Gramatik

Guest 515609

Επισκέπτης

Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
Δημιούργησα αυτό το θέμα γιατί μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης.Τον ανακάλυψα τυχαία πρόσφατα.Δεν ξέρω πως λέγεται το είδος μουσικής,αλλά το βρίσκεις συχνά σε κομμάτια ραπ να παίζει απο πίσω.

Διαπίστωσα όμως οτί το συγκεκριμένο έχει ιδιαίτερη πέραση και ας μην είχα πάρει χαμπάρι εγώ.Είναι όντως τόσο γνωστός?Πρώτη φορά βρίσκω καλλιτέχνη που οτι βάζω απο αυτόν να μου αρέσει,οτιδήποτε !

Για να μην πολυλογώ σας παρουσιάζω την φανταστική μουσική του Gramatik

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gramatik - In This Whole World

Muse-%E2%80%93-Knights-of-Cydonia-Gramatik-Remix-For-Fans-of-Pretty-Lights.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τρελό ... "ξέθαμα", αλλά τι να κάνουμε που είναι στη φύση μας να ... ψάχνουμε*! :shifty:

*πόσο μάλλον αν κάτι είναι αδυναμία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυο αγαπημένα:

Υ.Γ. Δεν ήξερα ότι ήταν του Gramatik και μόλις το ανακάλυψα κόλλησα! :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ετσι να ανεβει το θεματακι!:music::music:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back