Ταξιδάκι??
Τελεια!! (με πουλμαν, οχι αμαξια )
Μουσικούλα?
VIDEO
....Στο τιμονι ο
Exposed για να ελέγχει τα πάντα απο τους καθρέφτες..
συνοδηγός η
Λία για να έχει το νου της τη μια στο filofax της και την άλλη στον Exposed, να του χωνει καμμιά φωνή
αν τείνει να κάνει 8 αράκια αφου θα ακούει τον...
Sid να διαβάζει φιλοσοφία και να αφηγείται την τελευταία ερωτική του περιπέτεια με φανταστικές ομοιοκαταληξίες...
Διπλα του κάθεται η γεματη ενεργεια
Μαντρου να τον ακούει προσεχτικά προσθέτωντας στίχους ρομαντικούς απο το τελευταίο άλμπουμ της Χαρούλας.. Απο πίσω η καλλονη, ευαισθητη, αγαπησιαρα
Βικ Βικ θα φτιάχνει τα νύχια της και θα μου φωνάζει πίσω (εχω πιάσει γαλαρία)''
μαρηηηη ελα μπροστά να χαζέψουμε τον κόσμο απο το παράθυρο ..'' Θαχει παρει μαζι της και μια φωτο.. αυτη της κορης της (αμα η βικ βικ γινει μανα ξεχαστε τα ταξιδια, ο νους της θα ειναι εκει μονιμως
)
Καπου πιο πίσω θα πετύχεις εναν γκρινιαρη αξιαγαπητο
Ρασκαλ να χαζεύει τις θεσπέσιες υπάρξεις που αλωνίζουν εκτός πουλμαν κι απο δίπλα ο ισχυρος και μαγνητικος
φαντασμένος να του επισημαίνει σοβαρα ποσο εχουν αλλαξει οι καιροι απο κοινωνιολογικης αποψης...να βαριεται ανελεητα με εμας που χει μπλεξει αλλα κατα βαθος να του αρεσει
Α! Να και η μεγαλοψυχη, εξωστρεφης
Χιμ ! Μα τι κανει, που χει χαζέψει? Α ναι... ακούει προσεχτικά τον ιδεαλιστη κι ανθρωπιστη
Άγγελο και τις αποψεις του περι διαφορων γυναικας κι ανδρα, Αφροδιτης και Αρη...
Απο πίσω ακριβώς είναι η πρωτοπορα, δραστηρια και πειθαρχημενη
Ισι που μας ησυχάζει με τα υπεροχα παραμύθια της... Ο λεπτολογος κι ευστροφος
Χαος παραδιπλά βγαζει λογο και που και θα ρίχνει κανα βλέφαρο στον
Δοκτωρα να δει αν τον ακούει. Ο σταθερος δόκτωρας δεν ακούει!
Φορά ακουστικά και χτυπιέται με κομμάτια γκοθ. Ονειρεύεται μια καλλονή μαυροντυμένη και μαυρομαλλούσα.. με τεραστιες
μαύρες μπότες.
Α να... και η αερινη
Βενι ... Τραβα υπεροχες φωτογραφιες διπλα στην
Ηρω και σχολιάζουν τα τοπία.. Τι ωραίες φωτογραφίες που χουν τραβήξει....
Μισο να πάρω πόζα. Η υπευθυνη και ειλικρινης
Μαρω παρακολουθεί προσεχτικά τον κόσμο γύρω της και ταυτόχρονα ξεφυλλίζει ενα περιοδικό μόδας..
Να και το δραστηριο κι αυθορμητο
Νεραιδάκι δίπλα στην ισορροπημενη και φιλοσοφημενη
Καγιρα συζητούν για καλο φαγητό και μεγαλες αγάπες.. Ωχ, η Νεραιδα τα πηρε!!
γρήγορα να παω να της δώσω ένα φιλί, ειμαι σιγουρη θα ηρεμησει...
♥
Επ καποια με φωνάζει ''
μαρηηηη διαβασες τι λεει η Αση, εχει πανσεληνο σημερα!!! '' Μαντεψτε ποια με φωναξε!
Κι αφου η Καγιρα ξάπλωσε στην αγκαλίτσα της Νεράιδας.. πισω πισω ναμαστε! Διπλα μου ο
Μπιλ και ο
Νωευ , με προσεχουν...
Ο γλυκος και καλόψυχος Μπιλ πεταγεται σε καθε κουβεντα καθε παρεας για μπρεικ, (εχει πολυ γελιο
) και ο Νωευ εξακολουθει ακομα και μεσα στο πουλμαν να με κανει να σκεφτομαι για ακομα μια φορα ποσο ωραια ειναι η ζωη...
Αχ ο
πιγκ !! Ανεβηκε μολις τωρα.. επειτα απο τη σταση που καναμε. Ειχε παει να επισκεφτει μουσεια πιο πριν
και τωρα να τος! Μισοοο καποια τρεχει λαχανιασμενη
!! Ανεβαινει φυσωντας ξεφυσωντας ''
γειααα τι λεει τι χαμπαρια ?Σορυ ρε για την καθυστερηση αλλα εχουμε και δουλειες '' Μα ειναι η αξιολατρευτη
Μπερπ !
Η πρακτικοτατη κι αποφασιστικη
Ρεζιντεντ μπροστα μπροστα σε περιπτωση που χουμε καμια βλαβη.Ρεζ, σου ρχομαι σε λιγο να κανουμε συζητηση χωρις διαφωνιες (δεν ειν κατασταση αυτη να συμφωνουμε μονιμως μαυτο το κοριτσι!! Ουτε μια διαφωνια?!
)
(Τωρα αμα ξεχασα... που σιγουρα ξεχασα... συμπληρωνουμε αργοτερα... )
Κι εγω που ειμαι?
Α ναι...Παω περα δωθε, χωνομαι δω, χωνομαι κει, παρατηρω κι αφουγκραζομαι, σκεφτομαι
τι ωραια που ειναι η ζωη , σκεφτομαι...
τι ωραια που ειναι με παρεα!!! ♥
Ουπς, ενας κομητης. Οκευ,ο Δεσμωτης ειναι.