Palermo #40 - Movies vs Series Characters

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Ντάξει, ξέχασα ένα δεν. Ηρέμησε. Δεν τα ψειρίζω πολύ τα ποστ μου. Κάτι που είδα πριν το διόρθωσα πάντως. Πάλι «δεν» ήταν. :P

Σου είπα, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Δεν προσπάθησες να τη σώσεις για μένα. Αυτό απλώς. Την ώρα που ψήφισες για να τη σώσεις οι ψήφοι ήταν 9-8 κι αν έριχνες στον mint, θα πήγαινε 9-8 κατά του mint. Αμφισβητώ το κίνητρό σου. Δεν μπορώ να αποδείξω κάτι, ούτε κι εσύ. Απλώς εκφράζω ένα επιχείρημα με λίγη λογική. Αυτά. :)

Συγγνώμη; Σοβαρά τώρα; Χμ. Μάλιστα.
Χαχαχα Δεν με πείραξε καλά :hehe:..Απλά λέω τι έγινε ξαφνικά τι λέει;:confused:
Εγώ απλώς δικαιολογώ την κίνησή μου απλά,ας το χαρακτηρίσω δικαιολογία:P:);).
Ναι συγγνώμη είμαι και ευγενική και δεν σε αρέσει;:loltooth:
Σόρρυ φορ δε/δι:P σπαμ :P

Καληνυχτίζω το Παλέρμο!!!Καλώς εχόντων των πραγμάτων (ελπίζω να μην το σκότωσα :P) θα μπω αύριο το πρωί:).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,868 μηνύματα.
Καληνύχτα καμάρια! Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο. :)

Ψηφοφορία για Πέμπτη 20/6

  1. aegloswen
  2. Akis_Megara --> PieMaker
  3. Alma Libre
  4. blue_butterfly
  5. carpe_nochtem
  6. CiNeFiL
  7. elenamusic99
  8. Gate4
  9. JKaradakov
  10. Joaquin
  11. johnietraf
  12. Johnnaousa
  13. Libertus
  14. mintin97
  15. MissKit
  16. Nefeli Graf
  17. Noisette
  18. PieMaker
  19. Psycho(Βασίλης) --> PieMaker
  20. soter
  21. tsarachaf
  22. _fairygirl_
  23. ~Melania~
  24. Εχέμυθη
  25. Πατρεύς
Ψήφοι
2 PieMaker

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Τάσος97 - Δολοφονία 18/6
Deutsch... Lover - Ψηφοφορία 19/6

Οριστικές Αποχωρήσεις
Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT=&quot]
[/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία[FONT=&quot]
[/FONT]SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες[FONT=&quot]

[/FONT]Απουσίες
aegloswen #1
blue_butterfly #1 #2
carpe_nochtem #1
Joaquin #1
johnietraf #1
Noisette #1
SparklingGrey #1 #2
Εχέμυθη #1 #2
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης)
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Δεν μπόρεσα να συγκεντρωθώ και πολύ στο διάβασμα, μόνο που είδαι ότι βγάλαμε την γερμανίδα έξω εκνευρίστηκα πραγματικά.
Δεν υπάρχει χειρότερ κίνηση για όλους και τους 30...δηλαδή έχουμε την δύναμη να βγάλουμε ένα άτομο εκτός παλέρμο και βγάζουμε την Γερμανίδα?????? Ειστε καθόλου σοβαροί????
Μέσα στις ψήφους τις γερμανίδας υπάρχει ο δημαρχος και 2 δολοφόνοι σίγουρα, έλα πείτε την αλήθεια..κανείς δεν πσιτεύει ότι ήταν μαφιόζα!!
Ο Κώστας σώθηκε και πάλι, κάτι δεν κολλάει...δεν ξέρω, αύριο με ηρεμία θα τα ξαναδώ!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
ΠΡΟΣΟΧΗ, ακολουθει σεντονι επικων διαστασεων:

Οσα θα παραθεσω στη συνεχεια αποτελουν προιον ωριμης σκεψης και θεωρω υποχρεωση μου να το κανω απο τη στιγμη που, εστω και την τελευταια στιγμη, καταφερα να μεινω στο παιχνιδι. Καθομουν λοιπον και αναλογιζομουν σχετικα με τις αποτυχημενες επιλογες μου. Τι μπορει να ηταν αυτο που αλλαξε σε μενα σε σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια (κατι που παρατηρησαν πολλοι εδω μεσα, αλλα αρνιομουνα πεισματικα να το δεχτω);; Γιατι εκει που νομιζω πως εχω πιασει τον ταυρο απο τ' αρχιδια τρωω τη μια σφαλιαρα μετα απο την αλλη;; Και καπου εκει ηρθε στο μυαλο μου η απαντηση: Εχεις σταματησει να σκεφτεσαι οσο πονηρα θα επρεπε!!!

Ξεκιναω λοιπον με την παραθεση των 2 σημαντικοτερων γεγονοτων που συνεβησαν τις τελευταιες μερες:

1) Αποχωρει ο jj! και παιζεται η Τυμβωρυχια απο την αγαπητη Νουαζετ. Αποκαλυπτεται η ιδιοτητα του και γινεται ο κακος χαμος.

2) Στη σημερινη ψηφορορια, εκει που πανε τα πραγματα να ερθουν στα ισια τους παιζονται δυο καρτες, η μια απο τον Ακη και η αλλη απο την Gate4. Διπλη ψηφος σε μενα, που φυσικα με φερνει μπροστα με 7 ψηφους και ταυτοχρονα ακυρωση της ψηφου του Libertus στη Νεφελη, που τη βγαζει εκτος συναγωνισμου.

Αρχικα υποθετω οτι το πρωτο συμβαν εγινε με καλες προθεσεις και δεν ηταν μια προσπαθεια να ενοχοποιηθω περισσοτερο. Θελω να πω, αν τελικα ο Τζει ηταν δολοφονος, θα χορευω στο σπιτι γυμνος κρατωντας στα χερια μου κλακετες. Με απλα λογια και χωρις καμια δοση χιουμορ αυτη τη φορα, θελω να πω πως η αποκαλυψη της ιδιοτητας του Τζει τελικα μας βοηθησε. Απο τη μια εδωσε λαβη στην ομαδα των δολοφονων να πεσουν με τα μουτρα πανω μου, απο την αλλη ομως εδωσε στους πολιτες ενα σημαντικο μηνυμα: ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. Βεβαια, θα μου πειτε, και που ξερουμε οτι η Νουαζετ δεν το εκανε για να δωσει πατημα στους δολοφονους;; Ε, λοιπον, αυτο που εκτιμησα στη σταση της και με κανει να πιστευω πως τελικα ειναι με τους πολιτες εινα οτι μετα την αποκαλυψη της ιδιοτητας του Τζει η κοπελα ζητησε απλα διευκρινησης (γιατι επαιξα την καρτα σε εκεινον και οχι σε καποιον αλλο). Δε φερθηκε απολυτα λεγοντας το χιλιοειπωμενο και αβιαστο: Ο Τζει ειναι αθωος, αρα εσυ εισαι δολοφονος Φρικ.

Αντιθετα με το πρωτο, εχω ενα δυνατο προαισθημα πως το δευτερο συμβαν δεν ηταν τοσο αθωο οσο το πρωτο. Περα απο το γεγονος οτι παιζεται η επιπλεον ψηφος που με φερνει μπροστα απο τα κοριτσια (γεγονος που εν μερει δικαιολογειται, καθως οντως θα μπορουσε να με θεωρει ενοχο ο Ακης τη στιγμη που την επαιξε), ακολουθει η ακυρωση της ψηφους του Libertus στη Νεφελη απο την Gate4. Κι εδω ειναι που θελω να σταθω: Οχι μονο περναω μπροστα σε ψηφους και φαινεται οτι μαλλον θα αποχωρησω, αλλα ταυτοχρονα γινεται μια προσπαθεια να προστατεψουν τη Νεφελη, μιας και δευτερη σε ψηφους ειναι πλεον η Ντοιτς!!! Και σαν να μην εφτανε αυτο, ακολουθει η ενεργοποιση της επιλεον ψηφου στη Ντοιτς απο τον Σαικο. Ε, οχι, ολα τα παραπανω ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να ειναι τυχαια. Εξαιτιας, λοιπον, των παραπνω γεγονοτων οι top suspects για μενα ειναι πλεον οι: Nefeli Graf, Akis_Megara, Gate4 και Psycho(Βασιλης), με τον τελευταιο να συγκεντρωνει λιγοτερες πιθανοτητες κατα την αποψη μου, μιας και θα μπορουσε να παιζει ανεξαρτητα, καθως φαινεται να εχει φαει σκαλωμα με συγκεκριμενα ατομα. Εκει ομως που εχω τις αμφιβολιες μου, σκεφτομαι και αυτο και αρχιζω να αναθεωρω: Αφου με κατηγορει και με ψηφιζει σταθερα απο την πρωτη μερα, γιατι σημερα ψηφιζει τη Ντοιτς;; Μηπως για να μη συγκεντρωθουν ολες οι ψηφοι των δολοφονων στο ιδιο ατομο;);;

Επειδη οι κακοι ομως ειναι 9 (7 δολοφονοι, Δ.Α, Πορνη), αν μου λεγατε να κανω μια προσπαθεια να κανω μια λιστα με αυτους που θεωρω περισσοτερο υποπτους για τις υπολοιπες θεσεις, η λιστα θα συνεχιζοταν καπως ετσι:

_fairygirl_: Αν το παιχνιδι μου ειναι μια φορα υποπτο, της χερι χερι με τον ΚαρατζαΦερυ ειναι 10!! Ξεκιναει συμβουλευοντας τον Πετρο να διατηρησει χαμηλο προφιλ για να μην τραβηξει τις υποψιες πανω του, ομως η ιδια ειναι τουλαχιστον γλωσσοκοπανα. Τα παντα τις φαινονται υποπτα, δεν αφηνει καρφιτσα να πεσει κατω και τα βαζει, αν θυμαμαι καλα, κυριως με τον Libertus. Οταν λοιπον αρχιζω να την κατηγορω οτι φασκει και αντιφασκει, αρχικα κανει προσπαθειες να μου απαντησει συγκροτημενα, την επομενη μερα ομως διατηρει ενα πολυ πιο διακριτικο και προσγειωμενο προφιλ. Και ποτε συνεχιζει να τα χωνει με τον ιδιο αμειωτο ρυθμο, οπως ακριβως και στο ξεκινημα του παιχνιδιου;; Οταν αποκαλυπτεται πως η Κλεοπατρα ηταν το Μεντιουμ!! Τα επιχειρηματα της ηλιθια και με φανερη διαθεση να με στοχοποιησουν: Την εξαπατησα λεει, επειδη ψηφισα την Κλεοπατρα και βλεποντας την κινηση μου την ψηφισε κι εκεινη:P!! Α, και δημιουργησα κυμα, ψηφιζοντας πρωτος (αν ειναι δυνατον δηλαδη) την Ντραμα:P. Απο το σημειο αυτο και μετα συνεχιζει να κατηγορει εμενα και φυσικα οποιον φαινεται να ειναι φιλικα προσκειμενος στο προσωπο μου. Για μενα ειναι υποπτη μεχρι αηδιας και εξαιρετικα επικινδυνη, μιας και οτι γινεται το ερμηνευει μονοπλευρα.

Melania: Η Μελανια κρυβει εναν μεγαλο ασσο στο μανικι της. Επαιξε εξαιρετικα στο προηγουμενο παιχνιδι, φανηκε να ερευνα καθε ενδεχομενο και να ψαχνει την αληθεια πισω απ΄οτι ηταν φαινομενικα αληθινο για τους αλλους, με αποτελεσμα σε αυτο το παιχνιδι να θεωρειται δυνατο χαρτι απο τους περισσοτερους. Το παιχνιδι της ομως δεν εχει καμια σχεση με το προηγουμενο (ξερω, ειναι ανοητο να συγκρινουμε το τωρινο με παιχνιδια του παρελθοντος, αλλα δυστυχως ΟΛΟΙ το κανουμε). Εξ' αρχης εχει κολλησει με τον Χαρη (Libertus) για λογους που ακομα αδυνατω να καταλαβω και μετα την φοβερη "ανακαλυψη" σχετικα με την αποστολη (οτι ηταν δηλαδη γραμμενη χωρις τονους) θεωρει ως υποπτα τα ατομα που υπεδειξε ο jj! χωρις να φαινεται να εχει διαθεση να φιλτραρει παραπανω τα γεγονοτα (οτι δηλαδη η επιστολη ηταν επιτηδες γραμμενη ετσι, οτι ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΗΤΑΝ ΤΟΝΙΣΜΕΝΗ κ.λ.π). Επιπροσθετα, μετα και την τελευταια ψηφοφορια, φαινεται να ψηφιζει ατομα που οχι μονο δεν ειναι τρομερα υποπτα, αλλα και κακα τα ψεματα ειναι σχετικα ακινδυνα. Επισης τρομερα υποπτη για μενα.

Ειμαστε στους 6, παμε να τους κανουμε 8:
Για τους υπολοιπους δυο διατηρω πολυ μεγαλυτερες επιφυλαξεις σε σχεση με τους προηγουμενους. Η πρωτη που μου φαινεται υποπτη ειναι η elenamusic99. Καινουργια στο παιχνιδι, που θα μπορουσαν να την εχουν συμβουλεψει οι συνδολοφονοι της να διατηρησει χαμηλο προφιλ. Ξεκιναει με κατι αινιγματικες δηλωσεις του τυπου (ο εχων νου...), γραφει μια φορα στο τοσο για να μην τραβηξει τα ματια πανω της, ομως, ολως τυχαιως, με τις ψηφους της φαινεται να βοηθαει την ομαδα της. Αν ανηκει στο team της μαφιας αποτελει δυνατο χαρτι, καθως ειναι η τελευταια που θα υποψιαστουμε και θα θελησουμε να βγαλουμε εκτος παιχνιδιου.

Ο δευτερος ειναι ο Καραντακοβ: Στην περιπτωση αυτη σκεφτομαι το εξης σεναριο. Ο mintin97 να γνωριζε κατι παραπανω, αλλα για προφανεις λογους να μη μπορει να μας το πει ξεκαθαρα ο ανθρωπος. Θα μου πειτε βεβαια, τοτε γιατι οι δολοφονοι δεν τον βγαζουν απο τη μεση;; Α) Μπορει να ετοιμαζονται για το μεγαλο καρφωμα, ψαχνοντας να βρουν και τον Ντετεκτιβ (αν υποθεσουμε πως ο mintin97 ειναι πληροφοριοδοτης) Β) Δε μπορουν να τον δολοφονησουν, γιατι μαζι θα χασουν και εναν δικο τους (αν υποθεσουμε πως ειναι αντιπλαος μαφιοζος). Επιπλεον η πρωτη ψηφοφορια ισως να ηταν μια προσπαθεια να τον βγαλουν εξω, που τελικα δεν τους βγηκε.

Και κλεινουμε με τον παικτη που συγκεντρωνει τις λιγοτερες πιθανοτητες να ειναι με τη μαφια, αλλα δε θα ελεγα πως ειναι και εξαιρετικα απιθανο:
johnietraf: Στο προηγουμενο παιχνιδι επαιξε επιεικως απαραδεκτα. Θα μπορουσε η υπολοιπη ομαδα να τον εχει συμβουλευεσει να συμμετεχει ΕΛΑΧΙΣΤΑ σ΄ αυτο το παιχνιδι, για να μην τους καψει. Η σημερινη του απουσια μαλιστα μπορει να εχει γινει επιτηδες, απλα και μονο για να τον ξεχασουμε. Αν παρατηρησουμε τις ψηφους του ομως, θα μπορουσε να πει κανεις πως μαλλον βοηθαει τα ατομα που αναφερθηκαν παραπανω.

Και το σημαντικοτερο ολων: ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ, με εξαιρεση την αλλαγη ψηφους της Νεφελης στον johnietraf στην παραταση της πρωτης ημερας.

Φυσικα και ειναι αδυνατο να εχω πετυχει ολους τους κακους, ομως πιστευω πως στους 6 πρωτους που ανεφερα οι περισσοτεροι ειναι δολοφονοι.

Τελος, για τα ατομα που εχουν μιλησει ελαχιστα (Ριρικα, Εχεμυθη και soter) δε μπορω να πω τιποτα σιγουρο ακομα.

Κλαη υπομονη σε οσους καθησουν να το διαβασουν:).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 19/6
  1. aegloswen --> Gate4
  2. Akis_Megara --> PieMaker x2
  3. Alma Libre --> Noisette
  4. blue_butterfly
  5. carpe_nochtem
  6. CiNeFiL --> soter
  7. Deutsch... Lover --> Nefeli Graf
  8. elenamusic99 --> PieMaker
  9. Gate4 --> PieMaker
  10. JKaradakov --> PieMaker
  11. Joaquin --> Psycho(Βασίλης)
  12. johnietraf
  13. Johnnaousa --> Noisette
  14. Libertus --> Nefeli Graf (ακυρώθηκε)
  15. mintin97 --> Nefeli Graf
  16. MissKit --> Nefeli Graf
  17. Nefeli Graf --> Deutsch... Lover
  18. Noisette --> PieMaker
  19. PieMaker --> Noisette
  20. Psycho(Βασίλης) --> Deutsch... Lover x2
  21. SparklingGrey
  22. soter
  23. tsarachaf --> Nefeli Graf
  24. _fairygirl_ --> Deutsch... Lover
  25. ~Melania~ --> Deutsch... Lover
  26. Εχέμυθη
  27. Πατρεύς --> Deutsch... Lover
Ψήφοι
6 PieMaker
6 Deutsch... Lover
4 Nefeli Graf
3 Noisette
1 Gate4
1 Psycho(Βασίλης)
1 soter

Για μένα, μία υπόθεση είναι η εξής.

Μέσα σε αυτούς που ψήφισαν την γερμανίδα, ήταν σίγουρα δυο δολοφόνοι. Ο ένας χαμηλών τόνων (βλέπε _fairygirl_)και ο άλλος λίγο πιο "φασαριόζικος" (βλέπε nefeli_graf). Ένας τρίτος σίγουρα βάλθηκε να ψηφίζει έναν άκυρο (βλέπε cinefil τον soter).

Από την άλλη ο Πατρεύς μου φαίνεται κατά έναν τρόπο συνασπισμένος με τους πολίτες...και η επιλογή της κάρτας του ίσως και να αθωώνει στα μάτια μου τον Piemaker.

Για μένα η ψήφος μου σήμερα πάει στην _fairygirl_
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Θελω να πω, αν τελικα ο Τζει ηταν δολοφονος, θα χορευω στο σπιτι γυμνος κρατωντας στα χερια μου κλακετες.
H Σύλβια κατέθεσε ήδη πρόταση για επαναπροσδιορισμό των ρόλων και ζητάει να μάθει τη διεύθυνση του σπιτιού σου...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Pie, πολιτικός έπρεπε να γίνεις, όχι δάσκαλος. Geez, η επιρροή που ασκείς είναι τρομακτική.

Κρατάω τις σκέψεις σου, έχουν λογική και κάπου συμπίπτουν και με δικές μου. Ωστόσο δε θα απέκλεια ότι και ο soter έχει κάποιο περίεργο ρόλο. Με παραξένεψε το κριτήριο που ψήφισε νεφέλη στην τελευταία ψηφοφορία. Ίσως να ήταν για ξεκάρφωμα. Dunno.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
H Σύλβια κατέθεσε ήδη πρόταση για επαναπροσδιορισμό των ρόλων και ζητάει να μάθει τη διεύθυνση του σπιτιού σου...

Να της πεις οτι τα προσωπικα μου στοιχεια τα δινω μονο μεσω π.μ:P.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Να της πεις οτι τα προσωπικα μου στοιχεια τα δινω μονο μεσω π.μ:P.
Τα πιμι πρέπει ΠΑΝΤΑ να αποστέλλονται και στα δύο μέλη της ΣΕ (dimijim; Himela).
Και θυμίζω πως όσο κι αν αγαπώ τη Σύλβια, Ριρίκα κι Άννα έχουν κι αυτές ένα κομμάτι στην καρδιά μου...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
PieMaker εδώ εξηγώ με τι κριτήριο έριξα την κάρτα. Αν θες κάνε τον κόπο να δεις και μη προσπαθείς να ρίξεις αλλού τα βλέμματα. Και νωρίτερα εξηγήθηκα για την ψήφο μου σε εσένα. Δεν θα το επαναλάβω άλλη φορά βαρέθηκα να λέω συνέχεια τα ίδια. Και ναι ξέρω τον λάκο μου σκάβω από μόνη μου αλλά πάλι και για αύριο η ψήφος μου πάει στον PieMaker για τους λόγους που εξηγώ από προχθές.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
Για μένα, μία υπόθεση είναι η εξής.

Μέσα σε αυτούς που ψήφισαν την γερμανίδα, ήταν σίγουρα δυο δολοφόνοι. Ο ένας χαμηλών τόνων (βλέπε _fairygirl_)και ο άλλος λίγο πιο "φασαριόζικος" (βλέπε nefeli_graf). Ένας τρίτος σίγουρα βάλθηκε να ψηφίζει έναν άκυρο (βλέπε cinefil τον soter).
[/COLOR][/SIZE]

ειπα γιατι ψηφισα τον σοτερ
για μενα ο pie δεν ειναι σιγουρα ενοχος
ειδικα η δικαιολογια οτι εδωσε την 1η ψηφο δεν με επεισε
ειδα το κλιμα που επικρατουσε απο πριν
ο σοτερ και αλλοι την κατηγορησαν απο την 1η μερα
επισης ο σοτερ εχει την ιδια τακτικη (τοτε γιατι την κατηγορησε?)
για την νεφ. ειπα δεν ειμαι σιγουρη παιζει αυθορμιτα, κακο ρολο εχει νομιζω αλλα δεν ξερω αν ειναι δολοφονος
η ντοιτς πιστευω ηταν αθωα
οποτε γιατι να ψηφισω αυτους αφου δεν με εκαναν τα επιχειρηματα οτι ειναι δολοφονοι?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 20/6
  1. aegloswen
  2. Akis_Megara --> PieMaker
  3. Alma Libre
  4. blue_butterfly
  5. carpe_nochtem
  6. CiNeFiL
  7. elenamusic99
  8. Gate4 --> PieMaker
  9. JKaradakov
  10. Joaquin
  11. johnietraf
  12. Johnnaousa
  13. Libertus
  14. mintin97
  15. MissKit
  16. Nefeli Graf
  17. Noisette --> _fairygirl_
  18. PieMaker
  19. Psycho(Βασίλης) --> PieMaker
  20. soter
  21. tsarachaf
  22. _fairygirl_
  23. ~Melania~
  24. Εχέμυθη
  25. Πατρεύς
Ψήφοι
3 PieMaker
1 _fairygirl_

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Τάσος97 - Δολοφονία 18/6
Deutsch... Lover - Ψηφοφορία 19/6

Οριστικές Αποχωρήσεις
Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT=&quot]
[/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία[FONT=&quot]
[/FONT]SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες[FONT=&quot]

[/FONT]Απουσίες
aegloswen #1
blue_butterfly #1 #2
carpe_nochtem #1
Joaquin #1
johnietraf #1
Noisette #1
SparklingGrey #1 #2
Εχέμυθη #1 #2
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης)
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 781029

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αρχικά θα πω συγχαρητήρια στον Pie για το ποστ το οποίο θα παρασύρει πολλοί κόσμο. Πολύ βολικό να κατηγορείς αυτούς που σε κατηγορούν δε νομίζεις; Ψήφισέ με δεν έχω πρόβλημα, πέφτει μια τυμβωρυχία και βλέπουν όλοι αν είμαι πολίτης ή όχι σε περίπτωση που βγω. Αντιθέτως δεν έχω καμία πρόθεση να υπερασπιστώ τον εαυτο μου γιατί έχω πει τόσες φορές τους λόγους που σε θεωρώ ένοχο. Πέραν του οτι σε κατηγορώ σε καλώ να αποδείξεις ενώπιον των πολιτών οτι είμαι μαφιόζος, με παραθέσεις και ποστ δικά μου και άλλων που το αποδεικνύουν!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
Nefeli Graf από μένα.
Επιμένω και δε θα σταματήσω να "φωνάζω" για την ενοχή της. Έχω πει πολλάκις τους λόγους και προσθέτω ακόμη έναν: βοήθησε στο να φύγει μια παίκτρια που και ο πιο άσχετος από Παλέρμο μπορεί να καταλάβει πως ήταν η πιο άστοχη επιλογή από τους τρεις που ισοψήφισαν, καθώς για τη Γερμανίδα δεν υπήρχε κανένα σοβαρό στοιχείο για την ενοχή της και επιπροσθέτως, η Γερμανίδα ό,τι ρόλο και να είχε, δεν είναι δύσκολο να αποκαλυφθεί.



@Μελανία: Μελανίτσα, επίτρεψέ μου να πω ότι έχω δεχτεί τόσες ανυπόστατες κατηγορίες από εσένα από τον πρώτο κιόλας γύρο και αναρωτιέμαι: μήπως είναι ώρα να σκανάρουμε όμως και τη δική σου στάση στο παιχνίδι, η οποία περνάει απαρατήρητη; Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι πως μια χαρά χώθηκες στα κυματάκια που δημιουργήθηκαν κατά της Ντράμα και της Γερμανίδας. Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς γίνεται μια τόσο καλή παίκτρια όσο εσύ (προσωπική εκτίμηση που σχηματίστηκε από τα προηγούμενα Παλέρμο) να ψηφίζεις Γερμανίδα; Δεν είχαμε στοιχεία για την ενοχή της και αναμφίβολα ξέρεις και ξέρω ότι η Γερμανίδα είναι μια εύκολη λύση για τη μαφία. Έπειτα, παρατηρώ κάτι ξαφνικές συμμαχίες τελευταία με τον Psycho και τη Νεφέλη; Κρίμα που η πρώτη σου χάλασε, τη δεύτερη όμως τη θεωρώ πολύ επικίνδυνη. Φαντάζομαι όμως ότι η Νεφέλη είναι αθώα, επειδή συμφωνεί μαζί σου. Από την άλλη όμως, η Γερμανίδα και ο Πάι που συμφωνούν μαζί μου είναι ένοχοι και πρέπει να φύγουν. Τυχαίο; :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Καληνυχτίζω εγώ.

Τα λέμε αύριο παλέρμο:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Αρχικά θα πω συγχαρητήρια στον Pie για το ποστ το οποίο θα παρασύρει πολλοί κόσμο. Πολύ βολικό να κατηγορείς αυτούς που σε κατηγορούν δε νομίζεις; Ψήφισέ με δεν έχω πρόβλημα, πέφτει μια τυμβωρυχία και βλέπουν όλοι αν είμαι πολίτης ή όχι σε περίπτωση που βγω. Αντιθέτως δεν έχω καμία πρόθεση να υπερασπιστώ τον εαυτο μου γιατί έχω πει τόσες φορές τους λόγους που σε θεωρώ ένοχο. Πέραν του οτι σε κατηγορώ σε καλώ να αποδείξεις ενώπιον των πολιτών οτι είμαι μαφιόζος, με παραθέσεις και ποστ δικά μου και άλλων που το αποδεικνύουν!

Τουλαχιστον ο Pie προσπαθει να το κανει ξετυλιγοντας τη σκεψη του και ερμηνευοντας καταστασεις και οχι με βαρυσημαντες δηλωσεις και φθηνα κολπα χειραγωγησης που χρησιμοποιεις εσυ;).
Τυμβωρυχια;; Κατσε λιγο να σκεφτω:hmm:... Οι δυο εχουν παιχτει ηδη και πιθανοτατα ηταν σε χερια πολιτων, οποτε οι αλλες δυο ειναι στα χερια της μαφιας. Κομματακι δυσκολο το βλεπω να πεφτει:P. Επιπλεον το επιχειρημα, βγαλτε με και ριξτε μου τυμβωρυχια αν θελετε εχει χρησιμοποιηθει πολλες φορες στο παρελθον και δεν πειθει πλεον.
Τι ακριβως θελεις να παραθεσω Ακη;; Τα post σου με τις τρανταχτες δηλωσεις και περιεχομενο μηδεν;; Τα post σου που ουσιαστικα προσπαθουν να πεισουν τους υπολοιπους οτι ειμαι επικινδυνος και πρεπει να βγω απο το παιχνιδι, χωρις ουσιαστικα να υπερασπιζεσαι τους λογους για τους οποιους το πιστευεις;; Βρες μου ενα μηνυμα που με κατηγορεις με σοβαρα επιχειρηματα και ελα να σου απαντησω μετα. Επιπλεον, στο σεντονι που εγραψα, εξηγω επακριβως τους λογους για τους οποιους πιστευω στην ενοχη σου. Δε χρειαζεται να παραθεσω κατι αλλο νομιζω;).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Εεεε όχι ρε παιδιά πήγα να γράψω κανένα τραγούδι για την εκπομπή της _fairygirl_ και είδα αυτά δεν πρέπει να μείνουν χωρίς σχολιασμό λέω..

2) Στη σημερινη ψηφορορια, εκει που πανε τα πραγματα να ερθουν στα ισια τους παιζονται δυο καρτες, η μια απο τον Ακη και η αλλη απο την Gate4. Διπλη ψηφος σε μενα, που φυσικα με φερνει μπροστα με 7 ψηφους και ταυτοχρονα ακυρωση της ψηφου του Libertus στη Νεφελη, που τη βγαζει εκτος συναγωνισμου.
Εκτός συναγωνισμού θα έβγαινα αν όλοι οι ψήφοι προς εμένα ακυρώνονταν:hehe:,γιατί υπήρχε πάντα η περίπτωση πολλοί από εδώ μέσα να τις άλλαζαν τελευταία στιγμή.:whistle:

Αντιθετα με το πρωτο, εχω ενα δυνατο προαισθημα πως το δευτερο συμβαν δεν ηταν τοσο αθωο οσο το πρωτο. Περα απο το γεγονος οτι παιζεται η επιπλεον ψηφος που με φερνει μπροστα απο τα κοριτσια (γεγονος που εν μερει δικαιολογειται, καθως οντως θα μπορουσε να με θεωρει ενοχο ο Ακης τη στιγμη που την επαιξε), ακολουθει η ακυρωση της ψηφους του Libertus στη Νεφελη απο την Gate4. Κι εδω ειναι που θελω να σταθω: Οχι μονο περναω μπροστα σε ψηφους και φαινεται οτι μαλλον θα αποχωρησω, αλλα ταυτοχρονα γινεται μια προσπαθεια να προστατεψουν τη Νεφελη, μιας και δευτερη σε ψηφους ειναι πλεον η Ντοιτς!!! Και σαν να μην εφτανε αυτο, ακολουθει η ενεργοποιση της επιλεον ψηφου στη Ντοιτς απο τον Σαικο. Ε, οχι, ολα τα παραπανω ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να ειναι τυχαια. Εξαιτιας, λοιπον, των παραπνω γεγονοτων οι top suspects για μενα ειναι πλεον οι: Nefeli Graf, Akis_Megara, Gate4 και Psycho(Βασιλης), με τον τελευταιο να συγκεντρωνει λιγοτερες πιθανοτητες κατα την αποψη μου, μιας και θα μπορουσε να παιζει ανεξαρτητα, καθως φαινεται να εχει φαει σκαλωμα με συγκεκριμενα ατομα. Εκει ομως που εχω τις αμφιβολιες μου, σκεφτομαι και αυτο και αρχιζω να αναθεωρω: Αφου με κατηγορει και με ψηφιζει σταθερα απο την πρωτη μερα, γιατι σημερα ψηφιζει τη Ντοιτς;; Μηπως για να μη συγκεντρωθουν ολες οι ψηφοι των δολοφονων στο ιδιο ατομο;);;
Λοιπόν αγαπητέ μου αν εσύ μαζί με τον Χάρη(Libertus) προσπαθείτε να βγείτε λάδι και να ρίξετε τα φώτα σε εμένα αλλά και κάποια άλλα άτομα για να παρασύρετε πολλούς πολίτες τι να σου πω;!Απλά κάνετε μεγάλο λάθος αντί να βγάλετε άλλους πολίτες πιο ήρεμους συνεχίζετε να βγάζετε κάποιους που μιλάνε πολύ...
Δεν ζήτησα από κανέναν βοήθεια και όσο ξαφνικό σου ήρθε εσένα όλο αυτό με τις ψήφους άλλο τόσο μου ήρθε και εμένα δεν περίμενα τόσα άτομα να με "υπερασπιστούν" είτε ο σκοπός τους ήταν για καλό είτε για κακό.Τα τελευταία 20 λεπτά εγώ και ο αδερφός μου που ήταν δίπλα μου είχαμε μείνει πως άλλαξε έτσι η ψηφοφορία..Εγώ ήμουν ήδη έτοιμη να γράψω και τα τελευταία μου λόγια..Όχι ότι αυτά σε αφορούν αλλά μιας και βγάζεις εσύ σενάρια εγώ λέω τι έγινε από την μεριά μου.

Φυσικα και ειναι αδυνατο να εχω πετυχει ολους τους κακους, ομως πιστευω πως στους 6 πρωτους που ανεφερα οι περισσοτεροι ειναι δολοφονοι.
Ναι τώρα σίγουρα βρε...Λάθος έκαναν και έδωσαν το Μέντιουμ στην Drama χαραμίζεσαι εσύ καλέ:hehe:

Καλη υπομονη σε οσους καθησουν να το διαβασουν:).
Από υπομονή άλλο τίποτα..

Μέσα σε αυτούς που ψήφισαν την γερμανίδα, ήταν σίγουρα δυο δολοφόνοι. Ο ένας χαμηλών τόνων (βλέπε _fairygirl_)και ο άλλος λίγο πιο "φασαριόζικος" (βλέπε nefeli_graf). Ένας τρίτος σίγουρα βάλθηκε να ψηφίζει έναν άκυρο (βλέπε cinefil τον soter).
Εσύ μας έβγαλες και τις 2 κιόλας δολοφόνους:confused:...Βλέπουμε βλέπουμε μην φοβάσαι...:whistle:

Nefeli Graf από μένα.
Επιμένω και δε θα σταματήσω να "φωνάζω" για την ενοχή της. Έχω πει πολλάκις τους λόγους και προσθέτω ακόμη έναν: βοήθησε στο να φύγει μια παίκτρια που και ο πιο άσχετος από Παλέρμο μπορεί να καταλάβει πως ήταν η πιο άστοχη επιλογή από τους τρεις που ισοψήφισαν, καθώς για τη Γερμανίδα δεν υπήρχε κανένα σοβαρό στοιχείο για την ενοχή της και επιπροσθέτως, η Γερμανίδα ό,τι ρόλο και να είχε, δεν είναι δύσκολο να αποκαλυφθεί.
Όταν θα αποδειχθεί ποιος είναι ο ένοχος θα σου πω εγώ :hehe: κ.Τσουναμάκια :pfff:..Συνέχιζε να χαλάς την ωραία σου φωνούλα έτσι έτσι φτιάξε και πανό για εμένα..
Εγώ βοήθησα να φύγει η Μαρία(Deutsch) από το παιχνίδι;Τώρα είμαστε σοβαροί;Όλοι την προηγούμενη μέρα με είχατε ψιλοστήσει στον τοίχο και ξαφνικά κάποιοι άλλαξαν γνώμη.Εγώ σου φταίω τώρα;

Έπειτα, παρατηρώ κάτι συμμαχίες τελευταία με τον Psycho και τη Νεφέλη; Κρίμα που η πρώτη σου χάλασε, τη δεύτερη όμως τη θεωρώ πολύ επικίνδυνη. Φαντάζομαι όμως ότι η Νεφέλη είναι αθώα, επειδή συμφωνεί μαζί σου, έτσι; Από την άλλη όμως, η Γερμανίδα και ο Πάι που συμφωνούν μαζί μου είναι ένοχοι και πρέπει να φύγουν. Τυχαίο; :whistle:
Συμφωνώ μαζί της;;;Τι λες παιδί μου είσαι εντάξει;Το αντίθετο έγινε...Και αν συμφώνησα μαζί της αυτό έγινε γιατί είπε πράγματα που έλεγα και εγώ χθες..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πατρεύς

Περιβόητο μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Γιατί είναι του Αγίου Πνεύματος κι ίσως κάποιοι θα λείπουν.

Πλάκα κάνω, για να σου σπάσουμε τα νεύρα.

No... Wait...:worry:

Τὴ Δευτέρα εἶναι ἀργία καὶ ὅπως ξέρω, τὶς ἀργίες δὲν ἔχουμε παιχνῖδι. Δὲ θὰ ἔπρεπε καὶ γιὰ τὴ Δευτέρα νὰ ἰσχύσῃ τὸ ἴδιο;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 20/6
  1. aegloswen
  2. Akis_Megara --> PieMaker
  3. Alma Libre
  4. blue_butterfly
  5. carpe_nochtem
  6. CiNeFiL
  7. elenamusic99
  8. Gate4 --> PieMaker
  9. JKaradakov
  10. Joaquin
  11. johnietraf
  12. Johnnaousa
  13. Libertus --> Nefeli Graf
  14. mintin97
  15. MissKit
  16. Nefeli Graf
  17. Noisette --> _fairygirl_
  18. PieMaker
  19. Psycho(Βασίλης) --> PieMaker
  20. soter
  21. tsarachaf
  22. _fairygirl_
  23. ~Melania~
  24. Εχέμυθη
  25. Πατρεύς
Ψήφοι
3 PieMaker
1 Nefeli Graf
1 _fairygirl_

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Τάσος97 - Δολοφονία 18/6
Deutsch... Lover - Ψηφοφορία 19/6

Οριστικές Αποχωρήσεις
Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT=&quot]
[/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία[FONT=&quot]
[/FONT]SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες[FONT=&quot]

[/FONT]Απουσίες
aegloswen #1
blue_butterfly #1 #2
carpe_nochtem #1
Joaquin #1
johnietraf #1
Noisette #1
SparklingGrey #1 #2
Εχέμυθη #1 #2
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης)
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Τὴ Δευτέρα εἶναι ἀργία καὶ ὅπως ξέρω, τὶς ἀργίες δὲν ἔχουμε παιχνῖδι. Δὲ θὰ ἔπρεπε καὶ γιὰ τὴ Δευτέρα νὰ ἰσχύσῃ τὸ ἴδιο;

Μια προταση που εχω να κανω ειναι να παιξουμε το Σαββατο αν ειναι δυνατον, λες και ειναι Δευτερα (να μοιραστουν καρτες κ.τ.λ) και να μην παιξουμε καθολου Κυριακη και Δευτερα. Εκτος και αν καποιος φυγει για τριημερο.

Λοιπον, επειδη πεφτω για υπνο, και δεν ξερω αν θα εχω ξυπνησει αυριο πριν απο την ωρα της δολοφονιας, πρεπει να ψηφισω.
Προφανως και η ψηφος μου θα παει σε ενα απο τα κοριτσια που εχουν ηδη μια ψηφο, για να μειωσω τη μεταξυ μας διαφορα. Εχω εξηγησει στο προηγουμενο post ποιος θεωρω πιθανους υποπτους και, οπως θα δειτε, βρισκονται και οι δυο στη λιστα μου.

Η ψηφος μου παει στην _fairygirl_, οχι απαραιτητα γιατι τη θεωρω περισσοτερο ενοχη απο τη Νεφελη, αλλα γιατι αν ειναι στην ομαδα των δολοφονων πιστευω οτι αποτελει μεγαλυτερο κινδυνο για τους πολιτες με τον τροπο που παιζει.

Τα υπολοιπα αυριο.

Καληνυχτες:)!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top