Ήρθα και πάλι.
Και μόλις είδα τι έχει ειπωθεί, λέω στον εαυτό μου ''Ηρεμία Μελανία, ηρεμία''

.
Και ηρέμησα.
Βασικά, η δικαιολόγησή σου μου δείχνει ένα σφάλμα στην αρχική σου υπόθεση. Δεν μπορείς να βασίζεις τόσο έντονες κατηγορίες σε κάτι τόσο απλό. Εκτός κι αν αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που τον θεωρούσες ύποπτο.
Καλά έχω χάσει τον μπούσουλα με εσένα Ακριβέ, εγώ αυτό που κατάλαβα τελικά είναι ότι ο Ιορδάνης κάτι ξέρει και θέλει να μας το πει. 2 μέρες ψηφίζει εσένα, διαλέγω να τον εμπιστευτώ.
ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΕ αυτό που γίνεται με Ιορδάνη-Ακριβό και εμένα και κολλάτε στην Φαίρυ επειδή έκανε μια υπόθεση ο ντετέκτιβ. Θέλω πάρα πολύ να δω τι έχει να μας πει για αυτό στο τέλος του παιχνιδιού. Κι άμα κοιτάζατε λίγο, θα βλέπατε και λίγο παραπέρα. Ότι δηλαδή μόνο ένα άτομο έχει υποστηρίξει την Φαίρυ και
αν είναι δυνατόν οι μαφιόζοι να θυσίαζαν 2 μέλη τους.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω πια, έχω αγανακτήσει.
Επίσης, γιατί στοχοποιώ τον εαυτό μου. Γιατί ειλικρινά έχω βαρεθεί να μην βλέπει κανείς τα προφανή και να ασχολούνται όλοι με τα πιο τραβηγμένα σενάρια και πλέον δεν με νοιάζει αν θα με βγάλετε.
Καλά καληνύχτα. Συγνώμη κιόλας.
Έλα ρε Ριρίκο. Εδώ και πόσους γύρους μπαίνεις,ρίχνεις ψήφο και την κάνεις.
Τι ακριβώς συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις από 1 κίνηση αν δεν έχεις δεί εξ αρχής όλο το παιχνίδι και τι έπαιξε; Δηλαδή οκ.
Εεεε πες τα Έλενα

.
Δυο ακυρώσεις ψήφου στην φέρι, με την γκειτ να μας κάνει ότι να'ναι.Την φέρνει πίσω με νεκροφάνεια ΑΜΕΣΩΣ μετά τη λήξη της ψηφοφορίας(γενικά, τις κάρτες τις έχετε παίξει όπως να'ναι->τυμβωρυχίες(πονεμένη ιστορία)) και ακυρώνει και μια ψήφο προς φέρι.Και βλέπω κι άλλη μια ακύρωση ψήφου προς φέρι.Μελανία, τελικά κατάλαβες τι λέω για τον Ιορδάνη πουλάκι μου;Μάλλον ναι.
Από το να κινδυνεύσει ο Ιορδάνης σήμερα, προτιμώ να ψηφίσω ΦΕΡΙ.
Καλά εσύ ότι ήθελες έλεγες για τον Ιορδάνη, αλλά τέλος πάντων, όχι δεν συνέβαλες καθόλου μα καθόλου στην διαμόρφωση της απόφασης μου.
Οκ, τι να πω, βγάλτε την Φαίρυ να δω τι θα καταλάβετε. Κι αυτή τη φορά σιγά μην έρθει κανένας να την σώσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.