Γύρισα κι εγώ!
Έστω ότι είμαι μαφιόζος.
Εσύ είσαι πεπεισμένη ότι ο μιντιν είναι ο ΑΜ. Γιατί; Επειδή σε λέει εσένα ή κάποιον άλλον, δεν θυμάμαι, Πληροφοριοδότη. Και αν είναι έτσι τα πράγματα γιατί να τον αφήσουμε και να μην προσπαθήσουμε να τον βγάλουμε τόσες μέρες. Κάτι δεν μου κολλάει στο σενάριό σου.
Επίσης ο τύπος απο τότε δεν με έχει αναφέρει. Αν ήταν ο ΑΜ δεν έχει κάτι να φοβηθεί. Γιατί δεν με κατηγορεί ανοιχτά;
Είμαι πεπεισμένη ότι είναι ο ΑΜ.
Και για άλλη μια φορά θα εξηγήσω τι έχει παιχτεί. Ο Μιντιν είναι καινούριος παίκτης και προφανώς δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί τον ρόλο.
Πρώτη μέρα και ρίχνει σε εσένα ψήφο, μαζί με κάρτα! Και τελικά δεν είναι η κίνηση που εμείς θεωρούσαμε ''της παρθένας'' (που είσαι Μercury να με δεις που χρησιμοποιώ τις ατάκες σου

). Ήταν μια πολύ σωστή, αλλά γρήγορη κίνηση. Ασφαλώς και μετά φοβήθηκε που εσείς τον ξέρατε, κι άρχισε να παίζει από του ασφαλούς. Είδε που εμείς τον αφήσαμε ήσυχο, και αποφάσισε να κρατηθεί στην αφάνεια.
Φαίνεται επίσης από το ποστ του ότι ξέρει τους κανόνες! Και άθελα του εγώ έβγαλα και κάτι από αυτό- αποκλείει το γεγονός ότι είμαι ο ΑΜ -αφού είναι ο ίδιος- και μου παραθέτει το ρόλο του Πληροφοριοδότη.Αρχικά το θεώρησα σκόπιμη ενέργεια για να με υποδείξει στους μαφιόζους, τελικά όμως κάτι άλλο ήθελε να μας πει

.
Σας παρακαλώ πάρα πάρα πολύ, δώστε βάση σε αυτά που λέω!!
Αν εξαιρέσεις τον Χάρη και τις δύο που δεν μιλάνε, όπως και τον Καραντάκοβ που ανέφερες πριν λίγο και ήταν αρκετά ξεκάθαρο, για τους υπόλοιπους.
Επειδή η aegloswen με βοήθησε να καταλάβω τι ήταν ο Ιορδάνης, προς το παρόν την βγάζω από τους υπόπτους μου.
Για Joaquin έχω να πω μόνο ένα: Παίζει όπως πάντα (και πάντα είναι μαφιόζος

).
Για Πατρέα έχω ακόμα αμφιβολίες, κι αυτό λόγω της τυμβωρυχίας στην Μαρία.
Ρε Μελανία, ρε Μελανία. Και πληροφοριοδότης να ήσουν, γιατί να σε καρφώσουν;; Ήδη κινδυνεύεις.
Τι εννοείς γιατί να με καρφώσουν;

Εννοείς επειδή αυτό θα με αθώωνε στα μάτια σας;
Λοιπόν, εδώ μπορώ να πω ότι συμφωνώ και με τις δύο σας για τον Καραντάκοβ, ήταν πάντα από τα άτομα που δεν μου καθόταν καλά η στάση τους στο παιχνίδι, αλλά δεν είχα και κάποια σοβαρή υποψία. Είχα αναπτύξει και άλλο ένα σενάριο για αυτόν και τον μιντιν, αλλά αρχίζω να το θεωρώ όλο και λιγότερο πιθανό.
Υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος που είπα ότι το σενάριο μου είναι σωστό, αν θες ξανακοίταξε το και ίσως να καταλάβεις.
Πλέον, μαζί με φέρι ανήκει κι αυτός στους τοπ suspects. Αν και ακόμη δεν μπορώ να αποφασίσω τι παίζει με την Μελανία και αυτό είναι που με προβληματίζει πολύ.
Αφού δεν μπορείς να καταλήξεις για εμένα, κοίτα τα ολοφάνερα. Και δεν καταλαβαίνω γιατί σε μπερδεύω τόσο

.
Δεν είναι τόσο εύκολο να βγάλεις έναν ΑΜ όταν δεν σε πειράζει. Δεν μπορούσατε να τον πάτε σε ψηφοφορία χωρίς να αποκαλυφθείτε πολύ και δεν λέει να τον σκοτώσετε και να χάσετε κι έναν μαφιόζο, που αν δεν είσαι εσύ, θα τον κάνετε να μάθει και δεύτερο μέλος της μαφίας.
ε, για το τελευταίο είναι σχετικά απλό. Όπως έχουμε δει ως τώρα, δεν είναι και πολύ αστέρι στην επιχειρηματολογία, όποτε του ζητήθηκε δεν είπε και πολλά, οπότε προσπάθησε να δώσει το μήνυμα από την αρχή και περιμένει να το λάβουμε.
Απλά το επισημαίνω.