Γεια σας παιδιά,
Πριν από καμιά ωρίτσα γύρισα από το χωριό.

Να 'μαι λοιπόν κι εδώ, για να γίνουν για άλλη μια φορά τα νεύρα μου σμπαράλια

. Πάει, μας κατέστρεψε ο ντετέκτιβ, μας έκαψε κυριολεκτικά, και ξέρω ότι μπορούν να δοθούν πολλές ερμηνείες σε αυτό, αλλά δεν θα τολμούσα να το πω αν ήταν το κακό...
Τέλος πάντων, ξέρω ότι η μπάλα τώρα θα πάρει εμένα ^_^' . Μπορώ να πω και συγχαρητήρια στην ομάδα των μαφιόζων που μπόρεσε να το γυρίσει τόσο καλά.
Επειδή λοιπόν οδεύω προς το τέλος μου xD, θα συνοψίσω σε αυτό το ποστ όλες μου τις κατηγορίες, έτσι ώστε όταν καταλάβετε όλοι οι πολίτες πόσο λάθος πορεία έχετε πάρει, να γυρίσετε εδώ.
Ρε παιδιά όμως για σταθείτε λίγο. Ο Πάι είναι αθώος. Ο Λιμπέρτους πες είναι αθώος. Ο Τσαρατσάφ πες είναι αθώος. Και ο Πατρεύς πες είναι αθώος. Τότε ποιοι είναι οι δολοφόνοι; Τα σιγανά ποταμάκια;

Από τους άλλους εμένα ο Καραντάκοφ μου φαίνεται πιο ύποπτος και κανένας Σότερ, Ελεναμιουζικ και Μιντιν. Τι να πω. Τα έχουμε κάνει σκατά σε αυτό το παλέρμο.
Ο Λίμπερτους δεν είναι αθώος. Πόσες φορές θα το πούμε; Η Άλμα επίτηδες έριξε την τυμβωρυχία στον Κώστα, γιατί ήξερε ότι δεν ανήκει στην ομάδα των μαφιόζων, και δεν τους συμφέρει να φανερωθεί ο κακός ρόλος του Χάρη. Σας το λέω τώρα,
η Άλμα είναι μαφιόζα!
O Piemaker Ντετεκτιβ. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα αλλά νομίζω πως είναι λογικό το ότι παίχτηκε η κάρτα μετά τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί. Βέβαια, αυτό με καθιστά έναν από τους κύριους υπόπτους όπως επίσης επιβεβαιώνει την θεωρία του Χοακίν για τον Αυτοκράτορα.
Επιστροφή την Δευτέρα με τα περαιτέρω.
Φαίρυ και Μελ = Party Animals!
Θα παρακάμψω το γεγονός ότι με είπε Party Animal ο συγκεκριμένος

.
Λοιπόν για πάμε μία να τα δούμε όλα από την αρχή. Αρχικά με την τυμβωρυχία μάθαμε ότι ο Πάι είναι αθώος. Για εμένα ήταν ο μόνος που έβαζα το χέρι στη φωτιά για την ενοχή του. όντας αθώος όμως, αθωώνει ταυτόχρονα τον Λιμπέρτους, τον Τσαρατσάφ τη Μισκιτ και τον Πέτρο η οποίοι τον υποστήριζαν, καθώς αποκλείεται να είναι μαφιόζοι γιατί θα άρπαζαν την ευκαιρία να κατηγορήσουν έναν αθώο όπως ο Πάι. Φυσικά για όλους αυτούς καθίσταμαι και εγώ ύποπτος επειδή ήμουν αμετακίνητος ως προς την ενοχή του εξαρχής. Πέραν όμως αυτού, πρέπει να αναζητήσουμε τους πραγματικά ενόχους σε άτομα που δεν μιλούν πολύ ή έχουν περίεργη συμπεριφορά. Στο ψητό λοιπόν, σε αυτή την ψηφοφορία η ψήφος μου θα πάει σε ένα άτομο που δεν είχα υποπτευθεί καθόλου αλλά με τις τελευταίες εξελίξεις το έκανα. Η ψήφος μου πάει στη Μελανία
Το σκεπτικό μου είναι το εξής αν και δεν αποδεικνύει τίποτα. Ως πολίτης η Μελανία στο προηγούμενο παλέρμο δεν άφηνε κουβέντα να πέσει κάτω και δεν ήταν προσκολλημένη σε ένα άτομο όπως τώρα με τον Λιμπέρτους λ.χ. Επίσης και εγώ ήθελα να βγάλω τις προάλλες έξω τον Λιμπέρτους, αλλά η Μελανία του έριξε και προφυλάκιση. Αυτά έχω στα χέρια μου. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κάνω λάθος, αλλά με όλα όσα έχουν συμβεί είδαμε ότι αυτός που παίζει αλλόκοτα είναι αθώος ενώ μάλλον αυτός που παίζει συστηματικά και με περισσότερη μετριοπάθεια είναι ένοχος.
Μου αρέσει η διαστρέβλωση των λεγόμενων μου.Δεν είχα κολλήσει με τον Χάρη, απλά είχα βεβαιωθεί για τον κακό του ρόλο. Και τόσες άλλες κατηγορίες έχω ρίξει. Αν είναι δυνατόν...
Η ψήφος σου πάραυτα μου φαίνεται λογική, γιατί ποιος θα μπορούσε να αμφισβητήσει την τόσο έντονη κατηγορία του Ντετέκτιβ;
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_:
Deal.Μάγκες έτσι και βγάλετε τη Μελ. που εγώ προκαλώ από τώρα όποιον έχει ή αποκτήσει τυμβωρυχία την Κυριακή σε περίπτωση αποχώρησης της Μελ. να την ρίξει σε'κεινη.
Ενημερώνω ότι σε περίπτωση που η Μελ. είναι πολίτης θα πέσει γερό βρίσιμο σε όσους την ψήφισαν.
Συγγνώμη για το υφάκι μου τελευταία όμως ποντάρω στο γεγονός ότι η Μελ. είναι πολίτης.
Καλημέρα και από΄μενα.
Κοίτα, ευχαριστώ για την υποστήριξη, και μάλλον είσαι και η μόνη που με πιστεύει

. Αλλά μετά την αποχώρηση μου, παρακαλώ, να παίξετε τυμβωρυχία πριν το παιχνίδι πάρει άσχημη τροπή για τους πολίτες. Γιατί σας κατευθύνουν πολύ σωστά οι μαφιόζοι στην λάθος μεριά.
Καλά ρε ηρέμησε

Πάμε ψάχνοντας τώρα, βλέπεις εσύ πουθενά προοπτικές αυτή τη στιγμή για ενόχους; Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για κανέναν.
Και κάπου εδώ θα πω κι εγώ ποιοι είναι για μένα οι ύποπτοι.
1. Libertus (δεν επαναλαμβάνομαι)
2.aegloswen (προσέξτε λίγο την παρουσία της έχει το κατάλληλο προφίλ για μαφιόζα)
3.Alma Libre (εδώ δεν ξέρω πόσους έχω πείσει, αλλά οι κινήσεις της είναι μελετημένα ήσυχες και δεν τραβάει την προσοχή).
4.blue_butterfly (δεν μπορώ να το φανταστώ ότι δεν την έχει προσέξει κανένας, αυτό ακριβώς το γεγονός θα έπρεπε να σας κάνει να υποψιαστείτε).
5.carpe_nochtem ( Επίσης χαμηλό προφίλ, αερολογίες και ύποπτη συμπεριφορά).
6.Joaquin (άμα υποθέσουμε πως η ''τύχη'' ήταν με το μέρος του και αυτή τη φορά

).
7.Πατρεύς (για εμένα ήταν η κίνηση του για τυμβωρυχία στην Γερμανίδα)
JKaradakov, tsarachaf και MissKit επίσης με βάζουν σε σκέψεις, αλλά ιδιαίτερα ο tsarachaf.
Αυτά είχα να πω για την ώρα

.
Η δικιά μου ψήφος πάει στην
Alma Libre.