Γύρισα από το μπάνιο, χαμόοοοοοος. Έλεος γκάιζ

. Πάμε με ένα μεγάλο ποστ. Αλλά πριν αρχίσω, να μιλήσω συγκεκριμένα για κάποιους παίκτες.
Νεφ εξακολουθώ να έχω πολλές αμφιβολίες για σενα. Μάκη, καλώς ήρθες στο Παλέρμο, για κάποιο λόγο είμαι σίγουρη ότι δεν θα απογοητεύσεις την μαφία

.....
βασικα θα ψηφισω
ναι ναι
αποφασισα να πρωτοτυπησω και θα ριξω την ψηφο μου
mintin97
γιατι ηταν χθες σιγουρος και χρησιμοποιησε 2πλη και μετα το αλλαξε στην ντραμα
λογικη που?
μετα απο τοση σιγουρια παει με το κυμα?
σημερα ειναι ησυχος σχετικα, κανει ο,τι και η πλειοψηφια ψηφιζει pie
και ακομη και αν ειναι συνδολοφονοι μπορει να το κανει για να μην τον υποψιαστουν, μια θυσια ειναι σιγα
αυτααα
και βτω μην με φας παιδι μια ψηφο εχεις σιγα
Λογική που;! Νεφέλη, τι πιο λογικό από το να προσπαθήσει να σώσει το τομάρι του; ΠΑΝΤΑ σε τέτοιες περιπτώσεις γίνονται τέτοια περιστατικά από τους άμεσα απειλούμενους παίκτες. Ναι μεν η συμπεριφορά του είναι τρομερά αποπροσανατολιστική, αλλά αυτή η κίνηση ήταν η μόνη λογική δική του ως τώρα (Ναι μιντιν, παίζεις αλλοπρόσαλλα, δεν φοβάμαι να το πω και περιμένω απάντηση, όλο αποφεύγεις τις κατηγορίες).
To ενδιαφέρον είναι ότι το άτομο που ζήτησε περισσότερο αυτή την τυμβωρυχία, η Μελανία δηλαδή, είναι και αυτή που κατηγορεί περισσότερο αυτόν που την έπαιξε. Περίεργα πράγματα.
Λοιπόν, κατ'αρχάς Ακριβέ η δικιά σου παρουσία με προβληματίζει πάρα πολύ.
Η Μελανία δεν πίστευε ότι θα παιχτεί τυμβωρυχία.
Με κάλυψε, και να προσθέσω κάτι.
Επιμένω και θα συνεχίσω να επιμένω για τον Χάρη, μέχρι να βγω από το παιχνίδι! Το ότι έπαιξε τυμβωρυχία δεν έχει καμιά μα καμία σημασία. Τόσο καλός παίκτης και έκαψε τέτοια κάρτα τόσο νωρίς;

Και βρίσκεις εμένα περίεργη; Οκ, έκανα λάθος για την Κλεοπάτρα, και θα προσπαθήσω πολύ να μην ξανακάψω έτσι πολίτες, αλλά για τον Χάρη θα φωνάζω για πολύ ακόμα, να το ξέρεις.
Αφού διάβασα όσο περισσότερα μηνύματα μπορούσα από χθες ψηφίζω PieMaker
Πιστεύω πως είναι ένοχος λόγω των απαντησεών του πιο πολύ του στυλ ''ένα τεράστιο μπράβο στην ομάδα των δολοφόνων''κλπ που προσπαθεί έτσι να βγάλει την ουρά του από την ομάδα των δολοφώνων και να μείνει απ' έξω με αυτόν τον τρόπο.
Εντάξει κοπελιά, καληνύχτα

.
Sorry κιολας αλλα εσυ δεν ησουν αυτη που στην αρχη ησουν υπερ της θεωρειας του με τους τονους...μετα βεβαια αφου ακουστηκε αλλη πιο κουλ και ιν αποψη αλλαξες γνωμη...αποφασισε τι θελεις
Καλά, η Ντόιτς με έχει εκνευρίσει άπειρα. Το μόνο που κάνει είναι να πηγαίνει από δω κι από κει, στηρίζεται στις απόψεις όλων για όλα, φάσκει και αντιφάσκει στα μηνύματα της. Καμία. Απολύτως. Ουσία.
Μαρία, γιατί παίζεις έτσι; Ειλικρινά, στο λέω με όλη μου την καρδιά, αν θες αλήθεια να μας βοηθήσεις, συγκεντρώσου λίγο. Δεν μπορούμε να βγάλουμε νόημα από αυτά που λες.
Για ποιο σενάριο μιλάμε;
Α.Όταν εγώ όμως πω δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται περίεργο το αποδείξατε περίτρανα στην αρχή μου την μπαίνατε. Β. Τον έχεις στάνταρ μαφιόζο απ΄το ύφος σου να υποθέσω;
Γ. But still what? Να σου υπενθυμίσω και το άλλο Παλέρμο.
Χαρά....

Δεν πρόσεξες ότι σε είπε Χάρη??!!
A. Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις.
Β. Υποθέτεις λάθος.
Γ. Σταμάτα να μιλάς για το προηγούμενο Παλέρμο. Δεν έκανες τίποτα εσύ. Όλη την δουλειά την έκανε η Μελανία. Καταλαβέ το. Εσύ απλώς την μπήκες στον Άκη και έβγαλες λαβράκι.
Ωωωωω

. Ευχαριστώ

.To εκτιμώ το σχόλιο από έναν δολοφόνο που ξεσκέπασα

. Αλλά και η Χαρά είχε βοηθήσει πολύ.
Επειδη δε θα προλαβω ριχνω αμεση προφυλακιση στον Τζει και επιστρεφω σε λιγο.
Εικονα δε μπορω να βαλω, ειμαι απο κινητο!!
Οοοοοοκ.
Πέρα από την φανερή προσπάθεια του να αμυνθεί και να σώσει το τομάρι του, θα μπορούσε να έχει κάψει έναν αθώο πολίτη, που απλά έκανε μια παρατήρηση. Και Τζέι, (ξέρω ότι ακούς

), η παρατήρηση σου, όπως και να ήταν, από όποια πλευρά κι αν προέρχεσαι, ήταν έξυπνη. Δεν σε στήριξα όμως, και τον ΄Χάρη τον έχω ψηφίσει από το πρωί

. Pie, η κίνηση σου δεν μου άρεσε. Δεν μου άρεσε που πήρες στα χέρια σου την ψηφοφορία. Μάλλον έχεις να δώσεις πολλά στην παράταξη που ανήκεις.
Και επειδη δε θελω να δημιουργουνται ερωτηματικα, σας εξηγω το λογο για τον οποιο επελεξα να παιξω την καρτα στον jj!:
Περασε μιση ωρα απο την ανακοινωση, για να θυμηθει να κανει την παρατηρηση με τους τονους. Μου δημιουργει την πεποιθηση οτι το εκανε επειδη ειδε πως δεν ειχε σχολιαστει απο κανεναν μεχρι εκεινη τη στιγμη. Επισης, το λαθος που υπαρχει στην προκηρυξη με τον τονο στη λεξη "αυτή" υποδηλωνει πως το γεγονος εχει γινει σκοπιμα, απο ατομο που χρησιμοποιει τους τονους μηχανικα (οπως διατυμπανιζει ο ιδιος ο Τζει). Περα απο αυτα, δεν ειναι δυαντον ενας ανθρωπος που δηλωνει τελειομανης να μην εχει διαβασει τους κανονες του παιχνιδιου και να ρωταει αν αυριο υπαρχει αποκαλυψη ιδιοτητας, τη στιγμη μαλιστα που εχει ξαναπαιξει αυτη την εκδοση του παιχνιδιου. Για μενα ειναι πασιφανες πλεον πως ειναι δολοφονος και δηλωνω απολυτα σιγουρος για αυτο.
Το δευτερο προσωπο στο οποιο σκεφτηκα να παιξω την καρτα ηταν η Φερυ, η οποια, κατα την ταπεινη μου αποψη, ειναι επισης με την ομαδα των δολοφονων. Μπηκε φουριοζα στον πρωτο γυρο, προσπαθωντας να δημιουργησει πανικο και μολις ειδε πως τη στριμωξα εδειξε να μαζευεται (με τη δικαιολογια του φοβου της αποχωρησης). Και ποτε αρχισε ξανα να κελαηδαει σαν πουλακι και κανει βαρυσημαντες δηλωσεις του τυπου: "Μας εξαπατησες";; Μετα την αποκαλυψη του ρολουτης Κλεοπατρας, την οποια ειχε ψηφισει ΚΑΙ η ιδια παρακαλω πολυ.
Σιγουρα αθωοι και ατομα στα οποια πιστευω οτι μπορω να στηριχτω αυτη τη στιγμη ειναι:
Η Cinefil
O Τσαρατσαφ
H aegloswen
Η Deutsh... Lover!
Η Carpe
Γενικοτερα τα post τους ειναι λογικα και φαινεται να βλεπουν και την αλλη πλευρα του νομισματος.
Δεν εχω καταληξει ακομα για τους:
Σαικο
Πατρεα
Eχεμυθη
Μελανια
Ακης
Καραντακοβ
Αλμα
Οι υπολοιποι δεν εχουν μιλησει αρκετα ακομα, οποτε δε μπορω να ειμαι σιγουρος.
Στηρίζεται ξέρω γω στην Ντόιτς.

Που δεν έχει σταθερή γνώμη. Οκ, καταλάβαμε, όσους σε στήριξαν φανερά τους πιστεύεις, όσους σε ψήφισαν τους έριξες στα τάρταρα. Δεν ξέρω τι να πιστέψω για σένα Φρικ.
είναι φανερό πως είναι στην μαφία!!!

Μη μας το λες! Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο; Μπορείς για μια φορά να μας εξηγήσεις τις σκέψεις σου κοπέλα μου;
Αυτά είχα να πω προς το παρόν.