Πρώτα από όλα ευχαριστώ Νεφέλη για την κάρτα, ήθελα να πω πολλά μέσα σε αυτήν την μέρα και θα προσπαθήσω να γράψω τα σημαντικότερα. Δεν ξέρω, αυτη η κάρτα που έπαιξες σε αθώωσε στα μάτια μου προς το παρόν..βεβαια μπορεί οι συνδολοφόνοι σου να θεωρούν έξυπνο τρικ γιατί πχ ο Τάσος δεν πρόκειται να γράψει κάτι και ο Χάρης θα ασχολείται με τις πανελλήνιες προφανώς! Πάντως η ψήφος μου δεν θα πάει σε εσένα
Καταρχήν να πω ένα τεράστιο ειρωνικό μπράβο σε όλους τους πολίτες του Παλέρμο που έδιωξαν την deutsch,την πιο ακίνδυνη παικτρια από τους 30 που αν ήταν δολοφόνα δεν πρόκειται να σπάμμαρε έτσι!! Χαραμίσατε μια ολόκληρη μέρα και ένα δικαίωμα ψηφου για να βγάλετε μια 100% πολίτη και να γελάνε μαζί μας οι δολοφόνοι...δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι σπιιτι το απόγευμα και σίγουρα θα την είχα σω΄σει...και πλέον ο Πατρέας είναι για μένα βασικος ύποπτος. Ξεκάθαρα το λέω και χωρίς καμία προσωπική κοντρα..ή είσαι ο χειρότερος πολίτης με τεράστια διαφορά ή μαφιόζος..ΔΕΝ γίνεται να χαραμίζεις μια τέτοια κάρτα για την ΝΤΟΙΤΣ..δεν γίνεται!!! Χτυπούσα το κεφάλι μου πραγματικά, Υποπτος για μένα
Πάμε τώρα σε ένα ποστ που ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ. Είναι πραγματικά αστείο ότι στο συγκεκριμένο ποστ δεν έγινε ούτε καν παράθεση και πέρασε τόσο εύκολα όπως ο ίδιος επιθυμούσε.
Λοιπόν έχουμε ένα έμπειρο μέλος το οποίο καλείτε να σχολιάσει την δολοφονία γράφοντας αυτό
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837603&postcount=1264
θεωρεί πως ήμουν άτομο που δεν συμμετείχε και δεν έγραψε τίποτα..όταν την συγκεκριμένη στιγμή είχα 15 ποστ παραπάνω από τον ίδιο και είχα κατηγορήσει τουλάχιστον 4 άτομα, οπότε κάποιους πείραξε..η δολοφονία δεν ήταν τυχαία ξυπνήστε!! η δολοφονία του Τάσου μπορεί να ήταν, δνε συμμετείχε καθόλου και δεν είχε προλάβει να κατηγορήσει κανέναν..όμως είναι δυνατός παίχτης και αν έβρισκε χρόνο θα μπορούσε να βοηθήσει τους πολίτες!!
Εχουμε λοιπόν εδώ τον tsarachaf να γράψει ένα άκυρο πραγματικά ποστ για να σχολιάσει απλώς την δολοφονία μην τον κατηγορήσει κανείς ότι δεν το έκανε..αν δεν συμμετείχα εγώ, τότε ακριβέ δεν έχεις γράψει κανένα ποστ

Οπότε η ψήφος μου πάει στον
tsarachaf αν και έχει υποστηρίξει τον Pie ανοιχτά τον οποίο ούτε εγώ θεωρώ 1ο ύποπτο, αυτή του η κίνηση μου έχει σκαλώσει από χθες!
Τώρα το κεφάλαιο piemaker δεν θέλω να το σχολιάσω και πάλι, πραγματικά έχει σωθεί ήδη 3 φορές και το κόβω να συνεχίζεται...δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς παίζει!!
ΕΠίσης η σημερινή δολοφονία ..από τι είδα η cinefil κατηγορούσε κυρίως τον pie, όμως αποκλείεται να την δολοφόνησε ο pie για αυτόν τον λόγο..μήπως για να στρέψουν πάνω του τα βλέμματα? εμ όταν είδαν ότι οι πολίτες βγάλαμε την deutsch, ε λογικά να πιστέψουμε κάτι τόσο εύκολο

Κάπου εδώ αθωώνω ακόμα περισσότερο τον Κώστα στο μυαλό μου
Επιπλέον, θεωρώ πως πχ η elenamusic ειναι αρκετά ύποπτη..γράψει 1 μονο ποστ όλη την ημέρα δίνοντας την ψήφο της και τίποτα άλλο..μοιάζει καθαρά κατευθυνομενο παιχνίδι!
Ανάμεσα σε aegloswen,jkaradakov,gate4, Πατρευς,psycho...κάτι κρύβεται..βέβαια θα μάθουμε τι είναι και o psycho σήμερα, οπότε θα κοιτάξουμε τι έχει κατηγορήσει κ.λ.π και θα βγουν και άλλα συμπεράσματα. Θα είναι πάντως καλό χτύπημα στην μαφία αν ήταν μαφιόζος και αποχώρησε με τέτοιο τρόπο!
Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει ξεχαστεί τόσο πολύ το θέμα του Mintin97..δεν μπορεί να ήταν τυχαίες οι κινήσεις του την 1η μέρα..διπλή ψήφος στον Ιορδάνη από την αρχή? Κάτι παίζεται εκεί!
Αν θυμηθω και άλλα, θα τα πω πάντως...ελπίζω να σας ξαναδώ
Και το One way or another ήταν προφανώς μήνυμα για την μαφία μας και όχι μόνο μια ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!