Valder
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος
Η φήμη τί έλεγε οτι έχει η γλώσσα του και είναι "αγελάδας";Οσο για την γλωσσα του Simmons δεν συμβενει τπτ, απλα εχει μεγαλυτερη απο το φυσικο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Νομιζω κατι τετιο, αλλα πιος μπορει να πιστεψει κατι τοσο ηλιθιο;Αρχική Δημοσίευση από gademis:Η φήμη τί έλεγε οτι έχει η γλώσσα του και είναι "αγελάδας";
Valder
Τιμώμενο Μέλος
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος
Oh yeah!! Check this out! Ο κόσμος έχει τρελαθεί!Αρχική Δημοσίευση από Valder:Αχαχαχαχαχα γλώσσα αγελάδας λέει ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Oh yeah!! Check this out! Ο κόσμος έχει τρελαθεί!
Δεν παμε καλα... Μηπος και τα δαχτυλα του που ειναι λιγο μικρα ειναι κομμενα;
Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τοσες και τοσες φορες εχω δει τον kronos να βγαζει την γλωσσα του και οπως ειπε και αυτοσ εχει οσοι περιπου και του Simmons, μηπος του κανανε ενχηρισει και του βαλανε την γλωσα του σκυλου του;
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος
Αυτό βασικά δείχνει ότι είναι αρχιποζεράς...Αρχική Δημοσίευση από Kaimaktsalan:Η εμφανισει του μπορει να ειναι χαλια αλλα αυτο δειχνει οτι δεν μασαει και κανει οτι θελει.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Kaimaktsalan:Γιατι τετια κρυα αντιμετοπησει για τον Manson. Η εμφανισει του μπορει να ειναι χαλια αλλα αυτο δειχνει οτι δεν μασαει και κανει οτι θελει. Οσο για του μυθους.... ΕΛΕΟΣ!
Τοσες και τοσες φορες εχω δει τον kronos να βγαζει την γλωσσα του και οπως ειπε και αυτοσ εχει οσοι περιπου και του Simmons, μηπος του κανανε ενχηρισει και του βαλανε την γλωσα του σκυλου του;
ΚΑι ενός ξαδέλφου μου είναι περίπου τόση η γλώσσα,
και δεν είναι και τόσο μακρυα για να πω WOW, είδα την φωτό αυτού που λέτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Αρχική Δημοσίευση από bunny:Δεν ξέρω αν είναι αυτός ή αν αληθέυει πάντως είναι αηδιαστικό όντως
Ναι αληθέυει, μόνο που δεν ήταν πλευρά αλλά σπόνδηλος! Αυτή η ιστορία πρέπει να είναι εδώ και περίπου μια δεκαετία όμως...
Στο θέμα μας τώρα... Σαν εικόνα και παρουσία τον θεωρώ φρικτό, μερικά τραγούδια του όμως μου αρέσουν πάρα πολύ! Ειναι αυτος που ερμηνεύει ενα απο τα αγαπημένα μου remix, το sweat dreams των eurithmics. Αν δεν το έχετε ακούσει, πιστέψτεμε αξίζει η προσπάθεια να το βρείτε (Marilyn Manson - Sweet Dreams)
Sweet dreams are made of theese...
who am i to disagree...
i travelled the word at seven seas...
everbody is looking for something...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Guest 990498
Επισκέπτης
Ένα βίντεο που δείχνει το πως άλλαξε ο Μάνσον στα χρόνια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οεοο!
Νεοφερμένος
Guest 990498
Επισκέπτης
Δώσε βρε συ το λινκ να δούμε τι λέει.Κοίτα επειδη εχω ακουσει πολλα απο τα τραγουδια του θεωρω πως ειναι απο τουσ καλυτερους τησ gothic rock-death metal ,μιασ και ειναι μερικα απο τα ειδη μουσικης που μου αρεσουν. Σε ο,τι αφορα την εμφανιση του... τα σπαει απλως στην ελλαδα δεν ειναι συνηθες φαινομενο η τοση εκκεντρικοτητα Και ναι στην ταινια του μουρ αλλα και γενικοτερα στισ συνεντευξεις του ειναι συγκροτημενο ατομο(αν θες εχω ενα λινκ στο youtube). Σατανιστης ειναι και μαλιστα εχει ανακυρηχθει και επισημα απο την σατανιστικη εκκλησια του Lavey (μακρια απο μας..). Τωρα για τα πλευρα του δν ξερω... αληθευει δεν αληθευει, to be or not to be(ακυρο)(?) Γενικα θα εχεις καταλαβει οτι μου αρεσει πολυ και δεν θα εχεισ και αδικο.. το ολο στυλ του ειναι κορυφη.
metalhead9121
Εκκολαπτόμενο μέλος
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
ποιητής ; για απήγγειλε τίποτα , έχω βαρεθεί τελευταία τον έλιοτο Marilyn manson ειναι απλα θεος εχει κανει ενγχηρηση για φωνητικους λογους,ειναι σατανιστης,ειχε δικιο για το θεμα στο coloumbine.απλα δεν ειναι συνιθησμενη η εμφανιση του στην ελλαδα.ειναι ενας πολυ καλος καλλιτεχνης σαν μουσικος,σεναριογραφος,συγγραφεασ,σκηνοθετης,ποιητης και ειμαι η BIGGER FAN EVER.και μην με παρεται για τρελη,μου αρεσει και εμφανισιακα αλλα δυστηχως για μενα αν δειτε τις γυναικες του θα καταλαβετε οτι του αρεσει ενα συγκικρημενο στηλ 40',50'
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.