Σε ευχαριστώ Τσαφ, δεν το είχα παρατηρήσει, νόμιζα αφορούσαν μονάχα το κάρφωμα μακελειό.
Αχ πραγματικά συνέχισες και χθες τις αρλούμπες βρε Γιάννη, πραγματικά τι θεωρείς καλύτερο να μην ψηφίσεις καθόλου δείχνοντας έτσι μια κάποια αδιαφορία ή να ψηφίσεις έστω τυχαία ή κάποιον που υποψιάζεσαι; Δώσε λίγη παρουσία στο παιχνίδι, ανέλυσε τις απόψεις σου.
Θα μπορούσες να μου είχες πει έστω αυτό καλό μου ότι συνηθίζεις να αναπτύσεις έτσι τις σκέψεις σου. Απλά ψάχνομαι και απλά ως καινουριος παίκτης που γράφει τόσο πολύ μου φάνηκε περίεργο και το σχολίασα, δε θεωρώ πως έκανα κάτι κακό.
Δε νομίζω να κατάλαβες αυτό που σε ρώτησα, το πρώτο ποστ σου στο παιχνίδι εδώ του Παλέρμο έγινε τη Δευτέρα στις 2 περίπου ενώ την ίδια μέρα σχεδόν 3 ώρες νωρίτερα είχες γράψει εδώ στο cnf σε ένα άλλο παιχνίδι. Η ερώτηση μου είναι πώς έτυχε και αφού είχες μπει στο site δεν έγραψες και εδώ στο παιχνίδι; Περίμενες να μιλήσεις με τα συνεταιράκια σου;
Όσον αφορα το 4 θέλεις να μας πεις ότι είσαι ο ντετέκτιβ και είχες να ρωτήσεις για άτομα όπως ο Τάσος και ο Φρικ που είχαν παιχτεί διάφορα στην ψηφοφορία και δεν το έκανες;
Για το 5, μέντιουμ δεν είσαι γιατί μάθαμε ότι είναι ο Τάσος.
Και 6 πάλι εκτός γιατί θεωρείς ότι είναι η Μελανία.
Εμένα πιο πολύ το 1 και το 3 μου κάνουν και περισσότερο το 3 μιας και περιμένω να μου απαντήσεις σε αυτά που είπα παραπάνω και τελειωμένη υπόθεση δεν είναι γιατί όσο συζητάμε τόσο θα βγαινουν στοιχεία.
Πάλι δεν έχει δολοφονία; Τι στο καλό και σήμερα και χθες;
Άρα ο Τάσος καλός (είχε και το ρόλο που του αρέσει πιο πολύ, κρίμα) και για μένα και ο Φρικ (Pie) και αυτός αθώος είναι νομίζω από τους χειρισμούς του αντιλαμβανόμαστε όλοι τι ρόλο έχει.
Τι εννοείς να είναι σίγουρος/η για την ταυτότητα του θύματος; Εφόσον σκοτώνουν οι μαφιόζοι καλό δε θα σκοτώσουν; Εκτός και αν μπλοφάρουν τόσο μα τόσο πολύ.
Αχ Σπυράκο κοίταξε σε παρακαλώ καλύτερα τι συνέβη, το τι έγινε χθες στην ψηφοφορία και πάλι δε σου λέει κάτι;
Η ψήφος μου σήμερα πάει πάλι στον
Sommerheld μέχρι να καταφέρει να με πείσει και να μου εξηγήσει. Και να μου απαντήσεις συγκεκριμένα σε παρακαλώ διαφορετικά θα συνεχίσω να είμαι κολλημένη με εσένα.
Κατά λάθος πάτησα και δημοσιεύτηκε και πριν μάλλον μισό, συγνώμη. :/