Johnny15
Επιφανές μέλος
καλα το οτι προετοιμαζεται να εδαφος να φυγω ειναι εμφανες εδω και μερες.. αλλα το περιεργο ειναι οτι συνεχιζουν να επιμενουν σε μενα σε σενα και καποιον αλλον και τον τσαφ που τον εχω αθωωσει τελειως δεν το θεωρει κανεις περιεργο.. τσαφ μην εισαι ο ΔΑ θα σε γαργαλησω
Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα, όπως ο Ικαρίονας άλλωστε Εμένα μου φάνηκε παράξενο ότι σε αθώωσε ο Emmanouil και εξήγησα ότι θεωρώ απίθανο να έχουν οι καλοί ρόλοι 3 Πυθίες. Συνεπώς κάποιος έπαιξε βιαστικά ή μπλόφαρε.
Ειμαι seriously ο μόνος που κατηγορώ Ikariona σε αυτό το παιχνίδι. Είναι σαν να σας ζητάω να με διώξετε ρε παιδί μου. Αν φύγω νύχτα θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ikarionas
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί θα σε τρόμαζε αν έπεφτε πάνω σου; Φίλε αν έφευγες και ήσουν καλός ρόλος θα ψήφιζα όλη τη λίστα σου μέχρι να πεθάνω, αλήθεια σου λέω. Αλλά φοβάσαι μην αποκαλυφθεί κάτι άλλο; Τέλος πάντων. Εγώ υποστήριξα ότι είναι πολύ νωρίς για να παιχτεί αυτή η κάρτα και το δικαιολόγησα. Τη χρειαζόμαστε για μετά. Εσύ θέλεις να παιχτεί τώρα ναι ή όχι;
Ασφαλώς και θα ήθελα τυμβωρυχία. Η αθωότητά μου έχει αποδειχτεί από πολλά σημεία τα οποία δεν θέλεις να δεις επίτηδες. Ανέτρεξε στον τσαρατσάφ που χρησιμοποίησες και το κείμενό του εναντίον μου. Δεν βλέπω να παρατήρησες το κάθε τι που λέει. Είτε θέλω είτε όχι δεν έχει σημασία γιατί δεν βρίσκεται στα χέρια των αθώων. Το ότι θα ήθελα να δω τι είναι η methexys για να καταλάβω ποιος είναι μέντιουμ και ποιοι το παίζουν, ναι θα το ήθελα αλλά δεν είναι στο χέρι μου.
Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα, όπως ο Ικαρίονας άλλωστε Εμένα μου φάνηκε παράξενο ότι σε αθώωσε ο Emmanouil και εξήγησα ότι θεωρώ απίθανο να έχουν οι καλοί ρόλοι 3 Πυθίες. Συνεπώς κάποιος έπαιξε βιαστικά ή μπλόφαρε.
Ειμαι seriously ο μόνος που κατηγορώ Ikariona σε αυτό το παιχνίδι. Είναι σαν να σας ζητάω να με διώξετε ρε παιδί μου. Αν φύγω νύχτα θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.
Και γιατί να μπλόφαρε σε μένα και όχι π.χ. στον Pol ή αλλού; Εσύ με κατηγορείς γιατί είσαι κακός και δεν θες να δεις αυτά που με αθωώνουν. Απ' τους σίγουρους αθώους του παιχνιδιού είμαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Και γιατί να μπλόφαρε σε μένα και όχι π.χ. στον Pol ή αλλού; Εσύ με κατηγορείς γιατί είσαι κακός και δεν θες να δεις αυτά που με αθωώνουν. Απ' τους σίγουρους αθώους του παιχνιδιού είμαι.
Δεν είπα μόνο σε σένα. Ρε έκανα ποστ στην προηγούμενη σελίδα και λέω ότι μπορεί να έκανε λάθος και στον POLGR. Μου αρέσει που συμφώνησες ότι δεν μπορεί να έχουν 3 Πυθίες οι καλοί! Δε θα λεμε τα ίδια 100 φορές.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Ikarionas
Πολύ δραστήριο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ikarionas
Πολύ δραστήριο μέλος
5-5-3 δεν είναι;;
Nαι καλά θα ήταν να γινόταν 5-5-5
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Soukouu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ikarionas
Πολύ δραστήριο μέλος
εμιλυ αλλαξε σε σπυρο αν θες
Τι λες εσύ; προσπαθείς να προστατέψεις Eileen; Άλλη μια ψήφο θέλει ο Johnny.
dimijim
Διάσημο μέλος
Ψηφοφορία για Παρασκευή 28/7
- Claire Rentfield --> Johnny15
- ComfortablySmug --> Eileen
- Deutsch... Lover --> Johnny15
- Dimitris S --> ComfortablySmug
- Eileen --> Σπυρακος (^^)
- Emilouko --> Johnny15
- Ikarionas --> Johnny15
- JKaradakov --> Σπυρακος (^^)
- Johnny15 --> ComfortablySmug
- ~Melania~ --> Σπυρακος (^^)
- PolGR1509 --> Eileen
- Soukouu --> Eileen
- Guest 278211 --> Emilouko
- tsarachaf --> Eileen
- Wild_Boy --> Σπυρακος (^^)
- Ερις --> Guest 278211
- Σπυρακος (^^) --> Eileen
- Τάσος97 --> Σπυρακος (^^)
Ψήφοι
5 Eileen
5 Σπυρακος (^^)
4 Johnny15
2 ComfortablySmug
1 Emilouko
1 Guest 278211
Η Χώρα των Φαντασμάτων
Emmanouilmyrgia - Ποινή
Himela - Δολοφονία 26/7
methexys - Ψηφοφορία 26/7
aggelogiannos - Δολοφονία 27/7
Nefeli Graf - Ψηφοφορία 27/7
Οριστικές Αποχωρήσεις
DumeNuke [Αντίπαλος Μαφιόζος] - Ψηφοφορία 25/7 & Τυμβωρυχία
Fast [Πολίτης Β] - Ψηφοφορία 24/7 & Τυμβωρυχία
Απουσίες
~Melania~ #1
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1
Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Soukouu
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός Ψήφων
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Ikarionas
Πολύ δραστήριο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.