Palermo #40 - Movies vs Series Characters

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Drama Prinzessin

Περιβόητο μέλος

Η Drama Prinzessin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,089 μηνύματα.
Πόρνη : Πατρεύς!
Έριξα τρελό γέλιο!!!!!! :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Σοβαρά τώρα;;
Πίστευες ότι υπήρχε περίπτωση να κερδίσεις μόνος σου, με 7 δολοφόνους;
Ήθελα να το προσπαθήσω. :pfff:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,868 μηνύματα.
Το ημερολόγιο της ΣΕ - Himela's point of view
Σάββατο 15 Ιουνίου 2013
Όλα ξεκίνησαν από την ύπουλη προσέγγιση του Δημήτρη μετά το πασχαλινό παλέρμο (προσπαθώ ακόμα να το ξεχάσω) όταν μου είπε "θες να κάνουμε μαζί ΣΕ το καλοκαίρι;". Εγώ η αφελής απάντησα ναι, σκεφτόμενη οτι μέχρι τι καλοκαίρι ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Κι όμως δεν πέρασε ενάμισης μήνας κι ο Δημήτρης επανήλθε λέγοντάς μου οτι η ώρα έφτασε και πρέπει να αποφασίσω. Το να παίξω το είχα αποκλείσει εφόσον πια ήξερα οτι, είτε με ψηφοφορία είτε με δολοφονία, η μοίρα μου είναι να φεύγω στον πρώτο γύρο. Έτσι αποφάσισα να πω το μεγάλο ναι, το οποίο δε σας κρύβω οτι ήδη τώρα που γράφω, μια μέρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού, έχω αρκετές φορές μετανιώσει.
Ο Δημήτρης έλεγε οτι θέλει 30 παίκτες κι εγώ γελούσα... Δεν ήξερα οτι τελικά ο γρουσούζης θα έβγαινε αληθινός στις προβλέψεις του. 30 ζήτησε, 30 πήρε. Ακριβώς. Αποφασίσαμε να το ονομάσουμε "Movies VS Serie Characters" και να δημιουργήσουμε κακούς από ταινίες και καλούς από σειρές. Ο Δημήτρης δημιούργησε 9 κακούς και τον αντίπαλο μαφιόζο κι εγώ 20 πολίτες. Η δουλειά ήταν κουραστική αλλά και πολύ αστεία, αφού γελούσα σατανικά κάθε φορά που φανταζόμουν το ύφος των παικτών όταν δουν σε τι αντιστοιχεί ο ρόλος τους. Μόνο που στεναχωριόμουν για τους 9 παίκτες (το 1/3!) που θα είχαν απλό ρόλο πολιτών.
Την Πέμπτη αποφασίστηκε ο τελικός αριθμός παικτών κι έτσι κάναμε την κλήρωση. Γελάσαμε πολύ με πολλούς ρόλους, αλλά πιο πολύ για την εμμονή του Πατρέα με το ρόλο της πόρνης - λέτε κάτι να σημαίνει; Όταν ολοκληρώθηκε η κλήρωση ήμασταν σίγουροι οτι θα γίνει ένα μαγευτικό παιχνίδι. Είναι Σάββατο βράδυ, οι παίκτες ανυπομονούν και το ίδιο κι εγώ. Ελπίζω να καταφέρουμε να τα βγάλουμε πέρα και να έχουμε όλοι ένα υπέροχο παιχνίδι!

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013
Το απογευματάκι είναι όλα έτοιμα κι εγώ με τρομερό άγχος ξεκινάω να στέλνω τους ρόλους. Μια δουλειά που ο Δημήτρης κάνει σε 10 λεπτά, εμένα μου παίρνει 1 ώρα... (και όχι, δεν είναι η ηλικία! πφφφ). Απλά ανησυχώ μη στείλω λάθος ρόλους, λάθος κάρτες, μη γίνει καμιά βλακεία γενικότερα. Αφού στέλνω το ρόλο στον πληροφοριοδότη και ξεχνάω να του γράψω ποιον μαφιόζο ξέρει... Το θρεντ ανοίγει και ο κόσμος μαζεύεται. Το σχόλιο του Πέτρου με κάνει να γελάω (δεύτερη φορά πόρνη, είναι κάτι που δε χωνεύεται κι εύκολα) και την πρώτη ώρα βλέπω μια παγωμάρα στο θρεντ, μέχρι που ο Πέτρος δίνει ξανά το περίφημο ψυχογράφημά του για τους παίκτες που τόσο τον έκαψε στο προηγούμενο παιχνίδι κι αυτό ανάβει τις φωτιές που ίσως κι ο ίδιος περίμενε. Οι δολοφόνοι παραμένουν ως επί το πλείστον σιωπηλοί, οι πολίτες αλληλοσπαράζονται και μόνο ένας άπειρος μαφιόζος, ο mintin97, δείχνει να παίζει σόλο και να προδίδεται ήδη από την πρώτη μέρα. Πάω για ύπνο ανυπομονώντας να δω τα πρωινά ποστ.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013
Το παιχνίδι έχει ξεκινήσει κι επίσημα, όμως οι δολοφόνοι παραμένουν σχετικά σιωπηλοί και παρακολουθούν τον mintin που βουλιάζει όλο και παραπάνω στα λάθη του. Στοχοποιεί τον Ντάννυ (γιατί άραγε; ) και τον ψηφίζει χρησιμοποιώντας και κάρτα επιπλέον ψήφος, χωρίς να δίνει καν αιτιολογία. Αυτό ξεσηκώνει τους περισσότερους εναντίον του και αρκετοί τον ψηφίζουν. Μάταια οι συνδολοφόνοι του προσπαθούν να τον δικαιολογήσουν, και σκέφτομαι οτι δεν είναι συνετό να το κάνουν γιατί με την αποχώρησή του και με μια τυμβωρυχία θα αποκαλυφθούν όλα. Πάντως μπορώ να πω οτι σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν πει μια κουβέντα τουλάχιστον και αναμένω την αποχώρηση το βράδυ.
Κι ενώ όλα έδειχναν οτι η πρώτη ψηφοφορία θα ήταν δολοφόνου, βρέθηκε ο ίδιος ο ντετέκτιβ να κάνει το τραγικό λάθος να βάλει στην ψηφοφορία την Drama, η οποία ομολογουμένως παίζει πολύ συντηρητικά, ίσως από το φόβο της μην τραβήξει την προσοχή πάνω της. Οι δολοφόνοι δε χρειάζεται καν να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους και ήδη η ντράμα, 2 ώρες πριν το τέλος της ψηφοφορίας, βρίσκεται πρώτη υποψήφια για αποχώρηση...
Δυστυχώς το μέντιουμ Drama περνάει στη χώρα των φαντασμάτων κι εύχομαι να μην πέσει τυμβωρυχία. Ο γιατρός Μελανία προστατεύει την Gate4, ο φρικ ρωτάει αν ο Χάρης είναι με την ομάδα των μαφιόζων και φυσικά παίρνει αρνητική απάντηση, ο μαφιόζος τσαρατσάφ αποφασίζει να σκοτώσει τον Τάσο ο οποίος έχει κάνει μόνο ένα ποστ σε όλο το παιχνίδι και απογοητεύομαι υπερβολικά: αν αυτός ο ρόλος δεν τον κάνει να θέλει να συμμετέχει, τότε καλύτερα για μένα να μην ξαναπαίξει σε παλέρμο... Η μάγισσα δε θέλει να σώσει τον Τάσο - για μένα κακώς, είναι από τους καλύτερους παίκτες - και πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο. Ηχηρή απουσία του δικηγόρου μου, δεν επέλεξε να υπερασπιστεί κανέναν κι αυτό με στεναχωρεί γιατί είχε δείξει να χαίρεται για το ρόλο του.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013
Εμφανίζεται επιτέλους η Μάρω που μεν βρίσκει τυχαία ένα δολοφόνο, τον τσαρατσάφ, αλλά τα λόγια της φαίνονται ύποπτα. Η Μελανία υποπτεύεται τους δύο βοηθητικούς των κακών, το Χάρη και τον Πέτρο, και αυτό με χαροποιεί. Περιμένω τους πολίτες με ρόλους και με κάρτες να δράσουν, όμως προς το παρόν απογοητεύομαι. Το χειρότερο που φοβόμουν έγινε, ο ΔΑ παίζει τυμβωρυχία εναντίον της Drama και έτσι το μέντιουμ μάς αφήνει οριστικά. Κι ενώ όλοι αρχίζουν να υποψιάζονται τον Φρικ αφού εκείνος είχε ξεκινήσει το κύμα εναντίον της Ντράμα, πέφτει η δολοφονία του Τάσου. Ο Τάσος ήταν η πλήρης απογοήτευση για μένα, είμαι πολύ θυμωμένη μαζί του. Κι ενώ οι ψήφοι για τον φρικ μαζεύονται και τον περιμένω να παίξει την κάρτα του άμεση προφυλάκιση ώστε να γλιτώσει από την ψηφοφορία, ο jj παρατηρεί οτι το μήνυμα των μαφιόζων δεν είχε τόνους, κάτι που ενοχοποιεί ακόμα περισσότερο τον φρικ. Η μάγισσα παίζει το χρησμό της πυθείας και ρωτάει αν η Μελανία ανήκει στην ομάδα των μαφιόζων και παίρνει αρνητική απάντηση. Οι πολίτες είναι μπερδεμένοι, οι μαφιόζοι δε μιλούν σχεδόν καθόλου κι όλα δείχνουν οτι ο ντετέκτιβ μου σήμερα θα φύγει... Ευτυχώς ο φρικ την τελευταία στιγμή χρησιμοποιεί την κάρτα άμεση προφυλάκιση αλλά δυστυχώς προς έναν πολίτη, τον jj!. Προσπαθεί ο καλός μου να δώσει λογικά επιχειρήματα αλλά τώρα οι περισσότεροι τον έχουν βάλει στη μαύρη λίστα και οι μέρες του είναι μετρημένες. Δίνω 5 ώρες για να παιχτεί η κάρτα ακύρωσης άμεσης προφυλάκισης και περιμένουμε τους νυχτερινούς τύπους να δράσουν. Και ξεκινούν: η πόρνη κοιμάται με τη fairygirl, ο δικηγόρος την προστατεύει, ο γιατρός σώζει τον Psycho, ο ντετέκτιβ ρωτάει για τον johnnaousa αν είναι με τους κακούς και παίρνει αρνητική απάντηση. Η μαφιόζα MissKit υποψιάζεται τον johnnaousa για πληροφοριοδότη και χρησιμοποιεί την κάρτα της χρησμός της πυθείας για να το μάθει, αλλά η απάντηση είναι αρνητική. Κι εκεί που ετοιμάζομαι για ύπνο, η Noisette παίζει τυμβωρυχία για τον jj! που αποκαλύπτεται οτι ήταν πολίτης κι έτσι όλα τα βλέμματα λογικά θα στραφούν στον φρικ. Οι μαφιόζοι επιλέγουν να δολοφονήσουν την fairygirl. Ο Δημήτρης ακόμα λείπει και μου σπάει τα νεύρα. Πήγε 11 το βράδυ, θα κοιμηθούμε σήμερα; Ας πέσει η νύχτα επιτέλους....

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013
Κάθομαι στον υπολογιστή στις 11:30 το πρωί και βλέπω οτι η μάγισσα έχει επιλέξει να σώσει τη fairygirl, κάτι που δε χαροποιεί ιδιαίτερα το Δημήτρη γιατί λέει πως τον έχει πρήξει η πολυλογία της (λες κι εγώ μιλάω λιγότερο πφφφφ). Ο φρικ προσπαθεί με άγρια ποστ να σωθεί αλλά δε νομίζω να τα καταφέρει. Η Μελανία δηλώνει οτι πιστεύει οτι ο Χάρης είναι ο ΔΑ, οι μικρές πλακώνονται μεταξύ τους και οι δολοφόνοι δεν έχουν κουνήσει καν το δαχτυλάκι τους. Στη μία η ώρα ανακοινώνουμε οτι .... συνεχίζουν όπως είναι και όλοι αρχίζουν να δίνουν συγχαρητήρια στο γιατρό ή στη μάγισσα. Θα ήθελα να δω το ύφος των μαφιόζων. Είναι μια μικρή νίκη για τους πολίτες, όμως ο πόλεμος χωρίς πληροφοριοδότη, μέντιουμ και σύντομα ντετέκτιβ φαίνεται πως έχει χαθεί... Πάντως, αν και νωρίς, τείνω να πιστέψω πως αυτό το παλέρμο θα μείνει στην ιστορία ως το πιο επιφανειακό: οι παίκτες δε σκέφτονται δεύτερη φορά κάτι, δεν πονηρεύονται, δε θεωρούν οτι κάτι που είναι εμφανές ίσως δεν είναι και όπως φαίνεται, δεν το ψάχνουν παραπάνω. Ψήφισε πρώτος ο φρικ την ντράμα κι αυτή βγήκε μέντιουμ; Ο φρικ είναι δολοφόνος. Έβγαλε με κάρτα ο φρικ τον τζέι μες στην απελπισία του και αποδείχτηκε κι αυτός πολίτης; Τέλος, είναι μαφιοζος, να τον φάμε. Μόνο η Μελανία και με πολλή έκπληξή μου η fairygirl βλέπω οτι το ψάχνουν λίγο παραπάνω. Ίσως το παλέρμο αυτό μείνει στην ιστορία και για κάτι άλλο: οτι οι δολοφόνοι ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΚΑΝ. Οι πολίτες έβγαλαν τα μάτια τους μεταξύ τους.
Είναι απόγευμα και περιμένουμε με το Δημήτρη μια αγωνιώδη ψηφοφορία. Τελικά με διάφορες κάρτες επιπλέον και ακύρωσης ψήφου (ο Πέτρος σώζει τον φρικ θεωρώντας προφανώς οτι είναι δολοφόνος), βρίσκονται η ντόιτς, ο φρικ και η νεφέλη (τρεις πολίτες....) με ισοψηφία. Οι δολοφόνοι είναι δολοφόνοι δι' αλληλογραφίας αφού δεν έχουν κουνήσει καν το δαχτυλάκι τους σε όλο αυτό τον αχταρμά. Ευτυχώς (για μένα) ο δήμαρχος Βασίλης έχει ψηφίσει την ντόιτς κι έτσι αυτή αποχωρεί. Έκπληξη μας προκαλεί που η ντόιτς δεν έπαιξε κάρτα ούτε και άλλαξε την ψήφο της αλλά εντάξει. Επίσης κι ο φρικ πείσμωσε και δεν άλλαξε την ψήφο του να σωθεί.
Note to self: ο παίκτης με την πλέον επιφανειακή λογική: Psycho... Αν το Α είναι έτσι, το Β είναι έτσι άρα και το Γ είναι έτσι. Δεν υπάρχει στρατηγική, δεν υπάρχει καχυποψία, τίποτα...
Οι νυχτερινοί τύποι μας λένε τα εξής: η γιατρίνα σώζει τη fairygirl αλλά αφού έχει κοιμηθεί πρώτα με την πόρνη, ο ντετέκτιβ ρωτάει αν η Noisette είναι με τους μαφιόζους και παίρνει αρνητική απάντηση, ο δικηγόρος προστατεύει τη Nefeli Graf, η MissKit αποφασίζει να σκοτώσει το johnnaousa και η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο. Αξίζει για καληνύχτα να πω οτι ο καλός μου ο φρικ κοιμάται ύπνον βαθύ......

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013
Ανοίγω τον υπολογιστή και βλέπω χαρούμενη ένα πμ της αυτοκρατόρισσας (what???) Noisette που μας λέει οτι δίνει ασυλία στον PieMaker! Αυτό μου δίνει άπειρη χαρά οτι τελικά ίσως τίποτα ακόμα δεν έχει χαθεί. Ο φρικ έχει πάρει ήδη 7 ψήφους, και ακολουθούν οι Nefeli Graf και fairygirl. Τη Νεφέλη την προστατεύει ο δικηγόρος, οπότε να δούμε ποιον θα επιλέξουν να ψηφίσουν αντί του φρικ όταν ανακοινωθεί η ασυλία του αυτοκράτορα. Εντωμεταξύ φοβάμαι τη Μελανία μην τυχόν και κάνει άμεση προφυλάκιση στον φρικ. Ελπίζω να ταρακουνηθεί όταν δει οτι ο αυτοκράτορας τον προστάτεψε. Εντωμεταξύ ο Πέτρος με τυμβωρυχία αποκαλύπτει οτι η ντοιτς ήταν απλά μια συγκάτοικος. Δυο συγκάτοικοι λοιπόν σε μια μέρα φεύγουν από το παιχνίδι...
Απόγευμα κι έχει γίνει ένας ψιλοπανικός, αφού Νεφέλη και Χάρης παλεύουν σώμα με σώμα στην ψηφοφορία. Ο φρικ έχει φάει σκάλωμα και θεωρεί τη Νεφέλη μαφιόζα (καλά ρε φρικ, αν ήταν μαφιόζα θα την άφηναν οι υπόλοιποι να συνεχίζει να μιλάει;;;;;;; σκέψου!!!), η μαφιόζα MissKit μαθαίνει με την κάρτα χρησμός οτι ο φρικ δεν είναι πόρνη (α ρε φρικ, για πόρνη σε περνούσαν οι μαφιόζοι τόσες μέρες κακομοίρη!!!!) και η Μελανία παίζει άμεση προφυλάκιση στο Χάρη όταν βλέπουν οτι πάει να σωθεί, κάτι που δημιουργεί κύματα διαμαρτυρίας. Εντωμεταξύ οι νυχτερινοί τύποι αρχίζουν να δουλεύουν. Ο δικηγόρος προστατεύει πάλι τη Νεφέλη, ο γιατρός σώζει τον Ντάννυ (ο οποίος να πω σε αυτό το σημείο οτι με έχει απογοητεύσει πάρα πολύ με τον τρόπο που παίζει γιατί πραγματικά δε βοηθάει σε τίποτα), την πόρνη την κυνηγάμε με μηνύματα στο κινητό να μας πει με ποιον θα κοιμηθεί κι επιλέγει τον χοακίν, ενώ η Άλμα μπαίνει στο παιχνίδι για να σκοτώσει αύριο τη Cinefil. Ο φρικ μαθαίνει τελικά οτι η Νεφέλη δεν είναι με τη μαφία και παθαίνει τρελό σοκ, ο αυτοκράτορας ακόμα κοιμάται και αφού στέλνω το θύμα στη μάγισσα, πεφτει η νύχτα στο παλέρμο.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013
Κι ενώ οι πολίτες πάνε από το κακό στο χειρότερο, οι μαφιόζοι έχουν καταλάβει οτι ο φρικ είναι κάποιος αποτυχημένος πολίτης κι αρχίζουν να σπέρνουν το έδαφος για την τυμβωρυχία που θέλουν να παίξουν πάνω του όταν βγει. Ο ίδιος ο φρικ, ενώ προχτές κατηγορούσε τη Noisette και την είχε ψηφίσει μάλιστα, χτες την αθωώνει και ομοίως για τη Νεφέλη που χτες την είχε σίγουρη δολοφόνο, μετά την απόκρισή μας χτες οτι δεν είναι με τους μαφιόζους, την αθωώνει κι αυτή. Φοβόμαστε κάρφωμα μετά τις τόσες εμφανείς αλλαγές στις απόψεις του. Εντωμεταξύ η πόρνη Πατρεύς μας δίνει με πμ την 7άδα που θεωρεί δολοφόνους και πέφτει έξω στους 6 από τους 7. Φαίνεται πόσο καλή δουλειά έχουν κάνει οι μαφιόζοι...
Να αναφέρω εδώ το θέμα με τις αποχωρήσεις από απουσίες που όλοι διαμαρτύρονται. Σίγουρα είναι αδύνατο να εξαναγκάσουμε κάποιον να ασχοληθεί ενώ δε θέλει ή δεν μπορεί. Σκεφτήκαμε όμως με το Δημήτρη από δω και μπρος να βάλουμε νέο κανόνα που να λέει οτι όποιος φεύγει από απουσίες σε ένα παιχνίδι, στο επόμενο να μην έχει τη δυνατότητα να δηλώσει συμμετοχή. Νομίζω οτι αυτό θα κάνει κάποιους που απλά βαρέθηκαν με το ρόλο τους να το ξανασκεφτούν πριν παραιτηθούν ελαφρά τη καρδία (μιλάω τώρα κυρίως για τον σπαρκ που ήξερα οτι θέλει να παραιτηθεί και αυτό με θύμωσε πολύ).
Το παιχνίδι παρ' όλα αυτά συνεχίζεται σε ρυθμούς υποτονικούς αφού είναι η μέρα αποτελεσμάτων των εξετάσεων και το μυαλό όλων είναι εκεί. Η Νεφέλη παίζει την κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν, ο Ναουσαίος ψηφίζει τον τσαρατσάφ και ο Χάρης τη Μελανία (μα πόσο πιο εμφανές να είναι πια οτι ο Χάρης είναι με τους κακούς; ), η Cinefil δολοφονείται και η μέρα κυλάει εκνευριστικά αργά. Όλοι οι πολίτες δείχνουν κουρασμένοι και αποκαρδιωμένοι.
Το απόγευμα πριν τη λήξη της ψηφοφορίας υπάρχει τριπλή ισοπαλία μεταξύ φρικ, νεφέλης και Μελανίας κι όλα δείχνουν οτι θα πάμε σε δημοσκόπηση. Η Νεφέλη πάντως προστατεύεται από το δικηγόρο κι έτσι οι ψήφοι της θα μηδενιστούν. Τελικά ο φρικ περνάει πρώτος σε ψήφους και περιμένω τον αντίπαλο μαφιόζο Ντάννυ να χρησιμοποιήσει πιθανόν την τελευταία του ευκαιρία και να βγάλει έξω το μοναδικό μαφιόζο που ξέρει, τον τσαρα. Τίποτα από αυτά δε γίνεται, νευριάζω, μου περνάει από το μυαλό και να παραιτηθώ, ο κακομοίρης ο Δημήτρης αντιμετωπίζει στωικά τα νεύρα μου (τι καλό μωρό...) και τελικά αναίμακτα ο φρικ φεύγει από το παιχνίδι, μην έχοντας ακόμα ιδέα για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι. Φρικ με απογοήτευσες...
Κι έτσι είναι Παρασκευή, το παιχνίδι παύει για 2 μέρες και περιμένω απλά το τέλος του μαζί με την ένδοξη νίκη των δολοφόνων που (όσοι έπαιξαν και συμμετείχαν πάντα) έπαιξαν υπέροχα και μπράβο τους. Ως την Κυριακή που θα μοιράσουμε νέες κάρτες (με την ελπίδα να παιχτεί κάποια νεκροφάνεια επιτέλους) ας ξεκουραστούμε...

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013
Σήμερα θέλω να πω οτι παίχτηκε δυστυχώς τυμβωρυχία για τον φρικ κι αποκαλύφθηκε ο ρόλος του. Το σχόλιο της Μελανίας " ο Φρικ έπαιξε άθλια" με κάνει να γελάσω πάρα πολύ. Δυστυχώς όμως συμφωνώ κι εγώ. Ο φρικ σαν τελικός απολογισμός παγιδεύτηκε τέλεια στον ιστό της αράχνης που του έστησαν τέλεια οι μαφιόζοι και ολοένα χωνόταν και περισσότερο σε αυτόν. Πλέον οι ελπίδες μου για νίκη των πολιτών είναι απειροελάχιστες, αφού ο δικηγόρος μεν υπερασπίζεται τη Μελανία για την ψηφοφορία της Δευτέρας, όμως δεν ήταν και πολύ ηθικός αφού κοιμήθηκε με την πόρνη μας, τον Πέτρο (αχ μου αρέσει να τη λέω αυτή την πρόταση :P) κι έτσι η Μελανία βρίσκεται ανυπεράσπιστη στο εδώλιο. Όλα αυτά θα τα δούμε βέβαια τη Δευτέρα πια, αλλά βαριέμαι οικτρά οπότε με κάτι πρέπει να ασχοληθώ. Γελάω επίσης με τη φράση του Άκη "Τα έχουμε κάνει σκατά σε αυτό το παλέρμο" και θέλω να του πω "σώωωωωωωωωπα, μην το ξαναπεις!!!!!!". Ελπίζω το Σαββατοκύριακο να διαβάσουν ξανά τα ποστ του ντετέκτιβ τους στα οποία φαίνεται οτι αρχικά κατηγορούσε ανοιχτά τη Noisette και μετά την αθώωσε, και το ίδιο έγινε με τη Νεφέλη την οποία πρόλαβε κι αυτήν να την αθωώσει. Ελπίζω να το καταλάβουν. Ελπίζω επίσης η Gate4 να χρησιμοποιήσει τη Νεκροφάνεια σε κάποιον που φαίνεται σίγουρος πολίτης, τον johhnaousa ή τη cinefil. Ας ελπίσουμε λοιπόν...

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013
Οι επόμενες κάρτες είναι έτοιμες. Το παιχνίδι οδεύει προς το τέλος του, το ξέρουμε εγώ κι ο Δημήτρης. Αν οι μαφιόζοι δεν κάνουν κάποια ατυχή κίνηση κι αν οι πολίτες δε συσπειρωθούν για να τους βγάλουν έναν έναν, έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Να πω εδώ φυσικά (αν και θα το ξαναπώ κι εγώ και πολλοί ακόμα) οτι οι παίκτες που δεν ασχολήθηκαν με το παιχνίδι και νικήσει η ομάδα τους δεν είναι για μένα νικητές. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία..
Οι κάρτες μοιράστηκαν και περιμένω εναγωνίως μια σωστή νεκροφάνεια να παιχτεί. Η Μελανία έχει βγάλει άκρη εδώ και μέρες αλλά ποιος την ακούει.... Ο Άκης με εκνευρίζει με τη λογική του "α οι μαφιόζοι υποστήριξαν τον φρικ, ο φρικ ήταν αθώος, οπότε κι αυτοί είναι αθώοι". Αχ θα σε δείρω στο τέλος εσένα, ναι εσένα λέω κύριε με τα ωραία μάτια! Πάντως για μένα το πρωταρχικό στοιχείο που θα έπρεπε να δείχνει οτι η MissKit κι ο τσαφτσουφ είναι μαφιόζοι είναι οτι, ενώ μιλάνε πολύ, δεν έχουν δολοφονηθεί ακόμα. Δηλαδή έλεος, αν εγώ ήμουν μαφιόζα θα έβγαζα με δολοφονία πρώτα αυτούς που μιλάνε πολύ και είναι καλοί παίκτες και που φυσικά δεν έχω τη σιγουριά οτι θα φύγουν με ψηφοφορία.
Αύριο οι μαφιόζοι θα φάνε μια πολύ μικρή ήττα αφού το θύμα τους και το άτομο που επέλεξε ο γιατρός να σώσει είναι το ίδιο άτομο, η Gate 4. Η μάγισσα μάς έχει ενημερώσει οτι θέλει να προλάβει να δολοφονήσει πριν τη σκοτώσουν. Για να δούμε τι θα γίνει. Ας πέσει η νύχτα στο Παλέρμο....

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013
Σήμερα του Αγίου Πνεύματος και έχω καλά και κακά νέα. Τα καλά είναι οτι το σημερινό θύμα σώζεται από το γιατρό. Τα κακά είναι οτι η αγαπητή μου Noisette βρίσκεται σε τελείως λάθος δρόμο σχετικά με το ποιοι είναι ένοχοι και υποστηρίζει τον τσαφτσουφ. Τι να σου κάνει κι αυτή η Μελανία μόνη της... Τελικά είχε δίκιο ο Δημήτρης που είχε πει μια μέρα στη μάγισσα νομίζω όταν εκείνη του είχε πει "θα σώσω τη fairygirl κι ο Θεός μαζί μας", εκείνος απάντησε "Έπρεπε τελικά να το ονομάσουμε Palermo #40 - The "Κι ο Θεός μαζί μας" Game" αφού η αλήθεια είναι οτι με τόσο άγχος που είχαμε για την προετοιμασία και τα τόσο πολλά άτομα αυτή τη φράση τη χρησιμοποιήσαμε κι εμείς συχνά. Αχ ο καλός μου ο Δημήτρης... Να σας εξομολογηθώ οτι πολύ τον αγαπάω και είναι το καλυτερο παιδί. Λίγο παλαβός και απρόβλεπτος, αλλά έχει καλή ψυχή κατά βάθος. Έχουμε βρει ήδη θέμα και για το επόμενο Παλέρμο, καλά να είμαστε. Αυτά με τις εξομολογήσεις, άντε να δούμε τι θα γίνει στο παιχνίδι τώρα.
Σήμερα λοιπόν ανακοινώνουμε οτι δολοφονία δεν υπάρχει και είναι μια μίνι νίκη των πολιτών. Κι έρχεται μια τραγική ειρωνεία να παίχτεί: η Μελανία που πήρε χτες την κάρτα του χρησμού μάς ρωτάει για το μοναδικό άνθρωπο που δεν έπρεπε να ρωτήσει: τον Ντάννυ. Αναγκαστικά της λέμε οτι είναι με τους μαφιόζους, με πόνο ψυχής γράφω αυτό το πμ... Ο Δημήτρης ακόμα γελάει. Η Μελανία αλλάζει πλεύση εξ' ολοκλήρου και θεωρεί φυσικά τον Ντάννυ ένοχο, χωρίς να σκεφτεί την πιθανότητα του αντίπαλου μαφιόζου... Εντωμεταξύ, κι ενώ οι μαφιόζοι την πέφτουν στο μοναδικό πολίτη που σκέφτεται ακόμα σωστά, τη fairygirl, θέλω να πω για την τελευταία οτι πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει το πόσο σωστά μιλάει. Μπράβο κουκλίτσα μου, τους έβαλες τα γυαλιά. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ισοψηφία μεταξύ φερυ και άλμα. Περιμένω να παιχτεί μια νεκροφάνεια... Μα πόσο άχρηστοι ήταν όλοι σχεδόν οι πολίτες μου;;;;
Όσο πλησιάζουμε προς την ψηφοφορία οι πολίτες μου πέφτουν από το ένα λάθος λογικής στο άλλο: η Μελανία στην οποία είχα στηρίξει όλες μου τις ελπίδες έχει πάρει λάθος δρόμο. Θεωρεί με σιγουριά τον μιντιν ΑΜ και τον Ντάννυ μαφιόζο. Δεν της περνάει στιγμή από το μυαλό οτι ο αντίπαλος μαφιόζος αναγνωρίζεται σαν μαφιόζος στην κάρτα του χρησμού και όλη η συλλογιστική της έχει πάει στραβά. Οι μαφιόζοι φυσικά γελάνε με την καρδιά τους (υποθέτω) που με τόση ευκολία χάνεται ένας ακόμα πολίτης και αθωώνεται ένας άλλος.
Επεισοδιακή ήταν η σημερινή αποχώρηση. Βρισκόμαστε στο παρά πέντε και η Άλμα προηγείται με 4 ψήφους έναντι της φερυ με 3. Κι ενώ αναρωτιόμαστε τι θα κάνουν οι μαφιόζοι για να σώσουν τη συνδολοφόνο τους, στις 8 ακριβώς ο τσαφ παίζει μια κάρτα επιπλέον ψήφου για να φέρει ισοψηφία μεταξύ των δύο κορασίδων. Κι εκεί ξεκινάει η πιο γρήγορη πληκτρολόγηση που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, αφού επί 20 λεπτά (με το ρολόι) τσακωνόμαστε με το Δημήτρη στο σκαιπ για τον αν η κάρτα ισχύει ή όχι αφού παίχτηκε ακριβώς στις 8 που τυπικά έχει λήξει η ψηφοφορία. Επειδή όμως δύο λέοντες που τσακώνονται δε βρίσκουν άκρη κι επειδή ο χρόνος κυλούσε, το ρίξαμε στον κλήρο (ναι καλά ακούσατε, στον κλήρο) κι ευτυχώς για τους πολίτες κέρδισα και η κάρτα δε μέτρησε (βέβαια εγώ θα επέμενα οτι δε μετράει ακόμα κι αν ήταν εναντίον των πολιτών γιατί θέλω να είμαι δίκαιη). Η Άλμα λοιπόν αποχωρεί και είναι ο πρώτος μαφιόζος που χάνεται κι αυτός κυριολεκτικά από τύχη! Παράλληλα φεύγουν από απουσίες ακόμα 2 πολίτες, μαζί κι ο δήμαρχος, κάτι που φυσικά θυμώνει τους πολίτες...
Ο Ντάννυ αποφασίζει πια να τα παίξει όλα για όλα και να κοντράρει ανοιχτά το μοναδικό μαφιόζο που ξέρει, τον τσαφ και τον κατηγορεί οτι πήγε να σώσει την Άλμα. Για να δούμε κατά πόσο ο αντίπαλος μαφιόζος θα καταφέρει να πείσει για την αθωότητά του και για την ενοχή του τσαφ. Η Μελανία σώζει τον Άκη, ο Πέτρος κοιμάται με τον Χοακίν, η carpe αποφασίζει να σκοτώσει τη Nefeli Graf που είναι το αλεξίσφαιρο γιλέκο και αρχίζω να βλέπω μια πολύ μικρή ελπίδα για τους πολίτες. Αλλά ας μην αρχίσω να είμαι πολύ αισιόδοξη.
Με τελικό απολογισμό έναν πολίτη που σώθηκε από δολοφονία , ένα δολοφόνο που έφυγε σε ψηφοφορία και έναν ακόμη πολίτη που θα σωθεί αύριο, πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο...

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013
Ξυπνάω και βλέπω οτι ο αυτοκράτορας πάλι έπεσε έξω στην κρίση του και για δεύτερη συνεχόμενη μέρα προστατεύει μαφιόζο, αυτή τη φορά την blue butterfly. Στεναχωριέμαι πολύ που ενώ η Μελανία ήταν η τελευταία μου ελπίδα για να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά, εκείνη έχει κολλήσει με το χρησμό που της είπε οτι ο Ντάννυ είναι μαφιόζος και δε σκέφτεται καν το ενδεχόμενο του αντίπαλου μαφιόζου, παρ' όλη την επιμονή του Ντάννυ να την πείσει οτι κάνει λάθος. Δηλαδή πόση ατυχία να υπάρχει πια; Από την άλλη βλέπω συνεχώς να λέγεται οτι οι μαφιόζοι είναι 8 - έλεος. Είμαστε στην 7η μέρα παιχνιδιού και ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που λένε οτι οι μαφιόζοι είναι 8! Είμαι φοβερά εκνευρισμένη τόσο με αυτούς που έφυγαν με απουσίες όσο και με αυτούς που ρίχνουν απλά μια ψήφο για να μείνουν στο παιχνίδι αλλά και με αυτούς που δεν ξέρουν βασικούς κανόνες ακόμα... Το μόνο που με χαροποιεί είναι οτι δε θα υπάρξει δολοφονία πάλι. Ο δικηγόρος δεν υποστήριξε κανέναν σήμερα (ίσως καλύτερα αφού δεν έχει πέσει και ποτέ μέσα) και πλησιάζουμε στην ανακοίνωση της μη δολοφονίας.
Πριν από τη δολοφονία ο αντίπαλος μαφιόζος Ντάννυ σώζει τον εαυτό του από την ψηφοφορία με την κάρτα του. Κι ενώ η Μελανία έχει δώσει ήδη πολλά στοιχεία για το οτι έχει χρησιμοποιήσει το χρησμό, ο Ντάννυ της λέει οτι και κάποιος από τους πολίτες αναγνωρίζεται σαν μαφιόζος. Ε πόσο πιο λιανά να το κάνει πια; Αν δεν καταλάβει η Μελανία και τώρα είναι άξια της τύχης της. Παρ' όλα αυτά ο Δημήτρης αντιδρά με αυτό το ποστ που είναι σχεδόν άμεση αποκάλυψη ρόλου και ζητάμε από τον Ντάννυ να το σουλουπώσει κάπως. Η Μελανία πάντως δεν τον πιστεύει...
Η μέρα κυλάει ήσυχα και έχουν πέσει όλοι πάνω στην κακομοίρα τη fairygirl της οποίας η μόνη αμαρτία ήταν που...δεν πρόλαβε να ρωτήσει γι' αυτήν ο ντετέκτιβ. Η ίδια, προφανώς θυμωμένη που όλοι της λένε οτι τα επιχειρήματά της είναι μηδενικά (κάτι για το οποίο διαφωνώ, θεωρώ οτι η φέρυ έβαλε τα γυαλιά σε αρκετούς και έμπειρους παίκτες), φεύγει χωρίς καν να χρησιμοποιήσει κάρτα για να σωθεί. Θέλω να ελπίζω οτι η gate4 θα χρησιμοποιήσει επιτέλους την έρμη τη νεκροφάνεια αφού μέχρι την ψηφοφορία δεν αλλάζει κάτι και η φέρυ αποχωρεί. Μαζί της έχουμε και την αποχώρηση από απουσίες μιας μαφιόζας που δεν μας έκανε την τιμή να ασχοληθεί με το παιχνίδι, της carpe nochtem, καθώς και ενός πολίτη ακόμα, της elenamusic99. Είμαι πολύ θυμωμένη με όσους έφυγαν από απουσίες γιατί πραγματικά πίστευα οτι τώρα που είναι καλοκαίρι ο κόσμος θα είχε μια γ..... ώρα να ασχοληθεί με το παιχνίδι. Το προσπερνώ τώρα αυτό γιατί είμαι πολύ θυμωμένη. Αυτή τη στιγμή λοιπόν είναι 14 άτομα στο παιχνίδι, 5 μαφιόζοι και η πόρνη και 8 πολίτες. Ας ελπίσουμε η Noisette να ξυπνήσει και να δει τι γίνεται επιτέλους, η μάγισσα να κάνει μια σωστή δολοφονία, ο δικηγόρος που παρά τρίχα κι αυτός τη γλίτωσε να υπερασπιστεί κάποιον σωστά και η τελευταία στην οποία βασίζομαι, η Μελανία, να καταλάβει το σφάλμα στο οποίο έχει υποπέσει.
Και η έκπληξη της βραδιάς, η Gate4 παίζει επιτέλους τη νεκροφάνεια που τόσο την περίμενα και η φερυ επιστρέφει. Πού να το ξέρει η φερυ οτι την έχει γλιτώσει ήδη 2 φορές, μία από τη μάγισσα και μία από πολίτη. Ελπίζω τώρα η μάγισσα νακαταλάβει οτι η φερυ είναι αθώα (αφού ήταν θύμα δολοφονίας) και να δει ποιοι την κατηγορούν. Έχει και μια άμεση προφυλάκιση, ελπίζω να χρησιμοποιηθεί σωστά. Κατά τα άλλα ο δικηγόρος υπερασπίζεται τον τσαφ (τρεις λαλούν και δυο χορεύουν ρε Άκη!), η Μελανία σώζει τη μάγισσα και περιμένω να δω το θύμα των μαφιόζων για αύριο. Εντωμεταξύ η Αλμα θυμάται κάπως αργά να πει τα τελευταία της λόγια στα οποία σχολιάζει και γεγονότα που έγιναν σήμερα. Φυσικά και είναι ενάντια στους κανονισμούς (τα τελευταία λόγια μπορούν να ειπωθούν το πολύ μέχρι τις 20:00 της επόμενης μέρας από την αποχώρηση) κι έτσι ζητάμε να σβηστούν και δίνουμε προειδοποίηση.
Το θύμα είναι...η πόρνη. Γελάσαμε πάλι. Ησυχία έχει πέσει. Ας πέσει κι η νύχτα κι έχει ο Θεός αύριο..

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013
Σήμερα έχω πονοκέφαλο και το μωρό μου λείπει και με έχει αφήσει μόνη μου. Ο αυτοκράτορας δίνει ξανά ασυλία σε πολίτη, τον soter, και οι υποψήφιοι για αποχώρηση το απόγευμα είναι η φερυ και ο Ντάννυ. Ο αντίπαλος μαφιόζος φωνάζει και οδύρεται για τον τσαρατσάφ, αλλά νομίζω οτι τώρα πια που αποφάσισε να τον αποκαλύψει είναι πολύ αργά. Ακόμα θυμάμαι την ευκαιρία που είχε να τον βγάλει σε εκείνη την ψηφοφορία και δεν το έκανε. Έτσι οι εναπομείναντες δολοφόνοι δε χρειάζεται καν να μιλάνε αφού οι πολίτες για άλλη μια φορά τρώγονται μεταξύ τους. Ο Πέτρος που δεν έχει ασχοληθεί με το παιχνίδι εδώ και μέρες θα είναι το σημερινό θύμα και έτσι οι μαφιόζοι άθελά τους χάνουν ένα βοηθό τους. Νιώθω οτι οι παίκτες έχουν κουραστεί και οτι το παιχνίδι θα έπρεπε σιγά σιγά να φτάσει στο τέλος του...
Πλησιάζουμε στην ανακοίνωση της δολοφονίας. Ο Πέτρος σιωπηλά και ήσυχα (ή λιτά κι απέριττα όπως είπε ο τσαφ στο πμ του της δολοφονίας) αποχωρεί. Μάλλον το παιχνίδι δεν του άρεσε πολύ του Πέτρου. Εντωμεταξύ η μάγισσα, ξέροντας οτι η φέρυ είναι πολίτης εφόσον την είχε σώσει από δολοφονία (α ρε φρικ τι μας κάνεις, ακόμα οι μαλακίες σου μας κυνηγάνε...), προσπαθεί να τη σώσει τώρα από την ψηφοφορία. Το κακό είναι οτι αυτό γίνεται ενάντια στον αντίπαλο μαφιόζο.... Και μετά γίνεται ΤΟ θαύμα: η Μελανία ξυπνάει λες από χειμερία νάρκη, καταλαβαίνει επιτέλους οτι ο Ντάννυ είναι ο αντίπαλος μαφιόζος και τον εμπιστεύεται ψηφίζοντας τον τσαρατσάφ! Μου έρχεται να σηκωθώ και να αρχίσω να χορεύω! Το θέμα τώρα είναι να πειστούν και κάποιοι ακόμα πολίτες ώστε το παιχνίδι να κάνει την απόλυτη ανατροπή. Φοβάμαι βέβαια τους μαφιόζους μην απαντήσουν με καμιά άμεση προφυλάκιση, αλλά αυτό μόνο κακό μπορεί να τους κάνει. Θα δείξει...
Λίγο πριν το τέλος της ψηφοφορίας και η φερυ ετοιμάζεται να φύγει για ακόμα μία και μάλλον και τελειωτική φορά. Έχω μια φανταστική ιδέα που θα βοηθούσε πάρα πολύ τη μαφία και θα τη γράψω εδώ ώστε να τη δούνε και να με συγχαρούν στο τέλος: πρώτα από όλα αν ήμουν ο χοακίν σε αυτή τη φάση θα συμφωνούσα με τη Μελανία, έτσι για ξεκάρφωμα, και θα ψήφιζα κι εγώ τον τσαρατσάφ - έτσι κι αλλιώς δεν κινδυνεύει. Δεύτερον, σήμερα στη δολοφονία θα έβαζα τον μιντιν να σκοτώσει τον Ντάννυ κι αύριο στην ανακοίνωση άστους όλους να ψάχνονται. Και μετά θα έκανα και μια νεκροφάνεια στον μιντιν (ο οποίος θα είχε αθωωθεί ήδη) κι έτσι θα έβγαζα από τη μέση τον ΑΜ και θα έμενε μέσα κι ο μαφιόζος μου. Ε; Είδατε βρε τι έξυπνη που είμαι; (Βασικά δε με συμφέρει να το λέω αυτό γιατί ήδη τώρα με βγάζετε από το παιχνίδι στον πρώτο γύρο, μετά από αυτό δηλαδή τι θα κάνετε; ). Κι επιστρέφουμε στην ψηφοφορία στην οποία φυσικά η φέρυ φεύγει.
Ησυχία επικρατεί μετά την ψηφοφορία. Η γιατρίνα μας σώζει τη Νεφέλη, η MissKit αποφασίζει να δολοφονήσει τη μάγισσα, κάτι που θα την κάνει κι εκείνη να πρέπει πια να επιλέξει θύμα για αύριο. Ελπίζω πραγματικά να βγάλει ένα μαφιόζο.... Ο Δημήτρης στέλνει στη μάγισσα ένα ανατριχιαστικό τελευταίο προσωπικό μήνυμα ενημερώνοντάς την οτι εδώ τελειώνουν όλα και την προτρέπει να χρησιμοποιήσει τη μοναδική της σφαίρα για να σκοτώσει κάποιον... Είναι 12 η ώρα και η μάγισσα επιλέγει να κάνει την κίνηση ματ: να σκοτώσει τον τσαρατσάφ και να παίξει άμεση προφυλάκιση στην Μισκιτ. Αυτό θα είναι η τελειότερη κίνηση που έχει κάνει πολίτης σε αυτό το παιχνίδι. Με αναπτερωμένες τις ελπίδες πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο - κι ο Θεός μαζί μας....

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 & Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013
Δεν το πιστεύω οτι περάσανε τόσες μέρες από την αρχή του παιχνιδιού κι έχουν γίνει τόσα πράγματα.Οι 30 παίκτες μας αυτή τη στιγμή είναι 13 - 5 μαφιόζοι και 8 πολίτες. Το "καλό" σήμερα είναι οτι η μάγισσα βρίσκεται στο στόχαστρο των δολοφόνων, κάτι που θα την αναγκάσει να σκοτώσει κι αυτή κάποιον, κι αυτός ο κάποιος προς μεγάλη μου ανακούφιση είναι μαφιόζος, ο τσαρατσάφ. Μαζί της η μάγισσα θέλω να πιστεύω οτι θα πάρει και έναν ακόμα μαφιόζο που ήδη υποπτεύεται από χτες με την κάρτα άμεση προφυλάκιση, την Μισκιτ. Είναι 12:30 και περιμένουμε να παίξει την κάρτα λίγο πριν τη δολοφονία. Αν γίνει αυτό θέλω να πιστεύω οτι θα μπορέσει να γίνει η απόλυτη ανατροπή. Κατά τα άλλα ο κολλημένος στο κεφάλι δικηγόρος που θέλει πολύ ξύλο μετά το τέλος του παιχνιδιού προστατεύει τον τσαφ, ο αυτοκράτορας απηύδησε και δίνει ασυλία στον εαυτό του και η Μελανία έχει πέσει με τα μούτρα πάνω στον τσαφ αφού έχει πιστέψει τον Ντάννυ οτι είναι ο ΑΜ. Για να δούμε πώς θα πάρουν τη διπλή δολοφονία. Αν η μάγισσα δεν παίξει την κάρτα της πραγματικά θα εκνευριστώ πολύ. Αυτή τη στιγμή είμαι ήδη πολύ τσαντισμένη...
Η ώρα είναι 1 και η μάγισσα δεν έπαιξε την κάρτα της. Σόρρυ που θα το πω αλλά από όλες τις μαλακίες των πολιτών (κι ήταν πολλές) αυτή ήταν η χειρότερη και μεγαλύτερη. Η μάγισσα έπαιξε πολύ καλά ως τώρα (θα ήθελα να ασχολείται περισσότερο βέβαια μιας που ξέρει τόσους αθώους) αλλά αυτό ήταν το χειρότερο που μπορούσε να κάνει. Τέλος πάντων, βγήκε ένας μαφιόζος, πάμε να δούμε τι άλλο θα γίνει...
Τώρα είμαι τόσο τσαντισμένη με τη μάγισσα (το τι έχει ακούσει στο σκαιπ ο Δημήτρης δε λέγεται) και τσαντίζομαι ακόμα πιο πολύ με τον Ντάννυ που, θεωρώντας οτι η Μελανία είναι η μάγισσα, αναρωτιέται γιατί δεν έφαγε αυτόν αφού τον έχει σίγουρο ΑΜ, και θέλω να αρχίσω να τραβάω τα μαλλιά μου και είμαι στο παρατσάκ να του γράψω ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ? ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΟΛΙΤΗ? ΠΑΣ ΚΑΛΑ?
Σταματάω να γράφω ημερολόγιο για τώρα γιατί τα έχω πάρει πολύ άγρια.
Η μέρα κυλάει πολύ ήσυχα. Οι πολίτες έχουν μάλλον παραιτηθεί ή βαρεθεί γιατί οι μαφιόζοι στην ψηφοφορία δε χρειάζεται καν να παίξουν κάρτες για να σώσουν τον χοακίν. Η gate4 φεύγει κι εγώ είμαι πολύ απογοητευμένη αλλά και θυμωμένη εκ μέρους των ανθρώπων που ήθελαν να παίξουν και δεν τα κατάφεραν ενώ αυτοί που έχουν τη δυνατότητα δεν κάνουν καν τον κόπο. Ίσως τελικά τα πολλά άτομα και ένα παιχνίδι που κρατάει πολύ καιρό δεν είναι κι ό,τι καλύτερο.
Το σχέδιο των μαφιόζων είναι σατανικό. Μέσα στη νύχτα η Ριρίκα θα παίξει άμεση προφυλάκιση στον Ντάννυ ώστε να μην προλάβει η Μάρω που είναι η μόνη που έχει την ακύρωση να κάνει τίποτα. Ο Χοακίν πριν τη δολοφονία κάνει νεκροφάνεια στον τσαρατσάφ. Αν πετύχει η δολοφονία το παιχνίδι λήγει επί τόπου με τη μαφία να νικάει. Όπερ και γίνεται, το σχέδιο πάει μια χαρά και το παιχνίδι λήγει με νίκη των μαφιόζων με την ανακοίνωση της δολοφονίας της Μελανίας.
Σε αυτό το σημείο το ημερολόγιο αυτό τελειώνει. 10 σελίδες ημερολόγιο με σχεδόν 5.600 λέξεις. Δε θυμάμαι καν τι έχω γράψει, αν ήμουν αυστηρή, κακιά, αν έκανα πλάκες ή αν έχω πει πολλές και κουραστικές λεπτομέρειες. Αυτό που ξέρω είναι οτι αυτές οι δυο βδομάδες πέρασαν πολύ όμορφα και γεμάτα με το παιχνίδι αυτό. Ο Δημήτρης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που με εξέπληξε με το χιούμορ του και την εξυπνάδα του άπειρες φορές. Τον ευχαριστώ άπειρα για την υπομονή που έδειξε, τις πλάκες που κάναμε, τις ατέλειωτες ώρες συζητήσεων αλλά και καυγάδων. Πραγματικά χωρίς υπερβολή τον αγάπησα πολύ αυτές τις δυο βδομάδες και εννοείται πως θέλω να ξανακάνω ΣΕ μαζί του. Ευχαριστώ επίσης κι όλους εσάς που παίξατε και προσπαθήσατε τρομερά να μη μας κάνετε τη ζωή δύσκολη. Ελπίζω να συμβάλαμε ώστε να περάσατε καλά. Να ζητήσω μια συγγνώμη από αυτούς με τους οποίους ίσως ήμουν αυστηρή αλλά έπρεπε να είμαι έτσι για να μην ξεφύγει πολύ το σπαμ. Σχετικά με αυτούς που έφυγαν από απουσίες (νομίζω οτι κάναμε και νέο παγκόσμιο ρεκόρ να φεύγει μαφιόζος από απουσίες δεσποινίς Ιωάννα....) να πω οτι είμαι πολύ απογοητευμένη αλλά θέλω να ελπίζω πως θα βρεθεί ένας τρόπος να αποφευχθούν αυτά στο μέλλον.
Συγχαρητήρια στους μαφιόζους, παίξατε πραγματικά υπέροχα (οι περισσότεροι από σας τουλάχιστον).
Σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!:clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13,477 μηνύματα.
Καλά μαρή noisette, αντί να με σώσεις έριξες τυμβωρυχία;

Α να χαθείς να χάνεσαι, χαμένη:hehe:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς την γλίτωσε ο μιντ στον πρώτο γύρο; Τι σκεφτόσασταν;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Ποτε θα γινει το επομενο;
μην αργησει πολυ:P
βραβεια εχει;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 781029

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Για το Μακη γίνεται κλήρωση ή λέτε πάντα “αυτός θα είναι μαφιόζος“; :confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς την γλίτωσε ο μιντ στον πρώτο γύρο; Τι σκεφτόσασταν;;

Το ρίξαμε στην απειρία του. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH :redface:

by Ririka
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Για το Μακη γίνεται κλήρωση ή λέτε πάντα “αυτός θα είναι μαφιόζος“; :confused:
Τους πληρώνω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,868 μηνύματα.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Μπράβο στους Μαφιόζους. ^^
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Έχω γράψει κι εγώ ένα ημερολόγιο.Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, μέχρι ένα σημείο πάει καλά, μετά το ψιλοπαρατάω :P
Κράζω λίγο, αλλά όλα για να γελάσετε λίγο :D
Πράξη 1η

Είναι Δευτέρα 17/6 και μόλις έχω ξυπνήσει.Μπαίνω στο σκαιπ και μιλάω με την Τζειν.Πριν καλά καλά ξυπνήσω, μου περιγράφει την εξωφρενική κατάσταση η οποία έχει εξελίσσεται στο thread.
Μου λέει για ένα τύπο ονόματι Μιντίν97, ότι έχει 1 εκατομμύριο ψήφους, ότι είναι στη μαφία, και ότι έχει κάνει 666 μαλακίες σε 665 δευτερόλεπτα.
Εξοργίζομαι προς στιγμήν, όμως κρατώ την ψυχραιμία μου.Η Τζειν θέλει να πάει στον γυναικολόγο και βγαίνει από το σκαιπ.Μένω μόνος.

Πράξη 2η

Η ψυχοσωματική κατάσταση ενός μαφιόζου είναι εξαιρετικής σημασίας για την πλήρωση των καθηκόντων του.
Ένας μαφιόζος δεν μπορεί να σκοτώσει αν έχει ένα μιντιν να τον εξοργίζει, δεν μπορεί να σκοτώσει αν τα δημητριακά
έχουν τελειώσει, δεν μπορεί να σκοτώσει αν δεν είναι υγιής.
Ζαλισμένος και εξαντλημένος από τις σκοτούρες μου, εξοργισμένος και νηστικός, παίρνω το οτο και πάω στο σούπερ μάρκετ.
Ο Γιώργος με καταλαβαίνει.Βλέπει τον ιδρώτα στο πρόσωπό μου καθώς πλησιάζω το ταμείο.Με ρωτάει τι έχω, όμως δεν
θέλω να πω.Νομίζει ότι πρόκειται για γκομενίδι και μου κάνει αστεία.Δεν θέλω να τα ακούσω, Γιώργο.Παίρνω τα δημητριακά και το γάλα και φεύγω σκυφτός και μουντός..

Πράξη 3η

Τρώω.Το φαγητό μεταξύ άλλων σου φτιάχνει τη διάθεση.Κατεβάζω λαίμαργα τα δημητριακά και πέφτω ξερός στον καναπέ.
Ανοίγω το κινητό, μπαίνω σκαιπ και η Τζειν έχει γυρίσει από τον γυναικολόγο.Εύχομαι να πήγαν όλα καλά.Μου λέει ότι
η Ριρίκα λείπει, κι εξοργίζομαι.Η μαφία δεν έχει καμία επικοινωνία.Εξοργίζομαι παραπάνω.Δεν ξέρω τι να κάνω.

Πράξη 4η

Πρέπει να ενημερωθώ για τις εξελίξεις.Ο Καραντάκος είναι ονλαιν και διαθέσιμος.Τον καλημερίζω και του ζητάω να μου πει
τι παίζει με τις ψήφους.
μιντιν 6
καραντάκος 3
λιμπερτους 1
φεριγιαταπιάτα 1
Κάπως έτσι.Αποφασίζω πως ο μιντιν είναι καμένο χαρτί, πλέον.Είμαστε μείον 1.Καλύτερα.Ο μικρός είναι επικίνδυνος.

Πράξη 5η

Παίρνω τηλέφωνο τη σχολή οδηγών.Ζητάω να δώσω τα σήματα αυτή την Παρασκευή, μου λέει ότι δεν μπορώ μέχρι την επόμενη.
Ξενερώνω.Ανοίγω το πισι χωρίς λόγο, αλλά ο Καραντάκος είναι εκεί για να μου διευκολύνει τη θέση.
Το ταλέντο αυτό, μου στέλνει σε πιντιεφ όλο το thread από την 1η μέχρι και την 31η σελίδα.
Τον ευχαριστώ και μου λέει "ελπίζω να μην το μετανιώσω".
Του απαντώ "δεν θα το μετανιώσεις, μη φοβού".Μου εύχεται καλή ανάγνωση και ανοίγω τα πιντιεφς..

Πράξη 6η

Τα μηνύματα είναι πολλά.Δεν γουστάρω να τα διαβάσω όλα.Όποιο μήνυμα είχε πάνω από 2 εμοτικος στη σειρά (π.χ :P :P :P) ή οποιο είχε 5 συνολικά
δεν το διαβάζω.Παραλείπω και τις πρώτες 5 σελίδες γιατί ολοι λέτε "καλή αρχή" κτλ.
Ο Πέτρος είναι ο μόνος που αναφέρει το όνομά μου σε πρώτη φάση.Λέει οτι είμαι παλιός παίκτης και ότι είμαι πάντα κακός.
Δεν πιστεύω οτι θα με ψηφίσει με μεγάλη ευκολία, αλλά θα δούμε.
Ο μιντιν είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.Πια, βρίσκομαι στη σελίδα που ξεκινάει να γράφει μαλακίες.ΙΔΡΩΝΩ.Διαβάζω τα μηνύματα του.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΧΡΙΣΤΟ.Γράφει ασυναρτησίες!Είναι σαν εκείνες τις φορές που βάζω στο γκουγκλ τρανσλειτ να μου μεταφράσει
τα λιρικς από ένα ισπανικό τραγούδι και μου βγάζει:

"Θα μπορούσα να ξεχάσω και δεν είναι επιθυμητή
Θα μπορούσε να αφήσει ΖΩΗ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ή αισθάνονται ή σκέφτονται
ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ"

Γενικά ο μικρός δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται.
Προχωράνε οι σελίδες και βλέπω ξαφνικά μια αλλαγή ψήφου στον Καραντάκο και μετά διπλή ψήφο!!!
Σε κάποια φάση ξεκινάω και γελάω...
Διαβάζω παρακάτω...φτάνω στη σελίδα 31.Κάποιοι έχουν ψηφίσει την μυτιλινιά αλλά δεν δίνω σημασία γιατί βαριέμαι να διαβάσω τα μηνύματά τους.
Το μόνο που μ'ένοιαζε ήταν ΜΗ ΤΥΧΟΝ κι έχει υποστηρίξει κανείς τον μιντιν.Ευτυχώς τα καμάρια της μαφίας γράφουν ουδέτερα μηνύματα και δεν κινούν υποψίες.
Έχει περάσει η ώρα...πεινάω..

Πράξη 7η

Έφαγα φακές.Το στομάχι μου έχει φουσκώσει...
Είμαι ευχαριστημένος μέχρι και τις 3 περίπου επειδή:
1)Αποφασίζω ότι ο μιντιν ΚΑΛΩΣ φεύγει από τον πρώτο γύρο
και
2)Η υπόλοιπη μαφία δεν κινεί υποψίες.
Νυστάζω...Οι αδερφές μου βαριούνται να ταίσουν τον σκύλο, πάω εγώ και παίζουμε μέχρι τις 15:30.Με έχει κατά λερώσει.
Κουράστηκα...Κάνω μπάνιο και πέφτω στο κρεβάτι...

Πράξη 8η

Ξύπνησα και έφαγα ένα παγωτό αλλά με τόση ζέστη πραγματικά δε την παλεύω.Είχα και τα σήματα να διαβάσω για την Παρασκευή
αλλά πάνε κι αυτά, οπότε απλά ΑΡΑΖΩ.Βαριέμαι.
Ανοίγω πισι, μπαίνω cnf χωρίς να κάνω λογκ ιν.Ο μιντιν παίζει και να σωθεί.Αλλά αξίζει;Να του στείλω μήνυμα και να του πω
να παίξει 2πλη ψήφο στην Ντράμα;Ή να τον αφήσω στο έλεος της μοίρας του για να ησυχάσουμε;
Βέβαια πάλι...one more killer is one more killer...
Πρέπει να σκεφτώ τι θα πω αύριο στο thread...

Πράξη 9η

Ο μιντιν σώθηκε.I thank the 12 Gods of Kobol που ο Πιεμακερ έχει βυθιστεί σε τέτοια πλάνη και έδιωξε την Κλεο.Παρόλα
αυτά παρακαλώ τους θεούς να συνετιστεί αυτό το παλουκάρι ο μιντιν και να παίξει πιο όμορφα.
ΤΑ λέμε αύριο...

Πράξη 10η

Ξύπνησα νωρίς.
Κατέβηκα κάτω, ήπια κρύο νερό first thing in the morning, έφαγα ένα γλυκό και πήγα να κατουρήσω.Στρώθηκα μπροστά
στην τιβί και είδα χάου αι μετ γιορ μαδερ..
Γενικά το μυαλό μου είχε ξεφύγει από τον αδυσώπητο αγώνα για την επικράτηση στο Παλέρμο.Ούτε ονειρα με δολοφονίες
είδα, ούτε αίματα, ούτε σαπισμένα κορμιά.Η ηρεμία πριν την καταιγίδα...

Πράξη 11η

Η ώρα 12 και κάτι(και 1; ).ΕΥΤΥΧΩΣ, με τη βοήθεια Δημήτρη και Ιορδάνη, ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ να συνδεθώ στο ε-στεκι.
Ένα δίωρο για την επιστροφή...
Πρέπει να σκεφτώ τι θα τους γράψω...
Εν το μεταξύ, ο Λιβέρτης έπαιξε Τυμβωρυχία και τελικά η Κλεο ήταν Μέντιουμ!!!Νομίζω ότι εξασφάλισε την αθωότητά του.
Δεν πιστεύω να υπάρξει κανείς που να πει ότι "ξέρεις Χάρε, αυτό που κάνεις είναι ξεκάρφωμα".
Είναι ασφαλής.Νομίζω..

Ο μιντιν από την άλλη....
(κρυφή χαρά)



Πράξη 12η

Έχω τελειώσει τη συγγραφή του μηνύματος.Έχω γράψει ένα μήνυμα χωρίς νόημα, όλα κομπλέ.ΟΚ.2 και 45 τελειώνει το μπαν τελικά, αναμένω.
Ο πιεμακερ είναι στη σέντρα.Έχω ξενερώσει λίγο, δεν θέλω να κερδίσουμε εύκολα.ΑΝ και έχω υποψίες ότι είναι ΑΜ
ο κύριος Πιε.Μην πω για νουαζέτα...

Πράξη 13η

Βαριέμαι.Ο πιεμακερ πάει κατά διαόλου.Δεν με έχει ψηφίσει κανείς..
Εν το μεταξύ, συζητάμε για τη δολοφονία και ακούω ένα όνομα στο κεφάλι μου...
Φέεεεεεριιιιιιιι, ΦΕΕΕΕΕΕΕΡΡΙΙΙΙΙΙΙΙ.
Είμαι φάντασμα.Πάω στο σπίτι της.Και "Φέεεεεερριιιιιιι".Ξυπνάει κατάιδρωμένη.Φοράει παντόφλες.Παίρνει ένα
ρόπαλο και βγαίνει σιγά σιγά από το δωμάτιο.Συναντιόμαστε στην κουζίνα.Την κοιτάω.Με κοιτάει.Τρώω
ένα μπισκότο.Τρώει μια καραμέλα.Σηκώνω την χατζάρα, έτοιμοςνα την αποκεφαλίσω.Σηκώνει το ρόπαλο έτοιμη να αντεπιτεθεί.
Αγριεύω.
Βάζει τα κλάματα...

Τεσπα, μπορεί να μη την φάμε τώρα, θα δείξει.Ίσως το κλάμα αξίζει...έλεος.

Πράξη 14η

Ζεσταίνομαι.Η υψηλές θερμοκρασίες μου ψήνουν τα μυαλά.Δεν μπορώ να αποδώσω στο Παλέρμο.
Ο Φρικ σώζει τον εαυτό του.Τα'χει παίξει.Πολίτης ή ΑΜ;Γιατί θέλω ΤΟΣΟ πολύ να είναι ΑΜ;
Έπαιξε άμεση προφυλάκιση.Ο ξξ τα'χει παίξει, και μας προτείνει να φάμε σκατά.
Αύριο ΠΡΕΠΕΙ να τονε ψηφίσετε πάλι τον Φρικ.Δεν έχει αλλάξει τίποτα στα δεδομένα.
Είναι άραγε τόσο χαζοί οι πολίτες που θα τραβήξουν τις 10 ψήφους από πάνω του...χωρίς λόγο;

Πράξη 15η

Α, εν το μεταξύ, ο μιντιν εχει ΓΛΙΤΩΣΕΙ και επειδή τώρα νομίζουν οτι είναι τέρμα ατζαμής, δεν γουστάρουν να τον ψηφίζουν
πλέον.
One more killer is one more killer...

?ράξη 16η

Είμαι ΕΓΩ αυτός που σκοτώνει τη ΦΕΡΙΓΙΑΤΑΠΙΑΤΑ.
Revenge.

Πράξη 17η

Η ώρα είναι 1 και κάτι ψιλά.Ένα ντριν ντριν ντριν ακούγεται από το σκαιπ.Ξενερώνω.Ξέρω ότι δεν είναι για καλό.
Είναι ο Δημήτρης.Μου γράφει "ΑΧΡΗΣΤΕ.ΑΝΙΚΑΝΕ" κι αλλα τέτοια.Τα παίζω.Ρωτάω "ΑΜ ήταν η σιχαμένη;"
αργεί να απαντήσει....
ΟΧΙ λέει, άμα ηταν ΑΜ θα σε έβριζα παραπάνω.
Μετά από αυτό, λέω ότι η φέριγιαταπιάτα είναι αλεξίσφαιρη.Σιγά μην την έσωσε κανείς αυτή.
Θα την διώξω με ψηφοφορία που θα μου πάει...

Πράξη 18η

Είναι βόδια.Γιατί δεν ψηφίζετε και τον Φρικ;Κι αυτός ο αλήτης πώς σκατά τους έπεισε;Το καλό είναι ότι...πλάναται
πλάνη οικτρά.Δεν έχει εντοπίσει κανένα μαφιόζο.Ας μείνει στο παιχνίδι...
Ποιος θα φύγει σήμερα;Λέω ότι θα διώξουν Ντοιτς.Αν διώξουν Ντοιτς, δολοφονούμε Νεφέλη.Αν διώξουν Νεφέλη, δολοφονούμε
Ντοιτς.????????? κορίτσια.

Πράξη 19η

Βασανίζομαι...Η ζέστη με τρελαίνει, αυτά που γράφετε στο Παλέρμο με τρελαίνουν ακόμα περισσότερο.
Όσο σκέφτομαι ότι η φέριγιαταπιάτα είναι ακόμα στο παιχνίδι, αρρωσταίνω.Μου'γραψε τώρα κάτι μαλακίες, ότι είμαι ύποπτος
ξέρω γω.Χρησιμοποίησα τη λογική και πρέπει να την τάπωσα.Εξαίσιος ρήτορ.

Πράξη 20η

Πρέπει να ψηφίσω.Αλλά...ποιον;
Με βόλεψε το σενάριο με τις αλλαγές ψήφου από φρικ σε άλλους.
Psycho τελικά...

Πράξη 21η

Εν το μεταξύ, πρέπει να δολοφονήσουμε Μελανία asap.Ψήνω να ξέρει τον Ακριβό.

Πράξη 22η

Φέρι I'm taking you down όπως και να'χει.Έχουμε και ΔΕΥΤΕΡΟ όνειρο, παρακάλα μη μάθω ότι ΔΕΝ είσαι αλεξίσφαιρο γιλέκο.
Εν το μεταξύ, έχω γράψει κάτι καλλιτεχνικά ΛΟΓΙΚΑ μηνύματα και κανένας δεν ψαρώνει.Νιώστε ρε παιδιά,
για το καλο σας τα γράφω.

Πράξη 23η

Ο πιεμακερ μάλλον θα μας αποχαιρετήσει...
Έχω βάσιμες υποψίες ότι είναι ο ΑΜ.Βασικά ΘΕΛΩ να είναι ΑΜ.
ΑΜ, ξέρει τον τσαρα αλλά για του ρίξει στάχτη στα μάτια πάει με τα νερά του.
Νομίζω ότι στα τελευταία μηνύματα θέλει να παίξει με την κοινή γνώμη.
Λέει "ΔΕΝ αλλάζω ψήφο σε ντοιτς γιατί δεν θέλω να σωθώ, δεν αξίζει, θα βάλω τα κλάματα, θα μου κάνετε τα
ίδια και αύριο, άντε ρε γαμώτο, ότι θέλετε κάνετε".Αυτά δεν είναι μηνύματα πολίτη.Says Zodiac...

Πράξη 24η

Έχω εξοργιστεί.Πέτρο...ρε φίλε..άσε τον Φρικ να φύγει και να πάει στην ευχή του θεού...
Εν το μεταξύ έχουμε και την Άννα στο σκαιπ να λέει "ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΦΡΙΚ ΜΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΟΧΙ ΟΧΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ
ΑΚΟΜΗ"...
Θα δούμεεε..

Πράξη 25η

Πάλι ο Φρικ έμεινε!Τι να πω...Τον θέλει...Αυτή τη φορά τον έσωσε ο δήμαρχος.Αύριο ο δημοτικός σύμβουλος και μεθαύριο
ο απέναντι περιπτεράς.
3η και φαρμακερή αύριο, φρικάκο;
Αν και...δες εδώ ποιους θεωρεί υπόπτους: Nefeli Graf, Akis_Megara, Gate4 και Psycho(Βασιλης), ΝΤΑΝΝΥ, ferigiatapiata,
melania, elenamusic.
Φρικ, μήπως αξίζεις υποστήριξη αύριο;Ή θα μας την κάνεις την πουστιά στην πρώτη ευκαιρία;

Πράξη 26η

Αποφασίσαμε να φάμε τον Τζοναουσα αύριο, ξέχασα να το γράψω.Λοιπόν αν και οκ δεν συμμετέχει πολύ,
δε μου αρέσει όπως παίζει, μ'εκνευρίζει.Είναι εύκολος στόχος, οπότε down.
Επίσης, γίνεται να διώξουμε μια Μελανία ρε παιδιά;Πώς το ψήνετε;Πολύ μιλάει κι αυτή.

Πράξη 27η

Κάνε θεέ μου να δω ένα γυναικείο πτώμα στον ύπνο μου με ένα φέρι στο χέρι.
Καληνύχτα και όνειρα αιματηρά.

Πράξη 28η

Ο Ναουσαίος είναι νεκρός.Μετά από το προηγούμενο Παλέρμο, φοβάμαι πως κάθε νύχτα θα οδηγήσει σε θάνατο ΚΑΙ μαφιόζου
Αυτή τη φορά, όλα πήγαν καλά.
Εν το μεταξύ, ο αυτοκράτορας σώζει τον Φρικ.Σίγουρα έπαιξε ονειράκι.Και σίγουρα είναι ο Πέτρος.

Πράξη 29η

Αλλαγή τακτικής.Το σενάριο με τον αυτοκράτορα και το όνειρο σώζει τον Φρικ, και μας αφήνει ως συμμάχους
και τον Φρικ και τον Πέτρο.Αξίζει να το υποστηρίξω από δω και πέρα.Γκοου φρικ!

Πράξη 30η

Η Μις πιστεύει ότι πληροφοριοδότης ήταν ο Τάσος.Κανείς δεν την κατηγόρησε μέχρι στιγμής.
ΑΜ ποιος σκατά είναι;Θα σπάσω το κεφάλι μου.Τελικά, η πουστιά που πίστευα οτι μας κάνει ο Φρικ, οτι δηλαδή
είναι ο ΑΜ και ρίχνει στάχτη στα μάτια του Τσαρα για να μη τον υποψιαζόμαστε, κατέρρευσε.Πλέον, για μένα
Φρικ->πολίτης, Πέτρος->αυτοκράτορας.Οπότε ποιος είναι ο ΑΜ...Ποιος κατηγόρησε τον Τσάρα;
Είχαμε και μια άλλη υποψήφια ΑΜ...Την είχα αναφέρει πριν καιρό...
Noisette, ερχόμαστε για το κεφάλι σου.
Και για της φέρι, μην ξεχνιόμαστε.

Πράξη 31η

Αρχίδια, ο Πέτρος δεν είναι ο αυτοκράτορας.Μήπως η Μελανία;Είχα κάνει κάτι σενάρια στο μυαλό μου(ευτυχώς
δεν έκανα τη μαλακία να τα γράψω) στα οποία έλεγα ότι ο αυτοκράτορας βρίσκεται στις ψήφους νεφέλης και ντοιτς.
Και έβγαιναν μελανια, τσαρα, μις, μιντιν, πέτρος και δεν ξέρω γω ποιος αλλος.
Μελανία, σε κόβω για αυτοκράτορα.Ι'μ τεικιν' γιου νταουν.
Εν το μεταξύ, παίζει και η αλλη πουστιά να είναι ο Φρικ αυτοκράτορας.ΜΑΚΑΡΙ, μόνο αυτό λέω.

Πράξη 32η

Όλοι οι πολίτες είναι ΒΟΔΙΑ.Είστε όλοι βόδια.Δηλαδή, μισό λεπτό.Ένας αποδεδειγμένος πολίτης, ο αυτοκράτορας, σώζει
ένα τύπο που έφτασε 3 φορές με το ένα πόδι στο Άδη.ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ.3 ΜΕΡΕΣ ΠΑΙΔΕΥΕΣΤΕ με τον φρικ.Πόσο μπαμ κάνει ότι ο
αυτοκράτορας έπαιξε όνειρο;Ρε φρικ..ρε φίλε..μην είσαι ο αυτοκράτορας..δηλαδή μην.
Εν το μεταξύ, την έχουν πέσει όλοι στον λιμπ.Σαν τα πρόβατα.

Θεωρώ παι ένοχο και έχει ασυλία;Ψηφίζω όποιον υποστηρίζειπάι.Δεν είναι λογική αυτή.

Πράξη 33η

Αλμα μας ΓΑΜΗΣΕΣ.Γιατί υποστηρίζεις τον λιμπ ρε μικρό;

Πράξη 34η

Κανείς δεν έχει παρατηρήσει τις βλακειούλες που έγραψε η Λίμα.Thank the Gods.
Από κει και πέρα, ψήφισα Νουαζετ.Έχει ΚΑΚΟ ΡΟΛΑΚΙ αυτή η τύπισα...μας ξέρει...
Λιμπ, τι να πω ρε φίλε, σε θάβω λίγο αλλά δεν γίνεται κι αλλιώς.Όλα τα ΒΟΔΙΑ πήγαν και σε ψήφισαν
για το τίποτα.Ελπίζω να αξίζει που μένει πάλι ο Φρικ, τεσπα..

Πράξη 35η

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ:
Πάντως ο Μάκης όντως φαίνεται συνασπισμένος με τους πολίτες.
Από φέρι.
Πείστηκε και ο Φρικ.Η μις λέει ότι είναι πόρνη.

Πράξη 36η

Τα'χω πάρει στο κρανίο με blue_butterfly και Ιωάννα.Μαζί με τον καημένο τον Λιμπ...
-3 σε μια μέρα!Έχουν 2μιση ώρες να μπουν και να ψηφίσουν οι κυρίες..

Πράξη 37η

Η Ιωάννα μπήκε και θα ψηφίσει κανονικά.
Παράλληλα, έχουμε...χορό καρτών!Άλλη μια άμεση προφυλάκιση από την Μελανία.Μεγάλη μαλακία έκανε
αλλά εμείς την αγαπάμε.
Rock On Melanie!

Πράξη 38η

Έχω πει ότι ο Φρικ είναι διάολος με πολλά ποδάρια;
Ε, το λέω.
ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
Η Άννα ρώτησε αμα είναι πόρνη αλλά...δεν!Πολιτάκι ο τύπος και δουλεύει για μας!
Από τη μια παίζει ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ καταφέρνοντας να ΣΩΘΕΙ, από την άλλη παίζει ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ γιατί θεωρεί
όλους τους μαφιόζους...αθώους!
Τι να πω ρε φρικ...Λιβ γιορ λαιφ, δεν σε δολοφονούμε πλέον.Καν'δουλειά σου.

Πράξη 39η

Μπήκε και η blue_butterfly.Υπάρχει θεός.


Πράξη 40η

Παρασκευή 21/6.Η Νεφέλη έπαιξε Ηχώ από το υπερπέραν.Προφανώς και προσπαθεί να κερδίσει τη συμπάθεια όλων.
Φέρνει πίσω Τζονασουσα και Τάσο->πολίτες, ενώ για τον Λιμπ που ολοι είναι σίγουροι ότι είναι ενοχος...ε πρέπει να προσέξει
τι θα ψηφίσει, γιατί όποιον ψηφίσει...μάλλον τον αθωώνει.
Κατά τα άλλα, εχουν ξεκινήσει να ψηφίσουν τσαρα τώρα.
Θα δούμε...

Πράξη 41η

Πλησιάζει η ώρα που θα φύγει ο πρώτος μαφιόζος...μόνο μην είναι σήμερα, να περάσει το ΣΚ...

Πράξη 42η

Έχω γράψει ένα καλό μήνυμα με ψήφο προς Νεφέλη, αλλά την εχουν ψηφίσει και η μις και η καρπε.Και ΔΕΝ είναι και στο σκαιπ
να το συζητήσουμε...
-_-

Πράξη 43η

Η μαφία με ξενερώνει σήμερα, ποστάρω στη συζήτηση στο σκαιπ από τις 1 το μεσημέρι και ενώ τους βλέπω μέσα
δεν απαντάνε να μιλήσουμε λίγο για το παλέρμο και τις ψήφους που μαζεύει ο παι.

Πράξη 44η

Πάει ο Παι.
Άκαρε και Γκειτ...προσευχηθείτε να μη παιχτεί τυμβωρυχία στον Παι.

Πράξη 45η

Το ΣΚ τα έξυνα, οπότε και δεν παρακολουθούσα πολύ το θρεντ.Την Κυριακή μόνο η μελ και η φέρι μου έλεγαν κάτι
βλακείες αλλά το χειρίστηκα για άλλη μια φορά επαγγελματικά.Πλέον, Δευτέρα μεσημέρι, ο τσάρα παίρνει ασυλία και ΔΕΝ
έχω ιδέα γιατί, και η άλμα πιθανολογώ ότι θα κινδυνεύσει πολύ με αποχώρηση.

Πράξη 46η

Ψήφοι σε μιντιν και άλμα.ΡΙΡΙ ΑΦΑΝΤΗ(μπράβο Ριρί).ΚΑΡΠΕ ΑΦΑΝΤΗ.
-_-

Πράξη 47η

Κόβω το πουλί μου αν δεν είναι ο Καραντάκος ΑΜ.

Πράξη 48η

Το'χω παρατήσει το ημερολό.
Τσαρα, νεκρός.Έχω ξενερώσει.Περισσότερο ξενερώνω γιατί ενώ παίζουμε τόσο γαμάτα, μπορεί να χάσουμε.
Τώρα η μελανία η καημένη έχει λυσσάξει.Ήταν επόμενο να πέσει επάνω μας, 11 άτομα έμειναν.Την πνίγει
το δίκιο.Έχει 0 κάρτες.Αύριο θα τη διώξω με ψηφοφορία.

Πράξη 49η

Το σχέδιο έχει στηθεί.Όλοι στις θέσεις τους.Μις, τσαρα, χοα στις επάλξεις.
Η ώρα πάει 2 και 35...Που σκατά είναι η ριρί;
Τελικά στις 2 και 50κατι, η αλητεία έχει γίνει πραγματικότητα.Άμα είναι τόσο ΚΩΛΟΙ και ξυπνήσει άτομο που
έχει ακύρωση προφυλάκισης, ε ας κερδίσουν.

Πράξη 50η

Καραντάκος νεκρός, τσάρα πίσω!

Πράξη 51η

WIN.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mintin97

Νεοφερμένος

Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Παραδεχτείτε το: σας την έφερα! Κι εσείς είπατε ότι είμαι άπειρος και με ξεχάσατε! Κι εσύ αγόρι μου Ιορδάνη μπερδεύτηκες; Δεν πειράζει. Μπορεί να τα ξαναπούμε στο επόμενο Παλέρμο.
Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να είμαι ένας έμπειρος παίκτης που έκανε δεύτερο account!:hmm:
edit: χοακίνε γιατί εκνευρίστηκες με μένα ; (πλάκα κάνω)
Στο παλερμο 41 θα παίξω καλύτερα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 781029

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αποτυχία ρε παίδες... :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Ένα ευχαριστώ στον Ακριβό που με πήρε τηλέφωνο και με ξύπνησε γιατί είχα κλείσει το ξυπνητήρι(το πώς δεν το ξέρω:P). :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Πάντως μπορώ να πω ότι το ποστ της Σύλβια ήταν πολύ κατατοπιστικό :happy:.
Και το ποστ του Μάκη- πάλι καλά δεν με βρίσατε πολύ :P.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Πάντως μπορώ να πω ότι το ποστ της Σύλβια ήταν πολύ κατατοπιστικό :happy:.
Και το ποστ του Μάκη- πάλι καλά δεν με βρίσατε πολύ :P.

Γιατρος ησουν κοριτσακι :hug:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Γιατρός και είχα καταλάβει περισσότερα από τον ντετέκτιβ :pfff:.
Αλλά δεν με ακούγανε :'(.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top