Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Θα πω δυο πράγματα.

Όποιος πιέζει να παιχτούν κάρτες από τώρα μόνο μαφία μπορεί να είναι. Οι κάρτες είναι το τελευταίο χαρτί που έχουν οι πολίτες να βγάλουν μια άκρη. Αν πιστεύετε ότι το να τη ρίξουμε για να δούμε τι ήταν η Μεθεξυς μας δίνει οποιοδήποτε άλλο στοιχείο σε αυτό το παιχνίδι είστε βαθιά γελασμένοι. Η Μέθεξυς ήταν ο μαφιόζος του Dume, κατάλαβε ότι οι ώρες της ήταν λίγες σε αυτό το παιχνίδι και αποφάσισε να παίξει την κάρτα για να μην της μείνει στο χέρι. Ήταν καμμένο χαρτί, δε θα χρησίμευε να της μείνει στα χέρια και επίσης δεν είχε νόημα να την προστατεύσουν οι μαφιόζοι και για αυτό θεωρώ ότι στις ψήφους που πήρε ήταν και μαφιόζοι. Αν πάλι δεν ήταν ο φανερός μαφιόζος, τότε το μόνο που μαθαίνουμε είναι είτε ότι ο φανερός μαφιόζος του Dume είναι κάποιος άλλος στη λίστα του, είτε ότι μας τρολλαρε τελείως. Το πως θα μας βοηθούσε να προχωρήσουμε σε αυτό το παιχνίδι, δεν ξέρω. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές αυτή τη στιγμή σαν στόχοι της τυμβρωρυχίας.

Το δεύτερο είναι ο Σπυράκος αργεί να μας πει τα τελευταία του λόγια επειδή σκέφτονται μήπως μαζί με την μαφία τι να μας γράψουν; Για να σκεφτώ, ο Τασος97 λέγοντας ότι θέλει ισοβαθμία ΒΓΑΖΕΙ μια ψήφο από τον Σπυράκο (αφήνοντας αρχικά μόνη την Ειλεεν καθώς είχε αλλάξει και ο ικαριων και ο τσαφ κρατώντας την στην ίδια θεση). Λέει ότι έγινε επειδή επιδίωξε τριπλή ισοβαθμία και μπερδεύτηκε με τους άλλους δυο αλλά εμένα μου βρομάει πάρα πολύ. Εγώ μετά αναγκάστηκα να παίξω Σπυράκο για να τους φέρω στην ίδια θέση ε και μετά η ειλεεν έσωσε το τομάρι της και πήγε να σώσει ότι μπορούσε η εμιλυ. Πρώτον, και η διπλή ισοβαθμία μας έφτανε. Δεύτερον, ήταν τουλάχιστον ελεεινή προσπάθεια. Μήπως ο Τάσος97 πηγε να σώσει τον Σπυράκο αλλά απέτυχε; No offense Τασο97 αλλά δεν μπορώ παρά να κρατήσω μια πισινή γιατί εγώ μπόρεσα να παρακολουθήσω και τις 3 αλλαγές έγκαιρα, ποια η πιθανότητα να μην είδες ότι οι άλλοι 2 άλλαξαν;

Αναμένω τελευταία λόγια Σπυράκου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
H Mέθεξυς ήταν αθώα. Και ο Σπυράκος το ίδιο. Τα έχουμε κάνει σκατά προς το παρόν. Δεν έχουμε βγάλει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ κακό ρόλο. ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ. Θα εξηγηθώ όπως είπα στο post που ετοιμάζω. Κάναμε πάρα πολλά λάθη και ειδικά εγώ παραδέχομαι ότι το γά...σα. Είχα πάρει εντελώς διαφορετικά όλη την υπόθεση. Η αθώωση του Tsarachaf και του Τάσου μου έλυσε πραγματικά αρκετά προβλήματα που αντιμετώπιζα. Την Έριδα και τον soukou τους είχα ήδη αθώους και μετά από μια προσεκτική ανάγνωση που έκανα στα κείμενα της Έμιλυς αρχίζω να υποπτεύομαι ότι τελικά κι αυτή είναι σύμμαχος των πολιτών. Ανακάλυψα πολύ ωραία πραγματάκια και προτείνω σε κάθε πολίτη να ξαναπάρει απ' την αρχή τα κείμενα κάποιων ύποπτων ατόμων μπας και με βοηθήσουν σ' αυτό που θέλω να κάνω. Λίγη υπομονή γιατί θέλω να τους διαβάσω όλους και παράλληλα δουλεύω. Johnny ξέρεις πολύ καλά ότι ο Σπυράκος ήταν αθώος καλέ μου φίλε. Εν πάσει περιπτώσει περιμένουμε τα λόγια του μπας και διαφωτιστούμε λίγο παραπάνω. Έχω μια υποψία για το τι ήταν και θέλω να δω αν θα επιβεβαιωθεί. Επαναλαμβάνω οι πολίτες να έχετε το νου σας γιατί μπορεί να χρειαστεί να δράσουμε πολύ γρήγορα σε συνδυασμό.

Tsarachaf, Tάσο. Εφιστώ την προσοχή σας (τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μένα).
Κάποια νέα συμπεράσματα που έβγαλα και τα γράφω σύντομα γιατί ανάλυσή τους θα επέλθει στο μεγάλο post που ετοιμάζω:

Eileen 100% μαφιόζα (καμία κάρτα στο χέρι, ανήμπορη προς το παρόν να μας κάνει κακό)
Wild Boy 100% μαφιόζος. (λογικά 2 κάρτες στο χέρι.)
Claire Rentfield 100% σύμμαχος των πολιτών. Claire καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Όποιος έχει ηχώ απ' το υπερπέραν την κρατάει σαν κόρη οφθαλμού για όταν έρθει η ώρα. Δεν έχω καταλάβει ακόμη τι ήταν η Νεφέλη γιατί δεν διάβασα τα κείμενά της αλλά αν ήταν κι αυτή εντελώς αθώα (μαφιόζα δεν ήταν σίγουρα για πόρνη δεν ξέρω) τότε στη φαντασματοχώρα υπάρχουν μόνο πολίτες προς το παρόν και πιστέψτε με θα χρειαστούμε την ψήφο τους. Τάσο, αν ισχύει αυτό που λέω και οι μαφιόζοι έχουν και την τυμβωρυχία και την προφυλάκιση (πράγμα που πιστεύω) τότε δεν μας παίρνει να σε αφήσουμε στον τάφο μια ολόκληρη μέρα. Θα χρειαστεί να σε φέρουμε άμεσα γιατί όποιος αθώος φύγει από βλακεία έτσι, πάει το πουλάκι πέταξε. Και το λέω από τώρα για να το έχετε υπόψιν σε περίπτωση που με φάνε στη ζούλα για να μη γράψω το κείμενο που ετοιμάζω, σε κάποια φάση θα πρέπει να έρθει πίσω ο Emmanouil. Μην σας πω ότι αν πεθάνω εγώ ή ο Τάσος καλύτερα να μη φέρετε κανέναν από μας πίσω και να φέρετε αυτόν. Εμπιστευτείτε με όσοι πιστεύετε στην αθωότητά μου. Έχω λόγο που το λέω. Τώρα το αν θα ξαναφάει μπαν λόγω της βλακείας του και του ότι δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, δεν μπορώ να το αποκλείσω. Ούτε ξέρω αν παρακολουθεί το forum και αν δεν θα μας κρεμάσει επειδή θα έχει εγκαταλείψει το να βλέπει τι γίνεται. Θέλω να διαβάσω κάποια ακόμα πραγματάκια για να σιγουρευτώ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το να θεωρείς αθώο κάποιον και να το λές δεν είναι κακό.
Φυσικα και οχι.Αλλωστε και εγω εχω δωσει υποπτους μου.Αυτοι που δεν ειναι στους υποπτους προφανως τους θεωρω λιγο πολυ αθωους ή λιγοτερο υποπτους αν προτιμας.
Εχει σημασια ομως και πως το λες και εκει ειναι η ενσταση μου.Οταν ας πουμε μαζευονται 3 παικτες και αρχιζουν να λενε οτι ο χ ειναι σιγουρα αθωος,ο χ γινεται ευκολος στοχος του ΔΑ δεδομενου οτι ισως το υποψηφιο θυμα προστατευεται απο καποιον
Μπορει να εχω γραψει οτι σιγουρα αθωος ειναι ο Ικαριωνας αλλα δε κινδυνευει να φυγει γιατι καθε μαφια θελει καποιον που κατηγορει τους παντες,δινει ενα σωρο σεναρια και μπερδευει.Αν ο Ικαριωνας ειναι κακος ρολος του βγαζω το καπελο ,εχει παιξει περιφημα.

Βολικό που μέσα στις ψήφους που αναφέρεις βρίσκεται και η δική σου έτσι;
Εννοειται πως ειναι βολικο. Υπηρχε περιπτωση να εβαζα τον εαυτο μου στους κακους ρολους ακομα και αν ημουν? :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Καλησπέρα και απο μένα.

Τελικά χθές βγήκε αληθινή η παροιμία "Όπου λαλουν πολλά κοκόρια..."

Όπως και να έχει για εμένα βγήκε ένας μαφιόζος. Οπότε πρέπει να ξαναδώ κάποια πράγματα και να κοινηθώ ανάλογα.

Για την Ζωή δεν είναι σίγουρος ακόμα. Δεν την αθωώνω γτ ο τρόπος παιξιματός της δεν είναι ο κλασσικός, αλλα οι κατηγορίες ότι είναι ένοχη μόνο και μόνο επειδή έπαιξε τις κάρτες της για να σωθεί είναι αβάσιμες, οτιδήποτε άλλο είμαι διατεθημένος να το εξετάσω.

Επίσης ο Σπυράκος 12+ ώρες μετά την αποχωρησή του και ούτε λέξη.

Αυτά απο εμένα για το ΣΚ, σήμερα ξεκούραση, αύριο μπανάκι, οπότε θα ξανακούσετε απο εμένα αύριο βράδυ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Το ότι είναι παρασκευή και μπορεί να βγήκαν δεν παίζει; Παιδιά τσιλλάρετε. Δυο μέρες τώρα δεν θα έχει δολοφονίες οπότε δεν έχει νόημα να το σπαμμάρουμε. Μην πάτε να πιαστείτε από το ότι λείπουν Παρασκευή βράδυ. Νομίζω αυτή η περίοδος είναι καλή ώστε να διαβάσουμε παλιότερα ποστ.
εγω μια υπενθυμιση εκανα και περισσοτερο σποντα στον σπυρο να κατσει σε αυτες τις 24ωρες να μας δωσει κατι που αρμοζει σε τελευταια λογια
[...] Tsarachaf, Τάσο τι ξένες γλώσσες ξέρετε;
[...]
η γλώσσα του σώματος σε πολλούς εδώ είναι άγνωστη οπότε χρησιμοποιούμε κι αυτή:P
[...]
Όποιος πιέζει να παιχτούν κάρτες από τώρα μόνο μαφία μπορεί να είναι. Οι κάρτες είναι το τελευταίο χαρτί που έχουν οι πολίτες να βγάλουν μια άκρη.
[...]
Το δεύτερο είναι ο Σπυράκος αργεί να μας πει τα τελευταία του λόγια επειδή σκέφτονται μήπως μαζί με την μαφία τι να μας γράψουν; [...]
Μήπως ο Τάσος97 πηγε να σώσει τον Σπυράκο αλλά απέτυχε; No offense Τασο97 αλλά δεν μπορώ παρά να κρατήσω μια πισινή γιατί εγώ μπόρεσα να παρακολουθήσω και τις 3 αλλαγές έγκαιρα, ποια η πιθανότητα να μην είδες ότι οι άλλοι 2 άλλαξαν;
[...]
Και οι καρτες που παιχτηκαν τοσο νωρις πιο πριν παιχτηκαν απο μαφια; μας δουλευεις; είναι νωρίς σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού; μπάζεις;
εσύ από πάνω δε μουλεγες τσιλλαρετε και το οτι ειναι παρασκευη μπορει να βγηκαν; :confused::confused:
ναι το βρηκες! μα πως δεν το χα σκεφτει να σωσω το σπυρακο που τον ειχα ψηφισει εξ αρχης κιολας.. μα τι ξεφτερι εισαι συ μαναμ.. Με τις αλλαγες eileen κ τσαφ στο 59 και με 200 παλμους το λεπτο ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν καταφερα να βγαλω τα μαθηματικα καθως αλλαζαν οι ψηφοι βροχη. προσπαθειτε να μου την πεσετε με καποια ακυρη αφορμη αλλα δε σας παιρνει παρτε το χαμπαρι. Ζητουσα 3πλη ισοψηφια με γραψατε κανονικοτατα. δε θα ασχοληθω αλλο με τη χθεσινη ψηφοφορια και δε θα κατσω να απολογηθω για τις αλλαγες ψηφων αλλων που πηραν μπαλα κι εμενα. θες να το συζητας μοναχος σου συζητα το, δεν εχω κατι αλλο να πω. Α και σε παρακαλω οταν θα με ψηφισεις να βαλεις το ονομα μου σε γραμματοσειρα 6 και πρασινα γραμματα που μαρεσουν. φιλακια αγορακι
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
H Mέθεξυς ήταν αθώα. Και ο Σπυράκος το ίδιο. Τα έχουμε κάνει σκατά προς το παρόν. Δεν έχουμε βγάλει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ κακό ρόλο. ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ.
Σοβαρά τώρα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Ακομα προφυλακιση δεν εχει παιχτεί στην ειλιν
Μαλιστα. Αρα η προφυλακιση ειναι σε χερια μαφιοζων.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Αν εχουν τυμβωρυχία και ΑΠ λογικά οι πολίτες έχουμε Ηχω. Εγώ πιστεύω πρέπει να παιχτεί μια σε αυτό το κρίσιμο σημείο δεδομένου οτι υπάρχουν 3. Συμφωνούμε όλοι ότι εχουν βγει ενας ή δυο μαφιόζοι μαξ μονο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Σοβαρά τώρα;

Δυστυχώς καλέ μου Pol. Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι εσύ ο φανερός του Dumenuke αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ο Dumenuke φαίνεται πως δεν μας έδωσε τον φανερό του μαφιόζο, ίσως επειδή γνωρίζονται και δεν ήθελε. Και γι' αυτό η Eileen που είναι μαφιόζα επέμενε τόσο πολύ στο ότι αποκλείεται ο Dumenuke να μην έδωσε τον μαφιόζο του. Γιατί την βόλευε η τετράδα αθώων που έδωσε. Και γι' αυτό έπεσαν πάνω σου μετά όλοι. Άσε που δεν ήταν η πρώτη φορά που ήθελαν να σε βγάλουν απ' τη μέση. Όλα μπαίνουν σιγά σιγά στη θέση τους.

Αν εχουν τυμβωρυχία και ΑΠ λογικά οι πολίτες έχουμε Ηχω. Εγώ πιστεύω πρέπει να παιχτεί μια σε αυτό το κρίσιμο σημείο δεδομένου οτι υπάρχουν 3. Συμφωνούμε όλοι ότι εχουν βγει ενας ή δυο μαφιόζοι μαξ μονο.

Σώπα ρε Johnny που θα παίξουμε ηχώ τώρα. Ναι μέσα στο Σαββατοκύριακο για να μην μπορούν να αλλάξουν ψήφο τα φαντάσματα ε; Η ηχώ θα παιχτεί, αν όντως την έχουμε και δεν έφυγε ξώφαλτσα σε κάποιον πολίτη που πέθανε, γύρω στις 6 το απόγευμα και ίσως όχι σ' αυτή την ψηφοφορία, θα δείξει, ώστε να μπορούν τα φαντάσματα να αλλάξουν ψήφο στην παράταση αλλά και να ψηφίσουν και μετά την ψηφοφορία αυτή για να βοηθήσουν την επόμενη. Πολύ θα σε βόλευε να έπεφτε τώρα ε;

Καλησπέρα και απο μένα.

Τελικά χθές βγήκε αληθινή η παροιμία "Όπου λαλουν πολλά κοκόρια..."

Όπως και να έχει για εμένα βγήκε ένας μαφιόζος. Οπότε πρέπει να ξαναδώ κάποια πράγματα και να κοινηθώ ανάλογα.

Για την Ζωή δεν είναι σίγουρος ακόμα. Δεν την αθωώνω γτ ο τρόπος παιξιματός της δεν είναι ο κλασσικός, αλλα οι κατηγορίες ότι είναι ένοχη μόνο και μόνο επειδή έπαιξε τις κάρτες της για να σωθεί είναι αβάσιμες, οτιδήποτε άλλο είμαι διατεθημένος να το εξετάσω.

Επίσης ο Σπυράκος 12+ ώρες μετά την αποχωρησή του και ούτε λέξη.

Αυτά απο εμένα για το ΣΚ, σήμερα ξεκούραση, αύριο μπανάκι, οπότε θα ξανακούσετε απο εμένα αύριο βράδυ.

Α δεν είσαι σίγουρος για τη Ζωή ε; Και έφυγε μαφιόζος με τον Σπυράκο ε; Αμάν κι εσύ. Ξύπνα. Έχεις μπερδευτεί αρκετά σ' αυτό το παιχνίδι και δεν έκανες πράγματα που έπρεπε να κάνεις τη στιγμή που έπρεπε να τα κάνεις. Ελπίζω να μην παίξεις καμιά ακύρωση προφυλάκισης στην Eileen αν πέσει. Στον Wild Boy δεν νομίζω να πέσει οπότε οκ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Καλησπέρα,καλησπέρα,πρώτα απ΄όλα ναι έκανα το refresh μου και ότα είδα όόόλο αυτό το κύμα να μη σταματάει,σκέφτηκα που θα είναι μάταια η προσπάθεια να προσπαθήσω να σας μεταπείσω.Και αυτό διότι φαίνεται να εμπιοτεύεστε περισσότερο παίχτες που κάνουν νταβαντούρι και μέσα σε λίγες ώρες ρίχνουν ψήφουν λόγω της γνωστής "λίστας Dume" που κατέληξε να είναι πιο διαφωτιστική από την λίστα Lagarde.Δεκτό,κάποιοι ψήφισαν ενώ είχαν λόγο,κάποιοι δικαίως ζήτησαν ισοψηφία.Δε νομίζω βέβαια που χάλασε τη μαφία η ισοψηφία με έναν αθώο,ούτε φυσικά χάλασε την Eileen(μπηχτή; Ω ναι φυσικά) Γιατί αυτό παρατήρησα εγώ.Επίσης δεν άλλαξα ψήφο καν επειδή περίμενα την πολυπόθητη ισοψηφία αλλά μια χαρά με πέταξε έξω η Eileen και ξαφνικά ωχ,πάει η πολυπόθητη ισοψηφία.Γιατί αυτό είναι το κακό της ισοψηφίας ότι γίνονται "λάθη" που κοστίζουν. Με την πρόφαση της λίστας και της ολιγομιλιας μου μια χαρά ΜΟΥ ρίξατε τις ψήφους σας απέναντι σε μία Eileen που δεν είχε τα γνωστά της σεντόνια,που δικαιολογήθηκε ελάχιστα και ναι πιστεύω παρέσειρε κάποιους αναποφάσιστους.Ε λοιπόν ναι μπορεί να μην ήμουν Ο ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΑΘΩΟΣ,πάντως και μόνο η ύπαρξή μου συνέφερε αριθμητικά και στενοχωριέμαι πολύ που πάλι δεν έβγαλα βδομάδα,ενώ δεν ενόχλησα κανέναν.Φαίνεται που η φασαρία δηλώνει τελικά σωστό παίξιμο.Στην φαραρία λοιπόν στηρίζονται,και η φασαρία θα σας φάει.Και μέσα στην τόση φασαρία θα θα γυρίσετετε και θα πείτε όπως λέτε τώρα που παίζει να χετε βγάλει 2 κακούς με το ζόρι.Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω για να βοηθήσω.

Eileen-ΥΠΟΠΤΗ. Και μόνο που εγώ σεβάστηκα την ισοψηφία λέει πολλά,φτωχά επιχειρήματα σα να μη τη νοιάζει θα χε την στήριξή της.
Wildboy-Ένα post τη μέρα-ΚΥΜΑ-ΥΠΟΠΤΟΣ
Τάσος-Άλλα λέει άλλα ψηφίζει
Ικαρίωνας-Όταν τελειώσει το παιχνίδι μπορεί και να πάρει μία απόφαση για τους ενόχους(Αθώος λογικά)
Προσοχη σε soukou και σε pol που φωνάζουν,παραλογίζονται και εν τελει αλλαζουν γνωμες
Σας αφήνω με ένα αγαπημένο μου άσμα το οποίο με εκφράζει και πιστεύω αρμόζει και στην περίσταση.Εις το επανιδείν :bye:




Θα γράψει δυο σειρές κι αυτός και θα φύγει.
Ναι γιατί ό,τι και αν γράψω δε νομίζω κανείς να το λάβει υπ'όψιν,πάντα έτσι γίνεται.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Και αυτό διότι φαίνεται να εμπιοτεύεστε περισσότερο παίχτες που κάνουν νταβαντούρι και μέσα σε λίγες ώρες ρίχνουν ψήφουν λόγω της γνωστής "λίστας Dume" που κατέληξε να είναι πιο διαφωτιστική από την λίστα Lagarde.Δεκτό,κάποιοι ψήφισαν ενώ είχαν λόγο,κάποιοι δικαίως ζήτησαν ισοψηφία.

Ο Dume δεν έδωσε τον μαφιόζο του. Τελεία. Εκνευριστικό αλλά δυστυχώς έτσι έπαιξε. Ίσως το έκανε επειδή δεν χώνευε κάποιους απ' τους πολίτες που κατάλαβε.

Eileen-ΥΠΟΠΤΗ. Και μόνο που εγώ σεβάστηκα την ισοψηφία λέει πολλά,φτωχά επιχειρήματα σα να μη τη νοιάζει θα χε την στήριξή της.
Wildboy-Ένα post τη μέρα-ΚΥΜΑ-ΥΠΟΠΤΟΣ
Τάσος-Άλλα λέει άλλα ψηφίζει
Ικαρίωνας-Όταν τελειώσει το παιχνίδι μπορεί και να πάρει μία απόφαση για τους ενόχους(Αθώος λογικά)
Προσοχη σε soukou και σε pol που φωνάζουν,παραλογίζονται και εν τελει αλλαζουν γνωμες

Μείνε στους δύο πρώτους και είσαι μια χαρά.


Ναι γιατί ό,τι και αν γράψω δε νομίζω κανείς να το λάβει υπ'όψιν,πάντα έτσι γίνεται.

Νομίζεις ότι δεν το λαμβάνει κανείς υπόψιν. Συνέχισε να παρακολουθείς τα τεκταινόμενα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Γράφω ένα μήνυμα απευθυνόμενο προς τους νεκρούς μας: Emmanouil, Methexys, Himela, Nefeli, Aggelogianno, Σπυράκο

Ελπίζω να παρακολουθείτε το παιχνίδι και το τι γράφουμε και ελπίζω να έχετε καταλάβει ποιοι είναι οι αθώοι εδώ μέσα, γιατί σε κάποια φάση μπορεί να χρειαστούμε τη βοήθειά σας, αν βέβαια υπάρχει ηχώ σε κάποιον πολίτη και δεν την πήρε κάποιος από σας μαζί σας, γιατί οι μαφιόζοι δεν έχουν συμφέρον να την παίξουν παρά μόνο για να τη σπαταλήσουν. Συγγνώμη για κάποιους που σας κατηγόρησα εσφαλμένα (δεν ήμουν ο μόνος βέβαια) αλλά είχα πάρει το παιχνίδι εντελώς αλλιώς. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Σε περίπτωση που κάποιος από σας έρθει πίσω με νεκροφάνεια, αν βέβαια υπάρχει νεκροφάνεια σε πολίτη και δεν την πήρε κάποιος από σας μαζί σας, ελπίζω να δράσετε όπως πρέπει. Όταν και αν πέσει η ηχώ θα ήταν καλό όλα τα φαντάσματα με όσο πιο έμμεσο τρόπο μπορούν να δείξουν αν συμφέρει να τα φέρουμε πίσω λόγω καρτών που θα μας βοηθήσουν στο παιχνίδι π.χ. ας πουν ότι θέλουν να γυρίσουν πίσω επειδή μπορούν να βοηθήσουν. (Δεν νομίζω να παραβιάζω κάποιον κανόνα σ' αυτό. Έμμεσες αναφορές επιτρέπονται). Όσοι δεν έχουν καλές κάρτες καλύτερα να μην παρασυρθούν να πουν ότι θέλουν να τους γυρίσουμε για να μην μπερδευτούμε. Το παιχνίδι πλέον κρίνεται στις κάρτες (αχ βρε μέθεξυς αν δεν βιαζόσουν με την τυμβωρυχία....). Για να ξέρουμε τι γίνεται. Απευθύνομαι μόνο στον Εmmanouil. Ελπίζω να κατάλαβες πόσο χαντάκωσες τους πολίτες με το να μην κρατάς το στόμα σου κλειστό ενώ στο επεσήμανα συνεχώς. Σε περίπτωση που είσαι εσύ αυτός που θα έρθει πίσω, επειδή ο ρόλος σου θα μας βοηθήσει αρκετά, ελπίζω α) να παρακολουθείς το παιχνίδι και να μην το έχεις εγκαταλείψει ώστε να μην πάει τσάμπα η νεκροφάνεια και να επανορθώσεις για τη ζημιά που έκανες και β) ελπίζω να μην συνεχίσεις να είσαι τόσο ομιλητικός και ξαναφάς μπαν. Δεν χρειάζεται να πεις κάτι παραπάνω. Άσε εμένα να μιλάω από δω και πέρα και καλύψου πίσω μου. Τα φαντάσματα να έχετε το νου σας στο τι θα ειπωθεί και να μην κάνετε του κεφαλιού σας. Χρειαζόμαστε τις ψήφους σας.

Απευθύνομαι προς τους πολίτες: αν έχει κανείς ηχώ την κρατάει σαν κόρη οφθαλμού ευχόμενος να μην είναι το θύμα της μαφίας τη Δευτέρα. Κι αν χρειαστεί να την παίξει (την ηχώ εννοώ) η καλύτερη ώρα για να το κάνει είναι γύρω στις 18.00 το απόγευμα, έτσι ώστε τα φαντάσματα να ψηφίσουν στην ψηφοφορία και να μας βοηθήσουν να πάρουμε προβάδισμα και κυρίως να προλάβουν να ψηφίσουν και στην ψηφοφορία της επόμενης μέρας που ξεκινάει μετά την ανακοίνωση του τέλους της προηγούμενης ψηφοφορίας. Έτσι ώστε να έχουμε προβάδισμα σε δύο ψηφοφορίες. Αυτό σημαίνει ότι αγαπητά φαντάσματα αν μπορείτε θα ήταν τέλειο μέσα στις επόμενες μέρες, από τη Δευτέρα και και εξής, να φροντίσετε να ρίχνετε μια ματιά στο παιχνίδι γύρω στις 18.00-18 και κάτι.

Το αν θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι ή όχι, εξαρτάται απ' το αν οι πολίτες που έχουμε μείνει, θα αφιερώσουν λίγο παραπάνω χρόνο στο παιχνίδι παρακολουθώντας το τι γίνεται και όντας έτοιμοι για ένα καλό combo ή αν θα τα φορτώσουν στον κόκορα αφήνοντας μόνους αυτούς που θα το παρακολουθούν και που θα ελπίζουν στη συμμετοχή τους. Κάναμε αρκετά λάθη αλλά ίσως υπάρχει ελπίδα να το σώσουμε ακόμη. Επίσης, αναμένω από αυτοκράτορα και δικηγόρο να κάνουν τις σωστές κινήσεις κι ότι δεν θα κάνουν ζημιά σε ό,τι καλό έχουν πετύχει μέχρι στιγμής και δεν θα βοηθήσουν να φύγει καλός ρόλος. Μη βιαστείτε να βάλετε ασυλίες και να μηδενίσετε ψήφους. Περιμένετε να δείτε τι θα γίνει πρώτα. Ο γιατρός ξέρει τι πρέπει να προστατεύσει αυτό το βράδυ. Και η μάγισσα ξέρει τι πρέπει να κάνει. Θα τη διαφωτίσω εγώ περισσότερο αν χρειαστεί. Ο πληροφοριοδότης, ο ντετέκτιβ και το αλεξίσφαιρο ή ό,τι παίζει τέλος πάντων απ' αυτά, σιωπούν. Και το μέντιουμ δεν χρειάζεται να πει τίποτα περισσότερο. Ο Σπυράκος είναι αθώος. Οι πολίτες πρέπει να δράσουμε με μεγάλη προσοχή και επαγρύπνηση. Τυχόν λάθος λόγω βιασύνης θα τα καταστρέψει όλα.

Αυτά προς το παρόν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ)
ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

Ήρθε η ώρα για το post που είχα υποσχεθεί. Μπορεί να έπεσα έξω σε πολλά γιατί είχα μπερδευτεί με όλα αυτά που γίνονταν αλλά τώρα εμπιστευτείτε με γιατί θα σας πω ακριβώς τι έγινε στο παιχνίδι. Ξαναδιάβασα όλα τα post ξανά και ξανά και κατάφερα να βγάλω επιτέλους άκρη. Βασικός μου στόχος ήταν να βρω ποιος είναι ο ΔΑ γιατί καλά πήγαμε όλοι να πέσουμε στην σίγουρη μαφιόζα Eileen αλλά έχουμε κι έναν ΔΑ που αν τον αφήσουμε έτσι θα τη σώσει και θα χάσουμε άλλον έναν αθώο. Οπότε πρώτα πρέπει να σκοτώσουμε τον ΔΑ. Κατάφερα απ' το διάβασμα να βρω και τον ΔΑ και 4 σίγουρους μαφιόζους μαζί του. Για να μην σας κρατάω σε αγωνία οι 4 μαφιόζοι είναι: Eileen, Wild Boy, Μελανία, Johnny και ο ΔΑ είναι ο JKaradakov. Είχα γράψει ένα post στο οποίο έλεγα ότι ανάμεσα σε Eileen, Karadakov, Wild Boy και Μελανία υπάρχει και κάποιος αθώος αλλά τελικά όλοι ένοχοι είναι. Την αναζήτηση την ξεκίνησα ψάχνοντας στα γραπτά του Wild Boy γεγονός που ήταν ό,τι πιο τυχερό αφού όπως θα δείτε αυτός ήταν ο μαφιόζος που κλήθηκε να δώσει σήμα στον ΔΑ και να τον καθοδηγήσει. Ξεκινάμε βλέποντας τα κείμενά τους σε συνάρτηση με το πώς κινήθηκαν οι ψήφοι τους:

Την πρώτη μέρα ο Wild Boy είπε στο post 139 πως ψηφίζει ''τυχαία'' Karadakov.

Προς το παρόν θα αλλαξω σε κάποιον που δεν κινδυνεύει, τυχαία JKaradakov, αφενός γιατί δε θελω να καταδικασω τον Dume με την τυχαία μου ψηφο, κι αφετέρου για να δούμε πως θα κινηθουν τα πράγματα αν μεινει most voted για την ωρα ο Fast.

Όπως θα δείτε και παρακάτω αυτή η ''τυχαία'' ψήφος, μόνο τυχαία δεν είναι. O Κaradakov μετά γράφει το post 256 στο οποίο απευθύνεται στον Wild Boy ρωτώντας τον έμμεσα αν έχει να πει κάτι άλλο (και ρωτώντας εμάς αν ο Wild Boy έχει πει κάτι άλλο που ίσως έχασε εκείνος για να μην ψάχνει) και ψηφίζει την Έριδα που ψήφισε εμένα. Λέει:

Για την ώρα θα δώσω την ψήφο μου στην ερις μήπως και μας πει μια δυο κουβέντες παραπάνω πέρα από το ότι την κουράζει ο λόγος του Ικρίωνα και φυσικά και μπορεί να αλλάξει μέχρι το βράδυ.

Επίσης ο Wild_boy πέρα από δύο ψήφους έχει πει ή αναφερθεί σε κάτι άλλο;


Εδώ να πω ότι επειδή τον Karadakov τον θεωρούσα πολύ πιθανό ΔΑ σχεδόν απ' την αρχή του παιχνιδιού, του πετούσα κάποια υπονοούμενα για να κόψω αντιδράσεις αλλά δεν είχα τόσο χρόνο όσο μέσα στο ΣΚ για να τα μελετήσω. Ίσως ψήφισε την Έριδα για να κόψει κίνηση και με μένα.
Στην ίδια ψηφοφορία, τη δεύτερη, ο Wild Boy γράφει το post 293 στο οποίο λέει το εξής:

Τυχαία και καθώς δεν εχω κάποιον καθαρο ύποπτο θα ψηφίσω για να προλάβω τυχόν δολοφονία μου : Dimitris S

Και λίγο πιο κάτω στο post 378 ο Karadakov λέει απευθυνόμενος στον Wild Boy:

Τυχαία για να προλάβεις δολοφονία. Θα αλλάξει κάτι μέχρι το βράδυ ή θα παραμείνεις στην τυχαία ψήφο σου. Για να δουμε.

Ο Wild Boy απαντάει έμμεσα αλλάζοντας την ψήφο του στην Nefeli στο post 384. Σημειώστε τις πολλαπλές αναφορές στην λέξη τυχαία, οι οποίες παραπέμπουν ασφαλώς και στην ''τυχαία'' ψήφο του Wild Boy στον Karadakov την πρώτη μέρα.

Και πάμε τώρα στην τρίτη ψηφοφορία όπου υπενθυμίζω πως έχει ήδη αποκαλυφθεί πως ο Dume ήταν αντίπαλος μαφιόζος και ο Wild Boy λέει το εξής στο post 498 για τη methexys.

Εντάξει παιδιά νομίζω οτι η methexys είναι εύκολος στόχος, αλλα περα απο αυτο ισως κινδυνεψουμε απο ΔΑ.
Απλα μια σκέψη.
Ψηφίζω κι εγω methexys για τώρα.

Εδώ προσέχουμε δύο πράγματα. Το ένα είναι η αναφορά στον ΔΑ στον οποίο ο Wild Boy κάνει σήμα να σώσει τη methexys. Το δεύτερο είναι η πρόταση ''απλά μια σκέψη'', η οποία δεν κολλάει ιδιαίτερα στο συγκείμενο και κατά τη γνώμη μου παίζει άλλο ρόλο. Ο Wild Boy απευθύνεται στον ΔΑ και του λέει να σώσει τη methexys αλλά ότι αυτό είναι απλά μια σκέψη. Ποια είναι αυτή η απλή σκέψη; Η Methexys ήταν αθώα και έτσι θα μπορούσε ο ΔΑ να χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του για να τη σώσει και να αφήνει μετά εμάς να κυνηγάμε να τη βγάλουμε θεωρώντας την ακόμα πιο σίγουρα μαφιόζα αφού θα την είχε σώσει ο ΔΑ. Τελικά ο Karadakov επέλεξε να μην ακολουθήσει αυτή την απλή σκέψη ή μπορεί και να μην έπιασε το νόημα της φράσης. Τελικά φεύγει άκλαυτη η καημένη η methexys και ξανασυναντάμε τον Wild Boy να λέει το εξής στο εκπληκτικό post 782.

Η αλήθεια είναι οτι από όλες τις ψηφοφορίες μέχρι τωρα, αυτή μου φαίνεται πιο δύσκολη.
Αλλά πριν παμε σε αυτήν, εχω μια αλλη απορία / σκέψη: Γιατί ΔΕΝ ενήργησε ο ΔΑ χθες; Θέλω να πω, η methexys ήταν σχεδόν 100% ένοχη, αρα σχεδόν 100% να βγάλει καποιον αθώο και να γλιτώσει εναν ένοχο. Θα μπορούσε να είναι όντως ο Εμμανουήλ ΔΑ;

Στο σημείο αυτό ο Wild Boy ρωτάει ίσως νευριασμένος τον ΔΑ έμμεσα, γιατί ΔΕΝ ενήργησε (έχει κεφαλαίο το ΔΕΝ) για να σώσει την methexys. Ίσως η αναφορά στον Εμμανουήλ να είναι υποτιμητική για τον Κaradakov του στυλ ''δεν είσαι ο Εμμανουήλ, ξύπνα'', ή ίσως και απλώς να θέλησε να εκμεταλλευτεί ο Wild Boy το ότι ο Karadakov δεν ενήργησε για να μας πείσει ότι παίζουμε χωρίς ΔΑ. Στο ίδιο ακριβώς post μάλιστα ο Wild Boy αναφέρεται ρητώς στον Karadakov λέγοντας:

Το άλλο πρόσωπο που ειναι στο επίκεντρο, είναι ο Pol. Εδώ συνεβη το εξής: Θυμάμαι κάποιες σελίδες πριν, έγινε το ποστ του JKaradakov, που "αθωωνε" τη Methexys και έδινε τον Pol. Από τότε μια μερίδα παιχτών έπεσε να φάει τον Ιορδάνη. Συγγνώμη παιδιά, αλλά οι μόνοι σιγουροι για το ποιος ειναι αθωος - ένοχος, είναι οι μαφιόζοι. Προς τι η τοση σιγουριά; Τα επιχειρήματα του JKar, δεν ήταν να 'χαμε να λεγαμε, προσωπικα θεωρώ οτι ειναι πιθανό να ειναι και η methexys και ο Pol ενοχοι.

Εδώ έχει σε εισαγωγικά το ''αθώωνε'' δείχνοντάς του ότι έπρεπε να τη σώσει και τον υποστηρίζει άμεσα. Στο post 788 τον ξαναυποστηρίζει:

Δεν αντιλαμβάνομαι πως ενοχοποιειται ο Karadakov από το οτι απλά έβαλε στη συζήτηση το στοιχείο της αμφιβολίας για τη methexys.
Δεν βιάζομαι να τον αθωωσω, απλα μην προσπαθείς να τους βγαλεις ολους ενόχους, μπερδεύεις το κλιμα. Για μενα ο πιθανοτερος αυτη στη στιγμή ένοχος ειναι ο Pol.

Και μόνο η αναφορά στο όνομα Karadakov πλέον είναι σήμα για να διαβάσει τα όσα λέγονται με τα οποία τον καθοδηγεί. Ο Karadakov ψηφίζει Pol στο post 702 και ο Wild Boy τον ακολουθεί στο 793 δείχνοντάς του ότι ψηφίζει σωστά και αλλάζοντας απ' τη methexys. Ενδιάμεσα ψηφίζει Pol και η Eileen. Το ίδιο και στην τελευταία ψηφοφορία με τον Σπυράκο. Ψηφίζει Σπυράκο ο Karadakov και ο Wild Boy ακολουθεί. Ειδικά το post 1037 που ο Wild Boy ψηφίζει τον Σπυράκο έχει ενδιαφέρον. Για να δούμε τι λέει:

@JKaradakov
Δεν κατάλαβα γιατί ακριβώς με κατηγορείς οτι άλλαξα απο μεθ σε πολ. Την μια μέρα πίστεψα οτι η μεθ ειναι ενοχη, και μετα θεωρησα οτι ειναι πιθανότητα να ειναι και οι 2 ένοχοι.

Οπως και σημερα, εμφανίστηκε και το αμφιλεγόμενο ποστ της Μελανιας που, αν ειναι λανθασμένο, μαλλον ειναι μαφιοζα, για μενα.
Αλλα προς το παρόν, μιας και ο Σπυρακος ειναι σε πολλες λιστες, οπως και του ΑΜ, ας βγει για σημερα. Τον ψηφίζω.

Απευθύνεται ο Wild Boy στον Karadakov απαντώντας του και καλά σε μια δήθεν κατηγορία που υπήρχε για την αλλαγή του από methexys σε pol (αλλαγή που έγινε ως έγκριση της ψήφου του Karadakov) και αναφέρει στα πεταχτά τη Μελανία, η οποία αν το post της είναι λανθασμένο (που ξέρουν και οι δύο ότι είναι) τότε είναι μαφιόζα γι' αυτόν αλλά δεν θα ασχοληθεί μαζί της καθώς προς το παρόν πρέπει να βγει για σήμερα ο Σπυράκος. Λέει δηλαδή στον Κaradakov ότι η Μελανία είναι επίσης μαφιόζα για να το ξέρει. Σημειωτέον ότι Σπυράκο ψήφισαν η Eileen, Karadakov, Wild Boy, Mελανία και ο Johnny στην παράταση. Όλος ο καλός ο κόσμος.

Υπάρχουν αρκετά άλλα που μπορεί να βρει κανείς και σίγουρα υπάρχουν σήματα που μου ξέφυγαν αλλά νομίζω έδειξα πειστικά για ποιο λόγο ο Karadakov είναι ΔΑ, ο Wild Boy μαφιόζος και η Μελανία επίσης μαφιόζα, η οποία επιχείρησε να το παίξει μέντιουμ λέγοντας με βεβαιότητα πράγματα που τα ήξερε ως δολοφόνος ότι η Methexys και η Nefeli ήταν αθώες (οκ την πόρνη ούτε οι δολοφόνοι δεν την ξέρουν). Η Μελανία είχε δίκιο σ' αυτά. Αλλά τα ήξερε επειδή ήταν δολοφόνος, όχι επειδή ήταν μέντιουμ. Επίσης, η Μελανία ήταν απ' αυτούς που πήγαν να την πέσουν στον Τάσο προετοιμάζοντας προφυλάκιση ίσως με μια απευθείας τυμβωρυχία, ένα δυνατό combo για να πετάξουν έξω έναν αθώο. Τώρα για την Eileen και τον Johnny που τους αναφέρω ως σίγουρους δεν έχω να πω ίσως κάτι παραπάνω απ' αυτά που προσέξατε όλοι. Η Eileen ήταν απ' τα άτομα που έπεσαν στον Pol, ήταν κι αυτή αποτραβηγμένη από το να κάνει πολλά post και τα άλλα τα είπε ο tsarachaf στο δικό του post. Ο Johnny παίζει στυλ Dumenuke μαφιόζου παριστάνοντας τον χαζό και προσπαθώντας να δείξει ότι είναι πόρνη αλλά είναι μαφιόζος κι αυτό φάνηκε στο ότι έδωσε ψήφο στον Σπυράκο τότε με την Eileen. Θα μου πείτε, μα βοήθησε στην ισοψηφία. Όχι! Ήθελε να προστατεύσει την Eileen. Ήξερε ότι εκείνη θα έριχνε δύο ακυρώσεις. Και στα λεγόμενά του φαίνεται να παρακολουθεί τις κινήσεις του Karadakov.

Οπότε παιδιά πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει απ' το χέρι μας για να βγάλουμε πρώτα εντελώς εκτός παιχνιδιού τον Karadakov και να έχουμε την άνεσή μας βγάζοντας τους υπόλοιπους. Και καλό θα είναι να είναι έτοιμοι οι πολίτες για κάνα εξίσου καλό combo ή για να αποτρέψουν καλό combo των μαφιόζων.

Ποιους θεωρώ σίγουρους αθώους με βάση τα κείμενα που διάβασα: Tάσος, Tsarachaf, Claire, Soukou, Έριδα, Dimitris S., (ξέρω τον ρόλο του καθενός απ' αυτούς). Εμπιστευτείτε με κι ας έχετε υποψίες μεταξύ σας. Ξέρω επίσης τον ρόλο του Emmanouil, της methexys και του aggelogiannou. Και είναι εντελώς αθώοι κι οι τρεις.
Σίγουροι ένοχοι οι εξής: Eileen, Wild Boy, Μελανία, Johnny και ΔΑ ο Karadakov. Σύνολο 5 στους 8 κακούς. Απ' αυτούς η Eileen είναι η πιο αδύναμη λόγω του ότι δεν έχει κάρτες. Οι άλλοι έχουν και τις κρατάνε, οπότε συμφέρει να φύγουν με κάνα combo ή από μάγισσα κάποιοι απ' τους υπόλοιπους. Ένα καλό kill μάγισσας θα ήταν κι ο Karadakov βέβαια ο οποίος ελπίζω να μην έχει εξαίρεση ψηφοφορίας αλλιώς θα πρέπει να βρούμε άλλον τρόπο να τον σκοτώσουμε. Πρέπει να φύγει οπωσδήποτε τη Δευτέρα. Σκέφτηκα να γράψω αυτό το κείμενο μετά τη δολοφονία της Δευτέρας για να μην έχει παίξει εξαίρεση αλλά φοβήθηκα πρώτον το ότι μπορεί να πεθάνω και να φάω καμιά άμεση τυμβωρυχία οπότε δεν θα μπορείτε να με επαναφέρετε και δεν θα προλάβαινα να τα γράψω και δεύτερον ότι ακόμη κι αν δεν πεθάνω εγώ θα χάναμε την ψήφο ενός αθώου που θα πέθαινε. Δεν πρέπει να χάσουμε καμία ψήφο. Είμαστε οριακά.
Άρα άλλοι τρεις κακοί ρόλοι βρίσκονται ανάμεσα στα εξής άτομα: Emilouko, PolGr, Deutsch Lover, Spy ak και Comfortably.

Απ' αυτούς η Emilouko μ' άρεσε που ψήφισε την Eileen αλλά δεν ξέρω αν ήταν καλό ξεκάρφωμα. Κάτι δεν μ' αρέσει και κυρίως το ότι δεν μπορώ να τη συνδέσω με κανέναν ρόλο. Το ίδιο κι ο PolGr τον οποίο έβαλα στους αθώους για άλλο λόγο αλλά που δεν μπορώ να αποκλείσω να είναι ίσως πόρνη γιατί δεν μ' άρεσε που είχε αλλάξει τότε την ψήφο του απ' τον Johnny δίνοντας στον Dumenuke ενώ είχε συμφωνήσει μαζί μου στην ισοβαθμία. Θεωρώ πως έχουν πέσει να τον φάνε αρκετές φορές οι μαφιόζοι και σίγουρα δεν είναι ο φανερός μαφιόζος του Dumenuke αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω να έχει γίνει ένα τόσο καλό play αν και τον θέλω στους αθώους. Η Deutsch lover ήταν απ' αυτές που ακολούθησε αρχικά στα λόγια το κίνημα στον Pol αλλά δεν τον ψήφισε ποτέ και μάλιστα είχε ξεφύγει απ' όλ' αυτό ακολουθώντας το δικό μου σενάριο για τον tsarachaf πράγμα που δεν έκανε κανείς άλλος. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι μιλημένη. Φαίνεται να μην ξέρει που πάνε τα 4 και να ψάχνει να βρει άτομα να ακολουθήσει και εμπιστεύεται τη σκέψη μου. Δεν μου αρέσουν όμως οι ανώδυνες ψήφοι της και το ότι έγραφε αραιά και που σαν την Eileen ή τον Wild Boy. Η Spy ak επίσης έγραφε αραιά και που και ακολούθησε σε κάποια φάση το κίνημα ενάντια στον Pol. Αλλά κι αυτή Emilouko ψήφιζε συνέχεια. Και η πλάκα είναι ότι και η Emilouko ψήφιζε Guest 278211 αν δείτε τις δύο τελευταίες ψηφοφορίες. Ο κόσμος καιγόταν κι αυτές ψήφιζαν η μια την άλλη. Δεν γίνεται η μια να είναι καλή και η άλλη κακιά κατά τη γνώμη μου. Είτε και οι δυο αθώες είτε και οι δυο ένοχες. Τέλος, ο Comfortably αυτός κι αν γράφει αραιά και που. Είχε επιτεθεί όμως στην Emilouko στην αρχή του παιχνιδιού άρα μαζί δεν είναι. Με παραξένεψε το ότι έψαχνε πόρνη από τόσο νωρίς. Ίσως να είναι αυτός η πόρνη. Αλλιώς η πόρνη βρίσκεται μεταξύ Himelas και Nefelis. Αλλά κι ο Comfortably μου έμοιαζε αθώος εδώ και τόσες μέρες. Ειλικρινά δεν ξέρω τι γίνεται μ' αυτούς τους 5. Το ποιος απ' αυτούς είναι κακός και ποιος όχι, αυτό θα φανεί εύκολα στις ψηφοφορίες που θα γίνουν όπου ο καθένας αναγκαστικά θα διαλέξει στρατόπεδο. Οπότε εκεί θα φανούν αρκετά. Είπα αρχικά να μην γράψω όλες τις σκέψεις μου αλλά επειδή οι μαφιόζοι έχουν το πλεονέκτημα ότι δρουν σε συνεννόηση και γνωρίζουν 'τη λύση' του αινίγματος θέλησα να συσπειρωθούμε λίγο οι πολίτες για να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερα λάθη από βιασύνη ή παρανόηση. Όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί αν δεν έχει φύγει η πόρνη τότε αυτό σημαίνει ότι απ' τα 17 άτομα που είμαστε, είμαστε 9 καλοί και 8 κακοί. Και όλοι οι νεκροί αθώοι που σημαίνει ότι κάναμε φοβερά λάθη αλλά έχουμε το πλεονέκτημα να ξέρουμε πως έχουμε αρκετούς αθώους για ηχώ.

Αυτές είναι οι σκέψεις μου. Αύριο το απόγευμα θα πάρουμε τις νέες κάρτες και ελπίζω να πάρουμε κάτι καλό οι πολίτες. Προσοχή στο πώς θα τα χρησιμοποιήσετε. Καλώ όλους τους πολίτες να ψηφίσουν Karadakov από τώρα ώστε να μη χαθεί καμία ψήφος αθώου σε τόσο κρίσιμες ψηφοφορίες που έρχονται. Φοβάστε δεν φοβάστε να πεθάνετε ψηφίστε όλοι Karadakov. Αν έχει εξαίρεση ψηφοφορίας θα βρούμε άλλον τρόπο να τον βγάλουμε. Έχουμε αρκετά όπλα. Μάγισσα, combo με κάρτες, ηχώ. Ελπίζω να έχει φύγει η πόρνη και να είμαστε 10 αθώοι αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Αλλάζω την ψήφο μου σε JKARADAKOV
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Καλημέρα καλημέρα. Μερικά σχόλια για όσα ειπώθηκαν χθες κι από το βράδυ επιστρέφω σε κανονικούς ρυθμούς παιχνίδιου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τα παιδια(τον ικαρίωνα βασικά), που δεν έκατσα να ερευνήσω παλιά ποστ κλπ, αλλά ειλικρινά δεν έχω κουραστεί ποτέ τόσο πολύ σε μία εβδομάδα Παλέρμο, οπότε πιστεύω ότι ήταν καλύτερο να μην ασχοληθώ και να τα πιάσω από σήμερα με καθαρό μυαλό.

Όποιος πιέζει να παιχτούν κάρτες από τώρα μόνο μαφία μπορεί να είναι. Οι κάρτες είναι το τελευταίο χαρτί που έχουν οι πολίτες να βγάλουν μια άκρη. Αν πιστεύετε ότι το να τη ρίξουμε για να δούμε τι ήταν η Μεθεξυς μας δίνει οποιοδήποτε άλλο στοιχείο σε αυτό το παιχνίδι είστε βαθιά γελασμένοι. Η Μέθεξυς ήταν ο μαφιόζος του Dume, κατάλαβε ότι οι ώρες της ήταν λίγες σε αυτό το παιχνίδι και αποφάσισε να παίξει την κάρτα για να μην της μείνει στο χέρι. Ήταν καμμένο χαρτί, δε θα χρησίμευε να της μείνει στα χέρια και επίσης δεν είχε νόημα να την προστατεύσουν οι μαφιόζοι και για αυτό θεωρώ ότι στις ψήφους που πήρε ήταν και μαφιόζοι. Αν πάλι δεν ήταν ο φανερός μαφιόζος, τότε το μόνο που μαθαίνουμε είναι είτε ότι ο φανερός μαφιόζος του Dume είναι κάποιος άλλος στη λίστα του, είτε ότι μας τρολλαρε τελείως. Το πως θα μας βοηθούσε να προχωρήσουμε σε αυτό το παιχνίδι, δεν ξέρω. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές αυτή τη στιγμή σαν στόχοι της τυμβρωρυχίας
.

Τι λες ρε ψηλέ;; Έτσι σου είπαν να λες;; Αν δεν παίξουμε κάρτες τώρα που είμαστε στο mid-game, πότε θα περιμένουμε να παίξουμε; Στο τέλος που δεν θα ξέρουμε αν έχουμε βγάλει μισό μαφιόζο;; Αν είχε παιχτεί τυμβωρυχία στην μεθ, όταν βγήκε θα είχαμε γλιτώσει 2 μέρες ανόητων σεναρίων για το αν ήταν ή αν δεν ήταν στην μαφία τελικά και δεν θα παιδευόμασταν με την λίστα του Ντιουμ. Θα ψαχνόμασταν περισσότερο και θα είχαμε βγάλει ίσως μια άκρη. Το παιχνίδι κατά κανόνα κρατάει 2 εβδομάδες περίπου. Τώρα είναι το σημείο που οι πολίτες χρειάζονται όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, όποτε οι κάρτες που δίνουν πληροφορίες καλό είναι να παίζονται, γιατί στο τέλος φανερώνονται όλα, δεν χρειάζονται και κάρτες.

Το δεύτερο είναι ο Σπυράκος αργεί να μας πει τα τελευταία του λόγια επειδή σκέφτονται μήπως μαζί με την μαφία τι να μας γράψουν; Για να σκεφτώ, ο Τασος97 λέγοντας ότι θέλει ισοβαθμία ΒΓΑΖΕΙ μια ψήφο από τον Σπυράκο (αφήνοντας αρχικά μόνη την Ειλεεν καθώς είχε αλλάξει και ο ικαριων και ο τσαφ κρατώντας την στην ίδια θεση). Λέει ότι έγινε επειδή επιδίωξε τριπλή ισοβαθμία και μπερδεύτηκε με τους άλλους δυο αλλά εμένα μου βρομάει πάρα πολύ. Εγώ μετά αναγκάστηκα να παίξω Σπυράκο για να τους φέρω στην ίδια θέση ε και μετά η ειλεεν έσωσε το τομάρι της και πήγε να σώσει ότι μπορούσε η εμιλυ. Πρώτον, και η διπλή ισοβαθμία μας έφτανε. Δεύτερον, ήταν τουλάχιστον ελεεινή προσπάθεια. Μήπως ο Τάσος97 πηγε να σώσει τον Σπυράκο αλλά απέτυχε; No offense Τασο97 αλλά δεν μπορώ παρά να κρατήσω μια πισινή γιατί εγώ μπόρεσα να παρακολουθήσω και τις 3 αλλαγές έγκαιρα, ποια η πιθανότητα να μην είδες ότι οι άλλοι 2 άλλαξαν;

Δεν ξέρω τι έβλεπες εσύ, αλλά η ψήφος του ικαρίωνα με τον Τάσο είχαν περίπου 10'' διαφορά κρίνοντας από το refresh rate που έκανα στην σελίδα. Επίσης ότι επιλέγεις να σχολιάσεις έτσι τον Τάσο, μου φαίνεται πολύ περίεργο, ενώ πρακτικά η δική σου ψήφος πέταξε έξω τον Σπυράκο.

Φυσικα και οχι.Αλλωστε και εγω εχω δωσει υποπτους μου.Αυτοι που δεν ειναι στους υποπτους προφανως τους θεωρω λιγο πολυ αθωους ή λιγοτερο υποπτους αν προτιμας.
Εχει σημασια ομως και πως το λες και εκει ειναι η ενσταση μου.Οταν ας πουμε μαζευονται 3 παικτες και αρχιζουν να λενε οτι ο χ ειναι σιγουρα αθωος,ο χ γινεται ευκολος στοχος του ΔΑ δεδομενου οτι ισως το υποψηφιο θυμα προστατευεται απο καποιον
Μπορει να εχω γραψει οτι σιγουρα αθωος ειναι ο Ικαριωνας αλλα δε κινδυνευει να φυγει γιατι καθε μαφια θελει καποιον που κατηγορει τους παντες,δινει ενα σωρο σεναρια και μπερδευει.Αν ο Ικαριωνας ειναι κακος ρολος του βγαζω το καπελο ,εχει παιξει περιφημα.

Φυσικά και όχι, αλλά δεν κάνει και να συζητάμε μεταξύ μας, για το ποιους θεωρούμε αθώος άρα και μπορούμε να τους εμπιστευτούμε, ε; Πολύ βολικό κι αυτό.

Εννοειται πως ειναι βολικο. Υπηρχε περιπτωση να εβαζα τον εαυτο μου στους κακους ρολους ακομα και αν ημουν? :D

Προφανώς και όχι, αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο που αθωώνεις κόσμο που είναι ύποπτος εξ' ορισμού. 99% στις ψήφους που ανέφερες και στα άτομα που αθώωσες, υπάρχει μαφιόζος. Γιατί; Γιατί οι μαφιόζοι δεν είναι χαζοί να μπλεχτούν όλοι στο heat ανάμεσα σε Eileen, Σπυράκο, τζόνι και προφανών κάποιοι θα προτίμησαν να μείνουν disengaged. Άρα ποιος είναι ο σκοπός σου με το να τους αθωώνεις αυτούς;

Καλησπέρα,καλησπέρα,πρώτα απ΄όλα ναι έκανα το refresh μου και ότα είδα όόόλο αυτό το κύμα να μη σταματάει,σκέφτηκα που θα είναι μάταια η προσπάθεια να προσπαθήσω να σας μεταπείσω.Και αυτό διότι φαίνεται να εμπιοτεύεστε περισσότερο παίχτες που κάνουν νταβαντούρι και μέσα σε λίγες ώρες ρίχνουν ψήφουν λόγω της γνωστής "λίστας Dume" που κατέληξε να είναι πιο διαφωτιστική από την λίστα Lagarde.Δεκτό,κάποιοι ψήφισαν ενώ είχαν λόγο,κάποιοι δικαίως ζήτησαν ισοψηφία.Δε νομίζω βέβαια που χάλασε τη μαφία η ισοψηφία με έναν αθώο,ούτε φυσικά χάλασε την Eileen(μπηχτή; Ω ναι φυσικά) Γιατί αυτό παρατήρησα εγώ.Επίσης δεν άλλαξα ψήφο καν επειδή περίμενα την πολυπόθητη ισοψηφία αλλά μια χαρά με πέταξε έξω η Eileen και ξαφνικά ωχ,πάει η πολυπόθητη ισοψηφία.Γιατί αυτό είναι το κακό της ισοψηφίας ότι γίνονται "λάθη" που κοστίζουν. Με την πρόφαση της λίστας και της ολιγομιλιας μου μια χαρά ΜΟΥ ρίξατε τις ψήφους σας απέναντι σε μία Eileen που δεν είχε τα γνωστά της σεντόνια,που δικαιολογήθηκε ελάχιστα και ναι πιστεύω παρέσειρε κάποιους αναποφάσιστους.Ε λοιπόν ναι μπορεί να μην ήμουν Ο ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΑΘΩΟΣ,πάντως και μόνο η ύπαρξή μου συνέφερε αριθμητικά και στενοχωριέμαι πολύ που πάλι δεν έβγαλα βδομάδα,ενώ δεν ενόχλησα κανέναν.Φαίνεται που η φασαρία δηλώνει τελικά σωστό παίξιμο.Στην φαραρία λοιπόν στηρίζονται,και η φασαρία θα σας φάει.Και μέσα στην τόση φασαρία θα θα γυρίσετετε και θα πείτε όπως λέτε τώρα που παίζει να χετε βγάλει 2 κακούς με το ζόρι.Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω για να βοηθήσω.

Σπυράκο αγόρι μου τώρα δεν θα σου μιλήσω σαν παίκτης αυτού του παιχνιδιού, θα σου μιλήσω γενικά. Δεν ξέρω κι εγώ πόσα Παλέρμο έχουμε παίξει μαζί, γιατί πάντα βγάζεις ενθουσιασμό και θέλεις να βοηθήσεις. Αλλά καταλήγεις να βγαίνεις; Θες να σου πω γιατί; Γιατί παρόλο που θες να βοηθήσεις, δεν το κάνεις. Δεν μας βοηθάς να σε καταλάβουμε. Δεν χρειάζεται να κάνεις φασαρία, μπορείς να κάνεις λίγα ποστ και περιεκτικά, να σχολιάζεις τι βλέπεις και να μοιράζεσαι τις ιδέες σου. Εσύ αντί γι' αυτό συνήθως βρίσκεις 2-3-4 ποστ που είναι σχετικά πρόσφατα και σου την σπάνε και σχολιάζεις αυτά πιο πολύ στο στυλ ότι αυτός που τα έγραψε λέει βλακείες, ρίχνεις και μια ψήφο και φεύγεις. Ε συγγνώμη, αλλά δεν βοηθάει ούτε εμάς να καταλάβουμε αν είσαι αθώος ή όχι, ούτε κι εσένα να μείνεις παραπάνω και να βοηθήσεις. Άσε που φαίνεται πολύ ύποπτο αυτό που κάνεις. Καταλαβαίνω το παράπονό σου, αλήθεια, δεν έχεις άδικο ότι πάντα την πληρώνεις άδικα, αλλά βοήθα λίγο και τον εαυτό σου ρε συ. :)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ)
ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

*Ο Ακριβός ξυπνάει και ανοίγει Παλέρμο γύρω στις 9 το πρωί*
*Ο Ακριβός διαβάζει αυτές τις δύο προτάσεις*
*Ο Ακριβός κλαίει από τα γέλια για ένα τέταρτο* :rofl:

Ήρθε η ώρα για το post που είχα υποσχεθεί. Μπορεί να έπεσα έξω σε πολλά γιατί είχα μπερδευτεί με όλα αυτά που γίνονταν αλλά τώρα εμπιστευτείτε με γιατί θα σας πω ακριβώς τι έγινε στο παιχνίδι. Ξαναδιάβασα όλα τα post ξανά και ξανά και κατάφερα να βγάλω επιτέλους άκρη. Βασικός μου στόχος ήταν να βρω ποιος είναι ο ΔΑ γιατί καλά πήγαμε όλοι να πέσουμε στην σίγουρη μαφιόζα Eileen αλλά έχουμε κι έναν ΔΑ που αν τον αφήσουμε έτσι θα τη σώσει και θα χάσουμε άλλον έναν αθώο. Οπότε πρώτα πρέπει να σκοτώσουμε τον ΔΑ. Κατάφερα απ' το διάβασμα να βρω και τον ΔΑ και 4 σίγουρους μαφιόζους μαζί του. Για να μην σας κρατάω σε αγωνία οι 4 μαφιόζοι είναι: Eileen, Wild Boy, Μελανία, Johnny και ο ΔΑ είναι ο JKaradakov. Είχα γράψει ένα post στο οποίο έλεγα ότι ανάμεσα σε Eileen, Karadakov, Wild Boy και Μελανία υπάρχει και κάποιος αθώος αλλά τελικά όλοι ένοχοι είναι. Την αναζήτηση την ξεκίνησα ψάχνοντας στα γραπτά του Wild Boy γεγονός που ήταν ό,τι πιο τυχερό αφού όπως θα δείτε αυτός ήταν ο μαφιόζος που κλήθηκε να δώσει σήμα στον ΔΑ και να τον καθοδηγήσει. Ξεκινάμε βλέποντας τα κείμενά τους σε συνάρτηση με το πώς κινήθηκαν οι ψήφοι τους:

Την πρώτη μέρα ο Wild Boy είπε στο post 139 πως ψηφίζει ''τυχαία'' Karadakov.



Όπως θα δείτε και παρακάτω αυτή η ''τυχαία'' ψήφος, μόνο τυχαία δεν είναι. O Κaradakov μετά γράφει το post 256 στο οποίο απευθύνεται στον Wild Boy ρωτώντας τον έμμεσα αν έχει να πει κάτι άλλο (και ρωτώντας εμάς αν ο Wild Boy έχει πει κάτι άλλο που ίσως έχασε εκείνος για να μην ψάχνει) και ψηφίζει την Έριδα που ψήφισε εμένα. Λέει:




Εδώ να πω ότι επειδή τον Karadakov τον θεωρούσα πολύ πιθανό ΔΑ σχεδόν απ' την αρχή του παιχνιδιού, του πετούσα κάποια υπονοούμενα για να κόψω αντιδράσεις αλλά δεν είχα τόσο χρόνο όσο μέσα στο ΣΚ για να τα μελετήσω. Ίσως ψήφισε την Έριδα για να κόψει κίνηση και με μένα.
Στην ίδια ψηφοφορία, τη δεύτερη, ο Wild Boy γράφει το post 293 στο οποίο λέει το εξής:



Και λίγο πιο κάτω στο post 378 ο Karadakov λέει απευθυνόμενος στον Wild Boy:



Ο Wild Boy απαντάει έμμεσα αλλάζοντας την ψήφο του στην Nefeli στο post 384. Σημειώστε τις πολλαπλές αναφορές στην λέξη τυχαία, οι οποίες παραπέμπουν ασφαλώς και στην ''τυχαία'' ψήφο του Wild Boy στον Karadakov την πρώτη μέρα.

Και πάμε τώρα στην τρίτη ψηφοφορία όπου υπενθυμίζω πως έχει ήδη αποκαλυφθεί πως ο Dume ήταν αντίπαλος μαφιόζος και ο Wild Boy λέει το εξής στο post 498 για τη methexys.



Εδώ προσέχουμε δύο πράγματα. Το ένα είναι η αναφορά στον ΔΑ στον οποίο ο Wild Boy κάνει σήμα να σώσει τη methexys. Το δεύτερο είναι η πρόταση ''απλά μια σκέψη'', η οποία δεν κολλάει ιδιαίτερα στο συγκείμενο και κατά τη γνώμη μου παίζει άλλο ρόλο. Ο Wild Boy απευθύνεται στον ΔΑ και του λέει να σώσει τη methexys αλλά ότι αυτό είναι απλά μια σκέψη. Ποια είναι αυτή η απλή σκέψη; Η Methexys ήταν αθώα και έτσι θα μπορούσε ο ΔΑ να χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του για να τη σώσει και να αφήνει μετά εμάς να κυνηγάμε να τη βγάλουμε θεωρώντας την ακόμα πιο σίγουρα μαφιόζα αφού θα την είχε σώσει ο ΔΑ. Τελικά ο Karadakov επέλεξε να μην ακολουθήσει αυτή την απλή σκέψη ή μπορεί και να μην έπιασε το νόημα της φράσης. Τελικά φεύγει άκλαυτη η καημένη η methexys και ξανασυναντάμε τον Wild Boy να λέει το εξής στο εκπληκτικό post 782.



Στο σημείο αυτό ο Wild Boy ρωτάει ίσως νευριασμένος τον ΔΑ έμμεσα, γιατί ΔΕΝ ενήργησε (έχει κεφαλαίο το ΔΕΝ) για να σώσει την methexys. Ίσως η αναφορά στον Εμμανουήλ να είναι υποτιμητική για τον Κaradakov του στυλ ''δεν είσαι ο Εμμανουήλ, ξύπνα'', ή ίσως και απλώς να θέλησε να εκμεταλλευτεί ο Wild Boy το ότι ο Karadakov δεν ενήργησε για να μας πείσει ότι παίζουμε χωρίς ΔΑ. Στο ίδιο ακριβώς post μάλιστα ο Wild Boy αναφέρεται ρητώς στον Karadakov λέγοντας:



Εδώ έχει σε εισαγωγικά το ''αθώωνε'' δείχνοντάς του ότι έπρεπε να τη σώσει και τον υποστηρίζει άμεσα. Στο post 788 τον ξαναυποστηρίζει:



Και μόνο η αναφορά στο όνομα Karadakov πλέον είναι σήμα για να διαβάσει τα όσα λέγονται με τα οποία τον καθοδηγεί. Ο Karadakov ψηφίζει Pol στο post 702 και ο Wild Boy τον ακολουθεί στο 793 δείχνοντάς του ότι ψηφίζει σωστά και αλλάζοντας απ' τη methexys. Ενδιάμεσα ψηφίζει Pol και η Eileen. Το ίδιο και στην τελευταία ψηφοφορία με τον Σπυράκο. Ψηφίζει Σπυράκο ο Karadakov και ο Wild Boy ακολουθεί. Ειδικά το post 1037 που ο Wild Boy ψηφίζει τον Σπυράκο έχει ενδιαφέρον. Για να δούμε τι λέει:



Απευθύνεται ο Wild Boy στον Karadakov απαντώντας του και καλά σε μια δήθεν κατηγορία που υπήρχε για την αλλαγή του από methexys σε pol (αλλαγή που έγινε ως έγκριση της ψήφου του Karadakov) και αναφέρει στα πεταχτά τη Μελανία, η οποία αν το post της είναι λανθασμένο (που ξέρουν και οι δύο ότι είναι) τότε είναι μαφιόζα γι' αυτόν αλλά δεν θα ασχοληθεί μαζί της καθώς προς το παρόν πρέπει να βγει για σήμερα ο Σπυράκος. Λέει δηλαδή στον Κaradakov ότι η Μελανία είναι επίσης μαφιόζα για να το ξέρει. Σημειωτέον ότι Σπυράκο ψήφισαν η Eileen, Karadakov, Wild Boy, Mελανία και ο Johnny στην παράταση. Όλος ο καλός ο κόσμος.

Υπάρχουν αρκετά άλλα που μπορεί να βρει κανείς και σίγουρα υπάρχουν σήματα που μου ξέφυγαν αλλά νομίζω έδειξα πειστικά για ποιο λόγο ο Karadakov είναι ΔΑ, ο Wild Boy μαφιόζος και η Μελανία επίσης μαφιόζα, η οποία επιχείρησε να το παίξει μέντιουμ λέγοντας με βεβαιότητα πράγματα που τα ήξερε ως δολοφόνος ότι η Methexys και η Nefeli ήταν αθώες (οκ την πόρνη ούτε οι δολοφόνοι δεν την ξέρουν). Η Μελανία είχε δίκιο σ' αυτά. Αλλά τα ήξερε επειδή ήταν δολοφόνος, όχι επειδή ήταν μέντιουμ. Επίσης, η Μελανία ήταν απ' αυτούς που πήγαν να την πέσουν στον Τάσο προετοιμάζοντας προφυλάκιση ίσως με μια απευθείας τυμβωρυχία, ένα δυνατό combo για να πετάξουν έξω έναν αθώο. Τώρα για την Eileen και τον Johnny που τους αναφέρω ως σίγουρους δεν έχω να πω ίσως κάτι παραπάνω απ' αυτά που προσέξατε όλοι. Η Eileen ήταν απ' τα άτομα που έπεσαν στον Pol, ήταν κι αυτή αποτραβηγμένη από το να κάνει πολλά post και τα άλλα τα είπε ο tsarachaf στο δικό του post. Ο Johnny παίζει στυλ Dumenuke μαφιόζου παριστάνοντας τον χαζό και προσπαθώντας να δείξει ότι είναι πόρνη αλλά είναι μαφιόζος κι αυτό φάνηκε στο ότι έδωσε ψήφο στον Σπυράκο τότε με την Eileen. Θα μου πείτε, μα βοήθησε στην ισοψηφία. Όχι! Ήθελε να προστατεύσει την Eileen. Ήξερε ότι εκείνη θα έριχνε δύο ακυρώσεις. Και στα λεγόμενά του φαίνεται να παρακολουθεί τις κινήσεις του Karadakov.

Οπότε παιδιά πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει απ' το χέρι μας για να βγάλουμε πρώτα εντελώς εκτός παιχνιδιού τον Karadakov και να έχουμε την άνεσή μας βγάζοντας τους υπόλοιπους. Και καλό θα είναι να είναι έτοιμοι οι πολίτες για κάνα εξίσου καλό combo ή για να αποτρέψουν καλό combo των μαφιόζων.

Λοιπόν, το σενάριο αυτό, είναι μεν τραβηγμένο, αλλά έχει βάση. Ίσως μάλιστα να είναι καλύτερο από αυτό που σκεφτόμουν εγώ ανάμεσα σε Eileen και Pol. Κι αυτό γιατί τα σήματα σε ΔΑ έχουν γίνει πολύ δύσκολα και δεδομένου ότι ο Ιορδάνης γενικά σαν παίκτης είναι παίκτης που περιμένει για να ανοίξει τα χαρτιά του και το παιχνίδι του δεν θα μου κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση να είναι ΔΑ.

Το ξαναλέω για την Μελανία, πιστεύω ότι πρέπει να της δοθεί χρόνος και να μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα ακόμη. Ας την αφήσουμε να γράψει λίγο ακόμη και θα φανούν περισσότερα γι' αυτήν. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι παίκτρια που κρύβεται πολύ καλά. Σίγουρα θα περιμένω ποστ της μέσα στην μέρα που θα αναλύει τις σκέψεις τις αφού διάβασε όλο το θέμα, κάτι που δεν είχε κάνει νωρίτερα κατά δήλωσή της.

Ο Τζόνι ειλικρινά με κουράζει αφάνταστα που επιμένει σε σένα η αλήθεια είναι. Και οκ, κάνεις λάθη, στο είπα πολλές φορές σε αυτό το παιχνίδι, αλλά μέχρι και η Ζωή που πήγε να με κατηγορήσει, χρησιμοποίησε τα στοιχεία που σε καθιστούν αθώο, που νομίζω είναι παραπάνω από φανερά με λίγη γνώση των κανόνων του παιχνιδιου. Οπότε, αν το συνδυάσω ειδικά και με το τελευταίο ποστ για τις κάρτες που πήγε να βγάλει μαφία όποιον πιστεύει ότι πρέπει να παιχτούν κάποιες κάρτες στο άμεσο μέλλον, δεν μπορώ παρά να τον προσθέσω κι εγώ στην λίστα μου.

Ποιους θεωρώ σίγουρους αθώους με βάση τα κείμενα που διάβασα: Tάσος, Tsarachaf, Claire, Soukou, Έριδα, Dimitris S., (ξέρω τον ρόλο του καθενός απ' αυτούς). Εμπιστευτείτε με κι ας έχετε υποψίες μεταξύ σας. Ξέρω επίσης τον ρόλο του Emmanouil, της methexys και του aggelogiannou. Και είναι εντελώς αθώοι κι οι τρεις.
Σίγουροι ένοχοι οι εξής: Eileen, Wild Boy, Μελανία, Johnny και ΔΑ ο Karadakov. Σύνολο 5 στους 8 κακούς. Απ' αυτούς η Eileen είναι η πιο αδύναμη λόγω του ότι δεν έχει κάρτες. Οι άλλοι έχουν και τις κρατάνε, οπότε συμφέρει να φύγουν με κάνα combo ή από μάγισσα κάποιοι απ' τους υπόλοιπους. Ένα καλό kill μάγισσας θα ήταν κι ο Karadakov βέβαια ο οποίος ελπίζω να μην έχει εξαίρεση ψηφοφορίας αλλιώς θα πρέπει να βρούμε άλλον τρόπο να τον σκοτώσουμε. Πρέπει να φύγει οπωσδήποτε τη Δευτέρα. Σκέφτηκα να γράψω αυτό το κείμενο μετά τη δολοφονία της Δευτέρας για να μην έχει παίξει εξαίρεση αλλά φοβήθηκα πρώτον το ότι μπορεί να πεθάνω και να φάω καμιά άμεση τυμβωρυχία οπότε δεν θα μπορείτε να με επαναφέρετε και δεν θα προλάβαινα να τα γράψω και δεύτερον ότι ακόμη κι αν δεν πεθάνω εγώ θα χάναμε την ψήφο ενός αθώου που θα πέθαινε. Δεν πρέπει να χάσουμε καμία ψήφο. Είμαστε οριακά.
Άρα άλλοι τρεις κακοί ρόλοι βρίσκονται ανάμεσα στα εξής άτομα: Emilouko, PolGr, Deutsch Lover, Spy ak και Comfortably.

Λοιπόν, σχόλιο για να το έχεις υπ' όψιν σου για πιθανά λάθη. Από το πως γράφεις για μένα, αλήθεια, δεν έχεις καταλάβει Χριστό για τον ρόλο μου και δεν το λέω για να αποπροσανατολίσω αλλούς, είμαι απολύτως σοβαρός, οπότε πρόσεχε για πιθανά λάθη στο σκεπτικό σου. Επίσης αν μιλάς για διαφορετικό ρόλο για τον Εμμανουήλ, παίζει να συμφωνούμε.


Απ' αυτούς η Emilouko μ' άρεσε που ψήφισε την Eileen αλλά δεν ξέρω αν ήταν καλό ξεκάρφωμα. Κάτι δεν μ' αρέσει και κυρίως το ότι δεν μπορώ να τη συνδέσω με κανέναν ρόλο. Το ίδιο κι ο PolGr τον οποίο έβαλα στους αθώους για άλλο λόγο αλλά που δεν μπορώ να αποκλείσω να είναι ίσως πόρνη γιατί δεν μ' άρεσε που είχε αλλάξει τότε την ψήφο του απ' τον Johnny δίνοντας στον Dumenuke ενώ είχε συμφωνήσει μαζί μου στην ισοβαθμία. Θεωρώ πως έχουν πέσει να τον φάνε αρκετές φορές οι μαφιόζοι και σίγουρα δεν είναι ο φανερός μαφιόζος του Dumenuke αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω να έχει γίνει ένα τόσο καλό play αν και τον θέλω στους αθώους. Η Deutsch lover ήταν απ' αυτές που ακολούθησε αρχικά στα λόγια το κίνημα στον Pol αλλά δεν τον ψήφισε ποτέ και μάλιστα είχε ξεφύγει απ' όλ' αυτό ακολουθώντας το δικό μου σενάριο για τον tsarachaf πράγμα που δεν έκανε κανείς άλλος. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι μιλημένη. Φαίνεται να μην ξέρει που πάνε τα 4 και να ψάχνει να βρει άτομα να ακολουθήσει και εμπιστεύεται τη σκέψη μου. Δεν μου αρέσουν όμως οι ανώδυνες ψήφοι της και το ότι έγραφε αραιά και που σαν την Eileen ή τον Wild Boy. Η Spy ak επίσης έγραφε αραιά και που και ακολούθησε σε κάποια φάση το κίνημα ενάντια στον Pol. Αλλά κι αυτή Emilouko ψήφιζε συνέχεια. Και η πλάκα είναι ότι και η Emilouko ψήφιζε Guest 278211 αν δείτε τις δύο τελευταίες ψηφοφορίες. Ο κόσμος καιγόταν κι αυτές ψήφιζαν η μια την άλλη. Δεν γίνεται η μια να είναι καλή και η άλλη κακιά κατά τη γνώμη μου. Είτε και οι δυο αθώες είτε και οι δυο ένοχες. Τέλος, ο Comfortably αυτός κι αν γράφει αραιά και που. Είχε επιτεθεί όμως στην Emilouko στην αρχή του παιχνιδιού άρα μαζί δεν είναι. Με παραξένεψε το ότι έψαχνε πόρνη από τόσο νωρίς. Ίσως να είναι αυτός η πόρνη. Αλλιώς η πόρνη βρίσκεται μεταξύ Himelas και Nefelis. Αλλά κι ο Comfortably μου έμοιαζε αθώος εδώ και τόσες μέρες. Ειλικρινά δεν ξέρω τι γίνεται μ' αυτούς τους 5. Το ποιος απ' αυτούς είναι κακός και ποιος όχι, αυτό θα φανεί εύκολα στις ψηφοφορίες που θα γίνουν όπου ο καθένας αναγκαστικά θα διαλέξει στρατόπεδο. Οπότε εκεί θα φανούν αρκετά. Είπα αρχικά να μην γράψω όλες τις σκέψεις μου αλλά επειδή οι μαφιόζοι έχουν το πλεονέκτημα ότι δρουν σε συνεννόηση και γνωρίζουν 'τη λύση' του αινίγματος θέλησα να συσπειρωθούμε λίγο οι πολίτες για να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερα λάθη από βιασύνη ή παρανόηση. Όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί αν δεν έχει φύγει η πόρνη τότε αυτό σημαίνει ότι απ' τα 17 άτομα που είμαστε, είμαστε 9 καλοί και 8 κακοί. Και όλοι οι νεκροί αθώοι που σημαίνει ότι κάναμε φοβερά λάθη αλλά έχουμε το πλεονέκτημα να ξέρουμε πως έχουμε αρκετούς αθώους για ηχώ.

Λοιπόν, πάνω στις σκέψεις σου.
α. Τις σκέψεις μου για την Έμιλυ τις έχω πει και δεν έχει γίνει κάτι για να το αλλάξει αυτό
β. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας κακός ρόλος ανάμεσα σε Guest 278211 και Deutsch, τα έχω πει άλλωστε και πιο αναλυτικά σε ποστ μου.
γ. Δεν ξέρω τι σκατά μπορεί να είναι ο Comfortably, αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Μπορεί να έχει και αυτός θέση στην μαφία.
δ. Ο Pol για μένα υπάρχει σε εναλλακτικό σενάριο ως ΔΑ, μπορεί να σταθεί και ως πιθανή πόρνη και μπορεί απλά να είναι και πολίτης που τα έχει κάνει θάλασσα.
ε. Γενικά συμφωνώ με το να έχουμε ανοιχτά χαρτιά, για να μπορούμε να συνεργαστούμε, αλλά καλό είναι να φιλτράρουμε όσο μπορούμε κάποια πράγματα, για να μην δίνουμε έτοιμο σχέδιο στην μαφία.
στ. Αν τυχόν έχω πέσει έξω για σένα και μας έχεις κοροϊδέψει έτσι, θα σε βρω στην Θεσσαλονίκη και δεν θα είμαι καλό παιδί :P

Αυτές είναι οι σκέψεις μου. Αύριο το απόγευμα θα πάρουμε τις νέες κάρτες και ελπίζω να πάρουμε κάτι καλό οι πολίτες. Προσοχή στο πώς θα τα χρησιμοποιήσετε. Καλώ όλους τους πολίτες να ψηφίσουν Karadakov από τώρα ώστε να μη χαθεί καμία ψήφος αθώου σε τόσο κρίσιμες ψηφοφορίες που έρχονται. Φοβάστε δεν φοβάστε να πεθάνετε ψηφίστε όλοι Karadakov. Αν έχει εξαίρεση ψηφοφορίας θα βρούμε άλλον τρόπο να τον βγάλουμε. Έχουμε αρκετά όπλα. Μάγισσα, combo με κάρτες, ηχώ. Ελπίζω να έχει φύγει η πόρνη και να είμαστε 10 αθώοι αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Εδώ όμως διαφωνώ μαζί σου. Σε όσα Παλέρμο έχω παίξει, οι μαφίες που την βγάζουν αλώβητες την πρώτη εβδομάδα χάνουν το παιχνίδι πολύ δύσκολα. Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να φύγει μαφιόζος την Δευτέρα. Ο ΔΑ είναι επικίνδυνος και ειδικά όσο έχει την ιδιότητά του, αλλά όσο είναι μέσα στο παιχνίδι βοηθά την το δικό μας αριθμητικό πλεονέκτημα. Οπότε ειλικρινά πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε όλοι σωστά και να βγάλουμε μαφιόζο οπωσδήποτε.
Δεύτερον, όποιος πολίτης έχει νεκροφάνεια καλό είναι να αρχίσει να σκέφτεται να την χρησιμοποιήσει, γιατί τα νούμερα πλέον είναι εναντίον των πολιτών. Αλλά... Παρακαλώ πολύ, όχι τον Εμμανουήλ. Όχι γιατί τον θεωρώ ένοχο, αλλά γιατί δεν του αξίζει να επιστρέψει στο παιχνίδι μετά από τέτοια απαράδεκτη πράξη, όπως το να υπονοήσει ρόλο.-

ps. Συμφωνώ με τον ικαρίωνα που ανέφερε ότι καλή ώρα για Ηχώ είναι γύρω στις 6 το απόγευμα, για τους λόγους που εξήγησε. Επιπλέον αν θέλει κάποιος να παίξει Ηχώ, για όνομα του Odin, δείτε τι έχει παιχτεί πιο πριν!! Μην έχουμε πάλι φαινόμενα του παίζεται Ηχώ σε ψηφοφορία που έχει ακυρώθεί. Έχουν χαθεί παιχνίδια έτσι.

ps.1 Διαφωνώ με το να έρθουν τα φαντάσματα και να μας δώσουν στοιχεία για τις κάρτες τους. Διότι όχι μόνο παραβιάζει το πνεύμα των κανόνων του παιχνιδιού, αν όχι το γράμμα, αλλά γιατί είναι και πολύ εύκολο αν έχουμε πέσει έξω σε κάποιον από τους αποχωρήσαντες να προσπαθήσει να μας παραπλανήσει, ώστε να τον επαναφέρουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Έχω σταματήσει να επιμένω στον ικαριονα έτσι και αλλιώς δεν με πιστεύει κάνεις. Η ψήφος μου την ώρα που παίχτηκε έδωσε ισοβαθμία. Εσύ πήγες και άλλαξες σε σπάι ακ και κατηγορείς εμένα; Τέλος το σενάριο με wild και karadakov είναι ακόμη πιο χαζό από το δικό μου που είχε σκαρφιστει με τα "μυρίζονται". Δε βλέπω τίποτα μεμπτό στα post του wild. Ωστόσο θέλω να ρωτήσω πέρα από τον ικαριονα πιστεύει κανείς άλλος σε αυτό το σενάριο; Και αν αναλογιστουμε το πόσα λάθη έχει κάνει κλαφτα χαραλαμπε. Δεν έκανα quote επειδή είμαι από κινητό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,797 μηνύματα.
Kαλημέρα, ελπίζω να μην ξέχασα να περάσω καμιά ψήφο.
edit: ξέχασα γιατί δεν τις γράφετε σώστα πόσες φορές θα το πούμε πια; :P παράδειγμα ψηφου

Ψηφοφορία για Δευτέρα 31/7
  1. Claire Rentfield
  2. ComfortablySmug
  3. Deutsch... Lover
  4. Dimitris S
  5. Eileen
  6. Emilouko
  7. Ikarionas --> Jkaradakov
  8. JKaradakov
  9. Johnny15
  10. ~Melania~
  11. PolGR1509
  12. Soukouu --> Eileen
  13. Guest 278211
  14. tsarachaf
  15. Wild_Boy
  16. Ερις
  17. Τάσος97

Ψήφοι
1 Eileen
1 Jkaradakov

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Emmanouilmyrgia - Ποινή
Himela - Δολοφονία 26/7
methexys - Ψηφοφορία 26/7
aggelogiannos - Δολοφονία 27/7
Nefeli Graf - Ψηφοφορία 27/7
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 28/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
DumeNuke [Αντίπαλος Μαφιόζος] - Ψηφοφορία 25/7 & Τυμβωρυχία
Fast [Πολίτης Β] - Ψηφοφορία 24/7 & Τυμβωρυχία

Απουσίες
~Melania~ #1
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Soukouu
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός Ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Φυσικά και όχι, αλλά δεν κάνει και να συζητάμε μεταξύ μας, για το ποιους θεωρούμε αθώος άρα και μπορούμε να τους εμπιστευτούμε, ε; Πολύ βολικό κι αυτό.

Αν αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα δε μπορώ να κάνω κάτι.


Προφανώς και όχι, αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο που αθωώνεις κόσμο που είναι ύποπτος εξ' ορισμού. 99% στις ψήφους που ανέφερες και στα άτομα που αθώωσες, υπάρχει μαφιόζος. Γιατί; Γιατί οι μαφιόζοι δεν είναι χαζοί να μπλεχτούν όλοι στο heat ανάμεσα σε Eileen, Σπυράκο, τζόνι και προφανών κάποιοι θα προτίμησαν να μείνουν disengaged. Άρα ποιος είναι ο σκοπός σου με το να τους αθωώνεις αυτούς;

Βλέποντας το από τη δική σου οπτική,αυτό πράγματι έχει λογική και το δέχομαι σαν reasoning σε περίπτωση που θες να με ψηφίσεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,797 μηνύματα.
Ανακοίνωση

Κάπου εδώ να σας ενημερώσω ότι πριν τις 20:00 - άγνωστο το πόσο νωρίτερα γιατί είναι Κυριακή σήμερα και καταλαβαίνετε :redface: - το θέμα θα κλειδωθεί ώστε να μοιραστούν με πμ οι κάρτες σας και θα ανοίξει στις 20:00
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Καλησπέρα,καλησπέρα,πρώτα απ΄όλα ναι έκανα το refresh μου και ότα είδα όόόλο αυτό το κύμα να μη σταματάει,σκέφτηκα που θα είναι μάταια η προσπάθεια να προσπαθήσω να σας μεταπείσω.Και αυτό διότι φαίνεται να εμπιοτεύεστε περισσότερο παίχτες που κάνουν νταβαντούρι και μέσα σε λίγες ώρες ρίχνουν ψήφουν λόγω της γνωστής "λίστας Dume" που κατέληξε να είναι πιο διαφωτιστική από την λίστα Lagarde.Δεκτό,κάποιοι ψήφισαν ενώ είχαν λόγο,κάποιοι δικαίως ζήτησαν ισοψηφία.Δε νομίζω βέβαια που χάλασε τη μαφία η ισοψηφία με έναν αθώο,ούτε φυσικά χάλασε την Eileen(μπηχτή; Ω ναι φυσικά) Γιατί αυτό παρατήρησα εγώ.Επίσης δεν άλλαξα ψήφο καν επειδή περίμενα την πολυπόθητη ισοψηφία αλλά μια χαρά με πέταξε έξω η Eileen και ξαφνικά ωχ,πάει η πολυπόθητη ισοψηφία.Γιατί αυτό είναι το κακό της ισοψηφίας ότι γίνονται "λάθη" που κοστίζουν. Με την πρόφαση της λίστας και της ολιγομιλιας μου μια χαρά ΜΟΥ ρίξατε τις ψήφους σας απέναντι σε μία Eileen που δεν είχε τα γνωστά της σεντόνια,που δικαιολογήθηκε ελάχιστα και ναι πιστεύω παρέσειρε κάποιους αναποφάσιστους.Ε λοιπόν ναι μπορεί να μην ήμουν Ο ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΑΘΩΟΣ,πάντως και μόνο η ύπαρξή μου συνέφερε αριθμητικά και στενοχωριέμαι πολύ που πάλι δεν έβγαλα βδομάδα,ενώ δεν ενόχλησα κανέναν.Φαίνεται που η φασαρία δηλώνει τελικά σωστό παίξιμο.Στην φαραρία λοιπόν στηρίζονται,και η φασαρία θα σας φάει.Και μέσα στην τόση φασαρία θα θα γυρίσετετε και θα πείτε όπως λέτε τώρα που παίζει να χετε βγάλει 2 κακούς με το ζόρι.Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω για να βοηθήσω.

Eileen-ΥΠΟΠΤΗ. Και μόνο που εγώ σεβάστηκα την ισοψηφία λέει πολλά,φτωχά επιχειρήματα σα να μη τη νοιάζει θα χε την στήριξή της.
Wildboy-Ένα post τη μέρα-ΚΥΜΑ-ΥΠΟΠΤΟΣ
Τάσος-Άλλα λέει άλλα ψηφίζει
Ικαρίωνας-Όταν τελειώσει το παιχνίδι μπορεί και να πάρει μία απόφαση για τους ενόχους(Αθώος λογικά)
Προσοχη σε soukou και σε pol που φωνάζουν,παραλογίζονται και εν τελει αλλαζουν γνωμες
Σας αφήνω με ένα αγαπημένο μου άσμα το οποίο με εκφράζει και πιστεύω αρμόζει και στην περίσταση.Εις το επανιδείν :bye:





Ναι γιατί ό,τι και αν γράψω δε νομίζω κανείς να το λάβει υπ'όψιν,πάντα έτσι γίνεται.

Είμαι από εκείνους που σε είχαν βάλει στους υπόπτους εξ αιτίας της λίστας του Ντιούμ. Δυστυχώς, αυτό που κατάλαβα είναι πως όσοι πήγαμε βάσει της λίστας αυτής έχουμε μαύρα μεσάνυχτα. Η Μέθεξις θεωρώ πως είναι αθώα, εσύ πλέον μετά τον τρόπο που βγήκες, μάλλον είσαι αθώος, ο Πολ δεν ξέρω.
Η φασαρία, Σπύρο , όσο μπορεί να βοηθήσει, μπορεί και να μπερδέψει και μια χαρά έχουμε μπερδευτεί εδώ πέρα μέχρι στιγμής:/:.


1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ)
ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.



2.Οπότε παιδιά πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει απ' το χέρι μας για να βγάλουμε πρώτα εντελώς εκτός παιχνιδιού τον Karadakov και να έχουμε την άνεσή μας βγάζοντας τους υπόλοιπους. Και καλό θα είναι να είναι έτοιμοι οι πολίτες για κάνα εξίσου καλό combo ή για να αποτρέψουν καλό combo των μαφιόζων.
1. :hehe: :hehe:
2. Έχει βάση το σενάριο, έχοντας πιο πάνω και ο Σπύρος στα τελευταία λόγια -που μάλλον τελικά είναι αθώος- , κατηγορήσει τον Wild.
Όμως δεν ξέρω αν πρώτα πρέπει να βγει ο ΔΑ, ή μαφιόζος ( βλ. Eileen, Wild) για αριθμητικούς λόγους.Εκτός από τον Wild που συμφωνώ, βάζω και την Eileen. Αν όλοι στραφούμε στον Wild ή όπως λες εσύ στον Karadakov, ίσως αφήνουμε από έξω και άλλα μέλη που είναι βασικοί ύποπτοι. Για εμένα καλό είναι να στραφούμε σε Wild και Eileen αρχικά και έπειτα να δούμε τα σχετικά με τον ΔΑ. Αλλιώς είναι να χάσει η μαφία ένα σίγουρο μέλος της και αλλιώς τον ΔΑ.


Έχω σταματήσει να επιμένω στον ικαριονα έτσι και αλλιώς δεν με πιστεύει κάνεις. Η ψήφος μου την ώρα που παίχτηκε έδωσε ισοβαθμία. Εσύ πήγες και άλλαξες σε σπάι ακ και κατηγορείς εμένα; Τέλος το σενάριο με wild και karadakov είναι ακόμη πιο χαζό από το δικό μου που είχε σκαρφιστει με τα "μυρίζονται". Δε βλέπω τίποτα μεμπτό στα post του wild. Ωστόσο θέλω να ρωτήσω πέρα από τον ικαριονα πιστεύει κανείς άλλος σε αυτό το σενάριο; Και αν αναλογιστουμε το πόσα λάθη έχει κάνει κλαφτα χαραλαμπε. Δεν έκανα quote επειδή είμαι από κινητό.

Επειδή έχει κάνει λάθη, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βρει κάτι σωστό. Όσο ο καιρός περνά και τα άτομα μειώνονται, η εικόνα γίνεται πιο ξεκάθαρη. Ο Wild σου φαίνεται αθώος επειδή κάνει λίγα πόστ, μπαίνει ψηφίζει συνήθως ανάμεσα στους 2 top και φεύγει. Na gut. Ή είσαι και εσύ κοντά εκεί στη μαφία και δεν θέλεις να ξεκινήσει κύμα προς κάποιον δικό σου;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Επειδή έχει κάνει λάθη, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βρει κάτι σωστό. Όσο ο καιρός περνά και τα άτομα μειώνονται, η εικόνα γίνεται πιο ξεκάθαρη. Ο Wild σου φαίνεται αθώος επειδή κάνει λίγα πόστ, μπαίνει ψηφίζει συνήθως ανάμεσα στους 2 top και φεύγει. Na gut. Ή είσαι και εσύ κοντά εκεί στη μαφία και δεν θέλεις να ξεκινήσει κύμα προς κάποιον δικό σου;

Deutsch εσύ δε θα έπρεπε να μιλάς καν γιατί τα πράγματα γίνονται όντως ξεκάθαρα. Έχεις λερωμένη η φωλιά σου και το έχουν καταλάβει και άλλοι. Με έχεις ψηφίσει τόσες φορές ακριβώς επειδή ήμουν εύκολος στόχος που μιλάει πολύ και "ενοχλεί" όπως λέει ο τσαφ. Οι δικαιολογίες σου so far απέναντι μου είναι non existent.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top