Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Είναι βράδυ και πέφτει το ρεύμα.... πώς αντιδράτε; Πέφτετε για ύπνο ή πάτε για αστροπαρατηρήσεις;

Μήπως έτυχε και να δίνετε κάνα διαγώνισμα την επομένη;
Γενικά... πείτε καμιά ιστορία από blackout!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνήθως περιμένω να έρθει το ρεύμα , αλλιως δεν πέφτω για ύπνο.
Το πιο ωραιο που μου χε τύχει ειναι να τελειώσει η μπαταρια απο τη λαμπα ασφαλείας (την ειχα αφησει αφορτιστη τις πρωτες μερες που ειχα μετακομισει) και στο τελος κατεληξα να κοιταω τα αστερια μεχρι να έρθει το ρεύμα.
σου ετυχε blackout μεσα στην εξεταστικη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
newyork
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με τη διακοπή που μυαλό για διάβασμα....!!!Καθήσαμε και κάναμε ερωτήσεις ο ένας στον άλλον..Έτσι άσχετες και χωρίς νόημα...
Μέχρι να έρθει το ρεύμα καταλήξαμε να παίζουμε Θάρρος ή Αλήθεια χωρις να το πάρουμε είδηση.!

Subject to change
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Θυμάμαι πριν από πολλά χρόνια, ένα καλοκαίρι, που είχε γίνει γενική συσκότιση σε όλη την Αθήνα λόγω σοβαρής βλάβης της ΔΕΗ και είχαμε μαζευτεί όλα τα παιδιά από τη γειτονιά και χαζεύαμε τα αστέρια. Ήταν ίσως και η μοναδική φορά που τα αστέρια διακρίνονταν τόσο φωτεινά στην Αθήνα και θυμάμαι ότι είχαμε εντυπωσιαστεί!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κι εγώ φοβάμαι το σκοτάδιΦρικάρω γενικά με έλειψη φωτος το βράδυ, με τρελένει, έχω νυκτοφοβία και υποφέρω, συνήθως έχω κλειδιά με φακούς και αναπτήρες οπώτε πάντα έχω κάτι να βρώ, άν όχι τρελλένομαι, κρύβομαι κάτω απο μαξιλάρια κουβέρτες και περιμένω να έρθει κάποιος να με βγάλει, έτοιχε φορά που κουκουλώθηκα, ήρθε το φώς και γώ είμουν εκεί περιμένοντας με ένα μικρό λαμπάκι κάτω απο την κουβέρτα και λέγοντας το Πάτερ ημών...![]()

Όσο βλακώδες και ηλίθιο κι αν ακούγεται, σκέφτομαι ότι αν τυφλωθώ δεν θα το καταλάβω και φοβάμαι

mania
Επιφανές μέλος

Οχι εγώ φοβάμε ότι το σκοτάδι κρύβει μέσα του έναν δολοφόνο, που άν δεν δώ καλά μπορεί να με σκοτώσει, όπως τότε που όταν είμουν μικρή ερχόταν στα όνειρά μου με ένα μαχαίρι πάνω απο την κούνια και πήγαινε να με σκοτώσειΚι εγώ φοβάμαι το σκοτάδι
Όσο βλακώδες και ηλίθιο κι αν ακούγεται, σκέφτομαι ότι αν τυφλωθώ δεν θα το καταλάβω και φοβάμαι![]()
![]()

invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

μέχρι που ανακαλύπτεις ότι το ασύρματο τηλέφωνο δε δουλεύει και παθαίνεις πανικόΓενικά, δεν με φοβίζει η ζωή χωρίς ρεύμα…

Subject to change
e-steki.gr Founder

Τουλάχιστον η δική σου φοβία είναι πιο λογική. Ενώ η δική μου είναι εντελώς ηλίθιαΟχι εγώ φοβάμε ότι το σκοτάδι κρύβει μέσα του έναν δολοφόνο, που άν δεν δώ καλά μπορεί να με σκοτώσει, όπως τότε που όταν είμουν μικρή ερχόταν στα όνειρά μου με ένα μαχαίρι πάνω απο την κούνια και πήγαινε να με σκοτώσει![]()
![]()
![]()

A και επίσης φοβάμαι ότι μπορεί να υπάρχουν κατσαρίδες στο δωμάτιο και να μην τις βλέπω

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Είναι φοβερή η βαρεμάρα και δεν έχω να κάνω τί-πο-τα.
Για σένα αλλάζω το ερώτημα: Κάθε πότε έχετε ρεύμα;Στη Σάμο το ρεύμα πέφτει κάθε 3 και λίγο ιδίως όταν βρέχει το χειμώνα. Οπότε μαζευόμαστε όλοι μαζί σε ένα σπίτι ή πεφτω για ύπνο![]()

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Κατά τ' άλλα, έχουμε κεριά στο σπίτι, οπότε παίζω με το κερί. Καίω τον εαυτό μου και τέτοια

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Such an emo.Κατά τ' άλλα, έχουμε κεριά στο σπίτι, οπότε παίζω με το κερί. Καίω τον εαυτό μου και τέτοια![]()

Χάρης4180
Νεοφερμένο μέλος

Μήπως έτυχε και να δίνετε κάνα διαγώνισμα την επομένη;
Μμμμ τι μου θυμίζεις... Πανελλήνιες, Φυσική Κατεύθυνσης, ~22:00 4 ώρες.. Δόξα το θεό δεν με επηρέασε παρόλο που φοβήθηκα.
Δύσκολα να ζήσεις χωρίς ρεύμα πάντως! Αν έχεις παρέα είναι μια χαρά αλλά αν είσαι μόνος, βαρεμάαααρα

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

(αυτό όταν δεν έχεις παιδί

dooo
Διακεκριμένο μέλος

γκαζάκιύπνος και πάλι ύπνος
(αυτό όταν δεν έχεις παιδί) όταν έχεις παιδί δεν ξέρω... σε πιάνει πανικός για το πως θα βράσεις το νερό?
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.