Το είδα κάπου στα αγγλικά και ζήλεψα, οπότε αποφάσισα να το μεταφράσω και να το βάλω εδώ. Το αντιγράφετε και συμπληρώνετε.
ευχαριστούμε για τις οδηγίες - μακάρι να ήτανε τόσο σαφείς και στις δημόσιες υπηρεσίες
Το τελευταίο άτομο που...
...Κοιμήθηκε στο κρεβάτι σας: σίγουρα όχι εγώ - μερικές φορές αναρωτιέμαι αν είναι όντως δικό μου
...Σας είδε να κλαίτε: οι άντρες δεν κλαίνε - οπότε την σκότωσα για να μην πει τίποτα
...Μοιραστήκατε ένα ποτό: άμα τα μοιραζόμουνα , μπορεί να έσωζα το συκώτι μου . Αν το έσωζα δεν θα είχα δικαιολογία για να πίνω - τώρα κανείς δεν ξέρει αν πίνω επειδή έχω έλκος ή έχω έλκος επειδή πίνω . Οπότε κάτω τα χέρια από το ποτό μου (δεν χάνεις και τίποτα , μπόμπα είναι)
...Πήγατε μαζί σινεμά: ε , δεν θυμάμαι , έχω καιρό να πάω . Μάλλον η γιαγιά μου και βλέπαμε τον τιτανικό.... ή η προγιαγιά μου στην αλίκη στο ναυτικό . Όπως και να ναι , χαλιγουντιανά κλισέ , σενάρια που δεν βγάζουνε άκρη , και κρατς κρουτσς από πατατάκια και ποπ κορν ; Αν πάω , θα πάω με τον θηριοδαμαστή μου
...Πήγατε μαζί στο Mall: με την μαμά , ήθελε να δει πώς είναι . Και με μια άλλη φορά με μια μεγάλη πορτοφόλα για να πάρω πισί - εύγε στις καθαρές τουαλέτες του μολ
...Σας έβαλε τις φωνές: κανένας , ποιος θα το τολμούσε ; ούτε ο σωκράτης κόκκαλης με όλη του την συνοδεία
...Σας έστειλε ένα mail: εταιρεία για επιμήκυνση πέους - μου χουνε στείλει 300 μέιλ παρόλο που τους έβαλα στους ανεπιθύμητους αποστολείς - δεν θα πιάσω στα χέρια μου την πρώην μου που τους έδωσε το μέιλ μου
Έχετε ποτέ...
...Ερωτευτεί κάποιον που δεν του/της αρέσατε; Ναι , αλλά δεν έχει πια σημασία (ή μάλλον έχει αλλά τι σημασία έχει; )
...Είπατε "σ'αγαπώ" και το εννοούσατε; Ναι αλλά το μετάνιωσα . Αν εννοείς κάτι , δεν πρέπει να το λες εύκολα - χάνεται και το νόημα
...Μαλώσει με το κατοικίδιο σας; Όχι , αλλά μαλώνω με τα κατοικίδια των γειτόνων . Ήθελα να τους πάρω φίμωτρα και δεν δέχονταν ούτε όταν πρότεινα να φορέσουνε και τα αφεντικά τους .
...Πάει στην Αμερική; Όχι , δεν χρειάζομαι το αμερικάνικο όνειρο , αρκούμαι στον ελληνικό εφιάλτη
...Πάει στην Κίνα; Όχι , κάτι σε πιο κοντινό βρίσκεται ; ή να περάσω πάλι αύριο ;
...Χορέψει γυμνή/ός; Ναι , αλλά πριν με βρούνε τα χλωμά πρόσωπα και με μπουζουριάσουνε . Τότε λεγόμουνα ακόμα <<το στόμα που δεν κλείνει ποτέ>> , έτσι με είχε ονομάσει ο μάγος της φυλής επειδή τον έπρηζα στις ερωτήσεις. Τα χλωμά πρόσωπα ακούγοντας το όνομα μου νομίζανε πως οι ινδιάνοι αναφέρονται σε αισθησιακή τανία.Ο Αρχηγός-Ούγκα-Ούγκα δεν ήξερε αγγλικά γιατί είχε λαδώσει για δίπλωμα οδήγησης αλόγου και δεν του περισσέψανε για Λόουερ οπότε λόγω κακής συννενόησης με πήρανε μαζί τους στην Αθήνα ως σκηνοθέτη-παραγωγό ταινιών μικρού (και μεγάλου) μήκους . Έχω γυρίσει την πρώτη ταινία της Βάνας Μπάρμπα , μετά από μερικά χρόνια αποσύρθηκα αλλά η πόλη και η βάνα με πονήρεψαν και τώρα δεν χορεύω πια γυμνός πρώτον γιατί είναι πλέον ντροπή και δεύτερον γιατί παντού στα χορευτάδικα ακούγεται ο νίβο στο μικρόφωνο που με εκφράζει μόνο ένας στίχος του: <<κλείστε του το στόμα>>
...αγαπήσει; Ναι , αλίμονο σε αυτόν που δεν αγάπησε , αλίμονο και σε αυτόν που αγάπησε πολύ
...κάνει κάποιον μπάνιο;

Ναι
τα παπάκια μου
...Καπνίσει; Αμέ , όλες τις μάρκες για ένα φεγγάρι . Βρήκα και ποια γουστάρω τελικά περισσότερο : τον καθαρό αέρα της εξοχής
...Κάνει bunjee jumping; Όχι , μπορεί να το κάνω κάποτε αν περνάει από κάτω η πριγκίπισσα των παραμυθιών μου . Θα κόψω το σκοινί και καθώς αυτή θα αναρωτιέται <<πού είναι οι άντρες>> , θα πέσω εγώ κατακέφαλα της
...Κάνει εμετό επίτηδες; Επίτηδες ; Ε άμα είχα πιει τα κέρατα μου ναι αναγκαστικά , αλλά επειδή αηδίαζα το έκοψα νωρίς . Καλά όχι και νωρίς - ο γιατρός μου δίνει 3 βδομάδες ακόμα , το παρηγορητικό είναι ότι είχε πει το ίδιο στον παππού μου πριν 30 χρόνια
...Κλάψει επίτηδες για να γλιτώσετε απο κάποιο πρόβλημα; Αυτά τα κάνουνε οι γυναίκες μόνο . Εγώ κλαίω για να φορτωθώ κανένα πρόβλημα ακόμα .
...Κλάψει επειδή πέθανε κάποιος; Ναι , ο παλιός μου εαυτός . Οι εαυτοί μου είναι σαν το πληθωρισμό - κάθε πέρσυ και καλύτερα . Αλλά να μην καλλάμε στο παρελθόν , δεν φτάνει που μας κόλλησε αυτό
...Ερωτευτεί τον κολλητό/κολλητή σας; Όχι , όταν θελήσω να κάνω την ζωή μου αμερικάνικη κομεντί θα σε φωνάξω πάλι να ρωτήσεις
...Ευχηθεί να ανήκετε στο αντίθετο φύλο; Ναι , αρκεί να είχα μεγάλο στήθος για να το κοιτάω όλη μέρα . Σοβαρά τώρα (καλά και το προηγούμενο ήτανε ΥΠΕΡσοβαρό) ναι το έχω σκεφτεί για μια μέρα θα είχε πλάκα . Μια μέρα ε ; όχι να κάνουμε και σίριαλ στον αντέννα

...Ευχηθεί να ήσασταν νεότερος; Δηλαδή ; σπόρος ; σπερματοζωάριο ; όχι , εγώ αν δεν φτάσω στα σαράντα δεν θα ησυχάσω . Στα σαράντα παίρνεις μια βάρκα να πας για ψάρεμα και να ηρεμήσεις .Και τελικά δένεις μια πέτρα και φουντάρεις να γλιτώσεις από τα δάνεια και τα σόγια σου
Αγαπημένα:
Δωμάτιο στο σπίτι: Τουαλέτα και κουζίνα και βεράντα . Πλάκα δεν θα είχανε όλα μαζί σε ένα ;
Μουσική: ροκ , μπλουζ , τζαζ , κλασσική και σότης βολάνης
Συγκρότημα: ότι να ναι αρκεί να ναι cardigans
Χρώμα: δεν μου ερχότανε τίποτα και δανείστηκα απαντήσεις από απαντήσεις γυναικών : λιλά , ροζουλί , ζουζουνιάρικο , στρας , πουά με ρίγες (αυτό το είπε ο αντωνάκης μάλλον)
Άρωμα: dior homme sport είναι τόσο υπέροχο που μπορώ το προηγούμενο βράδυ να απαντήσω στην ερώτηση του σουβλατζή για το αν τα θέλω από όλα <<βάλε και διπλή δόση κρεμμύδια και τσατσίκι δικέ μου>> . Τα axeειδή μου την δίνουνε - τελικά αν κάτι τρώει τρελή διαφήμιση είναι για τα μπάζα . Εξαίρεση : axe marine . Λόγοι : συναισθηματικοί
(το φορούσε ο Βάγγος

)
Μήνας: άμα είναι καλοκαίρι , χειμώνας , άνοιξη ή φθινόπωρο τρώγεται . Οι ανάμεικτες γεύσεις μου την σπάνε
Φαγητό: Σολωμός στα κάρβουνα με ξινή σάλτσα
Γυναικείο όνομα: μαρία , μαράκι , μαριώ
Σχολικά μαθήματα: λογοτεχνία , κενό , διάλλειμα , αργία , σαββατοκύριακο , κλειστά λόγω χιονόπτωσης , εκλογών , ημέρας μαραθωνίου υπέρ των μογγόλων (θα μιλήσει ο πρωθυπουργός μας - χαρακτηριστικό δείγμα)
Ζώο: ο πρωθυπουργό... ε θέλω να πω... το άλογο - είναι περήφανο αλλά δεν έχει σχέση με τον περίγυρο του - είναι περήφανο και μόνο του σε 100 στρέμματα πρασίνου . Μια μέρα θα καβαλήσω ένα και θα βγω περήφανος δίπλα στο κύμα (να κάνω βόλτα τουρίστες για να βγάλω το ψωμί μου)
Την τελευταία εβδομάδα...
...κλάψατε; όχι αν και μου ήρθε όταν μέτρησα τα έξοδα και το κομπόδεμα μου
...αγοράσατε κάτι; ναι , ποιος άνθρωπος δεν αγοράζει κάτι σε 1 ολάκερη βδομάδα ; Ο ροβινσώνας κρούσος ;
...αρρωστήσατε; για σένα γλυκειά μου οφηλία θα είμαι πάντα άρρωστος
...τραγουδήσατε; στο μπάνιο εξ ανέκαθεν και εξ αιωνίως αλλά το ντουζ κάνει πια παιχνίδια και ανοίγει τέρμα μόνο του στο ρεφρέν για να σκάσω , διεκδικώντας επίδομα βαρέων και ανθυγεινών που με ακούει
...θελήσατε να πείτε σε κάποιον οτι τον αγαπάτε; ναι στον εαυτό μου - δεν με πιστεύει τελευταία όταν του το λέω
...Γνωρίσατε κάποιον; Ναι , είμαι κοινωνικός τύπος , εκτός από κάτι συνεφιασμέεενες κυριακές . Θέλεις να κανονίσω κοννέ ;
...Σας έλειψε κάποιος; Η παιδική μου ηλικία και και ο σωτήρης μουστάκας
...Αγκαλιάσατε κάποιον; Τα αρκουδάκια μου στο σκοτάδι
...Φιλήσατε κάποιον; δεν φταίω εγώ
Είστε...
...άτομο με κατανόηση; έχει πολλές ερωτήσεις ακόμα ;;;;;;;;;
...Εγωιστής; όλα γύρω μου γυρίζουν , σχέσεις , σκέψεις όοοολα
...Ανασφαλής; κάποτε , όχι πια , έκλεισα στην ιντεραμέρικαν ακόμα και για περίπτωση σεισμού
...Πεινασμένος; για γνώση , ταξίδια , πόνο και πάνω από όλα λύτρωση - από την άλλη δεν πεινάω ακόμα πολύ - αν ήτανε έτσι θα είχα σηκωθεί πάραυτα από αυτήν την καρέκλα μωρό μου
...Ευφυής; είμαι τόσο έξυπνος όσο χρειάζεται για να καταλάβω ότι είμαι βλάκας και τόσο βλάκας ώστε να ελπίζω ότι κάποια μέρα θα γίνω έξυπνος
...Οργανωμένος; καλά γενικά είμαι αλλά πάλι.....
https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=628571&postcount=22193
...Υγιής; ναι μέχρι να με καταρρακώσει η φυματίωση
...Ντροπαλός;

...Δύσκολος άνθρωπος; ναι αλλά ειδικά για σένα έχω εγχειρίδιο χρήσης σε 30 γλώσσες
...Άνθρωπος που βαριέται εύκολα; όχι , βρες κάτι άλλο , εδώ δεν με πιάνεις
...Άνθρωπος με εμμονές; μισό θα απαντήσω , απλά παρατήρησα μια σκόνη κάτω κάτω στον τοίχο
...Λυπημένος; καμιά φορά , αλλά δεν μου πάει και εγκαταλείπω εγκαίρως
...Χαρούμενος; καμιά φορά αλλά μου πάει και εγκαταλείπω τρομαγμένος
...Άνθρωπος που εμπιστεύεται εύκολα; στείλε π.μ. να βρεθούμε σπίτι μου να το συζητήσουμε . Κερνάω το ταξί , να σου δώσω αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ;
Ποιόν θέλετε να...
...σκοτώσετε; όσα με σκοτώνουνε λίγο λίγο
...χαστουκίσετε; αποτελεί μέρος φαντασίωσης , τσέκαρε το κουτάκι κάτω δεξιά ότι είσαι ενήλικας και μετά κάνε ανανέωση , επανεκκίνηση και διακίνηση
...κάνετε σεξ μαζί του; έχεις δει το βασικό ένστικτο ; όχι την σάρον στόουν , την άλλη την γιατρό του ντάκλας με τα γυαλάκια , την ρόμπα γιατρού και το ύφος <<ξύπνησα με πονοκέφαλο σήμερα>> . Κατάλαβες ποια λέω ; Εε , όχι με αυτήν πάντως
Τί είναι καλύτερο;
Coca cola ή Pepsi; έχω πιει τόση κόκα κόλα στην ζωή μου που δεν τίθεται δίλημμα . Νεράκι
Λουλούδια ή γλυκά; ότι δεν τρώγεται , τι διάολο υπάρχει ; Λουλούδια βέβαια
Ψηλός ή κοντός; Ποιος ;

Μέτριος αλλά των άκρων
Αριθμός
Φορών που ράγισε η καρδιά σας: ε 1-2 αλλά δεν ήτανε και ράγισμα . Μια ρωγμούλα αστεία έτσι για ποικιλία
Των CD που έχετε: 12-13 , τα περισοτερα τα έχω χαρίσει - πού να τρέχεις για κανονικά δώρα ;
Ουλών στο σώμα σας: καμία . Έχει δει κανείς το <<μετά τα μεσάνυχτα >> του σκορτσέζε ; ποτέ η ουλή δεν ήτανε τόσο σέξυ
Άλλες ερωτήσεις
Είστε ερωτευμένος/η; δεν σου λέω , ανθοπώλης είσαι και σε τρόμαξε η οικονομική κρίση ; να ρίξετε τις τιμές , 1 τριαντάφυλλο 5 ευρώ

Τι διαβάζετε αυτό τον καιρό; μιλαν κουντερα (δεν είναι ποδοσφαιρικό ματς)
Η πιο άσχημη στιγμή της ζωής σας: η γέννηση μου αλλά δόξα τον πανάγαθο υπάρχει και ο θάνατος . Καλά , σοβαρά . Η πρώτη μέρα στην σχολή

Πως θα ονομάζατε τον γιό/κόρη σας; Γιό δεν θέλω . Ουστ . Κόρη άμα γίνει το ατύχημα : αφροδίτη ή αριστέα (κατ ευφημισμόν το πρώτο άμα είναι άσχημη και το δεύτερο άμα μου μοιάσει στην τεμπελιά)
Κοιμάστε με λούτρινο ζωάκι; Ναι αλλά δεν στο δίνω
Τι είναι κάτω απο το κρεβάτι σας; Εγώ κουβαριασμένος , όταν πλησιάζουνε οι δύο ληστές και έχω στήσει όλες τις παγίδες (χομ αλόουν) . Όσοι απαντήσατε :<< τίποτα >>, αν δεν έχετε πάτωμα και ζείτε ακόμα , νομίζω ότι μόλις καταρρίψατε τον νόμο της βαρύτητας
Ποιό σπορ σας αρέσει να βλέπετε; Καλλιτεχνικό πατινάζ γυναικών με την ένταση κλειστή - ο κωστάλας μου χαλάει την φαντασίωση

Μελλοντικά σχέδια; είμαι άνθρωπος του παρόντος - θα σου πω αύριο
Έχετε πάρει ποτέ ναρκωτικά; Ναι , πώς αλλιώς θα απαντούσα σε όλο αυτό το κατεβατό. Ε ρε ερωτήσεις που κάνει ο κόσμος . Τέσπα , αν ψάχνεσαι , πλατεία ομονοίας και ζήτα τον Άρη τον Σβούρα . Δεν πουλάει ναρκωτικά δηλαδή , αλλά κάνει κάτι σουβλάκια στα κάρβουνα σωστό παραισθησιογόνο
Πίνετε; Κερνάς ;
Ποιός είναι ο μεγαλύτερος σας φόβος; Να προδώσω τους προδότες μου
Που θέλετε να παντρευτείτε; Σε μια άλλη ζωή . Κοίτα άμα βρεθεί η κατάλληλη , πολιτικός γάμος και πολύ είναι - θέλω χρήματα στην άκρη για το διαζύγιο . Καλά ντε , μην βαράς . Στην κωνσταντινούπολη αλλά δεν θα σε καλέσω
Ποιόν μισείτε πραγματικά; όποιον τον φτιάχνει να τον μισούνε
Οδηγείτε; Ναι , αλλά δεν το ξέρει ο ιδιοκτήτης ακόμα
Δουλεύετε; Όλους όσους μπορώ
Σας αρέσει να βρίσκεστε ανάμεσα σε ανθρώπους; Ναι , αρκεί να έχω την πιο βολική θέση
Έχετε κλάψει ποτέ για κάτι που έκανε ένας εκπρόσωπος του αντίθετου φύλου (ή του ίδιου αν είστε ομοφυλόφιλος/η); όχι , δεν γεννήθηκε ακόμα η γυναίκα να ούμε που....καλά μαμά μην βαράς

Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος ανθρώπου που σας τραβά το ερωτικό ενδιαφέρον;ναι , αλλά όχι μόνιμα , αλλάζω κάθε πρώτη του μηνός
Θέλετε κάποιον που δεν έχετε τώρα; εμένα στα καλά μου
Νιώθετε μόνος αυτή τη στιγμή; όχι , ακούω μπάρυ γουάιτ και γουστάρω
Τραγούδι που κολλάει στο κεφάλι σας συχνά; i am loosing my favourite game
Θέλετε να παντρευτείτε; όχι αλλά άμα με δωροδοκήσουνε μπορεί
Θέλετε παιδιά; ναι αμέ- τι νόημα έχει η ζωή άμα δεν την χαρίσεις και σε άλλους ;
Τι κάνετε το πρωί; το ένα λάθος μετά το άλλο
Η αγάπη είναι...ότι σημαίνει για τον καθένα . Εγώ είχα έναν ορισμό αλλά τον καταρίψανε τα πειράματα
Παίζετε... ;;;τράπουλα ; με τον πόνο των άλλων ;
όχι δεν παίζω αλλά μαθαίνω τους κανόνες
Τι προσέχετε πρώτα σε κάποιον του άλλου φύλου (ή του ίδιου αν είστε ομοφυλόφιλος/η)
το περπάτημα , το τείχος που δημιουργεί ανάμεσα σε αυτήν και τον έξω κόσμο , τα μαλλιά , τα μάτια και αν κόβει καλά τα νύχια της
Τι σαμπουάν χρησιμοποιείτε; ένα που μου προκαλεί ξύσιμο
Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; την σιωπή , ο μπάρυ τελείωσε
Ποιό είναι το τελευταίο άτομο που σας πήρε τηλέφωνο; ο αυτόματος τηλεφωνητής για να μου πει ότι δεν έχω κλήσεις
Πόσοι φίλοι σας είναι online στο msn τώρα; μία - η καιτούλα
Πωπω μου βγήκε η πίστη να το μεταφράσω!!! και μένα να απαντήσω