CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

ειχα μαθει οοολα τους τα τραγουδια απ'εξω...τους λατρευω πραγματικα! Ανατριχιαζω με αυτους τους στιχους...Το "Καποιου Οκτωβρη την Αυγη" ειναι το αγαπημενο μου (και ταιριαζει με την ημερομηνια 1/10)
Νεφεεελη με συγκινεις! Κι εμενα αγαπημενο μου ειναι το "Καποιου Οκτωβρη την αυγη" (και το "Η δικια μου Ιθακη" και το "Οσα μου μαθες εσυ") εμενα μου ταιριαζει και με την αυριανη ημερομηνια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Νεφεεελη με συγκινεις! Κι εμενα αγαπημενο μου ειναι το "Καποιου Οκτωβρη την αυγη" (και το "Η δικια μου Ιθακη" και το "Οσα μου μαθες εσυ") εμενα μου ταιριαζει και με την αυριανη ημερομηνια![]()
χαχα και εμενα μ'αρεσουν και τα αλλα 2 που ειπες αλλα σαν το "Καποιου Οκτωβρη την Αυγη"...ειναι το πιο υπεροχο τραγουδι που εχω ακουσει πραγματικα...και ταιριαζει με ολο το μηνα

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχα και εμενα μ'αρεσουν και τα αλλα 2 που ειπες αλλα σαν το "Καποιου Οκτωβρη την Αυγη"...ειναι το πιο υπεροχο τραγουδι που εχω ακουσει πραγματικα...και ταιριαζει με ολο το μηνα![]()
σιγουρα, απλως για την κυριακη ειχα εναν λογο παραπανω...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Μ'αρεσει και το 10 ποντους τακουνι παρα πολυ!
selc
Δραστήριο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=R7BXSqUjkZA
https://www.youtube.com/watch?v=sb73I1ukA6c
https://www.youtube.com/watch?v=tQdHAAxmwbs
ωστόσο για μένα το παραμύθι είναι μακράν καλύτερο

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Άλλο Φρούτο
Εκκολαπτόμενο μέλος

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ήταν το πρώτο χιπ χοπ σχήμα της Ελλάδας..Ήταν το πρώτο ευρέως γνωστό χιπ χοπ σχήμα της Ελλάδας.Πολύ καλοί και πολύ καλά κάνανε που σταματήσανε.
Το wiki ότι λέει, μην με κατηγορείτε

με κακόγουστο αστείο να μοιάζει η ζωή που ζω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο νέο δίσκο του Σκηνοθέτη, "Μη μου του ήχους τάραττε", υπάρχουν και δύο κομμάτια με το Ρυθμοδαμαστή!
Σίγουρα έδωσαν μεγάλη χαρά στους "πιστούς" ακροατές τους, ύστερα από αυτή τη "μικρή τους επιστροφή" -αν και όχι ως FF.C.- στη χιπ-χοπ σκηνή...
Σαν κάστρα στην άμμο
Σε ποια ακτή σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.