Όντας ο πρώτος γύρος η ψήφος μου δεν θα βασίζεται και σε στοιχεία πολύ τρανταχτά μιας και δεν υπάρχουν πολλά εκτός από την κίνηση του Mintin,την οποία όμως δεν θα ψηφίσω όχι γιατί δεν την θεωρώ ύποπτη επειδή είναι λιγάκι άπειρος όπως και κάποιοι από εμάς που δεν έχουμε παίξει παρά μόνο σε ένα αλλά γιατί η πρώτη μου ψήφος δεν θέλω να πάει σε κάποιον που μόλις μπήκε στο παιχνίδι και δεν ξέρω τι έχει να ''δώσει'' ...
Δεν μπορείς να έχεις την ίδια πείρα με κάποιον που έχει παίξει σε 2+ Παλέρμο,γι'αυτό κάνεις και λάθη...Έτσι;
Μπορεί να έχει σημαντικό ρόλο,όπως και ο Πέτρος στο προηγούμενο,μπορεί και όχι θα δούμε μελλοντικά μάλλον
..
Τώρα στο θέμα μας,μιας και θα πρέπει το απόγευμα να πάω σε μια φίλη μου η οποία είναι άρρωστη,δεν θα είμαι μέσα για πολύ να παρακολουθώ...Θα μπω ξανά το βράδυ..Οπότε αν λείπω και δεν καταφέρω να μπω καθόλου το απόγευμα μην με φάτε
Θα ψηφίσω την
Drama Prinzessin ,απλά επειδή είχε ουδέτερη στάση και δεν υπήρχε έντονη δράση παρά μόνο ελάχιστες υποστηρίξεις σε κάποιους ,μίλησε παρά μόνο στην ''αρχή''...
Μην πέσετε πάνω μου παιδιά πρώτη ψηφοφορία είναι και ψηφίζω με κάποια ποσοστά τύχης
και με κάποιες υποψίες...Τίποτα άλλο
...
Spoiler
Παρεμπιπτόντως,πρώτη θα ψήφιζα τελευταία θα το κάνω,πόσο αργά γράφω
Συγχωρέστε