Subject to change
e-steki.gr Founder

Ποιά προιόντα θεωρείτε οτι η τιμή τους θα είναι άδικα υψηλή (μπορεί αντικειμενικά να μην είναι, αλλά να είναι για το συγκεκριμένο προιόν και ποσότητα); Ποιά άδικα χαμηλή; Αναφέρομαι κυρίως σε τρόφιμα και ποτά.
Ας πω εγώ:
Overpriced:
-sushi (φοβερό μεν, πανάκριβο δε)
-Red Bull (ωραίο αναψυκτικό αλλά έλεος, διπλή τιμή απο τα άλλα)
-Κρέμα γάλακτος
-Έτοιμα γεύματα που τα βάζεις στο microwave (αμα είναι να μου βγει 5Ε το γεύμα, πάω και έξω)
Underpriced:
-Ψωμί
-Μπισκότα
-Ζυμαρικά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάποια βασική αξιολόγηση, υπάρχει.
Αν ακριβύνει και το ψωμί, τι θα γίνει; Κάποια βασικά είδη ας μείνουν και άδικα φτηνά, δεν πειράζει...!
Δεν το λέω για δικό μου "βόλεμα", αλλά γιατί ε, είπαμε, τι κόστος έχει πια ένα μακαρόνι;;;
Από τα αδίκως ακριβά:
Ο καφές στις καφετέριες
Δε μου έρχεται κάτι άλλο. Όσο για το Σούσι, οκ, θεωρείται τρόφιμο πολυτελείας... Λογικό να είναι ακριβό, μου φαίνεται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν είπα καλέ να φτηνύνουν, ούτε εγώ θα το ήθελα, λολ! Εννούσα για ποιά αν πέρναγε απο το χέρι μας θα τα κοστολογούσαμε υψηλότερα ξέρω γω ή θα ήμασταν διατεθειμένοι να πληρώσουμε παραπάνω. Βασικά δεν μου φαινόταν ωραίο να βάλω μόνο για overpriced, μου φαίνεται λίγο μιζέρια και γκρίνια.
Giovanna
Επιφανές μέλος

ακομα και ενας χυμος πορτοκαλι,και ενα τοστ,ολα πανακριβα!!!!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Συμφωνώ, αν και όχι για όλες. Πχ υπάρχουν μερικές που έχουν τον καφέ αρκετά φτηνά και άλλες που το αξίζει να είναι ακριβός (μόνο τα Starbucks βάζω στη 2η κατηγορίαο καφες στις καφετεριες και γενικα ολα τα προιοντα καφετεριας!!!!!!!!!!!

Ναι, κι εγώ αν μπορούσα να έχω sushi με 5 ευρώ το γεύμα, θα το έκανα τόσο!! Αλλά καταλαβαίνω ότι το εισαγόμενο φύκι (ε, από τον Ωροπό πάντως, δεν είναι

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

ο καφες στις καφετεριες και γενικα ολα τα προιοντα καφετεριας!!!!!!!!!!!
Κυρίως σε πλοία, αεροδρόμια και εθνικές οδούς

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ααα τώρα που το είπες Γιώργο, θεωρώ ΤΡΟΜΕΡΑ overpriced τα γεύματα που έχουν αυτά τα μαγαζιά στα οποία κάνουν στάση τα ΚΤΕΛ. Εκνευριστικά overpriced

Ευχαρίστως θα πλήρωνα πιο πολλά για τη συγκοινωνία. Να 'ναι καλή όμως. Ακριβής και καθαρή. 20 λεπτά το εισητήριο είναι γελόιο. Οκ, 50 για ενήλικες.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Εγώ το κανονικό εισητήριο το θεωρώ overpriced! Δεν είναι δυνατόν να πληρώνει κάποιος 80λεπτά για 2 στάσεις στο μετρό!Το νερό σε κάποια σινεμά και κλαμπ! Τι υπερτιμημένο: Πανάκριβο!
Ευχαρίστως θα πλήρωνα πιο πολλά για τη συγκοινωνία. Να 'ναι καλή όμως. Ακριβής και καθαρή. 20 λεπτά το εισητήριο είναι γελόιο. Οκ, 50 για ενήλικες.
Για το νερό δεν είχε βγει διαταγή να είναι 50Λ?

Giovanna
Επιφανές μέλος

και στην τελικη, αν ειναι μονο για δυο στασεις, μπορεις να πας με τα ποδια η να παρεις λεωφορειο και να πληρωσεις λιγο λιγοτερο.
οχι οτι εχει μεγαλη διαφορα δλδ, αλλα μιας και το θεμα θιχτηκε, το παιρνω απο ολες τις αποψεις...
οποως και απο την τελειως αντιθετη πχ, που μπορεις να πας με 80 λεπτα απο περιστερι ηλιουπολη μεσα σε σχεδον μιση ωρα.

io-io
Διάσημο μέλος

(μη με φας io-io, δεν ήξερα πως να το γράψω στα ελληνικά)
Lol!!
Υπερτιμημενα και υποτιμημενα

(μου φαινεται τρομαξα ολο το φορουμ

Και στο θεμα μας, να συμφωνησω και εγω με τα υπερτιμημενα προιοντα των τρεντοκαφετερειων και πολλα περιοδικα (ειδικα αγγλικες εκδοσεις που τις εισαγουμε). Αμα σκεφτω και τιποτα αλλο τωρα που θα παω σουπερ μαρκετ θα σας γραψω!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Yποτιμημένα: Πολλά προϊόντα που πουλάνε διάφορες αποθήκες στην Νίκαια, που είναι μεν του εμπορίου, αλλά για κάποιο λόγο έχουν έως και 5? διαφορά από ότι αν τα αγόραζες σε σούπερ μάρκετ (και φυσικά δεν παίρνεις απόδειξη, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου αυτό!) - είναι ένας από τους ελάχιστους λόγους που με κάνουν να χαίρομαι που μένω πια Νίκαια!
Giovanna
Επιφανές μέλος

Yποτιμημένα: Πολλά προϊόντα που πουλάνε διάφορες αποθήκες στην Νίκαια, που είναι μεν του εμπορίου, αλλά για κάποιο λόγο έχουν έως και 5? διαφορά από ότι αν τα αγόραζες σε σούπερ μάρκετ (και φυσικά δεν παίρνεις απόδειξη, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου αυτό!) - είναι ένας από τους ελάχιστους λόγους που με κάνουν να χαίρομαι που μένω πια Νίκαια!
δεν ειναι παρανομο αυτο με τις αποδειξεις?
ειναι κατι απο αυτα που λες, τροφιμο?
εγω τπτ τροφιμο παντως απο φτηνιαρικα σουπερ δεν παιρνω..
ειχε γινει σαλος παλιοτερα για αυτο το θεμα..
πολυ ακριβες παιδια θεωρω και τις τσιχλες και μη με φατε... 1.5 ευρω κανουν καποιες!!!! καλα, ειμαστε σοβαροι? και καποιες κανουν και παραπανω!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Τα παρακάτω είναι ακριβά και για ξένα εισοδήματα.
Καφετέριες και γενικά διασκέδαση
Τα παρακάτω είναι ακριβά γιατι δεν υπάρχει αντίκτοιπο.
Διόδια για τους δρόμους που δεν υπάρχουν.
Δημοτικά τέλη και φόροι για υπηρεσίες που δεν υπάρχουν.
Θα επανέλθω όπως μου έρχονται.
Τα έξοδα συγκοινωνιών να ξέρεται ότι στην πραγματικότητα είναι διπλά σε Αθήνα και Θεσσαλονική.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Σχεδόν όλα στην Ελλάδα με βάση το ατομικό εισόδημα είναι ακριβά.
Τα παρακάτω είναι ακριβά και για ξένα εισοδήματα.
Καφετέριες και γενικά διασκέδαση
Τα παρακάτω είναι ακριβά γιατι δεν υπάρχει αντίκτοιπο.
Διόδια για τους δρόμους που δεν υπάρχουν.
Δημοτικά τέλη και φόροι για υπηρεσίες που δεν υπάρχουν.
Θα επανέλθω όπως μου έρχονται.
Τα έξοδα συγκοινωνιών να ξέρεται ότι στην πραγματικότητα είναι διπλά σε Αθήνα και Θεσσαλονική.
συμφωνω με διασκεδαση γενικα! ειδικα ποτα! αλλα παλι θα τα χωσω στις καφετεριες κ τα μπαρακια με τα ποτα και τα ποτα-μπομπες τους, οποτε αστο.
αλλα τι λες για Τα έξοδα συγκοινωνιών??? Στην πατρα ειναι διπλασιο, μη σου πω και τριπλασιο το εισητηριο του λεωφορειου για απλη διαδρομη!

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Υποτιμημένοι είναι οι μισθοί, τα πτυχία, η εργασία....

travel_lover
Διάσημο μέλος

έγραψες πάλι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.