Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 10:11 Η Claire Rentfield: #21 01-08-16 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Βλέπω πολλές γρήγορες και άκυρες ψήφους και έχω μείνει κάπως έτσι αλλά θα δούμε στην πορεία.. *επεσε λίγο μούγκα ή εγώ ξύπνησα νωρίς;;* Click για ανάπτυξη... Καλά μωρέ, πρώτη μέρα είναι ακόμα, τι ψήφους δηλαδή ήθελες να δεις; Καλημέρα κιόλας και καλό μήνα σε όλους. Και ναι, εσύ ξύπνησες νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 10:16 Η methexys έγραψε: #22 01-08-16 10:16 Τάσο,ξύπνησες νωρίς νομιζω Καλημέρα και απο εμένα στην όμορφη πόλη του Παλερμο! Όντως κάποιοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι... Αλλα ειναι πρώτη μερα ακομα όποτε εν μέρη τους δικαιολογώ. Για να δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 10:51 Ο tsarachaf: #23 01-08-16 10:51 Άντε ρε ζωντανέψτε λίγο... Τι είναι αυτά;; Θ' ανακοινώσω ρανδομ δολοφονία αν δεν αρχίσετε να ξυπνάτε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:05 Η Deutsch... Lover: #24 01-08-16 11:05 Καλημέρα!!! Μόλις άνοιξα το θεμα και τι να δω! Έχουν ψηφίσει ήδη πολλοί! Καλο παιχνίδι παιδιά! Καλη διασκέδαση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:30 Ο JKaradakov: #25 01-08-16 11:30 Καλημέρα στο Παλέρμο. Ήσυχο βράδυ, υπερβολικά ήσυχο ίσως θα έλεγα. Μπορεί να είναι περίοδος διακοπών ή και λόγω του ότι ήταν Κυριακή, όπως και να έχει ελπίζω να μην συνεχιστεί έτσι γτ δεν είναι καλό για το παιχνίδι. Έλα να ζωντανεύουμε, πείτε ένα "Γεία" τουλάχιστον... Και μιας και ψηφίζουν όλοι θα ψηφίσω και εγώ την αγαπητή Guest 278211 έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:35 Η Nefeli Graf: #26 01-08-16 11:35 Καλημέρα και καλό μήνα! Θα περιμένω να δω και τους υπόλοιπους να εμφανίζονται, έστω και για ένα γεια και θα ψηφίσω πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:39 Η Mάιρα έγραψε: #27 01-08-16 11:39 Καλημέρα και καλό μήνα! ένα τραγούδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:41 Η kleop έγραψε: #28 01-08-16 11:41 Καλημερα και απο μενα!Ειμαι με τα βιβλια της πιθανοτητας αγκαλια,καθως ξεκινησα διαβασμα.Μπηκε ο Αυγουστος και αρχισα να προετοιμαζομαι.Βεβαια μια βαρεμαρα την εχω.Εδω ησυχια παιζει,αν και το βρισκω λογικο,αρχη ειναι ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:44 Ο tsarachaf: #29 01-08-16 11:44 Άντε, μαλώστε και λίγο... Έτσι ξερά ψηφίζετε;; Καλό μήνα btw Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.527 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:45 Ο ultraviolence: #30 01-08-16 11:45 Καλημέρα και από μένα.Γιατι τόση ησυχία; Τιμήστε μας με τη παρουσία σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bilire Νεοφερμένο μέλος Η bilire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:47 Η bilire έγραψε: #31 01-08-16 11:47 Καλημέρα και από εμένα, νομίζω θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:03 Ο Wild_Boy έγραψε: #32 01-08-16 13:03 Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:06 Ο tsarachaf: #33 01-08-16 13:06 Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy -----> ultraviolence Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 1 ultraviolence Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:08 Ο Libertus έγραψε: #34 01-08-16 13:08 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τάσο,ξύπνησες νωρίς νομιζω Καλημέρα και απο εμένα στην όμορφη πόλη του Παλερμο! Όντως κάποιοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι... Αλλα ειναι πρώτη μερα ακομα όποτε εν μέρη τους δικαιολογώ. Για να δουμε Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα; Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:10 Ο Wild_Boy έγραψε: #35 01-08-16 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Click για ανάπτυξη... Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:12 Ο Libertus έγραψε: #36 01-08-16 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:13 Ο JKaradakov: #37 01-08-16 13:13 Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:15 Ο tsarachaf: #38 01-08-16 13:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν τα βλέπω καλά ρε... Έχουμε μία μικρή αχρωματοψία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:23 Ο Σπυρακος (^^): #39 01-08-16 13:23 Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Βλέπω πολλές γρήγορες και άκυρες ψήφους και έχω μείνει κάπως έτσι αλλά θα δούμε στην πορεία.. *επεσε λίγο μούγκα ή εγώ ξύπνησα νωρίς;;* Click για ανάπτυξη... Καλά μωρέ, πρώτη μέρα είναι ακόμα, τι ψήφους δηλαδή ήθελες να δεις; Καλημέρα κιόλας και καλό μήνα σε όλους. Και ναι, εσύ ξύπνησες νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 10:16 Η methexys έγραψε: #22 01-08-16 10:16 Τάσο,ξύπνησες νωρίς νομιζω Καλημέρα και απο εμένα στην όμορφη πόλη του Παλερμο! Όντως κάποιοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι... Αλλα ειναι πρώτη μερα ακομα όποτε εν μέρη τους δικαιολογώ. Για να δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 10:51 Ο tsarachaf: #23 01-08-16 10:51 Άντε ρε ζωντανέψτε λίγο... Τι είναι αυτά;; Θ' ανακοινώσω ρανδομ δολοφονία αν δεν αρχίσετε να ξυπνάτε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:05 Η Deutsch... Lover: #24 01-08-16 11:05 Καλημέρα!!! Μόλις άνοιξα το θεμα και τι να δω! Έχουν ψηφίσει ήδη πολλοί! Καλο παιχνίδι παιδιά! Καλη διασκέδαση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:30 Ο JKaradakov: #25 01-08-16 11:30 Καλημέρα στο Παλέρμο. Ήσυχο βράδυ, υπερβολικά ήσυχο ίσως θα έλεγα. Μπορεί να είναι περίοδος διακοπών ή και λόγω του ότι ήταν Κυριακή, όπως και να έχει ελπίζω να μην συνεχιστεί έτσι γτ δεν είναι καλό για το παιχνίδι. Έλα να ζωντανεύουμε, πείτε ένα "Γεία" τουλάχιστον... Και μιας και ψηφίζουν όλοι θα ψηφίσω και εγώ την αγαπητή Guest 278211 έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:35 Η Nefeli Graf: #26 01-08-16 11:35 Καλημέρα και καλό μήνα! Θα περιμένω να δω και τους υπόλοιπους να εμφανίζονται, έστω και για ένα γεια και θα ψηφίσω πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:39 Η Mάιρα έγραψε: #27 01-08-16 11:39 Καλημέρα και καλό μήνα! ένα τραγούδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:41 Η kleop έγραψε: #28 01-08-16 11:41 Καλημερα και απο μενα!Ειμαι με τα βιβλια της πιθανοτητας αγκαλια,καθως ξεκινησα διαβασμα.Μπηκε ο Αυγουστος και αρχισα να προετοιμαζομαι.Βεβαια μια βαρεμαρα την εχω.Εδω ησυχια παιζει,αν και το βρισκω λογικο,αρχη ειναι ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:44 Ο tsarachaf: #29 01-08-16 11:44 Άντε, μαλώστε και λίγο... Έτσι ξερά ψηφίζετε;; Καλό μήνα btw Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.527 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:45 Ο ultraviolence: #30 01-08-16 11:45 Καλημέρα και από μένα.Γιατι τόση ησυχία; Τιμήστε μας με τη παρουσία σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bilire Νεοφερμένο μέλος Η bilire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:47 Η bilire έγραψε: #31 01-08-16 11:47 Καλημέρα και από εμένα, νομίζω θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:03 Ο Wild_Boy έγραψε: #32 01-08-16 13:03 Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:06 Ο tsarachaf: #33 01-08-16 13:06 Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy -----> ultraviolence Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 1 ultraviolence Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:08 Ο Libertus έγραψε: #34 01-08-16 13:08 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τάσο,ξύπνησες νωρίς νομιζω Καλημέρα και απο εμένα στην όμορφη πόλη του Παλερμο! Όντως κάποιοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι... Αλλα ειναι πρώτη μερα ακομα όποτε εν μέρη τους δικαιολογώ. Για να δουμε Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα; Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:10 Ο Wild_Boy έγραψε: #35 01-08-16 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Click για ανάπτυξη... Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:12 Ο Libertus έγραψε: #36 01-08-16 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:13 Ο JKaradakov: #37 01-08-16 13:13 Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:15 Ο tsarachaf: #38 01-08-16 13:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν τα βλέπω καλά ρε... Έχουμε μία μικρή αχρωματοψία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:23 Ο Σπυρακος (^^): #39 01-08-16 13:23 Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τάσο,ξύπνησες νωρίς νομιζω Καλημέρα και απο εμένα στην όμορφη πόλη του Παλερμο! Όντως κάποιοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι... Αλλα ειναι πρώτη μερα ακομα όποτε εν μέρη τους δικαιολογώ. Για να δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 10:51 Ο tsarachaf: #23 01-08-16 10:51 Άντε ρε ζωντανέψτε λίγο... Τι είναι αυτά;; Θ' ανακοινώσω ρανδομ δολοφονία αν δεν αρχίσετε να ξυπνάτε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:05 Η Deutsch... Lover: #24 01-08-16 11:05 Καλημέρα!!! Μόλις άνοιξα το θεμα και τι να δω! Έχουν ψηφίσει ήδη πολλοί! Καλο παιχνίδι παιδιά! Καλη διασκέδαση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:30 Ο JKaradakov: #25 01-08-16 11:30 Καλημέρα στο Παλέρμο. Ήσυχο βράδυ, υπερβολικά ήσυχο ίσως θα έλεγα. Μπορεί να είναι περίοδος διακοπών ή και λόγω του ότι ήταν Κυριακή, όπως και να έχει ελπίζω να μην συνεχιστεί έτσι γτ δεν είναι καλό για το παιχνίδι. Έλα να ζωντανεύουμε, πείτε ένα "Γεία" τουλάχιστον... Και μιας και ψηφίζουν όλοι θα ψηφίσω και εγώ την αγαπητή Guest 278211 έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:35 Η Nefeli Graf: #26 01-08-16 11:35 Καλημέρα και καλό μήνα! Θα περιμένω να δω και τους υπόλοιπους να εμφανίζονται, έστω και για ένα γεια και θα ψηφίσω πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:39 Η Mάιρα έγραψε: #27 01-08-16 11:39 Καλημέρα και καλό μήνα! ένα τραγούδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:41 Η kleop έγραψε: #28 01-08-16 11:41 Καλημερα και απο μενα!Ειμαι με τα βιβλια της πιθανοτητας αγκαλια,καθως ξεκινησα διαβασμα.Μπηκε ο Αυγουστος και αρχισα να προετοιμαζομαι.Βεβαια μια βαρεμαρα την εχω.Εδω ησυχια παιζει,αν και το βρισκω λογικο,αρχη ειναι ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:44 Ο tsarachaf: #29 01-08-16 11:44 Άντε, μαλώστε και λίγο... Έτσι ξερά ψηφίζετε;; Καλό μήνα btw Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.527 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:45 Ο ultraviolence: #30 01-08-16 11:45 Καλημέρα και από μένα.Γιατι τόση ησυχία; Τιμήστε μας με τη παρουσία σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bilire Νεοφερμένο μέλος Η bilire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:47 Η bilire έγραψε: #31 01-08-16 11:47 Καλημέρα και από εμένα, νομίζω θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:03 Ο Wild_Boy έγραψε: #32 01-08-16 13:03 Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:06 Ο tsarachaf: #33 01-08-16 13:06 Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy -----> ultraviolence Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 1 ultraviolence Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:08 Ο Libertus έγραψε: #34 01-08-16 13:08 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τάσο,ξύπνησες νωρίς νομιζω Καλημέρα και απο εμένα στην όμορφη πόλη του Παλερμο! Όντως κάποιοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι... Αλλα ειναι πρώτη μερα ακομα όποτε εν μέρη τους δικαιολογώ. Για να δουμε Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα; Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:10 Ο Wild_Boy έγραψε: #35 01-08-16 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Click για ανάπτυξη... Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:12 Ο Libertus έγραψε: #36 01-08-16 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:13 Ο JKaradakov: #37 01-08-16 13:13 Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:15 Ο tsarachaf: #38 01-08-16 13:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν τα βλέπω καλά ρε... Έχουμε μία μικρή αχρωματοψία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:23 Ο Σπυρακος (^^): #39 01-08-16 13:23 Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε ρε ζωντανέψτε λίγο... Τι είναι αυτά;; Θ' ανακοινώσω ρανδομ δολοφονία αν δεν αρχίσετε να ξυπνάτε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:05 Η Deutsch... Lover: #24 01-08-16 11:05 Καλημέρα!!! Μόλις άνοιξα το θεμα και τι να δω! Έχουν ψηφίσει ήδη πολλοί! Καλο παιχνίδι παιδιά! Καλη διασκέδαση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:30 Ο JKaradakov: #25 01-08-16 11:30 Καλημέρα στο Παλέρμο. Ήσυχο βράδυ, υπερβολικά ήσυχο ίσως θα έλεγα. Μπορεί να είναι περίοδος διακοπών ή και λόγω του ότι ήταν Κυριακή, όπως και να έχει ελπίζω να μην συνεχιστεί έτσι γτ δεν είναι καλό για το παιχνίδι. Έλα να ζωντανεύουμε, πείτε ένα "Γεία" τουλάχιστον... Και μιας και ψηφίζουν όλοι θα ψηφίσω και εγώ την αγαπητή Guest 278211 έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:35 Η Nefeli Graf: #26 01-08-16 11:35 Καλημέρα και καλό μήνα! Θα περιμένω να δω και τους υπόλοιπους να εμφανίζονται, έστω και για ένα γεια και θα ψηφίσω πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:39 Η Mάιρα έγραψε: #27 01-08-16 11:39 Καλημέρα και καλό μήνα! ένα τραγούδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:41 Η kleop έγραψε: #28 01-08-16 11:41 Καλημερα και απο μενα!Ειμαι με τα βιβλια της πιθανοτητας αγκαλια,καθως ξεκινησα διαβασμα.Μπηκε ο Αυγουστος και αρχισα να προετοιμαζομαι.Βεβαια μια βαρεμαρα την εχω.Εδω ησυχια παιζει,αν και το βρισκω λογικο,αρχη ειναι ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:44 Ο tsarachaf: #29 01-08-16 11:44 Άντε, μαλώστε και λίγο... Έτσι ξερά ψηφίζετε;; Καλό μήνα btw Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.527 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:45 Ο ultraviolence: #30 01-08-16 11:45 Καλημέρα και από μένα.Γιατι τόση ησυχία; Τιμήστε μας με τη παρουσία σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bilire Νεοφερμένο μέλος Η bilire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:47 Η bilire έγραψε: #31 01-08-16 11:47 Καλημέρα και από εμένα, νομίζω θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:03 Ο Wild_Boy έγραψε: #32 01-08-16 13:03 Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:06 Ο tsarachaf: #33 01-08-16 13:06 Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy -----> ultraviolence Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 1 ultraviolence Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:08 Ο Libertus έγραψε: #34 01-08-16 13:08 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τάσο,ξύπνησες νωρίς νομιζω Καλημέρα και απο εμένα στην όμορφη πόλη του Παλερμο! Όντως κάποιοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι... Αλλα ειναι πρώτη μερα ακομα όποτε εν μέρη τους δικαιολογώ. Για να δουμε Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα; Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:10 Ο Wild_Boy έγραψε: #35 01-08-16 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Click για ανάπτυξη... Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:12 Ο Libertus έγραψε: #36 01-08-16 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:13 Ο JKaradakov: #37 01-08-16 13:13 Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:15 Ο tsarachaf: #38 01-08-16 13:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν τα βλέπω καλά ρε... Έχουμε μία μικρή αχρωματοψία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:23 Ο Σπυρακος (^^): #39 01-08-16 13:23 Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!! Μόλις άνοιξα το θεμα και τι να δω! Έχουν ψηφίσει ήδη πολλοί! Καλο παιχνίδι παιδιά! Καλη διασκέδαση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:30 Ο JKaradakov: #25 01-08-16 11:30 Καλημέρα στο Παλέρμο. Ήσυχο βράδυ, υπερβολικά ήσυχο ίσως θα έλεγα. Μπορεί να είναι περίοδος διακοπών ή και λόγω του ότι ήταν Κυριακή, όπως και να έχει ελπίζω να μην συνεχιστεί έτσι γτ δεν είναι καλό για το παιχνίδι. Έλα να ζωντανεύουμε, πείτε ένα "Γεία" τουλάχιστον... Και μιας και ψηφίζουν όλοι θα ψηφίσω και εγώ την αγαπητή Guest 278211 έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:35 Η Nefeli Graf: #26 01-08-16 11:35 Καλημέρα και καλό μήνα! Θα περιμένω να δω και τους υπόλοιπους να εμφανίζονται, έστω και για ένα γεια και θα ψηφίσω πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:39 Η Mάιρα έγραψε: #27 01-08-16 11:39 Καλημέρα και καλό μήνα! ένα τραγούδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:41 Η kleop έγραψε: #28 01-08-16 11:41 Καλημερα και απο μενα!Ειμαι με τα βιβλια της πιθανοτητας αγκαλια,καθως ξεκινησα διαβασμα.Μπηκε ο Αυγουστος και αρχισα να προετοιμαζομαι.Βεβαια μια βαρεμαρα την εχω.Εδω ησυχια παιζει,αν και το βρισκω λογικο,αρχη ειναι ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:44 Ο tsarachaf: #29 01-08-16 11:44 Άντε, μαλώστε και λίγο... Έτσι ξερά ψηφίζετε;; Καλό μήνα btw Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.527 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:45 Ο ultraviolence: #30 01-08-16 11:45 Καλημέρα και από μένα.Γιατι τόση ησυχία; Τιμήστε μας με τη παρουσία σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bilire Νεοφερμένο μέλος Η bilire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:47 Η bilire έγραψε: #31 01-08-16 11:47 Καλημέρα και από εμένα, νομίζω θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:03 Ο Wild_Boy έγραψε: #32 01-08-16 13:03 Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:06 Ο tsarachaf: #33 01-08-16 13:06 Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy -----> ultraviolence Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 1 ultraviolence Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:08 Ο Libertus έγραψε: #34 01-08-16 13:08 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τάσο,ξύπνησες νωρίς νομιζω Καλημέρα και απο εμένα στην όμορφη πόλη του Παλερμο! Όντως κάποιοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι... Αλλα ειναι πρώτη μερα ακομα όποτε εν μέρη τους δικαιολογώ. Για να δουμε Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα; Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:10 Ο Wild_Boy έγραψε: #35 01-08-16 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Click για ανάπτυξη... Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:12 Ο Libertus έγραψε: #36 01-08-16 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:13 Ο JKaradakov: #37 01-08-16 13:13 Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:15 Ο tsarachaf: #38 01-08-16 13:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν τα βλέπω καλά ρε... Έχουμε μία μικρή αχρωματοψία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:23 Ο Σπυρακος (^^): #39 01-08-16 13:23 Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα στο Παλέρμο. Ήσυχο βράδυ, υπερβολικά ήσυχο ίσως θα έλεγα. Μπορεί να είναι περίοδος διακοπών ή και λόγω του ότι ήταν Κυριακή, όπως και να έχει ελπίζω να μην συνεχιστεί έτσι γτ δεν είναι καλό για το παιχνίδι. Έλα να ζωντανεύουμε, πείτε ένα "Γεία" τουλάχιστον... Και μιας και ψηφίζουν όλοι θα ψηφίσω και εγώ την αγαπητή Guest 278211 έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:35 Η Nefeli Graf: #26 01-08-16 11:35 Καλημέρα και καλό μήνα! Θα περιμένω να δω και τους υπόλοιπους να εμφανίζονται, έστω και για ένα γεια και θα ψηφίσω πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:39 Η Mάιρα έγραψε: #27 01-08-16 11:39 Καλημέρα και καλό μήνα! ένα τραγούδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:41 Η kleop έγραψε: #28 01-08-16 11:41 Καλημερα και απο μενα!Ειμαι με τα βιβλια της πιθανοτητας αγκαλια,καθως ξεκινησα διαβασμα.Μπηκε ο Αυγουστος και αρχισα να προετοιμαζομαι.Βεβαια μια βαρεμαρα την εχω.Εδω ησυχια παιζει,αν και το βρισκω λογικο,αρχη ειναι ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:44 Ο tsarachaf: #29 01-08-16 11:44 Άντε, μαλώστε και λίγο... Έτσι ξερά ψηφίζετε;; Καλό μήνα btw Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.527 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:45 Ο ultraviolence: #30 01-08-16 11:45 Καλημέρα και από μένα.Γιατι τόση ησυχία; Τιμήστε μας με τη παρουσία σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bilire Νεοφερμένο μέλος Η bilire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:47 Η bilire έγραψε: #31 01-08-16 11:47 Καλημέρα και από εμένα, νομίζω θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:03 Ο Wild_Boy έγραψε: #32 01-08-16 13:03 Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:06 Ο tsarachaf: #33 01-08-16 13:06 Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy -----> ultraviolence Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 1 ultraviolence Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:08 Ο Libertus έγραψε: #34 01-08-16 13:08 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τάσο,ξύπνησες νωρίς νομιζω Καλημέρα και απο εμένα στην όμορφη πόλη του Παλερμο! Όντως κάποιοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι... Αλλα ειναι πρώτη μερα ακομα όποτε εν μέρη τους δικαιολογώ. Για να δουμε Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα; Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:10 Ο Wild_Boy έγραψε: #35 01-08-16 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Click για ανάπτυξη... Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:12 Ο Libertus έγραψε: #36 01-08-16 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:13 Ο JKaradakov: #37 01-08-16 13:13 Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:15 Ο tsarachaf: #38 01-08-16 13:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν τα βλέπω καλά ρε... Έχουμε μία μικρή αχρωματοψία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:23 Ο Σπυρακος (^^): #39 01-08-16 13:23 Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και καλό μήνα! Θα περιμένω να δω και τους υπόλοιπους να εμφανίζονται, έστω και για ένα γεια και θα ψηφίσω πιο μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:39 Η Mάιρα έγραψε: #27 01-08-16 11:39 Καλημέρα και καλό μήνα! ένα τραγούδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:41 Η kleop έγραψε: #28 01-08-16 11:41 Καλημερα και απο μενα!Ειμαι με τα βιβλια της πιθανοτητας αγκαλια,καθως ξεκινησα διαβασμα.Μπηκε ο Αυγουστος και αρχισα να προετοιμαζομαι.Βεβαια μια βαρεμαρα την εχω.Εδω ησυχια παιζει,αν και το βρισκω λογικο,αρχη ειναι ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:44 Ο tsarachaf: #29 01-08-16 11:44 Άντε, μαλώστε και λίγο... Έτσι ξερά ψηφίζετε;; Καλό μήνα btw Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.527 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:45 Ο ultraviolence: #30 01-08-16 11:45 Καλημέρα και από μένα.Γιατι τόση ησυχία; Τιμήστε μας με τη παρουσία σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bilire Νεοφερμένο μέλος Η bilire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:47 Η bilire έγραψε: #31 01-08-16 11:47 Καλημέρα και από εμένα, νομίζω θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:03 Ο Wild_Boy έγραψε: #32 01-08-16 13:03 Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:06 Ο tsarachaf: #33 01-08-16 13:06 Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy -----> ultraviolence Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 1 ultraviolence Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:08 Ο Libertus έγραψε: #34 01-08-16 13:08 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τάσο,ξύπνησες νωρίς νομιζω Καλημέρα και απο εμένα στην όμορφη πόλη του Παλερμο! Όντως κάποιοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι... Αλλα ειναι πρώτη μερα ακομα όποτε εν μέρη τους δικαιολογώ. Για να δουμε Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα; Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:10 Ο Wild_Boy έγραψε: #35 01-08-16 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Click για ανάπτυξη... Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:12 Ο Libertus έγραψε: #36 01-08-16 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:13 Ο JKaradakov: #37 01-08-16 13:13 Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:15 Ο tsarachaf: #38 01-08-16 13:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν τα βλέπω καλά ρε... Έχουμε μία μικρή αχρωματοψία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:23 Ο Σπυρακος (^^): #39 01-08-16 13:23 Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και καλό μήνα! ένα τραγούδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:41 Η kleop έγραψε: #28 01-08-16 11:41 Καλημερα και απο μενα!Ειμαι με τα βιβλια της πιθανοτητας αγκαλια,καθως ξεκινησα διαβασμα.Μπηκε ο Αυγουστος και αρχισα να προετοιμαζομαι.Βεβαια μια βαρεμαρα την εχω.Εδω ησυχια παιζει,αν και το βρισκω λογικο,αρχη ειναι ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:44 Ο tsarachaf: #29 01-08-16 11:44 Άντε, μαλώστε και λίγο... Έτσι ξερά ψηφίζετε;; Καλό μήνα btw Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.527 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:45 Ο ultraviolence: #30 01-08-16 11:45 Καλημέρα και από μένα.Γιατι τόση ησυχία; Τιμήστε μας με τη παρουσία σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bilire Νεοφερμένο μέλος Η bilire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:47 Η bilire έγραψε: #31 01-08-16 11:47 Καλημέρα και από εμένα, νομίζω θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:03 Ο Wild_Boy έγραψε: #32 01-08-16 13:03 Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:06 Ο tsarachaf: #33 01-08-16 13:06 Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy -----> ultraviolence Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 1 ultraviolence Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:08 Ο Libertus έγραψε: #34 01-08-16 13:08 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τάσο,ξύπνησες νωρίς νομιζω Καλημέρα και απο εμένα στην όμορφη πόλη του Παλερμο! Όντως κάποιοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι... Αλλα ειναι πρώτη μερα ακομα όποτε εν μέρη τους δικαιολογώ. Για να δουμε Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα; Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:10 Ο Wild_Boy έγραψε: #35 01-08-16 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Click για ανάπτυξη... Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:12 Ο Libertus έγραψε: #36 01-08-16 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:13 Ο JKaradakov: #37 01-08-16 13:13 Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:15 Ο tsarachaf: #38 01-08-16 13:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν τα βλέπω καλά ρε... Έχουμε μία μικρή αχρωματοψία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:23 Ο Σπυρακος (^^): #39 01-08-16 13:23 Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα και απο μενα!Ειμαι με τα βιβλια της πιθανοτητας αγκαλια,καθως ξεκινησα διαβασμα.Μπηκε ο Αυγουστος και αρχισα να προετοιμαζομαι.Βεβαια μια βαρεμαρα την εχω.Εδω ησυχια παιζει,αν και το βρισκω λογικο,αρχη ειναι ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:44 Ο tsarachaf: #29 01-08-16 11:44 Άντε, μαλώστε και λίγο... Έτσι ξερά ψηφίζετε;; Καλό μήνα btw Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.527 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:45 Ο ultraviolence: #30 01-08-16 11:45 Καλημέρα και από μένα.Γιατι τόση ησυχία; Τιμήστε μας με τη παρουσία σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bilire Νεοφερμένο μέλος Η bilire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:47 Η bilire έγραψε: #31 01-08-16 11:47 Καλημέρα και από εμένα, νομίζω θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:03 Ο Wild_Boy έγραψε: #32 01-08-16 13:03 Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:06 Ο tsarachaf: #33 01-08-16 13:06 Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy -----> ultraviolence Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 1 ultraviolence Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:08 Ο Libertus έγραψε: #34 01-08-16 13:08 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τάσο,ξύπνησες νωρίς νομιζω Καλημέρα και απο εμένα στην όμορφη πόλη του Παλερμο! Όντως κάποιοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι... Αλλα ειναι πρώτη μερα ακομα όποτε εν μέρη τους δικαιολογώ. Για να δουμε Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα; Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:10 Ο Wild_Boy έγραψε: #35 01-08-16 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Click για ανάπτυξη... Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:12 Ο Libertus έγραψε: #36 01-08-16 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:13 Ο JKaradakov: #37 01-08-16 13:13 Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:15 Ο tsarachaf: #38 01-08-16 13:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν τα βλέπω καλά ρε... Έχουμε μία μικρή αχρωματοψία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:23 Ο Σπυρακος (^^): #39 01-08-16 13:23 Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε, μαλώστε και λίγο... Έτσι ξερά ψηφίζετε;; Καλό μήνα btw Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.527 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:45 Ο ultraviolence: #30 01-08-16 11:45 Καλημέρα και από μένα.Γιατι τόση ησυχία; Τιμήστε μας με τη παρουσία σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bilire Νεοφερμένο μέλος Η bilire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:47 Η bilire έγραψε: #31 01-08-16 11:47 Καλημέρα και από εμένα, νομίζω θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:03 Ο Wild_Boy έγραψε: #32 01-08-16 13:03 Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:06 Ο tsarachaf: #33 01-08-16 13:06 Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy -----> ultraviolence Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 1 ultraviolence Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:08 Ο Libertus έγραψε: #34 01-08-16 13:08 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τάσο,ξύπνησες νωρίς νομιζω Καλημέρα και απο εμένα στην όμορφη πόλη του Παλερμο! Όντως κάποιοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι... Αλλα ειναι πρώτη μερα ακομα όποτε εν μέρη τους δικαιολογώ. Για να δουμε Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα; Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:10 Ο Wild_Boy έγραψε: #35 01-08-16 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Click για ανάπτυξη... Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:12 Ο Libertus έγραψε: #36 01-08-16 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:13 Ο JKaradakov: #37 01-08-16 13:13 Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:15 Ο tsarachaf: #38 01-08-16 13:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν τα βλέπω καλά ρε... Έχουμε μία μικρή αχρωματοψία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:23 Ο Σπυρακος (^^): #39 01-08-16 13:23 Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και από μένα.Γιατι τόση ησυχία; Τιμήστε μας με τη παρουσία σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bilire Νεοφερμένο μέλος Η bilire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 11:47 Η bilire έγραψε: #31 01-08-16 11:47 Καλημέρα και από εμένα, νομίζω θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:03 Ο Wild_Boy έγραψε: #32 01-08-16 13:03 Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:06 Ο tsarachaf: #33 01-08-16 13:06 Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy -----> ultraviolence Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 1 ultraviolence Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:08 Ο Libertus έγραψε: #34 01-08-16 13:08 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τάσο,ξύπνησες νωρίς νομιζω Καλημέρα και απο εμένα στην όμορφη πόλη του Παλερμο! Όντως κάποιοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι... Αλλα ειναι πρώτη μερα ακομα όποτε εν μέρη τους δικαιολογώ. Για να δουμε Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα; Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:10 Ο Wild_Boy έγραψε: #35 01-08-16 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Click για ανάπτυξη... Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:12 Ο Libertus έγραψε: #36 01-08-16 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:13 Ο JKaradakov: #37 01-08-16 13:13 Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:15 Ο tsarachaf: #38 01-08-16 13:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν τα βλέπω καλά ρε... Έχουμε μία μικρή αχρωματοψία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:23 Ο Σπυρακος (^^): #39 01-08-16 13:23 Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και από εμένα, νομίζω θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:03 Ο Wild_Boy έγραψε: #32 01-08-16 13:03 Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:06 Ο tsarachaf: #33 01-08-16 13:06 Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy -----> ultraviolence Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 1 ultraviolence Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:08 Ο Libertus έγραψε: #34 01-08-16 13:08 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τάσο,ξύπνησες νωρίς νομιζω Καλημέρα και απο εμένα στην όμορφη πόλη του Παλερμο! Όντως κάποιοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι... Αλλα ειναι πρώτη μερα ακομα όποτε εν μέρη τους δικαιολογώ. Για να δουμε Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα; Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:10 Ο Wild_Boy έγραψε: #35 01-08-16 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Click για ανάπτυξη... Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:12 Ο Libertus έγραψε: #36 01-08-16 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:13 Ο JKaradakov: #37 01-08-16 13:13 Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:15 Ο tsarachaf: #38 01-08-16 13:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν τα βλέπω καλά ρε... Έχουμε μία μικρή αχρωματοψία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:23 Ο Σπυρακος (^^): #39 01-08-16 13:23 Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:06 Ο tsarachaf: #33 01-08-16 13:06 Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy -----> ultraviolence Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 1 ultraviolence Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:08 Ο Libertus έγραψε: #34 01-08-16 13:08 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τάσο,ξύπνησες νωρίς νομιζω Καλημέρα και απο εμένα στην όμορφη πόλη του Παλερμο! Όντως κάποιοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι... Αλλα ειναι πρώτη μερα ακομα όποτε εν μέρη τους δικαιολογώ. Για να δουμε Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα; Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:10 Ο Wild_Boy έγραψε: #35 01-08-16 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Click για ανάπτυξη... Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:12 Ο Libertus έγραψε: #36 01-08-16 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:13 Ο JKaradakov: #37 01-08-16 13:13 Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:15 Ο tsarachaf: #38 01-08-16 13:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν τα βλέπω καλά ρε... Έχουμε μία μικρή αχρωματοψία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:23 Ο Σπυρακος (^^): #39 01-08-16 13:23 Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψηφοφορία για Δευτέρα 01/08 bilire Claire Rentfield -----> DumeNuke Deutsch… Lover dimjim -----> JKaradakov DumeNuke -----> dimijim Himela JKaradakov -----> Guest 278211 kleop Libertus methexys Nefeli Graf Guest 278211 Totaled -----> Σπυράκος(^^) ultraviolence Wild_Boy -----> ultraviolence Μάιρα Σπυράκος (^^) Τάσος97 Ψήφοι 1 dimijim 1 DumeNuke 1 JKaradakov 1 Σπυράκος (^^) 1 Guest 278211 1 ultraviolence Η Χώρα των Φαντασμάτων ----- Οριστικές Αποχωρήσεις ----- Λοιπές Ενέργειες Παικτών ----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:08 Ο Libertus έγραψε: #34 01-08-16 13:08 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τάσο,ξύπνησες νωρίς νομιζω Καλημέρα και απο εμένα στην όμορφη πόλη του Παλερμο! Όντως κάποιοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι... Αλλα ειναι πρώτη μερα ακομα όποτε εν μέρη τους δικαιολογώ. Για να δουμε Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα; Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:10 Ο Wild_Boy έγραψε: #35 01-08-16 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Click για ανάπτυξη... Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:12 Ο Libertus έγραψε: #36 01-08-16 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:13 Ο JKaradakov: #37 01-08-16 13:13 Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:15 Ο tsarachaf: #38 01-08-16 13:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν τα βλέπω καλά ρε... Έχουμε μία μικρή αχρωματοψία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:23 Ο Σπυρακος (^^): #39 01-08-16 13:23 Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τάσο,ξύπνησες νωρίς νομιζω Καλημέρα και απο εμένα στην όμορφη πόλη του Παλερμο! Όντως κάποιοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι... Αλλα ειναι πρώτη μερα ακομα όποτε εν μέρη τους δικαιολογώ. Για να δουμε Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα; Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Καλημέρα κι από μένα. Καλή αρχή να έχουμε. Ψήφος στον ultraviolence Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:10 Ο Wild_Boy έγραψε: #35 01-08-16 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Click για ανάπτυξη... Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:12 Ο Libertus έγραψε: #36 01-08-16 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:13 Ο JKaradakov: #37 01-08-16 13:13 Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:15 Ο tsarachaf: #38 01-08-16 13:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν τα βλέπω καλά ρε... Έχουμε μία μικρή αχρωματοψία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:23 Ο Σπυρακος (^^): #39 01-08-16 13:23 Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γεια σου, Στράτο. Δεν θα μας το σκάσεις αυτή τη φορά, ε; Click για ανάπτυξη... Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.361 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:12 Ο Libertus έγραψε: #36 01-08-16 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:13 Ο JKaradakov: #37 01-08-16 13:13 Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:15 Ο tsarachaf: #38 01-08-16 13:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν τα βλέπω καλά ρε... Έχουμε μία μικρή αχρωματοψία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:23 Ο Σπυρακος (^^): #39 01-08-16 13:23 Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Όχι, όχι. Απορώ που το θυμάσαι, προσωπικά σήμερα το θυμήθηκα που ανέτρεξα σε παλιά θέματα. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:13 Ο JKaradakov: #37 01-08-16 13:13 Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:15 Ο tsarachaf: #38 01-08-16 13:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν τα βλέπω καλά ρε... Έχουμε μία μικρή αχρωματοψία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:23 Ο Σπυρακος (^^): #39 01-08-16 13:23 Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:15 Ο tsarachaf: #38 01-08-16 13:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν τα βλέπω καλά ρε... Έχουμε μία μικρή αχρωματοψία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:23 Ο Σπυρακος (^^): #39 01-08-16 13:23 Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ακριβέ μου φαίνεται βάζεις τα δύσκολα χρώματα τώρα για να σου μείνουν τα εύκολα στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν τα βλέπω καλά ρε... Έχουμε μία μικρή αχρωματοψία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:23 Ο Σπυρακος (^^): #39 01-08-16 13:23 Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα καλημέρα(για μένα).Δεν έχω pc και επίσης ξεχάστηκα που παίζουμε σήμερα ευτυχώς δεν έχασα πολλά Δε ρίχνω ακόμη ψήφο γιατί περιμένω λίγη παραπάνω ίντριγκα.Α και καλό θα είναι να γίνεται λίγη κουβέντα μέχρι να δοθεί αυτή η τάχα μου τυχαία ψήφος στον 1ο γύρο.Ακόμα δεν αρχίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2016 στις 13:28 Ο Wild_Boy έγραψε: #40 01-08-16 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ωραία, ωραία. Ήμουν ΣΕ, γι' αυτό θυμάμαι τις λεπτομέρειες εκείνου του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Spoiler Τρία χρόνια πριν ήταν εκείνο το παιχνίδι. Μικρό χαζό παιδί ήμουν τότε. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.