Χμμ τριπλή ισοψηφία ε; Στη συνέχεια 100% θα αλλάξω ψήφο αλλά το θέμα είναι που να την δώσω. Το σίγουρο είναι ότι από την αρχή δεν θεωρώ το Μάκη πολίτη. Ίσως φταίει που με έχει ψηφίσει κανα δυο φορές, ίσως είναι διαίσθηση. Από την άλλη η Γκέιτ με νύχια και με δόντια πάλεψε να κρατήσει τη Φαίρυ εντός παιχνιδιού. Με έκανε να την υποπτευθώ. Τώρα βρίσκομαι μπροστά σε δυο άτομα που σίγουρα ο ένας τους είναι μαφιόζος. Ποιος όμως;
Ρε Άκη με τρολάρεις κι εσύ σαν τη Μελανία;Άμα είναι να με ψηφίσεις για το bold, τι άλλο να κάνω.Προσπαθώ να μιλήσω με λογική και το μόνο που εισπράττω τώρα στο τέλος είναι τρολινγκ.Πριν δεν τις πείραζε τις κυρίες που μιλούσα ΑΚΡΙΒΩΣ στον ίδιο τόνο, τώρα που τελειώσαν τα εύκολα πολιτάκια πάνε για το φινάλε.
Η Γκειτ άμα δεν πήγαινε κατά διαόλου η...κάστα της, να'φερνε πίσω κάνα πολίτη, αυτό της το παίξιμο είναι παίξιμο απελπισίας.
Επίσης, θέλω να μου εξηγήσει η Μελανία που τα ξέρει όλα:
α)γιατί ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ όταν ξεκινήσαμε να κατηγορούμε φέρι+γκειτ
β)τι ήταν αυτό που την έκανε να μη θεωρεί πλέον τον Ιορδάνη ένοχο
γ)να μου εξηγήσει τη φράση της αυτή:
Είμαι σίγουρη ότι η φέρι είναι αθώα
Για το (γ) ειδικά, όποιος με νιώσει μ'ένιωσε, τίποτα άλλο δεν λέω.Σκεφτείτε..σκεφτείτε Ιορδάνη..σκεφτείτε πόσα άτομα μπορεί να ξέρει ένα άτομο.Τίποτα άλλο δεν λέω.Μην ψαρώνετε με τους μανδύες πολιτών.Έχει φτάσει το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού, στην αφέλειά ποντάρουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.