Πρώτα πρώτα, συγχαρητήρια σε όσους ψηφίσατε Piemaker σαν τα πρόβατα. Εγώ θεωρώ τον Πάι πολίτη, για την ακρίβεια είμαι σχεδόν βέβαιος αλλά τέλος πάντων. Θεωρώ ότι κάποιος από τους κακούς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έπαιξα τυμβωρυχία και προκάλεσε το απόλυτο χάος, με αποτέλεσμα να μείνουν στην αφάνεια ονόματα όπως ο Psycho ή ο mintin.
Πάμε σε σχολιασμό παραθέσεων:
Libertus: Αποδοκίμασε τη θεωρία μου, λέγοντας ότι υπάρχει πιθανότητα να έγραψα εγώ το μήνυμα και (επομένως) να έκανα την παρατήρηση για να θολώσω τα νερά. Ψήφισε Nefeli Graf. Tέλος, το πρωί έριξε την κάρτα της τυμβωρυχίας και αποκάλυψε τον ωφέλιμο για τους πολίτες ρόλο της Κλεοπάτρας, σε μια προσπάθεια να φέρει τα βλέμματα στον Mintin, ο οποίος πιστεύω έκανε ό,τι έκανε λόγω απειρίας και αν ήταν στην ομάδα των δολοφόνων θα είχε αποτραπεί αυτή του η ενέργεια. Ήταν καλό σχέδιο, τα βλέμματα θα έπεφταν πάνω του αν δεν παρατηρούσα την απουσία των τόνων. Η τυμβωρυχία είναι από τις σημαντικότερες κάρτες του παιχνιδιού και χρησιμοποιείται πολύ προσεκτικά. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ένας τόσο έμπειρος παίκτης την έριξε τόσο νωρίς στο παιχνίδι.
Ό,τι να 'ναι. Αρκεί να σου πω ότι, πριν παιχτεί η τυμβωρυχία, σε είχα για πόρνη.

Πότε είπα εγώ ότι υπάρχει πιθανότητα
εσύ να έγραψες το μήνυμα και μου έβγαλες και το συμπέρασμα ότι συνεκδοχικά εννοώ πως το έκανες, για να θολώσεις το νερά; Η διαστρέβλωση των λεγομένων μου σε όλο της το μεγαλείο. Δες τι έγραψα:
Όσον αφορά την προκήρυξη, πιθανόν να γράφηκε σκόπιμα χωρίς τόνους, ούτως ώστε να στραφούν οι υποψίες στον Pie.
Δε θα πω κάτι άλλο, γιατί προφανώς δεν έχει νόημα. Απλώς ήθελα να το ξεκαθαρίσω.
Δε ξέρω τι τον έχεις πάντως δε τον ψήφισες,γι αυτό σχολίασα.
@Libertus,
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3833976&postcount=545
Ξανασκέψου για το αν είμαι μαφιόζος ή όχι.
Μάλιστα. Και πού ξέρω εγώ ότι δε συνεργάζεσαι με τη Nefeli Graf και όταν είδες ότι την κατηγορούμε, χρησιμοποίησες την κάρτα σου, ούτως ώστε να είσαι βέβαιος πως θα φύγει ο PieMaker; Όλα έχουν δύο όψεις, βλέπεις. Βέβαια, το να ψηφίζεις με τέτοιο πάθος τον Πάι, να χρησιμοποιείς κάρτα και να θες να του ρίξουν και τυμβωρυχία σε καθιστά τρόπον τινά πολίτη. Δεν ξέρω, πάντως περίεργη περίπτωση μου φαίνεσαι.
Κι εσυ σαν χαλβας τον ακουσες, χαραμιζοντας μια πολυ σημαντικη καρτα απο τον πρωτο γυρο. Πραγματικα κριμα, εξαιρετικα λανθασμενη η κινηση σου...
Ναι, μίλησες και εσύ που αξιοποίησες την άμεση προφυλάκιση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εγώ πάντως σε έχω για πολίτη και τώρα που θα πέσουν ξανά πάνω σου με την κίνησή σου, θα φύγει ακόμη ένας πολίτης. Τουλάχιστον από τις ψήφους θα φανούν πολλά.
Με κάλυψε, και να προσθέσω κάτι.
Επιμένω και θα συνεχίσω να επιμένω για τον Χάρη, μέχρι να βγω από το παιχνίδι! Το ότι έπαιξε τυμβωρυχία δεν έχει καμιά μα καμία σημασία. Τόσο καλός παίκτης και έκαψε τέτοια κάρτα τόσο νωρίς;

Και βρίσκεις εμένα περίεργη; Οκ, έκανα λάθος για την Κλεοπάτρα, και θα προσπαθήσω πολύ να μην ξανακάψω έτσι πολίτες, αλλά για τον Χάρη θα φωνάζω για πολύ ακόμα, να το ξέρεις
Εν τω μεταξύ εγώ όποια κίνηση και να κάνω, κακό με βγάζεις. Ήθελες να παιχτεί η τυμβωρυχία και την έπαιξε ο Libertus; Κακός και πάλι. Εδώ έχει γίνει ο κακός χαμός και εσύ έχεις μείνει στα του πρώτου γύρου.
Εν πάση περιπτώσει, συνέχισε να με κατηγορείς , όσο είσαι ζωντανή. Πάω να σχεδιάσω τη δολοφονία σου.
Τώρα τι έχεις να πεις, Χάρη; Δεν είδα κάποια σκέψη σου να ξετυλίγεται ως προς αυτό. Ενοχοποιείται έμμεσα η fairy;
Μετά την τυμβωρυχία θεωρώ ύποπτο τον mintin97. Πλέον δεν ασχολείται κανείς μαζί του και αναρωτιέμαι πώς γίνεται να μην κάνει σε κανέναν εντύπωση. Για τη φαίρυ δεν ξέρω, μπορεί να έκανα και λάθος. Είμαι μπερδεμένος ως προς αυτό.
Εσύ, πάλι; Τι κόλλημα είναι αυτό με την elenamusic;
Μπράβο καλά κρατεί το κύμα του Libertus

..
Ναι ρε συ, κυματάρα! Εδώ ψήφισε και η κουτσή Μαρία να πούμε τον PieMaker και εσύ αναφέρεσαι σε ένα "κύμα" 1-2 ψήφων.
Γιατί με θεωρείς ύποπτη για κάτι που ήδη έχω δικαιολογήσει;;Δες το μικρό μου κατεβατό και δες πόσο γρήγορα απαντώ όταν έχω να γράψω πολλά εδώ...Αργώ απλά!Και για μία ακόμα φορά ας το ξαναπώωωωωωωωω είχα την πρόθεση να ψηφίσω πριν τον Pie αλλά λόγω αργοπορίας με πρόλαβε..Και κοίτα λίγο το χρονικό διάστημα που υπήρξε μεταξύ των μηνυμάτων μας

Μην προσπαθείς να θολώσεις τα νερά και να ρίξεις τα φώτα πάνω μου...Ορίστε κύριοι ποιος είναι έτοιμος να δημιουργήσει κύμα..Τώρα εσύ τι κάνεις τους πείθεις να ψηφίσουν εμένα για να βγεις λάδι εσύ;

Να ρωτήσω κάτι;

Αν άρχισαν να σε κατηγορούν δεν θα προσπαθούσες να δικαιολογηθείς;και στην προκειμένη περίπτωση εγώ δεν την δικαιολόγησα ακριβώς είπα την αλήθεια χιλιάδες φορές

...Τώρα ναι συνέχισε να δημιουργείς κύμα εναντίον μου θα τα καταφέρεις....Για μαφιοζάκι σε κόβω αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρη,μην πέσεις πάνω μου υποψιάζομαι είπα...
Το καλύτερο εε;;Είχα δει πως κινείται η ''Γερμανίδα'' στο προηγούμενο Παλέρμο ,όπως την αποκαλείς,και είναι διαφορετική η συμπεριφορά της από το προηγούμενο Παλέρμο που ήμουν συγκάτοικος μαζί της!!!Τι να σου πω αν το ότι παρατήρησα αλλαγή στον τρόπο παιξίματος της δεν είναι ένας λόγος να την ψηφίσω εντάξει πάω πάσο.Συνέχισε να με θεωρείς ύποπτη γουστάλωω

...Σε εμπιστεύτηκε το καημένο;!
Σόρρυ λόγω του πιθανού ρόλου σου το λέω...Μην το παρεξηγήσεις.
Πριν φύγω γιατί με την απάντηση της Μαρίας κάθισα λιγάκι παραπάνω θα ήθελα να δώσω την ψήφο μου...
Μιας και αύριο δεν ξέρω τι θα κάνω

και αν θα μπω αρκετά ώστε να σχολιάσω

Συνεχίζω να ψηφίζω την
Deutsch... Lover για τους ίδιους λόγους που είχα πει και την προηγούμενη φορά...
Τελικά η τελειομάνια του jj δεν ήταν λάθος αλήθεια μας έλεγε...
Άντε αύριο μην ξεχάσετε να βγάλετε το κύμα ολόκληρο και τον 3ο
Δε με πείθεις. Μιλάς με πολλούς συναισθηματισμούς, για να σε λυπηθούν οι άλλοι και να σε θεωρήσουν "καλή". Εγώ όμως πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά με σένα. Δε με ενδιαφέρει που ποστάρατε ταυτόχρονα με τον Πάι. Εγώ εσένα θεωρώ ένοχη και όχι αυτόν. Και τώρα φυσικά εμμένεις στη Γερμανίδα, καθώς δεν έχεις τι άλλο να ψηφίσεις και έχεις βρει το εύκολο θύμα, που ξέρεις πως είτε δε θα αντιδράσει πολύ είτε δε θα την υποστηρίξουν και πολύ. Εντάξει, Νεφέλη, με έπεισες.
Για την ώρα η ψήφος μου στη
Nefeli Graf.
Τελευταιο ποστ και σας καληνυχτιζω:
Θα ψηφισω απο τωρα σε περιπτωση που εχω προβλημα αυριο για να μην χασω την ψηφοφορια:
My vote goes to.... Nefeli Graf
Γερμανίδα, σε λατρεύω!
Και για να δω αν οι υποψίες μου έχουν βάση...θα ήθελα να μάθω τι ήταν ο jj .
Καλώς και τη Νουαζέτ. Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω καταλάβει επ' ουδενί με ποιους είσαι , γιατί δεν μιλάς και πολύ. Θεωρώ όμως καλή την κίνησή σου. Ωστόσο, για μένα ο Πάι είναι θύμα των περιστάσεων και δεν είναι δολοφόνος.
Κλασσικά έπικ άκυρα θα χαρακτηρίσω τη δική σου ψήφο αν και έχεις αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να την αλλάξεις και δεύτερον η Νεφέλη δεν είναι και τόσο αθώα για΄μενα
Πώς γίνεται να θεωρείς άκυρη την ψήφο της, εφόσον και εσύ πιστεύεις ότι η Nefeli Graf δεν είναι τόσο αθώα;

Πάντως, πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτή...
Καληνύχτα!