Να πώ και εγώ γιατί αύριο γράφω και δεν ξέρω τι ώρα θα μπορέσω να μπώ.
Το να κάνω παραθέσεις μέσα σε τόσα πόστ είναι απλά αδιανόητο,συγγνώμη.
Σχετικά με το θέμα jj και freak...
Τείνω να συμφωνήσω αρκετά με αυτά που έγραψε και ο Χάρης.
Καταρχάς για μένα δεν είναι δυνατόν να ήταν δολοφόνος ο freak και έχοντας δεδομένη την εμπειρία του, να τον άφησαν έτσι,από τόσο νωρίς,να πάρει τόσες ψήφους. Χωρίς καμία υπεράσπιση ή έστω κάποια προσπάθεια για να μείνει μέσα.
Το μόνο σενάριο που θα μπορούσα να δεχτώ για την ενοχή του freak - παρά το ότι ο λόγος που τον κατηγόρησε ο jj για μένα ήταν γελοίος - θα ήταν το ότι ρώτησε με τον χρησμό της πυθίας της ΣΕ και να σκαρφήστηκε το οτιδήποτε άκυρο του ήρθε πρώτα στο μυαλό για να κατηγορήσει τον freak.. Άρχισαν να πέφτουν οι ψήφοι λοιπόν.. Έτσι κάπως μπορεί να εξηγείται και η μειωμένη διάθεση που παρατήρησε η Misskit και ο Γιάννης στον Piemaker.. Ίσως έτυχε κακός ρόλος στον freak και μιας και υπήρξε το κύμα εναντίον του,συμφώνησαν με τους μαφιόζους να το αφήσουν και όπου πάει...
ΟΜΩΣ επειδή για μένα ο freak δεν είναι παίκτης που θα παραιτούνταν με αυτόν τρόπο,ακόμα και αν δεν ήταν ευχαριστημένος με τον ρόλο του,τείνω να δώσω λίγες πιθανότητες στο παραπάνω σενάριο. Έχω και αρκετά παιχνίδια στο μυαλό μου όπου δεν "παραιτήθηκε" παρά την οποιαδήποτε δυσαρέσκεια με τον ρόλο του..
Aλλά θα δούμε πως θα εξιλιχθεί η υπόθεση. Για τώρα δεν παίρνει ψήφο από μένα..
Τώρα σχετικά με τις καινούργιες παρουσίες που ζήτημα να έχουν κάνει 2 πόστ στο παιχνίδι και μπαίνουν με άνεση και ενεργοποιούν και κάρτες και φεύγουν,τι να πώ πραγματικά.
Ο μόνος λόγος που δεν κατηγορώ την Νουαζέτ είναι το ότι έχει
απελπιστικά λίγα μηνύματα για να είναι μαφιόζα!!

Αλλά δεν αποκλείω να την ψηφίσω στους επόμενους γύρους..
Σχετικά με άλλα ονόματα...
Καθώς διάβαζα τις πίσω σελίδες ξανάδιάβασα αυτό που είχε παρατηρηθεί από κάποιον για την Νεφέλη. Είχε μπεί και ψήφισε Drama λίγα λεπτά μετά τον freak,χωρίς κάποια ιδιαίτερη αναφορά στο όνομά της πριν και έπειτα προς το τέλος της ψηφοφορίας της αποφάσισε να αλλάξει την ψήφο της από την Drama σε κάποιον άκυρο.. [για να βγάλει την ουρά της απ'έξω]
Aλλά δεν είναι μόνο αυτό.. Έπειτα ξαναδιάβαζα κάποια πόστ της και εκτός αυτού του συμβάντος και θα έλεγα ότι τα παιδιά που την ψήφισαν έχουν πολύ καλούς λόγους..
Έπειτα για τους υπόλοιπους.
Θα σταθώ λίγο στον Γιάννη. (Johnnaousa)
Έχω παρατηρήσει ότι σε αυτόν το Παλέρμο παίζει πολύ πιο συγκρατημένα και χαλάρα από τα προηγούμενα.
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος ή αν δεν το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος,πείτε μου την γνώμη σας..
Μέχρι τώρα δεν έχει μπεί σε διαμάχες,κρατάει καλά τα χαρτιά του,λέει περιορισμένα πράγματα..
Κάτι που έρχεται
σε μεγάλη αντίθεση με τη συμπεριφορά του σε άλλα παιχνίδια.

Γνωρίζω πως δεν είναι σωστό να κρίνεις έτσι,αλλά παρατηρήσεις κάνουμε και είπα να το πώ κι αυτό...
Μιςςκιτ δεν έχω ιδέα.
Συμφωνώ γενικά με τη λογική των όσων λέει για να πώ την αλήθεια..
Η εμμονή της με την Έλενα Μίουζικ οφείλεται στο ότι ενσαρκώνει ακριβώς το παράδειγμα ατόμο που θεωρεί ύποπτο,μπαίνει,γράφει 2 γραμμές και μετά το κενό.

Ωστόσο θα δώ πως θα εξελιχθεί το πράγμα και μετά θα πώ δυο πράγματα για αυτές τις δυο.
Τώρα για τους υπόλοιπους δεν έχω να πώ πολλά,θέλω να δώ πως θα κινηθούν.
Όπως είπα μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται ο Χάρης καθώς και ο Ακριβός (tsarachaf),ωστόσο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος μέχρι να δεί κάτι πιο τρανταχτό.
Για τον Χουακίν όκει ένα - δυο μηνύματα έγραψε,θα δούμε. Καραντακόβ,Πατρεύς θα σας έχω περισσότερο στο μυαλό μου..
Η ψήφος μου θα πάει για αυτόν τον γύρο (και αν δεν γίνει κάτι συγκλονιστικό και αλλάξω μετά) στην
Gate4.
Πρώτα από όλα την ψηφίζω γιατί έχω βαρεθεί τα ρεύματα προς συγκεκριμένα άτομα εδώ και δυο γύρους.
Γενικά η ομάδα των πολιτών είναι αδύναμη,έχουμε χάσει ένα πολύ σημαντικό ρόλο το μέντιουμ και 2 πολίτες κατά την άποψη μου.. Για αυτό θα θερμοπαρακαλέσω όσοι έχουν ρόλο βοηθητικό προς τους πολίτες να προσπαθήσουν να βοηθήσουν πιο ουσιαστικά..
Τέλος η παρένθεση πάμε πάλι στην Γκέιτ..
Ψηφίζει
πάντα με το ρεύμα.
H πρώτη ψήφος της ενώ ήταν για αλλού μόλις είδε ότι γινόταν ρεύμα προς την Drama πήγε και την άλλαξε αμέσως.
Ξέρω,θα με φάτε διότι την υπερασπίζομαι αλλά δείτε τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ποστ της. Δεν είναι όπως χθες παίζει προσεγμένα ενώ δε δείχνει να καθοδηγείται από κανέναν.
Ο λόγος που έγινε για την Ντράμα δείχνει ότι επιτέλους κάποιοι την ψιλιάστηκαν και έχουν θελήσει να βγάλουν μία μαφιόζα εκτός.
Περιττό να πω ότι η ψήφος μου ΑΛΛΑΖΕΙ σε Drama_Prinzessin.
Επίσης έρχεται και αυτό που είπε και μου έβγαλε τα μάτια..
Από την δολοφονία θα μπορούσαμε να μην είχαμε βγάλει τίποτα, αλλά η παρατήρηση του jj! ήταν πολύ σωστή. Κι επειδή κι εγώ τον ξέρω πολύ καλά, δεν αμφισβητώ την τελειομανία του και η παρατήρηση του ήταν σημαντική. Ο Pie μας λέει για τραβηγμένα σενάρια- είναι δυνατόν; Σε δύσκολη θέση ήρθε, λογικό είναι να ψάχνει δικαιολογίες. Γι'αυτό το λόγο θα ψηφίσω και εγώ PieMaker και αφήνω τον Libertus προς το παρον, καθώς δεν αποτελεί τόση απειλή όσο ο Πάι.
I mean come on,το είπα και πριν Παλέρμο παίζουμε και όχι μήλα στην γειτονιά του σπιτιού μας.

Αυτοί είναι οι λόγοι και ψηφίζω με την λογική του να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε λίγο παραπάνω εκτός από τα ρεύματα.
Επίσης έχω ξαναδηλώσει ότι το ρεύμα -ειδικά σύμφωνα με το πως έφυγε η Drama- με είχε κάνει να σκεφτώ πως εκείνοι που άρχισαν να την ψηφίζουν
ξαφνικά και από το πουθενά μετά τον Φρικ,έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι με τους μαφιόζους... Αυτά.
Καλημέρα..