Ophelia
Διάσημο μέλος

Ας μιλήσουμε λοιπόν για την darkwave σκηνή...ασχολείται κανείς με το ξεχασμένο (?) αυτό είδος;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παρούσα

ξεχασμένο ? δε θα το λεγα .. όχι μόδα ναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

αν και το νταρκγουειβ καλυπτει ενα ευρυ φασμα .
αλλα τη διαφορα θα τη βρεις ακομη και αν βαλεις δυο κομματια απο το καθε στυλ

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ophelia
Διάσημο μέλος

αλλα τη διαφορα θα τη βρεις ακομη και αν βαλεις δυο κομματια απο το καθε στυλ![]()
Βρείτε τις διαφορές...

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Eμμμ οι Cure είναι δημοφιλές (new-wave) post-punk συγκρότημα που απλώς σε κάποια φάση γκοθόφερνε.
![]()
Δεν εχω ιδεα τι ειναι το darkwave, και με μια γρηγορη ματια στο wikipedia ειδα τους cure, οποτε ρωτησα για να ξερω...

Ophelia
Διάσημο μέλος

Ειδικά για την darkwave όμως, που εκ των πραγμάτων περιέχει πολλά υπο-είδη νομίζω οτι πράγμα ξεφεύγει κατά καιρούς. Ως ένα βαθμό το κατανοώ βέβαια οτι υπάρχει ανάγκη για μια σχετική κατηγοριοποίηση -ειδικά από δισκογραφικές, περιοδικά, μαγαζιά, κλπ- για να ξέρει ο καθένας ποιο είναι το target group του. Όταν όμως οι ταμπέλες αυτές (και οι υποταμπέλες τους, και οι υποταμπέλες των υποταμπέλων, και so on

Δεν λέω οτι δεν μπορούμε να κατατάξουμε την μουσική σε είδη, αλλά όχι να της βάζουμε και ασφυκτικά όρια ρε παιδιά...

Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει -κατά την ταπεινή μου γνώμη- είναι οτι ένα είδος μπορεί να εξελίσσεται χωρίς ουσιαστικά να επέρχονται διαφοροποιήσεις στην βάση του. Και νομίζω είναι πολύ λογικό αυτό...

Τα είδη και ο διαχωρισμός αυτός θα είχε αξία αν γινόταν με κάποια κριτήρια όπως: εποχή δημιουργίας του είδους, τόπος, τρόπος εξέλιξης, κοινωνικές συνθήκες, ιδεολογία πίσω από το είδος, ενορχήστρωση, σκηνική παρουσία
ρε συ τότε μου φαίνεται ότι θα είχαμε ακόμα περισσότερες κατηγορίες

Ophelia
Διάσημο μέλος

ρε συ τότε μου φαίνεται ότι θα είχαμε ακόμα περισσότερες κατηγορίες![]()
Τσούκου!!

ποσο γελαω με κατι τετοια

Ophelia
Διάσημο μέλος

Γιααααα πείτε λοιπόν...πήγε κανείς άλλος ή τελικά ήμουν η μόνη;;

Ξεκινάω λοιπόν. Στην Αθήνα, την συναυλία άνοιξε η Lettie (δεν ξέρω τι έγινε στην τροπική Σαλόνικα). Αν και δεν την είχα παρακολουθήσει σαν καλλιτέχνη ποτέ, ήταν πολύ καλύτερη από ότι περίμενα για support...τουλάχιστον αφού άφησε την κιθάρα και άρχισε τους αυτοσχεδιασμούς.

Στο κυρίως πιάτο, ο αγαπητός Peter έσκασε μύτη με ένα φουτεράκι να το πω;;

Από τις καλύτερες στιγμές το she's in parties, το Marlene Dietrich's και το ziggy

To playlist μας...

things to remember
velocity
peace to each
disappearing
fall
memory go
in every dreamhome
Marlene
21st century
secret
prince
deep ocean
brittle
-----*-----
strange kind-bela lugosi
she's in parties
cuts
------*------
ziggy stardust
transmission
''the One and Only Dark Star'' ακόμα και με την κουκουλίτσα του, τον αγαπάμε...

Κανένας άλλος που να ήταν εκεί;; Μην με αφήνετε να παραλυρώ μόνη μου, θα γράφω μέχρι του χρόνου

omniman
Νεοφερμένο μέλος

www.splitimage.gr
Συνημμένα
Ophelia
Διάσημο μέλος

Kαι τώρα μια ιστορία αγάπη, μίσους, πάθους, και άπειρης κατινιάς από δύο πολύ εμπνευσμένους δημιουργούς

Κιουρία μον αμούρ που είσαι να καμαρώσεις τον 'the One and Only Dark Star''

Brendan Perry Vs. Peter Murphy
Ξεκινάει λοιπόν ο φίλτατος Brendan ανακοινώνοντας στην επίσημη σελίδα του οτι δεν θα γίνει τελικά το τουρ που είχε προγραμματιστεί με τον Murphy γράφοντας:
Αρχική Δημοσίευση από Brendan vol.1:"There will be no Peter Murphy collaboration... the guy has too many albeit mysterious health issues to deal with and, to be honest, he's a sandwich short of a picnic."
και συνεχίζει...
Αρχική Δημοσίευση από Brendan vol.2:The truth of the matter is that Peter Murphy wasted months of my time, energy and effort. It was he, after all, who invited me to tour with him and then reneged on our agreement not once, not twice but three times... can you imagine my frustration? ... I would not have minded so much if he had shown some remorse by way of an apology, this would have been the very least I could expect from such an honorable and 'spiritual' man. Right? Well wrong... When I last wrote to him to enquire how he was and what the problem was, he basically told me to mind my own business... Cuckoo!
Kαι o Πετράκης (μην τυχόν και πέσει τίποτα κάτω

btw, o Murphy θα παίξει και στο Twilight (

Ξεμωραθήκανε λίγο ή είναι ιδέα μου;;

Sad, sad, sad, sad.-

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Άραγε?ασχολείται κανείς με το ξεχασμένο (?) αυτό είδος;;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οοοοοο αμα ήξερα νωρίτερα αυτό το θρεντ,δε θα χαράμιζα τα σονγκάκια μου στους αναίσθητους.
Μπράβο ρε Ελενακι,αν δεν ήσουν εσύ δε θα το έψαχνα ποτέ.
Το είχα δεδομένο πως (αρχικά) ήμανε η μόνη,αλλα μου ξεφύτρωσες εσύ και 2-3 ακόμα λάτρεις,αλλά με καθαρά μουσειακές διαθέσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.