Εννοείς οτι θα μπορούσε να ναι και κόλπο άλλων για να ενοχοποιηθούν κάποιοι περισσότερο, αν καταλαβαίνω καλά. Ως ενδεχόμενο τουλάχιστον.
Και πάλι θύμα δεν είχαμε ουσιαστικά αφού τον επανέφερε ο Σπυράκος.Και αυτή η κίνηση του προκαλεί σκέψεις. Θα μπορούσε να το κάνει για να φύγουν υποψίες από πάνω του , εφόσον είχε στοχοποιηθεί από κάποιους για τον τρόπο που παίζει.
Περιμένω να δω τι έχει να πει κ ο ultra.
Ναι, δεν μπορώ να το αποκλείσω, έχει συμβεί πολλές φορές για να μπορώ να το αποκλείσω.
Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι ο Σπυράκος, έπαιξε την κάρτα για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Όπως δεν πιστεύω πως αν είχε την νεκροφάνεια της μαφίας(σ'αυτό το παιχνίδι έχουν πολίτες και μαφιόζοι από ακριβώς μία νεκροφάνεια), θα την ξόδευαν κατ'αυτό τον τρόπο.
Τα 'χεις κάνει θάλασσα...γενικώς. Ξύπνα!
Ρε συ Χάρη όχι κι έτσι. Μην χρησιμοποιείς τόσο ακλόνητα επιχειρήματα, θα πάθουμε τίποτα
Μην με μπλέκεις με τον Ιορδάνη... το γιατί το έκανε μπορεί να σου απαντήσει ο ίδιος. Εγώ τον Ιορδάνη έχω γράψει σε τόσα ποστς ότι τον θεωρώ ύποπτο. Μπορεί να το έκανε για να θολώσει τα νερά. Επίσης, εάν ήμασταν και 2 με κακό ρόλο θα ήταν αστείο να με σώσει με τέτοιο τρόπο και να εκτεθούμε και οι δύο, αντί να ψηφίσω απλά τον Τζονιτραφ και να σωθώ ο ίδιος, δεν νομίζεις;
Μεταξύ μας, μέχρι τώρα έλεγες ότι ανέφερε η Μελανία τον Ιορδάνη... Τώρα λες ότι τον θεωρείς ύποπτο...
Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε ολόκληρη τη δημοσίεση λίγο συνοπτικά:
- "Η Μελανία δεν μπήκε στον κόπο να μας δώσει τον δολοφόνο που ήξερε": λάθος, πιστέυω ότι είναι κάποιος από αυτούς που έχει αναφέρει, απλώς φοβήθηκε ότι θα την καρφώσουν και κινήθηκε στους πιο ενεργούς. Εσύ επίσης είσαι ένας από αυτούς. Και τα ονόματα τα έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ.
- Στο 40 ήμασταν και οι 2 υποστηρικτές του φρικ, γιατί ξέραμε ότι θα βγει και θέλαμε να αποκαλυφθεί ο ρόλος του για να τη βγάλουμε λάδι.
Δεν εκτεθήκαμε ποτέ όμως σε ψηφοφορία για να τον σώσουμε από έναν άλλον πολίτη!
- Τα ποστς της Μελανίας είναι η απόδειξη των όσων λέω και θα έπρεπε ήδη να υποπτεύεσαι άτομα. Ο μαφιόζος που ήξερε για εμένα ήταν κάποιος από αυτούς τους οποίους κατηγόρησε διακριτικά... Θα μπορούσε να είναι και η kleop
- Εάν ήμουν μαφιόζος, θα με συνέφερε να πάω με τα νερά σας, να πω ότι η Μελανία είναι μαφιόζος και να ψηφίζω ό,τι ψηφίζετε. Είναι αρκετά απλό.
1. Σου έγραψα μία προς μία όλες τις αναφορές της Μελανίας σε άτομα που θα μπορούσε ίσως με κάποιο τρόπο να θεωρηθεί κατηγορία. Είναι γελοίο να μου λες να σταθούμε σε τέτοια πράγματα. Και ξαναρωτάω, γιατί δεν ανέφερε κάποιον έστω 2-3 φορές. Πώς γίνεται να καρφώθηκε, ενώ από τα 6 άτομα για τα οποία μίλησε, τα 2 για τα οποία μίλησε περισσότερο δεν είναι μαφιόζοι(ο ένας σίγουρα, κατά πάσα πιθανότητα κι ο άλλος) και τους άλλους τους ανέφερε μία φορά μόνο;;; Δεν έχει καμία βάση αυτό που λες..
.
2. Εσύ τότε ήσουν ΔΑ και σε ξέκανανε πολύ γρήγορα, παραδόξως το ίδιο άτομο που υπερασπίζεσαι με τόσο πάθος τώρα...
3. Άντε να πω, ότι η κλεοπ ίσως και να μπορούσε να είναι. Και πάλι, πάμε ξανά. Γιατί την ανέφερε μία μόνο φορά;; Έτσι κι αλλιώς πολλοί την είχαμε κράξει για το πως συμμετείχε; Αν ήταν πληροφοριοδότης δεν θα έπρεπε να επιμείνει παραπάνω;; Έστω με υπονοούμενα.
4. Εκτός κι αν έχουμε ακουμπήσει και άλλους μαφιόζους και προσπαθείς να μας απόπροσανατολίσεις τελείως. Να τα λέμε κι αυτά.
Αυτά για την ώρα, ψήφος μετά.
Θα σου την έλεγα κι εγώ ξανά για την ψήφο, αλλά ξέρω ότι θα μας τιμήσεις σήμερα, γιατί δεν θα ρισκάρεις να μας φανερωθεί το ρολάκι σου από απουσίες.
Δε διαφωνω, δεν κανω τεραστια σεντονια κτλ αλλα νομιζω πως υπαρχουν ατομα των οποιων η συμμετοχη ειναι πολλη λιγοτερη συγκριτικα με τη δικη μου! Τ ωρα αν επενδυσε στην καρτα του, ή την "χαλασε" θα το δουμε στην πορεια!
Μου φαίνεται πολύ γρήγορα να παιχτεί μία κάρτα η οποία είναι πάρα μα πάρα πολύ σπάνια. Και σαν κίνηση βοηθάει περισσότερο τους μαφιόζους, παρά τους πολίτες. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, δεν είναι μαζί σου το θέμα, είναι γενικό.
Και πριν βγει κάποιος να μου ζητήσει να πω τι ακριβώς εννοώ και πως μπορεί να βοηθάει περισσότερο τους μαφιόζους, το ξεκαθαρίζω από τώρα, δεν πρόκειται να το πω και να τους βάλω ιδέες...
Φυσικά, νόμιζα ότι ήταν λίγο ξεκάθαρο. Γενικά είχα πει σήμερα το πρωί κιόλας ότι με παραξενεύει πολύ σαν παίκτης ο ούλτρα. Ότι δολοφονήθηκε σε μένα ξεκαθαρίζει σε μεγάλο βαθμό ότι δεν είναι μαφιόζος.
Δε συμφωνώ με αυτό, sorry. Όσο και αν θέλω να ψηφίσω τον Χάρη, γιατί δεν πιστεύω ότι βοηθάει καθόλου, η δολοφονία του Ultra για εμένα αλλάζει τα δεδομένα. Είναι ίσως αυτός που κατηγόρησε πιο ανοικτά από όλους ο Ultra. Στη συγκεκριμένη φάση, έστω ότι είναι μαφιόζος, το βρίσκω παρακινδυνευμένο να σκοτώσει τον Ultra ενώ θα μπορούσε να κινηθεί αλλιώς.
Για αυτό το λόγο δεν ψηφίζω ακόμη τον Χάρη.
Καλά δεν είναι ότι ξεσκίστηκε να τον κατηγορεί κιόλας, εδώ που τα λέμε. Επίσης μην ξεχνάς, πόσες φορές παίζονται μπλόφες, για να τις πάρουμε σαν μπλόφες, αγαπημένη μου Ζωή.
Γενικά δεν μπορώ να πω ότι δεν με προβληματίζει η δολοφονία, αλλά πιστεύω πιο πολύ ότι ήταν και κάπως τυχαίο, ούτως ή άλλως, ναι τον ψήφισε δύο φορές, αλλά δεν ήταν ότι ανέλυσε κάτι ιδιαίτερα. Και μας κάνει πιο έντονη εντύπωση, γιατί η ψήφος του στον Χάρη, έπεσε λίγο πριν δολοφονηθεί.
Τώρα λίγο πιο γενικά...
Ας δώσω κι εγώ λίγο πιο συγκροτημένα ποιους θεωρώ πιο ύποπτους αυτή την στιγμή:
1. Libertus: Τα έχω αναλύσει πολύ διεξοδικά πιστεύω και κάθε φορά που γράφει βλέπω κιόλας ότι και τα επιχειρήματα του τελειώνουν και έχει αρχίσει να τον πιάνει πανικός. Είμαι σχεδόν σίγουρος γι'αυτόν...
2. Sommerfeld ή blue_butterfly: Ένας από τους δύο, νομίζω ότι είναι μαφιόζος. Η κόντρα τους κρατάει αρκετές μέρες που την λένε ο ένας στον άλλο, οπότε πιστεύω ότι υπάρχει κάτι εδώ και πέρασε στα ψιλά τόσο καιρό, γιατί ασχολιόμασταν με άλλους. Προσωπικά κλίνω πιο πολύ στο να θεωρήσω τον Σομμερ ένοχο.
Για τους υπόλοιπους είμαι αρκετά μπερδεμένος, οπότε δεν θα το αναλύσω πολύ για άλλους.
Θα ψηφίσω και σήμερα αρκετά νωρίς.
Libertus και σήμερα από μένα. Νομίζω το γιατί είναι αρκετά προφανές...