Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Νομίζω ότι καταλάβαμε πολλά από αυτά που έγιναν σήμερα ψήφο (αν και δε μετράει) σε PolGR1509

Eίμαι από κινητό,δε μπορώ να γράψω κάτι παραπάνω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,797 μηνύματα.
Μισό λεπτό, γιατί ψηφίζουμε ενώ ακυρώθηκε η ψηφοφορία; Άρα ό,τι και να βγει δε θα μετράει και έτσι το τι ψήφο δίνει ο καθένας δεν μπορούμε να το υπολογίσουμε για να βγάλουμε συμπεράσματα.. Σωστά;

Ψηφίζετε απλά και μόνο για τις παρουσίες, αύριο δεν έχουμε αποχώρηση παίκτη με ψηφοφορία! :flowers:



Ψηφοφορία για Δευτέρα 31/7
  1. Claire Rentfield --> Eileen
  2. ComfortablySmug --> PolGR1509
  3. Deutsch... Lover --> Eileen
  4. Eileen --> Soukouu
  5. Emilouko
  6. Ikarionas --> Tάσος97
  7. JKaradakov --> Deutsch... Lover
  8. Johnny15 --> Eileen
  9. ~Melania~
  10. methexys --> Eileen
  11. PolGR1509
  12. Soukouu --> Eileen
  13. Guest 278211
  14. tsarachaf --> Eileen
  15. Wild_Boy
  16. Ερις --> Ikarionas
  17. Τάσος97

Ψήφοι
6 Eileen
1 Deutsch... Lover
1 Ikarionas
1 PolGR1509
1 Soukouu
1 Τάσος97

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Emmanouilmyrgia - Ποινή
Himela - Δολοφονία 26/7
aggelogiannos - Δολοφονία 27/7
Nefeli Graf - Ψηφοφορία 27/7
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 28/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
DumeNuke [Αντίπαλος Μαφιόζος] - Ψηφοφορία 25/7 & Τυμβωρυχία
Fast [Πολίτης Β] - Ψηφοφορία 24/7 & Τυμβωρυχία
Dimitris S [Αλεξίσφαιρο Γιλέκο] - Άμεση Προφυλάκιση & Τυμβωρυχία

Απουσίες
~Melania~ #1
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Soukouu
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός Ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Τάσος97
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
να ξερετε πηραν ρισκο νομιζαν οτι ειναι η μαγισσα :) για αυτο σας λεω το ελουσαν. το βραδυ η μαγισσα κοπαναει ντοιτς που εχει παραπανω καρτες το πρωι ψηφιζουμε ειλιν αντιο μαφια
μην απελπιζεστε εκαναν μαλακια
Σουκου τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θεώρησαν πως είναι η μάγισσα; Ανάλυσε λίγο περισσότερο τη σκέψη σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Γεια σας κι απο μενα...

Πώς καταφερα και διαβασα ΟΛΟ το παιχνίδι ενας Θεός ξέρει :P τα τελευταία θα τα ξαναπεράσω αναλυτικότερα αυριο γιατι εκλειναν τα ματια μου.

Θα ξεκινήσω με καποιες γενικοτερες παρατηρησεις και μετα θα πάρω μια λιστα και θα σχολιασω καποια πραγματα για καθε παιχτη. Εψαχνα να καταλαβω πληροφοριοδοτη και ντετεκτιβ, διαβασα διαφορες θεωριες αλλα πραγματικα δεν μπορω να διακρινω σιγουρα ποιοι ειναι (/ηταν). Πανω σε αυτα να σχολιασω οτι αυτοι που σχολιαζουν δυνατα και καταδεικνύουν καποιους ρολους και καλοι να ειναι, παιζουν κακά. Δεν δινουμε τετοια πατηματα παιδια μου στην μαφια, τις υποψιες μας τις κραταμε οσο γινεται για τον εαυτο μας. Ο τελευταιος που πχ σε εμενα ειπε φωναχτα ενα ρολο, κατέληξα καρφωμενη μετα απο μια ή δυο μερες (δεν θυμαμαι πανε και καποια χρονια, ο dimijim θα θυμαται ομως :whistle:).

Anyway, στο θεμα μας. Δεν ξερω πραγματικα ποσο θα βοηθησω γιατι δεν ειμαι απο την αρχη 100% στο παιχνίδι αλλα για όσο ακομη μείνω υπόσχομαι θα βαλω τα δυνατα μου. Πανω που νομιζα διαβαζοντας οτι ειχα μια κατεύθυνση ανατρεπονταν συνεχεια πραγματα και μπορω να πω οτι και τωρα ακομα νιωθω οτι δεν ξερω που πανε τα τεσσερα, αλλα θα προσπαθησω να βαλω τις σκεψεις μου σε μια ταξη. Επισης επειδη δεν κρατησα παραθεσεις, ηταν πρακτικως αδυνατον, εβγαλα χαρτι και στυλο και εγραφα για τον καθεναν. Αρα τα ποστ που θα αναφερω θα ειναι με τετοια μορφη πχ. #239.

Στην αρχη λοιπον μου φανηκε οτι εβλεπα καποια σηματα προς την Χιμελα, που παιζει να ηταν τυχαια, μπορει ομως και οχι, γιατι καποιοι καταλαβαινω οτι οντως το εκαναν στην τυχη. Με προβληματιζει αλλωστε και το γεγονος οτι εφυγε πρωι. Θα περιμενω λιγο ακομα μεχρι να εκφρασω καθαρα αποψη για αυτο το ζητημα. Τα σηματα που αναφερω ηταν κιολας στον πρωτο πρωτο γυρο, στα πρωτα ποστ. Κατεβατά ειδα ατομα να γραφουν "μου αρεσει πολυ ο τροπος που γραφεις", "μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι" και αναρωτιομουν πως δεν το προσεξε κανεις. Αν δεν ειχε φυγει θα την κατηγορουσα πολυ γι' αυτο. Στα σχολια που εχω για τον καθενα θα επισημανω ποιοι το εκαναν.

Ειχα προσέξει σε μια φάση στην αρχη τον Δημητρη και τον Πολ να συμφωνουν και να κουβεντιαζουν πολυ βολικα για το ποιος μιλαει, ποιος οχι, και μου ειχε κακοφανει αλλα αφου αποδειχτηκε οτι ο Δημητρης ειναι αθωος, δεν θα απεκλεια οτι ο Πολ απλα πηγαινε με τα νερα καποιου πολιτη για να μην κινησει υποψιες. Αλλωστε οπως θα πω και παρακατω ο Πολ ειναι υποπτος για μενα.

Σχετικα με τον Ικαριωνα, αχ με τον Ικαριωνα.. Βλεπω τοσο αντιφατικες αποψεις για σενα, βλεπω οτι καποιοι σε υποστηριζουν ανοιχτα και αυτο με βαζει σε σκεψεις σε σημειο να πιστευω ισως και στην αθωοτητα σου αλλα πραγματικα το παιχνιδι σου δεν μας βοηθαει σε ΤΙΠΟΤΑ. Ολες οι θεωριες σου και οι τακτικες σου και οι αποψεις σου εχουν αποδειχτει λαθος. Είσαι ο καλυτερος ΔΑ εβερ, και αν δεν εισαι ο ΔΑ παιζεις σαν ΔΑ να το ξερεις. Μπερδευεις απίστευτα. ΜΙλας και συμμετεχεις πολυ συμφωνω, αλλα μπερδευεις τοσο πολυ...Και δεν ειμαι η μονη που το λεω αυτο (ειδα οτι ειπαν ακριβως αυτο το πραγμα και αλλοι πριν απο εμενα πχ #111 τσαρα, που ομως τωρα εκανε την περιφημη κωλοτουμπα και σε πιστευει). Δεν μπορω να αποφασισω για σενα.

Σχετικα με την απιστευτη κοντρα σου Ικαριωνα με Ντουμ: δεν μπορω να διανοηθώ οτι σε αυτο το παιχνίδι αφηνετε να σας παρασερνουν προσωπικες εμπαθειες. Πιστεψε με σου μιλαω και απο προσωπικη πείρα και απο αλλα περιστατικα που ημουν παρούσα, πολλοι εχουν τσακωθει και εδω μεσα, και εξω γενικα στο φορουμ και στην πραγματικη ζωη, αλλα δεν τα αφηνουν αυτα να ερθουν στο παιχνιδι, γιατι οταν δεχεσαι να παιξεις εδω πρεπει να τα αφηνεις ολα πισω. Ω και να ξερες ποσοι απο εδω μεσα δεν μιλιόμαστε ή έχουμε τσακωθει στο παιχνιδι :hehe: Οπότε η εμμονή του ενός με τον αλλον ηταν πολυ περιεργη στα ματια μου. Εσυ λυσσαξες να τον βγαλεις, και αυτος στην εμπαινε πολυ, η τραγική ειρωνεια θα ειναι να εισαι εσυ ο φανερος του, που δεν το πιστευω γιατι δεν σε ανεφερε εκτεταμένα όπως καποιους αλλους.

(ένα μικρό ΥΓ πριν μπω στους παικτες: δεν θυμαμαι ποιος το ειπε αλλα γελασα απειρα με το hamile που ελεγε καποιος για την Συλβια :hehe: :hehe:).

Πάμε τώρα:

aggelogiannos: Δολοφονήθηκε. Δεν έχω σημειωσει κατι συγκεκριμενο για αυτον αλλα νομιζω ολοι ξερουμε οτι ηταν αθωος.

Claire Rentfield: Μιλάει όμορφα συγκροτημένα.. Έχει το τέλειο προφίλ δολοφόνου, ουτε που εχει τραβηξει την προσοχή πανω της. Ενα μεγαλο ερωτηματικο για μενα. Εκφράζεται οπως πρέπει, δεν υποστηριζει ανοιχτα κανεναν, δεν παιρνει μερος σε καμια αντιπαραθεση. Ισως πρεπει σιγα σιγα να στραφουμε σε ατομα που κρατανε χαμηλο προφιλ, αν και δεν εχω να παρατηρησω τιποτα για αυτην. Απλά την προσεχω.

ComfortablySmug: Εσύ και αν κάνεις παιχνίδι. Μπήκες φορτσάτος έκανες όλον εκείνον τον χαμό με το αβαταρ της Εμιλυ (#32) και μετα εγινες καπνος. Τι εγινε τραβηξες πολυ την προσοχη πανω σου και σου σφυριξαν να ριξεις λιγο το προφιλ; Γιατί από κει και πέρα είσαι φτερό στον άνεμο.

Deutsch... Lover: Νομίζω δεν χρειάζεται πια να σχολιάσουμε τα αυτονόητα. Σχετικά με τις παρατηρησεις που εκανα πριν τις τελευταιες εξελιξεις, η Ντόιτς ήταν μια από αυτους που σχολιασαν αυτο που σας ελεγα παραπανω για την Χιμελα (θα το ονομασω "σημα", αν και ακομα δεν ξερουμε αν ηταν οντως ή οχι) στο #61, ενω ελεγε ποσο βοηθητικο ηταν το ποστ της κλπ, ψήφιζε παντα τερμα ακυρα και χωρις καμια σοβαρη δικαιολογια .

Dimitris S: Αν σας πω ότι τον είχα ύποπτο για μεγαλο μερος του παιχνιδιου;:redface: Έχω κάνει ενα σωρό σχόλια για αυτον που πια δεν εχει νοημα να παραθεσω, αφού αποδείχτηκε αθώος. Συμφωνω με την θεωρια οτι τον περασαν για μαγισσα, και χαιρομαι που δεν ηταν και δεν την χασαμε ετσι αδικα. Παραπλανησες την μαφια και η κινηση ματ της απετυχε ;)

Πάντως ηταν ενας απο αυτους που νομιζα οτι εκανε σημα στην Συλβια :hehe:

DumeNuke: Αγαπημένε τι να πρωτοπώ για σενα :P
Είσαι απο τους πιο συζητημενους παικτες στο παιχνιδι. Εχω να πω οτι μου θυμιζεις εμενα σε ενα παιχνιδι και ειμαι σιγουρη οτι πηγαινες να παιξεις ετσι οπως εγω (βεβαια εγω δεν το γλιτωσα το καρφωμα τοτε).

Δεν θα πιασω την θεωρία στο όνομα της μεθεξις αλλά εδω.

Παιδια και πολίτες μου ακούστε.
Ο Ντουμ ηταν ο ΑΜ, ωραια. Σκεφτειτε ολοι σας απο ποτε ξεκινησε να κατηγορει την μεθ. Ακριβως απο την αρχη, απο τον πρωτο κιολας γυρο. Επεμενε ιδιαιτερα εντονα ειδικα οταν κινδυνευε να φυγει. Τι θα γινοταν ομως αν δεν εφευγε; ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΑΝ. Ε εχω να σας πω ενα συγκλονιστικο νεο: ο ΑΜ δεν παιζει για τους πολιτες, αρα δεν θα ρισκαρε την ζωη του για να μαθουμε εμεις τον φανερο. Γιατι αν γλιτωνε την ψηφοφορια δεν θα γλιτωνε το καρφωμα, και ο ΑΜ δεν παιζει για εμας, παιζει για τον εαυτο του. Αρα με την ΚΑΜΙΑ δεν θα το εκανε. Το ποιος πιστευω οτι ηταν ο φανερος θα σας το πω παρακατω. Συνεπως οσοι βολικα κρυφτηκατε και υποστηριξατε την ενοχη της μεθ για μενα ησασταν και ειστε υποπτοι. Κατι ειδε ο ΑΜ κατι του φανηκε μαλλον πως ειδε για την μεθ και ετσι υποστηριζε σθεναρα την ενοχη της. Αλλα ο ΑΜ για κανενα λογο δεν χτυπιεται να μας υποδειξει τον φανερο παιδια... Για να μην καρφωθει ελεγε για αλλον, ειναι πολυ απλο.

Αυτό που ελεγε παντου ηταν ( επειδη ναι, καθισα και διαβασα ενα ενα τα ποστ του) ηταν:
--->μεθ
---> Σπυρακος
--->Πολ

Είμαι πεπεισμενη πως η μεθ ηταν αθωα, γι'αυτο χαρηκα με την επαναφορα της. Αν ημασταν και οι δυο μαφιοζες δεν νομιζω να το επαιζα τοσο φανερα ετσι δεν ειναι; (περιμενω μηνυμα μισους απο Ικαριωνα)
Άρα μας μενουν Σπυρακος και Πολ. Ο σχολιασμός τους παρακατω.

Eileen: Μου εκανε εντυπωση το ποσο επικροτουσε το σεναριο του Ικαριωνα (περιττο να πω οτι ηταν παντελως λανθασμενο) με Ντουμ και Τζονι. Ξερουμε ολοι πια τι ειναι, δεν θα επιμεινω περαιτερω.

Ενα εχω να πω: ηταν τοσο αποτομο αυτο που εγινε, που για ενα λεπτο πραγματικα ηλπιζα να ηταν καλες αυτη και η Ντοιτς πχ. συγκατοικοι που ανακαλυψαν μαφιοζο και επαιξαν ομαδικα για να τον βγαλουν.

Προφανως και η ψηφος μου θα παει Eileen.

Emilouko: Δεν εχω να πω κατι συγκεκριμενο. Δεν εχω ιδεα τι εισαι :hehe: αλλες ωρες σε βαζω με πολιτες, αλλες δεν μου αρεσει οπως παιζεις, αλλα δεν μου εχεις δωσει καποιο συγκεκριμενο πατημα να σε κατηγορησω.

Emmanouilmyrgia: Εσύ ό,τι και να ησουν μια φορα μαφιοζος δεν ησουν, αυτο :P οταν ειδα εκεινο το ποστ σου που αναφεροσουν στον Ικαριωνα ημουν καπως :eek: wtff, αλλα ησουν πολιτακι.

Fast: Πολιτης Β :P

Himela: Για σενα κι αν περασα απο χιλια κύματα. Στην αρχη νομιζα οτι σου εκαναν σηματα (ουτε καν), μετα σε ειχα περασει ισως και για πορνη,εντελει με την πρωινη δολοφονια σε αθωωσα εντελως αλλα ενα πραγμα και μονο μου εκανε εντυπωση: προς τι η επιμονη του Τασου97 (και περιμενω απαντηση απο αυτον) να μαθουμε τον ρολο σου; Τι παραπανω ξερει ή ελπιζει να μαθει για σενα;

Ikarionas: Ενα εχω να σου πω. Για το ονομα σου εγραψα μια ολοκληρη σελιδα :P αλλα ακομα δεν μπορω να βεβαιωθω για το τι εισαι.

Στα αρχικα σου ποστ μιλαγες παρα πολυ για την αθωοτητα σου και για το ''ποσο πολιτης εισαι'' και γενικα αυτα τα επιχειρηματα δεν μου αρεσουν καθολου. Ευτυχως τα εκοψες καποια στιγμη, γιατι τετοια επιχειρηματα λεγονται οταν δεν εχεις αλλα, και συνηθως δεν εχεις αλλα οταν εχεις κατι να κρυψεις...

Εξαρχης ξεκινησες κοντρα με τους παντες. Υπαρχει καποιος που δεν εχει τσακωθει μαζι σου ή που δεν τον εχεις κατηγορησει για μαφιοζο; Απο την αρχη κιολας εντονη κοντρα με ντουμ και τζονυ. Εχεις κανει τοσο λαθος θεωριες που δεν ξερω καν αν πρεπει να σε εμπιστευτουμε και να σε ακουμε γενικα. Δημιουργουσες κυματα, εκανες θεωριες απο τις οποιες πιανοταν και η μαφια. Επισης για σενα να σημειωσω οτι φαινεται αρκετα οτι παιζεις μονος σου και οι αλλοι ομως σε ακολουθουν, και αυτο θα μπορουσε να σημαινει ειτε οτι εισαι πολιτης ειτε οτι εισαι ο ΔΑ ή ο αρχιμαφιοζος.

#28 λες θα εστιασεις σε παικτες που δεν μιλανε. Εεε, γενικα μονο αυτο δεν εχεις κανει.
#34: ο τοσο ενθουσιασμος και η φορα με την οποια ξεκινησες το παιχνιδι μου δινουν την εντυπωση οτι ενθουσιαστηκες και με τον ρολο σου, τσιγκλας τους παντες γιατι δεν μιλανε κλπ. σε σημειο ομως που καταντας επιθετικος και καποιες φορες προσβλητικος.
#64: τονιζεις τον "σχετικα ασημαντο ρολο σου", αξεπεραστο επιχειρημα για να επιδειξεις την αθωοτητα σου.
#84: με στυλ και ανεση φωναζεις να καρφωσουν Χιμελα και Ντουμ και μετα ειρωνικα (λες) προσθεσες οτι θα δωσεις στην μαφια και εναν αθωο ως ενδειξη ευχαριστησης. :lol: Εντωμεταξυ η τοσο προκλητικη δηλωση και βεβαιοτητα αποδειχτηκε λανθασμενη. Ο ενας ηταν ο ΑΜ και η αλλη εφυγε πρωι με δολοφονια.
#291: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ- ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ1!!!111!!!
Λανθασμενη θεωρία για Τζόνι και Ντουμ, ο πρωτος και καλα ΔΑ και ο αλλος μαφιοζος. Ο τζονι ναι, δεν με εχει πεισει για την αθωοτητα του, αλλα εσυ βεβαιος για αυτο το σεναριο δεν το προβαλες μια αλλα δυο φορες κιολας. Το κυμα που δημιουργηθηκε εναντιον τους εσυ το ξεκινησες και το κατευθυνες.

Απιστευτο κολλημα και λυσσα κακια με οσφρησεις και με το "σημα" του κινητου :hehe: Γελαω :P:P:P (ενταξει, σταματαω το πειραγμα).

Στο #550 πηγα να πω αλληλούια. Φαινοταν να ειχες καταλαβει για την αθωοτητα της μεθ και το πηγαινες αρκετα καλα, αλλα καπου στο τελος του ιδιου ποστ εκανες μια απιστευτη μεταστροφη και πας και ψηφιζεις Καραντακοβ (?) ο οποιος περα απο εμενα (και πριν απο εμενα) ηταν ο μονος που ελεγε για αθωοτητα μεθ.

Τώρα από τότε που ξεκίνησα να μιλάω πολύ και να συμμετέχω και εγω, φυσικα και ειμαι μαφιοζα (οπως και οποιος αλλος τολμαει να μιλησει). Μονο που εγω δεν εχω να κρυψω τιποτα και δεν φοβαμαι τιποτα. Ελεγες για μενα οτι θεωρεις οτι ειμαι το μεντιουμ, και οτι μαλιστα προσεξα μια θεωρια σου οτι ηταν το μεντιουμ καποιος που εφυγε και πηρα την θεση του και το παιζω μεντιουμ στην θεση του. Ξερεις τι αλλο προσεξα ομως διαβαζοντας ολο το παιχνιδι; Οτι μετα απο αυτη σου την δηλωση, μια χαρα επικαλεισαι την βοηθεια του μεντιουμ και αρκετα συχνα. Αν πιστευεις οτι εφυγε, γιατι το κανεις αυτο; Φασκεις και αντιφασκεις γενικα.

JKaradakov: Ο μόνος σε όλο το παιχνίδι που πριν απο εμένα κιολας ειδε λιγο περα απο το "προφανες" για ολους τους αλλους σχετικα με μεθ και ντουμ. Αυτο βεβαια δεν τον εχει αθωωσει εντελως στα ματια μου, αλλα απο τον τροπο που παιζει τεινω να πιστεψω οτι ειναι αθωος.

Johnny15: Εσύ είσαι λίγο έτσι κι ετσι :P Δεν μπορώ να σου πω κατι συγκεκριμένο, απλά ενα μεγαλο ερωτηματικό.

~Melania~: αθώα :redface:

methexys: Δεν επαναλαμβάνομαι, έχει μαλλιασει η γλωσσα μου γιατι την θεωρω αθωα, και ευχομαι τωρα που γυρισε να μπορει να μας βοηθησει.

Nefeli Graf
: Ήταν αθώα, αλλά πιστεύω ξενερωμενη με τον ρόλο της.

PolGR1509: Άλλος ένας που με έχει μπερδέψει... Πίστευα ότι είσαι ο φανερός του ΑΜ, αλλά πλέον δεν είμαι τόσο σίγουρη, γιατί πιστεύω ότι ηταν ο Σπυράκος, ο οποιος ευτυχως βγηκε!! Ακομα ομως δεν εχω βεβαιωθει για την αθωοτητα σου.

Soukouu: Είσαι ενας απο τους υποπτους μου (ζηταω συγγνωμη που σε ενα απο τα αρχικα ποστ σε περασα για κορίτσι :redface:). Πώς ήξερες κι από πού το υπέθεσες αυτό για την θεωρία της μάγισσας και της μαφίας; Γιατί είναι μια πολύ καλή εξήγηση αλλά θέλω λίγο να μας την εξηγησεις.. Γιατι αν κανατε οντως τετοιο λαθος η μαφια πρεπει να πεσατε πολυ εξω στους υπολογισμους σας και τωρα θα τρεχετε να μαζεψετε τα ασυμμαζευτα, και οι 3 που απομείνατε θα κατηγορησετε αυτες που καρφωθηκαν.

Guest 278211: Μου κανει προς αθώα. Έδειξε και αυτή αμφιβολία για μεθ και έκλινε προς Πολ. Ο όλος τρόπος που παίζει δεν μου θυμίζει μαφιόζα... αλλά δεν μπορώ να μιλάω με βεβαιότητα.

tsarachaf: δυσκολεύομαι να σε αποδεχτώ σε καλό ρόλο :P πάντα μιλάς τόσο όμορφα, που παρασέρνεις και κανεις τους αλλους να αμφιβαλλουν. Ειναι δυνατον το bad boy του Παλερμο να πηρε καλο ρολο για αλλαγη; :P κατι μου λεει ομως οτι εισαι αθωος αλλα διατηρω πολλες επιφυλάξεις.

Wild_Boy: μπορεί να πει καποιος κατι συγκεκριμενο για αυτον; εμενα μου φαινεται παντως οτι παει με τα νερα απο δω κι απο κει και διατηρει υπερβολικα χαμηλο προφιλ.

Ερις: Σε είχα για ύποπτη αλλά δεν ξερω. Ίσως να εχεις ρολο που δεν σου επιτρεπει να εχεις πολλες γνωσεις οποτε πραγματικα ψαχνεσαι..

Σπυρακος (^^): Και τώρα η αποκάλυψη σοκ :P Χάρηκα που βγηκε ο σπυρακος και καποιοι με ακουσατε και με εμπιστευτηκατε, γιατι επρεπε να εμμείνουμε στην λιστα του ντουμ και να μην παραβλεψουμε τον "de facto" μαφιοζο που πρεπει να παραδεχτειτε ολοι οτι δεν ειχε δωσει και ιδιαιτερα δικαιωματα για να επιμενει τοσο σε αυτον ο Ντουμ. Πιστευω οτι βγαλαμε τον φανερο μας παιδια. Το θεμα ειναι τι θα κανουμε με τον Πολ. Ειδε κατι ο Ντουμ ή απλά τον πέταξε για να θολωσει τα νερα και να μην καρφωθει; Γιατι το ιδιο εκανε και με μεθ.

Τάσος97 : Αθώος για μενα. Στην αρχη τον υποψιαζομουν αλλα τωρα νομιζω οτι οι αποψεις μας ειναι κοντα σε αρκετα θεματα. Με ειχες ρωτησει κατι που δεν ειχα απαντησει και θα απαντησω τωρα: στην πρωτη μου ψηφο, που ειπες οτι καλυτερα να εκανα απουσια και οτι εσυ "ετσι θα εκανες", ήξερα οτι θα απουσιαζω την Τριτη και αν επαιρνα δυο συνεχομενες απουσιες θα εβγαινα απο το παιχνιδι. Οποτε επρεπε να πεταξω κατι στην τυχη την Κυριακη κιολας. Στο #487 εξεφρασες μια αμφιβολια για μεθ, πώς επετρεψαν να βγει ετσι ο φανερος αφου προφανως και θα στρεφονταν μετα στην μεθ, και ειχες δικιο, γιατι η μεθ δεν ανηκει στην μαφια.

ΟΥΥΥΥΦΦΦ, παει :clapup: ελπιζω να σας δω και αυριο παιδια μετα την δολοφονια, ελπιζω να βοηθησα οσο περισσοτερο μπορουσα. Καληνυχτα απο εμενα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
απαντηση στην μελανια:
πιστευω οτι δεν ειχαν χασει ουτε εναν μαφιοζο μεχρι στιγμης.
πιστευω οτι ο ντουμ δεν εδωσε ποτε τον φανερο του και τωρα θα σας πω οτι ο φανερος του ηταν η ειλιν
πιστευω οτι αγχωθηκαν που ειδαν το ποστ του ικαριωνα που τους δινει σχεδον ολους και καταλαβαν οτι αν δεν βγαλουν την μαγισσα την βαψανε.
ειδαν οτι πιστευε για μαγισσα τον δημητρη ο ικαριωνας απο καποιες μεταξυ τους συζητησεις βαριεμαι τωρα να γυρναω να κανω παραθεσεις και για αυτο ειπαν αν παρουν αυτες τις καρτες θα τον φανε υπουλα.
δεν τους βγηκε και τωρα θα τρεχουν και δεν θα φτανουν
εχουμε τις εξτρα καρτες για τις ψηφοφοριες. αν η μαγισσα φαει ειλιν το βραδυ το πρωι βγαζουμε καρντακοβ και ντοιτς και ειμαστε αιωνες μπροστα μαζι με την νεοφερμενη μεθ.
σε καλυψα μελανια γιατι στεκει η θεωρια μου?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
΄Ελα βρε Ικαρίωνά μου, ας λείπουν οι χαρακτηρισμοί ακόμα κι αν δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό, μου μοιάζει όμως με άσχημο. Ας κρατήσουμε ένα επίπεδο.

Ούτε εγώ ξέρω τι σημαίνει μπουμπουλέκος. Δεν υπάρχει τέτοια λέξη. Μου ήρθε αυθόρμητα στο μυαλό τότε και την είπα.

Τι σημαίνει ψιλοαφκ; :confused:

afk=away from keyboard

Ψήφος: Eileen

Παιδιά ετοιμάζομαι για έξω... Μη κάνετε χαμό :P

Προδότρα.

Πανω σε αυτα να σχολιασω οτι αυτοι που σχολιαζουν δυνατα και καταδεικνύουν καποιους ρολους και καλοι να ειναι, παιζουν κακά.

Όχι απαραίτητα για όποιος μπερδεύει τους αθώους, μπορεί να μπερδέψει και τους μαφιόζους. Εξαρτάται από το τι σχολιάζει δυνατά κάποιος και από το τι ρόλο καταδεικνύει στους άλλους. Υπάρχει μια θεμελιώδης διάκριση ανάμεσα στο τι πιστεύουμε και στο τι λέμε ότι πιστεύουμε.

ειδα ατομα να γραφουν "μου αρεσει πολυ ο τροπος που γραφεις", "μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι" και αναρωτιομουν πως δεν το προσεξε κανεις. Αν δεν ειχε φυγει θα την κατηγορουσα πολυ γι' αυτο. Στα σχολια που εχω για τον καθενα θα επισημανω ποιοι το εκαναν.

Ποιος είπε ότι δεν το πρόσεξε. Πόρνη την έλεγα εξαρχής ακριβώς γι' αυτό το λόγο.

Σχετικα με τον Ικαριωνα, αχ με τον Ικαριωνα.. Βλεπω τοσο αντιφατικες αποψεις για σενα, βλεπω οτι καποιοι σε υποστηριζουν ανοιχτα και αυτο με βαζει σε σκεψεις σε σημειο να πιστευω ισως και στην αθωοτητα σου αλλα πραγματικα το παιχνιδι σου δεν μας βοηθαει σε ΤΙΠΟΤΑ.

:)

Ολες οι θεωριες σου και οι τακτικες σου και οι αποψεις σου εχουν αποδειχτει λαθος.

Ποιες απόψεις αποδείχτηκαν λάθος;
Να τις μετρήσουμε γιατί έχω βαρεθεί να το ακούω αυτό (σε όσες αποδείχτηκαν λάθος βάζω αστερίσκο):

*Ο dumenuke ως μαφιόζος ας πούμε πως αποδείχτηκε λάθος. Λέω ας πούμε γιατί ήταν μαφιόζος αλλά αντίπαλος και επίσης δεν ήταν καθαρά δικό μου σενάριο αυτό. Αρκετοί τον πίστευαν μαφιόζο. (Claire, tsarachaf κ.λπ).
Για τη Himela ως πόρνη δεν έχει αποδειχτεί ακόμη τίποτα.
Είχα πει ότι ανάμεσα σε Himela και Nefeli υπάρχει σίγουρα ένας κακός ρόλος κι ότι δεν γίνεται να είναι αθώες και οι δύο, κάτι που ακόμη δεν έχει αποδειχτεί.
Για τον Johnny ως μαφιόζο δεν έχει αποδειχτεί ακόμη τίποτα.
Είχα πει πως ανάμεσα σε Johnny και Dumenuke υπάρχει αναγκαστικά ένας κακός ρόλος, κάτι που ακόμη δεν έχει αποδειχτεί αλλά βγάζει μάτι ότι ισχύει.
*Είχα πει ότι ο Johnny παίζει να ήταν μαφιόζος κι ο Dumenuke ΔΑ και αυτό αποδείχτηκε λάθος.
Για τον PolGr ως μαφιόζο δεν έχει αποδειχτεί ακόμη τίποτα.
Τον Dimitris S. με εξαίρεση την πρώτη μέρα, τον είχα πάντα στους αθώους και αποδείχτηκε αθώος.
Τον Fast τον είχα για αθώο εξαρχής και δεν τον ψήφισα και αποδείχτηκε αθώος.
Τον Wild Boy με εξαίρεση τη Himela που τον ψήφισε είμαι ο μόνος που τον έλεγα μαφιόζο και είμαι ο μόνος που ανέφερε το σενάριο με τον Karadakov ως ΔΑ αλλά ακόμη αυτά δεν αποδείχτηκαν (και πιστεύω πως θα αποδειχτούν σωστά).
Το σενάριο με τη methexys ως ένοχη αποδείχτηκε λάθος αλλά να πω εδώ ότι το σενάριο αυτό δεν ήταν δικό μου. 14 ψήφους πήρε κι εγώ δεν ήμουν σ' αυτούς.
*Το σενάριο που ήθελε τη methexys και τον Pol και τους δύο μαφιόζους αποδείχτηκε λάθος.
*Το σενάριο που ήθελε τη Deutsch αθώα αποδείχτηκε λάθος.
*Το σενάριο που ήθελε τον tsarachaf και την Emilouko σίγουρους κακούς ρόλους δεν έχει αποδειχτεί ακόμη αλλά ήδη στον tsarachaf πιστεύω πως είμαι λάθος οπότε δέχομαι να το μετρήσουμε κι αυτό ως λάθος ακόμη κι αν η Emilouko βγει κακός ρόλος.
Το σενάριο που πιστεύω εσένα ως μαφιόζα δεν έχει αποδειχτεί ακόμη.
Το σενάριο (για την ακρίβεια υποθέσεις είναι όλα αυτά) που πιστεύω ότι η Claire είναι αθώα δεν έχει αποδειχτεί ακόμη.
Το σενάριο που πιστεύω αθώο τον Σπυράκο δεν έχει αποδειχτεί ακόμη.
Το σενάριο που πιστεύω τον Emmanouil για ντετέκτιβ δεν έχει αποδειχτεί ακόμη.
Τον Τάσο ήμουν ο πρώτος που τον έλεγα αθώο (μαζί με Emmanouil).

Απ' όλα αυτά (19 στον αριθμό) αποδείχτηκαν εσφαλμένα τα 5. Δεν ισχύει λοιπόν το ότι όλα τα σενάριά μου αποδείχτηκαν εσφαλμένα. Οπότε μην ξανακούσω αυτή την καραμέλα. Μπορεί να αποδειχτούν αργότερα περισσότερα ότι δεν ισχύουν αλλά προς το παρόν δεν έχουν αποδειχτεί τα περισσότερα απ' αυτά. Θα δούμε στο τέλος τι απ' όλα αυτά ισχύει και τι όχι. Και επίσης να έχει κανείς υπόψιν ότι όταν λέω ο χ πρέπει να είναι αυτός ο ρόλος, δεν είμαι μαλάκας. Ξέρω τι λέω και γιατί το λέω. Αν ωστόσο μετρήσουμε τα σενάρια που έκαναν οι περισσότεροι απ' τους υπόλοιπους εκεί να δείτε πόσα θα αποδειχτούν εσφαλμένα. Για τη methexys ως ένοχη, για τον Dimitris S. ως ένοχο, για μένα ως ΔΑ, για μένα ως μαφιόζο, για τον Emmanouil ως ΔΑ, για τον Τάσο ως μαφιόζο και πολλά άλλα.

Είσαι ο καλυτερος ΔΑ εβερ, και αν δεν εισαι ο ΔΑ παιζεις σαν ΔΑ να το ξερεις. Μπερδευεις απίστευτα. ΜΙλας και συμμετεχεις πολυ συμφωνω, αλλα μπερδευεις τοσο πολυ...Και δεν ειμαι η μονη που το λεω αυτο (ειδα οτι ειπαν ακριβως αυτο το πραγμα και αλλοι πριν απο εμενα πχ #111 τσαρα, που ομως τωρα εκανε την περιφημη κωλοτουμπα και σε πιστευει). Δεν μπορω να αποφασισω για σενα.

Δεν χρειάζεται να αποφασίσεις.

Σχετικα με την απιστευτη κοντρα σου Ικαριωνα με Ντουμ: δεν μπορω να διανοηθώ οτι σε αυτο το παιχνίδι αφηνετε να σας παρασερνουν προσωπικες εμπαθειες.

Άλλη μια ανακρίβεια που έχει γίνει καραμέλα. Για κοίτα ξανά τα post. Πότε παρασύρθηκα εγώ από προσωπική αντιπάθεια; Εκείνος με ψήφισε πρώτα λόγω αυτής και εγώ ούτε καν τον ψήφισα την πρώτη μέρα. Δεν παίζω κομπλεξικά. Παίζω για να κερδίσω. Όσο κι αν δεν συμπαθώ κάποιους δεν αφήνω αυτό να επηρεάσει το παιχνίδι μου. Με νευρίασαν αυτά που έγραφε για μένα και τα οποία ήταν ασυναρτησίες, του είπα ότι τον θεωρώ πολύ κακό παίχτη αλλά όπως μπορεί να δει κανείς ούτε καν τον ψήφισα. Μάλιστα από ένα σημείο και μετά που έπεσαν πάνω του, πήρα το μέρος του και δεν ήθελα να βγει. Ήθελα να βγει ο Johnny τον οποίο και ψήφισα. Και στη συνέχεια που τον είχα κατηγορήσει δεν ήταν λόγω αντιπάθειας αλλά επειδή είδα αυτές τις λέξεις με τον Johnny για σήματα κλπ και έφτιαξα ένα σενάριο. Δεν παίζω με βάση συμπάθειες και αντιπάθειες. Οπότε μην με κατηγορείτε για πράγματα που δεν κάνω. Ψηφίζω όποιον θεωρώ δολοφόνο. Όχι όποιον δεν συμπαθώ. Άλλοι με ψήφισαν για τέτοιους λόγους.

Συνεπως οσοι βολικα κρυφτηκατε και υποστηριξατε την ενοχη της μεθ για μενα ησασταν και ειστε υποπτοι.

14 ψήφους πήρε. Άντε βρες τους. Όταν έλεγα να πάμε σε ισοβαθμίες για να παρατηρήσουμε περισσότερα πράγματα με έγραφαν.

Κατι ειδε ο ΑΜ κατι του φανηκε μαλλον πως ειδε για την μεθ και ετσι υποστηριζε σθεναρα την ενοχη της. Αλλα ο ΑΜ για κανενα λογο δεν χτυπιεται να μας υποδειξει τον φανερο παιδια... Για να μην καρφωθει ελεγε για αλλον, ειναι πολυ απλο. Αυτό που ελεγε παντου ηταν ( επειδη ναι, καθισα και διαβασα ενα ενα τα ποστ του) ηταν:
--->μεθ
---> Σπυρακος
--->Πολ
Άρα μας μενουν Σπυρακος και Πολ. Ο σχολιασμός τους παρακατω.

Σπυρακος (^^): Και τώρα η αποκάλυψη σοκ :P Χάρηκα που βγηκε ο σπυρακος και καποιοι με ακουσατε και με εμπιστευτηκατε, γιατι επρεπε να εμμείνουμε στην λιστα του ντουμ και να μην παραβλεψουμε τον "de facto" μαφιοζο που πρεπει να παραδεχτειτε ολοι οτι δεν ειχε δωσει και ιδιαιτερα δικαιωματα για να επιμενει τοσο σε αυτον ο Ντουμ. Πιστευω οτι βγαλαμε τον φανερο μας παιδια. Το θεμα ειναι τι θα κανουμε με τον Πολ. Ειδε κατι ο Ντουμ ή απλά τον πέταξε για να θολωσει τα νερα και να μην καρφωθει; Γιατι το ιδιο εκανε και με μεθ.

Ναι σιγά μην ξόδεψε η Eileen ως μαφιόζα τις δύο ακυρώσεις ψήφου της για να βγει ο φανερός μαφιόζος Σπυράκος. Σιγά μην ψήφισε ο Johnny Σπυράκο στην παράταση για να βγάλει δολοφόνο σώζοντας ταυτοχρόνως την σίγουρη μαφιόζα Eileen. Πέρα απ' αυτά ο Σπυράκος στα ελάχιστα κείμενά του, απ' όσο θυμάμαι, δεν αναφέρει πουθενά ρητώς την methexys για να πάτησε εκεί ο Dumenuke. Για να μην αναφερθώ στο ότι αν είχε φύγει ήδη μαφιόζος δεν πιστεύω να έκαναν μια τόσο δυναμική κίνηση όπως η σημερινή προδίδοντας και την Deutsch ως μαφιόζα. Όλοι μέσα είναι και προσπαθούν να φάνε αθώους για να υπερισχύσουν αριθμητικά.

Ikarionas: Ενα εχω να σου πω. Για το ονομα σου εγραψα μια ολοκληρη σελιδα :P αλλα ακομα δεν μπορω να βεβαιωθω για το τι εισαι.

Μ' αρέσει που διάβασες όλα τα post και είδες κιόλας και την κριτική που μου έκανε ο tsarachaf.

Εχεις κανει τοσο λαθος θεωριες που δεν ξερω καν αν πρεπει να σε εμπιστευτουμε και να σε ακουμε γενικα.

Ναι πολύ που μ' ακούγατε σ' ό,τι έλεγα. Ό,τι ψήφιζα εγώ άλλα ψήφιζαν οι υπόλοιποι. Απ' την αρχή του παιχνιδιού επεδίωκα ισοβαθμίες και ούτε μια δεν φέραμε. Δεν νομίζω στο συγκεκριμένο παιχνίδι να με ακολούθησε κανείς σε κάτι πέρα από κάτι τελευταίες υποστηρίξεις γι' αυτό που έγραψα για Karadakov και Wild Boy.

Επισης για σενα να σημειωσω οτι φαινεται αρκετα οτι παιζεις μονος σου

Πάντα παίζω μόνος. Ό,τι ρόλο κι αν έχω. Ό,τι παιχνίδι κι αν παίξω. Είμαι ατομικιστής και μοναχικός. Δεν αντέχω τις συνεργασίες, τις συλλογικότητες, τις μάζες κλπ παρότι αναγκάζομαι υποχρεωτικά να καταφεύγω σ' αυτές όντας ρηγμένος εντός μιας κοινωνίας, η οποία μου προσφέρει κάποιες παροχές και επιζητάει από μένα αντάλλαγμα.

και αυτο θα μπορουσε να σημαινει ειτε οτι εισαι πολιτης ειτε οτι εισαι ο ΔΑ ή ο αρχιμαφιοζος.

Κοίτα κανονικά με λένε Αστέριο. Έχω κι ένα δεύτερο όνομα που είναι Βαγγέλης. Οι περισσότεροι με φωνάζουν Άκη. Το παρατσούκλι μου από κάτι παλιές σκοτεινές εποχές μαγείας ήταν Ικαρίονας. Θάνο όμως δεν με έλεγαν ποτέ.

#34: ο τοσο ενθουσιασμος και η φορα με την οποια ξεκινησες το παιχνιδι μου δινουν την εντυπωση οτι ενθουσιαστηκες και με τον ρολο σου, τσιγκλας τους παντες γιατι δεν μιλανε κλπ. σε σημειο ομως που καταντας επιθετικος και καποιες φορες προσβλητικος.

Ο κάθε άνθρωπος έχει τις αξίες και την ηθική του. Κάποιοι ακολουθούν το χ, κάποιοι το ψ. Για κάποιον το χ μπορεί να είναι προσβλητικό για κάποιον άλλο όχι. Δεν γίνεται να πρέπει να προσαρμόζει ο καθένας τον λόγο του στις αξίες, την ηθική και στις πεποιθήσεις των άλλων προκειμένου εκείνοι να μην προσβληθούν. Αν έπρεπε να το κάνουμε αυτό τότε θα έπρεπε να είμαστε σιωπηλοί όλη την ώρα γιατί ό,τι και να πεις, όλο και κάποιος θα βρεθεί να το θεωρήσει προσβλητικό. Επίσης, υπάρχει και ο τομέας της ειλικρίνειας. Εγώ προσπαθώ να είμαι ειλικρινής με όλους και να λέω αυτά που πιστεύω για τον καθένα χωρίς να υποκρίνομαι αγάπες και πίπες. Υπάρχει κακοπροαίρετη αγένεια αλλά αυτό που τις περισσότερες φορές αποκαλούμε αγένεια ή προσβολή δεν είναι παρά ειλικρίνεια που δεν αρέσει στ' αυτιά μας. Ενώ αντιθέτως όταν μας τα χαϊδεύουν, ακόμη και υποκριτικά, τι ωραία που νιώθουμε. Όσο για την επιθετικότητα ναι είμαι επιθετικός γιατί προσπαθώ να ζορίζω τους άλλους ώστε να κάνουν λάθη και να αποκαλυφθούν. Αφήνοντάς τους χαλαρούς, κανείς δεν κάνει λάθος. Δες μόνο πόσα λάθη έκανε ο Johnny επειδή ζορίστηκε με αυτά που του έλεγα.

#291: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ- ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ1!!!111!!!
Λανθασμενη θεωρία για Τζόνι και Ντουμ, ο πρωτος και καλα ΔΑ και ο αλλος μαφιοζος. Ο τζονι ναι, δεν με εχει πεισει για την αθωοτητα του, αλλα εσυ βεβαιος για αυτο το σεναριο δεν το προβαλες μια αλλα δυο φορες κιολας. Το κυμα που δημιουργηθηκε εναντιον τους εσυ το ξεκινησες και το κατευθυνες.

Δεν ισχύει. Κανείς δεν ακολούθησε τη θεωρία μου. Οι περισσότεροι ψήφισαν Dumenuke επειδή τον θεωρούσαν μαφιόζο για άλλους λόγους και όχι επειδή πίστευαν για τα σήματα που έλεγα.

Φαινοταν να ειχες καταλαβει για την αθωοτητα της μεθ και το πηγαινες αρκετα καλα, αλλα καπου στο τελος του ιδιου ποστ εκανες μια απιστευτη μεταστροφη και πας και ψηφιζεις Καραντακοβ (?) ο οποιος περα απο εμενα (και πριν απο εμενα) ηταν ο μονος που ελεγε για αθωοτητα μεθ.

Τον Karadakov τον θεωρούσα κακό ρόλο γενικότερα κι ακόμη τον θεωρώ έτσι. Τι σε εκπλήσσει;

Ελεγες για μενα οτι θεωρεις οτι ειμαι το μεντιουμ, και οτι μαλιστα προσεξα μια θεωρια σου οτι ηταν το μεντιουμ καποιος που εφυγε και πηρα την θεση του και το παιζω μεντιουμ στην θεση του. Ξερεις τι αλλο προσεξα ομως διαβαζοντας ολο το παιχνιδι; Οτι μετα απο αυτη σου την δηλωση, μια χαρα επικαλεισαι την βοηθεια του μεντιουμ και αρκετα συχνα. Αν πιστευεις οτι εφυγε, γιατι το κανεις αυτο; Φασκεις και αντιφασκεις γενικα.

Έλεγα ότι είσαι το μέντιουμ γιατί ήθελα να δω αν θα σε σκοτώσουν. Ήθελα να σε σκοτώσουν. Αν σε σκότωναν θα ξεκαθάριζε αρκετά το παιχνίδι για μένα ξέροντας πως ήσουν αθώα (και ότι φυσικά δεν ήσουν το μέντιουμ). Όσο για το ότι επικαλούμαι τη βοήθεια του μέντιουμ τι σε εκπλήσσει; Μπορεί να θέλω να μπερδέψω τους μαφιόζους ότι υπάρχει ακόμη μέντιουμ μέσα. Μπορεί να πιστεύω όντως ότι υπάρχει. Μπορούμε άλλα να λέμε κι άλλα να πιστεύουμε. Το τι ρόλο πίστευα όντως για τον καθένα το ξέρει μόνο η ΣΕ και θα σχολιαστεί στο post game.

JKaradakov: Ο μόνος σε όλο το παιχνίδι που πριν απο εμένα κιολας ειδε λιγο περα απο το "προφανες" για ολους τους αλλους σχετικα με μεθ και ντουμ. Αυτο βεβαια δεν τον εχει αθωωσει εντελως στα ματια μου, αλλα απο τον τροπο που παιζει τεινω να πιστεψω οτι ειναι αθωος.

Τρία πουλάκια κάθονταν που είναι αθώος ο Karadakov.

Guest 278211: Μου κανει προς αθώα. Έδειξε και αυτή αμφιβολία για μεθ και έκλινε προς Πολ. Ο όλος τρόπος που παίζει δεν μου θυμίζει μαφιόζα... αλλά δεν μπορώ να μιλάω με βεβαιότητα.

Τρία πουλάκια κάθονταν που είναι αθώα η Guest 278211.

Soukouu: Είσαι ενας απο τους υποπτους μου (ζηταω συγγνωμη που σε ενα απο τα αρχικα ποστ σε περασα για κορίτσι :redface:). Πώς ήξερες κι από πού το υπέθεσες αυτό για την θεωρία της μάγισσας και της μαφίας; Γιατί είναι μια πολύ καλή εξήγηση αλλά θέλω λίγο να μας την εξηγησεις.. Γιατι αν κανατε οντως τετοιο λαθος η μαφια πρεπει να πεσατε πολυ εξω στους υπολογισμους σας και τωρα θα τρεχετε να μαζεψετε τα ασυμμαζευτα, και οι 3 που απομείνατε θα κατηγορησετε αυτες που καρφωθηκαν.

Tρία πουλάκια κάθονταν που είναι ύποπτος ο soukou.

Wild_Boy: μπορεί να πει καποιος κατι συγκεκριμενο για αυτον; εμενα μου φαινεται παντως οτι παει με τα νερα απο δω κι απο κει και διατηρει υπερβολικα χαμηλο προφιλ.

Τρία πουλάκια κάθονταν που δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για τον Wild Boy.

Ερις: Σε είχα για ύποπτη αλλά δεν ξερω. Ίσως να εχεις ρολο που δεν σου επιτρεπει να εχεις πολλες γνωσεις οποτε πραγματικα ψαχνεσαι..

Tρία πουλάκια κάθονταν που είναι ύποπτη η Έριδα.

tsarachaf: δυσκολεύομαι να σε αποδεχτώ σε καλό ρόλο :P πάντα μιλάς τόσο όμορφα, που παρασέρνεις και κανεις τους αλλους να αμφιβαλλουν. Ειναι δυνατον το bad boy του Παλερμο να πηρε καλο ρολο για αλλαγη; :P κατι μου λεει ομως οτι εισαι αθωος αλλα διατηρω πολλες επιφυλάξεις.

A προς στιγμήν τρόμαξα ότι κι αυτόν τον θεωρούσες κακό.

Τάσος97 : Αθώος για μενα. Στην αρχη τον υποψιαζομουν αλλα τωρα νομιζω οτι οι αποψεις μας ειναι κοντα σε αρκετα θεματα. Με ειχες ρωτησει κατι που δεν ειχα απαντησει και θα απαντησω τωρα: στην πρωτη μου ψηφο, που ειπες οτι καλυτερα να εκανα απουσια και οτι εσυ "ετσι θα εκανες", ήξερα οτι θα απουσιαζω την Τριτη και αν επαιρνα δυο συνεχομενες απουσιες θα εβγαινα απο το παιχνιδι. Οποτε επρεπε να πεταξω κατι στην τυχη την Κυριακη κιολας. Στο #487 εξεφρασες μια αμφιβολια για μεθ, πώς επετρεψαν να βγει ετσι ο φανερος αφου προφανως και θα στρεφονταν μετα στην μεθ, και ειχες δικιο, γιατι η μεθ δεν ανηκει στην μαφια.

Τουλάχιστον αθωώνεις πλέον αυτόν. Αλλά εγώ λέω να πάμε να τον βγάλουμε μεθαύριο στην ψηφοφορία για να μάθει να ρίχνει νεκροφάνεια σε άτομο χωρίς κάρτες ενώ οι αθώοι χρειάζονται κάρτες.

Γενικά πιστεύω ότι είπες αρκετά παράλογα πράγματα στην προσπάθειά σου να μπερδέψεις τους αθώους και συνεχίζω να σε θεωρώ μαφιόζα αλλά όπως είπα και σε άλλο ποστ πλέον εγώ μαζί σας θα παίζω. Όποιον βλέπω να ψηφίζετε θα τον ψηφίζω. Οι αθώοι δεν παλεύονται. Για την ακρίβεια δεν θα παίζω γιατί ''οκ παιχνίδι είναι αλλά έχω κι άλλα πράγματα να κάνω στη ζωή μου'', οπότε θα μπαίνω απλώς για ψήφο για να μην πάρω απουσία σε περίπτωση που στο μέλλον θελήσω να ξαναπαίξω. Προσπαθώ να μην αφήσω την παροντική ξενέρα και την οργή να με ωθήσει προς ένα λάθος που μπορεί να μετανιώσω αργότερα, όσο κι αν θα ήθελα να φύγω με απουσίες για να ξεμπερδεύω.

απαντηση στην μελανια:
πιστευω οτι δεν ειχαν χασει ουτε εναν μαφιοζο μεχρι στιγμης.

Κι εγώ.

πιστευω οτι ο ντουμ δεν εδωσε ποτε τον φανερο του και τωρα θα σας πω οτι ο φανερος του ηταν η ειλιν

Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός πως η Eileen άρχισε να υποστηρίζει τόσο το ότι ο Dumenuke είναι ντροπή να λέμε ότι θα τρόλαρε κλπ ίσως να ήταν και ένδειξη ευχαρίστησης προς το πρόσωπό του που δεν την έδωσε. Κι εγώ το έχω σκεφτεί αυτό.

ειδαν οτι πιστευε για μαγισσα τον δημητρη ο ικαριωνας απο καποιες μεταξυ τους συζητησεις βαριεμαι τωρα να γυρναω να κανω παραθεσεις και για αυτο ειπαν αν παρουν αυτες τις καρτες θα τον φανε υπουλα.

Εγώ προσωπικά ποτέ δεν θεώρησα τον Δημήτρη μάγισσα. Ούτε νομίζω να προσπάθησα να τον παρουσιάσω έτσι. Προσπάθησα να καλύψω αρκετούς ρόλους αλλά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.

εχουμε τις εξτρα καρτες για τις ψηφοφοριες. αν η μαγισσα φαει ειλιν το βραδυ το πρωι βγαζουμε καρντακοβ και ντοιτς και ειμαστε αιωνες μπροστα μαζι με την νεοφερμενη μεθ.


Ποια Eileen μωρέ που θέλετε και να κερδίσετε κιόλας; Tην Eileen που δεν έχει κάρτες θα φάει η μάγισσα; Κάποιον μαφιόζο με κάρτες πρέπει να φάει. Και σε ποιο πρωί θα βγάλεις τον Karadakov; Η ψηφοφορία της Δευτέρας έχει ακυρωθεί. Θα ανακοινωθεί απλώς η δολοφονία το μεσημέρι και μετά οι μαφιόζοι θα σκοτώσουν δεύτερη φορά συνεχόμενα το βράδυ της Δευτέρας. Ναι προσέξτε γιατί απ' τους πολλούς αιώνες που είστε μπροστά θα πάθετε jet lag.

να ξερετε πηραν ρισκο νομιζαν οτι ειναι η μαγισσα :) για αυτο σας λεω το ελουσαν. το βραδυ η μαγισσα κοπαναει ντοιτς που εχει παραπανω καρτες το πρωι ψηφιζουμε ειλιν αντιο μαφια
μην απελπιζεστε εκαναν μαλακια

Κι εγώ έτσι λέω!

Αν σας πω ότι τον είχα ύποπτο για μεγαλο μερος του παιχνιδιου;:redface: Έχω κάνει ενα σωρό σχόλια για αυτον που πια δεν εχει νοημα να παραθεσω, αφού αποδείχτηκε αθώος. Συμφωνω με την θεωρια οτι τον περασαν για μαγισσα, και χαιρομαι που δεν ηταν και δεν την χασαμε ετσι αδικα. Παραπλανησες την μαφια και η κινηση ματ της απετυχε ;)

Τώρα το πώς ακριβώς και γιατί ο Dimitris S. θεωρήθηκε από τη μαφία ως μάγισσα εγώ δεν μπορώ να το συλλάβω. Σε όλο το παιχνίδι τον είχα αποκλειστικά δικηγόρο, ο οποίος κατηγορούσε τη Nefeli και είχε καλές σχέσεις με τον Pol και σε κάποια φάση μηδένισε τις ψήφους του, ψηφίζοντας Pol για ξεκάρφωμα, ώστε να φύγει η Nefeli. Για μάγισσα δεν μου έκανε με τίποτα. Ούτε για αλεξίσφαιρο βέβαια. Nα μην ξεχάσω να πω στη Μελανία: τρία πουλάκια κάθονταν που ήταν ύποπτος ο Dimitris S.

Aφού δε μετράει..

Ικαρίωνας!
:tongue:

Κι εγώ σ' αγαπώ αλλά γράψτο με όμικρον το ρημάδι.

*συγγνωμη δεν κρατηθηκα αλλα πεθανα στα γελια με την ψηφο της ειρις μολις εμαθε οτι δεν μετραει* συνεχιστε

Εσύ έκανες που έκανες τη βλακεία σου, μας βλέπεις και γελάς κι από πάνω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Ήμουν μεταξύ του να το κάνω τώρα ή να περιμένω τη δολοφονία.
Ίσως να ειναι λαθος, αλλα δεν ξέρω ούτε αν έχουμε περιθώριο ως πολίτες, ουτε αν θα ζω μεχρι αυριο οποτε δεν πρέπει να μου μεινει στο χέρι.



Νεκροφανεια στη Himela.

Και τυπικη ψηφος στην Eileen.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ήμουν μεταξύ του να το κάνω τώρα ή να περιμένω τη δολοφονία.
Ίσως να ειναι λαθος, αλλα δεν ξέρω ούτε αν έχουμε περιθώριο ως πολίτες, ουτε αν θα ζω μεχρι αυριο οποτε δεν πρέπει να μου μεινει στο χέρι.



Νεκροφανεια στη Himela.

Και τυπικη ψηφος στην Eileen.

Το ''ως πολίτες'' είναι πολύ αστείο. Γυρνάς πίσω ένα απ' τα πιο αμφιλεγόμενα άτομα. Αλλά εγώ μαζί σας είμαι πλέον.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Πιο αστείο απο ολες τις κωλοτουμπες και τις θεωριες σου δεν εχει. Αμφιλεγόμενο ατομο στα μάτια σου μονο, ποιος μπορει να γίνει αμφιλεγομενος σε δυο μερες;

Αλλα, παλι καλα που κανεις δε σ ακουει πια. Τουλάχιστον αν εισαι με τους καλους όντως, εχεις χρόνο να κανεις αλλη μια - σωστή αυτη τη φορα - αναθεώρηση. Όμως σιγα μην εισαι με τους καλους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Πιο αστείο απο ολες τις κωλοτουμπες και τις θεωριες σου δεν εχει. Αμφιλεγόμενο ατομο στα μάτια σου μονο, ποιος μπορει να γίνει αμφιλεγομενος σε δυο μερες;

Αλλα, παλι καλα που κανεις δε σ ακουει πια. Τουλάχιστον αν εισαι με τους καλους όντως, εχεις χρόνο να κανεις αλλη μια - σωστή αυτη τη φορα - αναθεώρηση. Όμως σιγα μην εισαι με τους καλους.

Πλέον όχι δεν είμαι αλλά δεν χρειάζεται και όλο αυτό το θέατρο. Όλοι ξέρουν πως είσαι μαφιόζος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Το μονο που ξέρουν ολοι ειναι το ποσο διαστρεβλωνεις τα πράγματα και μπερδεύεις τους παντες, θα μπορούσα να βρω και quotes απο αλλους, αν είχα χρόνο και ενα pc.

Αντιθετως, δε θα βρεις quotes αλλων που με λενε σίγουρο μαφιοζο, παρα παικτη για τον οποίον δεν εχουν αποψη γιατι συμμετέχει λιγο.
Τελειωσε η ρητορικη σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Το μονο που ξέρουν ολοι ειναι το ποσο διαστρεβλωνεις τα πράγματα και μπερδεύεις τους παντες, θα μπορούσα να βρω και quotes απο αλλους, αν είχα χρόνο και ενα pc.

Αντιθετως, δε θα βρεις quotes αλλων που με λενε σίγουρο μαφιοζο, παρα παικτη για τον οποίον δεν εχουν αποψη γιατι συμμετέχει λιγο.
Τελειωσε η ρητορικη σου.

Βρες απ' τον Johnny quotes, ανέβασε αρκετά.
Συμμετέχεις λίγο αλλά βάσει σχεδίου. Έβαλα τα post σου με τον Karadakov. Aλλά δηλαδή για να έχουμε καλό ρώτημα εσύ, ως 'πολίτης' χαίρεσαι μ' αυτό που λες; Ότι έχει περάσει μια βδομάδα παιχνιδιού και έχεις τόσο ελάχιστη συμμετοχή που δεν μπορούν οι περισότεροι να έχουν άποψη; Δεν είσαι πολίτης αλλά αν ήσουν, το θεωρείς τιμητικό; Θα έχεις κάνει καλό παιχνίδι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,060 μηνύματα.
Γεια σας γεια σας! Τι έκπληξη κι αυτή, ξύπνησα το πρωί και είδα οτι επανήλθα. Βέβαια το να παίξει τη νεκροφάνεια ο Γουάιλντ που από καιρό είχα εκφράσει τις αμφιβολίες μου για κείνον μού κάνει λίγο παγίδα, οτι με φέρνει για να βρείτε εξιλαστήριο θύμα και να ξεχάσουμε ίσως τους κανονικούς υπόπτους. Ελπίζω τώρα να μπορέσω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα γιατί με τον τρόπο που έφυγα δεν πρόλαβα και λογικό μού φαίνεται με την ως τότε συμπεριφορά μου πολλοί να με υποπτευόσασταν αλλά ήταν αρχή του παιχνιδιού, ψαχνόμουν κι εγώ όπως όλοι σας και λογικό ήταν να κάνω λάθη λόγω της πολύ γνωστής σε όλους σας βιασύνης μου.
Έχω παρακολουθήσει το παιχνίδι και αρκετά πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει. Ας κάνω κι εγώ κάποια σχόλια για τους παίκτες.
Claire: έχω προσέξει οτι η Κλερ μάς δίνει συνέχεια αληθοφανείς (ή αληθινές, μην παρεξηγηθώ) δικαιολογίες για το γιατί δεν μπορεί να ασχοληθεί με το παιχνίδι παραπάνω. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια έκανε το ίδιο και ήταν πολίτης, μήπως οπότε θεωρεί οτι με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού θα δώσει vibes αθώας; Για μένα η Κλερ είναι πολύ πιθανή μαφιόζα γιατί ουσιαστικά λέει εδώ και τόσες μέρες σχόλια για όλους αλλά δεν είδα πουθενά ένα συμπέρασμα.
ComfortableSmug: Πραγματικά δεν έχω άποψη. Τα ποστ του είναι πολύ λίγα για να μπορέσω να βγάλω συμπεράσματα. Με προβληματίζει η τυμβωρυχία που είχε ρίξει στον Ντιουμ αλλά θυμάμαι και την όλη ιστορία με το άβαταρ της Έμιλυ και αναρωτιέμαι, θα μπορούσε ένας μαφιόζος να τραβήξει πάνω του τέτοια προσοχή από την πρώτη μέρα; Ερωτηματικό για μένα δυστυχώς.
Deutsch..Lover: Ατιμούλικο. Μεγάλωσες κι έγινες και μαφιοζάκι ε;
Eileen: Επαρασύρθης κοκόνα μου! Ξέρω ξέρω, εσύ κοιτούσες τη Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου που κοιτούσε την Πετροβασίλη! :P
Emilouko: Δεν έχει μέρες να δώσει σημάδια ζωής; Ή την πετύχαμε σε ξεφάντωμα Σαββατοκύριακου ή κάτι τρέχει εδώ! Στην αρχή του παιχνιδιού την είχα στους σίγουρους αθώους αλλά λίγο μού τα έχει μπερδέψει τελευταία.
Ikarionas: Βρε βρε βρε. Να που ξαναβρισκόμαστε. Δε θα μπω στη διαδικασία να σου πω οτι τζάμπα με κατηγορούσες κι ακόμα με κατηγορείς γιατί βλέπουν όλοι αυτό που τους έλεγα στην αρχή για σένα: κολλάς στο κεφάλι σου παίκτες με ρόλους και δε δέχεσαι να είναι λάθος τη δεδομένη στιγμή, οπότε ακόμα κι αν αυτός ο παίκτης σού μιλάει λογικά, δεν του δίνεις καν σημασία. Δυο μέρες σε παρακαλούσα να συνεργαστούμε παρ' όλο που με κακολογούσες αλλά εσύ με αγνοούσες. Τέλος πάντων, σημασία έχει τώρα να βγάλουμε άκρη. Ο ρόλος σου έχει φανεί οπότε μέλι γάλα και πάμε παρακάτω.
Jkaradakov: Με μπερδεύεις. Νιώθω οτι σκέφτεσαι λογικά αλλά καταλήγεις σε λάθος συμπεράσματα ή μάλλον δεν καταλήγεις σε συμπεράσματα. Ομολογώ οτι πριν αρχίζουν να σε υποψιάζονται για μαφιόζο σε θεωρούσα ΔΑ και το βάσιζα στο οτι ήσουν ο πρώτος που αθώωσες τη μέθεξυς σαν να ζητούσες απελπισμένα ένα σήμα από τους μαφιόζους να σου δείξουν αν πρέπει να τη σώσεις ή όχι.
Johnny15: Μπας κι είσαι η πόρνη; Δεν περιμένω απάντηση, ρητορική είναι η ερώτηση. Μού άρεσε κι η λογική του Soukou οτι σε έβαλαν οι μαφιόζοι να κάνεις τον τρελό του χωριού για να μπερδεύεις τον κόσμο. Ήθελα να σε πιστέψω τότε που σε κατηγορούσε ο Ικαρίων οτι είσαι ο ΔΑ του Ντιουμ αλλά δυστυχώς στην πορεία του παιχνιδιού έβγαλες κι εσύ την ενοχή σου. Τώρα το πώς την έχεις γλιτώσει και είσαι ακόμα μέσα, μού κάνει εντύπωση. Σαν να σε ξεχνάμε πάντα στην πορεία...
Μελανία: Επειδή ξεκίνησες να συμμετέχεις πρόσφατα δεν μπορώ ακόμα να ξεχωρίσω αν είσαι πολύ καλή μαφιόζα που παίζει τον πολίτη ή πολύ καλός πολίτης που πάει να αποποιηθεί το ρόλο του μαφιόζου. Θέλω λίγο χρόνο ακόμα με σένα.
Methexys: Τι μπλέξιμο βρε κορίτσι μου! Θύμα ήσουν κι εσύ οπότε ενός λαοπλάνου ΑΜ! Αλλά καταλαβαίνω αυτούς που, μέσα κι εγώ, σε κατηγορούσαν. Ήταν η λογική εξήγηση την οποία εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι μαφιόζοι. Ας δούμε τώρα που γύρισες κι εσύ τι μπορείς να προσφέρεις.
POLGr: Σαν να χάθηκες κι εσύ. Στους αθώους και πολύ μπερδεμένους πολίτες σε έχω. Ελπίζω να μπορέσεις να βγάλεις μια άκρη για να μας βοηθήσεις περισσότερο.
Soukou: Ενώ ως τώρα δε σε είχα υποψιαστεί, ξαφνικά αρχίζεις και μιλάς σαν να ξέρεις τι σκέφτονται οι μαφιόζοι, σαν να έχεις λύσει το αίνιγμα κι απλά περιμένεις να δεις τι θα γίνει. Και δε μου αρέσει ο κατευθυντήριος τρόπος που το κάνεις (“να σκοτώσει η μάγισσα αυτόν, να βγάλουμε εκείνον” κλπ). Αφού έχεις βγάλει τόσα συμπεράσματα πες μας κι εμάς.
Guest 278211: Μού φαίνεσαι κι εσύ πολίτης. Θα ήθελα όμως να σχολιάσεις τα τελευταία που συνέβησαν.
Tsarachaf: Ο κλασσικός μας τσαρα που προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει το μυστήριο. Τον θεωρώ αθώο και η λογική του σκέψη με έχει βοηθήσει πολύ. Αν κρατάω κάποιες ελπίδες είναι γιατί ξέρω οτι μπορεί να μας βοηθήσει να οργανωθούμε και να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.
Wild Boy: Μεν έπαιξε νεκροφάνεια σε μένα, είναι όμως φτιαχτό για να μπορέσουν μετά να με κατηγορήσουν και να στρέψουν τα βέλη μακριά από τους αληθινούς υπόπτους; Πολύ το φοβάμαι..
Έρις: Νομίζω οτι ξέρω τον ρόλο σου, θα μας βοηθήσεις σύντομα μάλλον. Αθώα φυσικά!
Τάσος: Νομίζω οτι τελικά κάτι προσωπικό έχεις μαζί μου. Μήπως με ποθείς κρυφά βρε; Σοβαρά τώρα, γιατί τέτοια μανία να μη γυρίσω; Γιατί πάντα με αμφισβητείς από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού; Πραγματικά προβληματίζομαι. Θα σου αποδείξω οτι αυτή τη φορά (όπως και τις προηγούμενες βασικά) έχεις πέσει έξω.
Για το Σπυράκο να πω οτι ίσως τελικά να ήταν ο φανερός του Ντιουμ αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου. Θα πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση μήπως ξαφνικά τον φέρουν πίσω με νεκροφάνεια σε κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού.
Αυτά τα σχόλια είχα προς το παρόν. Ψηφίζω Eileen.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Δε θα σχολιάσω την ώρα που παίχτηκε η νεκροφανεια
Δε θα σχόλιασω το άτομο στο οποίο παίχτηκε
Δε θα σχολιάσω το ίδιο η χιμελα ηταν ξύπνια στ η νεκροφανεια πανω και πρόλαβε και έγραψε κειμεναρα και θελει και εξήγηση για το ότι ο Σουκου παροτρύνει στην μάγισσα να φαει μια σίγουρη μαφιοζα. Προφανώς είναι τέρμα παράλογο για σενα και έπρεπε να φαει κανενα τσαρα ε;

1 απο τις 2 νεκροφανειες τουλάχιστον ήταν σε κακό ρόλο. Του Τάσου παίχτηκε με το που μοιράστηκαν αρα θα δεχθώ πως απλα τότε την πήρε

Του γουαιλντ Που δεν την έπαιξε χθες για να εχουμε μια έξτρα καρτα αυτόματα τον κατηγορώ και δε με ενδιαφέρει αν ειναι αθώος και παιζει τόσο χάλια θα τον ψηφίζω αμεσως Μόλις φυγει ειλιν ντοιτς
Είχαμε τον ντουμ να μη δίνει μαφιόζο δε γίνεται να εχουμε 2ο τζιμανι καλος δεν Είσαι

Ελπίζω η μάγισσα να έκανε κατι απόψε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,797 μηνύματα.


Himela, welcome back αγαπητή! :flowers:


Ψηφοφορία για Δευτέρα 31/7
  1. Claire Rentfield --> Eileen
  2. ComfortablySmug --> PolGR1509
  3. Deutsch... Lover --> Eileen
  4. Eileen --> Soukouu
  5. Emilouko
  6. Himela --> Eileen
  7. Ikarionas --> Tάσος97
  8. JKaradakov --> Deutsch... Lover
  9. Johnny15 --> Eileen
  10. ~Melania~ --> Eileen
  11. methexys --> Eileen
  12. PolGR1509
  13. Soukouu --> Eileen
  14. Guest 278211
  15. tsarachaf --> Eileen
  16. Wild_Boy --> Eileen
  17. Ερις --> Ikarionas
  18. Τάσος97

Ψήφοι
9 Eileen
1 Deutsch... Lover
1 Ikarionas
1 PolGR1509
1 Soukouu
1 Τάσος97

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Emmanouilmyrgia - Ποινή
aggelogiannos - Δολοφονία 27/7
Nefeli Graf - Ψηφοφορία 27/7
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 28/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
DumeNuke [Αντίπαλος Μαφιόζος] - Ψηφοφορία 25/7 & Τυμβωρυχία
Fast [Πολίτης Β] - Ψηφοφορία 24/7 & Τυμβωρυχία
Dimitris S [Αλεξίσφαιρο Γιλέκο] - Άμεση Προφυλάκιση & Τυμβωρυχία

Απουσίες
~Melania~ #1
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Soukouu
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός Ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Τάσος97
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Wild_Boy
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
ειδαν οτι πιστευε για μαγισσα τον δημητρη ο ικαριωνας απο καποιες μεταξυ τους συζητησεις βαριεμαι τωρα να γυρναω να κανω παραθεσεις και για αυτο ειπαν αν παρουν αυτες τις καρτες θα τον φανε υπουλα.
δεν τους βγηκε και τωρα θα τρεχουν και δεν θα φτανουν
εχουμε τις εξτρα καρτες για τις ψηφοφοριες. αν η μαγισσα φαει ειλιν το βραδυ το πρωι βγαζουμε καρντακοβ και ντοιτς και ειμαστε αιωνες μπροστα μαζι με την νεοφερμενη μεθ.
σε καλυψα μελανια γιατι στεκει η θεωρια μου?
Μια και σε ρώτησα, δε θυμάμαι να λέει κάπου ο Ικαρίονας ότι πιστεύει τον Δημήτρη για μάγισσα. Δε ξέρω αν μου ξεφεύγει κάτι αλλά νομίζω πάντα έλεγε πως είναι Δικηγόρος ή γενικότερα αθώος. Και μάλιστα, μόλις τώρα είδα ότι και ο ίδιος δε συμφωνεί μ' αυτά που γράφεις. Όταν είδα το μήνυμά σου είχα σκέφτηκα δύο εκδοχές, γι' αυτό και σε ρώτησα για περισσότερα. Συγκεκριμένα,

1. Δεν ξέρεις τι γίνεται στο παιχνίδι. Έχεις μπερδευτεί.
2. Όπως έχω πει σε είχα στη λίστα μου με τους κακούς. Νομίζω το ίδιο και ο Δημήτρης αν θυμάμαι καλά. Κάτι δε μου αρέσει σε εσένα. Θα μπορούσε το μήνυμά σου να είναι κακό τρολάρισμα.

Καλώς όρισες, Σύλβια! Ελπίζω να είσαι πραγματικά με τους καλούς! :)
Για Claire το αναφέρω κι εγώ. Κάτι έχει ο τρόπος που γράφει και μου βγάζει ότι έχει κόντρα-ρόλο. Είναι καλή και δεν την βγαίνει να παίξει με τους κακούς. Κακή ηθοποιία τα λόγια της.

Για Deutsch, όπως έχω πει κι εγώ την έχω στους κακούς.

Τέλος, μία ερώτηση. Φυσικά και θα ήθελα η Meth να είναι αθώα και να βοηθήσει στο παιχνίδι. Το πώς οδηγηθήκαμε στο να πιστεύουμε ότι κάναμε λάθος και δεν είναι η φανερή του Dume, μπορεί να μου το θυμίσει κάποιος; Ευχαριστώ. Γιατί εγώ είχα μείνει στους ισχυρισμούς της Μελανίας που χτυπιόταν για την αθωότητά της -νομίζω ότι, μάλιστα, από εκεί ξεκίνησε η ιδέα ότι κάναμε λάθος. Αλλά, ακόμη όλοι αναρωτιέστε για το τι ρόλο παίζει η Μελανία (καλό ή κακό). Άρα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,060 μηνύματα.
Άσε μας ρε Σουκου. Σας παρακολουθώ με προσοχή τόσες μέρες, την κειμενάρα που λες την έγραψα σε μισή ώρα, είχα βγάλει τα συμπεράσματά μου, δεν ήθελε πολλή σκέψη. Μη γίνεσαι σαν τον Ικαρίονα που όποιος τον κατηγορεί είναι κακός. Εξάλλου κι εμένα μού κακοφάνηκε το ότι ήταν ο Γουαιλντ που με έφερε αφού τον θεωρώ ύποπτο και φοβόμουν ότι μπορεί να με συνδέσουν με κακό ρόλο λόγω αυτού. Τέλος πάντων, ας αφήσουμε τις προστριβές κι ας ελπίσουμε να μην έχουμε θύμα ή να έχουμε μόνο το θύμα της μάγισσας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Καλημέρα. Ικαρίωνα επειδή πραγματικά θέλω να σε πιστέψω και εχω κουραστεί να ειμσστε σε αντιπαράθεση γράψε μου μια λίστα με αυτούς που θεωρείς υπόπτους και γιατι. Θελω να ακουσω οργανωμενο το σκεπτικο σου και με επιχειρήματα. Άμα με σκοτώσουν σήμερα και πεις ότι το έκαναν σαν σχέδιο για να με πιστέψετε just forget it. Σας λεω ότι κατά την γνώμη μου είμαστε μείον έναν μαφιοζο και δεν με ακούτε. Για τους υπόπτους που εχω, που σχεδόν σε όλους εχω ενα ερωτηματικό και δεν εμπιστεύομαι απόλυτα κανέναν. Όμως οι κακοί ρόλοι που έχουν μείνει δεν είναι τόσοι πολλοί, πρέπει να αποφασίσεις να μας πεις Ποιοι είναι και ολοι μαζι να το δουλέψουμε. Γιατί αρνείσαι να συνεργαστούμε??? Επίσης να κάνω μια παρατήρηση και ευχομαι να με ακούσεις κάποια στιγμή ίσως με ακούσεις μονο στο τέλος οτσν αποκαλυφθούν οι ρολόι και δεις πόσο άδικα έχεις κρίνει κάποιους μας. Να θέλει να μπερδέψει κάποιος φανερά,συνηθως είναι κακός και να σου πω γιατί? Γιατί δεν θα μπερδέψει μονο την μαφια αλλα τους πάντες και ειδικά αυτούς που δεν έχουν κάποιο καθοριστικό ρόλο. Εγω δεν εχω ξαναπαίξει μαζί σου και δεν σε ξέρω. Παίζω ομως πολλά χρόνια και ο τελευταίος που θυμαμαι να έπαιζε ετσι να καταδεικνύει ρόλους, να έχει απίστευτες θεωρίες και να μπερδεύει εμφανώς ηταν ο δα.. Και το λέω και ας μην είσαι και ας γελάει μαζι μας η μαφία. Δωσε μας ενα πραγματικο στοιχείο για βοήθεια. Επίσης προς τι η αλλαγή στην στάση σου για την μεθ εκείπου με έβγαζες για τρελή?

Σουκου ούτε εγω ειδα να λέει κάπου ο ικαριωνας οτι είναι μαγισσα ο Δημήτρης? Μου δείχνεις κάπου το ποστ? Επίσης τόσες θεωρίες που κάνει ο ικαριωνας σε όλες αυτές βασίζονται η μαφια πια!? Λέει οτι νομίζει ότι έφυγε το μεντιουμ και εγω η κακια πάω και το παίζω μέντιουμ, λέει τον Δημήτρη μαγισσα και τον πιστεύουν και πανε και τον σκοτώνουν Έτσι φανερά? Άρα τι τους βοηθάει τοσο πολυ με αυτές?

Στράτο μας εξηγεις λιγο τη κίνηση σου ?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top