Παιδιά, καλημέρα. Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο μέχρι τη δολοφονία, θα κάνω κάποια σύντομα σχόλια τα οποία είναι σημαντικά όμως.
Αρχικά, ίσως ακουστεί πολύ προκλητικό αυτό που θα πω, αλλά πιστεύω ότι η Deutsch συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ήταν αθώα. Ξέρω ότι εγώ έκανα κατ' ουσίαν το κύμα εναντίον της, αλλά μου φαινόταν ύποπτη και προς το παρόν δεν το μετανιώνω, γιατί προσωπικά έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα και φυσικά επειδή θα μπορούσε να είναι κακός ρόλος.
Ultraviolence: Καταλαβαίνω γιατί με ψηφίζεις, γιατί εγώ πιστεύω στην αθωότητά σου και γι' αυτό σε καλώ να πιστέψεις κι εσύ στην αθωότητά μου. Μπορεί να κάνω λάθη και να τα έχεις διαπιστώσει εσύ, αλλά δεν είμαι κακός. Εγώ βασίζομαι σε εσένα.
Claire Rentifield: χθες ψήφισε τη Γερμανίδα για αποχώρηση, σήμερα ψηφίζει εμένα. Ειδικά αν η Γερμανίδα ηταν αθώα, η στάση της είναι εξαιρετικά ύποπτη , αφού ψηφίζει ό,τι την βολεύει. Είναι πολύ ύποπτη.
Totaled & DumeNuke: Βασικά, νιώθω γι' αυτούς τους 2 ότι παίζουν απροκάλυπτα κακούς ρόλους και προβληματίζομαι για το τι τελικά μπορεί να είναι. Totaled, γιατί θεωρείς τη Himela ένοχη;
Τους bilire, Σπυρακος και Τασος97 θέλω να τους παρακολουθήσω λίγο.
Wild_boy: έχει ψηφίσει 3 φορές άτομο που εγώ προσωπικά θεωρώ αθώο. Επιπλέον, δεν τον έχει υποπτευθεί κανείς, ακριβώς επειδή δεν κάνει τίποτα για να τον υποπτευθούμε. Χθες δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει την δημοσκόπηση. Τι πιο βολική κάλυψη από αυτό, ειδικά αν είμαστε με την Γερμανίδα και οι 2 αθώοι; Γι' αυτό η ψήφος μου θα πάει στον Wild_boy και θα παρακαλέσω Iορδάνη, Himela, ουλτρα και όποιον άλλον είναι πολότης εν πάση περιπτώσει να σκεφτεί.
Α, και για dimijim: Δεν είμαι σίγουρος για την ενοχή του πλέον. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την παρουσία του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.