19-06-13

21:52
Καλησπέρα!
Δεν προσπαθώ να σε ενοχοποιήσω επειδή ψήφισες mint, αλλά επειδή βγήκες να διατυμπανίσεις πόσο προσπάθησες να σώσεις τη Drama αφού απεδείχθη πως ήταν μέντιουμ, κάτι που τυπικά σε αθωώνει λιγάκι. Εγώ απλώς έκανα την παρατήρηση ότι υποπέφτεις σε λογικό σφάλμα διότι αν αυτή ήταν η πρόθεσή σου, δε θα είχες ψηφίσει στην τύχη, αλλά το δεύτερο άτομο που θεωρούσες έστω και λίγο ύποπτο.
Αντί αυτού, θεωρώ ότι στόχος σου ήταν να μην μπλεχτείς τελικά στα κύματα ώστε να μην σε ψάξουμε πολύ στη συνέχεια. Δεν έπιασε.
Να πεις ότι σε πείσαμε με επιχειρήματα πάει στο καλό, αλλά ψηφίζω γιατί σας θεωρώ πολίτες. Ε... 
Άλλος ένας περίεργος γύρος τον οποίο δεν κατάφερα να παρακολουθήσω στενά (σας λέω και γιατί αν θέλετε, αλλά δε νομίζω ότι σας απασχολεί ιδιαίτερα).
Υπάρχουν άτομα για τα οποία δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα. Aegloswen και tsarachaf παίζουν περίπου το ίδιο και αν και η Έλενα ισχυρίζεται πως Libertus και tsarachaf είναι στην ίδια ομάδα, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, εγώ θα εξαιρούσα τον Libertus (για τον οποίο δεν έχω σαφή γνώμη) και θα έλεγα πως έχουν παρόμοιους ρόλους και ίδιο στυλ παιχνιδιού.
Η εμμονή του Άκη στον PieMaker με έχει απασχολήσει έντονα. Από την άλλη, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Maker είναι τελικά πράγματι ένοχος.
Με τη Ριρίκα δεν ξέρω τι έχει παιχτεί. Αν ξενέρωσε που είχε απλό ρόλο πάντως, θα βάλω τις φωνές γιατί ήδη έφυγε ένας. Γενικά αυτό το πράγμα μου τη δίνει στο Παλέρμο. Παίζω μόνο αν μου αρέσει ο ρόλος μου.
Θα πω το ίδιο και για την κάρπε.
Για την Εχέμυθη δε λέω το ίδιο, υποθέτω πως κάτι θα της έχει τύχει γιατί πάντα έπαιζε ενεργά ό,τι ρόλο κι αν είχε.
Ο JKaradakov εξακολουθεί να μην κινεί καμιά υποψία. Θα έπρεπε να με υποψιάσει αυτό σιγά σιγά.
Για τελευταία καταραμένη φορά θα πω ότι έχουμε φαγωθεί με όσους μιλάνε πολύ και έχουμε ξεχάσει κάθε αφανή παίκτη ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Υπάρχουν πάντα μα πάντα κρυμμένοι μαφιόζοι.
Αυτά τα ολίγα για την ώρα.
Έχεις χάσει την ψυχραιμία σου και δε βοηθά ούτε εσένα, ούτε εμάς αυτό. Η επίθεση δεν είναι η καλύτερη άμυνα στο Παλέρμο.Τώρα ρε MissKit τι προσπαθείς να ενοχοποιήσεις εμένα που δεν ψήφισα τον Mintin97 και αποφάσισα να επιλέξω κάποιον άλλον σχεδόν εντελώς τυχαία ως πρώτο γύρο;
Τελικά μου δίνεις την εντύπωση ότι είσαι στους μαφιόζους με τα τελευταία σου λόγια...Τι να πω;!Κολλάς στον πρώτο γύρο και δεν κοιτάς τι έχει γίνει με άλλα μέλη εδώ μέσα...Αν είσαι στους πολίτες ψάχνεις λάθος άτομα.
Δεν προσπαθώ να σε ενοχοποιήσω επειδή ψήφισες mint, αλλά επειδή βγήκες να διατυμπανίσεις πόσο προσπάθησες να σώσεις τη Drama αφού απεδείχθη πως ήταν μέντιουμ, κάτι που τυπικά σε αθωώνει λιγάκι. Εγώ απλώς έκανα την παρατήρηση ότι υποπέφτεις σε λογικό σφάλμα διότι αν αυτή ήταν η πρόθεσή σου, δε θα είχες ψηφίσει στην τύχη, αλλά το δεύτερο άτομο που θεωρούσες έστω και λίγο ύποπτο.
Αντί αυτού, θεωρώ ότι στόχος σου ήταν να μην μπλεχτείς τελικά στα κύματα ώστε να μην σε ψάξουμε πολύ στη συνέχεια. Δεν έπιασε.

Γιατί να μη συνεχίσεις; Θα ήταν ακόμη πιο περίεργο να μην προσπαθήσεις να σε υπερασπιστείς. Δεν έχεις καταλάβει ακόμη τι μου κίνησε το ενδιαφέρον να ασχοληθώ μαζί σου εν τω μεταξύ. Κολλάς εκεί που μπορείς να δικαιολογηθείς.Λες αν ήμουν στους μαφιόζους να συνέχιζα να μιλάω τόσο,να εξ έθετα την ομάδα μου σε τέτοιο βαθμό;Δεν νομίζω.
Δεν πήγα να τον σώσω ψάξτε απλά τα προηγούμενα ποστ μου γιατί δεν ψήφισα τον Mintin97 τελικά!Εντάξει σταματήστε με την καραμέλα αυτή![]()
Δε θα σπεύσω να σε θεωρήσω ύποπτο που την υπερασπίζεσαι, μπορεί πράγματι κάτι παραπάνω να ξέρεις. ΟΜΩΣ όπως κι εκείνη, έτσι κι εσύ δεν έχετε καταλάβει τι με παραξένεψε. Τυχαίο;Διαβάζω όλα τα ποστ.
Εξήγησέ μου εσύ γιατί ακριβώς έπρεπε να ψηφίσει τον δεύτερο στην ψηφοφορία; Αν δεν ήταν σίγουρη για την ενοχή του;
Σας είναι τόσο δύσκολο να πιστέψετε ότι ψήφισε τον Τραφ καθαρά απο τύχη; Το ίδιο έκανε και η Ριρίκα χτες με την aegloswen (ελπίζω να μην το σκότωσα) και δεν είδα κανέναν να λέει κάτι.
Νομίζουμε ότι έχουμε θες να πεις. Πολλές φορές με έχουν καλύψει επιχειρήματα άλλων και γι' αυτό δεν σπεύδω να σχολιάσω. Δεν περνάω τίποτα στο ντούκου, απλώς οι βάσιμες υποψίες μερικών δε μου λένε πολλά!Επίσης υπάρχουν άτομα για τα οποίο έχουμε περισσότερα και πιο βάσιμα στοιχεία και τα περνάτε στο ντούκου. Εμένα αυτό μου φαίνεται περισσότερο παράξενο.
Εκτέθηκε ΠΑΡΑ πολύ για να είναι μαφιόζος. Ή απλώς στηρίζεται στην άποψη που έχουμε γι' αυτόν ως παίκτη και τελικά αυτός είναι ο λόγος που παραμένει μέσα. Ελπίζουμε ότι δεν είναι στη μαφία και μπορεί να βοηθήσει. Φρούδες ελπίδες;Μιλώντας προσωπικά για μενα, τον Πάι δεν τον θεωρώ 100% μαφιόζο. Σοβαρά όμως εσένα δεν σου φαίνεται ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος;
Αντιγράφω από τους κανόνες...Είναι ομάδα αλλά πλέον είναι 8 άτομα και ότι 4 ή 5 όπως την άλλη φορά...
Do the maths. Τώρα ή που δεν το ήξερες, ή που το ήξερες και το λες επίτηδες ή που αντί για 7 πληκτρολόγησες 8.Η αναλογία μαφιόζων - συνολικού αριθμού παικτών είναι συνήθως 1-4, δηλαδή:
16-19 άτομα: 4 μαφιόζοι
20-23 άτομα: 5 μαφιόζοι
24-27 άτομα: 6 μαφιόζοι
Σωτηράκη, δε μου αρέσει αυτή σου η συμφωνία για κάποιο λόγο.γεια και απο μενα ξερω σημερα δεν μιλησα αλλα εκανα το λαθος να προσπαθησω να διαβασω ολο το θεμα απ την αρχη. αδικως γιατι ουτε ακρη εβγαλα και τα παιξα φυσικα.τις τελευταιες σελιδες δεν τις εχω διαβασει αλλα ψηφιζω nefeli grafαφου την εχουν ψηφισει και misskit tsarachaf και mintin97 που πιστευω πως ειναι πολιτες

Ένα θα πω: αψυχολόγητος είσαι!Ἐπειδὴ δὲν ἔχω πεισθεῖ πλήρως γιὰ τὴν ἐνοχὴ τοῦ Piemaker καὶ ἐπειδὴ πιστεύω ὅτι μπορεῖ νὰ βοηθήσῃ ἡ τριπλὴ ἰσοβαθμία σὲ περαιτέρω συμπεράσματα, θὰ ἀκυρώσω τὴν διπλὴ ψῆφο τοῦ Akis_Megara.
![]()
Μελανία, δυστυχώς μπορεί εκεί να κάνουμε λάθος και να το πληρώσουμε. Δεν είναι βέβαια εκτίμηση του ανθρώπου γι' αυτό που είναι, αλλά εκτίμηση της αξίας του ως παίκτη. Και ναι, κακά τα ψέματα, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι ο φρικ - ίσως ο πιο καλός παίκτης στο Παλέρμο κατά τη γνώμη μου - είναι ένοχος, δεν τον βγάζεις έξω!Μην βάζεις τις συμπάθειες στο παιχνίδι Ακριβέ. Γιατί αν ήταν να παίξουμε με συμπάθειες, να μην παίζαμε και καθόλου. Εδώ παίζεις με την λογική και αντιμετωπίζεις τον καθένα με τον ίδιο, ανάλογο τρόπο. Και η Μαρία που έφυγε, είναι φίλη μου, αλλά την ψήφισα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μου κρατάει κακία; Όχι! Στο παιχνίδι, όλοι μας είμαστε αντίπαλοι, και ταυτόχρονα όλοι είμαστε σύμμαχοι. Θυμάμαι χαρακτηριστικές περιπτώσεις που μου κράτησαν κακία για το παιχνίδι, άμα είναι να τα παίρνουμε προσωπικά γιατί παίζουμε;
Άλλος ένας περίεργος γύρος τον οποίο δεν κατάφερα να παρακολουθήσω στενά (σας λέω και γιατί αν θέλετε, αλλά δε νομίζω ότι σας απασχολεί ιδιαίτερα).
Υπάρχουν άτομα για τα οποία δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα. Aegloswen και tsarachaf παίζουν περίπου το ίδιο και αν και η Έλενα ισχυρίζεται πως Libertus και tsarachaf είναι στην ίδια ομάδα, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, εγώ θα εξαιρούσα τον Libertus (για τον οποίο δεν έχω σαφή γνώμη) και θα έλεγα πως έχουν παρόμοιους ρόλους και ίδιο στυλ παιχνιδιού.
Η εμμονή του Άκη στον PieMaker με έχει απασχολήσει έντονα. Από την άλλη, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Maker είναι τελικά πράγματι ένοχος.
Με τη Ριρίκα δεν ξέρω τι έχει παιχτεί. Αν ξενέρωσε που είχε απλό ρόλο πάντως, θα βάλω τις φωνές γιατί ήδη έφυγε ένας. Γενικά αυτό το πράγμα μου τη δίνει στο Παλέρμο. Παίζω μόνο αν μου αρέσει ο ρόλος μου.

Για την Εχέμυθη δε λέω το ίδιο, υποθέτω πως κάτι θα της έχει τύχει γιατί πάντα έπαιζε ενεργά ό,τι ρόλο κι αν είχε.
Ο JKaradakov εξακολουθεί να μην κινεί καμιά υποψία. Θα έπρεπε να με υποψιάσει αυτό σιγά σιγά.

Για τελευταία καταραμένη φορά θα πω ότι έχουμε φαγωθεί με όσους μιλάνε πολύ και έχουμε ξεχάσει κάθε αφανή παίκτη ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Υπάρχουν πάντα μα πάντα κρυμμένοι μαφιόζοι.
Αυτά τα ολίγα για την ώρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.