28-07-17

11:21
Δε χρειαζεται να με αθωωσεις και δε με νοιαζεις κιολας ειλικρινα. Αυτο που με νοιαζει ειναι να γνωριζω ποιοι αλλοι ειναι με τους πολιτες.Τασούλη για αρχή χάρηκα που είδα επιτέλους το ποστ σου. Παρ' όλα αυτά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν μπορώ να σε αθωώσω ακόμη, με δεδομένο ότι μόλις σήμερα τα ξημερώματα σχολίαζα ότι είσαι πιθανός ύποπτος για μένα. Παρ' όλα αυτά επειδή χρειάζομαι μία φωνή λογικής στο θρεντ αυτή την στιγμή...
[...]
Όχι Τάσο, δεν παίζει να ρώτησε αν πιστεύεις ότι δεν είμαι μαφία. Γιατί με κατηγόρησε γύρω στο μεσημέρι της δεύτερης μέρας. Οπότε δεν στέκει το να ρώτησε και να είδε ότι δεν είμαι μαφία, αν αυτό πήγες να πεις σαν σενάριο.
[...]
Επίσης σε παρακαλώ, μπορεί να εκφράζεσαι λίγο καλύτερα. Έχω εκνευριστεί όντως με την στάση του ικαρίωνα, αλλά δεν μου αρέσουν τέτοιες συμπεριφορές στο παιχνίδι.
[...]
Οσο για το bold συγγνωμη δε θυμομουν το timing, θα ανατρεξω πισω να το επιβεβαιωσω βεβαια.
Επισης, ναι συγγνωμη, ελαβα και παρατηρηση για αυτο

εχω να πω οτι εκεινη τη στιγμη ημουν με φιλαρακι για καφε περπατωντας και του λεω 'μ@λ@κ@ σκασε κρατα καφε και βουλωστο για 10 λεπτακια' και αλλαξα ψηφο με ηρεμια η αληθεια ειναιΤώρα εσύ γιατί αλλάζεις και τον βοηθάς; Άστον να δούμε αν θα αλλάξει. Αυτός παίζει να είναι ΔΑ ή πόρνη που φοβάται πως αν αλλάξει θα τον κράξουν μετά.
[...]
0 συμπερασματα βγαζει οποιος δε θελει να βγαλει...Εσύ γιατί χαίρεσαι, θεωρείς τον ΠΟΛΓΡ πολίτη; Δεν πάμε καλά εδώ. Τι μαλακία έκανε ο Δήμαρχος. Πως στο διάολο θα δούμε αλλαγές ψήφων αν δεν πάμε ποτέ σε ισοψηφία. Once again, 0 συμπεράσματα.
ακριβωςΤζονι ο ΔΑ γιατί να δράσει εφόσον υπήρχε ισοψηφία; Και βασικά δεν έχει κάνει και πολλά ποστ η νεφέλη για να ξέρει σίγουρα ο ΔΑ ότι είναι μαφία και να την σώσει.Δεν υπήρχε λόγος να επέμβει.
[...]
Τι φάση;
σου απαντησε ο σουκου βεβαια. γιατι αλλαξα σε ερις; γιατι απο κινητο ηταν ο,τι πιο ευκολο και γρηγορο μπορουσα να γραψω. αν εδειψνε το ποστ και δευτερολεπτα ισως να εβλεπες οτι εγινε 5-6 δευτερολεπτα πριν τη ληξη η αλλαγη μου.Για ισοψηφια το εκανε το τελευταιο ο τασος ^^
[....]
Ενδιαφέρουσες ήταν πάντως οι κινήσεις κατά το τέλος της ψηφοφορίας, με τόσα άτομα να καίγονται να βγάλουν ισοψηφία και τον τζόνι να λέει ότι καίγεται επίσης και να κάνει την πάπια επειδή θα ψηφίσει Πολ η Νεφέλη στην παράταση. Λες και αν δεν μπορούσε να την ξαναλλάξει μετά...
η νεφελη δε θα αλλαζε... αλλα και να αλλαζε παλι εκεινη θα εφευγε εν τελειΔεν είχαμε ούτε μια ισοψηφία μέχρι τώρα. Ήθελα οι παίκτες που ψήφισαν άλλους να ψηφίσουν κάτι μεταξύ αυτών των 2. Εν τέλει, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ που δεν άλλαξα. Δε βλέπετε ότι η Νεφέλη δεν άλλαξε; Τι στο διάολο, κάνετε όλοι τους ηλίθιους αυτή τη στιγμή; Όλοι εναντίον μου.

καπως ετσι δεν εγινε με τη νεφελη την προηγουμενη φορα; θα μπορουσε απλως να αλλαξει την ψηφο της... βεβαια και τοτε ερις ειχε ψηφισει αλλα αν πουμε οτι η νεφελη ξερει την ερις θα ειχε γινει καρφωμα μερικες μερες τωρα.. εαν λεω κατι λαθος πειτε μου[...]
Δεν ξέρω τι ρόλο έχεις και ναι η συμπεριφορά σου φαίνεται ύποπτη και πρέπει να το καταλάβεις αυτό. Χρειάστηκε να παιχτεί κάρτα και να αλλάξει ο Τάσος δύο φορές την ψήφο του, ενώ μπορούσες απλώς να αφαιρέσεις την ψήφο σου από τον Pol και αν τον ψηφίσει η Νεφέλη να την ξαναβάλεις...
κι εδω γελασαν και οι πετρες στον ΆρηΈκανα την πάπια; Ήμουν ο μονος που συμμετείχε εδώ μετά τις 7μιση. Οι άλλοι είναι afk δεν τους ένοιαζε καν αν θα βγει ισοβαθμία ή όχι! Τελευταίο μου μήνυμα προς τα εσένα, δεν μπορώ να πετάς τέτοιες ανακρίβειες.

βλεπω οτι απο τη στιγμη που εφερα τελος σε αυτη την κοντρα ειτε πεφτετε σε μενα είτε σε εναν εκ των δυο...Για όσους υπάρχει ο χρόνος καλό είναι να ξαναπεράσετε τη συζήτηση των tsarachaf-Ikariona (και όσων πήραν το μέρος κάποιου), αλλά και όσα ειπώθηκαν από παίκτες που δεν έχουν και αρκετή συμμετοχή στο παιχνίδι και να δείτε, αν υπάρχουν "κενά" στα λεγόμενά τους. Το ξέρω ότι μ' αυτά που σας λέω δεν σας βοηθάω ιδιαίτερα, αλλά δεν έχω κάτι άλλο να πω. Την αθώοτητά μου δεν μπορώ να την αποδείξω ό,τι και να σας πω, οπότε πάω στον τάφο μου.![]()
και οντως εχετε τσακωθει με τα τελευταια λογια; κανε 5 παραθεσεις πες 2 κουβεντες.. ελεος
κι αφου η μεθεξης δεν ηταν μαφιοζα γιατι να ριξει την τυμβωρυχια της στο φαστ; ναι θα μου πεις επιπολαιη κινηση αλλα γιατι οχι στον εμμανουηλ;;Λοιπόν αρχικές σκέψεις της βραδειάς.
Μετά από όλα όσα έχουν γίνει τους δύο τελευταίους γύρους βγάζω τα εξής συμπεράσματα:
• Συνεχίζω να πιστεύω ότι η Μέθεξυς δεν μπορεί να είναι μαφιόζα. Έχω πει πολλές φορές στο γιατί.
• Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι ο Δικηγόρος έχει παίξει τον Χρησμό που πιθανόν μπορεί να έχει για τον Πολ, μετά τα χθεσινά και γι’αυτό τον αθώωσε.
Οπότε, παραθέτω για άλλη μια φορά τα λόγια του Dume:
[...]
κι εγω θελω να πιστευω ετσι αλλα θα μαθουμε την κυριακη
ακομα δε σου δειξαν πως κρατανε σωστα την καραμπινα;Παιδια χτυπησα σημερα τον ωμο μου και δυσκολευομαι απιστευτα να γραφω γιατι μπορω μονο με το ενα χερι. Θα σας παρακολουθω οσο μπορω και θα ψηφιζω αλλα για την ωρα μεγαλα ποστ απο μενα μην περιμενετε. Δεν καταφερα ουτε να διαβασω το θεμα απο την αρχη οπως ειπα νωριτερα γιατι ποναω απιστευτα.
Επισης αυριο θα λειψω για αρκετες ωρες γιατι θα παω στο νοσοκομειο να με δουν, σημερα δεν εφημερευει κατι κοντα μου.

Εγώ έχω πει χίλιες φορές το τι έκανα. Δεν θα τα ξαναγράφω. Σας έχω απαντήσει ήδη σε όλα και κάνετε πως δεν τα βλέπετε. Μαφία προς το παρόν ΣΟΥΚΟΥ, Ικαρίων, Τασος για μένα.[...]
δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις μπορεις να το εξηγησεις λιγο πιο απλα σε 1-2 σειρουλες; δε χρειαζεται παραγραφος απλα αυτη τη στιγμη δεν κατανοοω τι λες..Πέρα απο το όνειρο, όπως ανέφερα σε άλλο ποστ μου μου φαίνεται ακόμα πιο παράξενο ότι όχι ένας όχι δυο, αλλα 4 άτομα άλλαξαν απο χθες που ήταν σίγουρα μαφιόζα η Μεθ σε πιθανόν ένοχο τον Πολ. Οπότε ναι ξαναλέω είναι ένα leap of faith, καλά θα ήταν, αλλά ήταν το τελευταίο push που χρειαζόμουν για να επανεξετάσω το θέμα.
[...]
ή και Α...Θα σε διορθώσω δεύτερη φορά. Είναι Β!!! ΚαραντακοΒ.
[...]
παρα πολυ περιεργο που η ζωη εχει εξαφανιστει... συνηθως δινει ζωη στα σεναρια[...]
Επίσης παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα, έχω χάσει την κολλητή μου και βάζω αγγελίες παντού. Την λένε Ζωή, απαντά και στο Eileen και παρακαλείται να εμφανιστεί άμεσα και να κάνει κανένα ποστ...

κοπελια ακου να δεις τι φαση παιζει. βασικα θα το πω στο τελος περιμενε[...]
ΠΟΛ και Τάσος97 και ισως και Σπυράκος πρέπει να φύγουν. Πολίτες ΞΥΠΝΉΣΤΕ.. έχετε βγάλει ως τώρα μόνο πολίτες η μαφια κερδίζει.. επισης συμφωνω με νεφελη να προσέχετε τσαφ και ικαριωνα.
Δεν μπορώ να γράψω περισσότερα ελπίζω να μπορέσω να επανέλθω αργότερα. ΤΑΣΟΣ97 και σήμερα για μένα, ΣΕ συγγνώμη που δεν μπορώ να βαλω μπολντ. Σήμερα είναι μια μέρα ακόμα μην την χαραμίσετε πάλι σε πολίτη αλλιώς είμαστε χαμένοι.
αλλαξα σε ερις για να ερθει ξανα ισοψηφια, wtf κουτα ειστε και δεν καταλαβαινετε οτι 1 + 1 = 2;;;[...]
Την πρώτη αλλαγή σε Νεφέλη να τη καταλάβω, μετά τι; Το θεώρησες βλακεία και δεν ήθελες να πας σε Πολ και έτσι πήγες στην άκυρη Έριδα;
2. Τάσος, ομολογώ πως δεν ήταν στους υπόπτους αλλά: Αν ισχύει αυτό που λες, ότι δηλαδή η Νεφέλη είναι αθώα, την ψηφησε. Μετά ίσως κατάλαβε πως δεν θέλει αν ψάξει κανείς όσους ψήφισαν Νεφέλη, να φανεί και εκείνος και άλλαξε σε Έρις.
[...]

Λοιπον επειδη ειμαι σιγουρος οτι δε θα σκοτωσει εμενα η μαφια σημερα τουλαχιστον (δε συμφερει να φανω τελειως αθωος αλλωστε) εχω να πω οτι ακομη και αν σκοτωθω παρακαλω να μη με επαναφερει κανεις με νεκροφανεια. Να με αφησετε τουλαχιστον ενα βραδυ στον ταφο. Και αν θελετε και 2 για να ρωταει το μεντιουμ με τη σειρα ολους τους ρολους. Τσαφ και Ικαριονας θα ξερετε ΑΚΡΙΒΩΣ ποτε θα πρεπει να επαναφερθω. Εαν πεσει τυμβωρυχια πανω μου είτε θα μαθετε ενα μαφιοζο είτε έναν αλλοπροσαλλο συνασπισμενο με τους πολιτες παικτη. Μιλαω δια της πλαγιου το ξερω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.