18/06/2013
Αγαπημένο μου ημερολόγιο,
Πριν λίγο επέστρεψα στο Palermo, μετά από 4+ ώρες ατελείωτου risk (στο οποίο εν τέλει κέρδισα). Έχω τελειώσει το διάβασμα των μηνυμάτων κι έχω κλείσει τα όποια πιμις περίμεναν και τώρα είμαι όλος δικός σου. Αλλά ας τα πάρουμε απ την αρχή:
Το πρωί είχαμε ανακοίνωση δολοφονίας. Ο Τάσος ήταν νεκρός. Πριν απ αυτό, ο πολύ καλός Χάρης παίζει τυμβωρυχία στην Κλεοπάτρα. Έτσι η Μελανία σιγεί, ο Νεφέλη Γκραφ γίνεται ύποπτη και κυρίως, ο φορεβερ είναι πλέον στο στόχαστρο. Κι αρχίζει να μαζεύει ψήφους. Παράλληλα, έρχεται ο τζει να παρατηρήσει ότι στην προκήρυξη της δολοφονίας δεν υπάρχουν τόνοι! Απόλαυση... Το προηγούμενο βράδυ μου στέλνει η Άννα το πιμι και μου σχολιάζει στο σκαιπ ότι δεν έβαλε τόνους και περιμένει απ τον τζει να το καταλάβει. Τζέι έπεσες στην παγίδα. Και πλέον κατηγορείς τα λάθος άτομα. Γιατί όλοι οι δολοφόνοι βάζουν τόνους στα ποστ τους. Κι αυτό ακριβώς ήθελαν να κάνεις! Ο φρικ όμως δε βάζει τόνους και σε συνδυασμό με τα πρωινά, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Κι εγώ σκέφτομαι, την πρώτη μέρα διώχνουν το μέντιουμ, μετά δολοφονούν τον πληροφοριοδότη και τώρα θα βγάλουν τον Ντέτεκτιβ; Ουάου! Ο Φρικ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ανοίγει προφυλάκιση στον τζει, κατηγορόντας τον ότι η προκύρηξη ήταν γραμμένη απ αυτόν, χωρίς τόνους, έτσι ώστε να στοχοποιηθεί ο ίδιος ο Κωνσταντίνος. Και βασίζεται σε έναν τόνο στην προκύρηξη, που δεν ξέρω αν ηθηλεμένα ή μη ξέφυγε απ την Άννα. Και γίνεται μπουρδέλο! Κι όσο γίνεται του Πατρέα εγώ λείπω... Τελικά ο Φρικ γλυτώνει αν και οι υποψίες εναντίον του είναι πολλές. Έρχεται και η Νουαζέτα στο τέλος να τον αποτελείωσει. Τυμβωρυχία στον τζει! Ένας πολίτης έξω! Ο Τζέι αθώος! Ο Φρικ ένοχος! Η Νουαζέτα ύποπτη! Και η Μαφία να κάνει party. Η Άννα κάνει ο,τι γουστάρει, ο τσαφ-τσουφ θεωρείται αθώος, ο Μάκης πουλάει τρέλα. Κι ο Φρικ, ένας απ τους πιο έμπειρους παίχτες και με ρόλο κλειδί, είναι απίστευτα λάθος στις προβλέψεις του. Απίστευτα. Πολύ κακός. Εξαιρετική Μαφία! Μπράβο!
Και πάμε και στα της νύχτας... Τα έχει κλείσει όλα το μωράκι μου, η χιμελίτα μου, το καμάρι μου! Πόσο την αγαπώ... Σήμερα η φαίρυ είναι το αγαπημένο όνομα. Τη φαίρυ ξελογιάζει ο Πέτρος, τη φαίρυ καλύπτει ο Άκης, τη φαίρυ όμως θέλει να δολοφονήσει κι ο Μάκης. Και καιρός ήταν. ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕ. Δεν την αντέχω άλλο. Φημώστε την. Όχι άλλο φαίρυ!!! Λυπηθείτε με!!! Ευτυχώς η μελανίτσα δεν την καλύπτει, η μελανίτσα είναι μέτρια. Μόνο τον Χάρη έχει καταλάβει κι αυτό γιατί τελευταίες στιγμές έκανα ιδιαίτερα στον Χάρη και παίζει παρόμοια με εμένα πέρσι. Και της Μελανίας της τσούζει ο περσινός ΔΑ... Πλέον μόνο η Μάγισσα μπορεί να αλλάξει κάτι, αλλά δεν το πιστεύω. Περιμένει κάτι καλύτερο η Έλενα και καλά κάνει.
Κι επειδή φίλε μου σε κούρασα, θέλω από τη σημερινή μέρα να κρατήσω δύο πράγματα: Την εξαιρετική παρουσία της Σύλβιας, της γραμματέας μου, που τα έκανε όλα σωστά, χωρίς να βάλω καθόλου το χεράκι μου και το μεγαλείο της Κιτ. Μεγαλείο απίστευτο. Κάνει ο,τι θέλει στους πολίτες. Μα ο,τι θέλει. Απίστευτα καλή μαφιόζα, τουλάχιστον με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής.
Και για να δώσω πάτημα στον φίλο μου τον Ιορδάνη να σχολιάσει, σε φιλώ αντί για καληνύχτα!
Ps. Αδυνατώ να μη σχολιάσω κι εδώ τι τραβάει ο καημένος ο Σωτήρης... Είναι απ κινητό, του βγαίνουν τα μάτια για να διαβάσει τα άπειρα ποστ κι επιπλέον τον θεωρούν και κορίτσι. Τι υποτίμηση... Το φαντάζεσαι να το κάνανε αυτό σε εσένα; Ας ενωθούμε όλοι λοιπόν στον αγώνα υπέρ του soter!