Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:09 Ο Hunter έγραψε: #161 26-04-07 01:09 ρε που το ξεθαψατε το θεμα αυτο; τι θεση ειπαμε οτι εχω εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 13:51 Ο Dark_kronos: #162 06-05-07 13:51 Εσυ εισαι ο νταβατζης φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 15:22 Ο Hunter έγραψε: #163 06-05-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Έχει κανείς εμπειρία από city building games; (πχ Caesar series ξέρω γω) Είστε να φτιάξουμε χάρτη; Click για ανάπτυξη... Επαιζα παλια το Ceasar 3 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εσυ εισαι ο νταβατζης φυσικα! Click για ανάπτυξη... Ετσι αγορι μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 06:18 Ο diotima έγραψε: #164 10-08-12 06:18 Φλωροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 Fernando_A gademis charmander giannhs2001 element skate Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε που το ξεθαψατε το θεμα αυτο; τι θεση ειπαμε οτι εχω εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 13:51 Ο Dark_kronos: #162 06-05-07 13:51 Εσυ εισαι ο νταβατζης φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 15:22 Ο Hunter έγραψε: #163 06-05-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Έχει κανείς εμπειρία από city building games; (πχ Caesar series ξέρω γω) Είστε να φτιάξουμε χάρτη; Click για ανάπτυξη... Επαιζα παλια το Ceasar 3 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εσυ εισαι ο νταβατζης φυσικα! Click για ανάπτυξη... Ετσι αγορι μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 06:18 Ο diotima έγραψε: #164 10-08-12 06:18 Φλωροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 Fernando_A gademis charmander giannhs2001 element skate Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εσυ εισαι ο νταβατζης φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 15:22 Ο Hunter έγραψε: #163 06-05-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Έχει κανείς εμπειρία από city building games; (πχ Caesar series ξέρω γω) Είστε να φτιάξουμε χάρτη; Click για ανάπτυξη... Επαιζα παλια το Ceasar 3 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εσυ εισαι ο νταβατζης φυσικα! Click για ανάπτυξη... Ετσι αγορι μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 06:18 Ο diotima έγραψε: #164 10-08-12 06:18 Φλωροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Έχει κανείς εμπειρία από city building games; (πχ Caesar series ξέρω γω) Είστε να φτιάξουμε χάρτη; Click για ανάπτυξη... Επαιζα παλια το Ceasar 3 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εσυ εισαι ο νταβατζης φυσικα! Click για ανάπτυξη... Ετσι αγορι μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 06:18 Ο diotima έγραψε: #164 10-08-12 06:18 Φλωροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φλωροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.