Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:25 Η Himela έγραψε: #1.321 20-06-13 20:25 Η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι και τις 23:08. Click για ανάπτυξη... Ψηφοφορία για Παρασκευή 21/6 aegloswen Akis_Megara --> PieMaker Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL elenamusic99 Gate4 JKaradakov Joaquin johnietraf mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Πατρεύς Ψήφοι 1 PieMaker Η Χώρα των Φαντασμάτων Τάσος97 - Δολοφονία 18/6 Johnnaousa - Δολοφονία 20/6 Libertus - Άμεση Προφυλάκιση Οριστικές Αποχωρήσεις Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες Deutsch... Lover (Συγκάτοικος Β) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]Εχέμυθη (Πολίτης Ε) - Απουσίες[FONT="] [/FONT]Απουσίες aegloswen #1 blue_butterfly #1 #2 carpe_nochtem #1 Joaquin #1 johnietraf #1 Noisette #1 SparklingGrey #1 #2 Εχέμυθη #1 #2 #3 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από elenamusic99 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουνίου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:55 Ο Joaquín έγραψε: #1.322 20-06-13 20:55 Ένα σχόλιο και ον και οφ τόπικ: Spoiler Προτείνω να μπει όρος συμμετοχής από το επόμενο Παλέρμο, που να λέει ότι όποιος αποχωρεί οριστικά έπειτα από 2 συνεχόμενες απουσίες να ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ από επόμενο Παλέρμο.Τόσο απλό.Μήπως θέλετε να παραγγέλνετε ρόλο, πώς θα γίνει;Αν είναι κάποιος να μη θέλει να παίξει αν δεν έχει τον Χ ρόλο, να μη δηλώνει συμμετοχή γιατί χαλάει το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:00 Ο dimijim έγραψε: #1.323 20-06-13 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ένα σχόλιο και ον και οφ τόπικ: Spoiler Προτείνω να μπει όρος συμμετοχής από το επόμενο Παλέρμο, που να λέει ότι όποιος αποχωρεί οριστικά έπειτα από 2 συνεχόμενες απουσίες να ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ από επόμενο Παλέρμο.Τόσο απλό.Μήπως θέλετε να παραγγέλνετε ρόλο, πώς θα γίνει;Αν είναι κάποιος να μη θέλει να παίξει αν δεν έχει τον Χ ρόλο, να μη δηλώνει συμμετοχή γιατί χαλάει το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Θέλω τα copyrights της ιδέας προτού αποδείξω ότι τη σκέφτηκα εγώ πρώτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:03 Ο Joaquín έγραψε: #1.324 20-06-13 21:03 Όλα τα copyrights της ιδέα στον dimijim, μαζί το συζητούσαμε πριν Απλά ξενέρωσα τώρα που έγινε ΠΑΛΙ(μετά τον σπαρκ) και γι'αυτό το πόσταρα.Επίσης το πόσταρα γιατί ΚΙ ΑΛΛΑ άτομα είναι στο όριο και πρέπει να νιώσουν λίγο.Γκουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Η Himela έγραψε: #1.325 20-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Θέλω τα copyrights της ιδέας προτού αποδείξω ότι τη σκέφτηκα εγώ πρώτος... Click για ανάπτυξη... Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.326 20-06-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά ποιος νοιάζεται για μια γριά γραμματέα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Έλα να τσακωθούμε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:21 Ο Guest 781029: #1.327 20-06-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Click για ανάπτυξη... Μέεεεελιααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #1.328 20-06-13 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, αλλά ποιος νοιάζεται για μια γριά γραμματέα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Έλα να τσακωθούμε λίγο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:24 Ο dimijim έγραψε: #1.329 20-06-13 21:24 Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:27 Ο JKaradakov: #1.330 20-06-13 21:27 Σπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:28 Ο jj! έγραψε: #1.331 20-06-13 21:28 Η ΣΕ παρακαλείται να μην σπαμμάρει (Φεύγω εγώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο dimijim έγραψε: #1.332 20-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σπαμ Click για ανάπτυξη... We are SE. We rule Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:44 Ο JKaradakov: #1.333 20-06-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: We are SE. We rule Palermo... Click για ανάπτυξη... Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:55 Η ~Melania~: #1.334 20-06-13 21:55 Καληνύχτα παιδιά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #1.335 20-06-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Click για ανάπτυξη... Αφού σ' αγαπάω ρε ντάννυ, πώς να μη σου βάλω θετική; ps. Δεν είμαι ον στο σκαιπ, μη βρίζεις τζάμπα. ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. Και για να μην πει κανείς τίποτε... Η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι και τις 23:08. Click για ανάπτυξη... Ψηφοφορία για Παρασκευή 21/6 aegloswen Akis_Megara --> PieMaker Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL elenamusic99 Gate4 JKaradakov Joaquin johnietraf mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Πατρεύς Ψήφοι 1 PieMaker Η Χώρα των Φαντασμάτων Τάσος97 - Δολοφονία 18/6 Johnnaousa - Δολοφονία 20/6 Libertus - Άμεση Προφυλάκιση Οριστικές Αποχωρήσεις Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες Deutsch... Lover (Συγκάτοικος Β) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]Εχέμυθη (Πολίτης Ε) - Απουσίες[FONT="] [/FONT]Απουσίες aegloswen #1 blue_butterfly #1 #2 carpe_nochtem #1 Joaquin #1 johnietraf #1 Noisette #1 SparklingGrey #1 #2 Εχέμυθη #1 #2 #3 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από elenamusic99 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουνίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Drama Prinzessin: #1.336 20-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Click για ανάπτυξη... Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:12 Η Himela έγραψε: #1.337 20-06-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837576&postcount=1249 Click για ανάπτυξη... Σκοτσέζικο ντους, βλέπετε τι τραβάω κάθε μέρα για σας έτσι; Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Click για ανάπτυξη... Αφού θα πάω να τη δω live! Αχ βρε Κλεοπάτρα μου... Κι ήσουν και μέντιουμ.... Δεν ήξερες... δε ρώταγες; (αστειάκι, σκάω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:31 Ο JKaradakov: #1.338 20-06-13 22:31 Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:32 Η Nefeli Graf: #1.339 20-06-13 22:32 Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι και τις 23:08. Click για ανάπτυξη... Ψηφοφορία για Παρασκευή 21/6 aegloswen Akis_Megara --> PieMaker Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL elenamusic99 Gate4 JKaradakov Joaquin johnietraf mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Πατρεύς Ψήφοι 1 PieMaker Η Χώρα των Φαντασμάτων Τάσος97 - Δολοφονία 18/6 Johnnaousa - Δολοφονία 20/6 Libertus - Άμεση Προφυλάκιση Οριστικές Αποχωρήσεις Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες Deutsch... Lover (Συγκάτοικος Β) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]Εχέμυθη (Πολίτης Ε) - Απουσίες[FONT="] [/FONT]Απουσίες aegloswen #1 blue_butterfly #1 #2 carpe_nochtem #1 Joaquin #1 johnietraf #1 Noisette #1 SparklingGrey #1 #2 Εχέμυθη #1 #2 #3 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από elenamusic99 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:55 Ο Joaquín έγραψε: #1.322 20-06-13 20:55 Ένα σχόλιο και ον και οφ τόπικ: Spoiler Προτείνω να μπει όρος συμμετοχής από το επόμενο Παλέρμο, που να λέει ότι όποιος αποχωρεί οριστικά έπειτα από 2 συνεχόμενες απουσίες να ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ από επόμενο Παλέρμο.Τόσο απλό.Μήπως θέλετε να παραγγέλνετε ρόλο, πώς θα γίνει;Αν είναι κάποιος να μη θέλει να παίξει αν δεν έχει τον Χ ρόλο, να μη δηλώνει συμμετοχή γιατί χαλάει το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:00 Ο dimijim έγραψε: #1.323 20-06-13 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ένα σχόλιο και ον και οφ τόπικ: Spoiler Προτείνω να μπει όρος συμμετοχής από το επόμενο Παλέρμο, που να λέει ότι όποιος αποχωρεί οριστικά έπειτα από 2 συνεχόμενες απουσίες να ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ από επόμενο Παλέρμο.Τόσο απλό.Μήπως θέλετε να παραγγέλνετε ρόλο, πώς θα γίνει;Αν είναι κάποιος να μη θέλει να παίξει αν δεν έχει τον Χ ρόλο, να μη δηλώνει συμμετοχή γιατί χαλάει το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Θέλω τα copyrights της ιδέας προτού αποδείξω ότι τη σκέφτηκα εγώ πρώτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:03 Ο Joaquín έγραψε: #1.324 20-06-13 21:03 Όλα τα copyrights της ιδέα στον dimijim, μαζί το συζητούσαμε πριν Απλά ξενέρωσα τώρα που έγινε ΠΑΛΙ(μετά τον σπαρκ) και γι'αυτό το πόσταρα.Επίσης το πόσταρα γιατί ΚΙ ΑΛΛΑ άτομα είναι στο όριο και πρέπει να νιώσουν λίγο.Γκουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Η Himela έγραψε: #1.325 20-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Θέλω τα copyrights της ιδέας προτού αποδείξω ότι τη σκέφτηκα εγώ πρώτος... Click για ανάπτυξη... Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.326 20-06-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά ποιος νοιάζεται για μια γριά γραμματέα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Έλα να τσακωθούμε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:21 Ο Guest 781029: #1.327 20-06-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Click για ανάπτυξη... Μέεεεελιααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #1.328 20-06-13 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, αλλά ποιος νοιάζεται για μια γριά γραμματέα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Έλα να τσακωθούμε λίγο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:24 Ο dimijim έγραψε: #1.329 20-06-13 21:24 Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:27 Ο JKaradakov: #1.330 20-06-13 21:27 Σπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:28 Ο jj! έγραψε: #1.331 20-06-13 21:28 Η ΣΕ παρακαλείται να μην σπαμμάρει (Φεύγω εγώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο dimijim έγραψε: #1.332 20-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σπαμ Click για ανάπτυξη... We are SE. We rule Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:44 Ο JKaradakov: #1.333 20-06-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: We are SE. We rule Palermo... Click για ανάπτυξη... Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:55 Η ~Melania~: #1.334 20-06-13 21:55 Καληνύχτα παιδιά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #1.335 20-06-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Click για ανάπτυξη... Αφού σ' αγαπάω ρε ντάννυ, πώς να μη σου βάλω θετική; ps. Δεν είμαι ον στο σκαιπ, μη βρίζεις τζάμπα. ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. Και για να μην πει κανείς τίποτε... Η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι και τις 23:08. Click για ανάπτυξη... Ψηφοφορία για Παρασκευή 21/6 aegloswen Akis_Megara --> PieMaker Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL elenamusic99 Gate4 JKaradakov Joaquin johnietraf mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Πατρεύς Ψήφοι 1 PieMaker Η Χώρα των Φαντασμάτων Τάσος97 - Δολοφονία 18/6 Johnnaousa - Δολοφονία 20/6 Libertus - Άμεση Προφυλάκιση Οριστικές Αποχωρήσεις Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες Deutsch... Lover (Συγκάτοικος Β) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]Εχέμυθη (Πολίτης Ε) - Απουσίες[FONT="] [/FONT]Απουσίες aegloswen #1 blue_butterfly #1 #2 carpe_nochtem #1 Joaquin #1 johnietraf #1 Noisette #1 SparklingGrey #1 #2 Εχέμυθη #1 #2 #3 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από elenamusic99 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουνίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Drama Prinzessin: #1.336 20-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Click για ανάπτυξη... Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:12 Η Himela έγραψε: #1.337 20-06-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837576&postcount=1249 Click για ανάπτυξη... Σκοτσέζικο ντους, βλέπετε τι τραβάω κάθε μέρα για σας έτσι; Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Click για ανάπτυξη... Αφού θα πάω να τη δω live! Αχ βρε Κλεοπάτρα μου... Κι ήσουν και μέντιουμ.... Δεν ήξερες... δε ρώταγες; (αστειάκι, σκάω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:31 Ο JKaradakov: #1.338 20-06-13 22:31 Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:32 Η Nefeli Graf: #1.339 20-06-13 22:32 Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα σχόλιο και ον και οφ τόπικ: Spoiler Προτείνω να μπει όρος συμμετοχής από το επόμενο Παλέρμο, που να λέει ότι όποιος αποχωρεί οριστικά έπειτα από 2 συνεχόμενες απουσίες να ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ από επόμενο Παλέρμο.Τόσο απλό.Μήπως θέλετε να παραγγέλνετε ρόλο, πώς θα γίνει;Αν είναι κάποιος να μη θέλει να παίξει αν δεν έχει τον Χ ρόλο, να μη δηλώνει συμμετοχή γιατί χαλάει το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:00 Ο dimijim έγραψε: #1.323 20-06-13 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ένα σχόλιο και ον και οφ τόπικ: Spoiler Προτείνω να μπει όρος συμμετοχής από το επόμενο Παλέρμο, που να λέει ότι όποιος αποχωρεί οριστικά έπειτα από 2 συνεχόμενες απουσίες να ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ από επόμενο Παλέρμο.Τόσο απλό.Μήπως θέλετε να παραγγέλνετε ρόλο, πώς θα γίνει;Αν είναι κάποιος να μη θέλει να παίξει αν δεν έχει τον Χ ρόλο, να μη δηλώνει συμμετοχή γιατί χαλάει το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Θέλω τα copyrights της ιδέας προτού αποδείξω ότι τη σκέφτηκα εγώ πρώτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:03 Ο Joaquín έγραψε: #1.324 20-06-13 21:03 Όλα τα copyrights της ιδέα στον dimijim, μαζί το συζητούσαμε πριν Απλά ξενέρωσα τώρα που έγινε ΠΑΛΙ(μετά τον σπαρκ) και γι'αυτό το πόσταρα.Επίσης το πόσταρα γιατί ΚΙ ΑΛΛΑ άτομα είναι στο όριο και πρέπει να νιώσουν λίγο.Γκουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Η Himela έγραψε: #1.325 20-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Θέλω τα copyrights της ιδέας προτού αποδείξω ότι τη σκέφτηκα εγώ πρώτος... Click για ανάπτυξη... Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.326 20-06-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά ποιος νοιάζεται για μια γριά γραμματέα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Έλα να τσακωθούμε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:21 Ο Guest 781029: #1.327 20-06-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Click για ανάπτυξη... Μέεεεελιααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #1.328 20-06-13 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, αλλά ποιος νοιάζεται για μια γριά γραμματέα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Έλα να τσακωθούμε λίγο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:24 Ο dimijim έγραψε: #1.329 20-06-13 21:24 Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:27 Ο JKaradakov: #1.330 20-06-13 21:27 Σπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:28 Ο jj! έγραψε: #1.331 20-06-13 21:28 Η ΣΕ παρακαλείται να μην σπαμμάρει (Φεύγω εγώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο dimijim έγραψε: #1.332 20-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σπαμ Click για ανάπτυξη... We are SE. We rule Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:44 Ο JKaradakov: #1.333 20-06-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: We are SE. We rule Palermo... Click για ανάπτυξη... Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:55 Η ~Melania~: #1.334 20-06-13 21:55 Καληνύχτα παιδιά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #1.335 20-06-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Click για ανάπτυξη... Αφού σ' αγαπάω ρε ντάννυ, πώς να μη σου βάλω θετική; ps. Δεν είμαι ον στο σκαιπ, μη βρίζεις τζάμπα. ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. Και για να μην πει κανείς τίποτε... Η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι και τις 23:08. Click για ανάπτυξη... Ψηφοφορία για Παρασκευή 21/6 aegloswen Akis_Megara --> PieMaker Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL elenamusic99 Gate4 JKaradakov Joaquin johnietraf mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Πατρεύς Ψήφοι 1 PieMaker Η Χώρα των Φαντασμάτων Τάσος97 - Δολοφονία 18/6 Johnnaousa - Δολοφονία 20/6 Libertus - Άμεση Προφυλάκιση Οριστικές Αποχωρήσεις Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες Deutsch... Lover (Συγκάτοικος Β) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]Εχέμυθη (Πολίτης Ε) - Απουσίες[FONT="] [/FONT]Απουσίες aegloswen #1 blue_butterfly #1 #2 carpe_nochtem #1 Joaquin #1 johnietraf #1 Noisette #1 SparklingGrey #1 #2 Εχέμυθη #1 #2 #3 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από elenamusic99 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουνίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Drama Prinzessin: #1.336 20-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Click για ανάπτυξη... Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:12 Η Himela έγραψε: #1.337 20-06-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837576&postcount=1249 Click για ανάπτυξη... Σκοτσέζικο ντους, βλέπετε τι τραβάω κάθε μέρα για σας έτσι; Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Click για ανάπτυξη... Αφού θα πάω να τη δω live! Αχ βρε Κλεοπάτρα μου... Κι ήσουν και μέντιουμ.... Δεν ήξερες... δε ρώταγες; (αστειάκι, σκάω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:31 Ο JKaradakov: #1.338 20-06-13 22:31 Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:32 Η Nefeli Graf: #1.339 20-06-13 22:32 Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ένα σχόλιο και ον και οφ τόπικ: Spoiler Προτείνω να μπει όρος συμμετοχής από το επόμενο Παλέρμο, που να λέει ότι όποιος αποχωρεί οριστικά έπειτα από 2 συνεχόμενες απουσίες να ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ από επόμενο Παλέρμο.Τόσο απλό.Μήπως θέλετε να παραγγέλνετε ρόλο, πώς θα γίνει;Αν είναι κάποιος να μη θέλει να παίξει αν δεν έχει τον Χ ρόλο, να μη δηλώνει συμμετοχή γιατί χαλάει το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Θέλω τα copyrights της ιδέας προτού αποδείξω ότι τη σκέφτηκα εγώ πρώτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:03 Ο Joaquín έγραψε: #1.324 20-06-13 21:03 Όλα τα copyrights της ιδέα στον dimijim, μαζί το συζητούσαμε πριν Απλά ξενέρωσα τώρα που έγινε ΠΑΛΙ(μετά τον σπαρκ) και γι'αυτό το πόσταρα.Επίσης το πόσταρα γιατί ΚΙ ΑΛΛΑ άτομα είναι στο όριο και πρέπει να νιώσουν λίγο.Γκουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Η Himela έγραψε: #1.325 20-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Θέλω τα copyrights της ιδέας προτού αποδείξω ότι τη σκέφτηκα εγώ πρώτος... Click για ανάπτυξη... Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.326 20-06-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά ποιος νοιάζεται για μια γριά γραμματέα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Έλα να τσακωθούμε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:21 Ο Guest 781029: #1.327 20-06-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Click για ανάπτυξη... Μέεεεελιααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #1.328 20-06-13 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, αλλά ποιος νοιάζεται για μια γριά γραμματέα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Έλα να τσακωθούμε λίγο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:24 Ο dimijim έγραψε: #1.329 20-06-13 21:24 Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:27 Ο JKaradakov: #1.330 20-06-13 21:27 Σπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:28 Ο jj! έγραψε: #1.331 20-06-13 21:28 Η ΣΕ παρακαλείται να μην σπαμμάρει (Φεύγω εγώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο dimijim έγραψε: #1.332 20-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σπαμ Click για ανάπτυξη... We are SE. We rule Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:44 Ο JKaradakov: #1.333 20-06-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: We are SE. We rule Palermo... Click για ανάπτυξη... Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:55 Η ~Melania~: #1.334 20-06-13 21:55 Καληνύχτα παιδιά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #1.335 20-06-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Click για ανάπτυξη... Αφού σ' αγαπάω ρε ντάννυ, πώς να μη σου βάλω θετική; ps. Δεν είμαι ον στο σκαιπ, μη βρίζεις τζάμπα. ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. Και για να μην πει κανείς τίποτε... Η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι και τις 23:08. Click για ανάπτυξη... Ψηφοφορία για Παρασκευή 21/6 aegloswen Akis_Megara --> PieMaker Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL elenamusic99 Gate4 JKaradakov Joaquin johnietraf mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Πατρεύς Ψήφοι 1 PieMaker Η Χώρα των Φαντασμάτων Τάσος97 - Δολοφονία 18/6 Johnnaousa - Δολοφονία 20/6 Libertus - Άμεση Προφυλάκιση Οριστικές Αποχωρήσεις Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες Deutsch... Lover (Συγκάτοικος Β) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]Εχέμυθη (Πολίτης Ε) - Απουσίες[FONT="] [/FONT]Απουσίες aegloswen #1 blue_butterfly #1 #2 carpe_nochtem #1 Joaquin #1 johnietraf #1 Noisette #1 SparklingGrey #1 #2 Εχέμυθη #1 #2 #3 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από elenamusic99 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουνίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Drama Prinzessin: #1.336 20-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Click για ανάπτυξη... Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:12 Η Himela έγραψε: #1.337 20-06-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837576&postcount=1249 Click για ανάπτυξη... Σκοτσέζικο ντους, βλέπετε τι τραβάω κάθε μέρα για σας έτσι; Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Click για ανάπτυξη... Αφού θα πάω να τη δω live! Αχ βρε Κλεοπάτρα μου... Κι ήσουν και μέντιουμ.... Δεν ήξερες... δε ρώταγες; (αστειάκι, σκάω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:31 Ο JKaradakov: #1.338 20-06-13 22:31 Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:32 Η Nefeli Graf: #1.339 20-06-13 22:32 Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλα τα copyrights της ιδέα στον dimijim, μαζί το συζητούσαμε πριν Απλά ξενέρωσα τώρα που έγινε ΠΑΛΙ(μετά τον σπαρκ) και γι'αυτό το πόσταρα.Επίσης το πόσταρα γιατί ΚΙ ΑΛΛΑ άτομα είναι στο όριο και πρέπει να νιώσουν λίγο.Γκουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Η Himela έγραψε: #1.325 20-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Θέλω τα copyrights της ιδέας προτού αποδείξω ότι τη σκέφτηκα εγώ πρώτος... Click για ανάπτυξη... Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.326 20-06-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά ποιος νοιάζεται για μια γριά γραμματέα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Έλα να τσακωθούμε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:21 Ο Guest 781029: #1.327 20-06-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Click για ανάπτυξη... Μέεεεελιααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #1.328 20-06-13 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, αλλά ποιος νοιάζεται για μια γριά γραμματέα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Έλα να τσακωθούμε λίγο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:24 Ο dimijim έγραψε: #1.329 20-06-13 21:24 Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:27 Ο JKaradakov: #1.330 20-06-13 21:27 Σπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:28 Ο jj! έγραψε: #1.331 20-06-13 21:28 Η ΣΕ παρακαλείται να μην σπαμμάρει (Φεύγω εγώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο dimijim έγραψε: #1.332 20-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σπαμ Click για ανάπτυξη... We are SE. We rule Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:44 Ο JKaradakov: #1.333 20-06-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: We are SE. We rule Palermo... Click για ανάπτυξη... Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:55 Η ~Melania~: #1.334 20-06-13 21:55 Καληνύχτα παιδιά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #1.335 20-06-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Click για ανάπτυξη... Αφού σ' αγαπάω ρε ντάννυ, πώς να μη σου βάλω θετική; ps. Δεν είμαι ον στο σκαιπ, μη βρίζεις τζάμπα. ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. Και για να μην πει κανείς τίποτε... Η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι και τις 23:08. Click για ανάπτυξη... Ψηφοφορία για Παρασκευή 21/6 aegloswen Akis_Megara --> PieMaker Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL elenamusic99 Gate4 JKaradakov Joaquin johnietraf mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Πατρεύς Ψήφοι 1 PieMaker Η Χώρα των Φαντασμάτων Τάσος97 - Δολοφονία 18/6 Johnnaousa - Δολοφονία 20/6 Libertus - Άμεση Προφυλάκιση Οριστικές Αποχωρήσεις Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες Deutsch... Lover (Συγκάτοικος Β) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]Εχέμυθη (Πολίτης Ε) - Απουσίες[FONT="] [/FONT]Απουσίες aegloswen #1 blue_butterfly #1 #2 carpe_nochtem #1 Joaquin #1 johnietraf #1 Noisette #1 SparklingGrey #1 #2 Εχέμυθη #1 #2 #3 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από elenamusic99 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουνίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Drama Prinzessin: #1.336 20-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Click για ανάπτυξη... Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:12 Η Himela έγραψε: #1.337 20-06-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837576&postcount=1249 Click για ανάπτυξη... Σκοτσέζικο ντους, βλέπετε τι τραβάω κάθε μέρα για σας έτσι; Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Click για ανάπτυξη... Αφού θα πάω να τη δω live! Αχ βρε Κλεοπάτρα μου... Κι ήσουν και μέντιουμ.... Δεν ήξερες... δε ρώταγες; (αστειάκι, σκάω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:31 Ο JKaradakov: #1.338 20-06-13 22:31 Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:32 Η Nefeli Graf: #1.339 20-06-13 22:32 Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Θέλω τα copyrights της ιδέας προτού αποδείξω ότι τη σκέφτηκα εγώ πρώτος... Click για ανάπτυξη... Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.326 20-06-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά ποιος νοιάζεται για μια γριά γραμματέα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Έλα να τσακωθούμε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:21 Ο Guest 781029: #1.327 20-06-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Click για ανάπτυξη... Μέεεεελιααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #1.328 20-06-13 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, αλλά ποιος νοιάζεται για μια γριά γραμματέα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Έλα να τσακωθούμε λίγο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:24 Ο dimijim έγραψε: #1.329 20-06-13 21:24 Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:27 Ο JKaradakov: #1.330 20-06-13 21:27 Σπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:28 Ο jj! έγραψε: #1.331 20-06-13 21:28 Η ΣΕ παρακαλείται να μην σπαμμάρει (Φεύγω εγώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο dimijim έγραψε: #1.332 20-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σπαμ Click για ανάπτυξη... We are SE. We rule Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:44 Ο JKaradakov: #1.333 20-06-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: We are SE. We rule Palermo... Click για ανάπτυξη... Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:55 Η ~Melania~: #1.334 20-06-13 21:55 Καληνύχτα παιδιά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #1.335 20-06-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Click για ανάπτυξη... Αφού σ' αγαπάω ρε ντάννυ, πώς να μη σου βάλω θετική; ps. Δεν είμαι ον στο σκαιπ, μη βρίζεις τζάμπα. ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. Και για να μην πει κανείς τίποτε... Η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι και τις 23:08. Click για ανάπτυξη... Ψηφοφορία για Παρασκευή 21/6 aegloswen Akis_Megara --> PieMaker Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL elenamusic99 Gate4 JKaradakov Joaquin johnietraf mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Πατρεύς Ψήφοι 1 PieMaker Η Χώρα των Φαντασμάτων Τάσος97 - Δολοφονία 18/6 Johnnaousa - Δολοφονία 20/6 Libertus - Άμεση Προφυλάκιση Οριστικές Αποχωρήσεις Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες Deutsch... Lover (Συγκάτοικος Β) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]Εχέμυθη (Πολίτης Ε) - Απουσίες[FONT="] [/FONT]Απουσίες aegloswen #1 blue_butterfly #1 #2 carpe_nochtem #1 Joaquin #1 johnietraf #1 Noisette #1 SparklingGrey #1 #2 Εχέμυθη #1 #2 #3 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από elenamusic99 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουνίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Drama Prinzessin: #1.336 20-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Click για ανάπτυξη... Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:12 Η Himela έγραψε: #1.337 20-06-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837576&postcount=1249 Click για ανάπτυξη... Σκοτσέζικο ντους, βλέπετε τι τραβάω κάθε μέρα για σας έτσι; Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Click για ανάπτυξη... Αφού θα πάω να τη δω live! Αχ βρε Κλεοπάτρα μου... Κι ήσουν και μέντιουμ.... Δεν ήξερες... δε ρώταγες; (αστειάκι, σκάω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:31 Ο JKaradakov: #1.338 20-06-13 22:31 Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:32 Η Nefeli Graf: #1.339 20-06-13 22:32 Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά ποιος νοιάζεται για μια γριά γραμματέα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Έλα να τσακωθούμε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:21 Ο Guest 781029: #1.327 20-06-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Click για ανάπτυξη... Μέεεεελιααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #1.328 20-06-13 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, αλλά ποιος νοιάζεται για μια γριά γραμματέα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Έλα να τσακωθούμε λίγο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:24 Ο dimijim έγραψε: #1.329 20-06-13 21:24 Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:27 Ο JKaradakov: #1.330 20-06-13 21:27 Σπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:28 Ο jj! έγραψε: #1.331 20-06-13 21:28 Η ΣΕ παρακαλείται να μην σπαμμάρει (Φεύγω εγώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο dimijim έγραψε: #1.332 20-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σπαμ Click για ανάπτυξη... We are SE. We rule Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:44 Ο JKaradakov: #1.333 20-06-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: We are SE. We rule Palermo... Click για ανάπτυξη... Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:55 Η ~Melania~: #1.334 20-06-13 21:55 Καληνύχτα παιδιά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #1.335 20-06-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Click για ανάπτυξη... Αφού σ' αγαπάω ρε ντάννυ, πώς να μη σου βάλω θετική; ps. Δεν είμαι ον στο σκαιπ, μη βρίζεις τζάμπα. ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. Και για να μην πει κανείς τίποτε... Η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι και τις 23:08. Click για ανάπτυξη... Ψηφοφορία για Παρασκευή 21/6 aegloswen Akis_Megara --> PieMaker Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL elenamusic99 Gate4 JKaradakov Joaquin johnietraf mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Πατρεύς Ψήφοι 1 PieMaker Η Χώρα των Φαντασμάτων Τάσος97 - Δολοφονία 18/6 Johnnaousa - Δολοφονία 20/6 Libertus - Άμεση Προφυλάκιση Οριστικές Αποχωρήσεις Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες Deutsch... Lover (Συγκάτοικος Β) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]Εχέμυθη (Πολίτης Ε) - Απουσίες[FONT="] [/FONT]Απουσίες aegloswen #1 blue_butterfly #1 #2 carpe_nochtem #1 Joaquin #1 johnietraf #1 Noisette #1 SparklingGrey #1 #2 Εχέμυθη #1 #2 #3 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από elenamusic99 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουνίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Drama Prinzessin: #1.336 20-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Click για ανάπτυξη... Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:12 Η Himela έγραψε: #1.337 20-06-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837576&postcount=1249 Click για ανάπτυξη... Σκοτσέζικο ντους, βλέπετε τι τραβάω κάθε μέρα για σας έτσι; Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Click για ανάπτυξη... Αφού θα πάω να τη δω live! Αχ βρε Κλεοπάτρα μου... Κι ήσουν και μέντιουμ.... Δεν ήξερες... δε ρώταγες; (αστειάκι, σκάω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:31 Ο JKaradakov: #1.338 20-06-13 22:31 Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:32 Η Nefeli Graf: #1.339 20-06-13 22:32 Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μαζί με εμένα το σκέφτηκες Δημήτρη μου.... Click για ανάπτυξη... Μέεεεελιααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #1.328 20-06-13 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, αλλά ποιος νοιάζεται για μια γριά γραμματέα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Έλα να τσακωθούμε λίγο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:24 Ο dimijim έγραψε: #1.329 20-06-13 21:24 Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:27 Ο JKaradakov: #1.330 20-06-13 21:27 Σπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:28 Ο jj! έγραψε: #1.331 20-06-13 21:28 Η ΣΕ παρακαλείται να μην σπαμμάρει (Φεύγω εγώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο dimijim έγραψε: #1.332 20-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σπαμ Click για ανάπτυξη... We are SE. We rule Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:44 Ο JKaradakov: #1.333 20-06-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: We are SE. We rule Palermo... Click για ανάπτυξη... Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:55 Η ~Melania~: #1.334 20-06-13 21:55 Καληνύχτα παιδιά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #1.335 20-06-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Click για ανάπτυξη... Αφού σ' αγαπάω ρε ντάννυ, πώς να μη σου βάλω θετική; ps. Δεν είμαι ον στο σκαιπ, μη βρίζεις τζάμπα. ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. Και για να μην πει κανείς τίποτε... Η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι και τις 23:08. Click για ανάπτυξη... Ψηφοφορία για Παρασκευή 21/6 aegloswen Akis_Megara --> PieMaker Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL elenamusic99 Gate4 JKaradakov Joaquin johnietraf mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Πατρεύς Ψήφοι 1 PieMaker Η Χώρα των Φαντασμάτων Τάσος97 - Δολοφονία 18/6 Johnnaousa - Δολοφονία 20/6 Libertus - Άμεση Προφυλάκιση Οριστικές Αποχωρήσεις Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες Deutsch... Lover (Συγκάτοικος Β) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]Εχέμυθη (Πολίτης Ε) - Απουσίες[FONT="] [/FONT]Απουσίες aegloswen #1 blue_butterfly #1 #2 carpe_nochtem #1 Joaquin #1 johnietraf #1 Noisette #1 SparklingGrey #1 #2 Εχέμυθη #1 #2 #3 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από elenamusic99 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουνίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Drama Prinzessin: #1.336 20-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Click για ανάπτυξη... Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:12 Η Himela έγραψε: #1.337 20-06-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837576&postcount=1249 Click για ανάπτυξη... Σκοτσέζικο ντους, βλέπετε τι τραβάω κάθε μέρα για σας έτσι; Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Click για ανάπτυξη... Αφού θα πάω να τη δω live! Αχ βρε Κλεοπάτρα μου... Κι ήσουν και μέντιουμ.... Δεν ήξερες... δε ρώταγες; (αστειάκι, σκάω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:31 Ο JKaradakov: #1.338 20-06-13 22:31 Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:32 Η Nefeli Graf: #1.339 20-06-13 22:32 Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, αλλά ποιος νοιάζεται για μια γριά γραμματέα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Έλα να τσακωθούμε λίγο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:24 Ο dimijim έγραψε: #1.329 20-06-13 21:24 Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:27 Ο JKaradakov: #1.330 20-06-13 21:27 Σπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:28 Ο jj! έγραψε: #1.331 20-06-13 21:28 Η ΣΕ παρακαλείται να μην σπαμμάρει (Φεύγω εγώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο dimijim έγραψε: #1.332 20-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σπαμ Click για ανάπτυξη... We are SE. We rule Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:44 Ο JKaradakov: #1.333 20-06-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: We are SE. We rule Palermo... Click για ανάπτυξη... Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:55 Η ~Melania~: #1.334 20-06-13 21:55 Καληνύχτα παιδιά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #1.335 20-06-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Click για ανάπτυξη... Αφού σ' αγαπάω ρε ντάννυ, πώς να μη σου βάλω θετική; ps. Δεν είμαι ον στο σκαιπ, μη βρίζεις τζάμπα. ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. Και για να μην πει κανείς τίποτε... Η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι και τις 23:08. Click για ανάπτυξη... Ψηφοφορία για Παρασκευή 21/6 aegloswen Akis_Megara --> PieMaker Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL elenamusic99 Gate4 JKaradakov Joaquin johnietraf mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Πατρεύς Ψήφοι 1 PieMaker Η Χώρα των Φαντασμάτων Τάσος97 - Δολοφονία 18/6 Johnnaousa - Δολοφονία 20/6 Libertus - Άμεση Προφυλάκιση Οριστικές Αποχωρήσεις Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες Deutsch... Lover (Συγκάτοικος Β) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]Εχέμυθη (Πολίτης Ε) - Απουσίες[FONT="] [/FONT]Απουσίες aegloswen #1 blue_butterfly #1 #2 carpe_nochtem #1 Joaquin #1 johnietraf #1 Noisette #1 SparklingGrey #1 #2 Εχέμυθη #1 #2 #3 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από elenamusic99 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουνίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Drama Prinzessin: #1.336 20-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Click για ανάπτυξη... Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:12 Η Himela έγραψε: #1.337 20-06-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837576&postcount=1249 Click για ανάπτυξη... Σκοτσέζικο ντους, βλέπετε τι τραβάω κάθε μέρα για σας έτσι; Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Click για ανάπτυξη... Αφού θα πάω να τη δω live! Αχ βρε Κλεοπάτρα μου... Κι ήσουν και μέντιουμ.... Δεν ήξερες... δε ρώταγες; (αστειάκι, σκάω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:31 Ο JKaradakov: #1.338 20-06-13 22:31 Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:32 Η Nefeli Graf: #1.339 20-06-13 22:32 Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:27 Ο JKaradakov: #1.330 20-06-13 21:27 Σπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:28 Ο jj! έγραψε: #1.331 20-06-13 21:28 Η ΣΕ παρακαλείται να μην σπαμμάρει (Φεύγω εγώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο dimijim έγραψε: #1.332 20-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σπαμ Click για ανάπτυξη... We are SE. We rule Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:44 Ο JKaradakov: #1.333 20-06-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: We are SE. We rule Palermo... Click για ανάπτυξη... Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:55 Η ~Melania~: #1.334 20-06-13 21:55 Καληνύχτα παιδιά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #1.335 20-06-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Click για ανάπτυξη... Αφού σ' αγαπάω ρε ντάννυ, πώς να μη σου βάλω θετική; ps. Δεν είμαι ον στο σκαιπ, μη βρίζεις τζάμπα. ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. Και για να μην πει κανείς τίποτε... Η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι και τις 23:08. Click για ανάπτυξη... Ψηφοφορία για Παρασκευή 21/6 aegloswen Akis_Megara --> PieMaker Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL elenamusic99 Gate4 JKaradakov Joaquin johnietraf mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Πατρεύς Ψήφοι 1 PieMaker Η Χώρα των Φαντασμάτων Τάσος97 - Δολοφονία 18/6 Johnnaousa - Δολοφονία 20/6 Libertus - Άμεση Προφυλάκιση Οριστικές Αποχωρήσεις Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες Deutsch... Lover (Συγκάτοικος Β) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]Εχέμυθη (Πολίτης Ε) - Απουσίες[FONT="] [/FONT]Απουσίες aegloswen #1 blue_butterfly #1 #2 carpe_nochtem #1 Joaquin #1 johnietraf #1 Noisette #1 SparklingGrey #1 #2 Εχέμυθη #1 #2 #3 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από elenamusic99 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουνίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Drama Prinzessin: #1.336 20-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Click για ανάπτυξη... Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:12 Η Himela έγραψε: #1.337 20-06-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837576&postcount=1249 Click για ανάπτυξη... Σκοτσέζικο ντους, βλέπετε τι τραβάω κάθε μέρα για σας έτσι; Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Click για ανάπτυξη... Αφού θα πάω να τη δω live! Αχ βρε Κλεοπάτρα μου... Κι ήσουν και μέντιουμ.... Δεν ήξερες... δε ρώταγες; (αστειάκι, σκάω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:31 Ο JKaradakov: #1.338 20-06-13 22:31 Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:32 Η Nefeli Graf: #1.339 20-06-13 22:32 Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:28 Ο jj! έγραψε: #1.331 20-06-13 21:28 Η ΣΕ παρακαλείται να μην σπαμμάρει (Φεύγω εγώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο dimijim έγραψε: #1.332 20-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σπαμ Click για ανάπτυξη... We are SE. We rule Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:44 Ο JKaradakov: #1.333 20-06-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: We are SE. We rule Palermo... Click για ανάπτυξη... Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:55 Η ~Melania~: #1.334 20-06-13 21:55 Καληνύχτα παιδιά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #1.335 20-06-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Click για ανάπτυξη... Αφού σ' αγαπάω ρε ντάννυ, πώς να μη σου βάλω θετική; ps. Δεν είμαι ον στο σκαιπ, μη βρίζεις τζάμπα. ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. Και για να μην πει κανείς τίποτε... Η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι και τις 23:08. Click για ανάπτυξη... Ψηφοφορία για Παρασκευή 21/6 aegloswen Akis_Megara --> PieMaker Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL elenamusic99 Gate4 JKaradakov Joaquin johnietraf mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Πατρεύς Ψήφοι 1 PieMaker Η Χώρα των Φαντασμάτων Τάσος97 - Δολοφονία 18/6 Johnnaousa - Δολοφονία 20/6 Libertus - Άμεση Προφυλάκιση Οριστικές Αποχωρήσεις Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες Deutsch... Lover (Συγκάτοικος Β) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]Εχέμυθη (Πολίτης Ε) - Απουσίες[FONT="] [/FONT]Απουσίες aegloswen #1 blue_butterfly #1 #2 carpe_nochtem #1 Joaquin #1 johnietraf #1 Noisette #1 SparklingGrey #1 #2 Εχέμυθη #1 #2 #3 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από elenamusic99 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουνίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Drama Prinzessin: #1.336 20-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Click για ανάπτυξη... Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:12 Η Himela έγραψε: #1.337 20-06-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837576&postcount=1249 Click για ανάπτυξη... Σκοτσέζικο ντους, βλέπετε τι τραβάω κάθε μέρα για σας έτσι; Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Click για ανάπτυξη... Αφού θα πάω να τη δω live! Αχ βρε Κλεοπάτρα μου... Κι ήσουν και μέντιουμ.... Δεν ήξερες... δε ρώταγες; (αστειάκι, σκάω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:31 Ο JKaradakov: #1.338 20-06-13 22:31 Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:32 Η Nefeli Graf: #1.339 20-06-13 22:32 Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η ΣΕ παρακαλείται να μην σπαμμάρει (Φεύγω εγώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο dimijim έγραψε: #1.332 20-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σπαμ Click για ανάπτυξη... We are SE. We rule Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:44 Ο JKaradakov: #1.333 20-06-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: We are SE. We rule Palermo... Click για ανάπτυξη... Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:55 Η ~Melania~: #1.334 20-06-13 21:55 Καληνύχτα παιδιά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #1.335 20-06-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Click για ανάπτυξη... Αφού σ' αγαπάω ρε ντάννυ, πώς να μη σου βάλω θετική; ps. Δεν είμαι ον στο σκαιπ, μη βρίζεις τζάμπα. ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. Και για να μην πει κανείς τίποτε... Η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι και τις 23:08. Click για ανάπτυξη... Ψηφοφορία για Παρασκευή 21/6 aegloswen Akis_Megara --> PieMaker Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL elenamusic99 Gate4 JKaradakov Joaquin johnietraf mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Πατρεύς Ψήφοι 1 PieMaker Η Χώρα των Φαντασμάτων Τάσος97 - Δολοφονία 18/6 Johnnaousa - Δολοφονία 20/6 Libertus - Άμεση Προφυλάκιση Οριστικές Αποχωρήσεις Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες Deutsch... Lover (Συγκάτοικος Β) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]Εχέμυθη (Πολίτης Ε) - Απουσίες[FONT="] [/FONT]Απουσίες aegloswen #1 blue_butterfly #1 #2 carpe_nochtem #1 Joaquin #1 johnietraf #1 Noisette #1 SparklingGrey #1 #2 Εχέμυθη #1 #2 #3 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από elenamusic99 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουνίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Drama Prinzessin: #1.336 20-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Click για ανάπτυξη... Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:12 Η Himela έγραψε: #1.337 20-06-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837576&postcount=1249 Click για ανάπτυξη... Σκοτσέζικο ντους, βλέπετε τι τραβάω κάθε μέρα για σας έτσι; Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Click για ανάπτυξη... Αφού θα πάω να τη δω live! Αχ βρε Κλεοπάτρα μου... Κι ήσουν και μέντιουμ.... Δεν ήξερες... δε ρώταγες; (αστειάκι, σκάω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:31 Ο JKaradakov: #1.338 20-06-13 22:31 Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:32 Η Nefeli Graf: #1.339 20-06-13 22:32 Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σπαμ Click για ανάπτυξη... We are SE. We rule Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:44 Ο JKaradakov: #1.333 20-06-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: We are SE. We rule Palermo... Click για ανάπτυξη... Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:55 Η ~Melania~: #1.334 20-06-13 21:55 Καληνύχτα παιδιά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #1.335 20-06-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Click για ανάπτυξη... Αφού σ' αγαπάω ρε ντάννυ, πώς να μη σου βάλω θετική; ps. Δεν είμαι ον στο σκαιπ, μη βρίζεις τζάμπα. ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. Και για να μην πει κανείς τίποτε... Η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι και τις 23:08. Click για ανάπτυξη... Ψηφοφορία για Παρασκευή 21/6 aegloswen Akis_Megara --> PieMaker Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL elenamusic99 Gate4 JKaradakov Joaquin johnietraf mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Πατρεύς Ψήφοι 1 PieMaker Η Χώρα των Φαντασμάτων Τάσος97 - Δολοφονία 18/6 Johnnaousa - Δολοφονία 20/6 Libertus - Άμεση Προφυλάκιση Οριστικές Αποχωρήσεις Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες Deutsch... Lover (Συγκάτοικος Β) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]Εχέμυθη (Πολίτης Ε) - Απουσίες[FONT="] [/FONT]Απουσίες aegloswen #1 blue_butterfly #1 #2 carpe_nochtem #1 Joaquin #1 johnietraf #1 Noisette #1 SparklingGrey #1 #2 Εχέμυθη #1 #2 #3 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από elenamusic99 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουνίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Drama Prinzessin: #1.336 20-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Click για ανάπτυξη... Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:12 Η Himela έγραψε: #1.337 20-06-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837576&postcount=1249 Click για ανάπτυξη... Σκοτσέζικο ντους, βλέπετε τι τραβάω κάθε μέρα για σας έτσι; Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Click για ανάπτυξη... Αφού θα πάω να τη δω live! Αχ βρε Κλεοπάτρα μου... Κι ήσουν και μέντιουμ.... Δεν ήξερες... δε ρώταγες; (αστειάκι, σκάω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:31 Ο JKaradakov: #1.338 20-06-13 22:31 Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:32 Η Nefeli Graf: #1.339 20-06-13 22:32 Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: We are SE. We rule Palermo... Click για ανάπτυξη... Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:55 Η ~Melania~: #1.334 20-06-13 21:55 Καληνύχτα παιδιά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #1.335 20-06-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Click για ανάπτυξη... Αφού σ' αγαπάω ρε ντάννυ, πώς να μη σου βάλω θετική; ps. Δεν είμαι ον στο σκαιπ, μη βρίζεις τζάμπα. ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. Και για να μην πει κανείς τίποτε... Η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι και τις 23:08. Click για ανάπτυξη... Ψηφοφορία για Παρασκευή 21/6 aegloswen Akis_Megara --> PieMaker Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL elenamusic99 Gate4 JKaradakov Joaquin johnietraf mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Πατρεύς Ψήφοι 1 PieMaker Η Χώρα των Φαντασμάτων Τάσος97 - Δολοφονία 18/6 Johnnaousa - Δολοφονία 20/6 Libertus - Άμεση Προφυλάκιση Οριστικές Αποχωρήσεις Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες Deutsch... Lover (Συγκάτοικος Β) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]Εχέμυθη (Πολίτης Ε) - Απουσίες[FONT="] [/FONT]Απουσίες aegloswen #1 blue_butterfly #1 #2 carpe_nochtem #1 Joaquin #1 johnietraf #1 Noisette #1 SparklingGrey #1 #2 Εχέμυθη #1 #2 #3 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από elenamusic99 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουνίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Drama Prinzessin: #1.336 20-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Click για ανάπτυξη... Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:12 Η Himela έγραψε: #1.337 20-06-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837576&postcount=1249 Click για ανάπτυξη... Σκοτσέζικο ντους, βλέπετε τι τραβάω κάθε μέρα για σας έτσι; Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Click για ανάπτυξη... Αφού θα πάω να τη δω live! Αχ βρε Κλεοπάτρα μου... Κι ήσουν και μέντιουμ.... Δεν ήξερες... δε ρώταγες; (αστειάκι, σκάω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:31 Ο JKaradakov: #1.338 20-06-13 22:31 Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:32 Η Nefeli Graf: #1.339 20-06-13 22:32 Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καληνύχτα παιδιά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #1.335 20-06-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Click για ανάπτυξη... Αφού σ' αγαπάω ρε ντάννυ, πώς να μη σου βάλω θετική; ps. Δεν είμαι ον στο σκαιπ, μη βρίζεις τζάμπα. ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. Και για να μην πει κανείς τίποτε... Η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι και τις 23:08. Click για ανάπτυξη... Ψηφοφορία για Παρασκευή 21/6 aegloswen Akis_Megara --> PieMaker Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL elenamusic99 Gate4 JKaradakov Joaquin johnietraf mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Πατρεύς Ψήφοι 1 PieMaker Η Χώρα των Φαντασμάτων Τάσος97 - Δολοφονία 18/6 Johnnaousa - Δολοφονία 20/6 Libertus - Άμεση Προφυλάκιση Οριστικές Αποχωρήσεις Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες Deutsch... Lover (Συγκάτοικος Β) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]Εχέμυθη (Πολίτης Ε) - Απουσίες[FONT="] [/FONT]Απουσίες aegloswen #1 blue_butterfly #1 #2 carpe_nochtem #1 Joaquin #1 johnietraf #1 Noisette #1 SparklingGrey #1 #2 Εχέμυθη #1 #2 #3 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από elenamusic99 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουνίου 2013 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Drama Prinzessin: #1.336 20-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Click για ανάπτυξη... Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:12 Η Himela έγραψε: #1.337 20-06-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837576&postcount=1249 Click για ανάπτυξη... Σκοτσέζικο ντους, βλέπετε τι τραβάω κάθε μέρα για σας έτσι; Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Click για ανάπτυξη... Αφού θα πάω να τη δω live! Αχ βρε Κλεοπάτρα μου... Κι ήσουν και μέντιουμ.... Δεν ήξερες... δε ρώταγες; (αστειάκι, σκάω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:31 Ο JKaradakov: #1.338 20-06-13 22:31 Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:32 Η Nefeli Graf: #1.339 20-06-13 22:32 Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Την θετική την έβαλες όμως. Τέλος το σπαμ. Click για ανάπτυξη... Αφού σ' αγαπάω ρε ντάννυ, πώς να μη σου βάλω θετική; ps. Δεν είμαι ον στο σκαιπ, μη βρίζεις τζάμπα. ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. Και για να μην πει κανείς τίποτε... Η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι και τις 23:08. Click για ανάπτυξη... Ψηφοφορία για Παρασκευή 21/6 aegloswen Akis_Megara --> PieMaker Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL elenamusic99 Gate4 JKaradakov Joaquin johnietraf mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Πατρεύς Ψήφοι 1 PieMaker Η Χώρα των Φαντασμάτων Τάσος97 - Δολοφονία 18/6 Johnnaousa - Δολοφονία 20/6 Libertus - Άμεση Προφυλάκιση Οριστικές Αποχωρήσεις Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες Deutsch... Lover (Συγκάτοικος Β) - Τυμβωρυχία[FONT="] [/FONT]Εχέμυθη (Πολίτης Ε) - Απουσίες[FONT="] [/FONT]Απουσίες aegloswen #1 blue_butterfly #1 #2 carpe_nochtem #1 Joaquin #1 johnietraf #1 Noisette #1 SparklingGrey #1 #2 Εχέμυθη #1 #2 #3 Τάσος97 #1 Λοιπές Ενέργειες Παιχτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης) Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Πατρεύς Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από elenamusic99 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από ~Melania~ Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από ~Melania~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Drama Prinzessin: #1.336 20-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Click για ανάπτυξη... Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:12 Η Himela έγραψε: #1.337 20-06-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837576&postcount=1249 Click για ανάπτυξη... Σκοτσέζικο ντους, βλέπετε τι τραβάω κάθε μέρα για σας έτσι; Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Click για ανάπτυξη... Αφού θα πάω να τη δω live! Αχ βρε Κλεοπάτρα μου... Κι ήσουν και μέντιουμ.... Δεν ήξερες... δε ρώταγες; (αστειάκι, σκάω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:31 Ο JKaradakov: #1.338 20-06-13 22:31 Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:32 Η Nefeli Graf: #1.339 20-06-13 22:32 Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Παρεπιμπτόντως ωραία νέα υπογραφή χιμελίτα μου... Την πρόσεξα, είδες; Click για ανάπτυξη... Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:12 Η Himela έγραψε: #1.337 20-06-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837576&postcount=1249 Click για ανάπτυξη... Σκοτσέζικο ντους, βλέπετε τι τραβάω κάθε μέρα για σας έτσι; Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Click για ανάπτυξη... Αφού θα πάω να τη δω live! Αχ βρε Κλεοπάτρα μου... Κι ήσουν και μέντιουμ.... Δεν ήξερες... δε ρώταγες; (αστειάκι, σκάω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:31 Ο JKaradakov: #1.338 20-06-13 22:31 Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:32 Η Nefeli Graf: #1.339 20-06-13 22:32 Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: ps. Χιμελίτα μου δε θα κλεφτώ με τον Ντάννυ, είμαι όλος δικός σου... ps. Ριρίκα κι Άννα μην τα διαβάζετε αυτά. Για τα μάτια του κόσμου είναι. https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837576&postcount=1249 Click για ανάπτυξη... Σκοτσέζικο ντους, βλέπετε τι τραβάω κάθε μέρα για σας έτσι; Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Τόλμησε να βγάλει την πανέμορφη Πέτρα; (Φεύγω, φεύγω! Είπε να περάσει μία βόλτα απ' την πόλη του Παλέρμου και το μέντιουμ, αν και κάθε μέρα την παρακολουθεί. ) Click για ανάπτυξη... Αφού θα πάω να τη δω live! Αχ βρε Κλεοπάτρα μου... Κι ήσουν και μέντιουμ.... Δεν ήξερες... δε ρώταγες; (αστειάκι, σκάω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:31 Ο JKaradakov: #1.338 20-06-13 22:31 Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:32 Η Nefeli Graf: #1.339 20-06-13 22:32 Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:32 Η Nefeli Graf: #1.339 20-06-13 22:32 Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά από εμέναααααααα Τα λέμε αύριοοοοο Φιλάκιαααααα και σόρρυ φορ δε/δι σπαμ Edit:χαχα Ιορδάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 22:33 Ο dimijim έγραψε: #1.340 20-06-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τι σόι ΣΕ είστε εσείς που δεν τηρείται τους ίδιους σας τους κανόνες. Click για ανάπτυξη... Εμείς θέτουμε τους κανόνες, εμείς καθορίζουμε και πότε τηρούνται ή όχι. Εγώ δεν είδα καμιά μη τήρηση κανόνα εκ μέρους της ΣΕ. Σύλβια, είδες εσύ τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.