν υπάρχει νεκροφάνεια μεταξύ των πολιτών, είναι σημαντικό να παιχτεί, αν και δε νομίζω να είναι σε εμάς

. Προς το παρόν, και εφόσον η ιδιότητα του ΔΑ έχει ξοδευτεί, νομίζω πως η στροφή προς Eileen είναι μονόδρομος.