Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:28 Η Αλεξάνδρα: #21 17-09-05 17:28 Καλώς ήρθες Γιάννη. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Απριλίου 2008 στις 23:39 Ο Guest 990498: #22 16-04-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Επάνήλθα και παντρεμένος και 30 χρονών!!!μόλις έφτασα Αθήνα απο τον "μήνα" του μέλιτος πτώμα είμαι αλλα απο άυριο θα με δείτε ξανά μέσα. Καλώς σας βρήκα μου λείψατε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες!!! Πέρασες καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλώς ήρθες Γιάννη. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Απριλίου 2008 στις 23:39 Ο Guest 990498: #22 16-04-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Επάνήλθα και παντρεμένος και 30 χρονών!!!μόλις έφτασα Αθήνα απο τον "μήνα" του μέλιτος πτώμα είμαι αλλα απο άυριο θα με δείτε ξανά μέσα. Καλώς σας βρήκα μου λείψατε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες!!! Πέρασες καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Επάνήλθα και παντρεμένος και 30 χρονών!!!μόλις έφτασα Αθήνα απο τον "μήνα" του μέλιτος πτώμα είμαι αλλα απο άυριο θα με δείτε ξανά μέσα. Καλώς σας βρήκα μου λείψατε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες!!! Πέρασες καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.