ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ PALERMO #40
Καλησπέρα κυρίες και κύριοι, μαφιόζοι και πολίτες, κάτοικοι ή τουρίστες του Palermo,
σας προσκαλέσαμε απόψε εδώ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της πόλης για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την τελετή λήξης του Palermo #40 και τη βράβευση όσων ξεχώρισαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τώρα όλους τους ιδιαίτερους καλεσμένους που δέχθηκαν να έρθουν εδώ σήμερα και να μας βοηθήσουν στη διαδικασία. Ήταν ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου, η ομάδα της Μαφίας, κατάφερε να εξοντώσει την ομάδα των πολιτών. Για να μη σας κρατάω όμως σε αγωνία, φωνάζω στη σκηνή τη γραμματέα μου τη Himela, η οποία θα σας εξηγήσει τα διαδικαστικά της βραδιάς!
Himela: Καλησπέρα κι από εμένα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ στη σκηνή δίπλα σου Δημήτρη. Ήταν 2 υπέροχες βδομάδες αυτές στο πλευρό σου. Σλουρπ σλουρπ. Παντρέψου με! Για σήμερα, να σας εξηγήσω πώς θα βραβεύσουμε τους παίχτες και θα δούμε μαζί κάποια μηνύματα τα οποία ξεχώρισαν. Η σειρά παρουσίασης των βραβείων αλλά και των μηνυμάτων θα είναι σχεδόν τυχαία. Εύχομαι να το ευχαριστηθείτε όλοι! Ο λόγος πάλι σε εσένα.
Ας αρχίσουμε λοιπόν. Απέναντι στη γιγαντοοθόνη θα εμφανιστεί το πρώτο μήνυμα της βραδιάς. Γνωρίζετε ποια είναι το Γ.ΙΔ.Ε - Η Μαύρη Γαζέλα; Μάλλον όχι... Ας την αφήσουμε λοιπόν να μας συστηθεί...
Αρχική Δημοσίευση από PieMaker:
Απο ιδιωτικο γραφειο ερευνων: "Η Μαυρη Γαζελα"
Δύσκολο να σαι γυναίκα σ' αυτόν τον φαλλοκρατικο κόσμο, πόσο μάλλον να σαι και μαύρη, ζώντας σε ενα τόσο σοβινιστικο κρατίδιο όπως αυτό του Παλερμο (γιατί πιστέψτε με, εδώ ολα λειτουργούν ανεξάρτητα. Οι άγραφο νόμοι της πόλης ειναι αυστηροί και κανείς δε μπορεί να τους παραβεί).
Ωστόσο, η γυναικεία γοητεία καμία φορά ειναι δυνατό όπλο. Αυτά τα ανόητα πλάσματα που θέλουν να λέγονται και "ισχυρό φύλο" καμία φορά σου αποκαλύπτουν περισσότερα απ' όσα θα έπρεπε, με ενα μονο σου κουνημα, με μια ματιά όλο νόημα. Έτσι λοιπόν έφτασα σε εσάς, κάποιος μου σφύριξε πως έχετε όλες τις πληροφορίες που με ενδιαφέρουν. Πείτε μου λοιπόν, ο Libertus ειναι με την ομάδα των μαφιοζων;;
Αυστηρά συστημενο.
Αυτά λοιπόν ήταν τα πρώτα λόγια του φίλτατου φρικ προς εμάς. Ρωτούσε για τον ΔΑ. Η Σύλβια ήθελε να του πει "Ναι", αλλά ευτυχώς ήμουν μέσα και την πρόλαβα εγκαίρως.
Κι ας περάσουμε τώρα στο πρώτο βραβείο της ημέρας. Και καλώ λοιπόν τον
Tim Roth στη σκηνή!
dimijim: Καλησπέρα Tim!
Tim Roth: Καλησπέρα Palermo!
dimijim: Ήρθες σήμερα εδώ για να δώσεις το βραβείο "Θάνατος στη Μελανία" . Άνοιξε σε παρακαλώ τον φάκελο και πες μου το όνομα του νικητή.
Tim Roth: To βραβείο "Θάνατος στη Μελανία" πηγαίνει στον στον στον Libertus !!!
dimijim: Συγχαρητήρια Χάρη για το βραβείο! Ήταν η αγαπημένη σου φράση στο skype! Ευχαριστώ Tim για την παρουσία σου εδώ!
Tim Roth: Ήταν τιμή μου!
Ας συνεχίσουμε εμείς την εκδήλωση με το επόμενο μήνυμα. Αφού αναφερθήκαμε ήδη στη Μελανία, ας δείξουμε το πρώτο μήνυμά της προς τη ΣΕ. Ήταν η πρώτη επιχείρηση για να σωθεί το θύμα.
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~:
Ο γιατρός μπαίνει κουρασμένος στο σπίτι του έπειτα από μια δύσκολη ημέρα. Δεν έχει φάει κιόλας. Πεινάει.
Σκοτάδι πυκνό είναι απέξω, και παρ'όλο που έχει τρομερή ζέστη, φυσάει. Δεν φοβάται. Αλλά κλείνει τα παντζούρια για καλό και για κακό. Μια επικίνδυνη συμμορία γυρνάει εκεί έξω και το ξέρει. Δεν πρέπει να δίνει αφορμές. Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη.
Κάθεται στο τραπέζι, κι αφού μιλάει στο τηλέφωνο με τον House , ανοίγει την τσάντα του, ανοίγει το μπλοκάκι του και κάνει τον απολογισμό της ημέρας.
<<Ναι>>, συλλογίζεται, <<πέρασαν πολλοί από το ιατρείο σήμερα>>.28 πολίτες του Παλέρμο. Είχε δουλειά...!
Μα ποιος είναι αυτός που θα τον απειλήσει αργά ή γρήγορα...; Εκείνος ο ψηλός, με τα μαύρα μαλλιά,( Χάρη δεν τον έλεγαν; ), ή εκείνη η όμορφη κοπέλα; -Άλμα Λίμπρε του συστήθηκε.
<<Ας έχουμε κάποιους στο στόχαστρο>>, σκέφτηκε. Και έγραφε κάποια ονόματα...
Χάρης
Άλμα
Πατρεύς
Κλεοπάτρα
Αυτά τα υπογράμμισε κιόλας.Έτσι. Για να μην τα ξεχάσει. Έχει και κάποια άλλα: Ριρίκα, Νουαζέττα, Psycho? Ο Μάκης που ακόμα δεν έχει πατήσει το πόδι του στην πόλη αλλά είναι πάντα μα πάντα κακός; (Είναι στην εξορία το παιδί, άρα μάλλον δεν παίζει !). Θα δείξει. Δεν αγχώνεται. Οι μέρες είναι πολλές μπροστά...!
Ξαφνικά, ακούει ένα αμυδρό χτύπημα στην πόρτα. Το αγνοεί, σκέφτεται ότι είναι ο άνεμος. Όχι, το χτύπημα γίνεται επίμονο, πιεστικό. Σαν μια επίκληση για βοήθεια.
<<Όχι πάλι>>, σκέφτεται. <<Άμα ήρθε πάλι αυτή η ιερόδουλη, θα την διώξω αμέσως!>>. Κατευθύνεται ανόρεχτα προς την πόρτα. Την ανοίγει...
Spoiler
Μια γυναικεία φιγούρα διαγράφεται στο σκοτάδι.
-Καλησπέρα. Ποιά είστε;
- Γιατρέ Γουίλσον;
- Ο ίδιος.
-Χρειάζομαι βοήθεια...
-Έχετε ανάγκη από ιατρική βοήθεια;
-Ναι ναι...! Αχ, κάντε γρήγορα, με κυνηγάνε!
-Περάστε.
Παραμέρισε και η γυναίκα μπήκε μέσα σε έξαλλη κατάσταση. Στο φως, κατάφερε επιτέλους να διακρίνει ποια ήταν...
<<Θα την προστατέψω! Κλείνει τα 18 σήμερα, για όνομα του Θεού, δεν θα την αφήσω μόνη της! Όποιο και αν είναι το τίμημα....!!!>>
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ....
Όπως βλέπετε η Μελανίτσα την πρώτη μέρα αποφάσισε, περίπου στην τύχη, να προστατέψει τη φίλη της! Συγκινητικό!
Μπράβο Μελανία μου!
Για το επόμενο βραβείο προσκαλώ στην σκηνή την
Fran Drescher .
dimijim: Γεια σου Fran!
Fran Drescher: Γεια σου Δημήτρη!
dimijim: Σε φέραμε απόψε εδώ για να απονείμεις το βραβείο Ανδρισμού ! Σε παρακαλώ πες μας τι γράφει ο φάκελος!
Fran Drescher: Τιμή μου να δώσω αυτό το μεγάλο βραβείο! Ο φάκελος γράφει ότι το βραβείο Ανδρισμού πηγαίνει στον soter ! Συγχαρητήρια Σωτήρη!
dimijim: Και πώς να μην πάει δηλαδή; Ο Σωτήρης είναι ένας μεγάλος άνδρας αλλά κάποιοι κακοπροαίρετοι τον θεωρούσαν γυναίκα. Έπρεπε να το αλλάξουμε αυτό! Σ' ευχαριστούμε Fran!
Συνεχίζουμε τώρα με τα προσωπικά μηνύματα. Το επόμενο μήνυμα είναι πολύ ανατριχιαστικό. Αποστολέας του η MissKit!
Αρχική Δημοσίευση από MissKit:
Ήταν ενα ήρεμο βραδυ σε μια ήσυχη γειτονια του παλέρμο.. Μια νεαρή κοπελα βγήκε εξω να μαζέψει τα ρουχα που είχε απλωσει στο σύρμα το πρωι.. Τραγουδούσε ενα χαρούμενο τραγουδι.. Και ξαφνικά σταματησε να ακούγεται η φωνη της. Ακούστηκε μονο μια κραυγή και χαθηκε από την αυλη. Ίχνη απο σούρσιμο υπηρχαν στο έδαφος αλλα αίμα πουθενα.
Ξύπνησε δεμενη στο κρεβάτι της. Φιμωμενη. Δεν μπορούσε να πει τα τελευταία της λογια αλλά τον ειδε. Είδε το στυγερο του πρόσωπο και ακουσε τον ήχο του ηλεκτρικου πριονιού... Η νυχτα αυτή ηταν η τελευταία της. Δεν το περιμενε. Ούτε και η αδερφη της που αντίκρυσε το τοπιο της φρίκης το αλλο πρωινό. Αιμα παντού. Προερχοταν από εκεινο το πτώμα. Πανω στο χαλάκι ενας φάκελος. "Ειμαστε ακόμα στη αρχη" διάβασε με τρεμαμενη φωνή η αδερφη της................
Σκοτώνει ο Χοακίν.
Καλό βράδυ!
Κι όπως καταλάβατε αυτό ήταν το μήνυμα δολοφονίας της 2ης μέρας. Το θύμα τότε ήταν η Φαίρυ αλλά η Μάγισσα, θεωρώντας πως δεν έπρεπε εκείνη τη στιγμή να χαθεί κι άλλος πολίτης, αποφάσισε να σταματήσει τη δολοφονία. Μια κίνηση που επηρέασε αρκετά τη συνέχεια του παιχνιδιού και το κεφάλι της ΣΕ.
Και τώρα στη σκηνή έρχεται ο
Ed O'Neill .
dimijim: Καλησπέρα Ed!!!
Ed O'Neill: Καλησπέρα πολυαγαπημένο μου Παλέρμο!!! Τι κάνετε όλοι σας; Είστε καλά;
dimijim: Ναι Ed. Είμαστε όλοι πολύ καλά!!! Ποιο βραβείο θα μας παρουσιάσεις εσύ;
Ed O'Neill: Το βραβείο "Τους Έβαλα τα Γυαλιά" !
dimijim: Πες μας λοιπόν, σε ποιον πάει το βραβείο;
Ed O'Neill: Νικήτρια είναι η η η η η _fairygirl_ !!!
dimijim: Μπράβο Χαρά! Μπράβο! Έπαιξες καλύτερα από πολλούς άλλους πολίτες, πολύ πιο έμπειρους από εσένα. Και γι αυτό αυτό το βραβείο σου αξίζει!
Ed O'Neill: Πράγματι η Χαρά ήταν η έκπληξη της βδομάδας!
dimijim: Έκανε όμως πολλή φασαρία, αλλά δεν πειράζει! Σ' ευχαριστούμε Ed!
Ed O'Neill: Κι εγώ σας ευχαριστώ!
Και ήρθε η ώρα, να δούμε κάποιες ασυλίες!
Αρχική Δημοσίευση από Noisette:
Joaquin
Ψηφίζω την μούρη μου για απόψε, γιατί δεν εμπιστεύομαι πλέον κανέναν εκεί μέσα!
Το πιστεύετε ότι δεν ξέρω ποιον να αποκλείσω; Όλοι ύποπτοι μου φαίνονται...
ουφ...ας πω soter για απόψε!
blue_butterfly και ο Θεος βοηθός!
tsarachaf για απόψε!
Καληνύχτα σας!!!
Δίνω ασυλία στον Piemaker
3 ασυλίες σε Μαφιόζους έδωσε η Αυτοκράτωρ Νουαζέττα η πρώτη, αλλά η κίνησή της να προστατέψει τον Φρικ και ειδικά χωρίς να γνωρίζει τίποτε σίγουρο για το ρόλο του ήταν πολύ καλή. Ωστόσο, όταν έδωσε ασυλία στον εαυτό της κι ειδικά αυτό που έγραψε στο μήνυμα, με έκαναν να λιώσω στο γέλιο!
Ώρα για βραβείο τώρα!
Sean Bean !
dimijim: Καλησπέρα Sean!
Sean Bean: Καλησπέρα!
dimijim: Είσαι έτοιμος για να δώσουμε το βραβείο "Troll ";
Sean Bean: Φυσικά και είμαι! Το βραβείο "Troll" πηγαίνει στη Noisette !!!
dimijim: Όλοι θεωρούσαν πως ο αυτοκράτορας τους τρολάρει. Και πώς να μην το θεωρήσουν άλλωστε με τόσες άκυρες ασυλίες που έδωσε; Ευχαριστούμε Sean!
And now, I've got a dream!!!
Αρχική Δημοσίευση από dimijim:
Δε μου λέτε αστεράκια μου...
Ο Ζαν από την Νάουσα είναι πληροφοριοδότης;
Οχι
Να γίνει αν δεν είναι! Μου χαλάτε τα σχέδια!
Ευχαριστώ.
Η MissKit είδε όνειρο ότι ο Γιάννης ο Ναουσαίος είναι ο πληροφοριοδότης. Αλλά ήταν δυστυχώς όνειρο...
Και τώρα να καλέσω στη σκηνή έναν πολύ πολύ μεγάλο ηθοποιό!
Kevin Spacey .
Kevin Spacey: Καλησπέρα Δημήτρη, Καλησπέρα Παλέρμο!!! Ευχαριστώ για την τιμή που με κάνετε!!!
dimijim: Καλησπέρα Kevin! Είναι δική μας η τιμή να βρίσκεσαι εσύ απόψε εδώ. Ποιο βραβείο θα απονείμεις;
Kevin Spacey: Το βραβείο "Άλλος είχε το όνομα κι άλλος τη χάρη "
dimijim: Ωραίος τίτλος Kevin! Ποιος είναι όμως ο Νικητής;
Kevin Spacey: Το βραβείο αυτό είναι της blue_butterfly ! Αυτή ήταν η Αρχιμαφιόζα αλλά σας έστειλε μόνο τα 2 τελευταία πιμι δολοφονίας! Και δεν έπιασε ποτέ όπλο στα χέρια της! Τα λέω σωστά dim;
dimijim: Φυσικά και τα λες! Σε παρακαλώ κάτσε τώρα και θα σε φωνάξω ξανά σε λίγο!
Κι αφού είδαμε ήδη ένα όνειρο, ας δούμε κι άλλο! Η Άννα ήταν η πολύ τυχερή που κληρώθηκε με 2 Χρησμούς της Πυθίας απ την πρώτη μέρα. Ορίστε το δεύτερο όνειρό της:
Αααχ, δύσκολο απόγευμα. Έγειρα λίγο να κλείσω τα βλέφαρά μου σκεπτόμενη το Χάρη και την κακή τύχη του σήμερα και είδα ένα παράξενο όνειρο...
Ήταν λέει ο PieMaker σε μια πιάτσα. Όχι ταξί, από τις άλλες, τις λίγο ροζ με τα κόκκινα φωτάκια να λάμπουν πάνω από τα ξανθά του μαλλιά. Και ερωτώ: Είναι ο Κωνσταντίνος πόρνη;
Ο Κωνσταντίνος είναι σοβαρό αγόρι. Ποτέ δε θα έβγαινε στην πιάτσα. Η απάντηση είναι: ΟΧΙ.
And it's time, για να δώσουμε το βραβείο Πόρνης. Για την απονομή αυτήν καλώ την
Archie Panjabi στη σκηνή!
dimijim: Καλησπέρα Archie!
Archie Panjabi: Καλησπέρα Παλέρμο!
dimijim: Τι ωραίο φόρεμα είναι αυτό που φοράς; Αιώνες μπροστά από τη Γραμματέα μου!
Archie Panjabi: Μα φυσικά, ποια δεν είναι ομορφότερη από αυτήν;
Himela: Σκάστε!
dimijim: Ήσυχα μωρή! Άσε με να κάνω την απονομή! Πες μας Archie, σε ποια πάει το βραβείο Πόρνης ;
Archie Panjabi: Εεεεε, νομίζω δεν είναι "ποια" αλλά "ποιος". Το βραβείο Πόρνης το κερδίζει ο PieMaker !!! Συγχαρητήρια!
dimijim: Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε! Ο τρόπος με τον οποίον έπαιξες ταιριάζει απόλυτα στο ρόλο της Πόρνης. Και ήταν φυσικό τα Μαφιοζάκια να ρωτάνε αν είσαι η πόρνη. Archie, ήταν τιμή μου να σε γνωρίσω από κοντά. Ευχαριστούμε που ήρθες!
Archie Panjabi: Κι εγώ σας ευχαριστώ για την πρόσκληση!
Και ήρθε η ώρα για την αληθινή τροτέζα του Παλέρμου. Μια ιερόδουλη που μας απογοήτευσε όλους, όχι μόνο για τις λανθασμένες επιλογές της αλλά και για τη μη αποκάλυψη των όσων έκανε με τους παίχτες του Παλέρμο. Το καλύτερο μήνυμά της ήταν αυτό:
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς:
Καλωσήρθες ξανά στην πόλη του Palermo Πέτρο!
Eddie Adams (Boogie Nights)
Είσαι ο Eddie Adams, γνωστός κι ως Dirk Diggler. Το εξαιρετικά μεγάλο σου πέος, σε οδήγησε σε μια λαμπρή καριέρα στη βιομηχανία του πορνό. Έζησες μια ζωή γεμάτη σεξ και για πολλά χρόνια ήσουν ο Νο1 πορνοστάρ στην Αμερική. Τώρα, ήρθες στο Palermo, για μια τελευταία παράσταση. Πληρωμένος απ τη Μαφία, θα αποπλανείς ανυποψίαστους παίχτες και θα τους προσφέρεις νύχτες ηδονής. Αυτοί μαγεμένοι από το μέγεθός σου, θα ξεχνούν όλες τις άλλες υποχρεώσεις τους εκείνη τη νύχτα.
Είσαι η πόρνη και κερδίζεις μαζί με τους Μαφιόζους!
Στην προσπάθεια σου να βοηθήσεις τη Μαφία, θα σε βοηθήσουν σε αυτόν το γύρο οι εξής δύο κάρτες:
Σου ευχόμαστε να τους γαμήσεις όλους!
Εἶστε ἀπαράδεκτοι. Προβλέπω νὰ φάω ἄγριο δούλεμα γιὰ ἄλλη μιὰ φορά... Ἐπίτηδες τὸ κάνατε;
Πέτρο μας απογοήτευσες και γι αυτό φωνάζουμε on stage τον
Mark Wahlberg !!!
dimijim: Γεια σου Mark!
Mark Wahlberg: Γεια σου Palermo!
dimijim: Ποια η γνώμη σου για τον Πέτρο;
Mark Wahlberg: Είναι ωραίο μωρό, αλλά μας απογοήτευσε όλους αυτές τις βδομάδες.
dimijim: Συμφωνώ... Λοιπόν, ποιο βραβείο θα μας δώσεις εσύ;
Mark Wahlberg: Εγώ δε θα σας δώσω βραβείο. Εγώ θα σας δώσω βραβεία!
dimijim: Ουάου! Πόσα πολλά;
Mark Wahlberg: Δύο. Και τα δύο όμως σε έναν και μοναδικό παίχτη!
dimijim: Ενδιαφέρον... Ποια βραβεία είναι αυτά;
Mark Wahlberg: Είναι τα βραβεία "Αρχίζει να μου αρέσει " και "Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα ".
dimijim: Νομίζω κατάλαβα σε ποιον πάνε... Αλλά για πες το μας κι επίσημα.
Mark Wahlberg: Πατρεύς! Γιατί για 2 παιχνίδια ήταν η πόρνη του Παλέρμο! Πλέον αρχίζει να συνηθίζει, και τον ρόλο και το δούλεμα!
dimijim: Όντως Mark. Σε ευχαριστούμε που ήρθες!
Mark Wahlberg: Κι εγώ ευχαριστώ!
[συνεχίζεται...]