Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.432 εγγεγραμμένα μέλη και 3.562.860 μηνύματα σε 105.945 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 312 άτομα.
Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα.
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα.
rain falling around me
can't tell if weather is warm
or why I am cold?
fame falls all around me
can't tell if I should just hide or run
some people hold onto their misery,
a token of their lives
painted faces, warlike, they march on
feel the end near, blinding and screaming
for blood they'd do anything
got two tickets to Peridon, just can't sleep
I've got no reason to worry 'cause it's just a dream
on my way to the classroom
lit the fire
it's a burning desire
murder
water is needed
hate seems always following
can't tell if I can run, can't find my way outside
hate seems always following
can't tell if I should just run or hide
some people hold onto their misery
a token of their lives
painted faces, warlike, they march on
feel the end near, blinding and screaming
for blood they'd do anything
got two tickets to Peridon, just can't sleep
I've got no reason to worry 'cause it's just a dream
on my way to the classroom
lit the fire
it's a burning desire
murder
water is needed... [/SIZE][/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μου άρεσε το κομμάτι.Αλλά με χάλασαν λίγο τα φωνητικά.(Στο 5.12 με θύμισαν και TooL μουσικά.) Ήταν φωνητικά για μπύρα και γρήγορους ρυθμούς και τα χώρεσαν σε κομμάτι που ήθελε ντουμ-ιάρικα ή έστω "μαστουριάρκα φωνητικά".Με τους όρους αυτούς εννοώ :
1. Μαστουροφωνητικά :
2.Ντουμιάρικα :
Και σας αφιερώνω και κομματάρα απ τα τελευταία των Katatonia
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα.
Αν και η συναυλία τον Ιούλιο ήταν ψιλοαπογοήτευση λόγω του απαίσιου ήχου ( α ρε Principal) η κομματάρα αυτή μας ξεσήκωσε. Για να αλλάξουμε και στυλ από τα τελυτάια ποστ. Κάθε φορά που ακούω το κάτωθι απλά αναμαλλιάζομαι.
Ο Chuck Billy όσα κιλά και να πάρει θα είναι ρισπέκτ.-Φωνάρα
SOULS OF BLACK!
Με την αναφορά του Principal θυμήθηκα το 8-ball.
Μου έλειψαν πολύ τα ντίσκο πάρτυ του!
Μεταλλάδες με μακριά μαλλιά και μούσια, να χορεύουν σαν τον τραβόλτα με μπλούζες morbid angel.
Πω γαμώτο θέλω να ξαναπάω Θεσσαλονίκη!
Με την αναφορά του Principal θυμήθηκα το 8-ball.
Μου έλειψαν πολύ τα ντίσκο πάρτυ του!
Μεταλλάδες με μακριά μαλλιά και μούσια, να χορεύουν σαν τον τραβόλτα με μπλούζες morbid angel.
Πω γαμώτο θέλω να ξαναπάω Θεσσαλονίκη!
Χαχα ναι, τα ντίσκο πάρτυ είναι αλαλούμ τελείως! Τελευτάια φορά που είχα πάει (γιατί δεν το πολυσυμπαθώ μουσικώς το οχτώμπαλλο) είχαμε κατέβει στο ντίσκο πάρτυ με μια φίλη γκοθού και ήμασταν ανάμεσα στους κουλούς :
Μ : πλατφόρμες ως τον ουρανό, μακρυ κατάμαυρο darkwave μαλλί, old school gothic βάψιμο
Εγώ : σαν κανένα ανίψι του Στάθη Ψάλτη-υβρίδιο Σταμάτη Γαρδέλη : αθλητικά, μακρόμαλλο, μπλούζα Jacob's Dream και κακοστριμμένο τσιγάρο στο στόμα να χορεύουμε YMCA!
Και έχουμε και έναν φίλο με μπλούζες Aborym να σέρνει γόνατα καμιά φορά κάνοντας ντίσκο φιγούρα.
Αχ , με πρίζωσες τώρα για χαβαλεδούρα και την Παρασκευή πρέπει να πάω σε χ'εβυ μέτσολ πάρτυ
Δεν νομίζω γιατί εκείνη τη μέρα είχε βραδιά Megadeth και πήγα να τα σπάσω με τον αμορεμίο και την εν λόγω φιλενάδα.Τα Σάββατα νομίζω έχει πάνω "γκοθούδες".Αλλά αν θες τη γνώμη μου , πιο darkwave βραδιές κανονίζονται αν σου αρέσει το είδος, γιατί γκόθικ δλυσκολα παιζει στο οχτώμπαλλο σε καθιερωμένες βραδιές.Συνήθως βάζει μπλιμπλίκια industrial και λοιπα τα οποια δεν κατέχω.
Πάντως εγώ για stoner, heavy metal, power, thrash, death και black δεν πάω εκεί γιατί είναι το άνδρο του nu metal. μπλιε
Την Παρασκεύη που είχα πάει εγώ έσκαγαν από πάνω τα κοριτσούδια με τις πλατφόρμες κλπ
Γαμάει το νου μέταλ ρε. Είδικα σε κανά τέτοιο μαγαζί. Πφ. Και το industrial, αμέ.
μπα ιφριτ μου, δεν είμαι του είδους.Με πιάνει πονοκέφαλος.Όπως και με το πόζερ, πάνω από 5 κομμάτια στη σειρά δεν μπορώ.Αν και χαβαλεδιάζω με πόζερ. Το νου μέταλ δεν το μπορώ με τίποτις. Βέβαια το ίδιο μπορεί να πει κάποιος για τα γούστα μου. Εγώ π.χ. μπορώ να ακούω epic και speed metal μεχρι να με πάρει ο ύπνος όρθια απ την κούραση, άλλοι βγάζουν σπυριά και φτύνουν σαλμονέλα.
Περί ορέξεως.. μορταδέλα.
Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα.
Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.911 μηνύματα.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.