iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Εμένα τα μόνο τραγούδια που θεώρησα αξιόλογα ήταν Dream of Mirros και Nomad (νομίζω έτσι γράφετε ) Τα υπόλοιπα τελείως αδιάφορω...Αρχική Δημοσίευση από Hetfield:Για μενα το Brave new World ειναι κατι παραπανω απο μετριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Covenant
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από burbuja:εμένα μ'αρέσουν πολύ οι "Opeth","Anathema",και "Porcupine tree"..επίσης,έχω ακούσει μερικά κομματάκια από "Arcana" και μου άρεσαν,όπως επίσης και "Dream Theater"..επί τη ευκαιρία,μήπως ξέρει κανείς για επερχόμενη συναυλία "Opeth" στην Ελλάδα..??
Ωραια τα ακουσματα σου,αλλα το ενα συγκροτημα δεν εχει καμια σχεση με το ειδος που παιζει το αλλο!
Ποτε πεφτει η συναυλια,ελπιζω κοντα xmas
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος
Φοβερό είναι και το BE των Pain of Salvation.Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[:
Θα πρότεινα σε όποιον θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό που ίσως δεν έχει ξανακούσει κάτι παρόμοιο το Lateralus των Tool. Είναι κατά τη δική μου κρίση, ένα μουσικά εξαίρετο album και με ένα βαθύτατο concept το οποίο σας αφήνω να ανακαλύψετε μόνοι σας Κυρίως επειδή είναι υποκειμενικό
Αν μου ζητούσαν να κατατάξω τους Tool σε μία κατηγορία (κάτι που θα τους μείωνε πολύ γιατί παίζουν απλά μουσική) θα έλεγα γενικά και αόριστα proggresive rock/metal. Έχουν τραγούδια με κοινωνικό, φιλοσοφικό κ.α. περιεχόμενο και, ειδικά στο Lateralus, ο στίχος αγγίζει φιλοσοφικές ερωτήματα. Είναι δίσκος που χρειάζεται πολύ χρόνο και πολλές ακροάσεις. Πιστεύω πως όποιος δοκιμάσει δε θα χάσει τίποτα, αντιθέτως μάλιστα, θα κερδίσει πολλά
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι Anathema ειναι μια απο τις αγαπημενες μου μπαντες αυτη τη στιγμη... Και οι Dream Theater πολυ καλοι, με αποκορυφωμα το Train of Thought. Για τους υπολοιπους που ανεφερες, απλα respect.εμένα μ'αρέσουν πολύ οι "Opeth","Anathema",και "Porcupine tree"..επίσης,έχω ακούσει μερικά κομματάκια από "Arcana" και μου άρεσαν,όπως επίσης και "Dream Theater"..επί τη ευκαιρία,μήπως ξέρει κανείς για επερχόμενη συναυλία "Opeth" στην Ελλάδα..??
Covenant
Δραστήριο μέλος
Αnathema ηταν και εμενα καποτε απο τις αγαπημενες μου μπαντες,αλλα τους "παρατησα" να τους ακουω εντατικα για τους πασιφανεις λογους που ακουν οι περισσοτεροι.Αρχική Δημοσίευση από shaman:Οι Anathema ειναι μια απο τις αγαπημενες μου μπαντες αυτη τη στιγμη... Και οι Dream Theater πολυ καλοι, με αποκορυφωμα το Train of Thought. Για τους υπολοιπους που ανεφερες, απλα respect.
Μαλιστα το αστειο της υποθεσης ειναι οτι πριν ποτε τους ακουσω,ουτε νοτα τους κυριολεκτικα και ειχα ακουσει κ ουτε ειδος γνωριζα τι ηταν,πηγα σε μια συναυλια τους μαζι με τους septic flesh.
Πραγματικα περασα πολυ καλα και ηταν φοβεροι πανω στην σκηνη,με μονο κακο οτι εγω περιμενα πως και πως στιγμες πορωσης για να χτυπηθω!(νομιζω θα ηταν το ιδιο με τους septic )
Οι dream theater ειναι πολυ ξεχωριστο συγκροτημα
High_Voltage
Νεοφερμένος
Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:Φοβερό είναι και το BE των Pain of Salvation.
αχ αυτο ειναι τέλειο. Keep that in mind guys! σιγουρα θα σας αρεσει! Καλα που το ανέφερες.
Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Υ.γ.: Είναι αλήθεια ότι το διαλύσαν οι nightwish;
Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος
Covenant
Δραστήριο μέλος
Γενικα δεν νιωθω στερημενος απο συναυλιες,αλλα θα ηθελα να παω σε πολλα ακομα συγκροτηματα.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Covenant
Δραστήριο μέλος
High_Voltage
Νεοφερμένος
Αρχική Δημοσίευση από Hetfield:Λοιπον, μιας και δεν εχει συγκεκριμενο θεμα συζητησης το thread, θα ξεκινισω ενα εγω. Σε τι συναυλιες (metal η Rock) εχετε παει φετος;
αχ σε καμια φετος δυστυχώς! και θά ήθελα να παω γμτ! αλλα όλο το χειμώνα δόυλευα στο φουλ! 6 μερες την εβδομαδα! ουτε τουαλέτα δε μπορόυσα να πάω ποσο ΄μαλλον να ανέβω στην αθήνα για συναυλία!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
την έδειξαν ή έφυγε; η Nightwish θα φωνάξουν άλλη τραγουδίστρια;Αρχική Δημοσίευση από Hetfield:Οχι δεν το διαλυσαν, απλως εδιωξαν την Tarja.
Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την εδιωξαν. Τωρα ψαχνουν για καινουργια τραγουδιστρια. Παντως ενα ειναι σιγουρο: Οι Nightwish δεν θα ειναι πλεον οι ιδιοι.Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:την έδειξαν ή έφυγε; η Nightwish θα φωνάξουν άλλη τραγουδίστρια;
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
ειρωνικό ήταν αυτό;Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[:ναι ρε γμτ. τέτοιο υπέροχο συγκρότημα. κρίμα
εγώ προσωπικά τους Nightwish τους άκουγα μόνο για την φωνή της tanja ... η μουσική που παίζουν δεν μου αρέσει καθόλουΑρχική Δημοσίευση από Hetfield:Την εδιωξαν. Τωρα ψαχνουν για καινουργια τραγουδιστρια. Παντως ενα ειναι σιγουρο: Οι Nightwish δεν θα ειναι πλεον οι ιδιοι.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
μόνο η φωνή της άξιζε αλλά και πάλι δεν είναι η μόνη soprano που υπάρχει
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Σορρύ στην metal σκήνη δεν ξέρω άλλη αξιόλογη soprano γυναικία φωνή...Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[:Exposed ειρωνικό ήταν για τον λόγο που γράφεις στο δεύτερο quote σου ΄
μόνο η φωνή της άξιζε αλλά και πάλι δεν είναι η μόνη soprano που υπάρχει
Εγώ βλέπω να παίρνουν τα 3 η nightwish ... Προσωπικά δεν νομίζω να ακουσώ τον νέο δίσκο τους ή εκτος ετοιμάσουν καμια έκπληξη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.