DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.310 μηνύματα.

03-08-09

19:34
Εδώ μπορείτε όσοι αγαπάτε τα κινηματογραφικά soundtracks να ποστάρετε κάποια από τα αγαπημένα σας. Mόνο μουσική για ταινίες.
Ξεκινώ με έναν απ'τους αγαπημένους μου. Nino Rota. Γεννημένος το 1911, ένας απ'τους μεγαλύτερους κατά τη γνώμη μου συνθέτες κινηματογραφικής μουσικής, που σπούδασε και έζησε στις ΗΠΑ για τέσσερα χρόνια, συνέθεσε όπερα και έντυσε με μουσική τις ταινίες του Φελίνι όπως το Dolce Vita και το 8 1/2. Η πρώτη του σύνθεση για κινηματογραφική ταινία το 1933 για το Treno popolare.
Ξεκινώ με έναν απ'τους αγαπημένους μου. Nino Rota. Γεννημένος το 1911, ένας απ'τους μεγαλύτερους κατά τη γνώμη μου συνθέτες κινηματογραφικής μουσικής, που σπούδασε και έζησε στις ΗΠΑ για τέσσερα χρόνια, συνέθεσε όπερα και έντυσε με μουσική τις ταινίες του Φελίνι όπως το Dolce Vita και το 8 1/2. Η πρώτη του σύνθεση για κινηματογραφική ταινία το 1933 για το Treno popolare.
The Godfather (1972)
Love Theme
Love Theme
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.