Δὲν μπορῶ νὰ πῶ ὅτι ἔχω μέτρο σύγκρισης. Στὰ Goody's πήγαινα ἀρκετὲς φορὲς μικρότερος καὶ μπορῶ νὰ πῶ ὅτι (τότε) μοῦ ἄρεσε. Γενικὰ κι αὐτὰ εἶναι παρηκμασμένα. Στὴν Πάτρα γιὰ τὴν ἀκρίβεια ὅσες φορὲς ἔχω περάσει ἀπ' ἔξω, βαρᾶνε μυῖγες.
Ἡ μόνη μου ἐπαφὴ μὲ τὰ Macdonald's εἶναι μέσα ἀπὸ μαγαζιὰ τῆς εθνικῆς ὁδοῦ Πατρῶν-Ἀθηνῶν καὶ δὲ θὰ ἔλεγα ὅτι ἔχω καὶ τὶς καλύτερες ἀναμνήσεις. Κάποια στιγμὴ εἶχε ἀνοίξει καὶ στὴν Πάτρα, ἀλλὰ ἔκλεισε μὲ συνοπτικὲς διαδικασίες.
Γιὰ νὰ ἀπαντήσω καὶ στὴν ἐρώτηση, προσωπικὰ ἔχω νὰ ἐπισκεφθῶ καὶ τὶς δύο ἀλυσίδες πολλὰ χρόνια ὁπότε δὲν μπορῶ νὰ ἐκφέρω ἄποψη. Ὁπότε οὐσιαστικὰ ἡ ἀπάντησή μου εἶναι κανένα ἀπὸ τὰ δύο. Αὐτὸ δὲ σημαίνει ὅτι δὲν κάνω τὶς γουρουνιές μου. Ἁπλῶς προτιμῶ γιὰ νὰ χτυπήσω ἕνα burger κάποια ἀπὸ τὰ ντόπια μαγαζιὰ, μερικὰ ἐκ τῶν ὁποίων εἶναι πολὺ καλά (στὴν Πάτρα εἶναι ὁ Mr. Burger).
Υ.Γ. Θυμᾶται κανεὶς ἐκτὸς ἀπὸ ἐμένα τὰ Hambo; Ἔχω τὴν ἐντύπωση ὅτι τὸ συγκεκριμένο μαγαζὶ ἦταν μόνο στὴν Πάτρα, ἀλλὰ δὲν εἶμαι πολὺ σίγουρος. Οἱ συμπατριῶτες τουλάχιστον ἂς μὲ διαφωτίσουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.