Dank memes v1

ayLegMX_700b.jpg

δεν ξέρω αν σε εσας τους ψυχικά υγιείς φάνηκε σεξουαλικό, εγώ αναφερόμουν στις αυτοκτονικές μου τάσεις
Χαχαχα το κατάλαβα αλλά είπα να δώσω μια νέα οπτική (και δεν εννοούσα μόνο το σκοινί αλλά και το φαγητό)

Kinky.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

FB_IMG_1624207629992.jpg

Καλή εβδομάδα είπαμε;
Επειδή δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ ταυτίζομαι... διάβασα κάπου για ξύπνημα το πρωί βυθίζοντας το πρόσωπο σε νερό που έχει και παγάκια (!).
Μόλις το διάβασα αναφώνησα «γιατί τόση αχρείαστη βία», αλλά δεν ξέρω...
Για να το έχουμε κατά νου... :morning1:

—————————————————————

16C235B4-B49A-49AE-9485-487EC214AF64.jpeg

Επειδή δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ ταυτίζομαι... διάβασα κάπου για ξύπνημα το πρωί βυθίζοντας το πρόσωπο σε νερό που έχει και παγάκια (!).

—————————————————————

Α μια περίοδο που ξυπνούσα αρκετά νωρίτερα πριν πιάσω δουλειά (τώρα δεν έχω τέτοια πολυτέλεια δυστυχώς) έκανα κάτι παρόμοιο, έπαιρνα ένα παγακι και το απλωνα στο πρόσωπό μου μέχρι να λιώσει όλο. Ο πάγος έχει αντισηπτική δράση, σφίγγει και σε ξυπνάει, τέλειο ήταν.

διάβασα κάπου για ξύπνημα το πρωί βυθίζοντας το πρόσωπο σε νερό που έχει και παγάκια (!).
Αυτό κολλάει και στο δικό μου σενάριο.
Απλά δεν βγάζεις ποτέ το πρόσωπο απο το νερό.

Εντάξει κόβω τη darkίλα πρωί πρωί.
θα επανέλθω το βράδυ

Α μια περίοδο που ξυπνούσα αρκετά νωρίτερα πριν πιάσω δουλειά (τώρα δεν έχω τέτοια πολυτέλεια δυστυχώς) έκανα κάτι παρόμοιο, έπαιρνα ένα παγακι και το απλωνα στο πρόσωπό μου μέχρι να λιώσει όλο. Ο πάγος έχει αντισηπτική δράση, σφίγγει και σε ξυπνάει, τέλειο ήταν.
I stand with you comrade

—————————————————————

Δεν χρειάζεται βία, το μόνο που χρειάζεται είναι να βγεις έξω να δεις τον ήλιο μόλις ξυπνήσεις...

εδώ υπάρχουν τα npm modules τι να κλάσουν τα deps της c++...

on topic:

me-flirt-with-a-girl-girl-flirts-back-me-to-my-brain-now-what-inever-thought-ld-get-this-far-i...jpg
me-flirt-with-a-girl-girl-flirts-back-me-to-my-brain-now-what-inever-thought-ld-get-this-far-i-jpg.82604

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back